Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép
Farkasok, a ház jól el van látva IT infrastruktúrálval Kép A mi szintünkön tudok 4 PC-ről, 3 laptopról és 2 playstationről Kép Tiszta XXI. század. (nálunk a szekrényben még két ZX Sektrum is lapul és megvan eddig minden Gameboy generáció isKép)

Anyóst megkérem, hogy szombaton jöjjenek, ha jönnek. Laci Gödöllőre szeretne menni vasárnap várjátékokra szóval vele még lesz egy kűzdés, hogy hova megyünk. De ha visszagondolok a múltkori stimura vasárnap már nem sok kedvem lesz sokat mászkálni.

wish

Farkaskoma,
szomszédéknál parketta van? Mert akkor faszén sem kell Kép
Részemről: cici Kép
A Duna part jól hangzik. Szerintem. Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish,
király lenne, ha jönnétek!!!!

Lara

KépKép
lara77

Igazából mindkettő Duna part, csak a dunakeszii északabbra van.
Na jó felmérem mindkét helyen a terepet, oszt beszámolok.

Ja és szalagparketta van, de majd dekopír fűrésszel darabolok belőle, hogy beférjen a sütőbe

Kép
farkasok

Farkasok Kép
A husi is Bakacsiék állatkáiból lesz?

wish

Most lebuktunk a fene egye meg, már csak a halaikat tudom beáldozni, ha addig meg nem döglenek :-))))

Kép
farkasok

De gyökér vagyok Kép Persze, hogy mindkettő Dunapart. Ahogy nő a gyerek, úgy csökken az agykapacitásom Kép Ha tényleg megnézed mindkettőt, akkor szerintem el is döntheted, hogy melyik legyen. Bízunk a döntésedben Kép

Talán a szalagparketta is megteszi Kép Milyen állatkái vannak Bakacsiéknak? Csak hogy tudjam, milyen saláta illik hozzá Kép

Lara

KépKép
lara77

Hörcsög, szerinted ahhoz mi megy???
Ja én csak zöldségekkel etetem őket, de mikor először meglátták, hogy létezik zöldség is a hörcsögtápon kívül teljesen le voltak padlózva. Tegnap kaptak almát is , lehet hogy elkényeztetem őket mire a tulaj hazajön. Megjegyzem ezek fiúhörik és nem ivartalanítottak, tehát ha sertés tapasztalatból indulok ki akkor ezeknek nem jó a húsok.

Gyerekek,
Kikeltek a fánkon a kis gerle-galamb fiókák.
Wish a 3.-ról jól lehet látni a fészket. Remélem felfalják az összes környékbeli legyet és bogarat. Akinek most a galambleves jutott eszébe, legyen kedves elvetni.

Vettem a Pipi-cici rendelést

Puszi
FArkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

Azt hittem eltévedtem. Pipi? Cici?
Kép
Bi, bi én már otthon is vagyok a munkából!
Szegény párom délután vizsgázik Budán valami banki csodából, elkisérem. Én vagyok az élő kabalamaci.

Szép délutánt mindenkinek!

RenócaKép
süni_renóca

Sziasztok!

Jelentem,ma ismét túrót reggeliztem,és ebédre túróval töltött zsemlét csináltunk az anyuval.Vacsira még nem tudom mi lesz,mert maradt egy kis túróKép
Annyira nincs kedvem,de ki kell mennem a melegbe dolgoznom.A tesóm fodrászüzlete itt van az udvarban(faház)ott körmözök,és hát ott mindig 1000° van.Most iszom mint a gödény,hogy ki ne száradjak .
A szurik helyén úgy fájnak az izmaim,mintha 20 kört futottam volna.Wish neked is fáj a helye?

A galambleves nagyon finom.Na persze nem vadgalambbólKép Nálunk vannak postagalambok,apu tenyészti őket ,és hát a felesleg általában belehal a levesbeKépFini!Nem hiszem hogy a bogarakat meg fogják enniKépLegalábbis a falusi tubik nem bogarásznak,ellenben mi lenne ha verebet,cinkét,vagy fecskét keltetnétekKép
Na befejezem az agymenést,mert mennem kell dolgozni!
Szép napot ! Sziasztok!
kavicska

FarkasokJ,
ha zöldséggel eteted őket, lehet hogy nem is kell sali? Kép
A galambleves eszembe se jutott. Még sosem ettem, de Kavicskának elhiszem, hogy finom Kép

Kavicska,
szép kis családi vállalkozás: fodrászat, manikűr, postagalamb-tenyészet egy helyen. Kép És így közel is vagytok egymáshoz. Kép Merre laktok?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kavicska Kép
Ami izomba megy az nekem is szokott fájni, de a gonalt és a menogont is bőr alá adjuk.
Valamiért a dokinál szeretik izomba adni, de az van ráírva hogy izomba vagy bőr alá, ugyhogy mi az utóbbit nyomjuk.

wish

Lányok!
Itt aztán jó kis tali lesz! Ezek után még jobban fogok küzdeni azért hogy ott tudjak lenni!!! Mennnnnnnnni akkkkkkkkkarok!!!!!!!!!!!!!!!

Kavicska!
Mennek a gyógyító energiák a pocidra!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Komolyan mondom néha hülyének néznek bent a cégnél amikor olvasgatlak benneteket és felröhögök. Nagyon jól alakul a történet.

Lara,
salátahörcsögök

Kavicska,
Hol tartasz most a stimuban kissé lekötnek a hörcsögök és mini galambok.
Apukád versenyez is velük, mi alapján morzsolódnak bele a levesbe, szerintem az IQ leves lehet, mert az állatok is intelligensek belőle. Tényleg merre laksz? Egyszer szívesen kipróbálnám lábon a műkörmöt, márha csinálnak/csinálsz ilyet?

Zsebi,
Intézd úgy a programod, hogy el tudj jönni!!!

Wish,
Találjak hévizi beutalót a "turistáknak", kérlek gyertek.

Unique,
Gyere elő, vagy kiköltöztél a kutyákkal az Északi-sarkra? Gondolom szegénykék nehezen viselik a meleget. Szerintem Lara tud referencia-munkát mutatni a légkondira, persze nektek kutyalégkondi kell!!!

Gyerekek,
Olyan 6-8 hét múlva péceli keverék kismacskák lesznek ingyen elvihetők, van 2 vörös, 1 fekete és 1 szürke. A nemi identitásról nem tudok nyilatkozni, mert a tulajok nem jártasok ebben, én meg még nem tudtam kimenni.

Sünikém,
Megjött már a csekk? Mi az ábra a macsekokkal és a blökivel? Oviban mikor lesz nyári szünet?

Angelani,
Hol lenniiiiiiiiiiiii????????????

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Igyekszem megoldani a hétvégét. Inkább a gödöllői ostromjátékkal van a gond Kép Laci oda szeretne menni. Én oda vasárnap már biztos nem mennék, de különválni sem akarok tőle. Most leginkább tipródom, hogy mi legyen.

Lara Kép
Milyen salit csinálsz? Majonézes vagy rendes? Én csinálok másik félét, ha megyünk.

Wish

wish

Sziasztok,

Locsolunk, szellőztetünk, höri és hal.
Ezért most bérbe netezek egy sort.
Szóval jók legyetek, akik elbújtak jöjjenek elő!
Orsi veletek mi a helyzet? Nagy a csend, remélem jó lehet nektek is a vasárnap.

Puszi,

Farkasok

"thank you Bakacsi"

Kép
farkasok

Wish,
melyiket választod? Én mindkettőre gondoltam, de szívesen átengedem az egyiket Kép

Farkasok,
salátahörcsög Kép, király!

Ma voltunk dokinál, Andor szépen fejlődik, minden rendben velünk. Ez volt az utolsó vizsgálat a rendelőben, 2 hét múlva már a kórházba kell járnom hetente CTG-re. Basszus, mindjárt szülök! Még a végén berezelek Kép

Pocis kép:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4672&page=3&image=141848

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Szuper a pocakod!!!!!!!
Ne rezelj be a szüléstől, igaz fájni fog ez már csak így van, de az biztos, hogy utána mindenért kárpótol a kicsi!!!! Mi majd izgulunk érted!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi írt: vasárnap látogatók mennek Danihoz, úgyhogy valószínű nem tudnak jönni. Kép

Lara

KépKép
lara77

Stella!
Ma voltatok andrológusnál, mi volt? Remélem valami javulás beállt. Tényleg a párod most szed erre valamit?

Renó!
Anyóka megvolt, remélem mindenféle hasznos tanáccsal ellátott, mesélj légyszíves!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!Kép

Wish!
Épp most olvastam el a papírját a Menogolnak,és olvastam a mellékhatásokat.Tulajdonképpen úgy érzem magam,mint aki megmászott kb.1000 lépcsőt. Kép
Farkasok!
Fejér megyében Bp-től 50km-re,a Velencei tótól 20'-re egy kis faluban lakom,Besnyőn.
Készítenek lábra is műkörmöt,de én csak a sima snassz pedikűrrel foglalkozom,max.kilakkozom a vendégek körmét és levágom,meg megformázom.
Na és persze kézre műkörmöt csinálok,a vendégeim szerint jól,de sajna a vidék kevés ahhoz hogy megéljek belőle,ezért dolgozom pesten a főállásomban.
A kicsi galambok nekem is nagyon tetszenek,de csak addig amíg egyáltalán nem hasonlítanak magukra.Az IQ-jukról annyit hogy biztos értelmesebbek mint én,mert hazatalálnak külföldről,én meg pestre is csak BKV-val közlekedek.Már nem versenyezteti apu a tubikat,de régen röptette őket,és mindig azt mondta "amelyik nem jön haza azt levágja". Kép

A stimulációban nem tudom hol tartokKépGyakorlatilag a 12. cnapon vagyok,de a Serophene hatástalan volt,és ma két napja szúrom magam Menogol-lal. Nagyon szeretném,ha átlátszó lenne a hasamKép,mert csütörtök reggelig megöl a kíváncsiságKép
kavicska

Kavicska!
Ne izgulj ott vannak a petikék szépen nőnek gyarapodnak várják a randit!!!
Besnyőn laknak ismerőseink! Milyen kicsi a világ. Szép kis falú! Az ismerősünkkel szemben van egy lány aki fodrszákodik oda jártam egy párszor annyira jól nyírja a hajat.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép Fogmosás és megyek én is pihenni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bizony kicsi a világ.Nem hiszem hogy a tesómnál jártál volna,mert velünk szemben idősek laknak,és csak az unokák akik fiatalok ,akik látogatják őket.De gondolom a Bula Marcsinál jártál,és talán az Erdei Erikáék az ismerősök?
bár őket nem ismerem csak névről,de tudom hogy nem besnyői törzslakosok.
Szép kis falu,csak nincs sok lehetőség,de állítólag 10 év múlva City leszKép
Én is megyek,és bedobom a szunyát,mert a párom 11 kor jön haza és akkor ébresztőt fújKép
Jó éjt mindenkinek!
Kavicska
kavicska

Renóca !
Ezt most találtam a gépenKépKép
kavicska

Kavicska!
Teli találat! Valóban a Marcsinál voltam. És az Erikának az anyukája odavalósi csak miután ő meghalt odaköltöztek. Azért ez tényleg hihetetlen nem?

Na tényleg jó éjt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Húúúúúú, de nagyon képben vagy!!!
Tényleg tegnap volt a párom az urológusnál.
Eredmény 0. Valószínűleg genetikailag nem okés a srác.
És már kapott is beutalót a pécsi IVF központba!!!
Október óta sikerült elérnünk oda, ahonnan új utat keresve elindultunk .
Hiába a Török doki egy zseni, már az elején megmondta, hogy meglehet próbálni, de szerinte semi értelme!

FarkasokKép
Te éreztél valamit a Decapeptyl szurik időszakában? Nekem írtóra fáj, szúrkál az egyik petefészkem. Pont az amelyikben most nem volt tüsző és sárgatest sincs benne. Lehet, hogy ennyire nem szeretne leállni?

Tök jól alakul a talitok. Majd gondolok rátok vasárnap Kép!

LaraKép
Szép a pocak nagyon! El sem tudom képzelni rólad, hogy berezelsz! Egy szép napos délután majd írod az üziket, aztán másnap jön majd a hír, hogy éjjel (este, hajnalban, délelött) megszületett Andor Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Mostmár hagyjátok ezt az andrológus dolgot. Ez most sikerül és utána legalább nem kell védekezni! Remélem a petefészked mostmár nem szurkál! Mennek tovább a megjövős energiák!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Igen, letettünk mi is róla. Õ is azt mondta, hogy nem tud segíteni.
A petefészkem kicsit jobb, de hosszú még a nap!
Különben is a dokim megmondta, hogy ilyenkor a sárgatesten kívül nincs semmi dolga a petefészeknek, úgyhogy az nem fájhat Kép!
Ez eddig rendben is van, de erről a petefészkeim is tudnak Kép?
Köszi a menzihozókat!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Ezek szerint ha néha szúrkálást érzek a petefészkeim körül,akkor nem csak halucinálok,és beképzelem a dolgokat?A Serophene alatt is éreztem néha hasonlót,de akkor nem történt semmi.Most viszont biztos nődögélnek!Kép

Szép napot mindenkinek!
kavicska

bocsi lányok, teljes a havazás Kép

Kavicska ! A tüszőcskék már biztosan növögetnek, ne izgulj !! Kép

Lara Kép Szépséges pocakod van és Andor is gyönyörű baba ! Gratulálok kismama !!! Kép

Tali : miért is gondoltam, hogy a nyár közepén majd én is ott lehetek veletek ?! Kép
Péntek estétől be vagyunk táblázva, lehet, hogy ez már így marad egész nyárra ?! Kép Kép
Sajnálom, de reménykedek, hogy egyszer személyesen is találkozhatok veletek !! Kép

mniki

Kavicska Kép
Lehet én is hallucinálok Kép, de egyre határozottabban érzem. Pedig még csak 2. napja kapom a szurikat.

Wish

wish

Mniki,

az elmúlt héten említetted, hogy voltál a Szabolcs utcában vérvételen. (x kémcső vér)
Leírnád, hogy hova mentél pontosan, kihez, ki küldött, milyen indokkal, kell e egyáltalánmit vizsgáltak, vizsgálnak?

Köszi

Farkasok

Kép
farkasok

szevasztok,

Stella,
Õszintén fogalmam sincs, de biztos éreztem valami mocorgást, mert amikor voltunk UH-án akkor kérdezte a dokicsaj és mondtam neki, hoy valamik bent mozgolódnak (erre határozottan emlékszem).

Lara-poci,
Rendesen gyúrtok, na ezt csinálja utánad bármelyik haskockásító.

Ma megyünk babalátogatóba a kozmetikusomhoz, majd beszámolunk róla.

Wish,
Milyen volt a színház??? Remélem nyomatod a szurit.

Puszi FArkasok J

Krisztián,
Nem lehetett volna ezt inkább egy szexi férfialsóra rábiggyeszteni(már ha van olyan)gondolok itt a te zöld alsódra- mivel itt több a csaj!!!!

Kép
farkasok

Köszi mindenkinek a dícséretet Kép

Mniki,
sajnálom, hogy nem tudsz jönni Kép

Farkaskoma,
ez király! Már haza is küldtem Petinek, neki is tetszett Kép

NÓRI!!!!
Ha olvasol minket: meg tudnád adni Szendi Gábor elérhetőségét? Ha minden igaz, Te felvetted vele a kapcsolatot. Légyszi válaszolj, ha olvasod! Köszi, köszi!

Kavicska, Wish,
dehogy hallucináltok, már döngetik a petikék a petefészkek falát Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Bár nem tőlem kérdezted, de van most egy kis időm és gondoltam rákeresek neked, hátha megtalálom az elérhetőségét. Nem találtam meg csak a rengeteg cikkét és egy helyet ahol lehet tőle kérdezni. Ha NÓRI nem jelentkezik be esetleg írjál neki egy mailt, biztos válaszol!

szengab@net.sote.hu

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Judit Kép
Szurik mennek, köszönjük az alkoholt hozzá Kép
Érezem is a hatásukat Kép

A színház nagyon látványos volt, bár kicsit sokallom a jegyárat (nem is volt telt ház), de végül is egyszer élünk. Nagyon látványosak voltak a táncok, plusz voltak közben vicces pantomimes betétek. Ha rá tudja szánni az ember a pénzt akkor szerintem érdemes elmenni.

Lara Kép
Melyik fajta salit választod?

Vannak zöldségben extra kívánságok? Valaki nem szeret valamit, ami inkább ne kerüljön saliba?

wish

Sziasztok!

Ismét találtam egy aranyos képet,a dokumentumaim között.Remélem egy kis mosolyt csal mindenki arcára. KépKép
kavicska

Kavicska
Gyönyörű a süni el is mentettem rögtön. Köszönöm.

Lara
Csudaszép pocid van!!! Küldök rá egy simit, ha nem baj?
Kép

Farkasok
Macsekok, blöki szuperul vannak. Már többet esznek, mint mi.Kép(Majd teszek fel képet.)
Nyári szünet: Nekem SZOMBATTÓL!!!Kép
Egyébként: Júl. 2-től Aug. 7-ig. Sajnos a párom egész nyáron dolgozik. Majd kárpótolom finom hamikákkal. Hétvégi kirándulásokat tervezünk.

Szép délutánt mindenkinek!!

Renóca
süni_renóca

Zsebike,
kösziKép Igaz, nem nekem kell, hanem tőlem is úgy kérdezték. Valamilyen e-mailes elérhetőséget már én is találtam tegnap a neten, de arra már nem emlékszem, hogy ez volt-e. De ezt is továbbítom. Mégegyszer köszi Kép

Wish,
hát ha választhatok, akkor a majonézest. Mindenki! Kukorica jó lesz? Mehet bele lilahagyma?
Ja igen, én csak a paprikát nem bírom, minden más zöldség kilószámra jöhet. Bár az se gáz, ha van benne paprika, majd kihalászom Kép He-he, paprikát halászok a Dunaparton Kép De zsibbadt vagyok, lőjjetek le!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Csakis lilahagymával az igazi Kép Majd nem csókolózunk Kép
Paprikát akkor hanyagolom, én úgyis nehezen emésztem meg.
Ja, nem írtam, de megyünk, ha minden igaz. Én mindenképpen.

wish

Farkasok
Egyébként csekk még nem érkezett.
Cicákok tudnak létrázni, birtokba vették a garázs padlását. Végetek egerek!!! (Bár most nincsenek, de télen nagyon sok volt. Kutyatápon éltek! Kép )

Kép
Kép

Renóca
süni_renóca

Wish,
ez klassz! Úgy örülök! Akkor enyém a majonézes, tied a sima. Szupi!

Lara

KépKép
lara77

Farkaskoma Kép

Lara

KépKép
lara77

Gyerekek, behalok a képeken KépKépKép

Farkasok : előszöris kell beutaló az egész procedurához ! Mágus írta meg, de csak a trombózis hajlam vizsgálata miatt, ez is állt a papíron... A 9.sz épületben Dr.Nemes Lászlóhoz kaptam beutalót.
Amikor megtudták, hogy a Kaáliból küldtek ragaszkodtak ahhoz, hogy a férjem is menjen Kép Ez egy komplex immunológiai vizsgálat, amiben nemcsak a trombózis hajlamot, de pl. összeférhetetlenséget és még ki tudja mi mindent vizsgálnak egyúttal.
Július 12-én megyek az eredményért, utána már okosabb leszek és le tudom írni miket vizsgálnak.

Egyébként többszöri vetélés és véralvadási zavarok esetén küldik ide az embörkéketKép

Sünike : aranyosak a macsekok, bár én kifejezetten nem vagyok macska-párti KépKépKép

Wish : az epéd miatt nem bírod a paprikát ?

Nálunk megy az agyalás, hogy mikoris kezdjük a köv. lombikot, elvileg már simán mehetne júliusban a fogigátló, de hát Mágus pont szabin lesz, aug-ban meg szerintem dömping lesz nála Kép
Szeptember meg a munkahely miatt gáz...
Meg különben is, a spontán babára gyúrunk KépKépKép

mniki

Niki Kép
Igen, nincs már epehólyagom és azóta kissé nehezen emésztem, pedig szeretem.

Az jó, ha júliusban kezditek fogigátlót. Azt fel tudja írni előre is még a szabija elött, nem?
Aztán mire visszajön kezdőthet a stimu. Vagy pont nincs szinkronban a mensid a szabijával?
Pesze a spontán az örömtelibb próbálkozás Kép

wish

Lányok!

SOS segítség kéne! Egy barátnőm most kezdte a meddőségi kivizsgálást a sotén. Kell mennie 3-19-21-24.napi vérvételre. A 3.napi megvolt, a 19.napit pont ma reggel vették le és most du megjött neki. Ilyenkor mi van? A dokiját meg nem tudja felhívni, mert nem rendel és más doki sincs ott, akivel beszélhetne. Mondjuk erre nem mondok inkább semmit. Elvileg akkor ez a mai az új ciklus 1.napja. Mi legyen a 21. és 24. napi vérvétellel? Vagy most az egészet elölről kell kezdeni? HELP!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Hát ez elég gáz Kép. Szerintem holnap biztos tud beszélni a dokijával.
Ha egyébként 28 napos a ciklusa, akkor leveszik neki a következő ciklusban a 21-24 napit.
Bár mivel ez ezek szerint nem egy normális sikluc volt én a dokija helyében újból kérném az 3-19 napit is, de a 19-et biztos. Bár az lehet, hogy ez a 19 napi így betudható 24. napinak.
Mindenképpen beszéljen holnap egy orvossal.

Szerintem csak azért baj ez mert ez így plusz egy hónap a kivizsgálásban Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?