Új privát üzeneted érkezett!

Lara!
Szeretnélek megkérni, hogy ha lehetne megírnád a babaszoba elérhetőségét, szerttem volna benne gyönyörködni, de hiába kerestem vissza nem találtam. Köszi!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Majd megírom, hogy mi volt, de csak kedd este megyek!

Az egészségügyi dolgokon én is sokszor kiakadok, ha picit több időm lesz, leírok nektek egy tanulságos sztorit.
reno
renoka

Zsebi,
Én is csak ilyen táblát szeretnék szerkeszteni. Kép

A babaszobát itt tudod megnézni: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5204

Júliusban már otthon leszek szabin, akkora megbeszélhetnénk egy randit. Persze csak ha van kedved Kép

Lara

KépKép
lara77

Reno!
Akkor majd kedden mesélj!!!!!!! Jó lenne velünk maradnál, mert hiányzol itt a csapatból!

Lara!
Talizhatunk, bár én még mindig reménykedem a jövő hétvégében. Kíváncsi vagyok már nagyon a pocidra!!!
Már mekkora lehet? Lélekben felkészültél már a szülésre?
Megcsodáltam megint a szobácskát, annyira édes, a párom külön meg akarta tekinteni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
akkor még nem szóltam semmit és én is reménykedek Kép
Múlt héten 5 centit nőtt a pocim körfogata, 101-ről, 106-ra. Mindig szombaton mérem, holnap meglátjuk mekkora lett újabb egy hét alatt.Kép A szülés még nem igazán foglalkoztatott, bár a meló eléggé lefáraszt ahhoz, hogy nagyon legyen időm ezen gondolkodni. Nincsenek konkrét elvárásaim és elképzeléseim, amikhez mindenképp ragaszkodom. Szeretném homeos bogyókkal segíteni a szülést, meg úgy gondolom, hogy valamilyen ülő helyzetet választanék. De ez majd úgyis a szülőszobán derül ki, hogy mi lesz "kényelmes". Inkább az nagyon furi, hogy 1-2 hónap múlva Andor már bent fog nyöszögni a szobájában. Mert az tök jó, hogy bent van a pocimban, mozgolódik, csuklik, stb, de nem tudom elképzelni, hogy ki is jön onnan. Pedig tuti nem marad benn Kép Apropó szoba: Peti ma hozta el az ajtót, úgyhogy már csak embert kell hívnunk, aki beszereli. Csak elkészülünk Kép És utána már festhetem a felhőcskéket Kép Aranyos a párod, hogy ő is megnézte. Kép Ha jó a hétvége, akkor ő is jön, ugye?
Na, szófosásom van (és már nincs kedvem dolgozni) Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
A homeos bogyókról a szüléshez és előtte, megkérdezem neked a tesómat ha érdekel, mert ő is szedte, azt mondta amit a szülés ideje alatt szedet azt nem tudja mennyire hatott, amiket előtte szedett szerinte jó volt, szóljál ha érdekel és megkérdezem. Kép
Az biztos hogy nagyon furcsa hogy ott nő bent valaki aki ki fog jönni és egy teljes kis emberke akikért Ti tartoztok felelősséggel.
Mostanában a párom telejsen rá van kattanva a gyerkekre annyira látszik már rajta is hogy szeretné, eddig csak néha mondta, mostmár látványosabb, ami egyrészről nagyon jó nekem, másrészről mégjobban fáj, hogy nekünk nincs. Kép Õsszel remélem már a mi babánk is szeretne beköltözni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép

Jelentem nekem ma rendben megjött Kép Meg is jártam már a dokit. Azt beszéltük meg nem változtat a gyógyszereken és az adagokon, mert a múltkor is jól nőttek tőle a tüszők.
Kedden kell majd elkezdenem a szurikat és pénteken megyek elöször ultrahangra.

Az akupunktúrán szúrtak cérnát a mensi görcsökre is, hát eddig még nem görcsöl nagyon (ahogy szokott), épp hogy érzem, hogy van. Szóval remélem használt és majd a babáskodásban is fog segíteni Kép

Wish

wish

Wish!
Ez nagyon izgi!!!!!!!!!!Beindul az üzem és sorba fognak jönni a zebrás tesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez külön jó hogy a akupunktúra szurik hatását érzed, reméljük a babásodásban is segít!!!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Megköszönném, ha megkérdeznéd a tesódat. Szülésznőt is úgy választok, hogy értsen a homeóhoz. Szerencsére a dokim vele dolgozik szívesen.
Szerintem az tök jó, hogy a párod kimutatja az érzéseit. Tudom, hogy most fáj, de hidd el, sikerülni fog és akkor minden fájdalmat, keserűséget és csalódást egy pillanat alatt el fogtok felejteni.

Jó hétvégét, mi húzunk Velencére. Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Megkérdeztem összeírja és még a héten felteszem neked!!!!!!! Neki is támogatta a szülésznője a bogyókat, bár a tesóm véleménye az volt, hogy a szülés előtt beszedett bogyók sokat segítettek a tágulásban meg ilyenek, amit alatta szedet fájdalomra abból nem sokat érzett!
Milyen volt Velencén? Mi két hete voltunk ott akkor még olyan pokolian hideg volt a víz, hogy azt el se tudom mondani.
Lara még másfél hét és vége!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon remélem hogy minket is utólér a szerencse és átélhetjük ezt a fantasztikus csodát hogy a saját gyermekünk nő a pociban. Bízom mert muszáj bízni, de azért sokszor elkap a hullám mi van ha a harmadik sem sikerül. Kicsit úgy érzem az alagút végén a fény záródik be és egyre szűkebbek lesznek a lehetőségeink.

Farkasok!
Már a múlt héten akartam feltenni nektek ezt a képet! Voltunk bulizni és ott ez a "festmény" várt minket a falon, hát nem bírtam ki hogy ne kapjam lencsevégre! Nézzétek csak:
Kép
Hogy telt a hétvége? Remélem nem volt semmi lelki gond a terhes lánnyal, bocs már elfelejtettem milyen rokoni fog is. Kép

Stella!
Elkezdődött!!!!!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon szorítok neked, ennek sikerülnie kellllllllllllllll Kép

Wish!
Hogy telt a hétvége?

Kavicska!
Mi volt a mai uh-n?

Mindenkinek gyönyörű hetet kívánok a jövő hétre. Ja nem mintha nem jönnék még, csak gondoltam jól jön egy jó kívánság!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést!
Sajnos a mai Uh semmi jót nem mutatottKép .A nyálkahártyám kb 5-6mm,és a sok apró "ugrásra kész" tüsző sem érik.Ezért most jön a szuri,amit holnap kezdek el adagolni magamnak,ha nem ragaszkodnak hogy farizomba adjam.Csütörtökön újabb Uh.Amin remélem valami mozgást érzékelünk,mert nem tudom mekkora depi lesz ha nem hat ez sem.Már a mai napi uh sem tett boldoggá.De kicsit kipihentem magam,és most újult erővel állok a szurik elé.
Minden esetre a nyálkahártryára gyúrok ezerrel,még jó hogy imádom a túrót. Kép
Igaz jelen álláspont szerint azt sem tudom mi lesz,de gyanítom nem terminált együttlét.Bár nekem mindegy,csak haladjunk valamerre.
Na de nem nyávogok tovább,mert biztos vagyok benne hogy van akinek már jobban tele a cipője.
Kellemes hetet mindenkinek!
Sziasztok! Kavics
kavicska

Zsebi,
Nagyon jó volt a hétvége. Csak mi ketten, az elkövetkező 2 évben erre úgysem lesz sok esélyünk Kép A víz most is hideg volt, de én amúgy sem fürödtem volna, majd jövőre Andorral. Velencefürdőn van nyaralónk, az egész hétvége a pihiről szólt. Olyan jókat akudtam a diófa alatt, hogy csak na! A melóból meg már számolom én is vissza a napokat. Minden reggel olyan, mintha a fogamat húznák. De ezt a kis időt már féllábon is kibírom.
Baba kérdés: mikor valahol szóbakerül, hogy Andor lombik-baba, az emberek elkezdenek sajnálkozni, meg elkerekedett szemmel nézni ránk, hogy micsoda szerencsétlenség. Pedig nem az. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy igenis szerencsések vagyunk, hogy ilyen "hamar" és "könnyen" beköltözött a pocakomba. Ilyenkor mindig rátok gondolok és fel tudnám rúgni azt, aki ennyi f.szságot összehord. De olyan nincs, hogy ne legyen babátok!!! Csak igazságtalan az élet és ezt mi tudjuk a legjobban. A nyári pihi után a szeptemberi lombiknak már sikerülnie kell Kép

Kavicska,
nyálkahártya növelésre a fehérje és a rengeteg víz mellett Baby Aspirin! És szurkolok, hogy beinduljanak a petikék! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

ZsebiKép
Tényleg elkezdődött a szurizás, de ez még nem az igazi.
Most csak Decapeptylt szúrok, amíg meg nem jön, aztán jön csak a java. Ez csk amolyan bemelegítés Kép!
Biztos látja rajtam a doki, hogy mennyire "imádom" a szúrkálást Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella,
te kis fakír Kép
Mikor indul az igazi hajrá?

Lara

Lara

KépKép
lara77

LaraKép
Én úgy számolom, hogy egy hét múlva, talán...

Kép
stella9

Stella!
Igen mert long protokollon vagy. Én most fogom élvezni, hogy én röviden leszek így megúszom egy hét szurkálással az amúgy elég hosszú időszakot! Kép
Azért megy a drukk tudod nem lehet elég korán kezdeni!

Lara!
Ez jól hangzik a pihenés! Ebben igazad van hogy most kell belehúznotok mert aztán a gyerkőc minden időtöket és energiátokat elveszi!!! Kép
Mi is hasonlóan vagyunk a lombikkal, hogy nem szégyen ha az embernek így sikerül, úgy vagyok vele hogy egy nemes célért küzdünk és itt látszik az embereken hogy mindent megteszenek a siekr érdekében, ha ez valaki szemében gáz, hát istenem. Mi boldogok leszünk ha lesz és nekünk ő lesz a világ közepe!!!!!!!

Kavicska!
Akkor nagyon drukkolok neked, hogy minden klappoljon péntekre. Ahogy Lara is írta baby aspirin is nagyon jó a nyálkahártyára és a tüszikre!!!!! És a rengeteg fehérje!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép

Stella Kép
A dokid mikor lesz szabin? Kiderült már ki fogja csinálni az UH-ot addig?

Lara Kép
Tök jó,hogy van egy vízpart közeli nyaralótok. Andor szerintem nagyon fogja élvezni jövőre a pancsit Kép

Lányok, a cérnák nagyon jól működnek eddig. Szinte semmi mensigörcsöm nem volt. Nekem, aki volt, hogy melóból is hazament annyira rosszul volt. Szóval eddig szuper Kép
Hétvégén nagy punnyadás volt nálunk némi pénz elköltéssel egybekötve. Aludtunk, vásároltunk, tévéztünk és játszottunk.
Ma reggel ügyesen elmentem vért adni, a laborban meg ügyesen levették Kép
Most meg ügyesen próbálom rávenni magam a munkára.
Lara, együttérzek veled Kép

Wish

wish

WishKép
Dokim 9-16-ig nem lesz. Akárhogy számolom, addigra pont nagy szükség lenne rá.
Minden attól függ mikor jön meg. Legjobb az lenne, ah holnap. holnapután megjönne, de erre csekély az esély Kép!
Majd meglátjuk. Egyenlőre fogalmam sincs, de tutira nem mondta volna, hogy kezdjek el szurizni, ha nem lehetne megoldani.

Ügyes Wish Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Külödöm a mikulásos energiát, hamar megjön tőle és indulhat a szurzizás ezerrel a tüszőkért!!! Biztos megfogja oldani a dokid, hiszen akkor nem vállalta volna el!!!! Ezen ne idegeskedj, illetve semmin most minden a legnagyobb rendben lesz!!!!

Wish!
Drága akkor holnap a te napod! Nagyon izgulok érted!!!!!!!!!!

Farkasok!
Hova tűntetek???? Tessék valami jelet adni magatokról.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Igen bizony, örülök nagyon, hogy holnap kezdünk, azaz már ma elkezdtem egy picit, mert gyógyszert és vitamint már ma is vettem be Kép

wish

ZsebiKép
Köszi a mikulást!
Nem izgatom magam semmin, de tényleg.
Nem is értem miért, de olyan jól vagyok mostanában!
Lehet, hogy mégiscsak van valami a talpmasszőr bácsi nyugtató teájában? Persze dolgoztam is rajta eleget, de mindenképpen megérte!
Már alig várom, hogy otthon legyek az ikrekkel KépKép!!
Minden készen áll a fogadásukra!!
Csomó dilibogyó, ami segíthet, lakás kifestve csudavidám színekkel, imádnivaló apuka... mi kell még??

WishKép
Most rajtad a világ szeme! Tessék javítani a topik statisztikáján!! Mi is igyekszünk majd besegíteni!
Előre a távlombikikertesókértKép!

KépKép
Stella

Kép
stella9

Zsebes,
Kösz a Moto-rock klubról az értesítést, úgy látszik már mindenütt le kell védetnünk a márkanevet. Megjegyzem már a magyar amerikai focicsapat (Árpa Attila) is fizet a névhasználatért -Wolf-. Rendesen támogatják a baba-programot.

Wish,
köszi a nevet ( Marti és Alex).
Írtam, hogy láttunk egy zsiráfot az állatkertben.
Remélem sikerül feltenni a márciusi kutyaképek folytatását, már azóta eltelt 3 hónap de még mindig olyan rosszcsontok a blökik.
Wish, ha este lecsurog Bakacsiéktól a víz a teraszon azok mi voltunk, most bérbe locsolunk és etetjük a hörcsögöket, mert nyaralnak.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Stella,
Amikor én kaptam a Decapepthylt akkor mondta a dokicsaj, hogy nem is biztos hogy meg fog jönni, úgy hogy ebben azért nem lennék 100%-os.

Zsebes,
Élünk, kicsit érdekes volt a hétvége, de majd elmeséljük.

Hétvégén tali!!! ( Zsebikém! nálatok mi a menetrend, mikor válik el, hogy tudsz jönni?

puszi J

Kép
farkasok

Nem is az állatkertben láttuk a zsiráfot, hanem az autópályán!!!! Tiszta gyagya vagyok, még jó hogy nem reagáltok rá, Tessék mocst csodálkozni.
Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Nem kellett volna annyit inni Kép

wish

Farkasok és mindenki!

Akkor hogy legyen a vasárnap? Szabadtér és piknik vagy valami be-/kiülős hely? Hol? Gondolom a szokásos du 2 órás időpont jó lesz most is. Szóval nyilatkozzatok! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Kicsit eltüntem.
Csütörtökön az ovisokkal a repülőtérre kirándultunk. Szuper volt. Busszal vittek minket a szervízúton, a leszálló pálya végén keresztbe állt a busz, kinyitották az ajtót és pont akkor érkezett egy gép. Bocsi, hogy ennyit áradozok, de én még sosem repültem. Most igazán kedvet kaptam hozzá.Kép Sok mást is láttunk, olyan helyeken vittek végig minket a busszal, ahova az utasok nem léphetnek be.

Lara
Kitartás!Már biztos jó nagy a pocid. Megmérted?(vagy lemaradtam?) Kép
Renóca
süni_renóca

Wish, Stella
Hajrá az ikrekértKép Kép +Kép Kép

Kavicska
Küldök egy kis bíztatást a tüszőknek! Növekedjetek!!!!
Kép

Renóca
süni_renóca

Bocsi. Már megint kétszer ment el.
Renóca
süni_renóca

Wish, Stella, Kavicska
Meg tudtátok nézni?
Nekem először megmutatta, utána eltűnt.
Bocsi, majd talán holnap ügyesebb leszek.
süni_renóca

Renóca,
a reptér mellett van egy szabadtéri repülőgép múzeum is. Be lehet menni a gépekbe, beülni a vezetőfülkébe. Szerintem az is nagy élmény lenne a srácoknak és persze neked is. Legalábbis mi nagyon élveztük. Kép Pociméret: 106 cm (körfogat). Hát jó nagy és nehéz Kép Vasárnap megnézhetnéd személyesen is, jöttök a talira?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Renóca sajnos nem tudtam megnézni a képeketKép

Köszi a jótanácsokat,de hiába fogadtam meg.Persze túrót ettem tegnap vacsira,ma reggelire,délután ebédre rántott tonhal,vacsira valószínű eszek egy kis túrót:-)Na persze bébi aspirint is vettem,és napi egyet betolok az arcomba.....
Nagyon kis ügyes voltam,már 2-szer megszúrtam magam.Kapott valaki Menogon szurit?Mondták már hogy jól tudok szurit adni,de valahogy magamnak,most ez az esti kicsit rosszul esett .Csípett is ...,fájt is....szóval már nem vagyok meggyőződve,hogy jól megy ez nekem. Kép
Már nem vagyok biztos abban,hogy nem inszemináció lesz a dologból,és mondjuk nem is bánnám,mert ha végre valami stimuláció sikerülne....akkor essünk nekik ,és csináljunk belőle minimum egy kis "sankót"KépAz nem baj ha lány akkor is kis "Sankó" lesz.Kép)A páromat hívják így otthon.És szegény babó még csak "perverz"gondolat,de már nevén nevezzükKépDe lehet hogy nem tetszik neki,azért nem akar beindulni. Kép
kavicska

Kavicska!
Biztos nem azért várrat magára mert nem tetszik a neve!!!!!!!! Bízz egy kicsit magadban az nagyon fontos! Sikerülni fog. Egy jó kis inszemes baba, jó kezdés lesz!!!!!!!! Aztán jövünk utána a lombikokkal!!!!!

Renóca!
Jó kirándulás lehetett! A gyerekek biztos jól elfáradtak. Kép
Renóca én nem bírtam megnyitni ezeket. Kép

Lara!
Ezt én sem tudtam, hogy ott be lehet ülni gépekbe legközelebb ki fogom próbálni!!!!!!!!

Wish!
Hajrá!!!! Mindent bele! Akkor most milyen vitaminok mellett maradtál????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Most gyakorolok.
Igaz karácsonyi de édes.Kép
kavicska

Jajj,hogy mennyire ügyes vagyokKép)
kavicska

Sziasztok
Jártunk a szabadtéri múzeumban is, be is ültünk a gépekbe. Nagyon élvezték a lurkók. Forgathatták a kormányt, mindenhez hozzányúlhattak. Utána felsétáltunk a repülőtérre és a teraszról is megnéztük a gépeket. Szuper volt azt is látni, hogy sorakoznak egymás után a repülők a felszálláshoz.
Délelőtt fél kilenctől, du. fél ötig tartott a kirándulás. Hazafelé elaludtak a gyerkőcök a buszon, de amikor a fagyizó előtt megálltunk senkinek nem kellett kétszer szólni.Kép

Lara
Jó kis kerületed vanKép
Köszönjük a meghívást, de inkább majd csak lurkóstul egyszer. Egy igazi gyerkőcös talira mindenkivel!!!

Megpróbálom mégegyszer:
Kavicska
Kép

Renóca
süni_renóca

Sikerült!!!Kép

Wish, Stella
KépKép+KépKép
süni_renóca

Kavicska
Tényleg nagyon édes, ügyi vagy.Kép

Nem értem miért kell külön feltölteni mindent? Eddig ez nem volt. utána meg jól összekutyulja nekem a képeket.

Jó éjt mindenkinek, holnapra pedig szép napot!

RenócaKép
süni_renóca

Renóca!
Ez nagyon aranyos!Köszi!Majd megmutatom az én ugrásra kész tüszőimnek,hogy így kell ugraniKép
Hátha megtanuljákKép
kavicska

Jó éjt! Én is elteszem magam holnapra!
kavicska

Sziasztok Kép

Renóca Kép
Köszi a cumisokat Kép

Kavicska Kép
Szerintem ügyi vagy, hogy bedtad magadnak. Az egyik szurim nekem is Menogon.

Zsebi Kép
Multivitamin, méhpempő, és cink. Plusz gyárilag kell szedem folavat és káliumot.

Voltunk ma bevásárolni túrót, tejfölt, kefírt és husit. Tele van a hűtő Kép

Lara Kép
Mi nem biztos hogy tudunk menni. Nem hiszitek el, Anyós jön látogatni Kép De általában három körül hazamennek, szóval ha tudok csatalakozom.

Wish

wish

SüniKép
Köszi, rajta leszünk a témán!

WishKép
Hajrá! Nagyon drukkolok!

Kép
stella9

Wish,
nem kapott Anyós hévizi beutalót? Kép Nem mehetnek egy kicsit korábban haza?

Orsi,
Veletek mi a helyzet? Jöttök?

Zsebi,
Nálatok hogy alakult a helyzet? Még mindig bizonytalan?

Akkor hova menjünk?

Renóca,
kár, hogy nem jöttök Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Sajnos úgy néz ki hogy marad az első verzió, hogy nem tudunk menni, de azért én még harcolok. Nagyon szeretnék veletek találkozni. Az életem részei lettetek és imádok veletek beszélgetni úgy hogy látom az arcotokat! És a pocidat is meg akarom szemléni hátha az enyém is kedvetkap a növéshez. Szóval küzdök!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
szurkolok, hogy te nyerj Kép Ha mégsem, július 5-től szabin vagyok Kép

Végülis akkor ki jönne?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Farkaskoma életjele.
Minden ok csak sok ameló és a laptopot csak tegnap kezdték el újratelepíteni.
Igaz a szomszéd nyaral és a bérlocsolást bevállthatnám netezésre is de otthon minden jobb.

Szóval a vasárnap.
Szerintem legyen valami piknikes, iagz meleg is lesz, de majd keresünk valami árnyékot.
Hoztam egy grillező állványt is, igaz nem nagy, de el lehet vele sütögélni.
Judit bevállalta, hogy pácol husit ha ez jó, na meg süti a tortáját.

ELlenvélemény?

Farkaskoma

Kép
farkasok

Lara,
Farkasok ready-k.
Jó a 2óra, beszéljük meg kijön, mert felhoztuk a grillsütőt, bár ha tökig érő meleg lesz, Andor légkondiját ( =Téged)hűvösre kell tenni.

Tessék jelentkezni, hogy hol legyen a vasárnapi tali.
Krisztáék jönnek.

Kép
farkasok

Ellenvélemény részünkről nincs. Akkor mi csinálunk salit és viszünk kenyeret.
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy hányan leszünk. A tábla így nézett ki:
Farkasok (2)
Kriszta (1 vagy 2)
Lara (2)
Mniki ????????????????????
Orsi ?????????????????????
Wish
Zsebi
Zsu ??????????????????????

Szerintem piáról mindenki gondoskodjon magának, mert akkor mindenki azt ihat, amit szeret.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Farkasok,
közben írtatok.Kép
Olyan helyet kellene keresni, ahol lehet grillezni. Mert ugye nem mindenhol engedélyezett. A Szúnyog-szigeten lehet? Mi a mátyásföldi reptérre járunk ki a barátokkal.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Helyszín opciók:

1. Szunyogsziget, de pontosan nem tudom melyik része lenne alkalmas, talán az északibb része.
2. Dunakeszi északi részén a Horányi rév mellett a Duna parton. Egy jó barátom ajánlotta, akik rendszeresen járnak oda, ha azt választjuk, elmegyek előtte felmérem a terepet.

Illetve milyen husi legyen?
Szárnyas - nem szárnyas.
Ha szárnyas akkor comb - szárny - cici pipi?
Illetve ki mit nem szeret?

Unique,

Érdeklődtél a tali felől egyszer, lenne kedved jönni.

Ja helyszín opció 3: a szomszéd lakása - Wishék felett - aki most Tunéziában nyaral, ahol bérlocsolás etetés van.
Ott van 4 tv Playstatiopn több is :-)))))))))))

FarkasKoma

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?