Sziasztok!
Tényleg nagy pangás van, de szerintem érhető, mert ebben a melegben az ember örül, ha megéri az estét
Én azért nem tudok ilyenkor jönni, mert ahol a gépünk van, ott ilyen forróságban kb. 30 fok van
De azért esténként jövök és ha egy kicsit szadizni akarom magamat, azért lehet, hogy napközben is írok. Jó????
Gombóc!
Igaz, hogy én pocakosan nem írtam, így nem nagyon ismerjük egymást, de akkor se búcsúzz el tőlünk. Igaza van a Lányoknak, írogass pár sort magadról, amikor időd engedi. Nagyon édesek a fiúk!
Szorítok, hogy a fejlődésük rendben legyen. Kis lusta fiacskáid vannak, biztos behozzák majd a lemaradást. Ha nem előbb, hát később.
Az utolsó képen Donát a sződligeti Duna-parton van lefényképezve, ugye? Én ott éltem (+kicsit Vácon) egészen 25 éves koromig.
Györesz!
Nagyon édes lehet Norbika, ahogy tipeg és közben csapkodja a falat.
Remélem én is megcsodálhatom a tudományát a jövő héten. Szerintem is vedd meg Neki a 19-eset. Marcinak is csak olyat tudtunk venni, bár igaz, hogy Õ még nem sétizik
Marci is fogyizott, alig szopizott valamit. Este 6 felé már le kellett fejni a ciciket, mert annyira feszítettek, persze a fejés végére Marcinak is eszébe jutott, hogy enni kéne
De rendes kajcsit utána azért evett.
Köszi a kuki infót! Figyelek a szájpadlására.
Gigi!
Jó a szerda.
Hú, de édesek lesznek a fiúk hármasban!
Kuki miatt nem reklamálok, mert a Sparban (tudod, a körforgalomnál
) sikerült ma venni. Most fonnyasztom, holnap pedig bemutatja kukiszopogatós tudományát a nagyszüleinek.
Márti!
Nagyon ügyes Gigikéd! Édes lehet, ahogy rakosgatja magát, hogy végre sikerüljön a nagy terve és végre felüljön
Fogacska hogy áll?
Györesz-Márti!
Ti mikor jöttök? Csak úgy érdeklődésképpen.
Szilvi!
Ezek a nem kaksis Fiaink! Én is ettől félek, hogy ezekhez a kaksi csalógató trükkökhöz nehogy hozzászokjon. Ma adtam Neki kamillateát. Szépen ivott az üvegből és ott kellett egy picit hagynom (talán valami készült leégni a tűzhelyen?), hát nem megivott belőle 70 ml-rel!!! Pedig annyira szörnyű íze van a natúr cukros kamillateának. Na mindegy, de nagy hatása ma még nem volt
Mi még nagyon lightosan falatozunk, husira még nem is gondoltam. De ami késik, nem múlik!
Dia!
Ez igen, szép súlya van Dominak! Kis vasgyúró! Majd jövő héten meggyúrom és puszilkodok vele! Csak Marcika nehogy féltékeny legyen.
Egyébként Marci is cuppog, de ez csak véletlen és nem puszinak küldi, de akkor is olyan édi!
Szerda ugye Neked is jó?
Saxi!
Jobbulást a Nagymamádnak! Neked pedig sok erőt, hogy a picik mellett Anyukádnak is tudj segíteni. Puszi!
Évi!
Tényleg nem lesz semmi, hogy a nagyok is otthon lesznek. Egy kicsit könnyebb és nehezebb is lesz egyaránt. Nem fogod annyira egyedül érezni, Vivi biztos segít majd Neked, a főzőcske emellett talán már nem is olyan nagy probléma.
A medencék klasszak nagyon! Az emiledre sajna a fenti okok (szauna szintű meleg) miatt nem tudtam válaszolni és hétvégén eljön anyukám + apósékat látogatunk, úgyhogy lehet, hogy csak hétfőn fogok reagálni. Nem baj? Addig is sok puszi!
Többiek!
Merre vagytok?
Mi ma este 7-kor (!) indultunk sétizni (kukibeszerzésre
). Így még ki is lehetett bírni. Gyűlölöm ezt a szörnyű meleget
Ahogy Évinek is írtam a hétvégén se leszek sűrűn, mert anyukám jön
+ apósékat látogatunk
.
Millió puszi Mindenkinek: Melinda
ui: Isteni egyébként most is nálunk, mert csukott ablakok mellett figyelünk már este 9 óta. Egy baromarcú szomszédnak akkor jutott eszébe gazt égetni, az egész környék füstben és bűzben úszik
Ennyit a vidéki szomszédokból.