Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gombóc!

Éppen megelőztél amíg én írtam!
Gyönyörűek a kisfiaid, igazán büszke lehetsz rájuk!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Gombóc

Ne menj el, ha van egy kis időd olvass bennünket, nézegesd a képeket, és néha néha írj annyit jól vagyunk, növünk fejlődünk, már nem aggodom...

Édesek a fiúkáid, sőt nagyon édesek, együtt kéne őket jól össze vissza puszilgatni.
Fejlődés ügyileg mi az ábra? Jobb már a helyzet? Gondolom már megnyugodtál emiatt.

Pont az előbb néztem vissza egy kicsit a multat, olyan jó, volt olvasgatni. S közben megállapítottam milyen sokan eltüntek.
Ha olvasgattok csajok egy rövid bejelentkezés erejéig írjatok

Sofka, Motitot, Bringa, Babóca, Mackósajt,Vica, Sasha, Réka, Tüni,Dezi, Babóca

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Na azért az nem semmi, hogy Gigi majdnem felül!!!!! Nagyon ügyes!!!!!
Amikor hívtál nem tudtam felvenni, pont etettem és nem volt közelbe a telcsim! Vissza akartalak hívni, de aztán mentünk anyuval vásárolni, és totál kiment a fejemből! Bocsika!

Gombóc!
Sajnálom, hogy nem fogsz többet írni, azért néha egy-két sort írhatnál, hogy jól vagytok, mi van Veletek! Nem baj, ha nem a témához szólsz hozzá csak magatokról írj!!!

Évi!
Szerencsére már egyre jobb a cicim, most az esti szoptatás már nem is volt olyan borzasztó!

Már két napja reggel, este pótolnom kell tápszert Norbinak, mert hirtelen megcsappant a tejem. Szerncsére egész jól elfogadja és szopi után még benyom olyan 100 ml.
Ma bejártuk egész Csepelt, mert Norbinak akartam venni kiscipőt vagy szandit, amibe már tud tipegni, de egyszerűen nincs a lábára való, a 18-as kicsit, a 19-es nagy, 18 és feles lenne jó rá, de hát olyan meg nincs, úgyhogy meg kell várni míg nő a lába, de hát lassan lépegetni fog, akkor meg mi a francot adjak a lábára? A kínaiba még multkor vettem egy kisszandit, de az nem arra való, hogy menjen benne, az nem fogja a bokáját! Pedig már úgy voltam vele, hogy nem érdekel, hogy mennyibe kerül csak jó legyen rá! Úgyhogy most úgy állunk, hogy van két szandija, ami menésre alkalmatlan, van két kocsicipője, ami már kicsi rá! Ti mit tanácsoltok?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Marti, Evi,
Koszi szepen az erdeklodest! KépKépKép

Nandi 6.5 honaposan kezdett forogni, ket het mulva mar kutyazott negykezlab. Most ugy maszik (jovo heten lesz 8 hos), mint a nyuszik, a kezet szepen rakja egymas utan, de a labaval egyszerre ugrik utana. NAgyon vicces...bar jobban orulnek, ha mar rendesen csinalna. Kép Egyebkent kiul a fenekere, es tamadoulesben ucsorog, egyik laba elol, masik hatrafele nez. De nagyon eros kissrac, ezert mar kevesbe aggodom. KépKépKép
Egy honapja atmostak a konnycsatornajat, de nem lett tokeletes, lehet, hoyg ujra at kell majd. Alig birtam ki boges nelkul a varoban. Kép

Zsombi viszont meg mindig nem beszel, csak szavakat mond, azt se sokat, ugyhoyg most a valtozatossag kedveert ezzel paraztat a gyerekorvos. Kép

HAt, nalunk igy zajlik az elet...KépKépKép

Sofkanak sincs ideje jonni, a negy gyerkoc gondolom, lefogalalja teljesen.Kép

Joejt,
Gombóc

ui.: Remelem, nem haragszotok meg, rakok fel meg ket kepet magunkrol. Kép

Kép

Kép
gombóc

Györesz,
most teljesen meg vagyok hatodva, hoyg igy marasztaltok!
Na jo, igerem, nezegetni fogok ezentul is, ha engednek a Törpök! Kép

Pussz Mindenkinek,
Gombóc

ui: Györesz, en megvennem helyedben a 19-es szandit, hamarosan jo lesz az ra. KépKépKép
gombóc

Szia Gombóc!
Nagyon szépek a fiaid és nagyon ügyes Nándi! Norbi még nem akar mászni pedig már egy jó ideje kutyázik meg fekvőtámaszozik!Kép Viszont feláll és kapaszkodva körbejárja az ágyát meg a járókát, de gondolom olvastad!
Azért nem vettem meg egyik 19-es szandit sem, mert nagyon bővek is voltak, még az is olyan bután állt rajta, ami állítható csattos volt végig!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gombóc
Zsombi most mennyi idős is? Néha előfordul, hogy csak sokára kezdenek beszélni a gyerekek, talán ő is az a lusta fajta ezen téren.

Nagyon édi lehet a nyuszizás, akkor emiatt nem kell tényleg aggódnod a pici fiacskád mozgása tökéletes.
A képekkel nem zavarsz bennünket, olyan jó nézegetni őket.

Györesz
én ma nem hívtalak, vagy ha igen akkor nem voltam magamnál.
Szerintem fél számot pikk pakk képes nőni a lábuk, nyugodtan vedd meg, vagy nézzetek át a Camponába hátha ott kaptok.

Évi
akkor most nagyon zajlik nálatok az élet, ez a nagycsalád előnye. Sajnálom, hogy Rolcsi ennyire hisztis lett, és kívánom mielőbb térjen vissza a normál hangulata. Biztos a meleg esetleg egy fogacsak....

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Tényleg nagy pangás van, de szerintem érhető, mert ebben a melegben az ember örül, ha megéri az estét Kép Kép Én azért nem tudok ilyenkor jönni, mert ahol a gépünk van, ott ilyen forróságban kb. 30 fok van Kép De azért esténként jövök és ha egy kicsit szadizni akarom magamat, azért lehet, hogy napközben is írok. Jó????

Gombóc!
Igaz, hogy én pocakosan nem írtam, így nem nagyon ismerjük egymást, de akkor se búcsúzz el tőlünk. Igaza van a Lányoknak, írogass pár sort magadról, amikor időd engedi. Nagyon édesek a fiúk! KépSzorítok, hogy a fejlődésük rendben legyen. Kis lusta fiacskáid vannak, biztos behozzák majd a lemaradást. Ha nem előbb, hát később. Kép
Az utolsó képen Donát a sződligeti Duna-parton van lefényképezve, ugye? Én ott éltem (+kicsit Vácon) egészen 25 éves koromig.

Györesz!
Nagyon édes lehet Norbika, ahogy tipeg és közben csapkodja a falat. Kép Remélem én is megcsodálhatom a tudományát a jövő héten. Szerintem is vedd meg Neki a 19-eset. Marcinak is csak olyat tudtunk venni, bár igaz, hogy Õ még nem sétizik Kép
Marci is fogyizott, alig szopizott valamit. Este 6 felé már le kellett fejni a ciciket, mert annyira feszítettek, persze a fejés végére Marcinak is eszébe jutott, hogy enni kéne Kép Kép De rendes kajcsit utána azért evett.
Köszi a kuki infót! Figyelek a szájpadlására.

Gigi!
Jó a szerda. Kép Hú, de édesek lesznek a fiúk hármasban!
Kuki miatt nem reklamálok, mert a Sparban (tudod, a körforgalomnál Kép) sikerült ma venni. Most fonnyasztom, holnap pedig bemutatja kukiszopogatós tudományát a nagyszüleinek. Kép

Márti!
Nagyon ügyes Gigikéd! Édes lehet, ahogy rakosgatja magát, hogy végre sikerüljön a nagy terve és végre felüljön Kép
Fogacska hogy áll?

Györesz-Márti!
Ti mikor jöttök? Csak úgy érdeklődésképpen. Kép

Szilvi!
Ezek a nem kaksis Fiaink! Én is ettől félek, hogy ezekhez a kaksi csalógató trükkökhöz nehogy hozzászokjon. Ma adtam Neki kamillateát. Szépen ivott az üvegből és ott kellett egy picit hagynom (talán valami készült leégni a tűzhelyen?), hát nem megivott belőle 70 ml-rel!!! Pedig annyira szörnyű íze van a natúr cukros kamillateának. Na mindegy, de nagy hatása ma még nem volt Kép
Mi még nagyon lightosan falatozunk, husira még nem is gondoltam. De ami késik, nem múlik! Kép

Dia!
Ez igen, szép súlya van Dominak! Kis vasgyúró! Majd jövő héten meggyúrom és puszilkodok vele! Csak Marcika nehogy féltékeny legyen. Kép Egyébként Marci is cuppog, de ez csak véletlen és nem puszinak küldi, de akkor is olyan édi! Kép
Szerda ugye Neked is jó?

Saxi!
Jobbulást a Nagymamádnak! Neked pedig sok erőt, hogy a picik mellett Anyukádnak is tudj segíteni. Puszi!

Évi!
Tényleg nem lesz semmi, hogy a nagyok is otthon lesznek. Egy kicsit könnyebb és nehezebb is lesz egyaránt. Nem fogod annyira egyedül érezni, Vivi biztos segít majd Neked, a főzőcske emellett talán már nem is olyan nagy probléma. Kép
A medencék klasszak nagyon! Az emiledre sajna a fenti okok (szauna szintű meleg) miatt nem tudtam válaszolni és hétvégén eljön anyukám + apósékat látogatunk, úgyhogy lehet, hogy csak hétfőn fogok reagálni. Nem baj? Addig is sok puszi! Kép

Többiek!
Merre vagytok?

Mi ma este 7-kor (!) indultunk sétizni (kukibeszerzésre Kép). Így még ki is lehetett bírni. Gyűlölöm ezt a szörnyű meleget Kép
Ahogy Évinek is írtam a hétvégén se leszek sűrűn, mert anyukám jön Kép + apósékat látogatunk Kép.

Millió puszi Mindenkinek: Melinda

ui: Isteni egyébként most is nálunk, mert csukott ablakok mellett figyelünk már este 9 óta. Egy baromarcú szomszédnak akkor jutott eszébe gazt égetni, az egész környék füstben és bűzben úszik Kép Ennyit a vidéki szomszédokból. Kép

KépKép

KépKép
bujka

NA, a skacok vegre elaludtak, es Apa visszaengedett a gephez meg egy kis idore. Kép

Györesz,
Norbi nagyon ugyes! LAssan magatol is jarni fog, aztan majd rohanhatsz utana! KépKépKép
Zsombim nagyon kislabu volt, a Siesta szandik (a 3 csatosak) nagyon jok az ilyen pici labakra. Kép

Bujka,
igen, Szodligeten van. Kép A mi nagy csaladunk (nagyszulok, nagynenik, nagybacsik, unokatesok) tosgyokeres vaci, de 10 eves koromban anyuekkal Szodligetre koltoztunk, de a sulikat Vacon vegeztem. Es 18 evesen kollegista lettem Gyorben, aztan Budepesten alberleteztem es dolgoztam, igy gyakorlatilag nem lakom azota Szodligeten. De anyuek ott vannak, es naluk aludtam a mult heten a ket skaccal (ferjem legenybucsun volt). Akkor keszult a kep. Kép Te merre laktal? Lehet, hogy ismerjuk is esetleg egymast? KépKépKép HA gondolod, irj mailt-t es megbeszelhetjuk. Kép

Marti,
ZSombim jul. vegen lesz 2.5 eves. Szerintem elobb-utobb biztos beszelni fog, csak neha mar besokallok a tanacsoktol meg a gyerekorvos paraztatasaitol. Kép

NA most mar tenyleg puszi mindenkinek, irany az agyikom...Kép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Csak gyorsan írok pár sort!

Györesz! Nagy bababoltokban vannak 1/2-es számozású cipők is, illetve úgy tudom, a Sabaria Siesta cégnél is! Az első cipő borzasztóan fontos, hogy jól tartsa a kis lábát, viszont eleinte úgyis a lakásban fog járkálni (és mezítláb járni a legjobb a lábboltozat fejlődése miatt!). Örülök, hogy jobban vagy!

Márti! Valahogy elsiklottam a felülésen! Nagyon ügyi Gigi mászni és felülni is tanul egyszerre?! Meg még a fogacskát is növeszti? Nem nyűgösködik a sok tennivaló miatt?

Gombóc! Nagyon is örülünk a fotóknak! Én is raknék fel, de sajna nem tudok!
Ne izgulj majd egyszer csak elkezd beszélni és kerek mondatokat mond majd! Hogy ha már mond szavakat, biztosan nincs semmi baj! Biztosan nem jár közösségbe, próbáld minél többször gyerekek közé vinni, tőlük majd kedvet kap!
Továbbra is azt kell mondanom, hogy nagyon édesek a fiaid!!!!!

Melinda! Természetesen nem baj, akkor írj, ha van időd! Jó kikapcsolódást a nagyszülökkel, aztán hagyd kényeztetni Marcikád ;o))!

Sok puszi mindenkinek!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!!

Melinda
a jövőhéten tuti nem tudunk menni meret a hét eleje már teljesen zsufi és anyukámnál lakás felújítás lesz, segítenem kell neki megvásárolni a tapétát, járólapot, csempét, szóval kicsit még váratunk magunkra.

Gombóc
egy ismerősömék kislánya az oviig egy rendes szót nem mondott ki, ott viszont hetek alatt elkezdett beszélni, persze küzdött pát betűvel ami nem ment rendesen, de ez ugye szinte mindenkinél előfordul.

Évi
Gigi általában nagyon jól elvan, időnként viszont erősen nyüglődik, kaki, puksi, fogacska, meleg, álmosság, éhség, mindig akadhat valami panasz. Csodállak is mert egy gyereket kiszolgálni is rengeteg idő hát még hármat, hiába nagyobbak már de mosni, főzni, vasalni, mosogatni, lelki életet élni szóval biztos nem unatkozol.

Gigi ma ismételten produkálta magát, nyüszizett letettem aludni, bekapcsoltam az ufo lámpát neki, amikor elhallgatot benéztem el aludt-e az én kincsem. Felsőtestét feltolva hason volt a pelenkázó részen levő lámpát matatva a jobb kezével, ráadásul reggel már próbálta felhúzni magát a rács segítségével. Azt hiszem eljött a nagy nap ismét egy szinttel lejebb költöztetjük a fekvő felületet a kiságyban.

Kellemes hétvégét mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Gombóc!
Bár mi nem sokat leveleztünk,de szerintem maradj közöttünk!KépÉn szeretném!Kép

Évi!
A lábam még fáj.KépMost majd megpróbálom reuma kenőccsel kenegetni,talán használ majd neki.
Domi szerencsére megint jól eszik,amióta áttörte az ínyét a fogacska.Kép

Rolcsi/hívhatom így?Kép/biztos a fogacskától nyűglődik!Meg hát a melegtől is szenvednekKépDomi is forgolódik egész éjszaka a melegtől.Kép

Milyen lett a bizi?Kép

Én szivesen elmennék hozzátok,de sajna nincs autónk!KépKép

Melinda!
Elvileg nekem is jó a szerda.KépAmíg Te Domit gyömöszölöd majd,addig Én a Te vasgyúródat fogom.Így nem lesz féltékenység.KépJuj de várom már a talit!Kép

Márti!
Gratula az ügyes nagy lányodhoz!Kép

Györesz!

Járás? Hurrá!KépGratula!Kép
Irigy vagyok,hogy Norbikának lesz Amcsi nagybácsija.KépKép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

GombócKép

Üdv újrta itt. Régen elég rendszeresen írogattál. Jó lenne ha maradnálKép

DiaKép
Te gyömöszölö a Marcit. Az én szegény fiam meg megint az anyjára maradKép Tegnap azt mondta a barátnőm, hogy már ne béreljek légzésfigyelőt, főleg egy ilyen nagy és egészséges gyereknek.

ÉviKép
Majd vmikor meglátogatunk a Diával. Le a kalappal elötted, hogy három gyereket bevállaltál. Nagyon fiatalon szülhetted az elsőt. Hány éves voltál?

Olivér ma rágerjedt a palacsintára amit ettem, úgyhogy kapott belőle. Ízlett neki. Ez a gyerek még az ajtófélfát is megennéKép

Puszi

KépKép
gigi28

Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Tudod,hogy a BARÁTOMAT imádom!KépÕt is megfogom gyömöszölni nagyon!Kép
Írtam emailt még az sms-el kapcsolatban.
OK,benne vagyok,hogy Évit is meglátogassuk!KépJuj de csavargósak vagyunk!KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia persze, hogy hívhatod Rolcsinak, megtisztelsz!Kép
Sajnálom, hogy még mindig fáj a lábad, ha nem használ a kenőcs sem, tényleg menj el dokihoz, nehogy még rosszabb legyen! Tudom, tudom én is mindig nehezen szánom rá magam, de néha igenis MUSZÁLY!!! Vigyázz magadra, még sokáig kell cipelni azt az édes fiadatKép! Küldök neked gyógypuszit: cupp, cupp!

Gigi! Ez az Oli Kép! Még hogy palacsintát? Ezt tudja meg a védőnő! Kép Rolcsi meg ma reggel lecsót evett! Persze csak levét egy-két ici-pici kanálkát, de imádta! (pedig reggeli után volt) Örülök, ha meglátogattok,VÁRLAK BENNETEKET SZERETETTELKép!
Vivient 23 évesen szültem, nem olyan fiatalon!

Lányok, én élvezem, hogy 3 gyermekes anyuka vagyok! Néha tényleg iszonyú nehéz, alig várom, hogy vége legyen a napnak! De szerencsére a nagyok már tényleg nagyok (Vivien 10 1/2, Martin 8 1/2 éves) és sokat segítenek főleg Rolcsi körül! Viszont mégis csak gyerekek, akik sok-sok törődést és türelmet igényelnek! Cserébe viszont, hihetetlen sok szeretettel hálálják meg! Esténként, amikor betakargatom őket, olyan, de olyan jó érzés gyönyörködni ebben a 3 kis csodában, olyankor minden rosszat elfelejtek és boldog vagyok, hogy vannak nekem minden nehézség ellenére ők az életem értelme, egytől-egyig! Kép

Márti! Tényleg nagyon beindult ez a nagy lány! Jó munkát a jövőhétre! KépKép

Mindenkinek sok puszi:
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Gigi!
Miközben írtam raktad fel a képeket! Nagyon jók lettek! Kép Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Évi!
Jaj elsírtam magam,ahogy az Anyaságról írtál!Kép
Olyan jó Neked,hogy 3 porontyod van!Jaj mért pont 30 évesen kellett nekem először szülni?Kép
Én is szeretnék tesót Dominak,de ha az éjszakázásokra gondolok elmegy a kedvem.KépNa meg én a klinikára vissza nem megyek az tuti!Tehát a Jó Isten is kell a dolighoz.Na,majd lesz valahogy!Kép
Majd még megdumcsizzuk,hogy mikor talizunk.Jó?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hellóka

Képzeljétek Olikám négykézlábról visszaült. Eddig mindig hasalás lett a vége.

DiaKép
Hát én a szeplőtelen fogantatásban nem hiszek, úgyhogy a Jó Isten mellett apát is be kell fogniKép

Megboldogúlt lánykoromban én is 3 gyereket szerettem volna. Most már megelégszem Olikával.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Jaj nem úgy értettem ahogy Te!Kép
Én a spontán teherbe esésre gondoltam.KépKép
Én lánykoromban 5 gyerekről álmodoztam.KépKép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Így szeretek a kertben lenni:
Kép
Íme a vérebünk akitől a Dia teljesen transzba esettKép
Kép

Na már elég belőlünk.

Puszi, jó éjszakát

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat,nagyon aranyosak vagytok.
Ígérem amint lehet jelentkezem.
Már nagyon hiányzik a csapat.
Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok lányok!

Hol vagytok?
Györesz, te tegnap sem voltál, minden rendben veletek?!

Puszi mindenkinek: Évi Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!
Én itt vagyok.Mindig nézem írt e már valaki,de semmi.Kép
Mostanában nagy itt a pangás,remélem nem hal ki a topikunk!Kép
Tényleg Györesz hol vagy?Ma biztos Apánál tartózkodtok ugye?Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Írok neked legalább én, hátha várod! Kép
Remélem jól vagytok! Domi manó? dobálja a puszikat? Fáj még a lábad? Mit csináltatok ma?

Rolandusz szörnyen hisztis! Kép Kép
Semmi, semmi nem jó neki! Nem akar szopizni, enni, aludni, játszani, csak bőgicsél folyton! Kép
Amikor felébred utána egy darabig el van ugyan, de csak rövid ideig! Már megőrülök tőle, szinte semmit nem tudok csinálni! De legalább tudnám mi baja, hogyan segíthetnék! Sajnos azonban fogalmam sincs! Benéztem a kis szájába, de nem látom, hogy piros, vagy duzzadt lenne! Tulajdonképpen semmi okot nem találok, egyszerűen csak nyűgös, de nagyon! Én meg tiszta zizi leszek a sok sírástól és tehetetlenségtől! Kép
Na nem azért akartam írni, hogy rosszat írjak! Kép
Amúgy jól vagyunk, élvezem, hogy mindenki itthon van, amikor éppen alszik Rolcsi természetesen minden O.K.! Kép Na most már megyek vasalni, amíg fel nem ébred őurasága Kép!

Sok-sok puszi nektek: Évi Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!

Igen Györesz apánál van azért nem jelentkezik.

Gigi
nagyon jók a képek, olyan édik ezek a picik.
A vérebetek, hmm, olyan aranyos, szeretem ezt a fajt, hihetetlenül értelmesek és semmi agresszió nincs bennük.
Olika nagyon ügyes, hogy felül magától, mostmár egyszerübb lesz neki az ücsörgés, ha nem kell segítségre várnia a felüléshez.

Dia
5 gyerek, nem lenne semmi a mai világban felnevelni őket. Van egy ismerősöm ő is sok babát szeretne, csak nekük sem jön össze a dolog, szerintem ha beültetésre kerül nála sor tuti bevállalja az összes babát, mégha 4-5 is lesz esetleg. Csodák néha vannak, úgyhogy semmi sem lehetelen...

Ma ünnep volt nálunk húsi került az asztalra.
Gigi spenótot spenóttal tudna enni a hét mind a 7 napján. A mai spenótjába tettem egy kis pipicicit, ünnepi kaja volt.
Tegnap a barackomat csócsálta meg, nézte ki a számból, hát odatettem a szájához, úgy ette, foga ugye egy szál sincs mégis az ínyével nagyon ügyesen ette, szerintem ha lesz foga nem lesz gond a harapással és a rágással, ösztönösen szépen eszik szerintem.
Tegnap kerti partin voltunk persze semmit sem volt hajlandó aludni, haza felé a kocsiban 2 perc alatt beájult.

További kellemes hétvégét
Márti
márti05

Sziasztok!
Évi!
Köszi,hogy írtál!Kép
Szerintem tuti,hogy a fogacska kínozza Rolcsit!
Dominak se volt duzzadt az ínye,csak egyik napról a másikra áttörte az ínyt a fogacska.KépSzerintem nem ártasz vele ha bekened Dentinox géllel,az legalább hűsíti,nyugtatja az ínyt.

Vasalás.KépÉn is pár napja vasaltam be egy halom rucit,de holnapra már megint rengeteg van.KépKép

Márti!
Nem tudom miért de megvoltam győződve arról,hogy Giginek már sok foga van.Kép
Mi ez a husi nap?Vegák vagytok vagy mi???

Gyerek:Hát igen,15 évesen az ember még nem gondol arra,hogy fel is kell nevelni 5 gyereket.Kép
Beültetés:Ha nekem anno lombikom lett volna és 4-5 béby sikerült volna,tuti,hogy én se mondtam volna azt,hogy csak kettőt vagy hármat hadjanak meg.Megértem az ismerősöd!

Mindenkinek szép napot!Puszi.Dia

Barbi nagyon eltűntél!KépNyaralni vagytok?Kép

Vetésiné merre van?Kép

Kép
Kép
lldicsi

LudvignéKép

Itt vagyok, most aludt el a gyerök.
Beültetésnél meg max hármat szoktak visszaültetni. Én kivételes eset voltam a néggyel. De a Dévai mondta, hogyha három megtapad, akkor megszakítja a terhességet!!!!!!!! Mint ahogy szinte minden, ez sem kívánságműsor.

Ma már nem írok többet, eszik egy kis dinnyét. Aztán lehenteredem.

Puszi

KépKép
gigi28

Ja azt elfeljtettem írni, hogy délután visszakerestem, amikor megszületett OlivérKép Majdnem elsírtam magam, olyan furcsa volt látni a kórházi képeket.Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ezennel megnyitom a mai napot! Kép Ugyan visszaolvastam mindent, de már alig emlékszem valamire. Kép Így jár az ember, ha reggel olvasgat...még nem indult be teljesen az agyműködésem. Kép Kép

Gigi
Nagyon édi a fűben ülő (gugoló) Oli. Kép Egyébként nagyon szép a kertetek, és aranyos a kutyátok is. De szeretnék én is kertet. Sajnos egyenlőre anyagi költségvetésünk nem engedi. Kép De azért már álmodozunk. Férjem Gödöllőre akar költözni (ui. ő világ életében ott élt), én meg inkább Veresegyházára. Valahogy nekem Gödöllő olyan, mint egy nagy család. Mindenki ismer mindenkit, ráadásul a volt barátnője is ott lakik, akihez egy fikarcnyi hangulatom sincsen. (Még a kapcsolatunk elején okozott pár kellemetlen napot). Meg ráadásul Gödöllőn dolgozunk, így, csomószor összefutnánk a dolgozókkal, amihez szintén nincs kedvem. Na, most jól kinyafogtam magam, csak tegnap este pont erről beszéltünk.

Dia
Sajnálom, hogy még mindig fáj a romantikázás. Kép Dokival nem beszéltél még erről? Te milyen gyógyszert szedsz (vagy nem szedsz) Kép egyébként? Én anno kérdeztem az orvosom, és ő azt mondta, hogy csak akkor szedjek egy komponensű gyógyszert, ha nem baj, ha összejön a gyerek. Kép Ezért inkább nem kértem belőle? Valahogy most nem érzem kész magamat még egy csemetére. És Bence egyébként is annyira tökéletes... Kép Kép
Dominak kijött már teljesen a fogacskája?
Lábaddal még mindig változatlan a helyzet? Voltál már vele dokinál?

Évi
Mi van Rolcsival? Kép Szegény ti! Szedtek egyébként vasat? Nem akarok okoskodni, mert az orvoslás roppan távol áll tőlem Kép Kép, de pl. Bence, mióta szedi a vasat sokkal, de sokkal nyugisabb. Eddig sem volt vele különösebben gond, de nálunk is az volt, ha fönt volt, akkor annak nagy része nyafizás volt. Mióta kapja a vasat, sokkal, de sokkal jobban bírja. (Dr. NMZsx) Kép

Györesz
Milyen volt apánál? Csak nem újra együtt? Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szia Zsófi!

Mit szedtek Maltoferr cseppeket (az van itthon) mennyit? Nem hiszem, hogy sok vas lenne a szervezetében, mert semmi olyat nem kapott még amiben lenne és sajnos a tejcsiben is kevés van Kép

Ma felkelt a drágám 6-kor, ezt többnyire így szokta, ilyenkor el van kb. 1/2 8-ig, akkor alszik egy órát - 9-kor szopi+tejpép, 10-kor megint alszik. Ma viszont nem tudtam visszaaltatni egészen mostanáig Kép ! Gondoltam kialudta magát és nem álmos, csakhogy játszani sem akart - bőgicsélt, szoptatni próbáltam, sírt, még akkor is sírt, ha ölbevettem és ültem vele, JÁRKÁLNI KELLETT! Most végre a babakocsiban kis nyügi után elaludt! Olyan szörnyű volt, járkáltam vele és közben bőgtem! Olyan vacak, amikor semmi nem jó neki, bármit próbálok tenni! Úgy, de úgy szeretem őt!!!! Kép Kép Kép
Azt hiszem jobb, ha most befejezem, szörnyű a hangulatom!

Nektek nagyon szép napot kívánok! Kép Kép

Melinda, Györesz hol vagytok? H I Á N Y O Z T O K !!!!!

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Gigi!
Miután olvastam a hozzászólásodat, vettem a fáradtságot és visszakerestem! Nagyon jó volt olvasni, mennyire izgultatok, mennyire vártátok már a kismaszatokat!!!! Tényelg nagyon-nagyon megható volt!!!!
Olivér pedig gyönyörű, édes kicsibaba volt újszülöttként is! Kép Kép Kép
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Elokerultunk mi is, jol sikerult a 3 napos kikapcsolodasKép Alig gyoztelek benneteket visszaolvasni..
Lurkok nagyon jol ereztek magukat, nagyobbik fiam porgott, mindenben benne voltKép Imadja a videki eletet, a sok allatot, a traktorokat, szoval neki valo helyKép Meg traktorozott is a nagypapajaval, szoval teljes az oromeKép
A pici is nagyon jol volt, hatalmasakat aludt, siras szinte nem is volt, max. amikor alvas kozben fajt a pocija, akkor sirt fel, egyebkent mindenkivel huncutkodott, jatszott, mamajat imadta harapdalniKépKép
Es megtanult kuszni!!!KépKép Sokszor meg a labat se hasznalja, hasizombol huzza maga utan a hatsojatKép Ugyesen konyokol, es gyorsan halad igy, 2 lokessel siman eleri a tavolabb levo jatekaitKép

Jah, es ugy nez ki, hogy az inye most bedagadt egy fognal, ami erdekes modon a jobb also 3mas..

Majd teszek fel kepeket, csak meg idom nincs a digigeprol attolteni..

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!
Zsófi!
Dokival beszéltem a romantikázásról.Azt mondta,hogy majd ha a menszim visszajön akkor minden helyre áll.
Nos Giginek már megjött és nem változott semmi.Kép
A védőnő azt mondta,hogy neki szülés után még egy évig fájt a szex.Kép
Szedek gyógyszert Celazette a neve.
Nem tudom hány komponensű,egy biztos szopi alatt is lehet szedni.
Dominak az alsó kettő foga már teljesen kint van ,felül az egyik szemfoga félig van kint.Kép
Egy kicsit javult a lábam,de még fáj.KépMost nem tudom,hogy a reuma krém használ neki vagy a mágneses derékalj,vagy mind kettő.Kép

Évi!
Nagyon sajnálom,hogy Rolcsival nem javul a helyzet!Kép
Szerintem vidd el az orvoshoz,talán ő rájön mi is a gond!Kép
Azért én is SZÉP NAPOT KIVÁNOK NEKED!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

ÉviKép

Jajj ne legyél ilyen szomorú! Aranyos vagy, hogy visszakerested Olivér születésétKép Majd megyünk Diával és felvídítunk!Jó?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Évi

Igen, Maltofert szedünk. Napi egy kávés kanállal. Szerintem próbáld ki nyugodtan. Ebből állítólag csak a szükséges mennyiség szívódik föl, szóval nem lesz túladagolása. Remélem a nap további része vidámabb lesz!

Dia

Ez az egy év elég rosszul hangzik. Ezek szerint neked még nem jött meg?! De jó neked, nekem 3 hónap után visszaállt minden a régi kerékvágásba.
Lehet, hogyha többet romántikáztok, akkor hamarabb rendbejössz. Kép Bár tudom, hogy elég rossz úgy belekezdeni, hogy tudod, hogy fájni fog. Nekem csomó ideig azzal volt bajom, hogy száraz voltam, mint a sivatag, még akkor is, ha nagyon szerettem volna. Mára azért már jobb a helyzet, de azért még nem tökéletes, és nagyon utálom már. Na ennyit a cekcuális életemről. Kép

Mica
Hasizomból húzza magát a babód? Nem rossz! Akkor már bizti jó kockás a hasa! Kép Kép Egyébként már Bence is próbálkozik és egész jól megy neki.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Zsófi!
Nekem még nem jött meg,pedig már csak hébe-hóba szoptatok.
Még csak arra se tudom fogni,hogy száraz lennék mert nem vagyok az.KépAz biztos,hogy egy kis görcs van bennem,hogy jaj megint fájni fog.Eddig nem is kivántam a szexet ,most én is akartam még se volt jó.Na,most jó kitárgyaltuk a nemi életemet.KépKép

Mica!
Gratula a kúszáshoz!KépÉs megy a drukk a fogacskához!Kép

Györesz!
Mi volt tegnap Apánál?Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia-Gigi-Évi!
Jól elvolt a kis triumvirátusotok a hétvégén! Legalább Ti írtatok! Kép

Dia!
Ne félj, nem hal ki a topik! Azért én is itt vagyok még Kép

Évi!
Szegény Rolcsi és szegény Te! Sajnállak Mindkettőtöket! Én is a fogacskára gyanakszom. Egyébként Marcinál sem volt különösebben dagadt az ínye, pl. az alsó két foga egyik napról a másikra bújt ki, semmi előjele nem volt. Igaz, nálunk nyügi sem volt semmi. Szorítok, hogy hamar visszatérjen a jókedve a legénykédnek!
Azóta egyébként azóta szopizik rendesen? Mert Marci elég gyengus most ezen a téren. Kép
SZÉP, NYUGODALMAS NAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!!! Kép Kép Kép

Gigi!
Olit is meg fogom ám gyömöszölni, ne félj Te attól! Kép Annyira édes a Kissrác a buborékokkal + zabálnivaló a matrac közepén a talis képeken. Tegnap anyukámnak mutogattam a talis képeket és mutattam Neki, hogy ott középen a peckesen ülő kissrác a házigazda Kép Anyunak is tetszett a vigyori pofija Kép
A képeket a kínaiul beszélő géppel csináltátok? Kép

Márti!
Na jó, várok Rátok! Nem baj, ha a héten nem tudtok jönni. Kép Jó vásárolgatást, lakásfelújítást! Látom, Te sem pihensz túl sokat.
Gigi nagyon ügyi. Mire jöttök, Gigi és Norbika kézenfogva fognak betotyogni hozzánk Kép
Barackevés ínnyel, ez igen! Marci tegnap ismét almát evett tegnap Pestre menet a kocsiban, mondjuk Õ fogsorával Kép A lényeg: alig lehetett tőle elvenni. Kép

Mica!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nagyszülőknél! Zolikának van hasizma az biztos! Szorítok a panaszmentes fogacska növesztéshez! Kép

Gombóc!
Milyen kicsi a világ!!! Suliba én a közgázba jártam Vácon és utána Győrbe (!!!) mentem a Széchenyi Fősulira és kollégista is voltam! Jó, mi?
A Dunai fasoron laktam és laknak még mai napig anyuék a 8-as számban, a régi kissuli mellett kettővel, egy nagy fehér (most már inkább szürkés) házban. Gyetvai Melinda vagyok egyébként. Kép Idő hiányában írtam ide, de nyugodtan írj az emilcímemre, hogy Te ki vagy és merre laktál stb. gyetvaim@axelero.hu

Marci egész jól viselte a nagyszülő hadat. Pénteken anyuval apósomékhoz mentünk. Féltem, hogy apósom - mint rendesen Kép - nem hajlandó kiengedni Marcit a kezéből, és szorongatja egész idő alatt, amit Szegénykém egy idő után elég nehezen szokott viselni, de most megkegyelmezett - hála az égnek - az unokájának.
Tegnap apu is eljött hozzánk, úgyhogy a másik nagyszülő páros kényesztette Marcit. Ismét jól viselkedett.
Tegnap késő délután bementünk a Margit-szigetre sétizni, amit Marci sajnos nem így gondolt: pár métert követően sírt a kocsiban Kép Gábornak maradt a Sózsák cipelése, én pedig az üres kocsit tolhattam. A friss levegőn megvacsizott, majd irány haza.
Viszont valami megint porszem került a gépezetbe a Fiatalúrnál: néha csak fekve hajlandó szopizni, bömböl az ölemben. Ilyenkor megpróbáltam vele fekve szopizni és úgy sikerült valamicskét beleimádkozni. Egyébként egész hétvégén elég keveset szopizott. Kép
Marci a hétvégén elkezdte próbálgatni a négykézlábra állást. Néha már sikerül Neki: felhúzza a lábát maga alá és már a két kézfején tartja magát, "nemcsak" az alkarján. Sőt már egy ideig magától ül, de az esetek többségében előre összehajtja magát Kép De a lényeg, hogy elkezdett gyakorlatozni Kép

Megyek, mert apósomék bármelyik pillanatban beállíthatnak, mert hozzák Gábor 30. szülinapi ajándékát. Egy kicsit tartok tőle, hogy mi lesz... Majd mesélek!
Most inkább nem hiányolok név szerint, csak így egyszerűen: Többiek hol vagytok?

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na megjöttünk tegnap apától! Ott is aludtunk! A nagyszülők nem voltak otthon, úgyhogy édes hármasban voltunk! Norbi apukája egyre jobban érik az apaszerepre, nagyon sokat foglalkozott a fiával, este együtt fürödtek és velem is nagyon rendes volt! Egyenlőre ha nem haragszotok kettőnkről nem írnék többet, mert még minden változhat és semmisem biztos. A lényeg hogy jól éreztük magunkat!Kép
Norbi utazóágyban aludt este fél 9-től reggel fél 8-ig! Szóval tényleg jó volt!

Bocsi ha nem írok mindenkinek!

Évi!
Olyan rossz olvasni, hogy megint így kivagy és hogy ennyire nyűgösködik Bence! Szoktál erről védőnővel vagy dokival beszélni? Õk mit mondanak?
Remélem hamarosan jobb lesz! Kitartás!Kép

Gigi!
Nagyon édes Oli!!!!!!!!!!

Egyenlőre ennyi! Este még jövök!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Bocsi a mai termés elég sok, szerencsére, csak nem tudom most visszaolvasni, így majd este reagálnék rá.

Gigi
te mi az amit adsz Olikának, emlékszem a Györesznek mondtad, valami banános és mintha valami Humána lett volna?
Szóval mi a neve, lehet receptnélkül kapni? Csak gyógyszertárban van, vagy máshol is kapható?
Köszi

Puszi
Márti
márti05

Györesz
Örülök, hogy jó volt a hétvégétek! Kép Remélem így is marad mindig, és a hétköznapok is mind jók lesznek! Ezért küldök is egy zsák kakit! De ügyesen aludt Norbika! Kép Gratula!

Melinda
Én is a Széchenyire jártam Kép Kép Tényleg kicsi a világ! Kép

Boldog szülinapot Gábornak!!!!!!!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

GyöreszKép
Minket szerintem az érdekel, hogy Ti mit csináltatok fél 9-től reggel 8-igKépKép

MártiKép
Olivér Humana Baby Fit I-est eszik. Elvileg már adható a II-is azt recept nélkül meg lehet venni gyógyszertárban és boltokban (Pl: Cora)

MelindaKép
Gábornak boldog szülinapot. Szerdán megyünk!Kép

ÉviKép
A nagyok nem tudnak neked segíteni Roli dajkálásában? Ilyen nekem is volt, hogy ordított Olivér, hurcoltam le föl és én is bőgtem. Elég vacak.

Olivér ma enyhén szólva zizi. Eddig össz-vissz egy órát aludt, azóta nyüglődik. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Puszi

KépKép
gigi28

Teszek föl egy alvós képet Bencéről, olyan édi, mikor az oldalán alszik. Kép

Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok,

Gyorsan par kep:

A nagy ho-ho Kép
Kép

Zolika kozben MamazikKép
Kép

Zolika csupaszkodikKép
Kép

Kis habfiuKép
Kép

Mica
mica

MicaKép

Szegény Mama, hogy bírta a kis szumot? Mama elég vékonykának néz kiKép Katáról tudsz valamit?

ZsófiKép
Olivér is az oldalán szokott aludni. Most varratnom kell egy rácsvédőt, mert állandóan kidugja a lábát és van, hogy beszorúl a combja.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

A Mamat nem kell felteni, vekony ugyan, de meg en se szeretnek tole pofont kapni, olyan erosKép
Nagyon jol elbirt az unokaval, Zolika imadta, sokat jatszottak egyutt, foleg harapdtalta a Nagyit a pincur (Gyuszko is a Mama allat imadta harapdalni, mikor jott a fogaKép).

Katarol nincs infom, majd estefele felhivom mar a csajszitKép

A labkidugas nalunk is divat lett, enis felteszem a fejvedot az agy egyik oldalara (masik oldalt fal van, ott nem fer ki a laba).

Mica
mica

Sziasztok!

Dia, a Cerazette egykomponensű (kevés hormontartalmú) bogyó, ami igazából addig hatásos, amíg az ember szoptat. A szoptatás alatt keletkező hormonokkal együtt véd csak, ezért, ha már nagyon keveset szopizik Domi, beszélj a dokival, hacsak nem akarsz mégis mondjuk egy kishugit Kép Egyébként nekem sem jött még meg ez is a Cerazette+szopi miatt van!
Az hogy nem jó, lehet ám lelkieredetű dolog is (én is így vagyok sajnos!) Talán még mindig nem készültél fel rá (hiszen ilyenkor a baba a minden, mit keres ott apa??? Kép) lelkiekben és így reagál a tested! Ilyenkor a legfontosabb a teljes ellazulás! Egy kis bor, gyertyafény, sikosító ;)
SZívből drukkolok, hogy minden rendeződjön!!!!!
Nem írtál Domiról, jól van? Õ hogy alszik mostanság?

Gigi! Nagyon aranyos vagy, hogy vigasztalsz! Várlak is benneteket nagyon ám Kép Kép Kép
Még hogy Oli is csinált már ilyen? Nem gondoltam volna róla, ő tényleg olyan nyugis babóca! Segítenek a nagyok is, de amikor már bömbölésig fajul a dolog, akkor csak én kellek és csak úgy, ha járkálok Kép Ma például alvás után kb. 1 1/2 óráig el volt a tesókkal, akkor elkezdett nyafizni, majd ismét bömbölés pont úgy, mint reggel, most megint alszik! Ráadásul teljesen elcsúszott a napirendünk, mert 1/2 11-kor reggelizett 9 helyett.
Nem is írtam, hogy gyönyörű a kutyus, nem csodálom, hogy imádod! Kép Kicsit irigykedek is miatta! Mi meg kaptunk egy kiscicát (nincs még elég dolgom!), Vivien és Martin imádja, de még Roland is folyton stíröli ;)!

Györesz! Megértem, hogy nem beszélsz, de tudnod kell, hogy én nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy rendeződjön az életed és boldog legyél!!!! Kép Kép Norbi, hogy van és mit szólt apához?

Melinda! Örülök, hogy jól sikerült a nagyis hétvége! Marci lassan eszik megint mindent! Remélem ma is bírsz vele a sok kényeztetés után Kép
Nagyon boldog születésnapot kívánok Gábornak!Kép Kép
Majd írj, ha lesz egy kis időd! Puszika!Kép

Mica! Tündéri ez az óriási Zolika, örülök, hogy végre láthattam a nagyfiadat is! Õ is nagyon édes krapek és nagyon hasonlítanak egymásra! Aranyos lehet Zolika ahogy kúszik! Kép Kép

Zsófi! Milyen édesen durmol Bence! Kép Nagyon aranyos! Kép Köszi a Maltofer tippet, már adtam is neki, remélem bevállik! Ilyenkor az ember mindenbe kapaszkodna!

Megyek készítem a hamit, biztos éhes lesz, ha felébred!

Köszönöm a biztató szavakat! Kép Kép

Sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Olivér nem volt mindig ilyen aranyos (bár a mai napunk nagyon tré) Régebben eggy csomót sírt, nem lehetett megvígasztalni. Nála jobban csak én bőgtem. Most itt alszik rajtam!!! Pedig már pár hónapja nem csinált ilyet.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Úgy látszik ma van valami a levegőben! Kép

Tényleg sírós volt? Elmesélnéd pár szóban, hogy aztán mi történt vele, mitől "javult meg"? Most olyan tündi-bündi kismanó!
Rolcsi épp ellenkezőleg: amikor picuri volt evett-aludt, aztán kicsit hasfájós lett, de még mindig elviselhetően, kicsit rázogattuk- elmúlt! De hogy mostanság mi ütött belé? Kép
Remélem Oli kialussza a nyűgösségét!Kép
Puszi!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Bíztosan tudod, hogy szülés utáni depresszióm volt, ami szerintem nagyban köszönhető volt annak, hogy Olivér csak kézben volt hajlandó aludni, szopizni nem akart. Én meg erőltettem mert azt akartam, hogy anyatejet kapjon. Hiába tettem én óránként mellre, semmi változás. Ordított mint a sakál, cici nem kellett, cumitól öklendezett. Gondolhatod, hogy mik jártak a fejemben. Napirendünk semmi, nem tudtam mikor éhes, mikor álmos. Aztán kb. a negyedik hónap körül kezdett normalizálódni a helyzet. Na addigra én meg teljesen kész lettem. Nagyjából ennyi. Rossz volt még a bezártság is, sehová nem mentem, férjem este jött haza. Én ezért sem vállalnék még egy gyereket. (persze a lombik miatt sem) Nagyobb gyerekeiddel nem voltak ilyen gondok? Mert te már elég rutinosnak számítaszKép

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?