Kedves Marta, Pocok, többiek!
Én is úgy gondolom, hogy érdemes egy kicsit odafigyelni a párunkra, kényeztetni néha. Nagyon nehéz a gyerek mellett, fáradtan, néha rosszkedvûen, kimerülten, de megéri, mert megtérül! Én ma csokipudingot fõztem neki estére mire megjött a munkából, imádja! Úgy örült neki! De ha a ti férjetek mást szeret, pacalt, birkapörköltet, palacsintát vagy bármit, ne sajnáljátok a fáradságot, elsõ lépésként készítsétek el a kedvencét egy este és várjátok azzal. (A firfi szívéhez a gyormrán át vezet az út). Aztán mikor a pici elaludt, egy közös fürdõzés (mondjuk gyertyafénynél, így a fölös kilók sem feltûnõek) ha van kád, nagyon jól eshet mindkettõtöknek. Egy kis lazítás, masszírozás... vagy bármi, amit talán már majdnem elfelejtettetek, ez minden párkapcsolatban lehet más és más. Gondoljatok vissza a kezdetre, mikor megismerkedtetek. Csak akarni kell, és újra meg lehet valósítani az akkori közis kis szertartásokat, még ha nem is lesz ugyanaz mint rég.
És akinek plusz kilói vannak és megteheti (már nem csak szopizik a baba), az igenis próbáljon erõs lenni, és belevágni a fogyókúrába! A fogyás topicban én is adtam néhány jó tanácsot. Én sikeresen fogytam már pár kilót, és sokkal de sokkal nagyobb az önbizalmam, és ezt a férjem is megérzi, magabiztosabb vagyok mikor eggyütt vagyunk, ez tetszik neki!
Nem mondta, de az öcsém elmesélte, hogy neki dicsekedett, hogy milyen jó hogy tornázom, milyen büszke rám, és mennyire tetszik neki az új formám..
Ez nagy erõt ad a fogyókúra folytatásához, próbáljátok meg!
És más szempontból is fordítsatok magatokra egy kis idõt és figyelmet, nem szabad elhanyagolnunk magunkat.
Egy fáradt anyuka is legyen ápolt, csinos, még otthon is. Hiszen kinek akarunk tetszeni ha nem a párunknak?
Ilyenkor télen sem szabad elhanyagolni a testápolást, szõrtelenítést (hisz úgysem látszik a lábunk nadrágban.. de az ágyban, ha végigsimítja a párunk, és netán arra gondol, mikor megismertem odafigyelt erre, most meg már nem törõdik vele.. de nem mondja persze!) szóval lehetünk üdék és illatosak attól, hogy anyák vagyunk és a konyhában gürizünk, takarítunk, teregetünk... Érdemes igényesnek maradni magunkkal szemben, megtérül, a párunk díjazni fogja az apró változásokat is idõvel.
Hát mára ennyi, mindent bele lányok, a férjeinkért!
Puszi: Katus