Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

üdv az újaknak!

Laga
laga

Zseppy!
gratulálok!!!!!!!!

Odex!
nekem is több volt az elején, aztán normális lett. Hajrá!

sziasztok
Szilvi
szilvamag

Hát várom is már hogy gömbölyödjön a pocak rendesen, bár ha szűkebb felső van rajtam, akkor simán látszik már.
Eddig egy kismamanacit próbáltam (S-est), és azt is egész a mellem alá tudtam felhúzni. Kép Jót nevettem magamon a próbafülkében. Kép Azóta nem próbáltam, de kedden a doki után nyakamba veszem a várost, mert megyünk egy céges hajókirándulásra majd, és oda kell valami normális méretes gönc. Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Ma már egyébként nem aggódom annyira a magzatvíz-probléma miatt. Hiszem, hogy rendben lesz minden! Kép

Üdv. Odex

Aisa és Hajni
odex

Zseppy!
Örülök, hogy te is pocakos leszel! Kép

Aisa és Hajni
odex

Zseppy
Gratula, VÉGRE!!!!!!!!!! KépKépKépKép

Üdv az újaknak! talán mégse hal ki ez a topic! Gyertek csak!
nikcsi

Zseppy

Én is gartulálok.

Cas a múlt héten voltam én is a Bécsi úti C&A-ba, de nem találtam meg a kismama szekciót, csak az xxl-es méretet. Ennyire béna vagyok?

Kati (21+0)

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Kati
Régebben fent volt az emeleten, a sarokban (ahogy felérsz a lépcsőn, akkor balra a hátad mögött) . 1 vagy 2 állvány, nem több... Csak megvan még...

Kép
Kép
Kép
cas

Kati!

Én tegnapelőtt voltam a C&A-ban, még mindig ott van a ruhák helye, ahol Cas írja. Vannak jópofák, farmerok is, kertésznacik is, és egész elfogadható áron.
Állítólag a Flórián mellett a házak alatt is van egy kismamaruha-bolt, ahol elég olcsón lehet vásárolni. Még nem voltam, kedden tervezem a "látogatást" .Kép

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy használ-e valaki dm-es babylove pelenkát?Érdekelne,hogy a 3-6kg-s csomiba hány darab van,milyen a minősége,ja,és mi az ára?
Segitséget előre is köszönöm!

Kép

Kép
tündérke26

Én is üdvözlöm az újakat, és az újra kismamát (Zseppy). Kép Aztán nem eltünni!!!! KépKép

Kismamaruha:
A C&A tényleg jó, (egyébként a gyerek ruhái is) és a Margit kórházzal rézsut szembe, nem messze a gyógyszertártól is van egy bolt viszonylag jó árakkal.
myra

Sziasztok!
Bocsika,hogy bele "kontárkodom"Kép Ha valakit érdekel mivel olvstam Kismama rucikat keresgéltek Nekem van egy kertész farmer ruhám tök jo állapoptba és egy farmerszoknyámKép Mind kettö alkig használt,ha valakit érdekelne szivesen elpostázom a cimére.És ad érte annyit amennyit adKép az Én méretem nos jo kérdésKép de mikor hordtam ugy kb 90kg voltam.Most 10 honapos a kislányom ...szoval ne valami öreg régi cucra gondoljatok.Amugy meg csak itt ál a szekrénybe mind két darab ugyanis ismerösöm sincs akinek oda tudnám adni.Akit érdekel ....emilcimem:monil@piszkenet.hu
sziasztok....és még 1* bocsi
tifics

Tündérke
Pont pénteken vettem dm-s babylove-t 3-6 kg-osat 42 db-os és 34,5-re jött ki darabja, szóval szorozd fel. Talán 1500-1600Ft volt. Eddig pamperst használtam, de lehet, hogy babylove-t vagy liberot fogok?! Nagyon jó ez a hát gumirozás!
nikcsi

Nikcsi köszi!KépMég annyit kérdeznék,hogy ez is légátersztős,mint a libero?
Én a liberot egyébként csak ajánlani tudom,a lányomnál azt használtam,a pampersből minden kifolytKép.

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Részemről is üdv az újaknak! Bocs, hogy szenilis vagyok és gyors átolvasás után nem emlékszem az új nickekre, dehát örülök, ha a 3 gyerekem nevét körülbelül még meg bírom jegyezni:-))) Szóval kellemetes és izgalmas pocaknövesztést Nektek is!
És akit nem fogadnak már a Margit terhesgondozásán, az is mind ide, hadd pocakosodjon a topik:-))

Odex,
Nekem 2 gyerkőcömnél "tetőzött" időnként a magzatvíz, de általában a következő Uh-nál már normális mennyiségű lett. No problem, ha egyébként minden rendben!

Tündérke,
Legjobban nálunk is a Libero felelt meg az elvárásaimnak. Asszem a gyerekeimének is:-)

Viki
ccviki

Sziasztok,

Akkor egy kis helyzet jelentés. (ja meg tanács kérés).
Szóval csütörtökön megyek dokihoz. Addig is az állandó és folyamatos rosszul létemre szednem kell magneB6-ot és elevitet (na ezt nem a rosszul létre). Ma már sikerült odáig jutnom, hogy ha állok inkább beállok a sarokba, csak támasszon valami. Az sem jó, ha sétálok. Na, de ez vele jár. Nem is ez a baj. A páromnak mondtam, ha nem javul csütörtökig inkább kiíratom magam, mert legjobb a vízszintes. Szóval a párom szerint ez egyáltalán nem jó ötlet, mert akkor hogy fogok tudni visszamenni. De ez most valahogy egyáltalán nem érdekel. Szóval mért ne maradhatnék itthon? Kezd lelkiismeret furdalásom lenni? Szóval véleményetek?

Ja, de egyébként kényeztet és kiszolgál maximálisan. Csak főznöm kell, minden mást megcsinál!!! Szóval egyszerűen tökéletes pasim van.

Cas,
Persze ott volt, de még azért inkább azt mondta nem jön be. És teljesen oda van, meg vissza. Még a gyerkőcömet sem emelgethetem:-)

Na, most ennyi:
Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy
Szerintem írasd ki magad nyugodtan! Legfeljebb ha később jobban érzed magad (és kedved is van hozzá Kép), még mindig visszamehetsz a terhességed hátralévő részére dolgozni...
Nemtom nálad milyenek a rosszullétek, nekem "csak" szörnyű émelygésem volt. Aztán rájöttem, hogyha egyáltalán nem eszem cukrosat, akkor nincs. Szóval lőttek a sütiknek (de még az ubisalinak is) az elején. (Aztán az utsó hónapokban behoztam! A párom jókat röhögött, mert ahányszor hazajött, én éppen sütit gyártottam a konyhában... Kép)

Pelustéma
Mi is Liberózunk, teljesen oké. Én próbáltam a Babylove-ot is, eléggé hasonlítanak egymásra, és árban is közel vannak.

Kép
Kép
Kép
cas

Tündérke
Igen légáteresztős. Már én is gondolkoztam, szóval lehet, hogy áttérünk a liberóra, vagy babylovera. Már csak azért is, mert hátul van gumirozása. Pampersből itt szabadultak el a dolgok nagyja!

Zseppy
Nekem fogalmam sincs milyen a terhességi hányás rosszullét.... Kép De tényleg menj el nyugodtan betegácsiba, legfeljebb visszamész!
nikcsi

Szisztok Lányok,

Nikcsi, Cas
Hát már egész nap csak citromleves, jeges vizen élek és alig tudok enni valamit. De ha fekszem legalább nem szédelgek. De nem baj, mert végre terhes vagyok megint. Ja, és olyan este 6-7-re mintha elvágták volna. Szóval majd doki bácsi dönt csütörtökön. Egyébként is jön a nyár és a rengeteg szabadság.

Ja, és nekem is új ez a rosszullét, mert Csibémmel egy percig nem voltam rosszul.

Zsepy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is! Kép

Gratulálok az újaknak!

Kismamacuccok: nekem minden ruhám, nadrágom szűkített derekú volt, így elég hamar elkezdtem hordani a kismamacuccokat, de szemmel is észrevehető nagy változás csak a 20 hét után következett be.. Most már le sem tudnám tagadni... Kép

Zseppy, nekem a doki javasolta anno, hogy maradjak itthon az első időkben, mert egy babát már elvesztettünk és napi 3* kellett kúpot használnom. Nem is bántam, mert a 7-8. héttől a 16. hétig minden nap legalább egyszer meglátogattam a nagy fehér kagylót Kép A legviccesebbek a bevásárlások voltak, amikor is a sajtpult mellett a párom egy zöld arccal öklendező nőszemélyt vonszolt és kérdezgette mit vegyen (a programhoz ragaszkodtam, menni akartam Kép) Ha viszont kiiratod magad, számolj vele, hogy lehet, nem várnak vissza.. Nekem inkább megoldották az itthoni munkavégzésemet, de pl. az irodámat felszámolták Kép Így maradtam itthon, pedig a rosszullétek és a kúp elhagyása után mentem volna Kép

Böbe
28+5
baba76

Böbe,
tudod, mi már 2 éve próbálkoztunk. Szóval minden hülye vizsgálaton túl voltunk és most mégis külső segítség nélkül jött össze. Szóval, azt hiszem nálam egy nagy adag para társul a dologhoz. Mindenen aggódom. Szóval, csütörtökön beszélek doki bácsival mit tart jónak...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy!
Szerintem is nyugodtan maradj otthon, sokkal jobb ha pihenhetsz. Meg ilyenkor azért szerintem elég rossz az ember közérzete, főleg, ha gyakran rohangál a wc felé. Utána bármikor vissza tudsz menni dolgozni, én is otthon voltam egy pár napot, amikor nagyon rosszul voltam (pedig én szerencsés voltam, mert csak émelyegtem, és olyan furán éreztem magam). Az első a baba és te vagy, a munka legyen a legutolsó a sorban!

Üdv.

Aisa és Hajni
odex

Zseppy!
Ismerem a szitut, nekünk majdnem 2 év volt a próbálkozás, tarkítva egy vetéléssel Kép Én is nagyon féltem, mindentől... Viszont szerintem nem csak a dokinak kell döntenie, hanem neked is... Pl. lehet, hogy fizikailag semmi akadálya nincs, hogy dolgozz, de 5 percenként rohansz a WC-re ellenőrizni, hogy nem vérzel e, akkor inkább maradj otthon... Kép
Egy biztos, a baba a legfontosabb Kép
baba76

Sziasztok.Én is teljesen új lennék, remélem engem is befogadtok a csapatba.
A Margit kórházban fogok szülni augusztus közepén, van valami tapasztalatok?
Előre is köszönöm.Eszti
eszti2

Sziasztok

Szerintem is az otthonmaradás a jobb ötlet, főleg ha megoldható, hogy onnan is tudj dolgozni, de ez manapság már az internet és 2 progi segítségével könnyen megy.

Én sajna négy napja összeszedtem egy jó kis légúti fertőzést. Az életemben nem voltam 1 napnál tovább lázas, most már 4 napja folyamatosan. Tegnap a dokim és a körzetim is azt mondta, hogy a lázcsillapító kevesebbet árt a gyereknek, mint a folyamatos láz, így már pár órát jobban vagyok két hidegrázás között. Sajna antibiotikumot is kapok estére.
Van valakinek hasonló tapasztalata?

Kati 21+2

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Háááááát, tapasztalat még nincs, de majd augusztus végén begyűjtöm Kép)) az is lehet, hogy szeptember elején.. Kép

Kisfiad lesz vagy kislányod? kinél szülsz?
baba76

Sziasztok!
Üdv az újaknak. Jó nézni, hogy nem fog kihalni a topic miután mi már megszültünk.

Zseppy
Szerintem a nagy zöld nem ér ennyit. Én a 26. hétig dolgoztam, és elég is volt.
Nekünk a manóba 3 év kemény munkája van benne. Meg is látszik rajta Kép
hmmc

Eszti
Mire vagy kíváncsi? Vagyunk itt páran, akik most télen/tavasszal szültünk...

Kati
Jobbulást!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Zkatica,
Ha jól tudom neked Algopyrint már szabad szedned. Sajnos a terhesség miatt "lebutul" az immunrendszer (ne védekezzen a baba ellen), ezért vagy most jobban beteg. Életem legrosszabb 2,5 betegen eltöltött hetét nekem is terhesség alatt sikerült megélnem. Kép Kitartás, és jobbulást!!!

Zseppy,
Szerintem is maradj otthon. Egy munkahely se ér annyit, mint a baba.
myra

Zkatica,
én a 10-11 héten estem át egy jó kis influenzán (ami nem volt már 10 éve Kép, miért nem most lenne).. a dokim azt mondta, hogy 38 fok felett paracetamolt bevehetek, mert a magas láz többet árt mint a lázcsillapító... Én mindig úgy csináltam, hogy szinte folyamatosan mértem a lázamat, és csak végszükség esetén vettem be gyógyszert...
Ja és mást nem is szedtem, még a c vitamint dobáltam befelé...
baba76

Zkatica,

Õsszel összeszedtem egy jó kis fertőzést és a vége antibiotikum lett. Szóval a dokim mondta, hogy olyat ír fel, amit akkor is szedhetek, ha véletlenül kiderülne terhes vagyok.

Böbe,
Pontosan, ahogy írod. Ha jobban vagyok rögtön aggódom, hogy valami baj van biztos és azért múlt el a rosszul létem...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy
tényleg ne erőltesd a munkát, nem ér annyit az egész.

Böbe
amiket eddig írtál, azokon én is pont ugyanúgy mentem kersztül mint Te. Hosszú próbálkozás, egy vetélés, a kúp, az elején egy jó kis mandula tályog stb..... Ja! és ha jól emlékszem a dokink is ugynaz:-)

Amikor a tályoggal kórházba kerültem, annyira fájt már, hogy teljesen eltörpült mellette az összes terhességi tünetem, a rosszullétekkel együtt. Ha koncentráltam rá, akkor sem éreztem még egy kis hányingert sem. Na akkor én is nagyon be voltam tojva, szívesebben hánytam volna össze-vissza magam, csak valami jelét érezzem a terhességnek. Hiába! már akkor elkezdjük az aggódást, és mi lesz még később.......:-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Zkatica,
Azt még elfelejtettem írni, hogy homeós bogyókat is szedhetsz.
myra

Köszönöm a jótanácsokat.

Nekem is paracetamolt ajánlottak, és én is csak akkor veszem be, ha már 38 fölé megy. Ma már reggel óta nem vagyok lázas :o) Remélem már gyógyuló szakaszba lépek.

Arra viszont nem panaszkodhatok, hogy a babámat nem érzem a héten, folyamatosan tiltakozik a köhögés miatti rázkódás ellen is, és a magas lázat sem viseli nyugodtan, de ez most valahogy megnyugtat :o)

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Mucus, a párom mai napig emlegeti az első pár hetünket, amikor is folyamatosan megfigyeltem magam (a vetélésnél nem figyeltem semmire, biztos voltam benne, hogy minden OK lesz, így a koppanás nagyon fájt, emiatt voltak paráim). A kedvencei voltak a 10 percenkénti bugyiellenőrzés (mert hátha vérzik), a mellem vizsgálata (szerintem nem feszül eléggé), ha kimaradt egy reggeli hányás, akkor kiakadás stb. A 12. hét után azt hitte, nyugi lesz, de akkor vonták el az Utrogestant, így még izgultunk 3 hetet.... Kép Ma már csak szép emlék Kép Vígan dudorog őkelme a pocakban Kép

Zkatica, gyógyulj szépen, ha sokáig köhögsz, a védőnő nekem a kamillateát javasolta, nem szeretem, de tényleg javít a helyzeten...
baba76

Böbe
ezen jó nevettem:-)) Mintha magamat láttam volna, főleg a mell ellenőrzés és a bugyi ellenőrzés volt nálam is olyan 5-10 percenkénti elfoglaltság. De meg nyugtató, hogy nem csak nekem vannak(voltak) ilyen mániáim, és hogy ez a legtöbbünknél jelen van(volt).
De aztán jött a mozgás!! Ha extra sokat mozgott akkor azért, ha nem mocorgott már 1-2 napja akkor meg azért voltam frászba.

mucus
Tm

Sziasztok!

Zkatica,
Eszembe jutott, hogy köhögésre még hagymalevélteát is szoktak ajánlani. A hagyma tisztított külső barnás héjaiból kell forralni pár percig és ízesítve meginni. Semmi extra íze nincs, így teljesen iható. Hátha segít, legalább lélekben:-)

Ó, a hányinger.... micsoda idők voltak azok nekem ...Mind3 terhességem iszonyú egésznapos hányingerrel járt kb. 6-7. héttől a 20-ig. A legtöbb szagtól taccsolni vágytam, de nem tudtam sajna, ez volt a legiszonyatosabb benne. Persze, minden kajától remegtem, de muszály volt túlélnem , mert főzni nekem kellett a nagyobbakra, pfúúúj:-( Max. a 20. hetet zártam búcsúzóul a szar napoktól egy kis rókakergetéssel. Ráadásul a kedvenc parfümömet is úgy megutáltam, hogy már fogalmam sincs, melyik volt az, annyira kerültem a gondolatát is:-))
Na, kérem, ilyen kínokat is túl lehet élni a babáért, bízzatok magatokban "Ingerkedők":-)

Viki
ccviki

Sziasztok

Már egy napja láz nélkül :o)

Most már csak a köhögést kellene valahogy visszaszorítani.
Azért kaptam antibiotikumot, mert az egész légcsövem gyulladt és a tüdőm is szörtyizik. A párom szerint éjszaka néha sípolva veszek levegőt. Attól tartok, hogy ha valamivel csillapítom, akkor nem jön fel a sok-sok váladék és tüdőgyuszit kapok, amire sajna hajlamos vagyok.
Ezek a teák gyulladást csökkentenek, vagy a köhögést csökkentik? Nem tudjátok?

Köszi

Kati (21+4)

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica, a kamillateát azért javasolják, mert gyulladást csökkent (nekem azért mondták, mert nem szedek más gyógyszert). Egyébként anyum este tájékoztatott, hogy kicsi koromban ez volt a nagyi egyik csodaszere... Kép

Viki, mi öt éve használtuk ugyanazt az öblítőt. Mostam egyik reggel. Kiteregettem és olyan büdösnek éreztem, hogy a wc-n végeztem, fejjel előre. Jött haza a párom, szaglászik. Más illat van. Közöltem vele, hogy azt a büdös sz....t kihajítottam, más van helyette. Azóta is emlegeti, hogy mi öt évig büdösek voltunk az öblítőtől, de ennyi idő kellett, hogy rájöjjünk...

Böbe
29
baba76

Zkatica
Mikor bent voltam, az egyik kismamának, aki szintén nagyon köhögött, a gyógyszertárban kakukkfű-szirupot ajánlottak, és neki nagyon bevált. Azt mondta addig semmi nem segített, már teljesen kivolt, hogy fuldokolva hogy fog szülni?! Ez viszont csak úgy hozta fel a sok trutyit, és rohamosan javulni kezdett.

Kép
Kép
Kép
cas

Zkatica,
Akkor felsorolom én mi minden természetes gyógymódot próbáltam ki a terhességem elején a 2,5 hétnyi fuldoklás alatt (bár sajnos nekem semmi nem használt): kamillatea, hársfatea, kakukkfűtea, hagymahéjtea, csipkebogyótea -- mindegyik mézzel; éjszakára bekenni zsírral a melkast és bebugyolálni melegen; sós vizes gargalizálás; negro. Amikor a terhesség vége felé is beteg lettem elkezdtem szedni az Echinacea Angustfolia CH5 -t (napi 1x5), és sikerült gyorsan kilábalni belőle. Kép
Ennyi tanácstól már biztosan meggyógyulsz. KépKép
myra

Baba,
Elég vicces lehetett nálatok is az élet. Kép
Mi azt emlegetjük a mai napig nevetve, amikor úgy főztem öklendezve Bolognai mártást (én a hús szagot nem bírtam elviselni), hogy a párom egy kinyitott sűritett paradicsom konzervet tartott közben az orrom alá. KépKép
myra

Böbe
Én a párom dezodorát utáltam meg egyik napról a másikra (előtte évekig azt használta, ráadásul én választottam neki, mert nagyon tetszett). Közöltem is vele, hogy azonnal vegyen másikat, addig a közelembe se jöjjön... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Milyen jókat lehet utólag mulatni ezeken a dolgokon, ugye? Ki mit nem bírt. Persze akkor nem ilyen vicces:-(
Én a pöttyös baba testápoló illatát nem bírtam elviselni amivel esténként bekente a férjem a kezét. Öklendezve küldtem arrébb, hogy menjen innen, mert nagyon büdös. Érdekes, hogy azóta ha belszagolok ugyanúgy nem tetszik és teljesen fel elevenedik az az időszak előttem. Pedig előtte meg nem volt semmi bajom vele.
Már kíváncsi vagyok nagyon, hogy a másodiknál lesznek e és ha igen akkor milyen "rigolyáim".
Bár a fiammal ezt az illatot kivéve más nem volt. de! nem bírtam megenni a gesztenyepürét:-(

mucus
Tm

Sziasztok

Ma már eljutottam fulladás nélkül az utcasarokig :o)

Meglep, hogy pár nap alatt mennyire le bír gyengülni az ember, és a meleg csak még ront a dolgon.

Egyenlőre kamillateázom, mert az volt itthon :o)

Olyan jót nevettem a Bolognai főzésen:o)
Sajna én is végigémelyegtem az első három hónapot. Engem leginkább a fokhagyma illata irritált.
Bár akkor jöttem rá 6 hetesen, hogy terhes vagyok, amikor tojásrántottát csináltam a páromnak, és a sülő tojás illatától futnom kellett :o)
Szerencsére most már egyikkel sincs gond :o)

Kati (21+5)

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok,

Katica, remélem, már jobban vagy... Kép

Kajaügy:nekem egyetlen maradandó szövődménye van az első 3 hónapnak: nem eszem meg az olajbogyót... egyszerűen rá sem tudok gondolni (előtte szerettem)

Pénteken voltunk Uh-on, teljesen megkavartak minket, a gyermek egy cseppet nagyobb a koránál (29 helyett majd 31 hetesnek mérték), a súlya 1745 gr! Vagy óriásbébi lesz, vagy korábban jön... Kép De minden rendben vele, szerencsére... Kinek mi a tapasztalata, mire számítsunk?

Böbe
baba76

Baba,
Szerintem most még nem annyira mérvadó a súly. Gondolom a vége majd függ a méhlepénytől is, mennyire öregszik el, mennyire táplálja a babát. Megnéztem neked, Lilla ugyanennyi idősen 200 grammal volt kevesebb, és végül a 39. héten 3000 grammal született.
myra

Baba, aug. 19.-re vagyok kiírva. Kislányom lesz, ezt nemcsak az uh.-ból tudom, hanem sajnos kellett egy megzatvíz vizsgálatot csinálni, mert nagyon rosszak lettek az AFP.-im, és a Sotéra küldtek, de kiderült hogy semmi gond..Ilyen típus vagyok, azt mondták, nagyon jó.Te mikor szülsz?Kisfiú, kislány?

Cas:
Igazából minden. Milyenek a nővérek,mi történik szülés után, milyenek a bent eltöltött napok? Lehet hogy kicsit izgulós vagyok....Kép)
eszti2

Baba, én szerdán voltam a 30. heti uh.-on, és 1510 gramm volt, én azon izgultam nem kevés-e?
eszti2

Myra, köszi az infot... a lepény I. fokon érett, állítólag ez is normális... Kép

Eszti, kisfiam lesz (a 16. hét óta tudjuk, a lábát rendesen szétrakta, megmutatta, mije van), elvileg szeptember 1 a mi napunk, de mivel minden UH kb. egy héttel idősebbnek mutatta, így az augusztus 25-26 valószínűsíhető most. A 30. heti Uh-t nekem 29+1 naposan csinálták, így lett ez az eredmény.. Kép Azt mondta az UH-on a hölgy, hogy ne izguljunk, 1200 és 1800 között normális a súlya, általában 1500 gr körül szoktak lenni Kép Nyugi, a miénk a renitens baba, nem a tiéd Kép
baba76

Sziasztok

Már tényleg sokkal jobban vagyok :o)

Nekem már a 16. héttől kezdve folyamatosan azt mondják, hogy 1-2 héttel nagyobb a koránál. Nagyon nem foglalkoztat a dolog, mert a nővérem mindkét gyerekénél ugyanez volt, és mégsem lettek óriás bébik, hanem átlagosak.

Ti elmerészkedtek nyaralni, pihenni még a nyáron?

Kati 22+2

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?