Sziasztok!
Már alig merem idedugni az orrom, ilyen sok kihagyás után...
Ne haragudjatok! Olyannyira nincs idõm a netre, hogy nem hogy írni, de még olvasgatni sem tudlak benneteket
. Emlékszik még egyáltalán rám valaki
?
Nagyon szépen köszönöm Jázmin nevében is a képeslapokat, megvolt a nagy szülinapi buli, katicabogár formájú csokoládé ízû tortával, amibõl egy csomót evett. Az anyjára ütött, édesszájú a lelkem.
Voltunk vele a teljes körû vizsgálaton, minden rendben van vele, kivéve, hogy van egy kis vesetágulata. Valaki járatos e témában?
Képzeljétek kiderült, hogy KISFIÚ lapul a pocakomban. Egy kis Tomika (a férjem után)
. Pedig príma lánynév volt a tarsolyomban
. Na majd a harmadiknál
! A pénteki 3D-s kecskeméti UH kimutatta, hogy õkelme, bármely oldalról is nézzük, bizony fiúcska
! Volt nagy öröm, képzelhetitek a férjem arcát, mikor a doki rátéve az UH fejet a hasamra, rögtön mondta, hogy az bizony egy fütyi
! Ott volt a kis szemérmetlen totál szétterpesztett lábakkal
. Kaptunk fotót is róla. És a fõ, hogy teljesen egészséges, és már (hogy repül az idõ) 20 hetes
! Ha még emlékeztek rá, volt egy kis gondom a mélyen fekvõ lepénnyel, de mostanra ez is rendbejönni látszik, ugyanis félrehúzódott, már nem takarja a méhszájat. A szigorlataimat is mind letettem, bár a Seduxentõl picit kótyagos fejjel, most már csak az a fránya szakdolgozat hiányzik.
Geri! Biztos lejárt téma már, de mi csak most jutottunk el ide: tegnap a férjemmel beszabadultunk a moziba (Jázminra anyu vigyázott), meg is néztünk egymás után kettõt, a Csocsót és a Valami Amerikát. Láttam a leányzót is benne, nagyon aranyos volt!
Cs. Kati! Köszi a szülinapos lapot, és a dorgáló szavakat (hová is tûntem…), többelk között ezért is jelentkezem most végre
.
És hogy micsoda züllések folynak itt
! Letöltöttem ám a képeket!
Pele! Madárka! Babák jól vannak? Mikor is érkeznek? Olvastam Pele, hogy neked is kisfiad lesz
! Én egyenlõre el se igazán tudom képzelni..., valahogy ha babák kerültek szóba nálam, mindig egy kiscsajszi jutotta az eszembe. És most tessék. Ráadásul olvasom ezeket a fütyigondoikat... jesszusom!
Évi! A kis Csongi nagyon ügyi, hogy már jár! Jázmin idõsebb nála és csak úgy hajlandó, hogy bõszen szorongatja az egyik kezem, magától még nem indult el.
Jamina! Jól olvastam, hogy valami baj történt a pocaklakóval? Nagyon sajnálom
! Te, én is szõkének képzeltelek
! Én szerintem azért mert Jázmin és Jamina olyan hasonló hangzású és az én leányzóm szöszke
.
P.Ildi! Kaptam képeket tõled, többet is, de sajnos mind krixkrakx volt. Pedig olyan kíváncsi vagyok rád!
Van olyan köztetek aki el tudná nekem küldeni az ÖSSZES Babanetes kérdõívet, ami eddig beérkezett? Sajnos az én gépemen valahol elkallódtak.
Sziasztok!
Orsi