Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Zsuzska! Szerintem isKép

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Nicika! Gratulálok a csíkhoz!

Egy technikai tabnács: ha közelre fényképeztek, akkor állítsátok át makróra a fényképezőt - ha van rajta egy kis tulipán rajza szokta ezt jelenteni - így nem lesz homályos a kép. Remélem, tudtam segíteni!

Proone
16+2</font>

KépKépKépKép
proone

Írtam egy csomót, és elveszett...

Szóval!
Nicika!
Gratula azebrához! Sejtettem!!! Kép

Maminti!
Neked meg ezt küldöm
Kép

Új hónap, új remények, új próbálkozás, sok-sok együttlét!
Zsuzska!
Addig meg csak összejön a baba!!!

Bahika!
Üdv köztünk!

moni

Sziasztok Lányok!

Nicika!
Én is csatlakozom a többiekhez és hatalmas gratuláció Kép

Maminti!
Kép Más okosság most nem jut az eszembe.

Lehet, hogy kezdenek helyreállni a hormonjaim, mert megjelent rajam egy-két pattanás, ami a terhesség alatt és egész mostanáig nem volt. Talán ez jelent vmit és ebben a hónapban sikeresek leszünk baba ügyben?

Sziasztok:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk haza. Nagyon jó volt!!! Kép Ma reggel teszteltem: egy totál negatívat... De még mindig nem jött meg, így bejelentkeztem a dokihoz. Holnap megyek hozzá, mert még szabin vagyok. Majd írok szerintem holnap este, h mit mondott. (persze ha a pasimat el tudom távolítani a géptől Kép)

Most csak a friss üziket láttam és látom, h Nicikának lehet gratulálni!!! GRATU!!! KépKépKép

Olvasok egy kicsit vissza, aztán majd még írok, ha van itt valaki. Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Nnnnna, mostanra bepótoltam mindent és elolvastam a kiesett napok termését. Kép
Viszont aaaaannyira hülye vagyok, belefeledkeztem az olvasásba, így elfelejtettem jegyzetelni, pedig készítettem ide papírt, tollat... KépKép
Így alig maradt meg vmi... Kép
Bocsika!

SzAndi,
Az UH képeid nagyon tetszenek!!! Kép Nem csodálom, h meghatódtatok! Kép

Beuka,
Sikeres vizsgák Kép

Nolina,
Drukkolok, h a babátok jó helyre ágyazódjon be és ne okozzon gondot az a fránya sövény!Kép

Melincsi,
Gartu az államvizsgához! Kép

Hajni,
A szomszádhoz való faágvisszadobáláson oooolyan jót nevettem! (enyhén vizuális tipus vagyok...Kép)

Asszem, ennyit sikerült megjegyeznem...Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Nicika!
Ugye mondtam, hogy a halvány csík is csík! Pihenj sokat és szedj folsavat! Gratulálok! Kelemes babavárást!
gerita00

Kata!
Üdv újra köztünk!Kép
Élménybeszámolót is várunk és tudósítást a vizsgálatról!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziiiiaaa Kata, ujra köztünk!

Mesélj milyen volt a nayaralás!Képek??
Nem értem a negatív teszetet!Mikor méssz dokihoz??Dolgozol??Kép

zsuzska80
Szombathely

Tegnap délután a Babanet nem engedett fel!
Maminti! Igen mint festő, rajztanár a végzettsége! Úgy sajnálom hogy megjött! De a
következő hónap már tuti sikeres lesz! Főleg mert most idecsalom az összes zebrát!

Bahika! Üdv. Itt. Köszönöm hogy te is szurkoltál nekem. A gratulát elfogadom, de csak
nagyon nagyon halkan! Egye fene, neked is biztosítok egy zebrát!

Proone! Kösz a tanácsot. Tudom hogy lehet mikro-ra állítani, de tegnap reggel úgy remegett a
kezem az izgalomtól hogy még az is homályos lett!

Ez érdekes hogy mindenki sejtette! Bevallom én is a hőgörbém miatt!

Kata! Drukkolok neked!

Gerita! Elevitet szedek! De csak max a második három hónapban!

ja és tegnap délután csináltam még egy tesztet, és az is egyértelműen pozitív lett. (HCG nevűt!)
Lefotóztam mindkét tesztet még egyszer!
Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Ez akkor már tuti!Kép
Pont ma ajánlotta a kolléganöm az Elevitet, gyorsan vettem is egy dobozzal. Hátha az a hívószóKép

Mindenkinek szép hétvégét!
Kép

Kép
Kép
maminti81

NICIKA!MOST MÁR ÖRÜL A PÁROd??
Szüleid tudják???
Még egyszer gratula..Kép

zsuzska80
Szombathely

A párom még mindíg parázik! Anyukám tudja, de még nem éli bele magát a nagymamaságba. Max majd ha a doki is igazolja! A párom szülei elől viszont titkoljuk egészen a 12. hétig. Legalábbis eddig így van! Nem akarom elszólni! Feleslegesen ne parázzanak!

KépKép
nicika

Helló csajok!!!!!!

NICIKA gratulálok!!!!!!!!!!!Kép
nagyon szép mindkét teszted!!!!

Maminti akkor Te most nagy-nagy épületeket tervezel? vagy nem jól értettem?
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép elhiszem, hoyg reménykedtél!!!

Móni én másodéves voltam most Gyöngyösön, levelezőre járok, úgyhogy csak a csoporttársaimat ismerem (kb 60 ember) amúgy kb 12000-en vagyunk.
Ez izgi, hogy úgy érzed, hogy zebrás leszel! nagyon drukkolok!!!!
Akkor most még júliusig Neked nincs pihi?

Andi üdv közöttünk!

Emese szerinted a pattanások annak a jelei lennének?? Én tele vagyok pattanással! Komolyan mondom rondább vagyok, mint egy kamasz! Már annyira elegem van belőlük. Tavaly július óta nem szede a gyógyszert, azóta jött elő és nem múlik Kép

én egyébként már bepakoltam, éjfélkor indulunk. Most még meglátogatom a barátnőimet, alszunk egy picit, aztán goooo!!!!!!!!!

de sz.tem ma még jövök Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok csajszik!!!!

Jaj de hiányoztatok!!!

De nagyon sok volt a munkám,kollegenőm lebetegedett,meg nem volt jó a netünk és nem tudtam olvasni sem.De ma megjavították nagy harcok árán.Nagyon mérges voltam,fizetjük a drága pénzeket érte és nem akartak kijönni csak jövő héten.Na jól össze vesztem a csajjal telefonba aztán mindjárt tudott küldeni szerelőt.

Megyek fürcsizni,hajmosás,és jövök vissza!!!
csanita

Beuka! Köszike! Csak ez a fránya haspuffadás ne lenne! Na de ez már igazán édes teher! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Hááát, voltam ma a dokinál és ő is azt állapította meg, h nem vagyok terhes... Kép Aztán teljesen beparáztam, h akkor biztosan vmi bajom van... Nagyon jó fej volt, mert megvizsgált alaposan, megcsinálta a rákszűrést is és nyugtatgatott, h ne aggódjak, minden rendben van és előfordul ilyen, h kimarad egy menstruáció. Aztán írt fel egy bogyót (nem örültem neki... Kép), amit szednem kell 5 napig és elvileg utána meg kellene jönnie. Kicsit elszomorodtam és itthon sirdogáltam is egy kicsit. A pasim is nagyon édes volt! Kép Olyan jó, h így szeret! Kép Szerencsére délután mentem a barátnőmhöz, akinek 6 hetes a kisfia, így nem volt annyi időm rágódni ezen az egészen. Nagyon édes a kiskrapek és az anyukája szerint csíp engem, mert folyamatosan nekem 'magyarázott' és vigyorgott rám a kis fogatlan szájacskájával. KépKépKép

Nem dolgozom még, majd csak hétfőtől. Egyáltalán nem várom.KépKép

Nicika,
Én is gartulálok mégegyszer! Kép Mikor mész dokihoz?

Beuka,
Tök jó lesz Nektek! Jó utat és jó pihenést! Kép

A nyaralás nagyon-nagyon jó volt! Kép Aki igényli, annak majd küldök emilben képeket. Nagggggyon sokat fényképeztünk. Kép Csináltunk jópár művészi fotót is. Szinte kapkodtuk ki egymás kezéből a gépet. Kép Jó volt a társaság is, jókat baromkodtunk, de azért sokat voltunk kettesben is. KépKép Béreltünk autót és robogót is, bejártuk az egész környéket. Tök jó kis eldugott helyeket találtunk, ahol sziklákon lehetett lemászni a tengerhez. Izgis volt és nagyon jó, h ott teljesen csak magunk voltunk. Kép
Csak gyorsan telt sajnos az idő, maradtunk volna még... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Úgy látom, megint sikerült már akkor lecsapnom a gépre, amikor már senki nincs itt... Kép
Később még visszanézek, hátha lesz vki. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Szia Kata!!!

DE jó,hogy itt vagy!!!!Én kérekszépen képet!!!Annyira kivánvsi vagyok!!!Biztos szép lehetett!!Pedig már azt gondoltam jó hírekre jövök!!!

Nicika!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!Vigyázz magadra.

Beu!!
Jó utat és jó pihenést!!!!

Hajni!!
Milyen főnöknek lenni???
csanita

27-én megyek vizeletvizsgálatra, aztán ha megvan az eredménye, akkor dokihoz! Remélem látjuk majd a babót!

KépKép
nicika

Sziasztok!!

Kata hát ez tényleg érdekes, hogy nem jött meg és még baba sincs Kép pedig mi itt itthon annyira bíztunk benne, hogy ez már csakis baba lehet. De akkor ezek szerintem a doki rendes volt, aztán meg a pasid!!!
Én is kérek képeket!!!Nem csoda, hoyg nincs kedved menni dolgozni!

Anita akkor most megint jó sokat dolgoztál! Most pihi van?
Most lesz a keresztelő, vagy már megvolt?

Nicika apárod atól tart, hoyg nem tudjátok ellátni magatokat, meg a babát, vagy mi a baj?

Kép
Kép
beuka

na jól van csajszik asszem lelépek. Megpróbálom picit pihentetni a szemem, aludni úgysem tudok. jővő szombaton jövök, addigis legyetek jók és vigyázzatok magatokra, mire visszaérek legyen sok zebra meg akció!!!!
Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
beuka

CsAnita,
Igazándiból azért is volt jó, h nem itthon voltunk, mert ott nemigen volt időm aggodalmaskodni, figyelni a testem jelzéseit. Totálisan kikapcsolódtunk! Kép És szóba sem hoztuk. Igaz, napközben általában másokkal voltunk, este meg olyan fáradtak voltunk, h nezuhantunk az ágyba és már aludtunk is. Kép

Beuka,
Engem azért riasztott meg ez az egész, mert nekem még soha nem késett! Az meg, h kimaradjon?! .... Igazából, ha belegondolok, még most sem értem, de nagyon hálás vagyok a dokimnak, h így megnyugtatott. Kép
Az a fura, h kavarognak bennem az érzések. Örülök is, h nincs semmi bajom és szomorú is vagyok, h nincs baba a pocimban. KépKép Persze, ha belegondolok, lehet, h jobb is így. Hiszen én mindig azt szoktam mondani, h mindennek oka van, semmi sem történik véletlenül. Kép

Nicika,
Azért a vizsgálatig is vigyázz Magatokra, egyél sok fincsi gyümit! Kép És majd aztán mesélj!
Tényleg, engem is érdekel, h mitől riadt meg a párod? Persze, csak ha el akarod mesélni. De szerintem bizonyos szinten normális, h az ember egy kicsit megriad.

Képeket majd csak 7főn tudok küldeni.Kép

Hajni,
Hova tűntél?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Beuka,
Érezzétek nagyon jól Magatokat! Kép És egymást is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Kata, örülök,h ogy ilyen jól éreztétek magatokat. És nagyon sajnálom, hogy nincs baba Kép. De majd lesz legközelebb. Olyan jó, hogy nem zuhantál teljesen magadba Kép. Remélem írtál a másik topikunkba is. Még nem néztem meg.

Maminti, most akkor javítsalak? Bocsi, de nekem az utolsó infó, hogy még nem jött meg, csak barnázol. Lécci segíts hogy akkor most mi a helyzet, és hogy mire javítsalak Kép. Lehet hogy átugrottam valamit.

Mi már készülödünk ezerrel a lakodalomra, nem tudom montam e hogy az unokanővérem esküvője lesz. Kitakarítottuk az autót, meg voltam fodrásznál. Már csak a párom haját kell belőni Kép. Én fogom csinálni, valószínű szép lesz KépKépKép.

Na megyek is, mert anyu ottmarad a fodrásznál véletlenül Kép.

Jajj, Kata, én is kérek képeket.

Kép

Kép
vkhajni

Hogy mitől ilyedt meg? A felelősségtől, az anyagi tehertől, hogy ezután már nem leszünk függetlenek hanem a baby irányít, és hasonló dolgok! Szerintem ezek mindenkinek az eszébe jutnak! Ja és nagyon tart hogy mit fognak szólni a szülei hozzá! Azt mondta hogy ki fognak nyírni minket! De szerintem a mi dolgunk hogy mikor vállalunk gyereket. Nem a szülőktöl szokás megkérdezni hogy mikor óhajtanak unokát! Na mindegy! Majd kialakul! Talán hamarosan ő is igazán tud majd örülni a bennem fejlődő csöppségnek!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Hajni,
Nem is mondtad, h nagy kanállal fogtok enni! Kép Biztps nagyon jó lesz! Kép Én ooooolyan régen voltam már egy jó lagziban!
A másikba nem írtam, mert nem volt hozzá kedvem. De majd írok! Kép

Nicika,
Biztosan előbb-utóbb megnyugszik a párod és BIZTOS, h örülni fog. Szerintem ez teljesen normális h az öröm mellett egy kicsit meg is riad az ember. Szerintem a nőknél is normális, h meg is ijed egy kicsit az ember lánya, nemhogy a pasiknál! Kép Szóval szerintem ne aggódj! Kép És lehet, h a szülei is sokkal jobban fogják fogadni a dolgot, mint gondolnátok! Szorítok, h így legyen!
(amúgy miért gondolja úgy, h a szülei ennyire kiakadnának?!)

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Beuka!
Először is jó nyaralást, bár már csak akkor olvasod, amikor visszajöttél, viszont így most az élménybeszámolót is kérem Kép
Pattanás témát nem tudom, csak a megfigyelésemre alapozok, tehát: mielőtt terhes lettem mindig volt 1-2 pattanásom. Aztán a terhesség alatt semmi, egészen mostanáig (most 9 hós a babám). Ebből gondolom, hogy vmit a hormonok kutyulnak itt nekem.

Nicika!
Elevit (vagy más kismami-vitamin) és folsav nagyon fontos főleg a terhesség első 12 hetében (nem akarok nagyon tudálékos lenni, csak anyósom orvos és Õ mondta, hogy ilyen terhesvitaminokat célszerű akkor elkezdeni szedni, amikor még csak tervezi az ember a babát, mert azok a szervek, amiket ezek a bogyók befolyásolnak, akkor alakulnak ki, amikor még nem is tudja az ember lánya, hogy terhes).
Párodék szülei meg mi az, hogy ki fognak nyírni Titeket? Nehogy már!! Majd meglátják az első uh képet és elolvadnak, meglásd. És sztem pároddal is uígy lesz. Főleg, ha ott dobog majd a kicsi szivecskéje Kép tuti meg fog hatódni!

Kata!
Sajnálom a babát, pedig úgy szorítottam Kép
Azért a nyaralásról tegyél már föl ide is 1-2 képet! Biztos mindenki szívesen venné, Ugyi??

Hajni!
Már biztos a lagziban vagy, remélem minden o.k. és nagyon jól szórakoztok Kép

Pussz Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Emese,
Köszi, h Te is szorítottál! Kép Nagyon jó fejek vagytok! KépKépKép
Lassan asszem, már nem fog annyira foglalkoztatni a dolog. És ha dolgozni fogok, akkor időm sem lesz rá. KépKép
Bár este még azon filóztam, h mi van, ha mégis terhes vagyok és beszedem ezeket a szaros bogyókat?! Kép Tudom, ennek minimális (vagy még annál is kevesebb) az esélye, de én szoktam ilyen hülyeségeken törpölni...
De ez biztosan csak azért van, mert én nagyon gyógyszerellenes vagyok... Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Kata! Elevit és Folsav? Elevit mellett is kell szedni folsavat? Az Elevitben benne van a folsav is!
Szeretném ha mi hamarabb követnétek! Szóltam a zebracsordának hogy nyargaljanak erre felé!

KépKép
nicika

Hali!

Nem volt ma erre Nicikán kívül SENKI sem?! Kép

Hajni,
Milyen volt a lakodalom? Kép Biztosan nagyon jól szórakoztatok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

sziasztok!

Nagyon jó volt az esküvő, fél négykor kerültünk ágyba. Végig táncoltuk az egészet Kép, így még ma is nehezen tudok a lábamra állni. Tényleg, majdnem olyan jó volt mint a sajátom Kép.

Voltunk tegnap kint a telken is, a párom lent már gletteli a falakat, meg a tetőtérben kimértük a falak helyét. Lassan ott is készülnek.

Nem tudom még mit írjak, iszonyatos álmos vagyok, még gondolkodni sincs erőm. Majd jövök este, addig még kitalálok valalmit Kép. Meg megcsinálom a táblát, mert már ötletem nincs hol maradtam el vele.

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Kata, sajnálom, de majd legközelebb!Kép
Én is várok képeket, a címemet e-mailen küldöm!Kép

zsuzska80
Szombathely

Halihó mindenkinek!

Szeretem a hétfö reggeleket, mert hétvégén egy csomót írtok és egy csomót olvashatokKép

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy mégsincs baba! El tudom képzelni, mit érezhetsz! De totál így van: semmi sem történik véletlenül!Kép
Én is kérek képeket!Kép

Hajni!
Ma vagyok az 5. cn-onKép
Tök jó, hogy ilyen jó lagziban voltál! Azért pihend is ki magad!Kép

Beuka!
Nem, pont ezen a területen nem tervezünk nagy épületeket, de az építömérnökök 90 %-a igen (vagy hidakat, raktárakat, stb...)
Tudom, hogy most nem olvasod, de nagyon jó pihit!

Anita!
Még mindig olyan sok a munkád? Helyettesítened kellett a kolléganödet?

Nicika!
Szerintem tök természetes, hogy ilyenek jutnak a párod eszébe! Legalább tudatosul benne a felelösség, és ö is el tud kezdeni felkészülni az apaságra.
Ezt küldöm neked:
Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Beuka!
Jó nyaralást kívánok!

Kata!
Merrefelé is jártatok? Én pont akkörül csatlakoztam hozzátok, amikor ti nyaralni indultatok. Képeket én is szívesen fogadok. Szurkolok, hogy használjon is a bogyó!

Nicika!
Mi az, hogy tart a szüleitől!? Ez a ti életetek,a ti döntésetek! Az én szüleim is ki vannak akadva, hogy 3.-at szeretnék, én kiabáltam is velük, hogy ne féltsenek már ennyire. Nagyon kiakadtam!!! Mondjuk ők idősek, anyu bottal tud csak közlekedni, és az bántja őket, hogy nem tudnak segíteni. De én nem is ígénylem, sőt nem is ígényeltem.
A zebracsorda meg sajna nem hallotta meg a hangod... Kép

Vkhajni!
Pottyants le légyszi, ma vagyok az első c.napon, megjött... Próbálok nem elkenődni, és összeszedni magam, mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a hónap sikeres legyen.

moni

Sziasztok!
Én a babára vágyok koze tartozom. Most jo lenne par sorstarssal dumalni.... Lassan talán megyek inszeminaciora. Felek tole. De remenykedem. Nemtom mit tegyek meg: egeszsegesen étkezem, élek. Van valami ami még segithet a szurik mellett?
Vendég

Móni!Kép
De tudod új hónap uj esélyek!

Kata, merre jársz?Sok a melo??Várjuk a képeket!

zsuzska80
Szombathely

Szia Ginuska!
Szerintem az elsö és legfontosabb, hogy ne félj! Az inszem is egy esély. Ne rágódj rajta!
Kép
Mi szurkolunk neked!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Emlékeztek még rám? Már csak 2 nap és elvileg tesztelhetek. Kérhetek drukkokat tőletek. Mondjuk egész végig úgy áltam hozzá, hogy úgysem sikerül.
Nicika
Gratulálok még halkan a két csíkhoz. Vigyázz magatokra.
Ginuska
Először én is tartottam az inszemtől,(először nem is akartam, mert hátha sikerült spontán) de nincs benne semmi fájdalmas.
Móni
Sajnálom hogy megjött.
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!
Szurkolok!

Csajok!
Most beleolvastam a Dr. Jónásos topicba, ellátogattam az ott ajánlott angol nyelvű linkre, és ha igaz, ami ott van, akkor nekünk most kell akciózni a babóca miatt. A hold szerint u.is nekem most jönnek a termékeny napok. Hát még szerencse, hogy csak 2-3 napig van meg, és most korábban jött meg... Lehet, hogy eddig ezért voltunk sikertelenek... ?! Most próbálunk holnaputántól akciózni, aztán türelmesen várok, meg azért tovább akciózunk... KépKépKép Nagyon kíváncsi leszek a cikl. végére! ja és eszerint a holdnaptár szerint lány várható... KépKép Egész feldobódtam. KépKépKépKépKépKép

Ginuska!
veled mi újság?

És többiek? Olyan nagy a csend!

Hajni!
Táblázat?

Beuka meg már apocakját sütteti...

moni

Gyöngyi!
Megy a drukk!

Moni!
Mi ez a holdnaptár? Ki az a dr Jónás?

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Kösz a gólyát nagyon ari vagy! Tegnap már egy puszit is kapott apucitól a
pocakbabám! Úgy örültem!

Móni! Sajnálom! Pedig reménykedtem hogy azok a fránya zebrát ideszaladjanak! Akkor lehet
hogy süketek???

Gyöngyi! Szorítok neked!!!

KépKép
nicika

Csajszik,
Néhány kép kedvcsinálónak:
Kép
Kép
Kép

Majd küldök még! Kép

Este próbálok otthonról írni, csak most mennem kell. Napközben nem tudok jönni, mert az egyik kolléganőm szabin, a másik beteg.... Kép

Gyöngyi,
Mennek a DRUKKOK! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Mi van Csajszik?! Hanyagoljátok a topikot?! Milyen dolog ez?! KépKép

Nicika,
Látod, máris pozitívabb a pasid! Kép És ez az idő előrehaladtával egyre inkább így lesz! KépKépKép

Moni,
Stavrosban voltunk. Nagggyon-nagyon jó volt! Kép Üdv itt közöttünk! És Kép, h pottyannod kellett.

Ginuska,
Neked is üdv itt közöttünk! Kép Neked is azt kívánom, h előbb-utóbb vmelyik babás topikban is cserélhessünk eszmét! Kép És szerintem ne félj az inszemtől, hallgass Gyöngyire! Kép
Ha van időd, és kedved, írj Magatokról, hogy jobban megismerhessünk! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok, hogy kérdeztetek a távollétemben, hogy miért nem jövök. Tudjátok, elhatároztam, hogy amíg nincs legalább egy csíkos teszt a tulajdonomban, addig nem nézek be újra. Tudjátok, úgy éreztem, hogy már nem tudnék őszintén örülni senkinek, aki ilyen hírrel jön legközelebb közülünk. Tudom, hogy ez emberi gyarlóságomra utal. Depressziós vagyok és gyakorta elsírom magam némely babaüzlet, kirakat vagy kismamák láttán. Tehetetlenségemben dühös leszek. Azt hiszem, besokalltam. A nászút 2 hete alatt megtettünk mindent, hogy összejöjjön az áhított utód, ami meg is történt... Minden tünet együtt volt, és éreztem, hogy sikerült!!! Aztán a nászút vége felé volt egy túra, ami 18 km-es hegyek közti gyaloglásból állt a tűző napon - Beuka, Te voltál Krétán, talán rémlik valami, ha a Samaria-szurdokot említem - szóval végigcsináltam. De csak én, ugyanis a kis megtermékenyült pötty nem bírta a megerőltetést. A hazajövetel után kilökődött minden, és még a hatodik napon is bugyogott a friss vér. Azóta kivagyok. Nagyon. Sajnálom, lehet, hogy most ritkábban jövök. Ma benéztem, mert nem bírtam tovább, kíváncsi voltam, mi van Katával és veletek, többiekkel, sikerült-e még valakinek.

Sok puszit és kitartást küldök!
Lola
lolita

Kata!
Szép helyen jártatok!

Mi ez a nagy pangás?

Maminti!
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi
Itt olvashatsz róla.

moni

Sziasztok!

Újra itt vagyok egy mondat erejéig. Ja, meg egy tábláéig. Még mindig elég álmoska vagyok, úgyhogy megyek szunya.

Úgy izgulok, holnap felügyelet nélkül leszek a csoportommal. Annyira kíváncsi vagyok, hogy hogy fog sikerülni. Szerencse az, hogy mindenki elfogadott főnökének, egy csajt kivéve, úgyhogy rajta kívül mindenkivel lehet együtt dolgozni.

Ja, Móni, sajnálom nagyon Kép.

Maminti, köszi a tájékoztatást kijavítottalak. Kicsit kiestem a táblaritmusból Kép.

Kata, nagyon gyönyörű helyen voltatok. Isteni lehetett.

Na és a várva várt tábla Kép.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, és azt nem is mondtam, most csak nekem is 4 napig volt meg, nem 7-ig, és akkor is alig. Hogy mi lehet velem. Na mindegy, így legalább előbb kezdhetünk gyakorolni a 13-14. napra Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Lolita, úgy sajnálom. De ne add fel, és ne törj le ennyire. Nemsokára neked is lesz babád, ez tartsa benned a lelket.
Ha nem jössz közénk, akkor nem is tudunk lelki segítséget nyújtani.

Kata, te már teljesen elfelejtkeztél a mostoha topikunkról Kép. Minden nap megnézem és semmi új nincs benne Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?