Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!
tegnap este már nem volt erőm írni. moziban voltunk, megnéztük a Sithek bosszúja c. filmet, éjjel fél 1-kor érkeztünk haza.
Dorki, emberi diőben, azaz hamarosan küldök sms-t vagy hívlak a mai nappal kapcsolatban
Andi, hányadik évi osztálytalálkozó volt ez? 5? 10? mert akkor még nem vészes ez az arány. saját korcsoportban
(1987-ben érettségiztem!!!) azok lettek aránylag hamar családosok, akik nem tanultak tovább (egyetem, főiskola), otthon maradtak a szülőknél, vagy egyszerűen hamar találták meg az igazit. jó, hogy jól érezted magad, és hogy tudtál szórakozni egy kicsit
és végül mennyi fotót vittél?
Zsuzsi, jó időt kívánok a Balatonhoz, bár nem mondanak rosszat, de most elég erősen fúj a szél. igaz, legalább nincs kánikula. és nagy-nagy gratula Ricsinek!!
ügyes fiú volt!
Bori,közös autó. korábban is csak egy volt. féléven belül szükség lesz egy másikra is, ha költözünk, még nem tudom hogyan oldjuk meg.
Brigi, eszkimó-nyelv
és gratulálok a vizsgákhoz
azzal meg ne foglalkozz, hogy pocak miatt engedtek-e át, a lényeg a görbület
egyik töri vizsgámra minden lány szoknyában ment, mert köztudott volt a tanárról, hogy szereti a csajokat
és az egyik csop.társam ezerrel kisminkelte magát (inkább festés-mázolásnak nevezném
), pedig sosem szokta, hát szörnyen nézett ki
az viszont tény, hogy a tanár úgy rendezte be a vizsgaszobát, hogy amikor bementem megnézett elölről, majd őt megkerülve tudtam csak az asztalhoz ülni, illetve tételt húzni
vén majom volt.
Liza még mindig nem mondja, hogy NEM, de azt igen, hogy kérek - krk-nek hangzik és a tessék is megy
anyós ma kora reggel elment, de előtte mindenkit felébresztett. reggel fél 6-tól nem bírt magával, 6 után már mindannyian fent voltunk
nem nagyon érdekelte semmi, csak a maga ügyeit sorolta, meg azt, hogy az ő fiai mit csináltak, és hogy Liza csak rájuk hasonlít, rám nem
Liza is tud veszekedni velem, tegnap mondtam neki, hogy le kellene vágni a haját, morgott velem, és tolt el magától
megyek a dolgomra, délelőtt rohangálunk egyet, parkettanézés és tsai
panu