Szia Juttka, örülök, hogy csatlakoztál közénk, jó több véleményt hallani! Mivel még dolgozom, és pesten dolgozom, így munka után tudok menni tornára. Mivel szerencsére nagyon jól alakult ez a terhességem, így nem okoz gondot a bejárás! Általában vonattal mentem be reggel (nyugatiba tesz le, kb 45 perc a menetidő), onnan még kb 10 perc a munkahelyem.
Csalódások sorozata után én eldöntöttem, hogy női nőgyógyászt keresek magamnak, és mivel akkor már tervben volt a gyerek, úgy válogattam, hogy a szülés volt szem előtt. Még novemberben voltam először a doktornőnél, és elmondtam neki, hogy gyereket szeretnénk,és épp orvost is keresek, és szeretném, ha minden olyan vizsgálatot megejtenénk, ami bizonyítja számomra, hogy nyugodtan és egészségesen vághatunk bele a dologba! Megjegyzem Õ volt az első doki, a sok közül, aki nem azt válaszolta, hogy "MIRE GONDOLOK?" Hanem elbeszélgettünk a dolgokról.
aztán Január 2.án hívtam, hogy van egy pozitív tesztem, és még azon a héten megnézett UH-on, és még azon kívül kb 4 UH-on voltam ott a korházban, amiért persze nem kért pénzt! A 12. héten voltam először a magánrendelésén (a terhességem alatt), és ha jól emlékszem azóta még 1x voltam, a 18. héten, és most megyek a 26.-on (a laborokkal).
Ekkor döntöttem el, hogy Õt választom véglegessen!
Így vált számomra egyértelművé, hogy a kórház is kiválasztódott, amit nem bánok, mert sok jót hallottam már róla! Veres kocsival, kényelmes tempóban 40 perc. Nyilván, ha itthon indul meg a szülés, akár édesapám, akár párom be tud vinni, de ha esetleg a munkahelyen, vagy valahol útközben, úgy meg a mentő vinne be! Még ezen nem gondolkodtam. Alapból optimista vagyok, és nem vagyok az a pánikolós fajta, így úgy vagyok vele, hogy remélem minden úgy lesz, ahogy azt már többször elképzeltem magamban!
Röviden most ennyi
Pr. 25+6