Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Kép

Na mi a helyzet a talival? Jön valaki vasárnap vagy elszállt a lelkesedés?

Barbi!Kép
Drukkolok ezerrel, bár valószínűleg már babázol. Apára rábízhattad volna, hogy adjon hírt rólad.

Szöszi drágám!Kép
Hát te is előkeveredtél? Útlevéllel hogy álltok? Meddig rejtegeted még előlünk ezt a gyönyörű gyereket? Kéne jönni talizni nohát!KépKépKép

Dorisék itthon vannak, de nem tudtunk találkozni, mert Lilcsike belázasodott. Szegényeket annyira sajnálom, akármikor hazajönnek mindig lebetegszenek a gyerekekKép

Na írunk valami tali listát vagy ne is készüljek?

Puszi, Edi
edi

Szia Edi!!

Apa azért nem ir,mert nincs mirölKépKépKép
Egész egyszerüen még mindig egyben vagyok, szerintem elszámolták a kiirási dátumomat...
Ha nem rugdos a baba, néha eszembe se jut,hogy terhes vagyok, hálistennek semmi bajom nincs.
Holnap dokibácsi, és akkor kiderül majd meddig engedi továbbcipelnem ezt a görögdinnyét itt a hasmaban!!!

Sziasztok
Barbi
40+2

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Szöszi!Kép
De rég hallottunk rólad! Remélem mostmár nem fogsz ilyen sokáig távol maradni!

Edi!Kép
Épp csak annyira van időm, hogy szóljak, mi szívesen mennénk talizni!

Úgyhogy elkezdem a tali listát, hátha valalki folytatjaKép:

Leone, Dana + apa -> feta (vagy görög) sali

KépKép
leone

Tali lista 2005.06.19.

Cat+CatApu+Oli+Samu -> gyümi sali, fagyi

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Olyan szivesen mennek a talira, vegre beleszolnek en is a pelenka-kerdesbe!!!Kép Elmagyaraznank Viragnak ezugyben a tutit, o meg nem hallotta a talis egyontetu velemenytKép. Utlevelunk is van termeszetesen, csak most Bazsi is belazasodott, mar 3.-ik napja nem megy le a laza, mindjart megyunk dokihoz. A nyarunk jol be van tablazva (szerencsere), de majd egy oszi talira elmegyunk.

Cat apu majd dokumentalja a talit alaposan, multkor is jol megneztem a kepeket!!!

szoszi (kuldjetek egy kis lazcsillapito energiat)
szoszi

JóregKép

Csajok, én nem tudok menni. Emberem reggel fog hazaérni a horgászatból, majd sürgősen távozik is a messzi stockholmba kora délutánKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok.
Vissza még nem olvastam, nem is tudom lesz-e rá időm.
Megjöttünk az egy hét nagyszülőzésből, szuper jó volt.
Mindketten agyon voltunk kényeztetve, apa meg dolgozhatott kedvére.

Csak egy gyors kérdés egyelőre:
aki utazott repülőn 10-11 hónapos gyerkőcével mik voltak a tapasztalatok illetve mire érdemes/kell odafigyelni egy ilyen út előtt. Egyébként nem hosszú utazás, csak Párizsig.

Edi KépMi biztos nem tudunk menni (szokás szerint Kép ), mert 3 napos vidéki kerti mulatságon leszünk.

Doris Kép vagy Orsi Kép
Megtennétek, hogy az indexbe megköszönitek a nevemben a kis unokaöccs miatt indított sikeres cumi hadjáratot és adnátok annyi hírt oda a lányoknak, hogy pici Gergő egy hete otthon van. Nagyon jól érzi magát és rengeteget szopizik.

Most megyek altatni. puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok !
Ma sajnos be kell menjek a bányába egész délutánra, úgyhogy nem lesz időm benézni.

Szöszi:örülök, hogy hallok felőled és hogy ennyire édes kisfiad van! Kár hogy nem tudtok jönni talira!

Jovi: Kép

Dodo: jó érzés lehet...Kép

Barbi:hát itt valamit télleg elszámolhattak! Vagy ötcsillagos körülmények vannak odabenn és pocaklakónak nincs kedve kijönni fázni és éhezni. Érthető.Kép

Minimi: ez esetben mi sem rohangálnánk kéthetente uh-ra!Kép

Leone: de jó hogy jöttök, végre megismerem személyesen is a "keresztlányomat"!Kép

Edi:naná, hogy jövünk! Folytatom a listát. Beusék is tutira jönnek, majd biztos bejelentkezik!

Virág+Bibebaba+VirágApu -> tiramisu, pogi

KépKép
virág33

Edit Kép
persze Kép

majd jövök én is... de épp a hajam tépem, és nem látok az álmosságtól Kép

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena Balcsin van a héten, de jön vasárnap, így:

Alena+Gábor+Zétény -> nem tudom mi

Cat
Kép
cateye

orsoly+Lacko+Botond -> kepviselofank
orsoly

Jó talizást nektek.Kép

Virág, persze, csak a kérésre csinált UH-kért kell fizetni. Mondjuk ennyi pénzből akár haza is mehetnék. Meglájuk még lehet, hogy megkukkantjuk Minit szeptember előtt.Kép

pussz
minimi

Sziasztok!
Lonchi, tényleg, miért nem jössz haza???
A babám spontán jött össze, aránylag hamar és könnyenKépKépKépKépKép

Pussz
K.
14+2
shaloya

Sziasztok!Kép

Ma megvolt a várvavárt UH!!KépKépKép

Manócska 6,5 cm, BPD 20/24 mm
Nucha 1,6 mm!

Nagyon aranyos volt, folyamatosan mocorgott, mindenét megmtatta - az arcát profilból és szemből is, a talpait, tenyerét, combcsontját, karcsontját gerincét popsiját, és a nagy pocakját!Kép
Kihangosítottuk a szivecskéjét, hát az csoda volt!KépKép
Sajnos képet nem adhatott a dokim, (mert spórol a klinikaKép), pedig úgy nézegetném a Drágámat!Kép

Na puszi!Kép
Zitus
12+3Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem jelentkeztem, de nem volt itt a gépünk, hétvégén pedig vidéken voltunk.
EdiKép
A talira mennénk mi isKép, a múltkori is nagyon jól sikerült. Vagyis Bea+Krisztián, alias Csengepapa+Csengebaba. Valami kaját csinálok, de még nem tudom, hogy mit. Szombaton anyóslátogatóba megyünk, csak este jövünk haza, valami gyorsat készítek.

Virág
De. mész uh-ra?

Alena
Találkoztunk Szvitek Ágival. Tényleg nagyon jó fejnek tűnik.Kép

Lányok, pénteken meg kellett ismételni a terheléses cukrot, mert a múltkor elég szar lett az eredményem. Képzeljétek, megittam a löttyöt, és 10 perc múlva kijött az egész. Ekkor orvosi utasításra meg kellett ennem gyorsan 10 dkg, vagyis egy teljes tábla csokit. Ilyen kellemes orvosi utasítást sem kaptam még eddig. Ma pedig meg is lett az eredmény, tökéletes a vércukrom, úgyhogy vége a diétánakKép.

Bea
30+5

Bea
regibeus

Zitus!

DE jo, hogy minden rendben!!!! Nagyon jo, pont jo meretek!!!!!! Nekunk is ennyi volt, 1 hettel korabban, pont 7 mm-rel kevesebb, es naponta no 1 mm-t a bebike, ugyhogy ugyanakkorak!!!!
A mienk akkor ugyan csak a hatat mutogatta nekunk, de legalabb jol meg tudtak merniKép

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Orsi Kép
El tudnád újra küldeni nekem Vas Ica bőrgyógyász telcsi számát?
Tönkrement a telefonom és az összes telefonszámot (közel 300) elvesztettem, mert műszaki zseni lévén nem a kártyámon voltak a számok, hanem a készüléken...
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Húúú BeaKép ez durván hangzik ez a cukros hányás!Kép
És honnan volt csoki ? Csak nem Arni adta jutalomból?Kép

ZituskaKép
Gratulálok a kis tökéletes 6,5 cm-eshez!Kép Melyik ez a spórolós klinika ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Edi+Soma+Sára+Zoli
Bea+Krisztián
Hurki+csemete - valami édes süti

Alena azért ennyire ne kelljen már gondolkodni azon a sültsíron Kép a husi nem lényeg csak a zsííír KépPersze a múltkor már megbeszéltük, hogy ezért a merényletért kizárunk de azért még emlékeimben él, így szavazásra bocsájtom a kérdést Kép

Szöszi de kár de kár, pedig már olyan rég láttunk...ígérem beavatom Virágot a pelenkakonklúzióba Kép

Hűűű de korán van az a 5ó30 Kép írtó álmos vagyok Bali pedig nem Kép Nu most nagyon semmit se pont ezért hanem majd ott KépDélelőtt? Edi mivel BAlinak teljes menetrendi borulása van ígérem nem ébresztelek korán reggel Kép
pusz Erika
hurki

Balika elaludt megyek aludni mert közveszélyes vagyok, regelire főtt tojást akartam csinálni...odaégett...Kép
szunyaEra
hurki

CatKép
mailt szerettem volna írni Alena korábbi tanácsára (mert te frissebb paciense vagy Arnold doktornak, mint ő), de sajnos nincs email címed a profilban.
Kérdésem, persze emailben válaszolhatsz Kép:3
mennyi a tarifa a doktorúrnál?
Jövő pénteken megyek hozzá először.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Krissi,
De jó, nekünk sem volt gond.Kép Most pedig már úgy rugdossa az "eredmény" az oldalaimat, hogy csak na.KépKépKép

Mennék haza, de a párom félt a sok repüléstől, mert már elég sokat repkedtem pocakosság alatt. Állítólag árthat a nyomáskülönbség a fémdetektor sem a legjobb. A másik gond, hogy Anyukám kórházban van, ezért nem nagyon látnám. Arra várok, hogy mikor jön ki és hogy van. Akkor majd eldöntjük, hogy megyek-e.

pussz
minimi

EditKép
Írtam mailt.

Cat
Kép
cateye

CatKép

Szegedi Klinika...Kép
Pedig úúúgy szeretnék Manóról fényképet, hogy legyen mit nézegetni Uh-tól Uh-ig!Kép

Zitus
12+4Kép

Kép
Kép
zituska28

Cat Kép
megkaptam köszi és válaszoltam.

Edit
Kép

Kép
reditke

ZitusKép
Nincs 4D ultrahang valahol ott a városban ? Még ha pénzes is, érdemes lenne elmenni, és ott kapnál a manóról képet.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

De van, fel is hívtam őket, de csak a 20. hét után állnak szóba velünkKép, én pedig már most is szeretnék képet, na meg később is!Kép
Van a klinikán is fizetős 4D, majd ma kifaggatom a dokimat, hogy oda mehetek-e már most!Kép

Pussz!
Zitus
12+4Kép

Kép
Kép
zituska28

SziasztokKép

Zitus: fényképezős telcsi, vagy fényképezőgép? lehet, hogy nem a legtutibb a kép, de a TiedKép
Ja, jó messzire kéne menni mindkettőnknek, ha együtt szeretnénk halaspultot szaglászniKép

Csajok: holnap tárgyalják a "petíciónkat" (=a belőle született többpontos törv.módosítási javaslatot) megint. Ez a végső kör, remélem, határozat is lesz belőle. Egyébként a munkatv.könyv módosítás megszületett! Az asszisztált reprodukcióban résztvevő nőket u.olyan védelem illeti meg, mint a várandósokat, valamint jár nekik a munkaidőkedvezmény a vizsgálatok idejére (fizetetlen szabiként). Ez tök jó, nem? És mindezt egy januárban kipattant szikrának köszönhetjükKép

Jovi

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika Kép
ez az a petíció, amit a neten is alá lehet írni?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zituska!!!

Olvastam milyen nagy már a kisbabád!Kép Gratulálok, nagyon ügyik vagytok!

Pusz Alina
Vendég

Jovi!Kép

Ezeken a megoldásokon is gondolkoztunk már!Kép
Valamit bizti teszünk az ügy érdekében!Kép

Ez a hülye távolság megakadályoz minden szórakozást!Kép

Alina!Kép

Köszi!!KépKép
Te hogy vagy???? Mi újság????
Gyere már a jó hírrel!!KépKép

Pussz!
Z.
12+4Kép

Kép
Kép
zituska28

Nemsokára Zitus. Még 1-2 hetet várok. KÖszi ari vagyKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mi is szívesen mennénk talizni, de még elég kicsi a csajszi ehhez.
Meg szombaton esküvőre megyünk (Noémit nem visszük, csak néha hazaugrok szopizni)!

Mi nagyon jól vagyunk. A kiscsaj egyre nő és hízik. Most, hogy ilyen jó idő van egész jól elboldogulok Velük (a múlt héten a rosszidőtől a Milcsi olyan hisztis volt, hogy majd megbolondultam).
Nonó szinte csak eszik és alszik. Nagyokat gyönyörködök benne, amikor alszik (meg persze amikor fent van.
A szüléstörténetet már félig megírtam, de még nem volt időm befejezni!!!

Beus,
ezek szerint kislányotok lesz? Én még nem tudtam róla.
Nekem egyébként nem volt választott szülésznőm és tökéletesen meg voltam elégedve vele (még gátmetszésre sem került sor, mondjuk azért mert második baba volt)! Ha bármi kérdésed van a kórházzal kapcsolatban, szívesen válaszolok!

Lányok, olyan nagyon boldog vagyok ezzel a két csemetével!!!!!

Pusza mindenkinek
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Sziasztok!

Még mindig egyben, a méhszáj változatlanul zárva, semmi jele a szülésnek...Szerdán megyek megint, akkor beszéljük meg a hogyan-továbbot. Még birom...KépKépKép
De azért küldhetnétek egy kis inditó-energiát...
Barbi
40+4

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
Valami nagyon jó lehet ott bent a pocidban!Kép Azért én küldöm a szülés indító energiákat!++++++++++++++

HóvirágKép
Olyan jó ilyen boldognak látni! Néha küldhetnél ezekből a boldogság hormonokból, amikor a fiaim tombolnak.Kép Nagyon szép családod van.Kép Sajnálom, hogy Milánnal nem találkozunk a talin, mert nagyon vagány kisfiú. Küldd el Anyukáddal, Õ már úgy is olyan bejáratott Ediéknél.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Látom, lázasan készülődtök a talira!!!!!!Kép

LÁnyok, annyi kérdésem lenne, hogy aki megcsináltatta a vérvizsgálatot, az hol és mennyiért és milyen számon lehet bejelentkezni? (asszem Humi te csináltattad meg)Ezenkívül érdekelne még a az a 3D(4D)uh elérhetőség, amit a Győrffy doki csinál.
Nem tudom, valahogy beparáztam ettől az amniotól....
Jovika, hogy döntöttél? mi lesz? Legalább vérvizsgálatra elmész?

Lonchi, azért adhatnál valami e-mail címetKép

BarbiKép Te még mindig egyben? Pedig azt hittem, hogy mire feljövök megint, már újabb boldog anyukának gratulálhatok!!!Kép De ami késik, nem múlik! (hú, de okosakat mondok itten hajnali 9-kor)Küldök burokrepesztő energiákat!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Azért Cat, te sem panaszkodhatsz gyönyörű család ügyben!KépHóvirág, tényleg gyönyörű a lányod!!!!!

Szerintetek nagyon gáz a gyereknek a Móric nevet adni????? Vagy az Álmost?Kép Mondjuk, ez utóbbi csak második névként. Na, ha tényleg gáz, akkor Csongor lesz. Merthogy érzem, hogy fiacskám leszKépKépKép Még valami. Valahol olvastam, hogy állítólag lehet következtetni a nemére a nyaki redőből. Ha pici, akkor nagyobb valószínűséggel lány... Kínai szerint fiú, nyaki redő szerint lány. Vérfrissüléses számítás szerint fiú. Erről hallottatok???

pusssssz
K.
14+4
shaloya

Sziasztok!
Folytatásos thrillerünk tegnapi fejleményei: Kaáliban Csillagszemű azonnal megtalálja megint a fekete foltot, amit Praxisban nem láttunk. Elküld István kórházba - időpontot este 7-re (!) kapunk. Addig munkaterápia otthon (bepácoltam 20 vendégre való 4 féle húst), begyúrtam dupla tésztát. Este doktornő nem találja a foltot. Nem adja fel, végül nagy nehezen megtalálja - hála Istennek méhen kívül helyezkedik el, kívülről a méh hátsó falában. Csak tippelni tud, hogy egy mióma lehet, de ez nincs befolyással a babura és a terhességre. Felhívom Csillagszeműt, aki közben szétaggódja magát (többször is felhívja a doktornőt a nap folyamán). Konklúzió: mindannyian fellélegzünk és megkapom az áment a terhesrendelésre. Ezzel lezártnak tekintem a sorozatot, vége, finito , the end.

KRISSI:a Csongorra szavazok! Részemről nem halllottam a legutóbbi módszerről.
Győrfi Mátyás doki a Praxisban rendel, a Bartók Béla úton, sajna nem találom a telefonszámát, de a csajok biztos segítenek.

ZITUS:gratulálok az óriáscsemetéhez! Mik azok a BPD mag a Nucha?

CAT:megdobnál engem is azzal a mail-lel, amit Reditkének írtál a tarifáról? Pénteken megyek az első terhesrendelésemre és laborokat is csinálunk!

BARBI:én itt szorítok erősen, hogy meginduljon!A kis lusta!

JOVIKA:ügyesek voltatok!!Szerintem ennek csak pozítív döntés lehet a kimenetele!

ALENA:engem az a sültzsír annyira érdekel, hogy másra sem tudok gondolni. Most honnan szedjek hirtelen??? Lécci, hozzál vasárnap!!!

Már be is gyúrtam vasárnapra az abbahagyhatatlan füstölt sajtos pogi tésztáját, hadd pihizzen eleget!

Puszi!!
Virág+Bibebaba
9+2 - ez a tegnapi uh és a punkcióhoz viszonyított számolás alapján tökéletesen egybeeső érték.
Nem gondoltam, hogy már egy ekkora baba is tud ficánkolni, pedig alig van még keze/lába.

KépKép
virág33

Huh, Virág! De jó hogy vége a thrillernek!
A BPD szerintem fejkörfogat, de nem biztos. A nucha valszeg nyaki redő???

Az én kis ficánkám is nagyon nyomult a kéz- és lábrügyeivel a 8. héten..Kép

A vérfrissüléses módszer az, hogy a férfiak vére 4 évente, a nőké 3 évente frissül. Amelyikőtöké frissült a fogantatáshoz közelebb, olyan nemű lesz a baba. Ezt többen már megerősítették. Szóval fiam lesz!
shaloya

Krissi,
Mi ez a vérfrissüléses dolog?
A szívverés is számít. Mininek 147 volt, ami elég lányos, úgy tudom fiúknál magasabb szokott lenni. Azért nem elém bele magam semmibe, majd ha kijön meglátjuk.Kép
vlona@freemail.hu az email címem.

A Móric szép név, bár nekem egyből a Móricka viccek ugranak be.Kép)) Az Álmos és a Csongor is nagyon tetszik. Igazi magyaros nevek, ami nekünk biztos, hogy nem lesz.Kép
pussz
M.
27+3
minimi

Szia Lonchi!
Hát a kedves papa nálunk is brit ugye, de nem érdekel. Eddig akármilyen walesi nevet felhozott(merthogy félig-meddig walesi), rosszul voltam tőle. (lsd: Lloyd, Rowan, Owen, Gareth)
Te már tudod a nemét Mininek?Kép

Írok mélt és küldök képet is!
shaloya

Krissi,
Úgy alakult, hogy meglepi lesz Mini neme. Mert szégyenlős volt a drágám, a lába közé kapta a köldökzsinórt.
A Gareth pedig szép név.Kép

Várom a mailt.Kép
minimi

Virág!Kép

De jó, hogy végre vége ennek a "foltügynek"!
Mostmár csak és kizárólag gondtalan, és felhőtlen Bibevárást kívánok Neked!Kép

Köszi a dicst!KépKépNagyon boldog, és büszke mami vagyok, mert mindenhol dícsérik a gyermeket!KépKép

A BPD az a fejátmérő, a Nucha a nyakiredő, ahogy KrissiKép is írta!Kép

KrissiKép
Ez a vérfrissüléses dolog engem is érdekel!KépHonnan lehet tudni, hogy mikor cserélődik vkinek a vére??
Az én babám szivecskéje jó gyorsan kalapál - 171/min.Kép Ezek szerint fiúcska, de én ezt azért nehezen hiszem!Kép

Képzeljétek, ma lecsapolták a véremet - legalább 7 kémcsővel.Kép
Levették most mindenre! (már ami most mindennek számít)
Olyan szerencsém van, tegnap beszélgettem a dokim asszisztensnőjével - aki egy nagyon kedves és segítőkész nőci + védőnő a kp-i terhesgondozóban, ahol csinálják az összes vizsgálatotKép - és mondtam, hogy pont oda megyek ma délre. Megnézte, de sajna nem az ő körzetéhez tartozom. Ennek ellenére mondta, hogy menjek hozzá nyugodtan, átvesz!Kép Úgy örülök neki, meret tudom, hogy az eredményeim nála jó kezekben vannak, és nagyon odafigyel mindenre!Kép Ugyebár nálunk kérni kell már a toxo-szűrést, mert már nem rutin, de ő automatikusan kérte nekem! Jó érzés ilyen kezek közt lenni!Kép

Pusz!
Zitus
12+5Kép

Kép
Kép
zituska28

Virág,
Örülök, hogy minden rendben van és vége a folt parának.
Sajtos pogi receptet leírnád?

Zitus,
Védőnő.Kép Szerintem az olyan sokat számít, ha aranyos. Az enyém elég fapofa. Mindig pikk-pakk lerendez.Kép

M
27+3
minimi

rohanok, mert pakolok, költözünk Balcsira... talin azért persze leszünk:

Edi+Soma+Sára+Zoli
Bea+Krisztián
Hurki+csemete - valami édes süti
Orsi+Karcsi (csak fuvaros)+ Máté+ Levi - inni bizti, meg még nem tudom Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Visszaértünk, de sajna nincs időm visszaolvasni. VirágKép Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van most márKép Nyugodalmas, boldog babavárást kivánok Neked, NektekKépKép

Puszi:Doris
doris

VirágKép
Na végre vége ennek a horrornak is. Mostmár tényleg probléma és ijedtségmentes babavárást kívánok.KépKép

A sajtos pogi receptet előre kérem, mert tuti rákattanok.Kép

KrissiKép
Ez a vérfrissülés dolog érdekes. A születési évtől kell számolni ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Csajszik!Kép

Kész van a vérvételeredményem!
Van egy pár csillag, de az mindíg szokott lenni. Azért ha valaki ért hozzá , szóljon, akkor beírom, hogy mik lettek csillagosak!
A lényeg:
Toxoplazma:
IgG: pozitív (20)
IgM: negatív (0)
Tehát ezer éves a fertőzésem, így védett vagyok, ha minden igaz!!Kép
Hurrá!!Kép
Pussz!
Zitus
12+5Kép

Kép
Kép
zituska28

Szia Zita!
Nekem is van 3 csillagom!!Kép

CatKép Igen, a születéstől kell számolni. Ha pl. valaki a fogantatás előtt töltötte be a 30. életévét és nő, akkor valszeg kiscsaj lesz az utód. Főleg, ha a pasi meg előbb. Nálunk a férjemnek tavaly volt "vérfrissülése", nekem két éve... Tehát innen gondolom, hogy fiú. Persze, ez is lehet egy nagy hülyeség, mint annyi minden más ilyen jellegű találgatás. Lényeg, hogy jól szórakozunkKép
shaloya

Jelentem a vérfrissülés elmélet nálunk megdőlt Kép
Ebben a hőségben késő délután kiköltöztünk a teraszra lavór vízzel, olyan édesen bohóckodott Balázs a lavórban. És a szabadban pisilt, persze hogy örültünk de aranyos, pár év és kiabálunk majd rá, hogy a budiba pisiljen KépMár vannak önálló lépései is, 8 db volt eddig a rekord (az 1,5 m)
ÉS végre átaludta az éjszakát Kép
Üdv jó éjt Erika
hurki

Itt vagyok-itt vagyok...
Megjöttünk a dokibácsitól, méhszáj megint ugyanaz, az ég világon semmi változás nincs. Most per pillanat úgy érzem,mint akinek még 1-2 hónapja van hátra, teljesen el birnám képzelni,hogy még ennyi ideig terhes leszek.
Na, de a dokibácsink nem igy gondoja szerencsére, jövö hét keddre elöjegyzett inditásra, ha addig nem bújik ki a baba.
A poén, hogy a férjem pár napja már cukkolt,hogy mi lenne,ha 21-n születen(nekem is 21-n van a szülinapom, csak februárban), jövö hét kedd az pedig pont 21 lesz.Na, addig azért még sokminden történhet, de az a legutolsó dátum.

Vérfrissülést igy ennyiböl nem értem,majd ha kicsit jobban felébredek,akkor talánKép Viszont a szivhang nem jön be nálunk, 144-145 közötti volt ma is,mint mindig, és majdnem tutti,hogy kisfiú. (még nincs kinnt, de már 3-szor láttuk UH-on...)

Egyelöre ennyi, most megyek.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?