Új privát üzeneted érkezett!

bocsi de dupla lett a hozzászólásom

KépKép
nicika

Köszi Móni a bíztatást! Remélem igazad van! És ha vérezni kezdek? Figyeljem a hőt? Tanácstalan és bizonytalan vagyok! Mindenesetre ha holnap lemegy a hő és meg is jön akkor nincs baba szerintem!

KépKép
nicika

Elszállt az elözö hozzászólásomKép

Szóval:
Zsuzska!
Tök jó, hogy ilyen jól telt a hétvégétek! Legalább egy kicsit kipihentétek magatokat.
Kép

Nicika!
Tényleg nagyon szépek a táblák! Annyira jó látni, ahogy fejlödik a baba!Kép
Lelombozódtam: ezt olvasva megállapítottam, hogy tünetmentes vagyokKép

Kép
Kép
maminti81

Nem törvényszerű hogy legyenek tüneteid!

KépKép
nicika

Maminti!
Ne lombozódj le, nekem Martinnal semmilyen tünetem nem volt, Vikivel csak émelygés. Most, az ezelőtti ciklus végén, pedig minden jel arra mutatott (nem fájt a fejem, nem érzetem, hogy meg akarna jönni, a mellem sem feszült annyira mint máskor), hogy talán baba, de aztán mégse... Kép Szóval nem szabad általánosítani.

Már régóta akartam kérdezni, hogy kb. melyik az az időpont, amikor többen gép előtt vagytok, és lehetne beszélgetni?

Nicika!
Imádom ezt a könyvet, ami alapján írod!!! Martinnál is, Vikinél is szívesen olvasgattam.

moni

Moni!
Szerintem este vannak többen. Ahogy már megállapítottuk, 2 "müszak" van: napközben, amikor a munkahelyröl ír, aki tud (vagy aki délelött otthon van), és este, amikor mindenki hazaért a munkából, és van otthon net.
Nekünk nincs, és a munkahelyemen szerencsére nem pusztulok meg a melótól, ezért vagyok napközben müszakbanKép

Kép
Kép
maminti81

Ja, és köszi a bókot mindenkitől a gyerekeim nevében!

moni

Zafír!!!Emailbe küldöm a számomat!!!!
csanita

Anita!
Köszi, kiírtam a számot! Remélem nem lesz rá szükségem, tudok jönni, de ha mégsem, akkor írok.
Most fejeztem be a tanulást, lassan készülök, nagyon izgulok, hogy mi lesz.
Egy icipicit még vérezgetek, remélem attól még meg tud vizsgálni.
Este jövök a hírekkel! (Vagy Anita)

Zafír

Kép
Kép
zafír

Lányok! Asszem átmenenetileg elált az okker színű pecsételésem!

KépKép
nicika

Nincs itt senki? Pedig olyan beszélgethetnékem van...

KépKép
nicika

Na megjöttünk és a gép is működik.
Anita! Ugyanaz a bajom, mint Neked!!! A prolactin szintem nagyon magas volt, az összes többi hormon stimmel, sőt kiderült, hogy mégis van spontán tüszőrepim is. Kép De ilyen prolacin-szinttel nem sikerülne valószínűleg teherbe esni, tehát tök felesleges volt a closty.
Tök jó, az előző dokim teljesen félrekezelt, ránézésre közölte, hogy sok a tesztoszteronom és arra szedtem gyógyszert, miközben tök normális a teszt. szintem!!

Én is brómót katam, meg lh-tesztet és hőmérőznöm kell 3 hónapig, plusz ezezl nézni a peteérést.
A doki szerint legközelebb szeptemberben kell jelentkeznem babával a pocimban, remélem tudom tartani..

Semmi kedvem hőmérőzni, de itt annyian csináljátok, én is kibírom majd valahogy!
Magkérdezhetem, hogy ki hol méri?

Nicika tök jó, hogy megszűnt a pecsételés. Mikor akarsz újra tesztelni?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Nicika!
Ez jó hír!
Szomorú vagyok én is, hogy sosem siekrül akkor jönnöm, amikor valaki itt van... Kép
Beszéljünk össze!
Én holnap hellyel-közzel(szüneteket kivéve) egész de. gép előtt leszek, mivel óráim lesznek, mindegyik csop.-tal az utolsó, így szabadon netezhetnek, azaz ráérek dumcsizni! Ki csatlakozik hozzám?

Zafír!
Ezek fogjuk rá jó hírek! De miből derült ki, hogy alacsony a prolactim szinted? Mi utal rá? Mert nekem nagyon kellene, hogy nyáron összejöjjön a pocaklakó! Mert, ok, hogy vérvételből derül ki, de azon kivül, hogy x ideje nem jött össze ababó, még mi a lehetséges gyanú?

moni

Helló csajok!!! Kép

Hajni remélem itt leszel este!! Ne keseredj el szerintem addig, míg meg nem jön. Ha meg igen, akkor hamarabb jöhet a következő próbálkozás! Úgyis az a legjobb az egészben Kép. Holnap meg mér főnök leszel!!!

Moni jó lehetett a hétvégéd! Bika, meg Zorb! azt még csak a TV-ben láttam, de érdekes lehet!!

Maminti nem ér!! Leköröztél a smiley-okkal! Te hol találtad? Csak nem fog megjönni! Én szorítok!!

Nicika szerintem is van ott másik csík is!! Ha kibírod minél később tesztelj újra és akkor már biztos eredményes lesz! NAGYON SZORÍTOK!!!

Anita sajnálom, hogy megjött, de látom nagyon bizakodó vagy és az tök jó!!
hát ez nem semmi, hogy a tesók között épp egy év van!! Nagyon boldogok lehetnek!!! Ha majd jobban lesz a barátnőd légyszi kérdezd meg tőle, hogy hogyhogy ilyen hamar sikerült egymás után!

Zafír akkor ezek bíztató hírek!! Most már megkaptad a megfelelő gyógyszert és HAJRÁ!!!

Kép
Kép
beuka

Na sziasztok! Még mindíg semmi! Kép
Én a héten 17-22-ig vagyok este, na meg délelőtt is vagyok 12-ig. Hogy mikortól vagyok délelőtt? Amikor felébredek! Úgyhogy dumcsizhatunk!
Egyenlőre még gondolni sem merek egy újabb tesztre. Egyenlőre beérem ha holnap nem jön meg! Kicsivel kezdem, aztán ha bejön a holnapra irányuló kívánságom akkor majd kívánok újat! Kép Próbálok nyugodta maradni, de olyan nehéz. Annyira izgulós tipus vagyok!

KépKép
nicika

ma egyébként én is voltam dokinál. Írattam clostyt meg a másikat (alacsony a progiszintem) reménykedem benne, hogy nem kell felhasználnom ezeket a recepteket.
Most azt mondta, hogy mérjek hőt (ma reggel egyébként 37,2 volt) és hogy ha akkortájt fáj a poci, akkor az a pé-re utal!!

ja és Zafír én szájban mérem 5 percig

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Köszi a vígasztalásokat, elteszem holnapra. Ugyanis ma még nem jött meg, de egyre erősebben görcsölgetek. Remélem nem éjszakára tartogatja magát, azt nagyon-nagyon útálom.

Nicika, én is láttam a második csíkot, és még nem is kellett nagyon erősen néznem Kép. Remélem igaza lesz a tesztnek Kép.

Elfelejtettem ki írta. A válasz: ha nem vagyunk a telken, nem készül a házikó, és nem költözünk soha.

Különben ma napozni akartam, hogy a lagzira szép barna legyek, erre míg sütött a nap végig bent voltunk Kép. Tavaly arra panaszkodtam, hogy kint vagyunk egész nap a tűző napon és felforr az agyam, most meg, hogy bent vagyunk a hüsibe és nem barnulok. Ki érti ezt KépKépKép.

Ja, és képzeljétek, megint átdobott a hátsó szomszéd faágakat hozzánk. Már nagyon unjuk a dolgot, úgyhogy mindent összeszedtünk és visszadobáltuk. Úgy megnyugodott a lelkem Kép.

Nem tudom mitől van ilyen jó kedvem ma, pedig leesett a hőm, meg görcsölgetek, meg 5 percenként szaladok a mosdóba, hogy most tuti megjött, mégis egész nap vigyorgok, meg dumálok. Érzem a vesztem Kép.

Na jó tényleg abbahagyom. Különben sincs már mit írnom.

Kép

Kép
vkhajni

Nicika nem csodálom, hogy izgatott vagy! Tudtál aludni???

Kép
Kép
beuka

Zituska mondta hogy ő is csinált már ilyen nagyon érzékeny Qupido tesztet, és neki is átütött rajta haloványan a HCG csík, és mégsem volt akkor terhes. Szóval valszeg az enyém is negatív egyenlőre! De remélem hogy csak egyenlőre!

KépKép
nicika

De jó, hogy írtatok, a fele gondolatomat kihagytam.

Anita, gratula a babához a barátnődnek. Õ aztán tudja mi az a pici baba Kép. Tényleg jó, hogy ennyi a korkülönbség. Öcsémmel köztünk két év és két nap van. Majdnem összejött anyuéknak is Kép.

Zafír, én hüvelyben mérem, 10 percig. Mindenki ezt ajánlotta mikor elkezdtem, azt mondják itt és popsiban a legbiztosabb az eredmény.
Ja és csak neked:
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na csajok, én megyek aludni, majd holnap megnézem mit írtatok nekem. Teljesen hulla vagyok, és kicsit izgatott is a holnap miatt. Meg lehet hogy korábban említett okok miatt nem is fogok rendesen aludni. Úgyhogy jó éjszakát mindenkinek. Álmodjatok szépeket.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni olyan ari vagy! A lényeg hogy még nem jött meg! Az az érdekes hogy reggel nekem is nagyon mensisen fájt a hasam, mert volt az a folyás, de most már alig érzem a pocim és elmúlt a folyás is. Most már iszonyú izgatottan várom a holnap reggeli hőmet!
Beuka! Tudtam aludni, de már 6-kor fent voltam (ami nálam nagy szám) és mértem hőt. (Hüvelyben 5 perc)Na mikor megláttam nagyon meglepődtem és egyben nagyon Happy voltam. Aztán jött az a lüke teszt és jól felhúztam magam. Kép

KépKép
nicika

Igen! Azért jó popsiban vagy hüvelyben mérni, mert az a maghőt adja, a szájban vagy hónaljban pedig a külső (burok) hőt méred és az nem feltétlenül pontos! Bár akinek szájban mérve 37 a hője annak csak gratulálni tudok!

ja és Hajni már nagyon szépen alakul a házikó! Kép

KépKép
nicika

de miért húztad fel magad, hisz mondtad, hogy halvány csíkot láttál!

Kép
Kép
beuka

A popsiban mérés egyébként engem nagyon taszít. Olyan fura hogy oda be kell dugni valamit! :o

KépKép
nicika

Na akkor elmesélem! Először mikor néztem akkor nagyon-nagyon halovány csík volt rajta, tényleg csak fény felé fordítva lehetett látni! Aztán 1 és fél óra múlva felerősödött, aztán rá 1 órára elhalványult. Most meg már csak egy egészen vékony cérnaszálnyi csikocskát látni rajta. Tudom hogy nem érvényes 10 perc után, de akkor is fura ez az egész!

KépKép
nicika

Zafír!!!

Örülök,hogy "csak" ennyi a bajod!!!Hár úgy látom igen csak egyszerre kell babáznunk!!!Úgy lenne fer!!!Kiváncsi vagyok melyikünknek jön előbb össze!!!!!Este vedd csak be a gyógyszert!!!!Lefekvés előtt.

Voltunk a kórázba,nagyon szép a baba,lehet holnap már jöhetnek haza.Nagy üzem volt most is sokan szülnek.Mondták a front miatt.

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Írjatok sokat,legyen mit olvasnom szerdán.
csanita

Na én is lelépek! 10-kor lejár a munkaidőm, aztán megyek haza csicsizni! Már nagyon álmos vagyok! Sok volt mára az izgalom! Kép
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
nicika

Hajni, Anita akkor jó éjt!!!

Nicika szörnyű lehet ez a bizonytalanság!!
Kitartás és namsokára tisztábban látsz!

Kép
Kép
beuka

Akkor jó éjt Neked is Nicika!

Kép
Kép
beuka

akkor most egyedül maradtam?Kép

később visszanézek, hátha jön valaki!

Kép
Kép
beuka

Móni!
Semmilyen tünete nncs szerintem, vagyis nekem nem volt, csak hogy lassan egy éve nem jön a baba...uh-án pedig látták, hogy valami nem oké a peteérés körül. Dehát Neked már kétszer sikerült, biztos nincs ilyen bajod!

Anita, Tiéd az elsőség a babázásban, pár héttel mindenben előttem jársz. Kép Egy ideje ugyanazok a dolgok történnek velünk. Mikor mondta a doki a vérvétel-eredményem meg a brómót majdnem elnevettem magam. Kép (Miközben megütött a guta, hogy ahhoz a hülye dokihoz jártam és feleslegesen szedtem annyi gyógyszert Kép)
Szóval nagyon várom, hogy pozitívat tesztelj, aztán majd jövök én.
Melyik kórházban szült a barátnőd?

Hajni Kép köszi a kéményt. Ez a házikó már mindjárt kész, legalábbis kívülről annak tűnik! Kép

Beuka, remélem nem kell már kiváltanod azokat a gyógyszereket. Kép

Holnap fél egykor vizsgázom, de most valahogy nem fogtam fel. Majd lesz egy délelöttöm izgulni, lehet, hogy benézek Hozzátok.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Jó reggelt!

Szóval a menzim éjszakára tartogatta magát. Nem sokat aludtunk, szegény párom is felébredt a szenvedésemre. Most picikét iszonyatosan álmos vagyok Kép. És nem is ébredtem olyan jókedvűen mint tegnap.

Nicika, köszi a ház dics-dicst.

Zafír, nagyon izgulok érted délután Kép. Tényleg majdnem kész a házikó, ha nem akarunk mezítláb mászkálni, meg fürdeni, főzni, wc-zni KépKépKép. De tényleg, kívülről már csak vakolni kell, szinte. Azt meg ráérünk költözés után, ha addig nem rágják teljesen szét a bogárkák Kép.

Na, én megyek dolgozni, kicsit izgulok milyen lesz Kép

Kép

Kép

Jó munkát, illetve jó pihenést nektek. Ki-ki válassza ki a sajátját Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nicika!
Hírek?Kép
Én is ugyanolyan izgulós vagyok, úgy látszik, mint te!Kép
Ha felébredtél, jelentkezz!Kép

Moni!
mi az a Zorb? Müveletlen vagyok...
Egyébként én reggel 8tól délután fél5ig vagyok általában elérhetö. Szóval dumcsizhatunkKép Igaz, közben dolgoznom is kell, de az nem akadályKép

Zafír!
Jó, hogy kiderültek a dolgok, és nem kell emiatt többet izgulni. Most aztán mindent bele!Kép
Ez az udvariasság...Kép

Beuka!
Az én forrásom a Smiley-center. Nagyon aranyos dolgok vannak rajta!

Hajni!
Mikor és milyen lagziba mész?
A nyarunk totál tele van esküvökkel. A köv. 1 hónapra 5 meghívó, nem beszélve a többiröl... A növérem is férjhez megy szeptemberbenKép
És nagyon helyes kéményetek van!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Na szép jó reggelt! Felébredtem! És a hőm 37.0 még mindíg! Kép Mensi sehol, egyenlőre folyás sincs! Eddig jó! Maradjon is így! Tegnap azt hittem hogy megjön mert tök olyan volt a hasam este, de ma már nem érzem! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Hajni!
A másik tábla lemaradt... Kép

Nekem ma 36.6 volt, de 3/4 5-kor mértem, mert akkor ébresztett a Viki, hogy fáj a pocakja. Odajött, olyan hányingersen köhögött, kérdeztem hányingere-e van-e,mondta nem. Kiment inni, gyors betettem a számba a hőmérőt(én itt mérem és digivel, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb), majd visszajött. És még mielőtt csipogott volna hányt. Szerencse nála volt a textilpelusa, gyors odadugtam a szájához, de így is ment a lepedőnkre. Közben csipogott a mérő is, férjem ki volt akadva, hogy miért fontosabb most a hőmérőzés. Gyors kiemelte az ágyból, erre a parkettára taccsolt, majd gyors mentünk a fürdőbe, és még a kádba is... Tegnap este mostunk hajat neki, nem volt összekötve, és így összetörölés, huzatolás után moshattam neki hajat is... Kép Fél hatkor kerültem vissza az ágyba, szerencsére ő visszaaludt, én már nem tudtam... Kép V.sz. gyomorrontás, este virsli után egy kinder joy-t, és szerintem emiatt...

moni

Szegén Viki! Remélem azért már jobban van! Sajnálom szegényt!

KépKép
nicika

Közben megjelent a második tábla is... Az előbb miért nem??!!

Nicika!
Szorítok! Tök izgi! Nagyon-nagyon babagyanús vagy!!! Komolyan mondom, kb. annyira tudok miattatok izgulini, mint magam miatt. Hajni miatt is elkenődtem... Kép

Hajni!
Irigy-irigy a házatok miatt! Mikorra tervezitek a beköltözést? Mekkora? Tervrajzot tudnál skennelni? Vagy lefényképezni, és ha nem is szeretnéd nyilvánossá tenni, mail-ben el küldenéd? Úgy jobban el tudnám képzelni.

Maminti!
Nem vagy tájékozatlan, amíg nem láttuk, mi sem tudtuk mi az... KépKépKép
Ez az a nagy gömb, amibe a Fábri is belebújt, és görgették.

Van valaki gép előtt? Nálunk ma rövidített órák lesznek, mert 13-tól jegylezáról értekezlet lesz. Az utsó két órámon meg fagyizni megyünk a gyerekekkel, mert a fél csop.pal pont az ofőnek van órája(2 óra, és felváltva vannak velem, ill. vele), és a gyerekek ezt szerették volna. Kb. 10-ig leszek itt.

moni

Nicika!
Ezek szerint te vagy. Kép

Remélem én is, hogy jobban van, mikor Martinnal eljöttünk otthonról még aludt.

moni

Nicika!
Drukkolok!Kép

Moni!
Ilyenkor úúúúgy irigylem a tanárnéniket!Kép
Ugye Viki már jobban van?

Kép
Kép
maminti81

Vagyok! Csak megetettem a cicáimat!

KépKép
nicika

Hajni miatt én is elkenődtem, mert olyan bíztató volt a hője!

KépKép
nicika

4 kiscicám van!
Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Nagyon aranyosak a cicák! De én csak 3at látok!Kép
Nekünk nincs állatunk, és ha lenne, akkor kutya lenne, de a cicák közül a vörös a kedvencem.

Kép
Kép
maminti81

Ja és a negyedik egy félperzsa kislány! KépKép

KépKép
nicika

A kis fekete-fehér az kislány, a két vörös pedig fiú! Na majd lesznek itt cica hegyek hogyha ivarérettek lesznek! KépA picik 7 hetesek, a perzsa pedig 9 hetes!

KépKép
nicika

Még ne irigyelj minket! Majd júl-1-től!Főleg engem ne... Kép
Addig be kell járni segíteni azoknak, akiknek dolga van. Meg ugye most kezdődnek még a szóbeli érettségik! Bár szerencsére most kimaradok belőle.

moni

Na ez az egyik kedvenc képek a perzsáról! Meg is mutatom mert olyan édes!

Kép

KépKép
nicika

Móni én tudom hogy hogy működik ez a tanárosdi, ugyanis a házban van egy tanár néni. A Patrik (párom) unokahugának az anyukája! Maminti még nem tudja hogy mit irigyel! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?