Sziasztok!
Bencze! Én csak Caullophyllum 5CH-t kaptam, az volt csak mindkét helyen ahol megnéztem. Van valami különbség? Tényleg érdekelne, mert elkezdeném akkor szedni.
Mit csináltál éjjel egy után itt a net előtt..
teonak Berzsenyi volt a doktora... NO COMMENT. Akkor ezekszerint Te is hallottál a sztoriról. Nagyon durva.
Kocsi Era bizony babázik, most beszéltem valamelyik nap az Attilával azt mondja már kúszik másik a kis Atti..
Olyan fura, mintha most született volna. Fel is akarom hívni Erát, mert már régen beszéltünk és kiíváncsi vagyok, hogy mizujs velük.
Ruhák, képzeld az egyik barátunknak /kozmetikus/ 8 hetes a babájuk, a vendégéé meg 4 hónapos és eladja 2-300Ft-ért a baba ruháit amik gyönyörűek. Jól be is vásároltam belőlük, így aztán most annyi lett, hogy akár minden nap újat adhatok rá..
) Nagyon örültem ennek a jó kis forrásnak. Egyébként már mosom , vasalom a ruhácskáit
, pakolok be a szekrényébe, jaj nagyon fantasztikus érzés. Viszont én is a 62-eknél maradtam, még ezek közt is van olyan ami kisebb mint egy 56-os.. Meglátjuk.
De jó, hogy Eszti ilyen jó alvó. Kíváncsi vagyok Kilián milyen baba lesz? Viszont kár, hogy már antibiotikumot kellett neki adnod..
Jövő héten megyek bemutatkozni a gyerekorvosunknak akit említettem, Dr. Attalai Zsuzsának.
Nst-re egy hét múlva megyek először a Bácskaihoz, mert neki van a rendelőjében. Jobb is ez így , mert úgy tudom nem bánnak valami szépen azokkal a kismamákkal akik a móron dolgozó orvosokhoz járnak viszont NST-re meg ide a fehérvári kórházba... Ezt sem kommentálom inkább.
Segítség, nekem jelentkező van bőven és majd igénybe is szeretném venni, viszont az első két hetet szeretném ha meghagynák hármunknak. Egyrészt 3 év óta először tud férjem eljönni szabira, mert vagy az építkezésünk vagy egyéb teendők elvitték a szabiját, másrészt meg én úgy gondolom, hogy mi most alakulunk igazi családdá, és ez olyan bensőséges intim dolog, amit nem akarunk senkivel megosztani, mert ezek visszahozhatatlan pillanatok. Persze ha tévedtem és mégis segítségre lesz szükségem akkor szólok, de amíg én nem kérek segítséget addig szeretném ha nem rohannának le minket. Még a babának sem tesz jót. Később meg mindenki annyit láthatja majd amennyit csak szeretné.. Ezt is meglátjuk, hogy az én elméletem gyakorlatban hogy működik majd...
Ja, asszem kérdezted a vitamint, hogy szedek-e, csak nem válaszoltam. Én nagyon magzatvédő vitamin ellenes voltam, mert azt vallottam mindig, hogy ha rendesen táplálkozik valaki..., stbstb, szokásos szöveg, egyébként Folsavat szedtem a fejlődési rendellenesség elkerülése végett és mikor várvárt kicsi babánk megfogant akkor az elveimet
sutba dobtam, és szedtem az Elevitet, csak nem legyen semmi baja Kiliánnak . Így aztán kb. 12 hétig naponta később még egy pár hétig meg akkor szedtem mikor úgy gondoltam, hogy nem kapott aznap elég vitamint
bevettem egyet. Viszont mióta tudjuk, hogy mekkora Kilián, már csak a férjem szedi
Azt hiszem beigazolódik az, amit genetikusoktól olvastam, hogy az anya születési súly nagyon domináns. Én 3600gr-mal születtem 8!!! hónapra, bátyám meg 5kg-val időre.. Férjem úgyszintén 8 hónapra majd' 4 kg-mal. Jól jönne az a Caullophyllum, így írd meg léccí hogy tudsz -e valamit arról amit kérdeztem?!
Timim, nekünk majdnem egyszerre érkeznek bébijeink!
Első babád? Nekem igen
Na most megyek,