Új privát üzeneted érkezett!

Rit
Rossz szót használtam, meditálni jár oda asszem!Kép

Szilcsike
Sokat bírsz, azt tuti!Kép

Kata
Zbabot valószínű én is kihagyom a receptbőlKép Rajtam kivül nem rajonganak érte.

Judy
Köszi az osztrák infót Az nincs is messze! Talán apjukot arra meg tudom fűzni...
Kistarcsán lakunk és nem messze tőlünk van egy lovarda. Én csak egyszer voltam ott, lyányom már többszörKép

Gumicukor
El is tűnt Ági, legalábbis nem hallok róla.

Itt a MOM-ban sok ismert arcot látok, legutóbb Havast, Deutsch-ot, Szeress most apukátKép

Panna haja nem is ennyire göndör. Ébredés után készült a kép!Kép Egyenes egyébként és csak hátul ugrik be, de fésülködni nem szeret.

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Fogcsikorgatás
Nálunk is van, de Dani tök kiegyensúlyozott, vidám gyerek. Én is csikorgattam/tom álmomban.

Kataa
Akkor lehet csak a TV hatására volt olyan, amilyennek láttuk.

Szilcsi
A párod éjjel dolgozik, hogy ilyen sokáig alszik, vagy alapban ilyen lusta?
nem irigyellek, vmim megoldást kellene találni, de az csak a párod tudná véghezvinni, hogy rááll az előbbi kelésre.

KépKép
KépKép
gumicukor

Az esti ivásnak nincs köze a pisihez: Solymesz is mindig iszik elalvás előtt, náha egy egész pitlivel, és mégis sokszor száraz a pelus.
Tejet viszont nem adok neki éjszakára, nehogy kikezdje a fogát.

A MOM-ban tényleg lehet sok mindenkit látni a "gazdagok és szépek" közül. Én a Megasztárokat láttam, meg Görög Zitát, meg a Pressert, meg iyleneket, még aktív koromban. Holnap megyünk be Csongival a dolgozóba eldicsekedni Kép

Holnap van az oviban az első szülői. Milyen furcsa! És igen, megnézzük a Star Wars-t Kép. Csongi 7 körül bealszik, tehát ő el van intézve, Solymit meg majd lefekteti a nagyi.

Zita
parazita

Sziasztok!

Én is tettem profil képetKép De Emma tényleg ilyen göndörKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Megnézegettem gyorsan a profilokban a képeket, hihetetlen, hogy milyen nagyok már ezek a gyerekek...

Ilke,
Kissé elgyötörtnek tűnsz a képen, de Bálint nagyon édes Kép. Csongi is ilyen, mosolyog ezerrel, és szívhezszólóan búg közben.
parazita

Sziasztok,
Köszi mindenkinek a körömrágásról a véleményeket, sajnos a helyzet változatlanKép. Leginkább elalvás előtt szokta, no meg amikor egyedül van, sokszor megyek be a szobába és látom, hogy akkor kapja el a kezét a szájától. Már mindent mondtam neki, semmi sem hatott rá, remélem, hogy hamar rájön, hogy ez nem egy jó dolog.

Rit,
Hát ez, az, hogy ő már túlrágja, még reszelni sem lehet, mert már fáj neki. Sőt néha mutogatja, hogy látod anya ott bibis, de majd begyógyul, én meg csak hüledezek.
Hozzánk még nem jutott el Tesco-s katalógus, nem tudnál feltenni egy képet róla, olyan szívesen megnézném én isKép.

Tali,
Mit szólnátok a következő hétvégéhez? Lehet délelőtt vagy akár délután is, ahogy a többségnek jó.

Halacska,
BőrápolásKép, édes a kép, olyan nagyok már ezek a gyerekek, röpül az idő.

Kataa,
Nem tudom meddig lehet ezt használni, de elég strapabíró.
Vajon hol lehet ilyen gyerek körömlakkot kapni?
Kép
Judy,
Nincs javulás, azért a fogcsikorgatás sem jó, de bevallom én is szoktam állítólagKép. Főleg ha nagyon fáradtan fekszem le.

Szilcsike,
Nem semmi mormota a férjed, tényleg ennyire kimerítő a munkája, vagy szimplán csak ilyen? Az enyém hétfőn hajnali 5-kor felkelt kertészkedni utána letusolt szépen felöltözött öltönybe és elment dolgozni, csak lestemKép. Aztán napközben mondta persze, hogy azért ez kicsit jobban megmozgatta, mint a reggeli úszásaiKép.

Zita,
Köszi, azért múlt héten kicsit kikupált a fodrász meg a kozmetikusKép.
Mi szombat estére tervezzük szintén a Star Wars-t, úúúúúgy váromKép, lassan 1 éve nem voltunk moziban, anyós addig vigyázza majd a kicsiket.

Manó,
Emma is milyen nagy már, csak ámulokKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Hat nalunk sincs fogcsikorgatas csaladi szinten sem,regen amikor jottek a fogai csinalta mert tetszett neki,de ejjel szerencsre nemKép

Szilcsike
Tenyleg jo kis mormota a parodKépBar tudom ez nem olyan vicces ha mindig csinaljaKépDe most tenyleg lehet betegseg is amogott hogy mindig faradt es aludna,egy kivizsgalas sosem art.Hat akkor mas nem marad neked mint anyost hajkuraszni hogy marpedig segitsen,hiszen meg kozel is laknakKépMond azt hogy ha mar a fia nem segit,seginten o,mert a nevelese annyira nem jott jol neked...

Halacska
Nagyon jo benne a zoldbab,es en sem szerettem soha de ebbe illikKép

Parazita
Gondolom ebben az idoben nem jossz Csongival a dolgozoba.
Hat Alex is iszik este kakaot,de utana fogat mosunk.Pont tegnap kezdem el leszoktatni rola!!!,mert igy 2* van esti fogmosas,es en nem vagyok kakao hivo.Kb 2 honapja kezdte mert ha Zalan is anyueknal van O iszik meg cumisuvegbol,ezert neki is kellett.Ma is szigoru leszekKép es lebeszelem rola. Szoval O is iszik este megsem pisil be.Szerintem ez is alkat kerdese.
Jo mozizastKépKépRatok ferKép

Mano
Emma is milyen nagylany marKép

Ilke
Koszi a kepetKép
Az AVON -ban vagy az oriflamben si vannak gyerek sminkszettek,es abban en amr letam csillamos koromlakkat.Azt hiszem annyi a kulonbseg hogy nem mergezo ha leragjakKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke
nem próbálod meg bőrgyógyinál azt a körömrágás elleni lakkot? keserű ízű és nem ösztönöz a körömrágásra. az avonos lehet bejön, de attól még lehet simán rágja tovább.
nappal nem rágja, csak este? nem fél vmitől?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali!

Aki térdekel, tudok szerezni szigetjegyeket korlátozott számban!
hetijegy: 18.000 Ft
napijegy: 5000 Ft
akit érdekel, szóljon!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Juti
imike is csikorgatja a fogát de ö nem álmában csinálja ha csinálja.

Pusz csics
csics

Sziasztok!

Jól eltűntem, ennek az az oka, hogy apa sajnos nem dolgozik és így net sincs. Tényleg valaki nem tud valami jó állást? Egyébként könyvelő de más is jöhet.
Gumicukor te nem tudsz valamit, nálatok mindig keresnek valahova munkaerőt, olyan jó állásokat szoktál írni. Előre is köszi ha tudtok segíteni.

Olivér: már nagy fiú, 13 foga van és egy kis hiszti, ha valami nem tetszik neki akkor egyből hídba megy és vergődik a földön. Annyira anyás, hogy szinte egy lépést sem tudok nélküle megtenni. Voltunk a Heim Pálba és átmosták a szemét mert amióta megszületett szinte folyamatosan be volt gyulladva a szeme. Annyira féltem tőle mert azt olvastam , hogy egy ekkora gyereket már elaltatnak de szerencsére nem így volt kb 1 perc volt és már hozták is ki. Most olyan szép a szeme. Olyan jó mert már annyira utálta az örökös szemcseppezést.

Petra: én is beírattam az oviba csak nálunk nem ilyen szerencsés a helyzet mert itt csak augusztus végén derül ki. Remélem sikerül mert ő már annyira várja és jelet is választottunk.
A Petránál most kezdődött el a féltékenykedés biztos azért mert az Olivér egyre ügyesebb és mindig dicsérjük meg sokat kell vele foglalkozni mert olyan kis csavargó mindig megszökik. Egy hétig úgy ment mintha valami csipőficama volna, annyira csámpásan, hogy szinte már a lábai majdnem összeakadtak. Szóltunk neki, hogy menjen rendesen de csak nem akart, megnéztük neki, hogy fáj valahol de sehol semmi. Már olyan ideges voltam megnéztem az orvosi könyvet is és végül bejelentkeztem az ortopédiára. Ott megvizsgálták és minden a lehető legnagyobb rendben van még lúdtalpa sincs. Azóta rendesen megy. Ki érti ezt? Az Olivérre mikor ráadom a bodyt akkor jön a Petra, hogy ő is rugit szeretne felvenni. Csomószor nem beszél hanem ha kell neki valami akkor mondja, hogy ő ő ő, utánozza az Olivért. Remélem ez a visszafejlődés csak átmeneti és az ovival majd helyrerázódik, a barátnőmnél is ugyanez volt és mikor ment a nagyobbik oviba akkor minden helyrejött.

Ági
petra2

képzeljétek mi történt velünk!
Ugye május közepén jött az oviból az egyik ovónéni házhoz és közölte, hogy felvették a gyereket, szülQi tegnap.
Elmentünk a szülQire, végigültük a másfél órát a végéb sorolták a csoportbeosztásokat (amúgy itt Qk adják a jeleket és egybQl sorolták azt is) - Dodiét nem mondták. MielQtt megszólalhattam volna, rám nézett az igazgatónQ és mondta, hogy önökkel majd a szülQi után akarok külön beszélni.
Hát akkor mondta, hogy mégsem vettek fel, mert annyi jelentkezQ volt, hogy megvan a csoportonként 25-ös létszám, így Dodesz mivel októberi már nem fért be. Tökre ki vagyok akadva, hogy ezt talán már jóval elQtte is közölhették volna, akkor nem is megyek el és nem töltöm ott a délutánomat! Amúgy ha ilyen a hozzáálás és a szervezés vajon tényleg olyan jó e ez az ovi.
Ráadásul a szülQin mgkérték a szülQket, hogy mivel nincsenek zárható szekrények az öltözQkben, így vagyonvédelmi okokból a folyosón öltöztessék a gyerekeket és csak a kész zsakot adjak be az oltözQkbe. Na ezen is kiakadtam.
Vegigjartunk x ovit, erre az egyre mondtuk azt, hogy szimpi, erre most itt ez a ket dolog is, nem tudom, egyeltalán akkor jövQre beírassam e ide.

ja, a bölcsiben ma lenne kerti party. Hatalmas ünnepségre készülnek, még ugrálóvár is meg van rendelve -erre az esQ jól elmossa nekünk az egészet. A szülQknek külön meglepi lesz az elején, úgyhogy 3ra ott akarok lenni, remelem, azert jol elszórakozunk maj bent és minden más áttehetQ egy esQnapra. Azért annyira sajnálom öket, úúúúgy készültek, külön ki smeghívókat kaptunk meg minden.
Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Rit
Kép Elszomorító, amiket írsz! De nem is értem! Ha októberben tölti Dodi a 3-at akkor uána fel kéne, hogy vegyék, vagy? Ez a kerültei ovitok?

Ági
Drukkok mennek, hogy találjatok apának állást!!!!

Ilke
Milyen dizájnos ez a fellépő, nekem is tetszik! Lili meg egyenesen élvezheti! Arra gondoltam, hogy jó lenne Liliből vhogy kiszedni, hogy mi bánthajta, hogy ne maradjon benne semmi "feldolgozatlan" nagykorára. Hogy lehetne az nemtom. Pancsi tegnap találkozott az egy éves unokatesójával, akitől először félt. Legalábbis ezt mondta, majd durván viselkedett vele. Értsd ezalatt, hogy rúgta volna. Majd szépen eljátszottak egy darabig de nem volt szabad ajnároznom a picit, mert rögtön lereagálta Anna. Féltékenységgel piszok nehéz megküzdeni nekik sztem! Még felnőttkorban is!Kép

Tegnap "ügyet intéztem". Lelopták Csempéről a rendszámokat. 2 órás várakozással kezdődött a rendőrségen, majd az Önkormányzatnál kaptam újat "potom" összegért. Száradna le a keze annak aki ilyenre vetemedik! Tudom, jó, hogy nem az autót vitték...

Reggel hallottam, hogy marad ez a vacak idő. Örömömben a plafonra ugrottam. Csudaszép nyár elé nézünk akkor idén is, hacsak nem dévednek az előrejelzők...
B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Zsuzsa
Priviztem

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

SziasztokKép

Szep az idonk,pedig ma hogy korabban megyek haza ,vagyis mindjartKépKépszabadteri programot terveztunk,igy meg majd vasalhatok...
Tegnap volt eloszor a taki neni.Hat aldom az agyam hogy belevagtam,annyira alapos a csaj,Pl.csillarokat,lampakat,ajtokat is torolt,elhuzott majdnem mindent amit en sem szoktam mindigKép4 orat volt ott ,de szuperul megvan mindenKép2 hetente legalabb ez le lesz veve a vallamrolKépKépEs igy munka mellett nem is veszes aronKép

Gumicukor
Ez biztos olyan lakk lehet mint az ujszopas elleni lotty.A barinom kisfia ujja kegyetlenul ronda es azzal kenik neki,jo keseru,megkostoltamKép

Petra
Rmeelem hamar talaltok allastKép
Hu nem lehet semmi ez a feltekenykedos dolog.Pont azt mondjak ha kicsi a korkulonbseg akkor ugye nem lesz feltekeny a nagy teso,de ahogy latom ez sokatoknal nem igy van.

Rit
No comment.Mi is szivunk ezzel az oktoberrel eleget...
Na latod ez sem az alom ovi,ugyhogy jo dolntes lesz meg hagyni a bolcsiben egy evet.Jovore meg meglatod hatha valtozik valamit az ovis korkep.
En is felhivtam azt ahova tartozunk es felvettek,nagyon kedvesek voltak,talan meg is nezem szeptemberben.mert addig mar csak osszevolt csoportok lesznek,es nem lehet latni hogy milyen is az osszetetel.Persze nagyon dicserte magukat az ovono hogy jo a levego,szep a park.Na de az egyeb aggalyaim mellett meg jo messze is vanKépKép
Szoval jovore nekem is gondolkozni kell ezerrel.

Halacska
Erdekss amiket irsz ,mert Alx soxor latta hogy Zalan vagy most a kis Roland sokat van az olemben,de nem feltekeny es nem is volt az.Kicsit meg volt zavarodva amikor jottek a noveremek,mert az imadott dedijehez nem akart odamenni,meg mondta :nem szeretlek.Ugyhogy szerintem ra volt feltekenyKépKépDe azota mar nem mondja szerencsere mert a kozel 80 eves nagyimnak rosszul esett.

Zsuzsa
Hat Luca nagyon kis talalekonyKépKépHova koltoztok??Maradtok Godollon ugye?

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Zsuzsa
Hát én biztos idegbajt kapnék, ha ezt meglátnám. Még szerencse, hogy nálunk nincs lépcső KépKép

Halacska
Rendőrség KépKép

Rit
Borzasztó az ovis sztori. Én biztos kivertem volna a patáliát. Most akkor hová fog járni Dodi, marad bölcsiben?

Körömrágás
Barátnőm fia rágta a körmét, aztán bekente neki a barátnőm az avonos cuccal, két hét alatt leszokott róla. Én is megkóstoltam, iszonyat keserű.

Kataa
A mormotaság egyszerű lustaság. Õ így lett nevelve: persze kisfiam, aludt csak, majd én megcsinálom, te csak pihenj. Így aztán én szívok itt ezerrel, mint most is. Hazaért, és már alszik is.

Gumicukor
Nem éjjel dolgozik, informatikus a drága. Csak szimplán ilyen.

Ilke
hát én csak irigykedem egy ilyen férjért. Nálunk a kert akkor van rendben, ha én megcsinálom. Még szerencse, hogy van egy tündéri kislányom, aki játszik Tomijóval, míg én füvetnyírok.
Komolyan a gyerek a legnagyobb segítségem, így játszva főzünk, takarítunk és imádja.

Egy biztos, az én fiam nem lesz ilyen lusta!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek, ma extra nyüszi van, Tomijó egész délelőtt visított, jönnek a fogai, kettő már ki is bújt.

Szilcsike
szilcsike

Rit,
Ez elég szemétség volt az ovitól... Ez a körzetes ovi? Nálunk még kövtkező januáriakat is vettek fel.
Érdekesek ezek a mai ovik: a fő kérdés az ebédpénz befizetése, és még papírt meg zsírkrétát, meg ollót-ragasztót is vinni kell.
Ezzel együtt az óvónők meg a vezetőnő szimpatikusak, a szülőtársak is egész normálisnak tűntek.

Zita
parazita

Kataa,
Köszi, akkor majd körülnézek lakk ügyben.

Gumicukor,
Ma kibújt a szög a zsákbólKép. Látom Lili rágja a körmét, mondom neki, hogy ne tegye, erre a válasz: de Bálint is rágja!, mondom micsoda? A válasz: de hát neki is mindig a szájában van az keze. Ezek szerint azt gondolja, hogy az apró is a körmét rágja, őrületKép. Persze elmagyaráztam neki, ez egészet kimerítően, de semmi változás. Egyébként gondolhattam volna, hogy valami ilyesmi van a dolog mögött, mert nagyon sok mindenben utánozza, pl leszokott az egyedül öltözködésről, ha nem öltöztetem fel, hiába kérem, az a válasz, hogy ő is kisbaba, öltöztessem énKép. Az evés is elég érdekes mostanában, sokszor kéri, hogy etessem, no meg állandóan kéri, hogy neki is csináljak pempőket. De szerencsére a féltékenykedés minimális.

Ági,
Drukk, hogy a párod mielőbb találjon állást!

Rit,
Nem semmi ez az ovi, hát én is komolyan elgondolkodnék, hogy jövőre oda írassam-e a gyerekemet ilyen szitu után.

Halacska,
Lelopták a rendszámokat? Meg áll az eszem.
Hát igyekszem sokat beszélgetni Lilivel mindig, meg nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindent alaposan elmagyarázzak neki, ha kérdez, abban pedig nincs hiány. 2568x biztosan elhangzik egy nap, hogy: de miért?Kép
Az időre most én is jó mérges vagyok, mert holnap sütögettünk volna a kertben, mert jönnek apuék, meg anyósomék a párom meg anyósom szülinapját ünnepelni, jó lenne ha legalább az eső elállna.
Én meg fiú rucikat vadászok, mert ez a kis törpi nő mint a bolondgomba. Már a 80-as rucikat gyűri, és Lilire még jó néhány 86-os, mintha nem is 2 év lenne köztük. Tényleg nagy hír: ma felállt Bálint Lili ágyába kapaszkodva!Kép

Zsuzsa,
Nem semmi a képKép, nincs ilyen rácsotok a lépcső elé?

Tali,
Lányok, senkinek nem jó a jövő hét vége?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Petra
nagyon ügyes olivér petra meg csak több figyelmet szeretne ezért utánoz a tesoját nálunk forditot a dolog imike nyafog hogy ö rá is figyeljek olvasak neki is mert petikének szoktam olvasni könyveket ,petike is néha utánoza az öcsét de inkább mozgásba beszédbe nem .

Rit
Na ez tényleg bosszanto hamarabb is szolhatak volna és most mi lesz hova fog járni dodi Õsztöl?

Halacska
Rendszám Kép

Idöjárás
ma ugynézki most napos idöjárás lesz Kép jövöhét közepétöl mondanak jo idöt .

Zsuzsa
aranyos a lányod Kép ilyet imike is tud ö csak egy lépcsöt tud még felmászni de az elég apjának Kép kint az elötérben a lift melett szoktak petikével lépcsöset játszani Kép .

Ilke
nekem elméletben jo de ez még változhat ugye ti 18kerbe laktok ? .

Pusz Csics
csics

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:
ÁTKÖLTÖZTÜNK Kép Kép O HIPP-HIPP HURRRRRÁÁÁÁ!!!!
Gyerekek meglepően jól fogadták a változásokat, a külön szobát (átmenetileg egy szobában aludtunk). Nóri igazi nagylány módjára birtokba vette a gyerekszobát, imádja a kis kuckóját, szeret ott lenni. Márknak volt egy rossz éjszakája a héten, de ezt inkább a fogára fogom, szegénynek több liter nyál távozik a szájából óránként, mindent megrág amit ér, néha a Nórit is megharapja.
Lakás szupi, nagyon szép lett. Konyhabútorra jelenleg nincs pénzünk, így az egy picit kilóg a sorból, de ez nem zavar, a lényeg, hogy kényelmesen lakunk, szépen berendezkedtünk.

Bocs az önzözésért, de nincs időm többet írni. Jövő héten remélem több időm lesz.

Manó! A Liget rész a vasút feletti rész itt Harasztiban, kertesházövezet, régi házakkal. Mi is itt lakunkKép Jó környék nagyon.

Szép napokat Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi,
Gratulálok az új kéglihez! Legyen sok örömetek benne!
Mi fűtés- és fürdőszoba felújításra készülünk...

Az óvónéni pénteken jön családlátogatásra - ki fog akadni, ha meglátja, hogy nem csak én vagyok itthon szülési szabin, de még anyu is velünk lakik Kép

Zita

Zita
parazita

Sziasztok!

Bocsi, hogy így betolakszom a topicba, de szeretnék kérdezni Tőletek.
Kislányom 2 és fél éves és azt vettem már régóta észre, hogy picit kancsal.
Szeretném elvinni orvoshoz. Tudnátok segíteni, magán gyermekszemész tekintetében?
Esetleg a Sote I. szemészeti klinikáról tudnátok infóval szolgálni.

Válaszotokat előre is köszönöm,
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Indigo
hát magán szemészt nem, de mi a máv kórház szemészetére járunk, technikailag jól felszereltek, aranyos a doktornéni és marha gyorsan be lehet jutni, mi még sosem vártunk 10 percnél többet.

ovi story
nem, ez nem a körzetes, oda nem íratom be, mert csak beton udvaruk van, ill. van egy homokozós mászókas, de az jó pár utcával arrébb, szóval ritkán mennek oda.
egyenlQre maradunk a bölcsiben, és nem is tudom, jövQre mi legyen. Már azt beszélgettük néhány szülQtárssal, hogy nekünk azért is nagyon nehéz mert a bölcsink tényleg hiper-szuper és emiatt nagyon magas a méce. de ha így állun kovi fronton, inkább talán mégis elég lesz neki 3 év oviban és akkor lesz 2 év bölcsi. Na, majd meglátjuk. EgyenlQre a legnagyobb gond, hogy a legjobb barátnQjét felvették és marhára nem akarnak elválni egymástól.

Nekünk ma jönnek kályhát bontani, mire hazaérek már remélem mindkettQt elviszik, menthetetlenül belekezdtünk a felújításba. De most nagyon lelkes is vagyok, végre eldöntöttünk, mit hova teszünk, hogyan alakítunk, már várom, hogy felgyorsuljanak az események.

Ilke
Nagy gratula álldogálló Bálintnak!!!!Kép

Mléna
nektek meg legyen sok örömötök az új kéróban! Kép

Szilcsike
nem próbálod ki a borostyán nyakláncot Tomijónak, tényleg nagyon sokan esküdöznek a hatékonyságára fog ügyben, nekünk sem volt soha gondunk egy szál se, egyetlen sírós éjszaka, hQemelkedés nélkül megúsztuk anno.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Megvolt a hétvége, tegnap is bringáztunk 3asban, ugaz a végén elkezdett pötyögni az eső.
Ma megyünk szülőire!

Rit
Ez nagyon durva!!! De legalább bölcsiben tud maradni. Sokkal rosszabb lenne, ha nem lenne bölcsis és most kellene szaladgálni, hogy akkor most hova. Remélem nekünk ma nem lesz ilyen élményünk.
Nem fellebbezel?

Rzsuzsa
Nálunk is uez ment, csak 3 galérián. meglátod milyen ügyesen fog közelkedni a lépcsőn! éjjel is a tök sötétben úgy jön fel macistól, mint vam macska, csak Dani már nem 4kézláb.

Állás
Itt tudtok nézelődni: http://www.pse.siemens.hu

Szilcsike
Az én uram is infos, de én bizony kiverem az ágyból, amikor dolog van. Kép persze mi beosztjuk ki mikor alszik, így felváltva ugyan, de tudunk pihenni. mondjuk ő délutáns sosem alszik, mert nem szeret. én is csak kómásabb vagyok tőle. elég az éjszakai 7 óra.
nekünk nem volt ilyen lánc fogzásra, análkül is frankón átvészeltünk mindent. de én is hallottam, hogy jó lehet. nekünk a homeopátia jött be ilyen téren, talán csak az első kettő fogával nyafizott, utána meg csak lazán előbújtak a fogai, minden nyügi nélkül.
Ilke
Próbáld meg, hogy adsz Lilinek vmi puha rágókát Kép ami a fogait nem bántja. hátha.
egyébként daninak ugye nincs még tesója, és kicsi sincs a közelbe, de néha kitalálja, hgy ő most kisbaba, és hanyattfekszik és öltöztessem úgy... szóval nem tudom, honnan jön. szerencsére ritka, és csak nevetünk együtt a bohóckodásán.
emlékszem, én is mindig reszelt almát akartam enni, amikor tesóm kicsi volt, meg pempőket. nagyon finik voltak Kép

Zita
Szerintem anyudról nem fog látszani, hogy ő is ott van. majd mond azt, hogy éppen eljött unokázni. nem kell mindent az orrukra kötni.

indigo
mi a Péterfy-be jártunk, szerencsére nincs ilyen gondunk, mint nektek, de ott is gyorsak és kedvesek voltak.

csajok!
használt már valaki közületek Baby Mark-ot vagy Gabriel OVU tesztet? (peteérést vizsgál) PG35-öm van, de szerintem hamarosan kidobom, mert semmit nem ér...
ez utóbbi vizeletből mutat ki hormont a ciklus alatt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Kicsit elmaradoztam mostanaban.Nalunk is vannak tortenesek, Danny elindult, erdekesseg, hogy egy hettel az elso szulinapja utan, mint annak idejen a novere.

Agi

Danny is eleg kacsazva jar, meg mindig nem jol tartja a a jobb labfejet, meg gyakran labujjhegyen probal jarni... remelem hamar helyreall...Kép
Emi is sokkal feltekenyebb mint az elejen, o ugyan nem akarja soha megkostolni a kicsi kajajat, de kozli, hogy mama vegye fel Dannyt mert o engem akar.Kép
Amugy Danny egyre tobbet eszik a mi kajankbol, imadja a vajas kenyeret, meg a sajtot.KépNem olyan valogatos, mint Emi volt.
Penteken megjartam autoval Debrecent, mert anyu noverenek a temetesere kellett mennunk.Kép

Zsuzsa

Nem semmi Luca.Kép

Magdi

Gratula az uj lakashoz!!!Kép

Ilke

Nagyon ugyi BAlint! Emi is ragta egy idoben a kormet, en sem tudtam miert, mindig resen alltam es jol levagtam neki tovig. Aztan egyszer csak elmult.
Nagyon ugyi a ferjed, hogy igy kerteszkedik. Enyim ferjnek a funyirasban kimerul...na jo, ha megkerem valamire megcsinalja. De mivel este jon haza ez inkabb hetvegen van.Akkor majd telefonon egyeztetnek az apukak autosules ugyben,ok? Ugy varom, mar, pont egy het mulva megyunk nyaralni Vargesztesre, lesz sajat medenceje a haznak, meg szauna, meg minden. Vasarnap erkeznek az angol ismeroseink. Kivancsi leszek Emike hogy fogadja majd a 4 eves Olivert.Kép

Bea

Hajnyirot vettem, a veget olloval fejeztem be. De persze meg tok gyakorlatlan vagyok. Nagyon ugyes Pancsi a lovaglassal! A nyaralasnal is lesz , de Emi nem hiszem hogy fel mer majd ulni. Legfeljebb lovaskocsival kocsikazunk majd.Kép
Rendszam.Kép
Nekunk meg most hogy penteken megjartam Debrecent ledoglott az auto aksija. Ki erti ezt. Mindegy, mondtam a szerelonek akkor egyuttal intezze el a zoldkartyat es a forgalmit is, mert juli elejen ugyis lejarna.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Szilcsike
Ja akkor ez a az alavas csak rossz szokas,de szerintem meg mindignincs keso hogy megertesd vele a gyerekekkel nem csak neked kell megvaltoztatnod a napirendedet hanem neki isKép
Fogzasra en is homeos bogyot ajanalnam,bar nekunk nem kellett semmi,mert eszre vetlenul fogzottKép

Ilke
Na hat a feltekenykedes Lilinel igy jon ki.Remelhetoleg hamar leszokik rola mert gondolom hogy hogy zavar.Bar oltoztetni en meg szoktam Alexet,foleg reggel ha sietnek,de nem mondja hogy kisbabaKép
Sajnos nekunk a hetvege nem jo mert vonatparkozunk meg meg egyutt a csalad,jovov heten mar utaznak vissza a noveremekKép

MAgdi
Nagyon sok oromet az uj lakashozKépKépGondolom most rendekedsz ezerrel.bara miennyire a gyerekek hagyjakKép

Parazita
Szerintem sem mond meg hogy anyukad veletek lakik,bar ha boven van hely az ovitokban akkor nem elhet gond.

Rit
Hajra felujitasKépHat igen en is gondolkozam hogy hogyan lesz jovore.Mar a magan ovi is eszembe jutott,ha meg dolgozni fogok akkor mindenkepp azt valasztunk...Nem akarok egy nekem nem tetszo helyre fel orat gyalogolni oda es vissza,ugyhogy tul sok a negativumKép

Indigo
En sme tudok tanacsot adni,de sok sikert Kép

Na megyek kicsit dolgozni is..
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Szilcsike
Ja akkor ez a az alavas csak rossz szokas,de szerintem meg mindignincs keso hogy megertesd vele a gyerekekkel nem csak neked kell megvaltoztatnod a napirendedet hanem neki isKép
Fogzasra en is homeos bogyot ajanalnam,bar nekunk nem kellett semmi,mert eszre vetlenul fogzottKép

Ilke
Na hat a feltekenykedes Lilinel igy jon ki.Remelhetoleg hamar leszokik rola mert gondolom hogy hogy zavar.Bar oltoztetni en meg szoktam Alexet,foleg reggel ha sietnek,de nem mondja hogy kisbabaKép
Sajnos nekunk a hetvege nem jo mert vonatparkozunk meg meg egyutt a csalad,jovov heten mar utaznak vissza a noveremekKép

MAgdi
Nagyon sok oromet az uj lakashozKépKépGondolom most rendekedsz ezerrel.bara miennyire a gyerekek hagyjakKép

Parazita
Szerintem sem mond meg hogy anyukad veletek lakik,bar ha boven van hely az ovitokban akkor nem elhet gond.

Rit
Hajra felujitasKépHat igen en is gondolkozam hogy hogyan lesz jovore.Mar a magan ovi is eszembe jutott,ha meg dolgozni fogok akkor mindenkepp azt valasztunk...Nem akarok egy nekem nem tetszo helyre fel orat gyalogolni oda es vissza,ugyhogy tul sok a negativumKép

Indigo
En sme tudok tanacsot adni,de sok sikert Kép

Na megyek kicsit dolgozni is..
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Most kapott Tomijó levelet a Liberotól, amiben van egy kupon, állatkerti belépő egy főnek június 26-ra. Kell esetleg valakinek? Mi biztosan nem tudunk elmenni, és szivesen odaadom.

Szilcsike
szilcsike

Hali

Ovi: elutasították a fellebbezést is, most a munkahely környékén még érdeklődünk. I. kerület, ismeri vki az ovikat?

Mi a gyeerekszigeten voltunk tegnap, szupi volt. Gellértke aludt végig, pedig volt babás részleg is, de így Gergő élvezte nagyon, ugrálóvár, csúszda, kézzel hajtott körhinta, dodzsem és társai, amiket kipróbált, de annyi játék van, hogy nem is értünk körbe. A vidámparki részt kivéve ingyenes. Mi eddig minden évben kint voltunk, mióta megvan Gergő. Szóval szupi, még július közepéig lesz, lehet, hogy még megyünk. És nem a cég miatt mondom, bár ott dolgoztamKépKép

Szilcsike
Köszi, mi akkor pont nyaralunk.

Zsuzsa
Te jó égKép Kisgé még nem állt fel szerencséreKép

Ilke
Gratula Bálintnak is.

na léptem takizni
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
A Meszaros utcai es a Logodi utcai ovirol is jokat hallottam,amig az I.keruletben laktunkKépProbald meg felhivni oket.

Szilcsike
Koszi de nekunk sem jo az idopont.

Zsuzsa
Nalunk a nyueknal van lepcso es gyerekkapu isKépLent es fent it.A nagyok ki tudjak nyitni es be is csukjak maguk utan.De azert jobb az ellenorzesKépBar ha mar koltoztok(ott nem lesz lepcso???)akkor mindegyKép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

megvolt tegnap az ovis szülői. nagyon kis családias hangulatban telt, ültünk e leendő csoportszobában az icipici székeken.
az ovónénik így elsőre szimpinek tűnnek, egy csomó mindent elmondtak kérés nélkül.
a jelünk : kenyér KépKépKép sokan félrehúzzák a szájukat, de története van, miért lett az.
Daninak soakt meséltem már az oviról, milyen lesze, meg lesz majd jele, felsorova egy csomót, mire ő kijelentette, hogy neki kenyér lesz.
amikor tegnap a kezünkbe nyomták a jeleket egy papíron, mindenki választhatott, és volt kenyér is, veknis Kép délutáni alvásból ébredve Dani egyből mondta anyósomnak, hogy kenyér lesz a jele. nézett is, hogy honnan tudja, hiszen még nem jöttünk haza. közben dobtam sms-t anyósomnak, hogy kenyér a jele. Dani és anyósom később értek haza, mint mi, és már a lépcsőházban kiabálta, hogy Kenyér a jelem, Kenyér a jelem! egész este azt kellett neki rajzolni Kép

és nem láttam egyetlen etnikumot sem, sem a szülők, sem a már ovis gyerekek között.

érdekes, itt nem volt kikötés, hogy ezt és ezt kell tudnia a gyereknek stb. az első évben minden csak invitáló jellegű, semmi nem kötelező, nem tukmálnak semmit a gyerekre.

nekünk csak ideig óráig volt kapu a galériák előtt, de csak olyan otthoni, nem kimondottan kapu. igazából úgy voltam vele, hogy hadd próbálkozzon, nem zárunk el előle semmit. igaz így sokat kellett vele lenni és vigyázni rá, meg a veszélyektől megóvni, de amúgy meg sosem esett le, és most is nagyon ügyes a lépcsőn. majd a tesóval átjárunk a mamiékhoz, hogy tudjon gyakorolni Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Rit
Mi az hogy magas a mérce a bölcsiben ? mit tud a ti bölcsitek amit a többi nem ? Sajnálom hogy nem tudtok ovit kezdeni szeptembertöl .

Gumicukor
dani megálmodta biztos hogy neki adják majd a kenyeretKép
Ilke
nekem sem jo mert betegek ujbol a fiuk . Kép

JUdy
mi a gyerekszigetre idén már nem megyünk ki nagy a tömeg és féltjük a fiukat ja és a sorbanálás a játékoknál se tetszet tavaly Kép.

LÁnyok
képzejétek imike kancsal és valoszinü hogy tölem örökölte mert a szemész dokinéni szerint én is kancsalitok kifelé egy kicsit néha de én ezt soha nem vetem magamon észre igaz hordtam szemüveget de anyira utáltam hogy egy idö után nem is hordtam .+ kötöhátya gyuladásuk van a fiuknak ,petikének mandulagyuladása is van mindketöjüknek van arcüreg gyuladása a fül-orr-gégész szerint ugyhogy emiat se tudnék menni ilkéhez sem mai napot vásárlásal és orvostol-orvosig tarto rohangálasal töltötem Kép .

pusz csics
csics

Csics

Jobbulast a fiuknak! Jesszusom, hogy sikerult ezt mindet osszeszedni????

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Magdi!

Köszi, akkor majd lehet arra is szétnézünk ha aktuális lesz (tehát ha valaha el tudjuk adni a lakásunk)

Rit!

Talán jobb is így, ha annyira szupi az a bölcsi.

Csics!

Jó kis sorozat. Jobbulást.

A férjemnek holnap veszik ki a manduláját, drukkoljatok hogy minden rendben menjen.

Emma meg megint hányt este, lefekvés utánKép Persze megint taknyos, nem tudom nem e ezzel van összefüggésben.
Anyukám hazajött a Balatonról "segíteni" amíg a férjem kórházban van, így ma már módomban volt többször végighallgatni a nem lesz ez így jó ha ez a gyerek így folytatja az életben, te rontottad ennyire el akkor te is találj megoldást hogy lehetne jó útra terelni stb kezdetű kedvenc körmondatait.
Na mindegy, 11-re sikerült Macát újra ágyba dugni és végre nyugi vanKép

Szilcsi!

Na téged sem irigyellek, vagy mégisKép mert szerintem neked végtelen türelmed van hogy ezt így bírod a férjeddel zokszó nélkül és az nekem is jól jönne egy ilyen sajtkukac gyerekhez.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Nyuszika
azt mind a náthát az esös idöbn szedheték össze a kötöhártyát imike a bölcsiben kapta el ott most sokan betegek ilyenel Kép petike meg imikétöl kapta el a kötöhártyát csak sajnos petike már másodszor szenved töle Kép 2 hete elkapta valakitöl +szintén nátha akor meggyogyult most imike kapta el és ráragasztota petikére is a ktöhártya gyuladást Kép .

Mano
nektek is jobulást szerintem a náthájával függ össze a hányása is föleg ha tul erösen köhög esetleg .Férjednek drukk hogy minden rendbe menjen Kép.

pusz csics
csics

Kataa
Köszi, akkor próbálkozunk. Kettő ovi már elhajtott minket, hogy még nincs 3 éves G. A Dísz tériről hallottál már valamit?

Manó
DrukkKép

Csics
Jobbulást a fiúknak. Akkor nekünk szerencsénk volt, mert se sorbanállás, se tömeg nem volt. azt én is útálom.

Gumicukor
Szerintem nagyon ari jel a kenyérKép

na pá
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zsuzsa
Hát nálunk is csak fent a lépcsp tetején van rács, hogy ne tudjon leesni. Azt már zárom, mióta kúszik. Lent nincs, de Kisgé még nem indult el felefeléKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Gumicukor
Gondolom hogy izgultatok a szuloinKépEn is igy voltam tavaly a bolcsisen,most meg mar minden olyan termeszetes,mintha mindig is kozossegi gyerkoc lett volnaKép

Csics
Szegeny fiukKépNa majd jo lesz nekik a bolcsi szunet hogy rendbejojjenek.Immunerosito mellett is ennyi betegseg.Ugye jol emlekszem hogy Beres cseppet szednek?Jobbulast nektekKép

MAno
Gondolom a ferjed mar tul van a muteten,gyors gyogyulast nekiKépAnyosod hogy van?
Ne aggodj,majd ha kulon laktok(remelem sikerul)akkor nem kell mindig hallgatnod az igetKép

Judy
Sajnos nem hallottam arrol az ovirol,az nektek kozel lenne ugye?Bara Meszaros utcai sincs messze a ferjed munkahelyetol.

Tegnap sikeresen atveszeltuk az elso ceges vacsimat.Alex siman elaludt nelkulem isKépKép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ismét csak egy gyors bekukkKép

Csics! Jobbulást a fiúknak.

Manó! HányásKép Férjecskének gyors felépülést!
A lakással kapcsolatban még annyit akartam mondani, hogy ha használt kertesházat vesztek mindenképpen nézessétek meg egy szakemberrel. Sok régi ház vályogtéglából épült, elavult fűtés és vízvezetékrendszerrel. Többet kell költeni a felújításra, mintha vennél egy újat. Ne haragudj, nem okoskodni akarok, csak a férjem ezzel foglalkozik és bizony látott már csuda dolgokat.

Ovi: még mindig nincs eredmény, állítólag péntekre megszületik a döntés, hogy felveszik Nórit, vagy sem.

Gumicukor! olvasva soraidat egy picit irigykedtem Kép Szülői értekezlet pici székeken!!!! Én is, én is!!!!!Kép
Sikerült szőnyeget venni? Ha igen, akkor elárulod nekem a lelőhelyet?? Függönyöket és szőnyeget kéne vennem a gyerekszobába.

Képzeljétek Márknak januárban jött ki utoljára foga (szám szerint a 6.) Azóta semmi, csak iszonyatos nyáladzás, szemmel láthatóan fáj neki, keze torkig a szájában. Természetes ez, hogy lassan 6 hónapja nem nőtt ki újabb foga??? Nórinál soha nem volt gond a fognövesztés.

Tényleg: Nórinak felül még mindig hiányzik 2 foga. Ti hogy álltok fogügyileg???

Egészen hosszú lettemKép
Szép napokat Mindenkinek
Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Manó
Remélem él a profilodban lévő mailcím, küldtem rá pár címet, amit még egyszer ígértem.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi
Daninak 9 hósan jött az első 2 foga, rá 1 hónapra a felső kettő ez volt vmikor májusban, a következők meg (majdnem az összes) decemberben.
nemsokára te is ott ülhetsz a törpiszékeken Kép
drukk az ovihoz!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Köszi, megjött a mail. Utána fogok nézni.

Drukkokat köszi szépen, túl vagyunk rajta, szonyúan fáj a torka de a körülményekhez képest jól van, az alatatás nem vislete meg.
Emma ma már kérdezte mikor engedik haza apát, olyan édes volt. Én elmondtam neki hogy kórházban van mert fáj a torka, megértette, anyukám persze nem tudta hogy én már hétfő este elmondtam Emmának, ő kedden azt mondta neki apa dolgozik, jellemzőKép Amúgy tök jóindulatú, ma is főzött húslevest meg krumplipürét hogy pépest tudjak holnap vinni neki, csak annyira másképp gondolkodik.

Magdi!

Hát igen, tudjuk hogy rizikója van a dolognak. Bevallom, mi a vályogtól nem idegenkedünk, mert ahonna a férjem jött meg ahonna anyukám is származik ott sokan még ma is azzal építkeznek, mert ott vetik a vályogot Szolnok megyében, anyósomék háza is vályog (nem parasztház, rendes kockaház, saját kezűeleg építették a férjem nagypapájával, az én nagypapám pedig maga is, de még a nagybátyám is csinált vályogtéglát), sőt a kőműves érjű unokatesómék háza is vályog, jól beváltak, jó szigetelésűek és ha van rendes alap alattuk jók szoktak lenni, azokkal szokott gond lenni ami alatt nincs alap, ha vizesedik.
Azért persze meg fogjuk jól nézni, de hát sajnos ennyi pénzből csodák nincsenek. De ahogy áll a lakáspiac az is lehet hogy még 1 év múlva is itt lakunkKép

Kataa!

Anyukám is jön velünk, nincs nekünk pénzünk külön házat venni sajnos. Úgy tervezzük hogy most veszünk egy 2,5-3 szobásat és majd idővel hozzá építünk anyukámnak egy szoba-konyha-fürdőt.

Gumicukor!

A kenyér szupi jel. Emlékszel, amkor Emma jele kocka lett nekünk is mondták hoyg milyne jel ez, még itt is Rit, ha jól emléskzem mondta hogy a kocka olyan jel amit ő nem fogadott volna el. De Emma imádja. Bárhol lát kockát mondja büszkén hogy az az ő jele.
Nálunk is úgy volt hogy még a játszó csoportban mutatták az össze jelet és én viccből mondtam hogy mi a kockát választjuk mert azt könnyű belerajzolni a cipőjébeKép És amikro sorra kerültünk jel választásra még 3 jel volt szabad, a kocka, a bögre és az óra, na én gondolkodás nélkül a kockára böktemKép

Manó

KépKép
manó

Magdi!

Egyébként ami házat kinéztünk, na ez túlzás, de ami a megnézett 5-ből megütötte a mércét az is vályogház, de újabb típusú, kocak ház, jó nagy alapja van és nem vályog tégla, hanem szigetelt vetett vályog. A fűtése tök új, most vezetták be a gázt, csatorna van 3 éve vezették be az egész városban, szóval az sem régi, na jó a vízről nem tudok semmitKép, 2,5 szobás, 90 m2, na szóval valami ilyesmit képzelünk mi magunknak, iletve ennyi pénzből ezt lehet kihozniKép...csak valaki vegye meg a lakótelepi laksáunkatKép egyenlőre ez a nehezebb ügy, iszonyűan nem mennek most a nagy lakásokKép

Judy!

Ez annyira szomorú hogy az ovik így állnak hozzá. Jó nincs 3 éves de nem is most akarod vinni, henem majd ha betölti. ha meg csak akkor érdeklődsz, akkor meg azzal hajtanak el hogy miért nem jelentkeztél előbb.
Bölcsibe nem próbálkozol?

Manó

KépKép
manó

Magdi!

Nekünk 1(!) éve teljes Emma fogsora, de ő nagyon korán, 4 hónaposan kezdte a fogzást.

manó

KépKép
manó

Magdi
Gergő csak 10 hónaposan növesztette ki az első fogait. Az utolsó 4 rágó pár hete jött ki, így most 20 foga van.

Manó
Nem, bölcsibe már nem, akkor marad itthon. Egyébként itt a bölcsibe sem vennék fel ugyanúgy helyhiány miatt, 2 bölcsi van a városraKép
Az a két ovi arra hivatkozott, hogy a rendelet szerint először a kerületi gyerekeket kell felvenniük. Ha betöltöttük a 3 évet és van hely, akkor felveszik.
Most a 3. ovi, amit hívott a férjem, már normálisan fogadott, hétfőn várják személyesen, még a gyereket is hívták volna vele. Kiváncsi leszek. A végén kiderül, hogy magánoviKépKép
Meg van valami művészovi is, ahová járhatna féláron, ha belép apa a szakszervezetbe. nekem ez is tetszene, így 11e lenne, plusz kaja, nem olyan vészes szerintem.
szóval még nem adom fel, ő hihetetlenül igényli a tárasaágot, mindennap szomszédolunk.

na léptem
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

egyébként azt mondják az I. kerben kevés gyerek van, mert idősebb a lakosság, úgyhogy hátha.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Kataa
igen elkeztünk imunerösitöt szedni de nem soká aba kelett hagyni mert betegek letek ugyanez a béress cseppel is amugy a dokinéni is azt mondta hogy majd a bölcsiszünetben nem lesznek betegek valoszinü igaz is mert tavaly enyit nyáron nem betegeskedet petike se imike .

Magdi
petikének még mindig hiányzik 1-2 foga igy 3éves korfelé haladva Kép

Judy
tényleg igy van a rendeletben de remélem hogy azért ebe a harmadik oviba felveszik drukolok nektek Kép

Lányok ma megyek a szülöire délután
kiváncsi vagyok milyen lesz Kép

pusz csics
csics

Sziasztok

Magdi
En mindent a gyerekszobaba a KIKA-ban vettem,nagyon jo kis textilek vannakKép
Alexnak is keson kezdododott a fogzasa 9 hosan,de mar vagy fel eve megvan neki mind a 20Kép
Druk az ovihozKép

Mano
Szerintem semmi baj a kocka jellel.Total mindegy hogy mi a jele csak neki tetszen.KépNem kell ebbol nagy dolgot csinalni.Alexnak letra,valasztani sem lehetett,de mindengy volt.Azota O is mondja ha barhol lat letrat,sot mar ugyesen rajzolja isKépKépKép
Hat azert egy hazban jobban el lehet szeparalodni mint egy lakasban,ugyhogy az is jo nagy lepes leszKépDrukk hogy vegyek meg gyorsan a lakastKép

Judy
Ezek amik elutasitottak telefonon azok amiet en ajanlottam?A muveszeti ovi jol hangzik,es tenyleg nem draga.A bolcsis is van havi 8ezer,persze tudom ez csak kajcsi.
Manapsag a bolcsiben mar 4 eves korig vannak a gyerekek,pont emiatt a kesesi valtozas miatt.UGyhogy nem lenne kicsik kozott Gergo sem.

Csics
Jo szuloitKép

Nekunk ma jon utoljra Marika,letelt az 1 ev.Jon vele az alapitvanyos fonok no hogy megkerdezze mivel hogy voltam megelegedve.
Megjo hogy mar vegre van Gabi nenink(ferjem legjobb baratjanak anyukaja)kicsit szabadabbak lehetunkKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nekünk az oviban a kaja 5000 ft volt 1 hónapra (22 nap), reggeli, ebéd, uzsonna van benne. látom itt többen sokkal többet fizettek, pedig ez is önkormányzati ovi. vajon miért?
mondjuk tízórai itt nincs, de nem is baj, mert Dani úgyis otthon eszik reggelit, és ami ott van az oviban reggeli az betudható tízórainak. mi sosem indulunk el itthonról reggeli nélkül, azt meg szeretném, hogy Dani azt szokja meg, hogy az oviban kezdi a reggelit.

Csics
Azért mert betegek lettek a fiúk, nem kellett volna abbahagyni az immunerősítést, sőt, akkor még fontosabb!!! hogy hamarabb kilábaljanak a sok nyavalyából a gyerkőcök. Jobbulást nekik!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukior
Nekunk a bolcsi ugy jon ki hogy kb 5000 a kajcsi,reggeli,ivole tizoraira,ebed,uzsonna.
Aztan van a kulon torna 1000 ,a tisztasagi csomag amit vinni kell 1000,es a csoport penz 500.
Alex is rogton reggelizik ebredes utan,persze a bolcsiben repetazik ha van kedve,altalaban van nekiKépKép

Csics
Igaza van Gumicukornak,en is akartam irni hogy betegseg alatt is adtam neki telen a homeos bogyeszokat.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?