Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó volt nagyon a délelőttKép
Még szerencse, hogy tartotta magát az időjárás.
Azért jó ez a kis hűvös.....

Elfelejtettük megbeszélni a DM-es vásárlást.
Nekem csak egy pont hiányzik.
Mikor menjünk?

Era

Era
Kép
era75

Hú tényleg.
Era neked mikor lenne jó??
Mert akkor anyukámat idecsődítemKép

Krisz
krisszie

Krisz!

Képeket megkaptamKép
Én úgy imádom, ahogy ezek a gyerkőcök játszanak!Olyan édesek!

Csak egyre jobban aggaszt Anna bátortalansága.
Lehet, hogy hülyeség, de féltem nagyon.
Eddig sem volt egy bátorságbajnok, de mi lesz vele az oviban?
Én nem lehetek vele mindig.
Addig képes és nem megy oda egy játékhoz sem a játszótéren, amíg mások ott vannak. Pedig nagyon akarja.
Na majd Encit kifaggatom.

Remélem ez csak átmeneti nála, mert ha így marad jaj neki a nagyvilágban.

Imike, Dorka elaludt hamar?
Anna még 2 utánig dumált a kiságyban. Sok volt az élmény délelőttKép

Era

Era
Kép
era75

Na egyszerre írtunk majdnemKép

Csütörtök délután lenne nekem jó, mert én is Anna nélkül mennék inkább.
Olyan fél 6 körül.

Enci, Manóka!
Ti is jösztök a Dm-be?

Krisz!
Akkor 1 pontot hozol majd?

Era

Era
Kép
era75

Sztem jó a csütKép
előtte egyeeztetünk még és viszem a pontotKép

Krisz
krisszie

Sziasztok,

mi is nagyon jól éreztük magunkatKép
Míg Kriszéktől elértünk haza elaludt a fiú, és 3 előtt ébredt fel. Még a körmét is le tudtam vágni altában, ez olyan jó, mert mostanában nagyon nagy harcok árárn megy.

Képek nekem nem jöttek, de megpróbálod Krisz újra? ürítettem a postafiókomat.

Nekem a pontok be vannak ragasztva, de azt hiszem, a húgomnak van, majd én elkérem tőle. Én is mennék nagyon szivesen, csak 5 előtt, vagy 6 után, hogy a gyereket ne kelljen vinniKép

Jól lehült a levegő, rám meg álommanó telepedett, de Imi megy dolgozni, így max este tudok a gyerekkel lefeküdni.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,

alig győztem a visszaolvasástKép

Ma nyílt a Farmer expó, azon gondolkoztam, a gyerekeket el kellene vinni, egy kis traktor, disznó, és csírkenézegetésre, mit szóltok hozzá?

Vagy inkább állatkertbe menjünk?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Ez a Farmer expó jó ötlet.
Csak az a gond, hogy nekem még el kell mennem tortát rendelni+ a kispiacra, mert nincs itthon semmi gyümölcs.

De szerintem olyan fél 11, 11 körül oda tudunk menni, ha az még jó nektek.

Majd csörgök.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

milyen volt a farmer-expó? kinéztetetk?
én is terveztem de éppen nem volt maratoni formában a csajomKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Most hallottam, hogy a DM-ben akciós az
ambre solar 30 faktoros napspray,
3000Ft a 2 db, egy felnőtt és egy gyerekspray. Lehet megérnéKép

Krisz
krisszie

Olyan vagány ez a csajKép
Nem voltunk az expón.

Akkor DM 1/4 7-kor?
Vagy hamarabb?

Húúú, elaludtam délután, és azt hittem, hogy aludtam egy órát, de 2-tKépKép
Most még rosszabb.
Megyek, mert a csaj még alszik.

Era

Era
Kép
era75

Nekem jó lenne a 1/4 7 remélem addigra Zoli is hazajön, hogy ne kelljen hurcolni a csajt isKép

Krisz
krisszie

Sziasztok,

DorkaKépKép

Sztem ma nem csak ő nincs formában, hanem valahogy én sem, már úgy vánszorgok, mint egy nagy tehénKép
Délelőtt voltunk a mekiben, a fiam, mint mi ette szépen a krumplit majonézbe mártogatva, és itta hozzá a shakeját. Zabálnivaló volt. Ja, és sikerült neki leküzdeni fél nugetset.Szóval, most sem zabálta tele magátKép
Aztán rájött, ha kiveszi a szívószálat, lehet kipréselni a levet a földreKép Úgyhogy, jöttünk is elKép

Sikerült tortát rendelni Era?

Zsaninak utólag boldog névnapot,és boldog szülinapot kívánunkKépKép
Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Zsani!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk neked!
Kép

Manóka!
MekiKép
Sikerült a tortát megrendelni.
Egy cicás lettKép
Nekem nem nagyon tetszett a választék, de remélem az ünnepelt meg lesz vele elégedve!

Olyan fura, hogy már két éve született ez a kis lurkóKép
Most a kiságyban magyaráz, hogy "gyeje nuszika, szisza.."
Itt kuncogok magambanKép

Nadine!
Lesz nagy buli a csajnak?
Majd teszel fel fotókat?

Na megyek egy kis hátsimogatásra, hátha elaludna.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Zsanigombócnak boldog szülinapot kívánunk mi is!!!

Voltunk ma az aquaticumban, szuper volt!! a csajszi az egészet végig élvezte. Legjobban a hullám ttszett neki, végigkacagta az egészetKépKépJó nagyot aludt utánaKép

Kép

Kép

Ja és Era,
délután otthon lesztek? elvinnénk a pénztKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

De jó lehetett nektek!!!
Látom nem voltak túl sokan.

Itthon leszünk délután, bár nekem még el kell ugranom a postára, de a család többi tagja tuti itthon lesz. Várjuk az asztalost.
A pénz:4401 Ft.

Era

Era
Kép
era75

Era,
okés nemsoká átmegyünkKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
a képek nagyon jók, én is akarok menniKép
Ha nem szülök meg, akkor menjünk a jövő héten!

Era,
sajna igen, nincsenek vmi nagyszám torták, kivéve, akit ajánlottam, de majd jövőre megpróbálodKép
Sikerült a 21?

Voltunk ma délelőtt az expón, Imi a legnagyobb traktort akarta, aztán meg kellett elégedni egy kisebbel. Képeket nem tom feltenni, mert az elem most az egérben van, és nincs többKép
Remélem, holnap végre eljutok a médiába, és tudok venni + aksikat, mert mindig kifogyunk.

Ha minden igaz, holnap délelőtt óvodai gyereknapra megyünk, vagy inkább csak a fiúkat küldjem?Kép
Közben anyukám megemlítette, hogy elvinnék nagyihoz a fiút, de nem tudok dönteni, hogy engedjem-e. Tudom, hogy nagyon jól érezné magát, és egész nap nem is hiányoznék neki, egyedül az este miatt hezitálok, hogy nélkülem hogyan aludna. Mert, biztosan elaludna, csak, ha éjjel felébred, akkor csak anya a jó.
Majd Imivel megbeszélem, hogy mi legyen. Szivem szerint nem, de eszem szerint mehetne, mert imádnáKép

manóka

Most próbálom kb tizedjére elküldeni ezt a hszt, remélem, hogy sikerül.

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Igen sikerült a 21, köszi, hogy szóltálKép

Háát, ez a nagyizás nehéz kérdés. Én is ezen hezitálok már egy ideje.
Én azzal győzködöm magam, hogy ha tudja, hogy nem vagy ott este akkor lehet, hogy éjszaka is jó Mami. Meg kell vele beszélni.
Anna mindig kijelenti, hogy Anya nélkül nem megy el Mamához, még ha imádja is.
Úgyhogy még várunk egy kicsitKép

Anna még mindig nem alszik.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést. Átadtam a csajnak.

Era
Nem most nem lesz buli, akkor tartjuk mikor a keresztelőt, 12-én. Elég nekem egyszer felkészülni rá, Grétinek 10-én van a névnapja. Azt is egybe vonjuk most.

Most csak ennyi mert fektetés van kaptok azért néhány képet

Zsani születése napján:
Kép

Zsani 1 évesen:
Kép

Zsani 2 évesen:
Kép

És egy Grétiről aki holnap lesz 3 hónapos
Kép

És ígérem hogy jelentkezem, csak érjem utól magam.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Annának utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

Nadine,
de jó hogy jöttel és tettél fel képeketKép
Tündérek a csajok!!!Kép

Tegnap írtó zűrös napunk volt, onnan kezdve hogy Dorka több mint 40 fokos lázzal ébredt
délutánKépKép
és akkor derült ki, hogy Zoli meglepetés bulit szervezett a szülinapomra, amit így sanos le kellett mondaniKép

Csajszinak még éjfélkor is 39 fokos láza volt a folyamatos hűtőfürdőzés és a lázcsillapítók ellenére, aztán hajnalra lement 38-ra és reggelre elmúlt. Fogalmam sincs mitől lehetett és remélem hogy nem megy fel megint.

Az ügyeletet persze felhívtam de minekKép

Chrametz drnőt ki lehet hívni iyenkor szerintetek?
ja és tudja valaki a mobilszámát?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
mi is így voltunk tegnap, Imi délután belázasodott, még este is, szerencsére, itt csak 38,6 volt a hő, aztán reggelre meggyógyult. Persze, azért még kicsit pihengetős, illetve nem eszik semmit.
Doktornőt nem tudom, sem a mobilját, azt sztem el kell tőle kérni, illetve megkérdezni, hogy bármikor kijön-e.
De remélem, megygyógyulnak holnapra a kis gyerkőcök.

Szülinapos buliképeket kérünk mindkét kétévestőlKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést!

Nadine!
Olyan édesek ezek a csajok!Kép

Krisz, Manóka!
Jaj, szegény csöppökKép
Remélem most már semmi baj!
Doktornéni száma nekem sincs meg, sajna. Mindig meg akarom kérdezni tőle, de elfelejtem.

Szülinap nagyon, nagyon jó volt. A csaj egész nap azt hajtogatta, hogy "szüjinapom"Kép
Teljesen oda volt, hogy mindenki körülötte forog.
Képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

Holnap megyünk Tokajba, ketten a csajjal.
Szorítsatok, hogy ne legyen semmi baj az úton!

Megyek esti szertartásra...

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
nah elkiabáltamKép a 1/2 10-es homlokellenőrzés már sajnos meleggyanús volt, így lázmérés és 38,5re felszaladt neki.
Holnap megyünk dokihoz.

Ja Dorka is nem volt hajlandó enni, pedig amúgy tudjátok bármit-bármikorKép, de még inni is alig akart.

Imifijú maradt láztalan?

Nagyon jók a képek és látom megkapta a lego farmot AnnaKép kíváncsi vagyok hogy tetszik neki?Kép
nagyon ari a torta-puszi isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

krisz,
jól van már Dorka, voltatok a dokinál? Én remélem, hogy nincs semmi vész,és jól vagytok.

Imi azóta is láztalan, nem is volt semmi probléma szerencsére.
De, az evés nálunk is olyan nyögve nyelősen megy, már teljesen kivagyok, megmondom őszintén. Tegnap csináltam piskótát, azt szereti, dehát, csak nem ehet azt egész nap. illetve, szerencsére, a kávét issza.

Eráék szerencsésen megérkeztek, jól viselte Anna az utatKép

Lehet, hogy ma anyuéknál alszik a fiú, még nem dőlt el, de kiváncsi leszekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,
nah dokinál voltunk, talán valami vírus, de valószínűbb hogy jönnek a leghátsó rágók ugyanis egész nap semmi baja csak a hihetetlen sok nyálfolyás, éjszaka meg fel-fel sír, amit ugye eddig nem szokott.
szóval gondolkozok a homeos fogzásos bigyón hátha az segít neki elviselni.

Imike hol aludt végül?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hazajöttem...a csaj maradt még egy éjszakát.
Nem akart velem hazajönni, így gondoltuk, hogy kipróbáljuk a különalvást.
Hát nekem nagyon sz*rKép
Rettenetesen hiányzik a kis "büdös betyár"!
Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz, minden gondolatom körülötte forog.......na meg környékez a sírásKép
András szerint a kötődés részemről már nagyon jóKépKép

Manóka!
Imike Anyukádéknál aludt?
Lassan úgyis edzeni kell a szülésre.

Krisz!
Szegény Dorka!
Belladonna is mehet lázas állapotra, meg Chamomilla.
És annak a cicás "puszinak" egy fül és egy láb lett az ára. Ott ugyanis harapja a tortájátKépKép
A farm tetszik neki, főleg a szétszedésKép

Megyek vacsizni.......

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
pont most estefelé jártam az utcátokban, de azt gondoltam, még biztosan odavagytok.
Ne sírj Anna miatt, tudod, hogy jó helyen van, és szeret is ott lenni, illetve, én is azzal győzködtem magam, hogy csak neki lesz rosszabb, ha túlzottan magunkhoz kötjük.
Imi is jól elvolt anyuéknál, 1x felébredt, sírt, de azt mostanában itthon is szokott.

Tegnap délután jött haza, nagy puszikat kaptam, illetve össze is bújtunk gyorsanKép Aztán mindent szétpakolt, pedig a néni nagyon szép rendet csinált tegnap. Ma reggel a legnagyobb kupiba meg megjelent a védőnőKép A gyerek talált az asztalon egy sörösdobozt, azzal szórakoztatta magát. Én meg hallgattam, hogy mi, és hogy is van a szülséssel. Komolyan mondom, sztem a védőnőnek fogalma sincs, hogy mit csinál egy szülésznő. Elkérte a leboreredményeket is ( 3 oldal) aztán csak annyit kérdezett, hogy minden eredmény jó?KépKép

Krisz,
jobban vagytok már? Én is a chamomillát tudom ajánlani, az Iminél nagyon bevált a fogra.

Felébredt, megyek, visszaaltatom.

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Örülök, hogy Imike jól viselte a különalvást!Kép
Anna is elaludt elég könnyen, csak egy kicsit görbült a szája, hogy nem vagyok ott.

VédőnőKépKép

Megyek aludni..
Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Krisz!

Így utólag is, nagyon, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!

Kép

Azért remélem hamarosan be tudjátok pótolni az elmaradt bulit!

Era

Era
Kép
era75

Jó reggelt!

Jelentem: csaj jól aludtKép
Olyan kis ügyes már. Kész nagylány!

Két szót beszélt velem telefonon, de mennie kellett macskát kergetniKép
Nagyon nagy munkában vanKépKép

Miért van ilyen sz*r idő???????????????

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
El is felejtettem Annának BOldog SZülinapot kívánni!
Kép

Bizony nagyálányok már a lányaink. Zsani legújabb szokása hogy teljesen egyedül akar enni. Igaz a mosósgépnek nagy hasznát veszem utána Kép Ti voltatok már a 2 éves státuszon a dokornőnél? Mi tegnap letudtuk Gréti 3 hós oltásával együtt. El se hiszem de Zsani 13,7kg és 89-90 cm mert nem volt hajlandó odaállni a mércéhez rendesen, így a pontosa adat saccperkábé Kép Gréti meg nagyon hízik, 6,5kg és 61 cm.

Ja én is jobb időt akarok!!!! Tegnap este bekapcsoltam a kazánt, mert 18 fok volt a fördőszobában, a hálóban is kb annyi, GRéti meg nagyon fázós. Igaz az oltás miatti nyűglődés úgy kicsapta, hogy nem fürdött, de így volt olyan 22 fok a lakásban. Hát nem gondoltam volna hogy júniusban fűteni kell.

na megyek szopcsi van.....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt!

A csaj még maradt egy napotKépMa délután hozzák haza.

Nadine!
Még nem voltunk státuszvizsgálaton, majd szerdán.
Láttam a képen, hogy Zsani jó húsban vanKép
Hát nem csodálom, hogy be kellett kapcsolni a fűtést. Most is 10 fok vanKép
Nálunk még elég jó idő van bent, nem kellett bekapcsolni a kazánt.

Anna is egyedül eszik mostanában. Mi visszatértünk a szakálkáraKépKép
Látnátok mi van itt, ha rizst eszik.....egy kínai még jól lakna az asztal alólKépKép

Reggelire el.......

Era

Era
Kép
era75

Na, csajok!
Mi van már??

itt vagyok gyerek nélkül, ti meg nem írtok semmi olvasnivalótKép
Megyek is takarítani......

Era

Era
Kép
era75

Szia Era!

Gyere fel MSN-re ha így ráérsz! Én most épp szoptatok így van időm, egyébként a keresztelőre készülök.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,
Era,
hazaérkezett Anna? Ugye, hogy annyira nem is hányoztál nekiKép De ez sztem természetes, gondolom, a macskák elcsábítottákKép

Mi is, nemrég elvittük Imit anyuékhoz, ott alszik, remélem, minden rendben lesz vele most is.
Hátha ma meg megszülnék éájjel, nagyon reménykedem benneKép

Krisz,
végül kipróbáltátok a homeos bogyót, jobban van már Dorka?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nem próbáltuk ki végülis a bigyót, mert elmúlt a láz, az éjszakai felsírás, nyáladzás még van de már lényegesen kevesebbKép

Szörnyű milyen idő van ki se tudunk menniKép

Lehetne nálunk egy tali a jövő héten ha jó nektekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hazajött AnnaKép
Azóta be kell pótolnunk a külön eltöltött időtKépKép
"Aja gyeje" van szinte egész napKép
Meg hát sokat kell játszania a játékaival. Szerencsére elég jól eljátszik egyedül.
Délelőtt már fodrásznál is voltunk.

Krisz!
Nekünk csak a hétfő, vagy a kedd jó.
Örülök, hogy jobban van Dorka!

Manóka!
Reményeid nem teljesedtek be?
Zsiga még vár??

Nadine!
Grétinek boldog névnapot!
Holnapra szép időt a keresztelőre!
Remélem lesznek képek!

Anna felébredt, megyek.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

először is mindenkinek szép napot kívánokKép

Sajnos, még mindig nem szültem meg, pedig a vasárnapi nst rendszeres keményedéseket mutattott, de éjszaka elmúltakKép így most mehetek délután újra. Gyereket már előre elküldtem anyuékhoz, mert persze Imi dolgozik, így buszozhatunk majd haza.
A gyerek pénteken, és szombaton is anyuéknál aludt,nagyon jól érezte magát, szombaton délután elmentünk érte, de nem jött, mert apuval kocsit mostak, és,azt a nagyon fontos munkáját, na, meg a vizet csak nem hagyhatta ottKépKép
tegnap is, szépen integetett nekünk, amikor indultunk, de mondtam, már jönnie kellKép

A héten délelőtt van kocsink, így, ha gondoljátok, játszizhatnánk, találkozhatnánk. Míg szép az idő, én kinti dologra voksolok, aztán, ha esik lehet Krisz nálatok isKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hát tali lefújva, újra barihimlő riadó van, délután megyünk a dokinénihez és kiderül.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krissz,
Kép van már valami hír a csajról? Egyébként, hogy érzi magát, mert, ha jól az a lényegKép

Megyek, mert a fiam nyitja- zárja a cd lejátszókat, szerintetek nem árt az neki?

Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Hát ez a kép....szuperKép
De jó, hogy Imike is ilyen jól érzi magát a Nagyiéknál!

Krisz!
Mi újság Dorkával?
Mit mondott dokinéni?

Mi pénteken indulunk Vir szigetére, úgyhogy már a pakolás lázában égek....ami nem teljesen igaz, mert még semmit nem vettem megKép
Holnap jön Anyukám, majd akkor tudok menni erre-arra.

Megyek, mert acsajnak Apája olvas, és ebből nem lesz alvásKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Egyértelmű bariKép
Eddig még nem annyira gáz van már sok pöttye kb 2 van ami zavarja és piszkálja, folyton mutogatja hogy bibi és bekenniKép
figyelemelterelés folyik 1000-el

Imike naggyon vagi a napszemcsiben meg a bogaras pólóbanKép segített epret mosni/enni?

Era,
jó utat nektek!
klassz hogy el mentek nyaralni, mi sztem augusztusban tudunk menni kicsit a BalcsiraKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Dorkának és krisznek sok türelmet kívánunk a pöttyökhöz, nem irigyellek most benneteket.

Era,
ép vmelyik nap volt eszemben, hogy nemsokára mentek, és ép tegnap nézegettem eladó appartmannokat Horvátországban, és Vir szigetén isKép Nagyon ígéretesen néz ki a dologKép Kívánunk nagyon jó nyaralást nektek!
Ja, és már 8 millióért lehet venni apartmannt, igaz, hogy csak 40 nm, de sztem tuti jó lehetKép

Fiúk elmentek autózni, és talán Imi is itthonmarad délután, legalábbis, én nagyon szeretném, mert akkor kimennénk megnézni a keresztlányomat hétpróbázik.
Hátha a gyerek is kedvet kapnaKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Eráék biztos elutaztak márKép Jó utat nekik!

Móni,
hogy vagytok??? Régen nem írtálKépKép

Enci,
és Ti? miújs Floresszel?

Nálunk talán befejeződött az újabb pöttyök előbújása, most megvárjuk hogy elmúljanak. remélem a mélyponton már túlvagyunk és napról napra javul a csajKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

Sziasztok,

Krisz,
örülök, hogy jobban vagytok, minden nap gondolok rátok.Jól viseli Dorka a dolgot, illetve, így le sem nagyon jösztök? Vagy csak magányos sétákat tudtok tenni?Kép
Eráék már elmentek pénteken, üzent is, hogy mennek fürdeni, nagyon jól néz ki a tengerKépKép

Én még nem szültem meg, sőt, semmi jele sincs a dolognak. Ha szerdáig semmi, akkor mehetek amnioszkópiára, és nstre naponta. Minden nap reménykedek, hátha, de igazából semmiKép

A gyerek tergap is elment nagyiékhoz, ott aludt, élvezi, szereti, így ennek legalbb örülök, illetve könnyebb is így.
Mától meg Imi is itthon van szabin, így már minden kész ahoz, hogy szüljekKép

manóka

manóka
manóka

Szia Móni!

Dorka mindennap emleget benneteket, tudod Móni-MimikeKép
nem megyünk sajnos sétálni, állítólag napfény ne negyon érje a pöttyöket. Holnap megyünk a dokinénihez remélem kiszabadulunk a karanténból.
Már bevarasodtak a pöttyök és elkezdtek lehullani ilyenkor már nem fertőz úgy tudomKép

Én is gondolok ám rád mindennap, hátha előbújik hamarosan.

Hú a tengerpart azért bejönne, milyen szép barnán fognak hazajönniKép

Nadinékkal miújs?

Krisz

Krisz
krisszie

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
anyatigris2

sziasztok!

régen nem adtam életjelet magunkról bocsikaKép teljesen be vagyok havazva ezzel a szar dogával. a vizsgálattal állandóan van vami baj.Na de nem is akarok ezzel untatni benneteket. Mi anyuéknál vagyunk jeleneleg.igy Flora legalább kelően lefoglalja magát a macskák és kutyák társaságábanKépegésznap jön megy de ennek ellenére nem alszik el 9-nél hamarabb.Kép
Era irt nekem, hogy megérkeztek és minden szuper.

Mi voltunk Egerben pár napot ,nagyon szuper volt majd rakok fel képet de otthon vannak. A csaj szuperül érezte magát csak az ut volt hosszu neki. Az apja meg kocsival akar menni párizsbaKép

a legnagyobb ujság ,hogy Florinak nincsen allergiája kiederült vmi veleszületett dologról van szó, a tüszök begyulladnak amikor nő ki a szörszál azért ilyen csunya a lába. kaptunk rá krémet

Krisz!

szegény Dorka! de ahogy kiveszem a soraiból jól viseli szerencsére. nagyon viszket neki? türi, vagy jol megy az elterelés( jó kis kreativitást fejlesztő dolog nektekKép )

Moni!sokat gondolok ám rád, hogy mikor olvasom: megszületett Zsigmond. kitartástKép tök jó, hogy Imike ilyen jól elvan.
A csípései rendeződtek? florát is eszik a szunyogokKép

na megyek éhes a csaj
sziasztok
enci
renci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?