Szia Bobita!
Én úgy tudom, hogy bizonyos anyagokból direkt jó ha sok van belöle.Nitrát és nitrit úgy tudom egyáltalán nem lehet benne a vízben.Ami a többi dolgot illetni, egészségre káros mennyiség nem lehet benne, mert ha olyan mennyiség lenne benne, ami pl. egy babára káros lenne, akkor azt jelezni kellene a csomagoláson.Arról az egészen apró dologról már nem is beszélve, hogy a csapvizet, amit az anyukák felforralnak, majd lehütenek, és kikeverik vele a tápszert, babateát, nos a csapvízböl sem tünik el forralással semmilyen ásványi anyag (söt inkább koncentráltabbá válik a forralás miatt) egyedül az esetleges csiratartalom szünik meg, tehát úgymond steril lesz a viz baciktól, vírusoktól, (legalábbis jó esetben) de az ásványi anyag tartalma a csapvíznek benne marad. Azt meg aztán megnézném, hány anyuka fárad el a vízszolgáltatójához, hogy lekérje a vízkeménységet ÉS az adott helyen levö csapvíz ásványianyag tartalmát.Ja és a babának is szüksége van az ásványi anyagra, ami a vízben van. Káros ásványi anyag meg nem lehet benne.(ahogy a csapvizekben sem, de sztem azt sokkal ritkábban ellenörzik, mint a csapvizet.)Én egyébként még nem hellottam,hogy bizonyos kor alatt SOK ásványvizet nem is ajánlanak.Ha ilyet hallottál Bóbita, akkor lécci tájékoztass, melyik az a sok?És persze az sem mindegy, hogy hol hallottad!
Cseri