Új privát üzeneted érkezett!

Hari,
köszönöm, hogy vetted a fáradságot és begépelted nekünk ezt a sokmindent!!! Kép

Bkrisztina,
voltam ma a védőnőnél, szívhang OK, de furcsálja, hogy én nem érzem mozogni. Azt tanácsolta addig rágjam a doki fülét, amíg értelmes választ nem ad a miértekre. Kép
Amúgy hihetetlen milyen érzékeny lettem ettől a terhességtől. Ha vki 2 jó szót szól hozzám, elpityeredem, ők meg szegények győznek vígasztalni. Kép Ez volt most a védőnéninél. Nem az enyém volt, hanem egy helyettese, nagyon okos dolgokat mondott és pszihológusnak is elmenne. Azt mondta, nem kell aggódjak, a szülés után jobb lesz. Mondtam neki, hogy én pedig eléggé félek, hogy ennél inkább sokkal rosszzabb lesz a dolog, de ő megnyugtatott, hogy nem. Kép
A héten is sokat fogsz lótni-futni? Megeresztenék egy telcsit, csak sosem merlek hívni, nehogy zavarjak. Olyan kis félős lettem...

Annamami,
milyen kapós lettem! Kép
Tetszik az ajánlatod, csak tudod én még mindig nem tudok a fekvés/alhasi fájdalmaim miatt sétálni/BKV-zni. Vezetni meg egyrészt nem igazán merek még Bp-en, másrészt ebben a terhességi korban már nem is nagyon megengedett. Kép Azért csak próbálkozzatok Szikeev-vel, főleg mert én alapból is ilyen kapcsolatelutasító személyiség vagyok. A sok nyűgőm miatt sztem enyhén depressziós vagyok és kerülöm az emberek társaságát hosszútávon. Azt olvastam, hogy erre a legjobb orvosság pont a társasági élet! Kép
Érdekesnek találom amúgy, hogy a II. ker-ből alig neteznek a kismamik...

Falina 28+4
falina

BodzaKép
köszi meg fogom nézni azt a turit is hamarosan-szimpla kis "függőség"KépKépKép

Drága Angelani!!!!!!!!
Annyira sajnálom,kérlek holnapig pihenj,aztán gondold át a dolgot,inkább menj be a szülőothonba pihenni,ott mégiscsak szakszemélyzet veszi körül az embert,nem?de lahat,hogy ez csak az én hülyeségem! és légyszi,légyszi ne sírjál...Kép
Nagyon szorítok Nektek,sok sok sok pozitív energiát küldök!!!!!!

HariKép
Köszönöm szépen,annyira drága vagy és ráadásul mind a hármat!!!!Kép

FalinaKép
csak pihizz és feküdj,amíg kell!!!A depidet meg majd kikezeljükKépne vezess ne BKV-z majd MI JÖVÜNK HOZZÁD!!!!!!Képna jó nem akarlak ijesztgetni!Képegyébként meg akkor majd a gyerkőccel,ha meglesz?Kép

Mindenkinek jó éjt,ANGELANI DRUKKOLOK!!!!!!!!!

annamami
annamami

HariKép
Cickónövés rulez!!!KépKépKépnekem 70B-ről indult...KépKépKép
annamami

Drága Angelani!

Remélem már jobban vagy ma.
Hogy döntöttél bemész a kórházba?
Most meg én is el kezdtem aggódni, merthogy mostanában én is sokat keményedek és görcsölgetek is igaz frontnálKép
Jövő héten megyek a dokimhoz, remélem zárt lesz teljesen a méhszájam

A helyedben befeküdnék, ki lehet bírni és legalább alaposan kivizsgálnak, hogy minden rendben legyen.

De a lényeg, hogy sokat pihizzél innentől kezdve.

Azt hiszem nekem is vissza kellene vennem az iramból, mert állandóan jövök megyek és én le se dőlök 1x sem egész napKép

Nagyon remélem minden ok nálad és ne legyél szomorú kérlek!!!

Minden rendben lesz!!!!Kép

Mea
mea

Angelani!

Kitartás, ma már mondanak valami bíztatót is Neked tuti!! Tegnap én is görcsöltem rendesen, és sajnos még most is, valószínű én is felkeresem a dokimat ma du. Az a gond, hogy 3 svéd ember van itt, akik a nyakamon ülnek, és esélyem nincsen lelépni (csak ha nagyon rosszul vagyok), és közben teszteljük az új rendszert. Kép

Nem is lesz időm, csak ebédtájt benézni.
Puszi,
Dóri
22+2
Vendég

Angelina!

Nagyon szorítok neked, osztom Davallia véleményét, hogy ne pánikolj, idegeskedj, mert nincs attl rosszabb.Minden rendben lesz! Kérlek pihenj nagyon-nagyon sokat.

Hari!
Tudom, hogy nehéz a szülőkkel, de mi is meg foggunk öregedni! Addig örüljünk, míg vannak. Nálunk csak anyukámat fogja ismerni a lányom.
Nevek, ha nagyon ráérsz meglesed a Csengét és Kincsőt? Köszi.

Falina!
Örüök, hogy jó tapasztalatod volt a védőnénivel. Bármikor hívhatsz, ne csinálj ebből gondot.
Mindig lótk-futok de ez már így marad.
Most megyek talizok a bnőmmel a Nyugatiban, mert ki kell menni Vác mellé Kosdra a Fordért, mert tegnap vizsgázott. Férjem nem tud elmenni, mert ma reggel ment Miskolcra, Hollóházára este Siófokon alszik a kolléájánál és holnap Győrbe megy. Tegnap megkérdezte,az egyik kollegája, hogy amikor nincs itthon a párom egyedül vagyok? Mit csinálok ha van valami? Megoldom, mert meg kell.De úgy állok hozzá az egészhez, hogy rendben lesz minden.
Adalék: Tanévvégétől jön hozzánk párom 16 éves fia, mert gondok vannak vele. Kicsit most tele a puttonyom. Mondta érjem is, hogy ez nem nyaralásról fog szólni a srácnak, hanem segítségről, hát majd megkövetelem tőle.
Na megyek, mert nem érek oda.

Puszi mindenkinek.
Kriszta
25+5
100 nap!!!!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Angelani,
olvastam a problémádat Kép
Borzasztóan sajnálom. Mivel írtad, hogy pénzed sincs a magánorvosra, és ha jól értelmezem, akkor nem bízol meg egyik dokidban sem, aki most kezel, csak javasolni tudom az én szülész-nőgyógyászomat, akinek nincs külön tarifája, végtelenül kedves, figyelmes, bármikor felhívható, és maximálisan megbízok benne. Nagyon szereti a kismamákat, imád szűlni Kép
Feleslegesen nem kínozza az embert, és annyi zsetont adsz neki, amennyit tudsz....
Nem akarom erőltetni, de tényleg tiszta szívből ajánlom őt. Mert szerintem már eleve iszonyatos stresz az is, ha a nőgyógyászunktól úgy távozunk, hogy nem érezzük a biztonságot.
Ha tudok segíteni, bármikor, csak szólj!! Kép
A bizonytalanság a legrosszabb!!!
puszi
szmercsa
szmercsa

Angelani,

ne ilyedj meg,nincs semmi baj a 2000-res méhszáj az nem gáz! a kórházban is csak feküdnöd kéne, én javasolnám neked, hogy otthon feküdj le, vedd be a pipolphent, sokan szedik, pl. én is szoktam, ha görcsölgetek vagy idegeskedek, már az ősidőkben is szedték a kismamák, görcsoldó,simaizomlazitó és nyugtató hatású!!!jót tesz!
ne félj!nem nyilt meg a méhszájad, ez nagyon jó!ne aggódj mert akkor ha sirsz megfeszül a méh és tágulhat a méhszáj. vedd be a pipolphent és pihenj, ha fekszel, nem nyomja,fesziti a baba a méhszájat sem!
nyugodj meg, ne idegeseitsd magad mert semmi komoly baj nincs! vannak akik nyitott méhszájjal húzzák már a 20.héttől.

üdv:M.
Malina

Sziasztok!

Lányok!
Ennyi nyugtatástKép
Nagyon Köszönöm nektek!
Valamennyire megnyugodtam, de még nem teljesen.
Ma elmegyek azért a másik dokihoz is.
A kórházat meg nagy ívben elkerültem.

Szmercsa!
Köszönöm neked is!
Valóban érdekelne a dokid.
Nem csak a pénz miatt, hanem a biztonság miatt!
Most mindennél fontosabb, hogy legalább a 8. hónapig kihúzzuk.

Most ledőlök, de még visszanézek!
Sziasztok!
Angelani
26+2

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!

Jó újra köztetetek!
Angelani: ne aggódj, nekem is 2000-es a méhszájam a 18. hét (!) óta, és nekem még a terhestorna is engedélyeztetett, és még dolgozom. Bár nekem nincsenek keményedések. Valóban úgy van, hogy ez csak felszedődés, de nincs nyitva még. Nekem nem is mondott erről semmit a dokim, csak hogy minden rendben van. Én néztem utána, hogy mit is jelent ez a szám. Szerintem te nagyon túlterheled ám magad!!!!! Mindig csak lótsz meg futsz, legalábbis azok alapján, amiket írsz. Tessék nyugton maradni, és akkor nincs gond!

Hari! Allergiára nekem is a tengervizes orrsprayt ajánlották,(nekem Stérimar van) és én is hallottam, hogy jó bekenni az orrot, bár ezt a Fenistil-verziót még nem hallottam, de biztos jó. Nekem azt mondták, ha bekened az orrod bemeneténél vmivel, akkor a krémbe tapadnak a pollenek, és nem mennek be az orrodba. Nekem elég jól bevált.

Képzeljétek, mi is beszereztük az első dolgokat, vettünk egy babakocsit, ágyat, pelenkázólapot és kádat. Mindezt összesen 50 ezerért, és minden új!!! Vidéken vettük, Somogyban úgyhogy ezt hiába ajánlanám nektekKép Ja, és 40-et a szülők álltak, ami óriási segítség. Holnap megyünk megnézni egy babaülést, amit a babaszobán találtam, és veszünk a TESCO-ban pár dolgot (cumisüveg - én NUK-ot szeretnék, de azt nem túl sok helyen láttan- és egyebek, tök jó áron vannak.)
Jövő hétre kértem időpontot 4D-re a Brendonban, ott ugyan nem csinálnak komoly vizsgálatot, de két hete voltam, és akkor minden rendben volt, azon kívül meg nem is vagyok kíváncsi arra, hogy mindenfélével ijesztgessenek, ahogy ezelőtt, és aztán semmi baj. És nekünk az van a legközelebb is. Nagyon várom már, hogy lássuk, és remélem, nem fog végig aludni! Majd jól felébresztjük valahogy. A barátnőmék kislánya ugyanis az egész 20 percet végigaludta, és ráadásul még az arcát is takarta a kezével.

Na ennyit belőlem egyelőre
Pusszantás mindenkinek
Lucretia
25

Ja, én is már 7-8 kilót híztam, őrület!!!!!! Holnap biztos jól megszid a védőnéni.
lucretia

Sziaszok. Látom kaptál sok jótanácsot Angelani, úgyhogy remélem kicsit nyugodtabb vagy és nem sírsz. Ha tudsz valami újat írd meg mindenképp, hogy mi se izguljunk.

Én ma megyek a dokihoz, de addig még ebédet is kéne csinálnom, meg ki kéne takarítani, úgyhogy most nem írok sokat, örüljetekKép
Persze azért adós nem maradok úgyhogy:

Kriszta,
Csenge (magyar) cseng (febr. 4., júl. 24.)
A név a külsőségek szimbóluma. Egyrészt a személyiség belső értékeinek a megjelenése, másrészt a testi külsőség. Fontos, hogy a külvilág szeresse és elfogadja. Ennek megfelelően keresi azokat a helyzeteket, ahol a külvilág előtt szerepelhet és ahol megmutathatja magát. Előfordul, hogy a lányoknak később a testük, a súlyuk okozza a legtöbb problémájukat. Valószínűleg azért, hogy forduljanak a belső értékek felé, függeltlenül a külsőtől. Ebben segíthet a művészet és az érzelmi stabilitás. Ezért fontos, hogy mindig éreztessék vele, akkor is szeretik, ha a külseje vagy az alakja nem tökéletes. A gyermekvállalásnak is gyakran ez a gátja. Párjának is csak olyan férfi a megfelelő, aki biztonságot és önbizalmat ad neki. Veszélyes lehet, hogy elmegy a testi élvezetek és vágyak irányába.

Kincső (magyar) számomra ő a kincs, Jókai Mór alkotta név (febr. 1., júl. 24.)
Az anyagi gondoskodás és biztonság életének a lényege. Ebben a szilárd családi háttér lehet segítségére. Ennek rendeli alá céljait. Mindenekelőtt a partnerkapcsolat az, amelyben jól érzi magát. Könnyen adja át magát az életörömöknek, ez gyengesége is. Ilyenkor a nőiessége és a testi vágyak dominálnak. Mindenre érzelmileg reagál, így nem képes az alkalmazkodásra. Képtelen alárendelődni, nehezen alkalmazkodik. Ebben segítheti párja, hiszen nyilvánvaló, hogy társsal együtt sikeresebb lehet. Hivatásában a megfelelő, mikor mások érdekeit védi, és ezért harcol. Mikor nem érzi a megbecsülést és az elismertséget, zsarnokká válhat. Problémákat a szélsőséges szenvedélyek okozhatnak.

Na, egyenlőre ennyi. Jók legyetek!
Hari 22+4

Kép
Kép
hari

Hari! Annyira rendes tőled, hogy begépeltél ennyi mindent! Köszönjük szépen. Te vagy a nap hőse!

Angelani! Vigyázz magatokra, pihenj sokat, és ne aggódj! Keress valami humoros vagy szépirodalmi könyvet, esetleg mesét és olvass! Engem ez mindig megnyugtat. Tegnap a Tündér Lalát olvastam el Sacinak! Mindkettőnknek nagyon tetszett!

Ma megyünk dokihoz! Szorítsatok!

Annamami! A találkátokhoz én is szívesen csatlakoznék, bár a Duna másik oldalán lakunk (XIII. ker.), de ez nem jelenthet gondot.

Szép napot mindenkinek!

Bodza 25+6 (még 99 nap!)

Kép

Kép

Kép
bodza

Angelani
én is csak azt tudom írni amit a többiek.Próbálj egy kicsit megnyugodni.A kórház elkerülhet, de csak ha tényleg betartod mostantól a játékszabályokat.Fekvés, pihenés, tedd félre a takarítást és a főzőcskézést.Nálunk sem volt patyolat a lakás addíg amíg nekem fedüdnöm kellett. Lám túlélte a férjem is.Most te és a baba a legfontosabb,és nem a lakás tisztasága.Ha valakit annyira zavar akkor majd megcsinálja heyletted.PIHENJ, PIHENJ, PIHENJ!!!!Meglátod minden rendben lesz.Kép

Hari
ha esetleg nagyon unatkoznál megírnád nekem a Réka jellemzőjét?Gratula az új szerzeményekhez!Én is türelmetlen vagyok anyummal, és engem is elkapa miatta a lelkifuri, de ez van.Sztem ők megértik, ők is vártak már babát.Azon kívül úgy szeretnek bennünket ahogy vagyunk.Az anyák már csak ilyenek.KépBizti mi is ilyenek leszünkKépKépKép

Sziasztok
Szilvi
27

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Angelani, csatlakozom én is! Ne idegeskedj és pihenj nagyon sokat!!! Engem is zavarna, ha úszna a házimunka és nem lenne kaja, de ez most nem erről szól!

Hari, én is hadd kérjem, hogy leírd nekem a Dániel név jellemzőjét. Sőt, ha lehetek pofátlan a Benjámint is.

Amúgy szünet van a fejtágításon, gyorsan idelopakodtam olvasgatni titeket. :-)))

Köszi
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ja, Angelani,
(a tavaszi topcból jöttem utánad) a szomszédunkban egy leányzónak már 3 gyereke van. Mindegyikkel teljesen nyitva volt a huszonpárhéttől kezdve és az első kettőt túlhordta, a harmadik meg csak 4 nappal jött előbb. Kép Szóval nyugalom!!! Kép

Jó babavárást, könnyű szülést és örömteli babázást mindenkinek!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Angelani!
Kitartást! Ha sokat pihensz, nem lesz semmi baj, csak most tényleg 4-5 napig feküdj és ne idegeskedj!

Bodza!
Lesz találka? Mikor/hol?

Tmarie 24+3
tmarie

Sziasztok!

Angelani! Nyugalom és sok pihenés! Minden mást tégy félre.

Én egy akkora barom vagyok Kép Kép Már a terhességem kezdete óta kenegetem magam a Milupa krémmel a terhességi csíkok ellen. Minden este bekrémeztem magam, csakhogy a combom belső felét kihagytam. Hát persze, hogy már ott is van az a bizonyos stria. Ez majd el fog legalább halványulni, vagy örökre ilyen is marad?

Nem vettünk baldachinos ágyneműgarnitúrát, mert az sokkal drágább volt, hanem megbeszéltem az Anyósommal, hogy megvarrja. Ki is néztem az ágyneműhöz illő anyagot. Erre ma az Anyósom hív, hogy vett valami anyagot baldachinnak. Természetesen egyáltalán nem olyan, mint amilyet elképzeltem. De nem akarom megbántani, mert olyan aranyos és rendes, nekem Õ olyan, mintha a saját anyukám lenne, mivel az Édesanyám már nem él. Nem mondtam neki, hogy nem tetszik, de felrakni sem akarom, mert szörnyűség... Varrassam meg vele, aztán max nem rakjuk fel? Szerintetek mit csináljak?

Ildi 28+5

Kép
vrucsincá

Ildi
ha megvarratod és nem rakod fel bizti rájön, hogy nem is tetszett, csak akkor még azt is majd a fejedhez vágja, hogy dolgozott vele.Ha jó fej anyósod akkor biztos megérti, hogy nem ez volt az elképzelés. Mást nem lehetne belőle varni?
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Vrucsincá!
El fog halványulni a szülés után, nyugi!!!
tmarie

Sziasztok!

Angelani! Én is csatlakozom a többiekhez, szorítok, hogy minden rendben legyen, és megpróbállak megnyugtatni! Előző terhességem alatt táppánzen voltam, és az újpesti SZTK-ba kellett járnom havonta a táppénzes papíromért. Nagyon antipatikus volt mindegyik doki, de ez csak az én véleményem, ettől még lehetnek jó szakemberek. Egyik alakalommal kérdezte a doki, hogy van-e panaszom, én hülye meg mondtam, hogy nagyon sokat keményedek. Kérdezte, mikor látott az orvosom? Mondtam, hogy két nap múlva megyek, úgyhogy egy hónapja nem vizsgált senki. Erre fölparancsolt a vizsgáló ágyra, és megnézett, majd megállapította, hogy kinyílt a méhszájam, írt fel valami nyugtatót, és javasolta a kórházat. A gyógyszert nem váltottam ki, nem is tudom, mi volt. Két nap múlva a dokim megállapította, hogy a méhszájam teljesen OK, még csak meg sem rövidült, nem érti, honnan vette ezt a másik doki. Szóval az biztos, hogy érdemes máshova is elmenned, ha teheted!
Ja, és valóban nem nagy gond a megrövidülés, sőt, ha kicsit elkezd kinyílni, az sem, csak valóban sokkal többet kéne pihenned! A húgomnak félidőtől nyitva volt a harmadik gyerekkel a méhszája, ettől függetlenül nem sokat tudott pihenni, mégsem lett semmi gond, ha jól emlékszem 10 nappal túlhordta a babót!

Jó Nektek, hogy már a legtöbben tudjátok, mi lesz a gyerkőcötök neve! Nekünk még elképzelésünk sincs. Valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy megszületett a baba, kérdezték a nevét, és nem tudtunk semmit mondani. Erre ráírták az apja nevét a karszalgjára, és nagyon rondán néztek ránk Kép

Befejezem, van egy csomó dolgom, holnap reggel utazunk Balázzsal tesómékhoz. Apa Németországban van péntekig Kép Este még dokihoz is megyek, látom többen is látjuk ma a babánkat Kép

Talán este még benézek!

Szép napot mindenkinek!
Judit 23+1
jucc

Lányok!

Egy (lehet, hogy hülye) kérdés:
Bergon babakocsit vettünk, és csak otthon lettem figyelmes arra, hogy nem lehet tökéletesen vízszintesre dönteni! Szerintetek ez gáz??? Úgy láttam, a Bergonnál mindegyik típus ilyen.

Lucretia
25
lucretia

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatástKép
Azért már sokkal nyugodtabb vagyokKép
szerintem a fronttól is feszesebb a hasam és talán attól is fájdogálhat. Remélem!
Na meg a babó ilyenkor gyarapszik a legtöbbet, gondolom én és a méhem is tágul meg a szalagok.
Van valakinek derékfájása rajtam kívül?

Jucc!
Én csak annyit mondanék az újpesti SZTK-ról, hogy szerintem a doki még rátett egy lapáttal.
Amikor megtudta, hogy lombik, azonnal azt mondta, hogy kórház. Még meg sem vizsgált de látta a bajt.
Utána már azt mondta, hogy nincs akkora gond, 1 hetet kellene bent lennem és minden rendbe lenne.
Én inkább a magzatvíz szivárgásmiatt félek.
Azt tudom, hogy ez az orvos elég pénzéhes és majdnem belehalt a szülésbe nála az ex-sogórnőm.
Szülés után a félig lebénulása miatt kezelésre is kellett járnia, persze nem is oda. Utána már meg volt ijedve a doki, hogy beperlik és állandóan kérdezte, hogy hogy vannak.
Egyébként ezt a dokit ismertem, még régen jártam is hozzá. A stílusa egy kicsit zavaró, met végig tegezett (jó, nem vagyok öreg és orvos, de nekem is kijár a tisztelet). A másik, hogy olyan hülyén is beszélt. Na mind1. Dr. Jerger volt.
Nem tudom, hogy ismeri-e valaki? Jópofa meg minden, de elhamarkodottan dönt néha vagy nem csinál semmmitKép
Bízom benne, hogy másnak van róla jó tapasztalata.

Na nem írok mára már marhaságokat!
14:00-kor megyek a másik dokihoz.
Majd elmesélem, hogy mit mondott. De a kórházat csak a végszükségként fogadom el.

Puszi mindenkinek!
Angelani
26+2

Kép
angelani

Angelani!

Én újpesti vagyok, és egyszer voltam ennél a Jergernél (maradandó élményt hagyott), SOS kellett gyógszert felírnia még régen. 17 éves korom óta a saját uzsokis dokimhoz járok, és tényleg katasztrófa volt az sztk-s élményem. Kép

Ezeket a dokikat tényleg kerüld el, bár vannak persze "kivételek", de számuk szerintem oly kevés, hogy spontán nem akadnál rá, max ismerős ajánlása végett.

Jelentkezzél mindneképpen mit mondott a doki du.!

pusz
Dóri
22+2
Vendég

Szia Angelani!Kép

Én az ősziektől vagyok 18+5.
Kérlek ne haragudj, hogy belekontárkodom, de nem bírom tovább, hogy ne szóljak!
Nem akarom favorizálni magam Isten mentsen ettől, de tudnod kell, hogy szülésznő is vagyok nem csak terhes!
Tényleg nagyon fontos hogy pihenj!!! Ez a lehető legfontosabb és az, hogy ne idegeskedj!!! Tudom ez röhejes kérés a te situációdban, de be kell tartani, mert nemcsak, hogy bekeményedik a méhed, de a vérnyomásod is feljebb megy!
Nem tudom, de ha jól emlékszem vérnyomás problémáid is vannak. És ugye Te vagy aki vizesedsz is?
Nagyon nehéz leírottak alapján nagyon okos lenni, és megértelek, hogy nem szívesen feküdnél kórházba, de én a helyedben ezt ennyire nem utasítanám vissza!
Ahogy olvaslak nehezen is jött össze a babó!!!
Ráadásul gyanakodsz magzatvízszivárgásra is, ezt meg ambulánsan nem lehet tökéletesen megállapítani!
Egy pár nap fekvés a kórházban, esetleg hasonló panaszokkal lévő kismama szobatársakkal talán nem is olyan iszonyú, mint ahogy most gondolod!
A pénzdolgot 100%-ig megértem, de ez ne tartson vissza! Ilyenkor a pénz le van sz@rva! (BOCCS!)
Nem kell neked a magánba most elmenni, menj a kórházba be az ügyeleteshez és mond el a panaszaidat, vidd a beutalót amit SZTK-ban kaptál.
Az orvosodat megmondhatod, hogy ki, ha nem ügyel egy kórházi felvételért nem fogják külön behívni hozzád.
Lehet, hogy nem nyugtattalak meg 100%-ig, de ez a magzatvízcsorgásos? dolog miatt jobban örülnék, ha megnézetnéd magad újra minnél hamarabb!!!!!

REMÉLEM ELOLVASOL, ÉS NEM TARTASZ TOLAKODÓNAK!!!

Addig is pussz!!! Szikeev.
szikeev

Angelani,

szorítok, hogy minden rendben menjen a másik dokinál. Tudom, hogyha a babóról van szó, nem számít a pénz! Melyikünknek számít?? ez kérdés?
De ha még vagyonokat is fizetsz ki, és mégsem érzed magadat biztonságban.. hát.. Kép
Én borzasztóan hadilábon állok a nőgyogyikkal, valahogy nem csípem: "a vetközzőn le!" Kép szitut, egy vadidegen férfitől. Nem vagyok prűd, de akkor sem Kép
Az én dokim viszont csupa báj, és lelkiismeretes. És a lelkemre kötötte, ha bármi bajt észlelek, azonnal hívjam, akár éjszaka is, és azonnal intézkedünk. Szóval, ha kell a száma, meg az elérhetősége: sz.mercsa@freemail.hu emilcímen megtalálsz, és megadok mindent Kép
Egyszer mikor ott voltam volt ott egy kismami, akin látszott, hogy szegényesebb Kép ő képzeld sütit vitt neki, és úgy örült Kép egyébként már nyugdíjas, de szerintem jobb bőrben van mint, mi Kép és valóban elhivatott, nem a pénzre megy.
Na nem favorizálom tovább.
Ha segíthetek szólj! Kép
és nagyon vigyázz magadra!!!! magatokra!!!
szmercsa
31+2 Kép
szmercsa

AngelaniKép
de jó,hogy mész dokihoz,de jó!!!Légyszi írd meg,hogy mit mondott,mert már tisztára kivagyok az aggodalomtól!!!!és a takarításokat tényleg hagyd a fenébe.....
annamami

BodzaKép
szervezhetünk talit,ha gondolod én nagyon örülnék!!!!gondolom lennének még jelentkező innen is akik cstalakoznának!Képna meghírdetjük???Kép
annamami

Lucrecia!
Ha 175 fokra lehet dönteni, az szerintem nem baj. ha meg mózes részt is vesztek hozzá, akkor meg pláne.
tmarie

Angelani,
Megkérdezhetem, hogy az Istvánba, mi miatt mész? Mert ott nagyon sok jó doktor/doktornőről hallottam! És nem mindegyik magán, a korház sem rossz! Én ott fogok szülni (remélem), igaz az dokim magán, de nem kellett járnom hozzá havonta! Mivel nem volt gond, eddig 3x voltam magánba. És még kb.2x fogok menni.

De mindenek előtt ne idegeskedj! Emlékszel a kavicsos idézetre? Már nem tudom ki tette fel anno, bemásolom...Keresd meg a miértet, a megoldást!

"Gondolod, hogy kerül életed útjába
egyetlen gátló kő is hiába?
Lehet otromba, lehet kicsike,
Hidd el, ahol van, ott kell lennie!
Nem azért, hogy vissza tartson téged
Sem, hogy lohassza kedved, merészséged!
Jóságos kéz utadba azrért tette,
hogy te megállj mellette,
nézd meg azt a követ, aztán kezdj el beszélni
róla Isteneddel!
Õt kérdezd, hogy milyen üzenetet küld
azzal az akadállyal neked!
S ha lelked Istennel találkozott,
Utadban minden kő áldást hozott!"

Pr. 26+5

Kép

Kép
prüntyi

Annamami!
Én benne vagyok a taliba Kép
tmarie

TmarieKép
Szuper!!!!
AKKOR LÁNYOK FIGYELEM!!!!!
AKI SZERETNE HOZZÁNK CSATLAKOZNI EGY TALIRA AZ LÉGYSZI JELEZZE!Kép
Eddig jönne:Bodza,Tmarie,és jómagam.....Kép
annamami

Én is mennék, de eddig eljutottunk korábban is Kép
Mikor és hova?Kép

Kép

Kép
prüntyi

Tali névsor eddig:Bodza,Tmarie,Prüntyi,Szikeev(a téli topicbólKép),én....

PrüntyiKép
még sosem szerveztem talit,de gondolom várjuk meg legalább a holnap reggelt,addig talán mindenki benéz és ha van végleges névsor,hogy kik jönnének(de akár már közben is!)tehetnénk javaslatokat a helyszínre és amelyik a legtöbbünknek jó,oda mennénk.Lehetne pl.vmi szabadtér is ha jó az idő és úgy hallottam ilyenkor mindenki hoz vmi enni vagy innivalót,ami közös elpusztításra kerülKép Jól hangzik nem???
annamami

Kreáltam egy albumot összvissz 2 db képpel, ha valakit érdekel a fotóalbumoknál megmézheti itt.

Érdekes, hogy a hosszanti csíkos ruháról azt mondják, hogy az még teltebbé teszi az alakot, nálam viszont pont fordítva működik, kisebbnek tűnik a hasam benne, mint amilyen valójában! Kép Kép Ki érti ezt?!.. Kép

Dóri
22+2
Vendég

Sziasztok,

Angelani,
olvasom ám a kálváriádat, és drukkolok innen a háttérből, hogy minden oké legyen! Nyugodj meg, kapaszkodik a kisördög, nem lesz baj!

Lucretia,
ha "majdnem" vízszint a kocsi (ahogy a legtöbb "újszülött kortól" használható) akkor a MToysban lehet hozzá kapni szivacsból "éket" amit ha beleteszel, jobban közelít a vízszinthez. Nem tudom jobban leírni, egy sima szivacs háromszög, a magasabb részét oda teszed, ahol az ülés kissé megtörik, és akkor majdnem vízszintes lesz. Nekem is van a Gracohoz, de a szivacs univerzális. Teljesen vízszintes sztem csak a kiságy vagy a keményalapú mózes.

És akkor a tábla: (sztem most nincs benne semmi új, de a múltkor is azt hittemKép szóval szóljatok ha hiányos...)Ja, még annyit kérnék, hogy akinél kiderül a neme vagy a neve, az Penna felkiltással írjon már egy sort a hozzászólásba, mert ha csak úgy mellékesen leírjátok, lehet, hogy elaszaladok felette. Még így is előfordulhatKép
üdv
p 24+1

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 31 hét + 0 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 30 hét + 2 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 30 hét + 0 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 29 hét + 5 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 29 hét + 0 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 28 hét + 5 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 28 hét + 5 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 28 hét + 4 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 28 hét + 4 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 27 hét + 6 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 27 hét + 5 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 27 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 27 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 26 hét + 6 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 26 hét + 6 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 26 hét + 4 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 26 hét + 4 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 26 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 26 hét + 0 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 27 hét + 5 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 25 hét + 5 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 25 hét + 6 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 25 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 25 hét + 5 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 hét + 2 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 24 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 24 hét + 4 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 24 hét + 3 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 24 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 24 hét + 1 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 23 hét + 2 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 24 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 23 hét + 1 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 23 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 22 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 22 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Fanni Dóra? Szt. István 29 év / Bp. XIX 22 hét + 4 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 21 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 21 hét + 5 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 20 hét + 0 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 15 hét + 1 nap
</pre>
penna

Sziasztok!

Hétfőn voltam zsömle+tej vérvételen a cukrom ok, de kiderült a vasam és a hemoglobin szintem a béka feneke alatt úgyhogy mostantól vasat kell szednem. Ráadásul 2 napja fájt (eltört) fogam elmentem tegnap dokihoz de elküldött szájsebészetre. Majd be sz@rtam reggel mikor elmentem de nagyon ügyin szedte ki nem is fájt (érzéstelenített az is igaz).

Angelani!
Vigyázz magatokra.

Szombaton megyük megvenni a babakocsit és a kiságyat már alig várom.
gviki

PENNA!

LÉCCI ÍRD BE, hogy 25 éves vagyokKép

Köszi, a többi stimmel nálam, és köszi a szivacstippet isKép

Lucretia
25
lucretia

Lucretia!Kép

Enyém is Bergonhoz hasonló és enyém sem teljesen vizszintes, de szerintem nem baj.
Mert a peslus is feslvesz valamennyit.
Legalábbis ezt mondták nekünk a Bergonban is.

Én mosndjuk nem a babakocsiban fogom altatni legtöbbet inkább a kiságyában.
Max ha sétizünk akkor fog ott aludni egy két órát.

Akkor túl nagy baj nem lehet abból, hogy nem vizszintes teljesen.Kép

Mea(26+3)

Mea
mea

Luc!

De jó, Bergont vettél???
Mi is azt fogunk, ez már majdnem biztos!Kép
A férjemmel beestünk szombat fél 2-kor a nagykerbe(XV. kerület), (2-kor zárnak) és egy nagyon kedves 50-60 as pasi bemutatta a kocsit(hozzáteszem, hogy én már voltam előtte 2x és mindkétszer 2 unott picsát(bocsi) találtam ott, akikből alig lehetett még árat is kicsikarni), és a férjem telejesen el volt ájulva, hogy ennél jobb nem is kell, jobban fel van szerelve mint az ő kocsijaKépKépKépA pasi jót röhögött rajta !
Mindenesetre annyit mondhatok hogy szintén valamelyik babás-mamás ujságban olvastam hogy az európai szabvány szerinti kocsik egyik sem vízszintesek teljesen!
Szerintem ezen már nem áll vagy bukik semmi!

Angelani!
Nagyon izgulok érted, mi van???
Voltál a másik dokinál???
Látod, egyébként másnak is 2000 a méhszája!
Amúgy most én is jól parázok, mivel nekem is jövő héten kellene mennem, és annyit lótok futok mint még soha életemben, remélem nem lesz baj, bár még így sem vagyok olyan fáradt, hogy éjszaka normálisna tudjak aludni!

Lányok!
Én nem tudom mikortól áll be a baba napirendje, de az én baby-m hajnal 4 től akkora bulit csapott, hogy majd leestem az ágyrólKépKépKépKépKép

Ma voltam a Diósdon lévő üzletben, és nagyon meg voltam elégedve!
Nagyon kedves nőt találtam ott, aki mindent megmutatott, sőt alig akart elengedni, pedig még egy cérnaszálat se vettem!
Egyedül nem akratam, mondtam neki, én csak előfutár vagyok.Kép
Egyébként tényleg tuti!Mondjuk leméretezed a Brendonba a neked tetsző bútort, elviszed hozzájuk és mindtegy félárért megcsinálják a te általad választott színben méretben stb...
Tényleg mindnkinek ajánlom!

Megann 26+3

Kép

Kép
megann

Mea
Köszi a kocsi-infókatKép

Lányok!

Nekem is van ám már albumomKép Lucretia albuma a neveKép

Lucretia
25
lucretia

MegannKép

Nekem is nagyon tetszik a Bergon. Mi vidéken vettük meg, de mi is ott a nagykerben néztük ki. Az első kerekei bolygósíthatóak.
Nekem speciel azt mondta a párom, hogy annyi mindenre kell figyelni, hogy egyszerűbb autót venniKép(neki persze, ő autószerelőKép
Az én bébim is hiperaktív, néha nem tetszik neki, ha az oldalamra fekszem, pedig még egy párnát is teszek a pocim alá, de menten rugdosódni kezd olyan erővel és tempóban, hogy kénytelen vagyok megfordulni.

Köszi, hogy megnyugtattatok a vízszintes-problémával kapcsolatbanKép
lucretia

Sziasztok!

Megérkeztem a dokitól.
Nagyon rendes és látszik, hogy érti a dolgátKép
A méhszájam tökéletesen zárt, de valóban 2000-et írt a könyvbe.
Viszont elküldött vér és vizeletre, vett hüvelyváladékot a folyás miatt. Elküldött terheléses vércukorra, mert azt most kell megcsináltatni. Sőt! Elküldött ellenanyag szűrésre is, mert állítólag azt 4X kell levenni.
Jó a szívhang, magzatvíz rendben.
De ha továbbra is görcsölök, akkor kórház.
(Ma még elkerült a keményedés)kopp..kopp...
Egyelőre faros a babó, de még változhatKép
Egész nap ficánkolKép
zt mondta, hogy a kiszáradás is okozhat görcsöt. Tehát napi 2Liter folyadék. Felírt Corinfar-t, vagy Corinfar retard-ot. Azt mondta, hogy nyugodtan beszedhetem, de rengeteg folyadékot igyak mellette.
Nagyon rendes doki. Most egykicsit jobb, de szerintem a sok üléstől, a várakozástól fáj a derekamKép
Na meg jól megpiszkáltKép
Most ennyit írok, mert lepihenek.
Legyen szép estétek.
Még visszanézek!
Sziasztok!
Angelani
26+2

Kép
angelani

AngelaniKép

Örülök h ilyen rendes votl ez a doki.Kép
Pihizzél sokat, minden rendben lesz.

Ellenanyagot nekem sem néztekKép

Az mire kell???

Pusz

Mes(26+3)

Mea
mea

Most beszéltem a dokimmal és azt mondta minden rendben volt a múltkori vérvételem eredményeivel.Kép
De jó!!!Kép
Ezek szerint a cukor is rendben volt.

De jövő hét szerdán megyek hozzá, akkor majd megbeszélünk mindentKép

Ma kitakarítottam a kocsinkat és le is mostam.)
Eléggé lefáradtamKép
Már nehezebben bírom.

Ja és voltam védőnőnél, mondta hogy jól kikerekedtem hirtelen.
61,5 kg-ot mért, tehát 1 hó alatt 4 kg jött rám.

Azt mondta h innentől kezdve azért figyeljek oda miket eszem, mert jöhet rám sok is, de állítólag nehezebb a szülés akkor.
Nem is tudtam.

Erre befaltam ma is diós tésztátKép

Ennyit a cukormentes étrendemről!

Ez van, imádom és kész és ezt kívánom!!!

Mea(26+3)

Mea
mea

Angelani!

Én is nagyon örülök!!! Ha visszaolvasol fogod tudni ki vagyok.
Az orvos tényleg jó! A gyógyszer is nagyon szuper, nálunk is ezt adták volna. Amikor kiváltod és a tabletta nem rózsaszines hanem pici sárga: a sárgát nyelv alatt kell elszopogatni. A két fajta gyógyszer ugyan az, csak más kiszerelésben.
Remélem nem voltam zavaros!
És örülök nagyon, hogy találtál olyan orvost aki megbízható!KépKépKép

Pussz! Szikeev az ősziektől!
szikeev

AngelaniKépKépKép
Annyir örülök a jó híreknek!!!!!KépEz tényleg alapos dokinak és vizsgálatnak tűnik,ahogy így leírtad,remélem picit megnyugodtál!Kép
Rengeteget pihenjél és ne lesz semmi gond!
Szeretettel gondolok rátok:
annamamiKép
17+3
annamami

BOCCS!
Elszúrtam én Szikeev a téliektől!Kép
Néha már én is elkutyulódom!KépKépKép
szikeev

LÁÁÁÁÁÁÁnyok!!!!
ki szeretne még jönni az őszi/téli topicosok talijára????????Jelentkezőket várunk!!!!Kép
Szmercsa,Lucretia,Hari,Benianyu,Megann,Penna,Dori_bp,Mea,uxi,Jucc,Dudukly,Bkrisz tina,rokica és persze te is kedves Angelani,ha úg érzed magad és az orvos is engediKépKépKép
LÉCCILÉCCILÉCCI NYILATKOZZATOK,HOGY JÖNNÉTEK-E?Kép
annamami

Annamami!Kép

Én benne vagyok, hol és mikor?Kép

Mea
mea

Annamami, egyértelmű, hogy megyek!!!

Lucretia
25
lucretia

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: