Sziasztok csajok,
Sajnos nem voltunk az Attila dombon, mivel a vasárnap reggeli idő elrémisztett minket, de jövő vasárnapra újra beterveztük. Szombaton este meg milyen szélvihar volt a Balcsin ! A kikötőben álló hajóból nézve horrorfilmek jelenetei jutottak eszembe. Aztán a következő élmény az volt, amint Boglárról Földvárra vonatoztunk este tízkor és a Balaton part összes HMCS-je ott bulizott...hát ezt a vonatot a jövőben kihagynám
Ma reggel viszont végre megcsináltattuk a HIV/Hepatitiszes vérvételt a Kaáliban. De még mindig egy csomó vizsgálat hátra van. Azt hiszem kezdek izgulni. Leginkább a menzim napján...egyelőre még tartja magát, jó lenne ha kibirná csütörtökig.
Renóca, micsoda izgalmak, azért remélem nemsokára találkoztok a babátokkal.)
Orsi,
Megpróbálok majd valami jobb nyűg-űzőt kitalálni és jelentkezem. Addig ti csak golfozgassatok
Érdekes, nekem valahogy nem tűnik az olyan izgalmasnak, dehát nem vagyunk egyformák...
Farkasok,
Remélem legalább az osztálytali jó volt, hamár a lánybúcsú nem annyira sikerült
Stella,
Jó lenne ha együtt számolhatnánk a napokat júliusban
A varratáshoz sok sikert ! Ha bejön nektek, akkor ősszel én is belevágok
Zsebi,
Az a fontos hogy élvezzétek a nyarat apával, és ezt még az a csúnya menzi sem ronthatja el...
Reno,
Nekem nem világos, akkor most tuti hogy nincs a dologban baba ? Amit Orsi írt abból úgy tűnik hogy lehet, nem ? A doki mit mond a cisztáról?
Holnap sajnos megint utazok (Vilniusba), de csütörtökön jövök. Hátha addigra lesz Édennél egy zebra
Kriszta