Új privát üzeneted érkezett!

Wish Kép
először Kép de lesz még több is, mert mindkettőnknek tetszett dolog, így megtanulunk golfozni.
Érdekes, mert elég sok sportot kipróbáltam, és többet is űztem versenyszerűen is, de komolyan ilyen nehézzel, mint a golf még nem találkoztam Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,
Sajnos nem voltunk az Attila dombon, mivel a vasárnap reggeli idő elrémisztett minket, de jövő vasárnapra újra beterveztük. Szombaton este meg milyen szélvihar volt a Balcsin ! A kikötőben álló hajóból nézve horrorfilmek jelenetei jutottak eszembe. Aztán a következő élmény az volt, amint Boglárról Földvárra vonatoztunk este tízkor és a Balaton part összes HMCS-je ott bulizott...hát ezt a vonatot a jövőben kihagynám Kép
Ma reggel viszont végre megcsináltattuk a HIV/Hepatitiszes vérvételt a Kaáliban. De még mindig egy csomó vizsgálat hátra van. Azt hiszem kezdek izgulni. Leginkább a menzim napján...egyelőre még tartja magát, jó lenne ha kibirná csütörtökig.

Renóca, micsoda izgalmak, azért remélem nemsokára találkoztok a babátokkal.)Kép

Orsi,
Megpróbálok majd valami jobb nyűg-űzőt kitalálni és jelentkezem. Addig ti csak golfozgassatok KépÉrdekes, nekem valahogy nem tűnik az olyan izgalmasnak, dehát nem vagyunk egyformák...

Farkasok,
Remélem legalább az osztálytali jó volt, hamár a lánybúcsú nem annyira sikerült Kép

Stella,
Jó lenne ha együtt számolhatnánk a napokat júliusban KépA varratáshoz sok sikert ! Ha bejön nektek, akkor ősszel én is belevágok Kép

Zsebi,
Az a fontos hogy élvezzétek a nyarat apával, és ezt még az a csúnya menzi sem ronthatja el...

Reno,
Nekem nem világos, akkor most tuti hogy nincs a dologban baba ? Amit Orsi írt abból úgy tűnik hogy lehet, nem ? A doki mit mond a cisztáról?

Holnap sajnos megint utazok (Vilniusba), de csütörtökön jövök. Hátha addigra lesz Édennél egy zebra Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Holnap reggel megyek UH-ra, akkor kiderül, hogy kipukkadt-e a ciszta. A babácskát sajnos nem lehet a magas progiszintből egyenesen következtetni, bár úgy lenne!
Jó utat!
reno
renoka

Reno Kép
De a magas HCG szintből igen Kép Reméljük, hamar itt lesz annak is az ideje.

Wish

wish

Hahó Mindenki!

Nagyon lehaltunk! Felraktam a tali táblát, de nem reagált senki. Mi legyen?

Reno,
holnapra megy a drukk!

Éden,
holnapra neked is ezer meg ezer drukk! És gyere mihamarabb az eredménnyel!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Tényleg nagy a csönd a topicban... Hajrá lányok! Kép
Most már hivatalosan is Kaali-snak számítok Kép
Legalábbis, voltam a párommal Krizsánál. És nagyon jó benyomást tett rám. Örülök, hogy elmentem. Most jön egy hormon vizsg. meg egy sperma vizsg, aztán júli elején még egy konzi a dokival. Augusztusban lehet inszem? ( csak halkan mondom, hiszen addigra spontán is összejöhet ugye Kép Kép

Szóval olvasni szeretném a nagy nyüzsit!!! Kép Kép

ZsebiKép
A profilomba már tettem képet (én + Unique + Orlando, ők a két kutyum) magamról. Feltöltés még nem megy, túl nagy a mp. Kép Dolgozom rajta. Kép

Lányok,
Kinek esedékes mostanában inszem vagy lombik? Rég nem láttam táblit... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok lányok!
Én most előszőr vagyok ebben a topikban. Segítsetek nekem.Kaptam dr.nevet a Kaáliba. Nem tudom, hogy ott kell-e fizetni a beavatkozásokért, inszeminációt javasoltak nekem.Valaki tud nekem segíteni megköszönném.
cinca

Rendesen be vagyok tojva, hogy mit lát holnap a dokim az UH-n. Szeretnék én hinni, de nem merek és nem is annyira tudok...a csodákban.
Unique, jujj de szépek a kutyáid! Jók a nevek is.

Wish és Lara is puszi a drukkért, holnap jövök, jelentek.
reno
renoka

Cinca Kép
Üdv a topicban!
Én a Dr. Krizsánál voltam a Kaáliban, pont tegnap először. Nekem is ajánlották. Ott állítólag minden prof nagyon jó, nekem pont őt ajánlották az ismerőseim. A színvonal igényes, a nővérek nagyon kedvesek.
És az árak sem horrorak. Bár én elég húzós helyről jöttem (Telki). Kép
Konzi a dokival 10e, UH+chlamydia+nem emlékszem 14,5e, hormonvizsg. 12,5e, spermavizsg 10e, Inszem 30e/db, max. 6 lehet, lombik (5 db) TB támogatott, ingyenes, a gyógyszereket kell "csak" megvenni.
Ennyit tudok, az tuti, hogy ezekre a fenti vizsgálatokra el kell menni, de ebből az UH+... és a hormonvizsg-t lehet máshol is, ad a doki beutalót. A spermavizsg-t csak az ottanit fogadják el.
Nekem egyelőre ennyit mondott a doki. Kb. 2 hét múlva ha meglesznek a vizsgálatok, megyünk vissza hozzá a "hogyan tovább" miatt.
Mióta próbálkoztok? Merre jártatok eddig? Szedtél már valami gyógyszert?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Renoka Kép
Köszi a bókot a kutyáim nevében! Kép Pedig ez még nem is a legjobb kép róluk... Na nem akarok túlzásokba esni, kicsit elfogult vagyok.. Kép Kicsit olyanok nekem, mint a gyerekeim Kép

Szurkolok Neked az UH-hoz. Melyik dokihoz is jársz?

Unique

KépKép
unique

A saját nőgyógyászomhoz megyek, a Kaáliban már nincs dokim, elhagytam őket.
reno
renoka

Unique!
KépAranyosak a kutyuk. Szívből kívánom, hogy mire az első ultrahangra mész már babócás legyél.

Éden Kép
Nagyon sokat gondoltam rád mostanában.

Renoka
Remélem minden rendben lesz. Hol folytatjátok a babaprojektet?Kép

Lara
Nem fáztok Andorral? Mire beszerelték a légkondit nálatok megjött az ősz. Vagy attól lett hideg, hogy bekapcsoltátok?Kép

Renóca
süni_renóca

Reno!
Nagyon nagyon szorítok neked holnapra!!!!!
Kép Tudod mondok neked valamit hinni kell a csodában mert bármily hihetetlen velünk is megtörténhet. Nálad most rendberaktak mindent szóval én bízok nagyon!!!!!!!

Unique!
Szupreke a kutyusok! Hát akkor üdv a Kaálisok táborában remélem hamarosan zebrával gyarapítod a csapatot, mostanában ez nem igazán megy ez itt nekünk jó lenne megtörni a jeget.
Most Éden fog tesztelni én úgy dudtam csütin, de Lara szerint holnap szóval a lényeg nagyon kell neki szorítani mert a napokban esedékes. Aztán szépen pihenünk és augusztusban kezdi mindenki előről az egészet. Itt igazából most a zöme lombikos.

Cinca!
Unique mindent helyesen leírt ezek a Kaáliban az árak, de ha már elkezdet a lombikot vagy az inszemet onnantól már a vérvételekért és az uh-kért nem kell fizetni, előtte meg lehet máshol tb. alapon. Kép

Lara!
Megnézem a táblicskut, bevallom a munkahelyemen nem volt rá időm. Jó lenne ha tudnánk valamit egyeztetni. Kép
HOgy vagy? Számítógépetek megjavult, vagy javulóban?

LÁNYOK HOVA TÛNT MINDENKI??????? GYERTEK SZORÍTSUNK EGYÜTT ÉDENNEK!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Én Dévais vagyok (ugye Wish, Lkt. és Farkasok)! Jelenleg 14 hetes vagyok iker babáimmal, akik ICSI lombikkal sikerültek! Éppen ezért fordulok hozzátok (főleg akik hasonló cipőben járnak v.jártak), hogy mi a véleménytek arról hogy az ICSI eljárásoknál a mi Dévai dokink javasolja a magzatvízvizsgálatot! Kiváncsi lennék, hogy nálatok a Kaáliban mi az orvosok hozzálása az ICSI-s kismamákhoz?
Nagyon nem szeretném ha az amniocentézis miatt valami bajuk lenne, biztos hogy belehalnék! Szerintetek milyen más módszerekkel lehetne megbizonyosodni arról, hogy nincsennek kromoszómarendellensségek?
nikosz

Zsebi Kép
Látom megint elővetted a táblácskádat, remélem használni fog Kép

ÉdenKép
Drukkolok a tesztedhez (és nem csak azért mert Zsebi ránkparancsolt Kép)

Reno Kép
Neked is sok drukk holnapra. Remélem csupa jó hírt mond a dokid.

Gyorsan tűzzük ki a talit, mert a Dévaiban is lesz és szeretném ha nem ütköznének. Én már csak ilyen kis önző vagyokm, hogy mind a kettőre szeretnék menni Kép

WIsh

wish

Wish!
Hát igen sajnos elő kellett venni megint a táblát, remélem felébrednek az alvó mormoták, mert jó lenne dumcsizni akkor is amikor éppen nem történek nagy dolgok, bár ezt soha nem tudjhatjuk kinek mi van éppen a pocakjában!

Nikosz!
Ehhez sajons én nem tudok hozzászólni, csak annyit, hogy itt nem nagyon írnak erről a dolgoról a lányok,hogy kötelező lenne a vizsgálat, de jönnek az okosak és elmondják. Boldog babavárást kívánok neked!!!

Farkasok!
Hát ti is úgy eltűntetek mint az aranygyűrű! Kép

Byby!
Veled is mi lehet! Megcsinálták végül a lapart!

jaj lányok tényleg hiányoztok érdekel a sorsotok hogy kivel mi történik! ÍRJATOK!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!Kép
Nikosz
Az én babám is ICSI-s lombikos volt, sajnos már nincs köztünk. Nem akarok az amniocentézis mellett, sem ellene érvelni, de valahol itt a neten olvastam, hogy az ICSI-s babáknál valamivel több a fejlődési rendellenesség. Ezzel nem megijeszteni akarlak, mert ellentétes véleményt is hallottam, szóval nem tudom, mennyire igaz. (Azért ha belegondolsz, ez az ICSI-s dolog mégiscsak a természet megerőszakolása.)
Én nem voltam magzatvízvizsgálaton, féltem a vetéléstől. Jó volt az AFP eredmény, rendszeresen volt UH vizsgálat, a kisfiam mégis fejlődési rendellenességgel született.
Igazából a helyedben én is tanácstalan lennék.
Egy alapos genetikai UH?!

Süni Renóca!
Nagyon gondolkodunk mi is az örökbefogadáson. Légyszíves időnként tájékoztass minket, hogy hol tartotok a papírokkal. Egyáltalán hogy kell ezt az egészet elindítani?

Petyaanya

Kép
petyaanya

Petyaanya!

Kép

Mail címem a profilban. Ha elküldöd a tied szívesen válaszolok, mert van ami nem egészen publikus a tapasztalataimmal és a folyamattal kapcsolatban.

Mindenkinek szép napot, az időjárás ellenére is.Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok Lányok!
Annyira jólesik fájó kis lelkemnek, hogy ennyit gondoltok rám, és drukkoltok nekem.
Ma reggel két különböző teszttel is negatívat produkáltam, most értem vissza a Kaáliból, de csak 1 óra múlva lesz meg a vérvétel eredménye. Valami azt súgja nekem, hogy újfent csak a Kaális statisztikát fogom rontani...
Ugyanazt érzem, mint az előző lombiknál, hogy iszonyúan meg akar jönni a mensim, de a Duphaston nem hagyja...
Sajnálom, hogy csalódást okozok Nektek, valóban jól jött volna már egy kis biztatás mindenkinek, hogy lám, mégiscsak sikerülhet(ne)...

Éden
Éden

Éden!
Ezt én már nem akarom elhinni!!! Kép Mélyen le vagyok döbbenve és vérzik a szívem. Utálom az egycsíkos teszteket! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Jó reggelt.
ne haragudjatok, hogy nem nagyon jelentkeztünk mostanában.
Nem mondhatnám, hogy lenne bármilyen okunk is a távolmaradásra, ezért bocsi.
Igen nem sokan írtunk a hétvége óta, így biztosan mindenki lelohadt, szóval az amplitúdók kioltották egymást.
Igaz nekem van igazolásom több napra is.
Lásd szombat osztálytalálkozó.
Ez nagyon kemény buli volt, de megint főleg csak én kontrolláltam magam, így én lettem a pesztra meg a dokumentáló.
Mivel ott alvós buli volt (Esztergom - Párkány SLO), így a vasárnapom is tönkre ment.
Igaz még ma is nagyon fárdt vagyok, de ebben már biztos az idő is benne van, illetve a tegnapi foci.

Judit vasárnap sütött egy nagyon nagyon finom tortát, majd biztosan megosztja veletek is, illetve kóstolás örömét is remélem a talira.

Lara,

Bocs hogy nem reagáltam a tali táblára, igazából arra számítottam, hogy hátha változott valakinél a helyzet így könnyebb lesz választani, de úgy látom nem.

Mi legyen, hol legyen?
Bár ha ma esik ugye 40 napig esik, ez nagyban befolyásolhatja a helyszínt.

A hétvégén megint lakodalomba megyünk, már elég lesz.
Főleg ebből már most elegünk van.
Judit kolléganője, aki csak azért hirtelen megy férjhez, mert a férj öccse bejelentette, hogy nekik aug.-ban lesz így nekik be kell előzni!
Semmi lelki készülödés a lakodalomra, inkább csak muszályból csinálják.
Ja és hajón lesz, ami potom 1,6 millióba kerül (80 személynek), de ezen kívül aztán már semmire nem költünk.
Nem lesz süti a tortán kívül.
20 ezerér vettek üdítőt.
A menyasszony cipő lapos térdik felköthető saru.
Pedikűr manikőr nuku.
Fodrász kozm. semmi, majd ő otthon befesto a haját...és kijelentette, hogy ő nem vár semmit ettől a naptól.
Más meg hogy örülne ennek, készülődne.
Juditot mindig megkérdez mindenről, hogy nálunk, hogy volt, de aztán semmi nem lesz belőle.

Persze a nászajándék 10 milla sem jelent semmit.
Mert emellett a meghívóban is ott van a számlaszám, amire utalni kellene.
De lesz menyasszony tánc is.
Ki érti ezt, még egy vőfély sem :-)
És persze pénteken még dolgozik, majd hétfőn újra.
Minden nap ez a téma otthon, mert jó lesz ha túl leszünk rajta, mert elegem van.
Na nem akarlak untatni benneteket ezzel, de most ilyen hülyeségekkel telnek a napok, plusz a spontán akciókkal.

Na meg a nyaralgatás tervezésével.

Csók,

Farkasok

Kép
farkasok

Zsebi,
én is utálom az egycsíkosakat, nekem ez már a 27. volt...:-((
Szerintem nem is árulnak a boltban kétcsíkosat :-))
Éden
Éden

Éden
Kép
Nagyon sajnálom!
Nem tudom miért játszik velünk ilyen durva játékot az élet!
De akkor is menni kell tovább!
És mielőtt végképp elkeserednénk várjuk meg a véreredményt, jó?
Stella

Kép
stella9

Éden!
Lehet hogy a boldban ritka a kétcsíkos teszt, de reméljük a Kaáliban most nem lesz rikta a HCG szinted és akkor kit érdekel a két negatív teszt!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Éden,
Anyira sajnálom. Mi a franc van itt, hogy senkinek sem sikerül Kép Azért drukkolok a HCG szintnek, hátha...

wish

szevasztok,
Farkas úr beszámolt a nagy büdös semmiről, NEm tudom ki szívott a mai 3-as metró reggeli lerobbanásával és Ferenciek tere lezárásával. Nem baj legalább láttam, hogy mit művelnek a Keleti pályaudvarnál.

Éden,
Agyam dobom el, Mit mondjak legalább az idő szar és velünk együtt búslakodik. Sok puszi Neked külön.

Tegnap akartam írni otthonról, de belevetettem magam a vasalásba, így mire hazajött Krisztián a fociból már csak enni akartam, hogy be tudjam venni a cinket, mert azt csak úgy tudom, utána meg lefeküdtünk és szunya volt.

Lara,
Kapcsold már ki a légkondit mert lefagyok.Remélem Andor-úrfi élvezi a kedvező babanövekedést serkentő időjárást.

Ami a talit illeti, nekünk bármikor jó, én akár egy házi taliban is benne vagyok, lehet nálunk is.

Farkasok J

Kép
farkasok

Hívtam a dokit, és mondta, hogy bár nem nulla a HCG-m, ahhoz túl kevés, hogy tovább kellene szednem a Duphastont. Abba kell hagyni a gyogyó szedését, és hétfőn újra vérvételre kell mennem. Ez utóbbit nem értettem, hogy minek, mert ha gyakorlatilag nem vagyok babás, akkor mi történhetne addig a HCG-mel?
Nem értek hozzá, de ennek ugye nincs köze a méhenkívüli terhességhez? Ezt elfelejtettem megkérdezni...
Éden
Éden

Éden,
hát, ráhibáztál. A méhenkívüli kizárása miatt szokták kérni a második vérvételt. Bár a hcg akkor is ugyanúgy termelődött volna és magas is lehetne.
Ezen azért most ne agyalj. Tényleg nagyon ritka a méhenkívüli, de azért jobb kizárni.

Azért az bíztató, hogy most beindult valami!
Õszintén sajnálom, hogy nem sikerült!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Ma vagyok először a a babanet-en. A férjemmel babát szeretnénk. A kaáli-ba járunk. Túl vagyunk az előzetes vizsgálatokon. Mostanában 5 napon belül lesz az első inszemünk. 4 petém is van. Most 14, 12 mm-esek. Tudja valaki mire készülhetek nem orvosi szempontból?
Olvasgattam a topikot, mi az ICSI? Elég tájékozatlan vagyok ebben a témában, úgyanis 5 évig nem is probálkohattunk, pajzsmirigy és agyalapimirigy elváltozás okán. Nem fájdítottam a szívem.

Zsizel
zsizel

ZsizelKép
Üdv a Babanet-en. Nagyon jó kis csapat ez!
Nekem nem volt inszemem, de majd biztos jön valaki, aki tud segíteni.
De mi az a "nem orvosi szempont"???

ICSI: a lombiknak az a módja, amikor a spermiumot befecskendezik a petesejtbe. Sima IVF-nél csak ráengedik a spermiumokat a petékre és szinte "természetesen" termékenyülnek meg. Itt viszont semmit nem bíznak a véletlenre.
Akkor szokták alkalmazni, ha kevés a spermium, vagy valami miatt természetes úton nem tudnak behatolni a petesejtekbe.
Hát, konyhanyelven ennyi.
Drukkolok az inszemhez!
Szépek a tüszőid!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Én is csatlakoznék hozzátok újként, ha nem baj. Férjemmel mi is a Kaáliba járunk (illetve 1* voltunk eddig hi-hiKép)Szóval jövő héten lesz valamikor az első inszemem, be vagyok tojva rendesen. Mondjuk én izgulok minden újtól. A másodiknál már biztos lazább leszek. Milyen lesz? Kell magammal vinnem valamit? Ha végeztünk, mehetek haza, másnaptól dolgohatok, vagy pihi javasolt? Segítsetek légyszi!
Drukkolok mindenkinek, akinek esedékes!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Éden,
KépKépKépKép

Renóca, Farkasok,
kikapcsoltuk, kihúztuk és ha nem lesz jobb idő még a falrüól is lekapjuk Kép

Zsebi,
még mindig nem jó a gépünk Kép, de innen bentről tudok jönni. Ha minden igaz vasárnap már kész lesz. Tényleg jó lenne talizni!

Nikosz,
nekem ICI-s baba lakik a pocimban és szóba sem került a magzatvíz vizsgálat. Se a kaáliban, se a terhesgondozást végző nőgyógyászomnál. Sőt bennem sem merült fel. Minden leletem negatív, azt mondják a dokik, hogy tankönyvbe illő a terhességem. Mondjuk 4d-s uh-ra 2x is elmentem, hogy még egy doki megvizsgáljon, ott is teljesen egészségesnek találták. Én megcsináltatnám az AFP-t (bár ez ikreknél nem mérvadó, mert nem ad igaz eredményt), és egy genetikai uh-t meg egy 4d-s uh-t mindenképp csináltatnék. És ezek eredményének függvényében döntenék a magzatvíz vizsgálatról. Nehéz döntés!

Cinca, Zsizel, Évi,
üdv itt köztünk!
Az inszemnél maga a beavatkozás kb 5 perc, olyan mint egy sima rákszűrés, nem éreztek semmit. Utána az örzőben 1/2 órát kell még pihenni és haza is engednek. Aznap még ágynyugalmat javasolnak, de utána lehet menni dolgozni, csinálni a dolgaitokat, de azért lájtosan Kép

Petyanya,
jó téged látni!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kedves Mindenki!

Én is újként csatlakoznék Hozzátok...
Ma kaptam 4. Suprefact szurimat, ha jól következtettem long protokoll részeként.
Nikosz,
mi még csak ICSI előtt állunk, de én is jól frászt kaptam az itt-ott talált adatoktól. Főleg a "dévais" Bencsik A. könyv rémisztett meg.
Kérdeztem is a dokimtól, mi a véleménye.
Hát nem írom le, hogyan méltatta az adatot...
Pedig valakik leírták, vállalták...
kiscic

Ahoj Poplacsek,

Lara,
Nincs valami falba beépített kapcsoló is?

Cinca, Évi, Zsizel,
Mutassatok utat!!! Ahogy azt írták nagyjából mindenki pihentet, és majd június végén júliusban, augusztusban, szeptemberben kezdünk sokan, már ha addig egy-két spontán bébi nem jelentkezik.

Unique,
Állatiak a blökik. Nézz át a Dévais topikba, és keress vissza Hajnesz és Wish neve alatt vannak oldalak ahol Dévais lányok blökijei vannak. Érdeklődnék, hogy Orlando néven is bejelentkezel vagy a kutyus nem sértődik meg?

Kriszta,
Remélem vittél melegalsót magaddal, mert ha itt ilyen hideg van, akkor Vilniuszban jégszekrény állapot.

Petyanya,
Szia

Zsebikém,
Mi az ábra?

Gyerekek,
Akinek van ötlete, hogy hol lehet normális ruhát (felsőrész)venni, esetleg mérete is van ( és a cicijeim is elférnek benne anélkül, hogy az alja csak a köldökömig ér)és nem ez az egyméret típusú, mondanám, hogy bárhova elmennék vásárolni, csak legyen normális. Feltétlen be kell indulnia a június varró tanfolyamnak.

Ha valakinek van valami jó állás ötlete az is jöhet, bár lehet hogy csak a következő 4 hete kell kibírni és akkor szeptemberig elvagyok, akkor meg már jön a lombik, vagy előtte a spontán bébike.

Farkasok J

Kép
farkasok

Kiscic Kép
Én Dévais vagyok és ICSI-s. Dévai ragaszkodik a könyvben leírt adathoz, de a másik doki a Dévai intézetben is sokallja, szerint 4% körüli, ami viszont nem sokkal több, mint a spontán babáké. És ha jól tudom ez a 4% is 90%-ban Downt jelent, amit UH-on is jól kiszűrnek. Dévai olyan aggódós, hogy neki már az is fejlődési rendelleneségnek számít, ha kettővel több hajaszála van a gyereknek Kép Szóval ezen ne stresszelj.

Wish

wish

Kiscic Kép
És engem azért érdekelne, hogy hogyan méltatta az adatot Kép

wish

Kedves Wish!
Köszi a megnyugtató szavakat, a 4% valóban "jobban" hangzik. Megvettem a könyvet, gondoltam erőt merítek... hát itt kicsit leragadtam. Na, a hajszálakat elnézem... (hogy kell ide mosolygós fejecskét varázsolni? Béna vagyok, nem találom!)
kiscic

Dobjam ki a könyvet...
kiscic

Itt vagyok, és megint nem tudom feldobni a hangulatotokat. Nincs baba, igaz, hogy a ciszta is eltűnt. Azért most megint jó szarul vagyok. Főleg, hogy reggel csináltam egy tesztet, csak úgy, és felfedezni véltem rajta egy halovány csíkot, de a vérvétel eloszlatta a reményt.
Nem baj, már van abortusz tabletta is, hurrá Kép !
reno
renoka

Kiscic! Kép
Engem is érdekelne hogyan méltatta a dokid az adatokat!!!
És egyébként te is kaális vagy?
Kép = : és )
Kép = : és (
nikosz

Wish!Kép

Ezt eddig nem is mondtad!!! Tehát a Vass doki is túlzásnak találja???
nikosz

Kiscic és Nikosz,
Ezt találtam a neten:
"nem felel meg a valóságnak a 9%-os fejlődési rendellenességi arány: ICSI módszerrel fogant újszülötteknél nem gyakoribb a fejlődési rendellenesség, mint akár IVF, akár spontán teherbeesés esetén." Dr Török Attila

Reno Kép

Farkasok,
most akartuk a hétvégén megcsinálni a dugaljat a klímának, akkor inkább hagyjuk? Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kiscic Kép
Hihi Kép Jó méltatás Kép
Szerintem el kell olvasni a könyvet, aztán jól elrakni és elhatározni, hogy velük ezek nem történnek meg. Mondjuk én hátrányos helyzetben vagyok, mert engem időnként emékeztet rá a doki Kép
Amennyire én látom a legtöbb lombikos dokinak nagyon csípi a szemét ez a könyv, ugyanakkor mi a túrót olvasson el az ember, ha csak ez van.
Engem egyébként a történetek irritáltak benne a legjobban. Valahogy én nem azokra a kérdésekre lettem volna kíváncsi amiket az író kérdezett, és szívesen olvastam volna egy-két igazi sikersztorit is. (Elsőre sikerült gond nélkül és ilyesmi. Kép)

A mosolygós fej az egy ":" és ")" szünet nélkül. A vigyori ":" és "O", a szomorú ":" és "("

Reno Kép
Sajnálom Kép Lehettél volna a mi egyik sikersztorink Kép

Wish

wish

Nikosz Kép
Igen, Vass doki szerint 4%. Roxal mondta pont hétvégén, hogy ők rákérdeztek a tájékoztató előadáson. Nem tudom Dévai miért ragaszkodik a 9-hez. Lehet, csak dacból Kép Azt is Vass doki mondta, hogy ennek a 4%-nak a nagy része Down.

wish

Tali:
Felrakom a táblát mindenkinek. Nekünk 25-26-i hétvége lenne jó. Nézzétek meg és szavazzunk!
Farkasok,
a Szúnyogsziget jó ötlet, nekünk még Hűvösvölgy jutott eszünkbe.

Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara77,
köszi, most már tényleg érdekelne ki honnan szedi az adatait...
Nikosz,
igen, a pesti Kaáliba járunk.
Érdekelne még:
Nálunk alacsony spermaszám miatt kell ICSI. Ennek ellenére a páromnál feleslegesnek tartanak bármi kezelést, sőt nála eddig se HIV se hepatitisz, se semmi...
Renoka,
sajnálom.
kiscic

Lara Kép
Szúnyogok vagy hűvös..., hát nem tudom Kép
Bár mi 90%, hogynem tudunk menni.

wish

Lányok Kép
Azt hiszem, megfejtettem, miért ilyen rosszacsak mostanság a kaali-s statisztikánk! Kép
Nincs táblánk!!!! Kép
Volt, csak nem láttam vagy nem is volt? Más topicokban van tábla, és ott vannak babók is... Kép

Visszaolvasok és jövök! Kép

Unique

KépKép
unique

Na, bocsi. Ezek szerint tévedtem... Kép

KépKép
unique

De nem, ez nem "olyan" tábli volt! Kép

Jól elbeszélgetek magammal... Kép Kép

KépKép
unique

Vissza: Szülészetek, kórházak