Sziasztok!
Csemetém cicin lóg, én meg 1 kezzel irok, igy az ekezeteket most mellöznem. (bar ugy nekem gyorsabb lenne csak 2 kezzel, a mindegy )
Szoval parocskam 10 perccel 6 elott emgjott, en rohantam. Szerncsere kozel van a Kalvin ter.
Kicsit azert kestem, de nem maradtam le semmirol, masfel oras volt az eloadas.
Egy skot pasi volt az eloado, na ezt a kiejtest nagyon birom, tobb szot le is irtam, ahogy mondja, nekem oly vicces!
(Végre letettem ezt a kis cicifüggőt!)
Minden E-vel mondott, pl. azt hogy side, "szeid" vagy azt hogy difficult "defikult"
Szóval jót szórakoztam!
A munka kb. ugyanaz, mint a másik hely, ahova felvettek, talán annyival jobb hogy itt több tréninget adnak. Viszont nem segítenek a lakástalálásban (mint a másik helyen) csak az egyedülállóknak. Így elég kérdéses, hogy kimegyünk és ha nem találunk pár héten belül lakást és elfogy az a kis pénzünk, akkor mi lenne.
Ja és a fő dolog, hogy ők csak Cornwall-ban tudnak munkát adni, ami gyönyörű helynek látszik, (mutattak pár képet) és a klíma is jobb talán mint Sheffield-é, de nagyon kihalt télen és félő, hogy a párom, mint vendéglátós, nem találna télen munkát. Mert ez is egy szempont.
Pedig engem vonz a tenger, de nagyon! A vidéki élet is, mert imádom a természetet.
Szóval arra gondoltam, jelentkezek, és ha nem jön be a másik, akkor megyünk ide. Ha egyáltalán felvesznek.
Ja, és még az is negatívum, hogy Sheffield-ben van egyetem, nem is egy, itt meg nincs.
Pedig nem lenne rossz a lehetőség a továbbtanulásra.
Zsóka!
Sok szerencsét nektek! Ha valamit találok írok.
Nekem még egy olyan ötletem is lenne, hogy kellene nyitni egy privát ovit, (childminder)te meg én, ill. mi. Csak ehhez egy nagy ház kellene, amit kibérelni gondolom kész vagyon, és egy csomó engedély. No meg az, hogy legalább egy két évig kint legyünk mindannyian. De inkább még tovább.
Berni!
Na, beszálnál a childminder nyitásba????
Legalább neked nem kellene fizetni érte!
Amúgy ez csak vicc, de komoly is lehetne!
Most megyek, ki kell töltenem a jelentkezési lapot és leadni még ma, vagy holnap.
Nem semmi, még az oltásaimról is kérdeznek. Egy kész regényt kell írni nekik. Nem baj, rám fér egy kis angol nyelvgyakorlás.
Kati!
Nagyon köszi még egyszer!
Ha Cornwall-ba költözöm, a te érdemed lesz!
Pusz.
Andi