Sziasztok!
Nem semmi termés van itt mostanában, alig győzöm olvasni!
Gyönyörűek a babák mind!!!
Jammie,
levelet megkaptam, köszönjük előre is a CD-t!!!
Orrszívóban
nekünk is porszívós van, "csöpi" és bevált, üveg és könnyen tisztítható, bár eddig szerencsére nem sokat kellett használnunk.
Oltás:
Mi is már az új, infanrix nevűt adattuk be Marcinak, hétfőn kapja a 4 hónaposat, de itthon van a hűtőnkben már az 5 hónapos oltás is, a legközelebbi kerületi patika beszerezte nekünk. Ami hiányzik a jelenleg kapható oltásból az a Szíbin csepp, amit viszont külön megkap csepp formájában. A 3 hós komplex oltás semmi reakciót nem váltott ki Marciból, ugyanolyan volt mint máskor, talán kicsit többet aludt délután. Én is tettem rá vizesborogatást, az szerintem sokat segített neki!
Rossz időben mit csinálunk?
Ma pl nagybevesároltunk a hétvégi keresztelőre, mert mindenki hozzánk jön és főznöm kell 14-15 emberkére.
Egyébként mi is táncolunk, minden félére, keringőre, bármire, csak mozogjunk. Gyerekdalokat szoktam neki énekelni, mostani kedvence az Egy kis malac, röf-röf-röf, ..., persze az orra is részt vesz a játékban!
Képzeljétek Marci tegnap először fürdött a nagy kádban, mert a kicsiben már csak kanyarban fért el, hát nagyon élvezte, rakok fel róla képet. Egyébként ma 4 hónapos, 6,75 Kg és kb 65-66 cm. Olyan hihetetlen, hogy 4 hónapja ilyenkor még ott küzdöttünk, hogy mikor bújik már ki és most pedig már ilyen hatalmas legényke, annyira rohannak a hetek!
Szebb, naposabb és melegebb napot Mindenkinek és fel a fejjel, orrot nem ér lógatni, itt vannak a legjobb anyukák és mindenki mindent jól csinál, na és minden gyerek csodálatos!!!
tamesz+Marcell aki 4 hónapos