Sziasztok!
Gabi!Nagyon sajnálom,hogy ennyit kellett szenvedned,remélem a baba feledteti a kínokat!
Evés kapcsán annyi tudok mondani,hogy állítólag nem szabad a k betűs zöldségeket(Káposzta,karfiol,karalábé stb.),a B betűs zöldségeket(Bab,borsó stb.).Gyümölcsök közűl amit szabad az alma,kevés banán,görögdinnye,őszibarack.Elvileg a többi tíltólistás,de ami biztos,hogy epret nem szabad,mert erős alergiás reakciót válthat ki a babánál.Ugyanez vonatkozik a citrusfélékre is.Inni,semmi rostosat,koffeineset,szénsavasat.
Ugye milyen szörnyen hangzik?De a szigorúan tilos gyümiken kívűl az a legjobb,ha te kitapasztalod,mert lehet,hogy Levinek nem ártanak egyes dolgok.Egyél egy kicsit és ha nyűgösebb,sírósabb,jobban fáj a pocija,akkor pár napig ezt ne edd.Majd megint egyél és ha a reakció ugyanaz,akkor hagyd ki teljesen az étrendedből.Én szinte semmit nem eszem,husokon,tésztákon,rizsen és krumplin kívűl,mert sajnos Zsófinak szinte minden megárt.Még a tejfélék,tejtermékek is.
A képet nagyon várjuk,édes lehet a kicsi!
Lili!
Igen,nagyon fárasztó tud lenni két kicsi,de ettől is szép.Amikor sétálok Zsófival,hogy megnyugtassam,jön Gergő,megfogom a kis kezét és ő is sétál velünk.Ezt nagyon szereti,vagy este segít fűrdetni
Anikó!Örülök,hogy jól vagytok,nem irigyellek benneteket pocaklakót hordozókat ebben a nagy melegben!
Orsi!
Tényleg néha legszivesebben a hajamat tépném,de csak rájuk nézek,bele ezekbe a gyönyörű ártatlan szemekbe és már nem is vagyok dühös.Sírnak?Igyekszem megnyugtatni őket!Kiborúlt leesett valami?Nem baj összeszedjük.Koszos lett a ruha?Kimossa a gép!Fáradt vagyok?Majd pihenek!Húzódik a házimunka?Megvár!!!
Na viszont az alvás nagyon csábító,megyek gyakorlom egy kicsit,amíg még lehet!
Sziasztok
Aranka