Kedves dr. Balázs Péter!
Ha olvassa, még egyszer köszönünk mindent, amit a szülőszobán és utána törődésből kaptunk. A fejfájásom igen banális módon múlt el. Mikor hazaértünk, még nagyon fájt, az autóban csak feküdni tudtam. De gyanús volt, hogy nagyon náthás vagyok még, ezért biztos, ami biztos kipróbáltam az infralámpát (még a főnővér kérdezte, hogy nem lehet-e, hogy homloküreg-gyulladásom lett), fél órát aludtam... és csoda történt, azóta nem fáj a fejem!!!!!!!!!
Ez olyan fantasztikus érzés, hogy el sem lehet mondani, amíg valakinek nem fáj ilyen hosszan. Még náthás vagyok, de a fejfájás nem tért vissza mióta nem egyfolytában fekszem. Lehet, hogy már napok óta semmi más nem volt, mint ez? Ayoub doktor csütörtökön azt mondta, hogy a vállam is már csak a szülés miatt van meghúzódva, masszírozzuk ki. Ez még aznap megtörtént. Lehet, hogy az EDA miatt csak 1-2 napig fájt a fejem? Mindegy most már, fő, hogy elmúlt. És tényleg mindent köszönünk!!!
Hogy tetszett a zene?
Kedves Bátor Kati néni!
Már nem is fáj a gátam
Köszönünk mindent, jó, hogy tudtunk még találkozni szülés után is
Nekem már az előző szüléseimnél is nagyon jól esett volna, ha valakivel át tudom beszélni, hogy mi hogyan történt a szülőszobán. Ez valahogy hozzásegít a szülés élményének a feldolgozásához. Ezt köszönöm Balázs doktornak is!!
Kedves Kati nővér!
Nagyon sajnálom, hogy már nem tudtunk elköszönni, de tényleg megyünk a hat hetes kontrollra, akkor benézünk, hátha tudunk találkozni
Mindent köszönünk, a kávét külön is
A poharat remélem, visszakapta, azt hiszem, Korinak adtam vissza.
Sok puszi!
Kedves Kori!
Sajnálom, hogy nem tudom a nevét rendesen, de ezt is csak a többi nővér szájából hallottam (bocsánat, ha nem pontosan így hívják!). Szóval magának is és szinte minden nővérnek van mit megköszönnünk! Köszönjük a törődést, a folyamatos érdeklődést!
És végül, de nem utolsó sorban kedves Borzon Mónika és a kedves kolléganője, akinek nem volt kitűzője, ezért sosem sikerült a nevét megtudnunk! Igaz, nekünk a szoptatásban nem volt szükségünk segítségre, de amit a szobatársamért tettek, az igazán példaértékű volt! Jó volt látni, hogy ilyen csecsemősök is (bár mintha Mónika a maga kitűzőjén nem nővér felirat lett volna?) vannak a Szabolcs utcában!
Ami a szülésről és a kórházi bentlétünkről szóló beszámolót illeti, hamarosan megírom, de még nehezen ülök.
Bernát is üdvözöl mindenkit
Dorka