Sziasztok Lányok!
Mindenki gyógyulófélben, köszi a bíztatást, úgy néz ki meggyógyultunk! Hát elég makacs vírus volt!
Viszont nem is írtam, pedig már lassan két hete, hogy ADRIÁN HERNYÓMÁSZIK!
Ovis gyerekek anyukái! Kikkó minden reggel azt mondja, hogy nem akar oviba menni. Ez minden gyerekkel így van? Van egy idöszak, amikor nem akar? Beszéltem az óvonökkel(jól írtam? sose tudom, hogy kell) és így majd félév elteltével sincs egyetlen barátja se, de egyáltalán nem játszott/játszik senkivel. Aki közeledik hozzá, azzal sem. Mindig csak egyedül játszik. Ö ilyen típus? Pszichológus barátnéim! Ti is mondjatok valamit! Megváltozik ez? Azt azért ideírom, hogy mindennap jártunk játszótérre, van olyan gyerek, akit születése óta ismer, összejárunk, azokkal sem játszik! Soha senkivel, csakis felnöttekkel!
Mivel nem sokan nyilatkoztak még a nyári nyaralás ügyében, csak szólnék, hogy ha túl késön akarjuk intézni, már nem biztos, hogy lesz több családnak hely, ugyanott. Egyébként most intéztem el a nyaralásunkat Orfû mellett, Magyarhertelenden. Kapunk: 2 szoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, fürdö, medence az udvaron, szalonnasütö, stb.: 7nap/6éj 30.000 Forint. 6 ágy van a két szobában. Elméletileg egy 6 tagú családnak elég. De szerintem ezt az árat csak mi kaptuk.
Tisztázzuk le ezek után, hogy ki kapott képeket! Én mindenkinek küldtem!
Kuki: Kikkónak felrántották az urológián 3 évesen, kicsit volt csak letapadva, mert mindig huzigáltuk neki fürdésnél. Azóta ö húzza fel magának esténként, kb. 2 hónapja ellenöriztük és egy kicsit visszatapadt a szélein. Most mi húzzuk neki, mert nem akarjuk, hogy mütét legyen belöle. A férjemnek 4 évesen mütötték és benne maradt a trauma. Ismerek olyat is, aki most 25 éves és szükülete van és nem mer elmenni dokihoz. Meg olyat is, akit többször mütöttek, mert mindig visszatapad neki. Szóval szerintem célszerü minden este felhúzni, ha nem akarod, hogy szenvedés legyen a vége!
PM, Anikó! Örülök, hogy jól üdültetek!
Anno én is érdeklödtem itt, de sokallom az árakat, nem akarok kifizetni ennyit egy hazai üdülésért (lásd fentebb), inkább megyek Görögbe, vagy Horvátországba ennyiért. Az mégiscsak tengerpart. Lilinek gyógypuszi és Anikó, neked is gyógypuszi!
PM! Boldog szülinapot!
Bár már eléggé megkésve!
Emese! Fotókat újra küldöm! Foglalom a helyet a köv. züllésre!
Köszi a listát!
Villamos:
Adri! Neked is küldöm újra a képeket! Pedig küldtem!
Zsóka! Hogyne hiányoztál volna! Én csak azokat írtam a listára, akik legalább két hete nem írtak! Adok: Bronchicum szirup, homeopátiás orrcsepp (néha Nasivin 0,025), csipketea, hársfaméz, elsö napokban esténként Panadol szirup. Jobbulást!
Évi, Bigacsiga! Gyógypuszik
Köszi a fiúkat!
Juca! Elázás
Elküldöm újra a táblázatot! Képeimet megkaptad? Boldog szülinapot!
Iboly! Miért félsz a siklóktól?
Ági! Szívesen, a képeket megkaptad?
Madárka! Örülök, hogy jól vagytok!
Ancsa! Boldog szülinapot!
Neked is sajna megkésve!
Erika! Töled jött egy üres levél!?
Feksi! Nálunk ebben a korban föleg a konyhaszekrényböl kirámolt edények, fakanalak, stb. voltak a favorit játékok! Fog majd a sajátjával is játszani, ne félj!
Andi! Neked is gyógypuszi
Táblázatot küldöm!
Kriszta! Gratula ügyi Pötyinek!
Ildi! Neked is jó mozgalmas reggeleid lehetnek! Én sajna nem láttam a kisfilmet, de írod, hogy nem is látszik a kisfiad.
Lara! A szemének sem jó, ha közelröl nézi, de inkább arra gondoltam, hogy a lelkének nem tesz jót, de Pele erröl biztosan többet tud majd mondani. Az ö szakmája.
Gratula Hangának! Nagyon édi lányka!
Snoopy! Gratula Zsombinak!
Jövö héten elugornánk jó? Hívlak!
Barika! Gyógypuszik!
Verus! Karinak boldog névnapot!
Múzsa Johannának pedig gratula az elsö szerelmes levélkéhez! Tegyétek el feltétlen! Én még most is örizgetem, amiket kaptam általánosban.
Cory! Bazsinak is boldog névnapot!
28-a óta írom ezt a levelet, remélem nem hagytam ki semmit! Ma este megyünk farsangi bálba, de nem beöltözösbe (sajnos), csak vacsis-táncos bál. Remélem fent tudok maradni, mert ismét 5-6* kelünk egy éjjel.
Puszi, Evey