Új privát üzeneted érkezett!

őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:50-kor.
vas

Sziasztok!

Én meg tök másnapos vagyok, nem kiröhögniKép Gyerek még alszik szerencsére. Az emberrel az este hajnalig dumcsiztunk, meg borozgattunk, aztán itt az eredmény. Nem szokta a cigány a szántástKép Úgyhogy most a 90 napos elveivel ellentétben jeges teát iszom, mert muszáj valamit... De legalább ma húsnapom vanKép Mércekedés még nem volt azóta, majd holnap esetleg, bér a fehérjenap után nem szoktam kevesebb lenni.
Akkor holnap találkozunkKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:51-kor.
vas

Sziasztok,
reggel 57,5 kilot mutatott a merleg, ugyhogy en is haladok!!! Remelem, most mar nalam is beindult a dolog.

Talizni tenyleg jo lenne, de hat sajna nem tudom hogy megoldani, mondjuk juliusban 3 hetig otthon leszünk, max. akkor meg lehetne probalni. Remelem addigra meg egy par kiloval szegenyebb leszek, hogy anyos pajtasnak ne legyen kivetnivaloja ha esetleg leugrunk a Balatonra. Mert az a maniaja, hogy piszkal, hogy "hat egy kicsit te is meghiztal, nem?"

Na megyek, mert Abel követel.
Mindenkinek jo fogyizast, masnapozast koplalast stb. kivanok, es szep napot!
Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hali!

Ildikó,
igen-igen, kérném szépen a könyvet! Előre is köszi Kép

Hi-hi csajok, hogy Ti miket csináltok! KépKépKép Iszogatás, borozgatás... Kép Én naggggyon régen nem ittam alkoholt, lévén hogy szoptatok.

Motiot,
gratula, mindjárt lehagysz engem is! Kép Hátha júliusban sikerülne az a tali! Majd összehozzuk! Anyós pajtásod nem valami kedves, ő talán hajszálvékony volt pár hónappal szülés után? Nekem van jó anyósom, ő meg mindig azt mondja, hogy már nagyon vékony vagyok, ne fogyjak tovább Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Már jobban vagyok, most kínai csirketyutyut eszemKép SokatKép

Gabi! Én már nem szoptatok kb. egy hónapja. Befejeztük különösebb zökkenők nélkül. Úgy éreztem, elég volt, Miksa ugrált közben, elég volt tartani, bele már nem aludt, és már szerettem volna, ha rajtam kívül más is le tudja tenni aludni. 1,5 év volt, gyönyörű volt, hasznos, de elégKép Volt, aki beszólt, hogy milyen vagyok, tudnám szoptatni még, de nem teszem, de én így éreztem jónak. Különben addig, amíg Miksa szopizott, én se ittam alkoholt, csak sátoros ünnepeken, baromira keveset, és akkor is csak azután, hogy letettem a srácot aludni. Mondjuk ő éjjel nem szopizott.

Motiot! Ha én egyszer 57 kg lehetnékKép Én asszem utoljára általánosban voltam annyiKép Anyóspajtás egyébként hány kiló?

Ildi! Szépek lehettetekKép

szirom

Ui: asszem ez a vacsorám is, egyben bevágom az egészetKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Örülök, hogy találkoztunk, Miksa is jól érezte magát és én is!Kép

Gabi! Sajnálom, hogy Zsoltikának nem annyira jött be a társaság, de egy jó nagy délutáni alvás biztosan csodákat művel, és jókedvűen ébred majd!

Ildi! Nagyon szép Olivér! Csak furcsa, hogy nagyobb, mint Miksa, közben meg olyan babás mégKép

És akárhogyan nézzük, hármunk közül messze én voltam a legdagadtabb, ti már most is jók vagytok, még akkor is, ha már egy dekát se fogytok! Sőt, már ne is fogyjatok!

Ja, és elfelejtettem fényképezőt vinni persze...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:51-kor.
vas

Sziasztok Lányok!

Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk! Én nagyon jól éreztem magam, és odakint már Zsoltika is Kép De fő, hogy tudtunk dumcsizni, bár enni is jó lett volna KépKépKép

Szirom,
nagggggyon jól nézel ki, csini anyuci vagy, és ami fő, hogy csinálod, nem adod fel, és HALADSZ!!! El fogod érni a célod, szépen lassan, ahogy kell, és nem fogsz visszahízni! Szóval ne is beszéljünk erről Kép

Ildikó,
köszi még 1x a könyvet! Már el is kezdtem nézegetni, jó lesz nagyon! És olyan fincsi kekszet is vettem délután a boltban Kép Hú, tényleg hosszú napotok volt, de ma legalább nem panaszkodhatsz a mozgásra!

Én ma délután pakoltam, holnap utazunk Szentesre anyósékhoz Kép Párom írtó későn ért haza, de akkor még Zsoltika ébren volt, apja láttán felpörgött, persze hogy alig bírtam elaltatni... Fáradt is vagyok, mert délután a sétánk abból állt, hogy Zsolti motorozott, én meg rohantam utána Kép Reggel hajnalban kelünk... úgyhogy megyek is.

Ja, fényképezőt én is vittem, a játszóházban ugye üvöltött Zsolti, ott eszembe sem jutott, később meg pláne nem Kép

Néhány fotó még rólunk, ezek friss májusi képek az albumban:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5528

Szép 7végét mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Sziasztok csajok!!

Képzeljétek tegnap levizsgáztam, így befejeztem még egy sulit!! Most már csak munkát kell találnom, és szupernő leszek. (na meg fogynom még vagy 12 kilót!)
Megint kaptam szép ruhákat a pasimtól. Nagyon tetszik neki, hogy így igyekszem. És kirúgta a csinos kolleganőket, és (tegnap lecsekkoltam) sokkal csúnyábbakat vett fel helyettük (viszont kedvesebbeket). Most már féltékenynek sem kell lennem, tiszta relax.
Tankcsapdát, meg mindenféle kemény rockszámot az én fiaim is szeretik, sőt csak azt. A gyerekzenék, Kaláka, Gryllus, már nem menő. Bekapcsolják a Bones-t, és körbe-körbe motoroznak a konyhába. Közben kiabálnak: rock&roll, a'szineszpúún!! (Ez nem tudom, mit jelent!)

Boldog Pünkösdölést nektek, és semmi kilengés!!!

Mia
mia

őkk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:52-kor.
vas

Sziasztok!

Jóvvan csajok, köszi a vigasztalást, de 73 kg az 73 kgKép De kezdéskor látatlanban kiegyeztem volna vele, az tény. Meg most már azért minden deka nyereség, és most már jól is érzem magam. Csak jelen pillanatban éppen nem fogyok, bár az is igaz, hogy megvan, és akkor az ember vizet tart vissza, meg kicsit felfúvódik meg minden ilyesmi.

Mia! Én is gratulálok a vizsgádhoz. A fogyás egyszerűbb lesz talánKép

Ildi! Simán meglesz az a 60Kép

Gabi! Jó pihit nektek! Végignéztem a képeket, bár már láttam őket korábbanKép Jó srác Zsoltika!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

úú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:53-kor.
vas

Sziasztok!

Nem úgy van, hogy csak netezünk egész nap, ha végre itthon van az emberemKép

Ildi! Én tavaly rágtam be vendégeken, a tesómnak akkor volt egy csaja, meg annak egy neveletlen 6 éves fia. Õk nem ültek le a reggelizőasztalhoz, amikor a családlátogatásnak örülve (anyuék is jöttek, meg keresztanyám, meg a tesóm a kislányával) a teraszon gyönyörűen megterítettünk minden reggel 8-10 személyre, mert nem éhesek. Pedig annak olyan hangulata van szerintem, én imádom, meg dolgoztam is vele eleget. Nem kellett volna friss, forró vajas zsemlét ennie, meg dzsemet vagy felvágottakat, sajtot, paradicsomot, szóval csupa szart, ihatott volna szimplán egy kávét is az asztalnál. De közölte, hogy ő nem éhes, meg nem is szokott reggelizni. Persze a gyerek se ült le, de ő azt mondta, hogy azért, mert nem tejbegríz van. Aztán a csaj végül csinált neki, akkor meg közölte a kölök, hogy már nem kér... Én az ilyenek baromira föl tudom kapni a vizet. Most lett volna alkalma a nőnek, hogy végre lássa a gyerek, milyen asztalnál reggelizni, de akinek nem volt gyerekszobája, annak nem volt és kész... Szerencsére már nincs meg a tesómnak a nő, valszeg hozzájárult, hogy anyám is és én is többször rászóltunk a gyerekére, amit egyébként én is utálnék, de ha ő nem teszi meg, akkor csak egy bizonyos pontig lehet tűrni bizonyos dolgokat. Remélem, érthető voltamKép

Mérlegen egyébként nem álltam napok óta, mert itt a ciklusom, és nem akarok csalódást. Majd utánaKép

Jóccakát!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok lanyok,
naponta merlegezni nagyon nem ajalott en ugy tudom, mert viz meg minden nagyon felrevezeto tud lenni (jo es rossz iranyban is), havonta kellene elvileg...persze tudom nehez megallni. Nekem havonta se mozdulKép Bar sajnos elmaradtak a tornaim, meg minden, de a Norbis etkezes lenyeget probalom betartani.
En a jatszoteren tudok nagyon kiakadni a sok neveletlen kolyoktol, akiknek a szuleit se latom sehol, pedig 6-10 eves korul vannak, es nem epp a vilag legbiztonsagosabb varosa NY. Allandoan a fiam nyomaba kell lenni es legfokeppen azert, hogy a nagyok fel ne lokjek, es persze eloszeretettel jonnek arra a reszre ami a 1-3 eveseknek van tervezve, nagggyon bosszantoKép
Irigyellek titeket, hogy igy tudtok talalkozni, en a legkozelebbi baratnomet egy eve lattam, mert egyikunknek sincs kedve utazni kisgyerekkel tomegkozlekedessen. Mar varom mikor megyunk vegre innen.
Eniko
enikonyc

pk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:53-kor.
vas

őjh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:54-kor.
vas

Sziasztok!

Enikő! Nekem teljesen bevált a napi mérlegelés, és tény, hogy kis értékek mozognak, de az ember általában tudja, hogy mi mitől vanKép És én már 20 deka mínusznak is nagyon tudok örülni, ha plusz van, akkor meg átgondolom, mit ettem, mit ittam, mennyit, szóval minden bemenő és kimenő dolgot és alá is tudom támasztani az értéket. Csak a mensi miatti vízvisszatartást nem tudom ebbe beleilleszteni, ezért hagytam most ki a mérlegelést.

Játszótér: én ide szoktam néha bevinni a faluba Miksát, elég jó kis játszótér van, meg nincsenek is sokan. Falun ugyanis nem olyan menő a játszó, mint a lakótelepenKép De amíg nem szereztünk itthonra legalább egy homokozót, addig viszem a kölyköt. Meg persze az sem árt, ha kicsit szocializálódik. Tényleg, láttatok valahol normális áron fedeles (nagyon sok a macska) műanyag homokozót? Nem a kagylót, mert az csak 85 cm átmérőjű. Ha vendéggyerek van, az már nem fér beleKép Az az elképzelésem, hogy könnyebben bírnék a kölökkel, ha itthon turkálhatna a homokban. Én meg már csak egy függőágyat szeretnék mellé, és kész az idillKép Ja, és most úgy tudjuk, hogy a héten Horányban is elkészül a játszó, az tök jó lesz, mert gyalog is ki lehetne menni. Nincs közel, pont annyi kell ahhoz, hogy fogyjakKép

szirom

Ildi! Az ember is tegnapelőtt szórt fűmagot sűrűsítésnek, és most örülünk ennekKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

úúú
vas

Sziasztok!

Én is el voltam tűnve Kép De nem az én hibámból. Szentesen töltöttük a Pünkösdöt, aztán fogdokihoz mentem, aki az érzéstelenítő injekció beadásakor eltalált egy eret is. Ebből lett egy vérömleny, azonnal megdagadt a bal arcfelem, és rosszul is lettem, úgy támogattak be egy ágyra Kép Kis pihikézés után viszont betömték a fogamat, jó is lett Kép Viszont úgy döntöttünk, hogy inkább lent maradok Zsoltikával anyóséknál, ha bármi baj adódna, ott tudnak segíteni.

Baj végül már nem lett, de képzelhetitek, hogy 9 nap anyóséknál nem volt épp norbizás Kép Csak ízelítőül: volt máglyarakás, fánk, palacsinat, és kétszer is gyümölcstorta... Mellé meg a rendes kaják... Szerencsére sokat nem szedtem vissza, de megint gályáznom kell egy kicsit Kép

Az arcom pedig jelenleg szép zöldessárga színű Kép

Ildikó, Szirom: köszi a dicséretet a képekre Kép Most van egy vagon újabb, majd rakok fel azokból is. Zsoltika szuperül érezte magát Szentesen, egész nap dolgozott: sepregetett, etette a pipiket, porolt, tépte a fákat Kép

Képzeljétek, épp ma (azaz tegnap, 25-én) volt a 3. házassági évfordulónk KépKépKép

Ildikó, nagy-nagy gratula a 60 kilóhoz!!! És a könyv szuper, nagyon sokat segített, sokkal pontosabban végzem a gyakorlatokat. Köszi még egyszer!

Jóéjt, lányok, gyertek most már!

Puszi mindenkinek,
Gabi

pgaboka

ihhh
vas

Azt hittem az előbb görcsöt kapok!!Ledobott az adsl kapcsolatról ez a szar, azt hittem elszáll az irományom.
De megmentettemKép
(azt nem tudom, hogyan)
Pusz
vas

Szia Ildi!

Én vagyok, de csak olvasok.
Gratula az ötös súlyodhoz!!! Kép Nálam semmi változás nincs...megálltam és nem mozdul a mérleg tovább Kép Kitartóan edzek, norbizok, de semmi...most kaptam a páromtól egy AVON-os karcsúsító krémet (nem célzás, csak támogatás Kép), azt kenem magamra egy hete...még semmi változás, de állítólag 8 hét után szemmel látható az eredménye...vagyis nyár végére Kép
Ja, ma délelőtt én is a hófehér lábaimat napoztattam...hogy ne legyen olyan ciki, ha strandra tévedek, ugyanis a karom és a nyakam teljesen leégett az alapásáskor, a többi részem meg világít Kép
Hát ennyi...

Szép napot, a fiúknak gyors gyógyulást! Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,
hat en epp semmit nem csinalok a fogyival, legalabbis a torna teljesen abbamaradt-amire nem tudok igazan jo kifogast mondani- de minden energiammal a diplomamunkam befejezesen vagyok, amit mar csak a nyaron fogok befejezni, nem mintha igazan szamitana, mert itt nem ugy van, mint otthon, tehat mar mindent befejeztem ez meg majd meglesz valamikor (epp ez a gond, hogy nincsen tetje a dolognak, csak meg kell csinalni). Hat en nem tudom masoknak, hogy sikerul gyerek mellett tanulni, igaz az elmult honapban egy napom sem volt nelkule, es az az igazsag, mikor 11-kor vegre elalszik mar semmire nincs energiamKép
De azert megprobalom osszeszedni magam es legalabb a tiz perces esti tornamhoz visszaterek.
Eniko
enikonyc

jjhh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:55-kor.
vas

úú
vas

Sziasztok!

Csak pár percem van: Miksa beteg volt, most kezd jobban lenni, valami vírusos izé, mags láz, hasmenés, most a takinál és köhögésnél tartunk. A páromnak szétment a térde, seggtől bokáig gipszben nyűglődik. Nagyjából ez a lényeg. Fogyni nem fogytam, mert itt van anyukám, de nem is híztamKép

Majd jövök, ha tudok, legyetek ügyesekKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ztr
vas

Sziasztok!

Vagyok ám, csak egyre ritkábban és lassan el is búcsúzom, egy ideig legalábbis.
Fogyókúra ügyileg semmit nem haladtam, egyszerűen nem tudom rávenni magam, de nagyon készülök! Kép Tényleg.

Itt a nyár, holnapután lagziba megyünk, Szirom, nektek két hét, gondolom, ezer a dolgod, én ilyenkor már azt sem tudtam, mihez kapjak!

Most mennem kell, de ígérem, hogy többet jövök - amíg még lehet.

Pusz,

*Dirtha
dirtha

Nyár, pancsi...

Kép
dirtha

uzt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:56-kor.
vas

Sziasztok!

Erre nem lehet nem válaszolniKép Nagyon boldog szülinapot! És ne panaszkodjál a 30 éveddel, mert én 36 leszek szeptemberben, és ilyenkor kinyílik a bicska a zsebembenKép Egyébként az az igazság, hogy mi meglehetősen el vagyunk most úszva, és még az újpesti topikba is alig írtam, de már nekem is hiányoztok ám azértKép

Miksa meggyógyult, az ember még biceg, bár gipsze már nincs. Szervezés a finisben, kilók száma még mindig 73, de itt volt anyu, úgyhogy örülhetek, hogy nem híztamKép

Engedjétek meg, hogy ilyen rövid legyek most, sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ildikó,
boldog szülinapot!!! Szép kerek évforduló, bár szerintem mindegy, hány éves az ember, a szülinap akkor is bosszantó dolog Kép

Szirom,
hajrá kilók, még hátravan pár nap Kép Húha, nem is írtam, hogy párodnak és Miksának jobbulást, de látom, ezek szerint már jobban vannak. Azért a nagy nap előtt még nézz be hozzánk, ha tudsz, aztán pedig várjuk a képeket KépKépKép

Dirtha,
költöztök már? Azért majd gyere Te is, ha tudsz Kép

Nálam semmi változás kiló-ügyben, továbbra is 55-56 kiló körül mozgok. Én most nyár végére tűztem ki újabb farmer célt Kép Egy régesrégi fehér farmerba szeretnék beleférni, pontosabban már most beleférek, csak nagyon kényelmetlen. Naggggyon csini naci, régen imádtam!

Továbbra is a pocakomon van még zsír Kép Szerintem azért is nem megy már a Norbival a súlycsökkentés, mert amúgy mindennel elégedett lennék Kép

Most viszont megyek alukálni, Zsoltika is elszunnyadt, és ettől a hidegtől teljesen lefáradtam.

Pusszancs:
Gabi

pgaboka

áél
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:57-kor.
vas

Szia Ildi,
en is Boldog Szulinapot kivanok, es jo idot a hetvegere!
En is mult hetvegen akartam a szulinapi "bulimat" megtartani, egy to melle mentunk volna aztan kis sutes lett volna meg ilyenek, es itt is egesz heten esot mondtak hetvegere, aztan annyira bosszus voltam, mikor szombaton szazaval sutott a nap, meg csak egy felho se az egen. Hat en mar igy nem is tartok szulinapotKép.

Jo hir, itt a hoseg, majd meghalok olyan meleg van, es csak a haloszobaba van legkondink (itt azert tenyleg elkelne, otthon tok kellemes az ido meg negyven fokban is, csak 100%-os paratartalom mellett igazi szauna). Szoval igy enni se lehet, ugyhogy remelem beindul a fogyas!

Megvolt a ballagasom, de a diplomamunkam meg mindig nem fejeztem beKép.
Kép
Eniko
enikonyc

Sziasztok!

Ildikó! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! Kép

Enikő! Gratula a ballagáshoz! Kisfiamnak nagyon tetszel: itt ül az ölemben és a képre mutat, integet is, nem tudom, milyen megfontolásból Kép

Azért tűntem el kicsit, mert nem éreztem idevalónak magam... de most épp 72 kg. vagyok. Tudom, még ez is sok, de a 86hoz képest biztató. Még legalább 6 kilót szeretnék lefogyni.... viszont már van egy régebbi gatyó, amibe beleférek Kép

Pussz
Andi
messyke

őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:57-kor.
vas

Sziasztok,
koszonom a gatulaciot. Itt meg mindig nagy a hoseg, kilok nem nagyon olvadnak, bar lehet fogytam egy kilot, de ezt egyenlore csak a szokasos ingadozasnak veszemKép.

Andi,
most latom egri vagy, en is majdnem, a Gardonyiba jartam annoKép.
Eniko
enikonyc

Sziasztok!

Most találtalak meg benneteketKép

Én is fogyni szeretnék, igaz, nem túl sokat, már csak egy-két kilót. Eddig két kilót sikerült leadnom, Norbi kódjaivalKép
A gondom az, hogy már nagyon unom azokat a kajákat, amiket már majdnem 3 hete eszem. Ha lenne kedvetek, megírnátok nekem, ti miket esztek?
Megvettem a Norbi update könyvét, és abból válogatok, de néha jól jönne egy kis újdonság.
Sajna imádom az édességet, ezért szinte mindennap eszem, de szigorúan csak déligKép
Tudom, ez nem tesz valami jót a minusz kilóknak...

Igyekszem visszaolvasni, hogy jobban megismerjelek benneteket.

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Én új vagyok köztetek,eddig a kórházasokkal leveleztem.Van két babám,és nem kevés kilótól kellett megszabadulnom.A kisfiam 6 éves,vele alig híztam,és magától lement mind,meg sem mozdítottam magam.Mert mozogni nem szeretek,enni viszont nagyon.Sosem voltam nádszál,a 167cm-hez a 65 kg volt a normális.Ehhez képest a lányomat 1 éve 90 kilóval szültem.És az a borzasztó,hogy nem is csináltam semmit másképp,nem zabáltam egyáltalán.Az 1 év alatt alig ment le 7-8 kiló.Akkora tokám volt,hogy nem volt nyakam,és semmilyen régi csini cuccom nem jött rám.Én meg szeretek vagányan,szexisen öltözködni...Depis is lettem természetesen,és a közelgő esküvőmnek sem tudtam felhőtlenül örülni.Arról nem beszélve,hogy én is most csatlakozom a 30-asok táborához.Szóval a 90 napos diétát ajánlotta az egyik lány a babásoktól,és gondoltam,kipróbálom,mert volt már ismerősöm,akinél bejött.Sosem fogyóztam előtte....mert imádok enni...És elkezdtem..78-ról kezdtem,a 74.napomon vagyok,és lement 11 kiló.Nagyon örülök,mert semmit nem mozogtam,csak mentek lefelé a kilók,és a lányoknak is,akikkel együtt csináljuk a mindmegette oldalon.És ettem a kedvenc kajáimat közben:sült oldalast,tortát,lecsót,tükörtojást,palacsintát,pizzát,stb.Álmomban nem gondoltam,hogy van olyan fogyi,aminél ehetem a kedvenceimet is,és semmi rosszat nem kell megennem,nem kell koplalnom,és napról napra kevesebbet mutat a mérleg.Nem nagyon olvastam vissza,fogyott ezzel a módszerrel valaki közületek?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Ilyen voltam,és ilyen lettem.Úgy éreztem,mintha bezártak volna a saját testem börtönébe.KépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!
Gratula mindenkinek , aki kitartóan küzd. És ahogy olvasgatok látom, hogy van akinek egészen jól sikerül. Nálam is aktuálissá vált ez a kérdés. kb 8 kilót szeretnék fogyni.
Doktorkitti! Csúcs vagy!Kérlek írj valamit erről a 90 napos diétáról vagy hol lehet erről olvasni?
Előre is köszi, Susi
ssusi

óó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:58-kor.
vas

őő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:04-kor.
vas

Susi!
Én is ezen a címen vagyok,amit Vas leírt neked.Ma paprikáskrumpli lesz az ebédem fokhagymás salátával,vacsira pedig gulyásleves husi nélkül,de kenyérrel!!Itt tényleg több fogyi közül választhatsz,érdemes megpróbálni.Én is úgy gondoltam,ha ott másoknak is sikerül,nekem miért ne menne.Persze volt,aki kiszállt,de az még az elején,és volt aki visszatért,és már fogyott is azóta.Ha benézel,mi az ápr.4-én kezdettek között vagyunk.
Vas!Nagyon csini vagy a képen!Anyuka vagy?Netán a te babád van a képen?Hány ismerősöm van úgy-férfiak....-hogy ez a fogyi csak a nők hülyesége,és ez csak nekünk fontos.Arra nem gondolnak,mennyivel jobb,ha a gyerekek utáni rohanásban nem folyik annyira a víz a hátamon,ha bírok ülni az ágyon felhúzott lábakkal anélkül,hogy megfulladnék,ha nem vág be olgalt a bugyi az úszógumimba,ha nem szorítja el evés után a nadrág a hasamat,és egyáltalán,ha kellemes kép néz vissza a tükörből.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Ildikó!
Nagyon csini vagy! És a gyerekeid is nagyon szépek, megnéztem a profilodatKép
Te biztosan nagyon kitartó vagy, hogy ilyen sok kilótól meg tudtál szabadulni. Hogy bírtad ki az 5 hónapot édesség nélkül????? És ez tök jó, hogy nem hízod vissza a kilókat. De gondolom, azért időnként odafigyelsz, mit eszel vagy nem?

Én kb. 167 cm vagyok, amikor elkezdtem fogyózni, 57 kiló voltam, most 55-54,5 körül járok. A célom az, hogy 53 kiló legyek.
Lehet, hogy most kinevettek, minek akarok én fogyni, de még sosem voltam 57 kiló, és nem éreztem jól magam a bőrömben...Na, meg azt gondoltam, mégis csak könnyebb leadni 4-5 kilót mint mondjuk 10-et.Vagy mégsem? Most tartok 3. hét végénél és néha 2, néha 2,5 kiló minusznál.
Nekem a fő gondom a hasam. Három gyerekem van, egy kislányom, aki 3 éves, és 2 fiam (ikrek) ők most lesznek 10 hónaposak. Az ikerterhesség eléggé tönkretette a hasamat, plusz nekem a kilók mindig a hasamra és a derekamra rakódnakKép Így már ez a két kiló is tényleg meglátszik, már a férjem is megjegyezte, és ez nagy szó!

Kitti!
Te is nagyon jól nézel ki!Kép Teljesen megváltoztál!Kép Mintha részt vettél volna a Nagy Alakítás c. műsorban, csak éppen ez nem a dokik, hanem a te érdemed!Kép

Ildikó
ildikó

Lányok,
még egy kérdés: ti mikor méritek a súlyotokat, reggel vagy este?

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Köszi , hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
Szia Ildi! Igen , emlékszem rád! Tényleg eltúntél. Most talán egy kissé jobb a topik néhány új is csatlakozott mostanában. Ott babázás van ezerrel. De sajna nekem ez a súlyfelesleg nagyon rossz közérzetet ad. Ezért is kalandoztam ide, hogy megnézzem mások , hogy boldogulnak. Látom egymásban tartjátok a lelket.
Kitti ! Neked is köszi a választ! Meg fogom nézni mindenképp. Tennem kell valamit.
Ildi ismer valamennyire, de a többieknek egy picit bemutatkozom.Gödöllői vagyok,36dik évemet taposom.3 gyermekem van (Dóri-14 éves, Tomi-12éves, Kata-3 hónapos)A terhességem alatt terhességi cukorbeteg voltam, így diétáznom kellett.A baba volt a kényszerítő erő, hogy édesség nuku , falni nuku.Hat hónaposan kezdtem a diétát és az első hónapban 2 kilót fogytam,a következő hónapban feljött fél kiló, és onnan már semmi a végéig. Összesen 7 kilót híztam.Kata viszont szép baba lett, 3680g-al szöletett.Emellett heti 2x még jártam tornázni is.Nagyon büszke voltam magamra, Szülés után aztán "ereszd el a hajamat"!!Két hónap alatt 8kiló felugrott! 66kg vagyok most és 58 szeretnék lenni. A magasságom 170 cm.Az elmúlt egy hónapban ugyan nem híztam, de nem is fogytam. A család hetente 2x bevállalja Katát így el tudok menni tornázni, de ez még kevés.
Norbi diéta is tetszik, de erről a 90 naposról még nem hallottam.
Én is mielőbb ilyen bombanős képeket akarok nektek küldeni!
Susi
ssusi

Ildi!Én sajnos állandóan mérem magam,de eddig a leghitelesebb mindig a reggeli ébredés után,de mindenképpen WC után.Akkor üres vagy.
Susi!A 90napos lényege,hogy 4 nap váltakozik,és ezt kell betartani 90napig.Az első nap fehérjéket ehetsz:hagymás rántotta,sülthusi,pörkölt,tejtermékek,stb.Friss salátát és kenyeret ehetsz hozzá.Akkora a variálási lehetőség,hogy akár az egész diéta alatt nem kell ugyanazt enned,mert végig eheted a recepteket.Ebédre és vacsira ehetsz.Ebédre még leves is mehet.Második napon keményítőket,rizst ehetsz.Ebbe belefér a gombapöri,a lecsó,a paprikáskrumpli,rizottók,stb.Rengeteg kaja lehet megint,és ehhez is ehetsz salit és kenyeret.Harmadik napon szénhidrátot ehetsz:pizza,pogácsa,péksüti,tésztafélék,van aki erre a napra teszi a rizst is,palacsinta,lángos,süti,fagyi.Mert itt az édesség is megengedett!Csak a lényeg,hogy más nap alapanyagaival ne keverd.Negyedik nap egész nap gyümölcs,akár mogyoró,tökmag is lehet,turmixok,aszalt gyümik,stb.Én azért szoktam bűnözni,mert mindig habbal iszom a kávémat,és néha azért keverem is a kajákat.De olyan változatos,hogy nem kell hetekre-hónapokra lemondanod a kedvenceidről,hanem tudod,hogy ha ma nem is ehetsz somlóit,holnapután igen,stb.Mert ez a 4 nap így könnyen betartható,és sosem koplalsz,mindent ehetsz,csak megvan,melyik napon.Én így fogytam 11 kilót 70 nap alatt,és azt ehettem amit akartam,és a családdal együtt.(volt benne vattacuki is gyereknapon).Első fogyókúrám,és a többiek sikere adott erőt,mert láttuk,mennyire megy a másikról a fölösleg,és ha valaki gyenge volt,lelket öntöttünk belé.Arról nem is beszélve,milyen barátságok alakultak ki.Én át is veszem ezt az étrendet,a 90nap után is nagyjából betartom majd,hogy még menjenek le a kilók.Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:05-kor.
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?