Új privát üzeneted érkezett!

Stella!
Mi volt a dokibácsinál???? mikor kezditek? Érdekel minden részlet tessék elmondani!!!

Lara!
Várom akkor a képeket a hétvégén, remélem már jó lesz a gépetek otthon. Mi a baja? Raksz fel kívülről is képet, hogy már mekkor a pocid??
A szobában elkészült az ajtó? LEhet már festeni a falat?
Woodit puszantom és remélem már nemsokára haza jöhettnek!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!!
Hát, Lányok, nekem a tegnapi nap nem tartozik a kedvenceim közé!
A párom még mindig nem tudta elérni az urológustKép!
Aztán voltan a Sámánomnál (=Török doki).
Megjöttek a laboreredmények. van egy kis bacink, úgyhogy kaptunk Doxicyclint Kép.
Hát, ez nem hiányzott a párom gyomrának, de remélem nem lesz baj.
Aztán elkezdtünk számolgatni, hogy mikor kezdjük a stimut. Mondom, hogy 9. cnapon vagyok és általában 35 naposak a ciklusok.
A Sámán elkezdett somolyogni a nemlétező bajsza alatt.
Gondoltam ez nem jelent semmi jót. Nem is jelentett. Július 2. hetében külföldön lesz.
De nagyon rendes, mert azt mondta, hogy akkor is megoldjuk, mert majd másféle stimut csinálunk és kicsit (1 héttel) kitoljuk a menzimet.
Persze, tudom, hogy egy hét nem számít, de mivan, ha nem úgy reagálok a gyogyikra, ahogy kéne és megjön, amikor akar??? Vagy pont most nem 35 napos lenne, mert eddig ittam a ciklusbeállító teát???

Két hét múlva megyek hozzá megint, akkor megnéz uh-val és kiszámolgatjuk, hogy mikortól, milyen gyogyit, vagy szurit kell kapnom.
Most már csak reménykedni kell, hogy el tudjuk kezdeni a következő ciklusban. Mert ha nem, akkor nagyon-nagyon szomorú leszek és lehet, hogy átköltözöm a szomszéd épületbe (vagyis az Idegklinikára).
Bocsi, hogy panaszkodtam, de nem vagyok feldobva a tegnapi naptól.
De azért igyekszem nem kiborulni, úgyhogy bíztatásképp ma is teszek fel Belőlük:
KépKép

Stella

Kép
stella9

Stella : nehogymá most borulj ki, itt a cél az orrod előtt Kép de komolyan ! Biztosan jól fog kijönni minden, előre ne parázz ! A mensivel meg tényleg tudtok játszani KépKépKép

Kriszta : a Suprefactot is simán be lehet adni magadnak, nem nagy dolog felszívni, légteleníteni és szúrni Kép Én is paráztam a saját szurizásomtól, de pár nap után már a kezem sem remegett meg ! Ez kicsit csíp, utána ég, de a Gonal-t meg sem lehet érezni !
Ja, egyébként már régóta sejtem..., ismerem anyudat Kép

mniki

Stella!
A mensit tényleg tudják szabályozni. Lehet te is kapsz fogigátólt mint én. A doki nekem is azt monda hogy 20-35 nap között addig szedem amíg akarom illetve így tudjuk időziteni a lombikot. Szóval ne tessék elkettyenni ez a nyár a tiéd lesz!!!!!!

ILYET AKAROK MINDENKINEK!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
valószínűleg benyelt valami vírust a gép. Ha nem lesz meg, akkor legkésőbb hétfőn felteszem. De azért bizakodom Kép
A pocim nem nőtt a pöttyös kép óta, szerintem.
Hát ajtó még nincs, pénteken megyünk ajánlatot kérni. Sima farost ajtót szeretnénk, de nem standard a méret. Aztán ha jó árat mondanak, akkor megrendeljük. Szóval most pihen a gyerekszoba. Majd ha szabin leszek júliusban, lesz időm foglalkozni vele. Most meló után még a háztartást ellátni, 9-kor már zuhanok az ágyba. Már nagyon várom, hogy elteljen ez az 1 hónap és kipihenjem magam, és végre csak Andorral tudjak foglalkozni Kép
Woodinak átadom, olyan jó lenne már fotót látni Daniról!
Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

LányokKép
Bejelentkeztem Yamamotoékhoz és 9-ére már kaptam is időpontot!
Megy ez, mint a karikacsapás!

ZsebiKép
Köszi, megnyugtattál!
A zebrád pedig nagyon aranyos!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép Jól meg leszel varrva KépKépKép
Ügyes és bátor vagy !

Mi 8-án megyünk íriszdiagnosztikára az Ormosba, tavaly jártam akupunktúrára, kíváncsi vagyok mit mondanak most.

Zsebi Kép Annyira édes ez a kis zebrácska ! Én is akarok egy ilyet !!!! Kép

mniki

Szia Kedves Mindenki!

Bocsi, lehet, hogy már hallottátok....
Az alábbi hír nem igaz, most nyilatkozott a Vérellátótól valaki, hogy mekkora gondot okoz nekik a sok telefonon jelentkező... Õk így nem keresnek véradókat, s baba sincs...

Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok MINDEN általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba....
kiscic

Stella Kép
Hányra mész varratni?

wish

Lara!
Reméljük akkor eltávozik a virus a gépetekből. Várom a képet függetlenül attól, hogy nőt-e a pocak vagy nem. Woodi babáját megcsodálom és megnézem milyen babát is tud ez a Krizsa bácsi gyártani, bár számomra nem kétség gyönyörűt.

Stella! Niki!
Mindenkinek adnék ilyen zebrát nagyon nagyon szívesen bárcsak rajtam múlna. Egyet tudok tenni szorítani nektek és reménykedni hogy minél előbb összejön. Mert ugye az nem kétség hogy lesz!!!!!!!!

Stella!
Nem semmi varratás! Fú tiszta bátor elszánt csapattal van dolgom!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Köszi az infot a szurikrólKép Hát nem terveztem hogy én fogom beadni, de ha nincs választásom, kénytelen leszek megoldani. Csukott szemmel is lehet ?Kép

Farkasok,
Úgy emlékszem nekem a Suprefactot említette a doktornő, de majd meglátom. Egyelőre igyekszek nem gondolni rá....mindent a maga idejébenKép

Zsebi,
A homeo az első alkalom után már csak 3-4 ezer forint állítólag. A doktornő azt mondta, hogy időre megy nála....majd kiderül augusztusban, ha még kell...
Én is kérhetek egy ilyen zebrát ? Nagyon jópofa Kép
Neked jól telik a szabi, vagy már vége van ?

Mniki,
Igen, egy ideje (a méhen kívülid óta) én is rájöttem hogy ismerjük egymást, bár személyesen sosem találkoztunk Kép Az anyu mindig kérdezi is hogy hogy vagy Kép Nem baj ha elmondom ?
Kíváncsi vagyok az íriszdiagnosztikára, majd meséld el.

Stella,
Előre a varratásra, igazi hős(nő) vagy. A menzidet pedig próbáld meg kitolni, szerintem menni fog Kép

Lara,
Szerintem te is hős vagy, én tuti nem fogok a 6. hónaptól dolgozni...legalábbis ez a tervem Kép neked meg még az egész hónap hátra van. Aztán nehogy neked is korán jöjjön a baba, vigyázz magatokra !! Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Orsi,

Azért még a nyűgös Levit is kicsit irigyeljük tőled Kép Üzenem neki, hogy viselkedjen rendesen, mert ha kiborítja anyát, akkor mi legközelebb nagyon csúnyán fogunk nézni rá és csak Mátéval fogunk foglalkozni Kép Gondolom most jól megijedtKép

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
holnap ezzel fogom megfenyegetni Kép ez már biztosan hatni fog Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Nem tudom igazából hogy csukott szemmel lehet e szúrni, mert én sehogy nem merem. Kép Bár most lehet bevállalom elvileg csak 14 napig kell kapnom most, na majd eldöntöm.
Drága Krisztám! Neked is azt modnom amit a lányoknak bárkinek adok, csak sajnos nem rajtam múlik. Mindenkien a legnagyobb boldogsággal adnám oda, mert tudom ezek a babák mind a lehető legjobb helyre kerülnének, de bízzunk ebbe a nyárba és őszbe!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

WishKép
Fél 4-re kaptam időpontot!

ZsebiKép
Lehet, hogy Te is csatlakozol majd a bártak csapatához, amit szállítjuk majd a zebrákat!

KrisztaKép
Csak az első pár szuri rossz. Aztán megszokod, hogy magadba szúrj!
Mikor kezdtek?

LányokKép
Három napos utánajárás és rendelőben toporzékolás után végre megkaptuk a párom eredményét!
Ugyanolyan pocsék, mint volt. A méregdrága szurik semmit sem használtak.
Eléggé mellbe vágott! Legalább egy picit javíthattak volna a sejtszámon!
Szóval marad a lombik Kép!
Pedig nagyon bíztam benne, hogy lehet spontán babánk, de... Kép
Stella

Kép
stella9

Sziasztok, közben gyorsan bekukkoltam, kb 1-2 hetente meg fogom ezt tenni, mert érdekel, történik-e nagy esemény valakivel.

Végleges az elhatározásom, hogy nem lesz több lombik sokáig. És nagyon nagy megkönnyebbülést érzek. Azt gondoltam, ahogy telnek a napok, majd másképp kezdem látni, de nem így van, sodródok kifelé. Nem tudom, hogyan fogom ezt megosztani Krizsával, miután az Adimetre szükségem van(?), és azt ő írja fel.
Úgy összességében elgondolkoztam, és sokszor jár a fejemben az, amit Krizsa mondott, hogy a mesterséges körülmények közti ICSI-kényszer nem sokat jelent a spontán körülményekre nézve. Másodjára csupa luteanizált petesejtem volt (elsőre is volt ilyen), ami azt jelenti, hogy kissé túlérett, a szerkezete már más, ezért nehezebb lehet a spontán termékenyülése. Természetes körülmények között ritkábban van ilyen. Nem hiszem, hogy a páromnak lennének ilyen enzim-izé problémái a spermájában, mikor amúgy meg minden paramétere egyszerűen tökéletes minden egyes mérésnél. Szóval azt gondolom, a hormonos stimulálás, a mesterséges körülmények ludasak a dologban.

Voltam Gólyahíres találkozón a múlt héten. Hallottam olyan sztorikat, hogy listán várakozó kismama-jelöltek, már örökbe-anyukává vált, reménytelen esetnek tituláltak estek teherbe, örökbefogadás után 1-2 éven belül. Mindez megerősíti bennem a meggyőződést, hogy nincsen lehetetlen. Kép

Továbbá legyőztem bennem az ellenállást, és merek mostmár markánsabb segítségért nyúlni. Lelkem mélyén mindig is tudtam, hogy a psziché nagy ludas a dologban, és tele van az életem pici koromtól nekifeszüléssel és szorongással. Felvettem a kapcsolatot Szendi Gáborral, aki pszichés meddőséggel foglalkozik, esetemet nem látja egyszerűnek (!), elvállalt. Szerinte, ha ennyire határesetes az inzulinrezisztenciám, és nincsenek külsődleges jegyek, jelentős hormonelváltozások, nem PCOSról van szó, hanem pszichésen gátolt hipotalamusz-működésről. Hát meglátjuk, most ez van velem.

Voltam én is 30-án a yamamoto-nál, nekem Hegyi Gabi csinálta a varrásokat. Elég sokat kaptam a fejembe is, a hallásprobléma miatt, attól kicsit kikészültem, de a többi kb 15 a testem minden tája felé csak szúnyogcsípés volt. Csak biztatni tudok mindenkit, nem nagy cucc az egész, és láttam ott, hogy a fiúk rosszabbul bírják, mint a nők! Ha lombikkal kötnétek össze, az elsőt a stimu előtt 4-5 héttel, a másodikat 1-2 héttel érdemes időzíteni, kettő mindenképpen kellene.

Igazság szerint, most hogy visszaolvastam megint picit, szinte rosszul lettem... El sem hiszitek, mennyire szenvedtem már ettől az orvososditól! Annyira megkönnyebbültem! Kép

Woodinak sok szeretettel gratulálok!

Mindenkit puszilok
s_norka

Nóri,
olyan jó, hogy néha-néha azért benézel. Én nemcsak a közös gondok miatt szerettem meg itt a csajokat - köztük téged - hanem azért is, mert itt kedves, segítőkész, törődő barátokra találtam. És a közös babavárás csak egy a sok közül. Szóval én mindig nagyon örülök, ha olvashatlak és hiányzol is ám! Kép

Kriszta,
nem azért hősködök ám, mert olyan jó. Csakhát azok a csúnya anyagiak. Meg azért szeretem is a munkám, jó dolgozni, nem is terhelem már le magam igazán. Ami szar, hogy oda-vissza 1-1 óra az út autóval és annyi barom van az utakon. Szegény párom folyamatos rettegésben él az autókázásom miatt. De most már tényleg csak 1 hónap Kép

Zsebi,
úgy tűnik vasárnap lesz kész a gépünk, de bejöttem melózni, úgyhogy felrakom a képeket Andorról. 1800g és teljesen egészséges, szépen fejlődő babuci. Peti szerint szép nagy orra van, de szerintem még nőhet hozzá a pofija is. Bár nekem így is tökéletes és gyönyörű Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4672&page=3&image=137043

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok csajok,

Lara, Andor gyönyörű és egyáltalán nem nagy az orra, inkább olyan pisze KépKép Bár az utolsó két képet nem nagyon tudom értelmezni...hiába, még nem eléggé gyakorlott a szemem sajna.
Persze gondolom hogy nem sztahanovista vagy, de azért akkor is szép tőled, hogy ennyire hajtasz, én ennél egy picit kényelmesebb vagyok Kép pláne a vezetés ekkora hassal ennyi barom között, hát továbbra is csak csodállak Kép

Zsebi,
A csukott szemmel csak vicceltem, fogalmam sincs hogy fogom csinálni, mert az a gáz, hogy lehet hogy pont az első két napon kell elutaznom. Ezért most ezerrel próbálom tudatosan kitolni a menzim 1-2 nappal. Habár hogy már most barnázom (ennyit a spontánról ) pedig csak jövő csötörtökön kellene megjönnie. Hát ez van, tudom, hogy úgyis megoldódik majd valahogy...

Stella,
Júni 28-29 körül fogok kezdeni, ha minden igaz, az lesz a 21. nap, mivel long protocoll lesz.
Ma volt a varrásod? Ha igen, akkor remélem már otthon nyalogatod a sebeidet Kép A párod eredményeit próbáltátok már másképp javítani ? Maca vagy homeo ?

Norka,
Mindenkinek azt az utat kell bejárni, ami számára a legjobb. Ahogy olvaslak, valószínű hogy neked tényleg nem a lombik a megoldás. Drukkolok, hogy a pszichés dolgokat mielőbb helyre tudd tenni és utána már semmi sem fog az utadban állni Kép

Orsi,
Működött a fenyegetés ?KépKép

Ja, majdnem elfelejtettem a lényeget. Ma reggel az SZTK vérvétellel persze jól pórul jártunk, sajna ott nem csinálnak HIV vizsgálatot, nem tudom Zsebike neked melyik rendelőben sikerült. Fél óra felesleges sorbanálláson kívül ráadásul még valami 8 jegyű azonosítót is hiányoltak a beutalóról, azért is külön 10 perc tanácstalan fel-le rohangászást vártunk ki, majd úgy döntöttünk, hogy hagyjuk az egészet a fenébe. Felhívtam a Kaálit és ott kiderült hogy ingyen meg lehet csináltatni a HIV-et KépKépKép Igy hétfőn reggel újra megyünk. Hogy én mennyire utálom az állami egészségügyet. Csak tudnám hogy minek fizetem azt a rengeteg pénzt évente. Sokkal jobb lenne, ha eldönthetnénk, hogy havonta nem fizetünk semmit, de ha valami baj van, akkor inkább perkálunk és akkor jogosan várjuk el hogy jól bánjanak velünk... na jó, ennyi elég erről.
Holnap megyünk vitorlázni, vasárnap pedig az Attila dombon erősítem az energiáimat Kép
Mindenkinek jó hétvégét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara!
CSodálatos! Annyira aranyos, az utolsó képen hogy tartja a kis kezét. Szerintem semmi baj az orrával. Örülök, hogy mindent a legnagyobb rendben találtak és annak is hogy már csak egy hónapot dolgozol. Igazán kelleni fog az a hónap pihenés a baba előtt!!!!!

Nóri!
Csatlakozom Larához abban hogy jó ha néha benézel. Örülök hogy megtalálod a lelki békédet. Szerintem amiatt, hogy Krizsa mit szól hogy most nem szeretnél tovább lombikozni ne féljél meg fogja érteni ő is azt mondja akkor menjünk, ha lelkileg ott vagyunk.

Stella!
Tudom milyen szar érzés ez, velünk is ez a probléma eddig a homeos cuccnak köszönhetően a 2. lombiknál nőt a spermaszám. legalábbis szerintem attól. Ez a mostani projekt sikerülni fog meglátod !!! Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!
Varratni valszeg elmegyek majd én is egyet nagyarlás előtt egyet utána de többre nem vállalkozom, erre is csak azért mert Nóri most írta kettőt jó lenne bevállalni.

Lányok!!!
SEGÍTSETEK!!!!!!! A pharmafutár telefonszáma kéne nekem, megvolt de egyszerűen nem találom! SEGÍTSETEK!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

zsebi,
Erre gondolsz ? Ezt találtamKép
Pharmafutár Szolgáltató Bt.
1021 Budapest, Budakeszi út 1-3.
(1)200 1882

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!!
Köszi, köszi, köszi.Ez kellett!!!!

Hogy vagy? Merre fogtok a hétvégén brinbázni?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Holnap kivételesen vitorlázunk, az nem annyira megerőltető Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,

Bocs - bocs.
El eltűntünk, de minden ok.
Tegnap nagy séta volt a Duna parton, Zsebi és Wish család társaságában.
Így este már nem volt kedvünk írni.

Ma meg egész nap meló, most meg magamra hagyott az asszonykám, lánybúcsú.
Kénytelen leszek a szomszéddal sörözni egy jót.

Minden rendben van velünk, jó a kedvünk, élvezzük a meleget.
Illetve ezeket a Maserati hangokat a ház környékén, mindig itt tesztelik, vagyis innen indulnak a köútra - SPQR.

A kolléganőm, akinek sajna nem sikerül a 2. Krizsánál szintén bejelentkezett a varrásra, azaz a varratásra, 2 hét múlva megy Yamamotoékhoz.

Ja és ez a Szunyog sziget - Duna Plaza mögött - szerintem teljsen jó lenne egy piknikes talira júniusban.

Lara hogy állunk, felrakod az eddigi jelentkezőket?

Lehet hogy nekem is el kellene mennem a varratásra az allergiám miatt, de csak 2-3 hét és elmúlik.

Ja holnap én hagyom itthon a mamát, osztálytalálkozó lesz Esztergomban, ott alvós.

Talán akkor Juditnak is lesz ideje írni, és kedve ha már miattam idegeskedik :-)

Kriszta,

A szuri miatt ne izgulj, bár magamnak még én sem adtam be, de másnak már nekem sem gond.

Na jók legyetek.

Farkasok nevében a apafarkas

Kép
farkasok

Farkaskoma,
Oké, ha szükség lesz rá, akkor majd becsomagollak a bőröndömbe, jó ?KépKépKép

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,

Ok rendben, most hogy fogytam is, beleférek a kézipoggyászba :-)

Ja ez a TB.
A tököm ki van vele, komolyan.
Milliókat fizetünk oda és nem kapunk érte semmit, jó annyira nem hiényzik a kórházi beutaló, csak ha néha néha napján kellene valami beintenek.

Pl. tavaly kb 1 éve beütöttem a fejem, nem múlt el, hát elmentem dokihoz, nem talál semmit, de beutal a kórházba. Persze oda nem akartam menni csak CT-re, igazábol azért utaltak be.
Erre ott azt mondták, tudok járni, nem vagyok lebénulva, felejtsem el a koponya CT-t. Nameg fiatal vagyok és ezért sem javasolja. Azt mondta be kell feküdnöm 1 hét fekvés és kész. Köszi akkor fekszek otthon. De ha valami híresebb emberrel történik valami egyből fullos kivizsgálás, tököm ki van.

A másik meg az Okmányiroda.
1 hete hívom őket időpont miatt, nem veszik fel a telefont.
Ma bementem személyesen időpontért, igaz későn, erre az mondja a nyanya az infó pultnál, már nincs itt senki és tudja nem veszik fel a telefont, mert napközben olyan sokan vannak.

Kabbe. És azt mondja ugye ezt nem akarja nekem elmondani,mármint, hogy mi a problémám. Mondtam nem, de hétfőn valami fórumon közzéteszem, hogy nyíltan vállalja, hogy napközben nem veszik fel azt a telefont, ami hivatalosan erre van kitalálva.

Így Kriszta, remélem csak olyan helyre kell utaznunk, ahol elég a személyi, lehjárt az útlevelem :-((

na jók legyetek!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Ha a bőröndömet nem nyitják ki, akkor nem kell Kép
Okmányiroda meg irja át a bejáratát SÓHIVATAL -ra. Akkor legalább mindenkit elküldhetünk oda... a fórum az jó ötlet, vagy emeljünk panaszt a Gyurcsánynál, az most úgy is divat Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara!
Akartam kérdezni megoldódott már a gyerek homoes orvos? Sikerült találni valakit a közelben?

Farkaskoma!
Ne mérgelődj Magyarországon márcsak így mennek a dolgok! Kép

Wihs, Farkasok!
Ugyan Bartók Eszter még nem terhes, de a barátok közt Tildája igen. Na mit szóltok?

Éden!
Hogy bírod! Kitartás még erre a pár napra és meglátod megjön az év első Kaális zebrája!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hello lányok!
Most tudtam csak benézni hozzátok, Lara gyönyörű ez az Andor, nem is gondoltam, hogy ilyen jól látható a pofi ezeken a fotókon.
Tud valaki segíteni, abban, hogy mit jelent a 130-as progeszteron szint a ciklus 21. napján?
Clostylbegitet kaptam, lett is egy cisztám, jövő héten UH-n kiderül, hogy eltűnik-e.
Nicknévrokon Renoca és Nóri, megemelem előttetek a kalapom!
Zsebi, nélküled üres lenne ez a topic!
Puszi
reno
renoka

Lara,

Ha még nem sikerült hoemos gyerekorvost találnod szólj , mert Krisztián kollégája is ilyen dokihoz hordja a gyerkőcöt.

A leánybúcsú egy kaki volt, az esküvőbe bele sem gondolok. Már 10:30kor itthon voltam. Azt hiszem azzal kezdődött az egész, hogy a menyasszony egy szarrágó. Nem foglaltunk asztalt, mert hogy ő nem fog vacsorázni 3000Ft-ért, szóval együnk hamburgert, utána Old Men's ott iszunk ja persze mindezt kezdjük este fél hétkor. Azt hiszem nem kell tovább írnom, mert el lehet képzelni. Amúgy aludtam egy jót itthon. Nem rég jöttünk haza a piacról, Krisztián mossa a monyt aztán indul az osztálytalálkozóra. Majd csak holnap délelőtt jön. Lehet hogy kiugrok a könyvhétre a Váci utcába.

Renoka,
Nem tudom mit kellene jelentenie, ja honnan tudod hogy ennyi a szint, és miért csináltattál ilyen szintmérést? Remélem egy rendes zebra ül a pocidban.

Éden,
Tessék a csíkos szerkót felvenni, kell nekünk a zebrácskád!!!

Elfelejtettem mondani nektek, hogy a Tescoban vettünk Danone duett rudit, ötös kiszerelésben és mi volt benne?? Madagaszkár szereplői hűtőmágnes formájában, már van egy orsszarvunk meg egy szőrös izé, 5 féle mágnes van, de most nem vettünk 25 rudit, de teljesen rá vagyunk állva, ja a rudi is finom, a mienk csokis.

Zsebikém,
Nagyon jó a macsek.

Be kell vallanom nekem csak ti vagyok mint barátok, nem is tudom hogy bírtam ki az elmúlt 7 évet barátok nélkül. Szóval minden rosszban van valami jó is. És kár lenne azt mondani, hogy nem vagyok itthon ülős típus, de a fentiek hiánya miatt nem is nagyon jártam el itthonról munka után. Feltétlen kelletek nekem!!!! Nem hiszem hogy ilyen jól túl tudnám élni ezt az egész tortúrát.

Papa most jött ki talpig harci díszben, még van időm elgondolkodni, hogy elmegyek vele gardedámnak, mert elég jól néz ki. Még jó hogy ez egy tiszta fiú osztály volt.

Puszkó nektek Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

Dr Szmatona Gábor felől érdeklődnék, valaki tud róla valamit? Most mennék inszemre, de máshova, de nem vagyok rendesen kivizsgálva ezért ajánlották a kaálit és ezt a dokit?!

Köszönöm

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka

Farkasok J!

A dokim vett vért, amiatt, hogy lássa volt-e rendes ovulációm. Aranyos vagy...
Majd még jövök, hátha benéz vki, aki ismeri ezeket a hormonmennyiségeket.
reno
renoka

Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
moflymaci

Reno!
Drágám én sem tudok sajnos ebben neked segíteni, talán Orsi ő mindig olyan okosakat tud mondani az ilyn profi dolgokban, szerintem holnap benéz és segít, de van még egy ötletem a Jáhn Ferenc Kórház Délpesten, Délpesi Kórzáz részben (egyel kintebb) bemész ott egy Gyuri nevű orvos aki ebben a kórázba főorvos válaszol a kérdésekre. Általában minden nap benéz nyugodtan kérdezz én is szokta. Õ pedig biztos tudja a választ! Örülök hogy beindulnak a dolgok körülötted.

Nagyon aranyos vagy hogy üres lenne nélkülem a topik de hidd el itt mindenkire szükség van RÁD is mindenki hozzátesz itt nagyon sokat a másik lelkéhez és én sem tudom mi lenne velem ha nem lennétek velem a nehéz napokban, bár ha nincs semmi bajom akkor is imádok itt lenni olvasni és segíteni. Szóval mindenkit arra bítatok maradjon akkor is ha babás, akkor is ha éppen várakozik mert szükségünk van egymásra!!!!

Farkasok!
Remélem Farkaskoma jól szorakozik. Judit ha vele mentél remélem te is ha meg nem akkor alszol egy jót. Holnap meg ápolod a fáradt lelkét. Buli egy ilyen osztálytali.

Wish!
Hol voltál ma?

Goofyka!
Szmatona dokiról személy szerint nem tudok semmit mert nem voltam nála, de az biztos a Kaáliban jó kezekben vagy bárikhez mész is, csak jó szakemberek vannak kedves nővérek nem kell várakozni és ha hiányzik valamilyen vizsgálat az inszemhez azt úgyis megcsináltatja, amit lehet helyben vagy tb alapon.

Megyek aludni mert igen fáradt vagyok. Strandoltunk a Velencei tavon. Kép Nagyon jó napunk sőt hetünk volt apával. Most még az sem hervasztott le hogy kezd megjönni ennyit erről a spontán hónapról!!!!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép Vagyok ám én is csak nagyiztunk a hétvégén, meg voltunk golfozni... úúúúú 1 nap a fiúk nélkül - nagyon furcsa volt Kép

Kriszta Kép
Levi sajna azóta is "problémás". Most is nyafog az ágyában ill. visít felváltva. Nem akar aludni.

Reno Kép
az qva jó Kép Kép Kép tényleg a 130as progi az nagyon-nagyon magas. Nekem a 2 pasassal volt a 29. napon 133.
Egészen biztosan van ovulációd, és én ez alapján nem gondolnám, hogy bármi peteérési elégtelenséged lenne.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Gondoltam, hogy te fogod tudni, hogy jót jelent-e ez az adat. Azért izgulok, hogy az a ciszta eltűnjön, a dokim csak annyit mondott, hogy most aztán térdre, imára... Úgy teszek, mintha nem érteném, hogy ez mit takar. Azt megtaláltam valahol, hogy magával a terhesség létrejöttének tényévél nincs összefüggésben a progiszint, a beágyazódást segíti.
A golf nagyon jó! Pár évig volt némi közöm ehhez a sporthoz, egyetemi éveim alatt greenkeeperkedtem.

Ha még eszedbe jut vmi, írd meg légyszi. Most úgy irígylem tőled a nyafogó Levit, nekem csak a macskáim nyafognak most is, mert a drágám dögönyözi őket.
Zsebi! Remélem jó napod volt! Én az ebéden kívül semmit nem csináltam.
reno
renoka

Reno Kép
szerintem az nem egyértelmű, hogy nincs összefüggésben a terhességgel... mert nekem az a furcsa, hogy ez ennyire magas.
Mert sima ciklusban olyan 100 körülire szokott felmenni. Viszont, ha cisztáid vannak, akkor az is termelhet hormont (ezért nyúlik el a ciklus egy cisztás petefészeknél, mert a progi nem engedi lezárni a ciklust)

úúú ezt elég bénán fogalmaztam meg.

Szóval ilyen magas babásan szokott lenni, de a ciszta miatt nálad nem egyértelmű. No ennyi.

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Zsebi Kép
Sűrű hétvége volt, azért nem voltam tegnap. Tegnap reggel korán keltünk és elmentünk epret szedni Csepelre (nyami), aztán délután meg az unokatesóm esküvőjére mentünk. A kettő között épp annyi idő volt, hogy megebédeltünk és kicsíptük magunkat. Ma meg Dévais tali volt, bár végül csak négyen voltunk, nagyon jó volt. Egész napos volt, mert Ceglédre mentünk le az egyik lányhoz.
Jó, hogy tegnap mentetek le a tóra, ma kevésbé volt vidám az idő.

Krisztián Kép
Annyit csetelünk, de még így is van mondanivalóm, jó mi? Kép Szóval szerintem menj el varratni, nem csak az idei allergia lényeg, lesz jövőre is!
A CT-ről annyit, hogy én egyszer nekimentem gokarttal a falnak, majd kirepültem belőle (igaz csak három kört mentem így a 10 helyett, de így enyém volt a legjobb köridő). Pillanatnyi eszméletvesztés, szédülés, hányinger, fejfájás, ahogy kell, de nálam is megelégedtek egy sima röntgennel, aztán azt mondták pihenjek és menjek vissza, ha nem javul. Két hétig majdnem csak aludtam és még utánna is sokat fájt a fejem. De csak én izgattam magam emiatt, sem a neurolgus, sem a háziorvos nem Kép

Orsi Kép
Golf? Most elöször, vagy már máskor is voltatok?
Az esküvőn gondoltam Rátok, mert volt vetítés gyerekkori fényképekből és mivel az unokatesóm egy fél ikerKép, jó sok kép volt, amin az iker babák/gyerekek voltak. Annyira édesek voltak, úgyhogy azután, hogy én is ilyet akarok egyből Levi, Máté és Te jutottál eszembe Kép.

Stella Kép
Kocsival, vagy vonattal jössz fel? Jó lenne elötte, vagy utánna talizni egy picit. Mondjuk a meló miatt nekem jobb lenne utánna, de ha neked elötte jobb, majd megoldom valahogy.

Wish

wish

Sziasztok!

Csak benézegetek hozzátokKép

Megmondom őszintén, hogy nem nagyon olvastam most vissza.
Tehát nem tudom, ki hol tartKép
Remélem nyár végére csak patakopogást hallokKép
Mi megvagyunk. Bár szombaton para volt, mert 10 percenként keményedett a hasam és görcsöltem. Elég fárasztó hétvégém voltKép
Majd visszaolvasok és képben leszek.
Mostanában annyit rohangálok, hogy nem jut időm mindenre. Na meg az őszi babás topikba is írkálokKép
Rendesek ott is a lányok, minden problémát meg tudunk beszélni. De már akkora vagyok mint egy bálnaKép
Remélem nem haragszotok meg, hogy irkálok itt magunkról. Nem akarok ezzel senkinek sem rossz érzéseket kelteni. Én is csak 1 vagyok a sok ember közül, akinek sikerült és tudom, hogy mindenki babás leszKép
Olyan NINCS, hogy nem sikerül!
Lehet, hogy még várnotok kellett, de összejön és én mindenkinek szurkolok. Bízom a nagy csodában.
Mert minden egyes új élet egy csodaKép

Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

KrisztaKép
Tényleg kb. egyszerre fogunk kezdeni. Majd 15-én megyek a Sámánhoz és akkor megmondom, hogyén mikor és mivel kezdek Kép!
Varratni csütörtökön megyek. Utána viszont dolgozni kell, úgyhogy nem fogok sebet nyalogatni Kép! De majd a transzfer után bepótolom Kép!

WishKép
Vonattal megyünk föl, de még nem tudom melyikkel, de majd mindjárt jól kigondolom.
Tali Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Még mindig nincs otthon gépünk Kép

Mindenkinek köszi a dícséreteket, Andor szinte zavarba jött Kép

Kriszta,
milyen volt az Attila domb? Ez az a gyógyító energiát adó domb, ahol ücsörögni kell? Andor: Az utsó 2 képen a kis kezét a pofijához rakta. Az egyiken még szinte kézcsókra is nyújtja a pracliját, meg lehet számolni a kis ujjait Kép

Zsebi, Farkasok,
Orsi megadta a homeos dokinénjük elérhetőségét, és találtam egyet itt a kerületben is, aki tb alapon rendel. Szóval köszi, egyenlőre úgy tűnik megoldott a dolog.

Farkasok,
így néz ki a tali tábla most:
<!--attachment: tali-230262.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*21.0**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Éden,
már csak 2 nap!!! Küdöm a babásodó energiákat ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++

Goofyka,
én egyszer voltam Szmatona doktornál, amikor a dokimat helyettesítette. Nagyon rendes, közvetlen és segítőkész volt. De bárkihez is mész, hidd el jó kezekben leszel Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lányok! SOS, ha tudja valaki Süni Renócának a telefonszámát, hívja azonnal, mert írtam neki egy talált újszülött csecsemőről e-mailt. Nagyon gyorsan kell lépni!!
Köszi!LKT
lkt

Lkt!
Én sajnos nem tudom, de nagyon remélem hogy valaki tudja, mert ez egy szuper hír. Nagyon nagyon szorítok, hogy egymásra találjanak!!!!!!!!!!

Lányok!
Valami megtudná mondani hogy az utolsó choragon beadásától kb. hány nap alatt ürül ki annyira, hogy a teszt ne csaljon??? Az illető most pénteken kapja az utolsót és jövő hét kedden lesz a 14. napon akkor tesztelhet szerintetek?

Éden!
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LKT!
Rájöttem közben hogy Farkasok szoktak vele freemailezni és mivel nekik tudom a számukat felhívtam hogy próbálják elérni, pont a telefonom előtt váltottak emailt, úgyhogy van esély, hogy olvassa és jelentkezni fog minél hamarabb!!! Annyira szorítok!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LKT,
Írtam neki remélem olvassák valamikor a közeljövőben és jelentkezik, megadtam neki a számomat, és a tiedet is megtudtam így remélem nem haragszol megküldtem neki az e-mail címére.
Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!Szuper vagy!!! Olyan jó lenne, ha összejönne!!!
lkt

Tudtam Renivel beszélni telefonon,segítettem telcsi számokkal, sajnos ennél többet nem tudok. Nagyon-nagyon szorítok neki!!!!!!
lkt

Zsu! Niki!
Mondtam hogy az egyik ismerősünk is fog menni spermavizsgálatra aki szintén szedi már január óta a homeos bogyókat és neki is 16 millióra nőt a szám. Valószínűlge használ ez a bogyó. Kép

Reni!
Remélem minden a lehető legjobban alakul, nagyon nagyon szorítok neked!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok és persze apafarkas!

Köszönöm segítségeteket. Felvettem a kapcsolatot kórházzal, gyámüggyel. Szegény babóca élete nehezen indul. Mivel elhagyott baba,ismeretlenek a szülok, így a rendorség is keresi a szüloanyát. A babó mellé gyámot neveztek ki és ha sem a szülok sem a nagyszülok, rokonok nem jelentkeznek érte, akkor a listán soron következo házaspár fogadhatja örökbe.
Köszönöm, hogy ennyire figyeltek rám.

Nagyon, nagyon köszönöm. Jó, hogy vagytok nekem!!!

Sajnos ennél a babánál nem jöhet szóba soron kivüli örökbefogadás, mert
ismeretlen a szüloanya. Azokat a babákat lehet a kórházi listára való feliratkozás és sorrakerülés után örökbe fogadni, ahol az anya vagy mindkét szülo lemond. Az egyik kórházban már felkerültünk erre a listára, de csak kapcsolat és hosszas telefonálgatás után.Itt kb. 1 évre saccolták a várakozás idejét.

Mégegyszer nagyon köszönöm. Lkt, Zsebike, Farkasok Juditja. Köszönöm.
süni_renóca

Sziasztok lányok és persze apafarkas!

Köszönöm segítségeteket. Felvettem a kapcsolatot kórházzal, gyámüggyel. Szegény babóca élete nehezen indul. Mivel elhagyott baba,ismeretlenek a szülok, így a rendorség is keresi a szüloanyát. A babó mellé gyámot neveztek ki és ha sem a szülok sem a nagyszülok, rokonok nem jelentkeznek érte, akkor a listán soron következo házaspár fogadhatja örökbe.
Köszönöm, hogy ennyire figyeltek rám.

Nagyon, nagyon köszönöm.Jó, hogy vagytok nekem!!!

Sajnos ennél a babánál nem jöhet szóba soron kivüli örökbefogadás, mert
ismeretlen a szüloanya. Azokat a babákat lehet a kórházi listára való feliratkozás és sorrakerülés után örökbe fogadni, ahol az anya vagy mindkét szülo lemond. Az egyik kórházban már felkerültünk erre a listára, de csak kapcsolat és hosszas telefonálgatás után.Itt kb. 1 évre saccolták a várakozás idejét.

Mégegyszer nagyon köszönöm. Lkt, Zsebike, Farkasok Juditja. Köszönöm.
süni_renóca

Bocsi kétszer ment el.
süni_renóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?