Új privát üzeneted érkezett!

Woodi Kép Danika Kép
Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok. Remélem már együtt vagytok Kép Csak nem tartják Danit az intenzíven, olyan szép súllyal született, mintha 40 hétre jött volna Kép

Fanni Kép
Sajnálom Kép. Szomorkodd ki magad, és aztán teljes erőbedobással induljon a következő, még így is tiéd lehet a topik első nyári bébije Kép

Wish

wish

Woodi és Danika Kép
Szívből gratulálok, nagyon jó kis súllyal született Danika !!! Kép
Remélem jól vagytok és várjuk a fényképet !

Fanni Kép Nagyon sajnálom KépKép

mniki

Lara,
Bejelentkeztem a varró tanfolyamra, még nem tudta megmondani a nőci, hogy indul-e egyáltalán.

Kép
farkasok

Farkasok J,
király Kép

Lara

KépKép
lara77

WooooooodiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Boldog babázást!!!!!!!! Isten éltesse az új családot!!!!!!KépKépKép Gratulálokkkkkk!!!!!!
Várjuk a szüléssztorit!!!!!!!!!!!!
Húúú, de jó hír!Kép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lara!
A baj csak az hogy pont hétfőn és szerdán van az angolom 5-6-ig így ez nem nagyon egyeztethető össze, de majd rákérdezek mikor lesz nyári szünet és talán pont akkor. Kép

Woodit én is puszilom drága hogy még itt is gondol ránk. Kép Alig várom a képeket a kis harcoról. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Én csendesen csak olvasgatom amiket írtok, és talán emlékeztetek elkezdtem egy listát gyártani arról, mivel segíthejtük a lombikot mi magunk.
Nekünk előre láthatóan long protokoll lesz, de csak júliusban indulunk, augusztus elején lehet a beültetés, a 30. szülinapom környékén pedig a tesztelés...szóval nem lenne rossz egy ilyen szuper szülinapi ajándék. De addig is felkészülés...elsősorban Aviva tornázok, nagyon jót tesz a hormonjaimnak.
Az akupunkturat is fel fogom venni a listába, remélem segít az ittenieknek is.
Most főként a miértekre keresem a választ, ahol nem tudom. Ime egy pár, majd jön a többi:
Miért kell a stimuláció alatt és beültetés után sok fehérjét és vizet fogyasztani? Az lényeges, hogy szénsavmentes ásványvíz legyen, vagy a csapvíz is jó? (Nálunk pl. kifejezetten jó a víz ami a csapból jön, nem is szoktunk ásványvizet venni...)

Mka
Vendég

Mka Kép
a sok fehérje az segít a nyálkahártya vastagodásában.
A sok folyadék (mind1 mi, csak sok legyen, napi 3-4 liter) azért kell, hogy "átmossa" a szervezeted, és mielőbb kiürüljenek a hormonok a szervezetből.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm az együttérzéseket, Zsebi, Stella, Wish, Niki, Lara, s mindenkinek köszönöm a jó szavakat, a lelki segítséget. Most egy picit el fogok tűnni, mert kártyavárként kezd széthullani az életem, a házasságom és én magam is. Mindent meg szeretnék oldani ahhoz, hogy örülhessek annak, ha Ti örültök, s ne érezzem a magaménak, ha Ti kudarcot vallotok. Biztos vagyok benne, hogy képes vagyok rá, s ígérem, hogy azonnal jelentkezem, ha jó híreim vannak Kép
Mindenkinek kellemes készülődést a babásodásra, szép, összebújós estéket kívánok a leendő anyukáknak, apukáknak.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,

Én is sajnálom, de remélem hamarosan talpra álltok Kép) Azért én az első után még igen bizakodó voltam, de biztos szerencsés alkat vagyok (igy hat sikertelen inszem után és első lombik előtt még mindig nagyon reménykedek a sikerbenKép Neked is kívánom hogy tudj bízni ismét Kép

Csajok,
Ti hova mentetek HIV vizsgálatra ? És ott Hepatitiszt is csináltak? A héten már jó lenne elintézni ezeket...
Ma a Vígszínházban voltunk a Tévedések Vígjátékán, mindenkinek ajánlom, fergeteges volt. Igaz elég modern feldolgozás, de könnyesre röhögtük magunkat, és hihetetlen visítás volt a végén a Pindroch Csaba után Kép

Woodi remélem már együtt vagytok és hamarosan otthon... holnapra küldök egy kis enyhülést Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Ritkán szólok,de akkor is hajnalok hajnalánKép
Mindig csak olvasni jut időm,de most hoztam olyan hírt,sajna nem magamról,ugyis mondhatnám hoztam a BMC-ből egy kölcsön zebrátKép
Van egy ismerősöm akivel egyszerre kezdtünk járni csak én ide ,ő oda.
Nemrég kiderült hogy ő ids PCO-s,De volt egy kis prolactin emelkedése,a férjének volt egy gyérebb sejtszáma.Elkezdett gyógyszert szedni a prolactinra,majd a munkája miatt abba kellett hagynia (folyton rosszul volt tőle éjszaka) .Beszéltünk és mondta hogy- már 50 napja nem jött meg-,erre én mondtam neki hogy -miért nem csinál tesztet-,erre ő nagy pesszimistán -minek dobjon kimegint 600ft-ot?-
Erre mit ad isten a BMC-ben kidobtak rá 600 ft-ot,és persze babás.
Ezt csak azért mesélem el,mert biztos jól jön egy kis pozítív energia,még ha nem is a Kaáliban fogant,hanem otthonKép
Egyébként én is valaminek a küszöbén állok,de egyenlőre csak egy Norcolut-os akciónak,meg egy szerda reggeli vizsgálatnak,mert persze az én tesztem negatív ismét.Aztán gondolom a folytatás ha nem változik addig a menet,akkor egy terminált együttlét következik.Szednem kell majd a Serophen-t a 3.naptól.Majd jelentkezem,de most vár a munka.
Sziasztok!
kavicska

Renóca!

Szia, még nem ismerjük egymást.
Icsilya írt neked egy üzit a kórházak listájáról, ha az anyuka lemond a gyerekéről, akkor rögtön hazavihető a baba.
ez a nyílt örökbefogadás. Ett ismered a szüleit a babónak és úgy emlékszem, hogy valamennyi ideig még meg is gondolhatja magát a szülő, hogy mégse és visszakövetelheti a babát.
Ennek ez a hátránya és az, hogy az igazi anyuka is tudja, hol a gyereke.
Előnye viszont, hogy gyors, tényleg majdnem azonnal hazavihető a baba.
Nekem van egy ismerősöm, aki így kapta meg a kisfiát. Az elején sok probléma volt az igazi anyukával és a nagymamával.
Mára viszont elvonultak a felhők.
Azon érdemes elgondolkodni, hogy ebbe belevágtok-e.
Ha érdekel, akkor utánnakérdezek, hogy pontosan a kórházakban kit kell keresne ez ügyben.
Talán az egyik helyen még ismerőst is tudok felhajtani, mert 4 évig dolgoztam ott.
Remélem segítettem, ügyesek legyetek és hajrá!!

Fea
fea

Kriszta!
A sima körzetis vérvételen is megcsinálják elvileg a HIV vizsgálatot, szerintem ez a legegyszerűbb.

Renóca!
Hát most itt a nyár és sokan az ilyen otthon fogant babákban bízunk. Szóval egyet tudok mondani köszönjük a pozitív példát és előre a babákért. Kívánom neked is a mielőbbi zebrás tesztet.

Fea!
Veled mi a helyzet? Írjál már magatokról is. Remélem a kapcsolatotkok már rendbe jött és vadul akcióztok a babán. Kép

Fanni!
Kívánom hogy találjátok meg ismét a pároddal a közös nevezőt és amikor ismét két lábon áll a kapcsolatotok nekilátni a babagyártásnak. Kép

Reno! Manó!
???????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok!
Hova tűntetek? Se freemailon, se itt nincs rólatok semmi hír! Tessék jelentkezni!!!!!!

Wish!
Hogy vagy? Mikor mész megbeszélésre a kezdés ügyében? Már itt a várva várt június remélem sikerül most kezdened, mert ezt szeretted volna.

Stella!
Holnap döl el nálatok is a kezdés. Szorítok nagyon hogy beférjél még most!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Aranyos vagy, hogy szorítasz, de tutira nem fogunk most kezdeni, hiszen holnap már a 9. cnapon leszek.
De ez nem baj! Most így szerveztem össze az életemet. Így még bele fog férni egy cérnabeültetés is!
Stella

Kép
stella9

Zsebi Kép
Nem kell mennem már megbeszélni semmit. Ha megjön kezdünk. Short protokoll, mint a múltkor.
Kérdés persze, hogy most hány napos lesz a ciklusom, de ha visszaállt 28 napra (fő az optimizmus Kép), akkor 18-a a céldátum.

Wish

wish

Stella!
Fú te is bevállalod a cérnázást! Ez aztán a bátorság! Na akkor már hárman lesztek ha egy babás is lesz közületek (hiszen mind elöttem mentek) akkor én is bevállalom. Márpedig lesz baba nem is egy minimum három!!!!!!!!!!!!!! (Stella, Wish, Farkasok!!!!)

Wish!
Ez akkor már kezd izgis lenni. Nagyon nagyon izgulok ám érted, Szorítok a ciklusodnak is tessék rendesen megjönni. Vagy 9 hónapig nem!!!! TE még mész egy varratásra?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csatlakozom Wish-hez és én is kérek menzihozókat!
Nekünk is ezen múlik a kezdés.
Iszom ezerrel a ciklust beállító teákat. Egyszer már sikerült így 30 napos ciklust "csinálnom". Remélem most is bejön.
De ha nem, az sem gond! Ezen a pár napon semmi nem fog múlani!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nagyon le vagyunk halva, hol vagytok?

Írtam Woodinak, még nem válaszolt, gondolom egymással vannak elfoglalva Kép

Mka,
jó hogy jelentkeztél, és ne legyél olyan csöndes Kép

Fea,
nehogy megint eltűnj!!! Mi van veled, ugye minden rendbe jött nálatok?

Fanni,
kívánom, hogy mihamarabb rendbe jöjjön az életetek és újra boldogan és reménykedve várjátok a gólyát. És gyere vissza hozzánk!

Stella, Wish,
menzihozó sugarak mennek!!!!!!!!!!!

Zsebike,
azért én örülnék, ha pont júliusban lenne a szünet Kép

Lara

A frissített tábla...

Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Köszi Lányok a mensihozókat Kép

Zsebi Kép
Igen, két hét múlva megyek még egyszer varratni. Ha használnak a mensihozók, akkor a harmadik már punkció után lenne. Azt már nem biztos, hogy bevállalom, bár a doki néni szerint jó lenne. Majd még megbeszélem vele és meglátjuk.
Te hogy vagy? Remélem már nyugodt éjszakák, és várod a nyaralást. Valamelyik este egy Dunaparti séta?

Stella Kép
Nagyjából egyszerre fogunk kezdeni Kép Sikerülnie kell! Kép Azt se bánom, ha nem ikrek, hanem egy Neked egy Nekem Kép Távlombiktestvérek lesznek Kép

Lara Kép
Tegnap gondoltam Rád a hőség miatt. Beszerelték a légkondit végre?

Wish

wish

Wish,
igen, végre van otthon, meg a kocsiban is, erre a melóhelyen romlott el. Végülis csak 9 órát töltök itt naponta. Kép Nagyon szar volt, pedig én eddig imádtam a meleget. De ez van, ma meg már sokkal jobb Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok lányok!

Ma reggel 10-kor beindult a gépezet!Kép
Már 13-án megyünk is a pszichológus nénihez. Júliusban tanfolyam és környezettanulmány. Augusztusra úgy néz ki örökbefogadó szülők lehetünk. Lesz rá "jogosítványunk".Kép

FEA
Nagyon hálás lennék ha segítenél. Nem zárkózunk el a nyílt örökbefogadás elől sem. Már több szálon keressük a kapcsolatokat (kollégák, orvosok, régi iskolatársak). Lehet, hogy pont az általad megismert személy, kórház lesz a mi GÓLYÁNK! Köszönöm.
Címem: rusznyakr@mail.tvnet.hu

Többiek!
Ha van valakinek csecsemőosztályos anyukája, anyósa, testvére... és szívesen segítene nekünk boldoggá tenne minket. Köszönöm.

Zsebi
????????? Nekünk nem lesz zebrás teszt, az az üzi valószínűleg nem nekem szólt.

Stella, Icsilya köszönöm, hogy ti is gondoltok ránk.

Maradt 2 doboz duphaston-om (2x20 tabletta), ha valakinek segítség szívesen odaadnám. 13-án megyek pestre.

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!

Zsebi, LaraKép

Örülök, hogy nem felejtettetek el! Időnként olvasgatok a topikon, de be kell vallanom, hogy eklég kevés időm van mostanában.
De majd nyáron! Talán lazul a gyeplő és több időm marad mindenre.
Kérdeztétek, hogy mi a helyzet nálunk:
Nem igazán tudok mit mondani. Együtt vagyunk, de nagyon nehéz...
Szó volt róla, hogy ebben a hónapban bevállaljuk a 3. inszemet.
Be is jelentkeztem, bepusziltam a 2x1 clostit, aztán nem mentem el...
Most a 22.cn vagyok. Mostanra időzítek egy köv. futamot lelkizésre. Majd meglátjuk. Nagyon nehezen toleráljuk mind a ketten, hogy nem jött még össze a baba. A környezetünkben már majdnem mindenki lebabázott. Biztos, hogy ezek a dolgok is hozzátettek a problémákhoz.
Ha ezt túléljük, akkor mindent, ha nem, akkor nem tudom mi lesz...
28 évesen már nem nagyon ugrálhatok és hát én ettől a pasitól akartam(akarok!) gyereket.
Majd meglátjukKép

Mindenkinek nagyon sok erőt és kitartást kívánok, mert nem könnyű helytállni...
Tavaly tervezgettük a sok babát, hát elég kevés a zebra! Tessék beleerősíteni!!!
fea

Renóca Kép
Ki kell javítsalak. Szerintem már megvan a zebrás tesztetek, csak még nem tudni kinél Kép
Drukkolok, hogy jól menjen minden az örökbefogadással Kép

Wish

wish

Köszi Wish!
Ez nagyon jól esett!Kép
Ha lehet még jobb kedvem lett!

Renóca
süni_renóca

Renóca!
Akkor elindult a gépezet, nagyon örülök és remélem mielőbb megtaláljátok a legjobb kapcsolatot aki a babához vezet.
A sok kérdőjelet Reno nevezetű lányzónak írtam aki már oly rég jelentkezett és egyszerűen azt szimbolizálja, hogy mi van vele.

Lara!
Ha javítod a táblát a legjobb javítást is csináld meg légyszi Woodinak már baba jár!!! Annyira örülök neki, egy zebrával kevesebb, de egy babóval több!!!!!!!
Sajnálom hogy ennyire nehezen bírod a meleget, reméljük mostmár enyhül egy kicsit az idő. Mikor lesz a pocidról új kép felrakva?

Stella!
Milyen teákat iszol ami meghozza esetleg előbb a mensit. Nyaralás előtt jól jönne nekem is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Benne vagyok a dunaparti sétában! Beszéljük meg mikor!!!!
Nem tudsz valamit Faraksékról mert nem jelentkeznek se itt se freemailban és aggódom értük. Ha ma sem írnak felhívom őket!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Hétvégén SMS-eztünk Judittal (esküvőn voltak), ma meg írt egy a Dévais topikra. Tegnap szerintem volt náluk valaki vendégségben, mert Krisztián autójával egyforma kocsi állt a ház elött. Csak a rendszám tért el pár számban (ikerautók Kép)
Szóval szerintem rendben vannak, csak így jött ki a lépés. Sztem nemsokára jelentkeznek Kép
Nekem egyelőre akármelyik este jó. Úgy fél hat-hat körül már otthon tudok lenni.

wish

Wish!
Mit szólnál a csütörtök estéhez?
Akkor jó ha rendben velük minden!
Tudod mit szerettem volna még kérdezni hogy ennél a bevarrásnál tök pucérra kell vetközni? Mert azt is utálom.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Renóca!
Mail ment!
kavicska

Zsebi Kép
Akkor én is csütörtököt mondok. Küldök telcsiszámot a mailedre.
Nem kell pucérra vetkőzni, csak bugyi-melltartó. Fiúknak gatya.

Wish

wish

Sziasztok,

Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztünk, és köszi hogy így aggódtatok értünk.
Természetesen minden rendben van velünk.
Jó a kedvünk, csak egy kicsit ez a lakodalom belassított minket, s jelentem hogy megint felvágjak, ismét vőfély voltam. Mert én az is szoktam lenni, de mostanában csak haveroknak ingyé.
Jó buli volt, s még teljesítenem is sikerült utána, ahogy az elő volt írva a múlt hétvégére.

Jó volt végre Zircen egy kicsit, bakonyi levegő.

Aztán vasárnap később értünk haza, Forma-1t még Zircen aludtuk át....
Így kiesett a vasárnap.
Tegnap röviden voltak csak vendégeink, színház előtti bérfürdetés vacsoráztatás volt a kollégámnak - persze ingyé.
S ők is Krisztáékkal együtt a Vígszínházban Tévedések vígjátékát nézték.

Ma meg elvittem a laptopot így Judit nem tudott itthon netezni, csak azután, hogy megjöttem fociról.

Szóval röviden a mentegetőzésről, hogy miért nemjelentkeztünk.
Na meg ez a meleg, ami most kellemes hűs is biztosan közrejátszott.

Zsebi,

Ez a csütörtök nekünk is jó lehet, vagy csak csajos séta lesz?
Attilát nem hozod?

Hogy telik a szabadság?

Ma sajnos egy kolléganőmnek szintén nem sikerült a 2. lombik, sajnos. Krizsa gyerek lett volna.

Na jók legyetek és hajrá spontán!!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok, Wish!
Akkor a csütit megdumáltuk majd egyeztettünk hogy hol és mikor. Hogy csak séta lesz-e azt nem tudom. Hogy a párom jön ez azt szintén nem tudom.

A szabi jól tellik. Hétfőn strandoltunk, ma light-os pihenés, főzés hamizás és egy kis séta. Szóval semmi megerőltető. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Szóval a teakeverék, amit iszok: cickafark-palástfű-zsálya; reggel-este 2-2 dl a ciklus első felében.

De múltkor roszzul fogalmaztam. Ez elvileg beállítja a ciklust 28 naposra.
Nekem általában 35-37 naposak. Egyszer ősszel kipróbáltam ezt a teát és akkor 30 napos lett.
Szóval nem jön meg tőle elöbb a menzid, inkább csak rendezi a ciklust. Persze vannak kivételek, akiknél nem hat.

Képzeljétek, tegnap volt a párom az urológusnál. És tudjátok mi történt???? A doki műtött, és újra megkaptuk a június 21-i időpontunkat.
Na, de nem adjuk fel! Ma szabadnapos a párom, úgyhogy reggel beküldtem, hogy addig el ne jöjjön, amíg meg nem tudja az eredményt!
Azért kicsit kiakasztó, hogy három hónapot kell várni csak azért, hogy megtudjunk egy eredményt.
Úgy látszik az embernek szószerint tökön kell szúrnia magát, hogy kapcsolatba kerüljön a dokival!!
No, de ezt azért mégsem játszul el Kép!
Stella

Kép
stella9

Süni,
Este küldtem mailt.

Kép
farkasok

Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok MINDEN általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm

Miklós

Országos Vérellátó Szolgálat
06-80/324-244
36-1 372-4244

-------------------------------------- Hirdetés --------------------------------------------------
lkt

Sziasztok!

WOODI HÍRADÓ:
"JÓL VAGYUNK, BÁR DANIT MÉG MEGFIGYELIK A KORASZÜLÖTT OSZTÁLYON. NEM TUDOM MIKOR MEGYÜNK HAZA."

Zsebi,
tényleg, Woodi babáját elfelejtettem. De most azonnal megcsinálom és akkor a köv. frissítéskor már ott lesz Kép
Pénteken megyünk sok D-s uh-ra és remélem akkora már az otthoni gépünk is meggyógyul. Akkor meg tudom majd mutatni nektek Andort. Már biztos helyes kis pofija van, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Renoca,
akkor lehet, hogy augusztusban együtt leszünk anyucik? KépKépKépKép

Fea,
azért örülök, hogy újra együtt vagytok. Bízom benne, hogy elég erős a kapcsolatotok és megbírkóztok az akadályokkal. Az, hogy újra egymásra találtatok a legjobb út a baba felé. Mindannyian tudjuk, milyen szar érzés, amikor már mindenki babakocsit vagy nagy pocakot tologat körülöttünk. Én is szívesen kilőttem volna mindet az űrbe. De jönni fog a ti babátok is Kép

Stella,
azért ez a 3 hónap tényleg durva. Én is kb. ennyit vártam annak idején a családtervezőben egy hormoneredményre. Azt hiszik, hogy ennyire ráérünk? De akkor ma nagy drukk az emberednek, hogy kicsikarja belőlük a leletet!

Este fogadásra megyünk a barátnőmmel. Ingyen kaja és egy jó dumcsi. Mondjuk azért elég nehéz volt olyan elegáns rucit találnom a szekrényben, amibe még beleférek. A cipőkről már ne is beszéljünk. Így legalább volt indokom új cipőt venni magamnak Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Süni,
e-mail ment most.
farkasok J

Kép
farkasok

WishKép
Benne vagyok a távlombiktesókbanKép!
Csak legyenek már pocakban!!!

Kép Kép

Kép
stella9

WishKép
Benne vagyok a távlombiktesókbanKép!
Csak legyenek már pocakban!!!

Kép Kép

Kép
stella9

A véletlen úgy hozta, hogy mégiscsak 4-en lesznek Kép!

Kép
stella9

Stella KépKépKépKép
Akkor előre az ikrekért Kép

wish

StellusKépKép MIkor is kezditek? Hányadik napban vagy? Köv. ciklussal indul, igaz????KépKép
-aranyos az a két kis bukfences, én is elfogadnám őket....
WishKép előőőre!!!!!

madaran

Képzeljétek -RenokaKép- múlt héten (egy hét alatt), NÉGY ÚJSZÜLÖTT GYEREKRÕL MONDTAK LE A SZÜLEI ITT TBÁNYÁN!!!! Egyre "jobb" a támogatási rendszer, egyre több lesz az állami gondozott is.
Reméljük Reno, hgoy nem kell sokat várnotok!!!KépKépHIszen most nagyon sok anya mond le a gyermekéről!

Van, aki eldobja magától, mi meg beledögölhetünk a várakozásba. Milyen rohadtul igazságtalan az élet.Kép

madaran

Lányok!Kavicska, Farkasok, Madaran!
Nagyon, nagyon köszönöm a bíztató szavakat és a segítségeteket. Kép

Lara!
Jó lenne ha igazad lenne....

Renóca
süni_renóca

Sziasztok csajok,

Renoca, kivánom neked hogy mielőbb sikerüljön megtalálni a babátokat, úgy tűnik jók az esélyek Kép

Farkasok,
Jó sűrű hétvégétek volt, jó ha minden ismerősnek mindent 'ingyé' tesztek, hamarosan én is kitalálok valamit, ha már lehet Kép
Remélem a teljesítményed hamarosan Judit pocakján is látszik majd KépKépKép

Zsebi,
Ma reggel felhívtam a homeos orvost, és tovább kell szednem a bogyóimat, de csak három hetente egyszer, még három alkalommal. Tehát valamikor augusztus elején kellene visszamennem, remélem már zebrával a kezemben Kép
Péntek reggel megyünk vérvételre is, ugye egy levétellel az AIDS és a Hepatitiszt is meg tudják csinálni ? Aztán még EKG kell,és harmadik napi vérvétel junius elején és lassan mi is indulunk.
A long protokollban az első gyógyszer (ha jól emlékszem Suprefact ?) beadható magamnak, vagy csak a Gonalbol van az a tollszerű dolog ? Félek hogy ezidő alatt legalább egyszer utaznom kell majd és akkor mi lesz ?

Stella,
Teljesen megértelek, mi is 3 hónapot vártunk a párom első andrológiai leletére. Pont ezért választottuk a Kaálit. De bízom benne hogy minden rendeződik, és lehet hogy együtt indulunk júliusban ? KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
a suprefact ugyanúj subcutan, mint a gonal, biztosan beadható a tollal ill. magadnak tűvel be tudod adni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta,
Nekem a Kováts drnő nem Suprefactot írt hanem Decapeptylt, ez teljesen össze volt készítve csak szúrni kellett, pocakba nyomattuk, a Gonal az olyan barátságos, hogy még kedveltem is.

Icsilya,
Reméltem hogy írsz valamit, mert rég nem írtál. Ifjúság hogy van?

Farkasok J

Kép
farkasok

Judit Kép
ifjúság anyja idegein táncol.. leginkább IfjúLevi Kép áll, és amióta áll rettenetesen nyűgös, mert elfárad, de ettől függetlenül le nem ülne.
kb. 1.5 hete tök nyűgös emiatt, enni sem hajlandó normális (erre a megfázása óta nem hajlandó).
Máté kis nyugis tündérke, eszik, játszik magában Kép

vagyok én... csak nem mindig van időm visszaolvasni, de azért be-bekukkantok.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta!
Ezeket a vérvételeket nekem mind egyszerre megcsinálták. Kép Ahogy a lányok írták a Suprefatot külön kell beadni szintén hasba és vékonyka tűvel. Az más kérdés hogy én nem tudnám megszúrni magam, de ha muszály, akkor muszály.
Ilyenkor ha visszamész a homeoshoz akkor szerinted mennyit kell fizetni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?