sziasztok,
ma tönkrement a telefonom
a kijelzőjéből csak egy vékony csík látszott a többi meghalt
pedig reggel még működött, aztán délelőtt, amikor megint ránéztem, már nem. maga a készülék működött, telefonálni lehetett és hívást is fogadtam, de a tel.könyvet, vagy az sms-t nem tudtam használni, mert nem láttam szinte semmit. már van egy új, apa eddig azzal játszott, hogy átmentse a másikról a tel.számokat, mert nem a sim-kártyán tároltam, hanem a készülék memóriájában. de sikerült
és ma megjött a lakás adásvételi szerződés tervezet is. szóval zajlik az élet. bár kocsink még mindig nincs, csak jövő hét elején lesz, sajnos.
Liza remekül van. ezerrel pörög egésznap. ma könyveket cipelt, és gyorsolvasást akart, mert olyan gyorsan fordított a következő lapra, hogy nem lehetett követni
persze, mert már tudhatja kívülről mindet. tetszik, hogy most már vigyorogva néz ránk, ha nevetünk rajta, vagy a szituáción. pl. ma este az apja vajas kenyeret evett sajttal, és mellé olajbogyót. mindez egy tálcán volt, és Lizát ingerelte a sok futkosó olajbogyó, ezért feltelepedett az asztalra (szobai kis dohányzóasztalka) és onnan terelgette a bogyókat
és közben nyalogatta az ujjait, de nem harapott volna bele egybe sem, addig jutottunk, hogy nyalogatta a bogyót is a végén
mi meg nevettünk rajta, mert igen muris pofákat vágott az új íz ízlelése közben
és ő is vigyorgott
Ági, szerintem is egyenesen meg kell mondani, mert férfiből vannak
én sem vagyok a régi. elkényelmesedtem. a bkv-n nem bírom ezt a sok szagot, inkább maradok otthon a fenekemen, vagy megvárom az autót. ha moziba megyünk, akkor ki tudok a film alatt kapcsolni, de aztán már azon jár az agyam, hogy minden rendben van-e otthon a gyerkőccel, pedig általában akkor megyünk, amikor már elaludt és ott a nagyi, aki szólna, ha lenne valami.
Fcs, miért kellene a fluortabletta? grat Szabolcs önállósodásának
és akkor most pihenőállás lesz neked a játszón? én már előre irigyellek, mi még mindig maratonit futunk ott is
Bori, remélem, gyorsan gyógyulnak azok a sebek
és ne aggódj, ma már kínomban a sírás kerülgetett séta közben, mert...: 10 méter futás, közben fejlóbálás ide-oda, hasraesés, 10 méter futás, egyenetlen talaj/járda, hasraesés, és ez így ment a játszóig. de hogy mitől van ez? ennyit nem esett korábban, ennyire nem volt béna...
most meg, mint egy kis szétesett, lökött tyúk rohangál, szó szerint észnélkül, nem néz előre, sőt az már jó lenne, ha csak egyirnyba nézegetne közben, de van, amikor szinte kicsavarodik a teste, mert félig hátranéz, miközben előre fut
biztos nem normális
Dorki, nekem 2x is sikerült lencsevégre kapnom és éles képet csinálnom a csajokról be-be-be
liza pihen, Niki vetkőzik
Niki az istennek se nézne fel
panu