Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Böbe: méleltem neked... :-))

Erka: én lehet, hogy szeretnék EDÁT, még nem tudom, de nem akarom kizárni a lehetőségét. SZerencsére jó ismerős, úgyhogy bizonyára meg tudok vele egyezni ha ráér. Õk is most várják a 3.babájukat, úgyhogy lehet, hogy nem is jó neki. De ha jó, akkor megdumcsizom vele.

A meleg tényleg pokoli, de mi meglehetősen jól viseljük.

Nekem már mindenemet nyomja a bébi... és surran lefele....

Figyeljetek: a kenetlelet hány nap alatt van meg, az is egy hét mint a citológia? UGye nem?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkot mindenkitől, rám fér. Eddig azonban még semmi, úgyhogy várunk...

Ruha: én elég kis méret vagyok - normál esetben - és az időzítéssel is szerencsém volt, mivel nagyrészt tél volt eddig és megúsztam az egész ruha mizériát három nadrággal, a pulcsik és a pólóim (1-2 nagyobb méretet vettem, pl. Terranovában, amit később is tudok hordani) jók még mindig. A kismama.lap.hu-n van egy egész sor ruhákkal foglalkozó, interneten is elérhető cég. Én a naciaimat a Mammyistic-ben vettem - nem olcsó, de nagyon jó minőségű - , illetve a C&A-ban. Ott most sok jó nyári cucc van! Ja, és a Lövőház utcában, a Mammuttól nem messze van a 2in1 bolt, de ők a neten is fent vannak, árastul, ruhástul. Jó keresgélést!

Azért még szoríthattok továbbra is! És mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben!!!

Dóri
kiskacsa

Sziasztok!

Ez a meleg még 6 hónaposan is borzaslmas. Kóválygok itthon, de kora délután (pont a legnagyobb melegben) el kell mennem. Õrület.

Ruhaboltok: A ManuArtot én is ajánlom, és ha ott vagy a Mammutnál, van a Lövőház utcában egy Two in One bolt (a Teréz körút 33. szám alatt is van) azt is érdemes megnézni, ha kell egy-két csinosabb, alkalmibb darab.
A ManuArtnál sokszor van egy leárazott doboz is, pólók, stb jóval olcsóbban. Nem mindegy erre a pár hónapra Kép Persze jó lehet még később is a következő pocaklakóhoz, meg barátnőknek kölcsönadni. Hála Istennek én is kaptam kölcsön jó sokat, de a vásárlást azért nem úsztam meg.

Kitartást nektek ameleghez. Főleg a nagypocakosoknak, az még szörnyűbb lehet.

Tünde

mtunde

Sziasztok Csajszik,

nos, igen, a meleg borzasztó, bár nálunk az éjszaka nagyszerű volt, most végre a babus is rögtön elaludt szopizás után, így én is beszédülhettem az ágyba.
Ruhák:
Én vagy normál felsőket hordtam, de az igazi kismami cuccokat a Mammysticben vettem - van üzletük a Blahán és a Bartók Béla úton. Õk is fent vannak a hálón: www.kismamaruha.hu.
Én nagyon szerettem ezeket a rucikat és sok méret van.
A 2in1-t és a Manuartot nekem is ajánlották, de nem vásároltam ott.

Ildi
ildibaba

Johanna,

a fizetés nagy kérdés, de szerintem az a mérvadó, hogy ha tényleg adni akarsz, mennyit enged a pénztárcád. Mert ugye hiába mond valaki x összeget, ha te azt nem tudod kicsengetni.
Sokat gondolok rátok, remélem a szülésed előtt összefutunk még.
Apropó, kenet (ez a bizonyos GBS) - nekem szerdán vették le és a következő héten kedden, amikor mentem CTG-re már ott volt az eredmény a vérképpel együtt.

Ildi
ildibaba

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:13-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ildi! Írtam neked emailt! :-)

Szilvi
asszony

Hűsölést Csajok!

Millió köszönet a sok ruha tippért!!!! Biztosan megnézem őket.
Túl vagyok a mai cukorterhelésen, mázlim volt kevesen voltak(biztosan az idő miatt), monjuk így is ott dekkoltam 2,5 órát (legalább hűvös volt).

Johanna: nagyon szurkolok Nektek!!!

Már az enyém is mozgolódik rendesen, úgy látszik velem ellentétben ő szereti a meleget.

Fel a fejjel csajok és jó hűsöést, ha tehetitek!

Puszi

Toto
toto

Sziasztok!

Az én babám, ahogy az anyja is, alig mozdul a melegben Kép nem csodálom. Csak estefele, amikor már hűvösebb az idő Kép

Tünde

Ui. Na erre megint megmozdult, ahogy leírtam... Kép

mtunde

SziasztokKép
A gbs 3 nap alatt megvan azaz nekem megvolt, ill ha valakinek kozel van a szules mar a melegfrontokat szeretik a torpekKép

Kép
vaktyuk

Lilluska, mar nincs meg a bolt!

Kép
babarozsa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:14-kor.
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm a kenetes válaszokat.... remélem akkor már a köv. ctgn már minden leletem egyben lesz. Azt beszéltem meg Babócával, hogy amíg nincs eredmény nem jöhet elő.... :-))

Ruha: hát nekem 2 terhes gatyán kívül semmim nincs....Most elővettem a nyári ruháimat és mind olyan szép nagy szellős, hogy kismamiruháknak is beillenek. Jó mázlim van, mert még a legolcsóbb ruhák is drágák...

Mindenkinek szép hétvégét

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Lilluska, tavaly ott laktam, es az elso terhessegemnel meg en is vasaroltam ott, de sajna megszunt

sajnos nincs sok idom, olvasgatni meg csak-csak
az elso 2 honap nagyon huzos volt a bebivel
aztan koltoztunk isztambulba, es most meg diplomat irok
elvilegKép

most alszik lanyom, ezert dorbezolok itt

Kép
babarozsa

sziasztok,

Johanna, szerencsére nagyon kedves anesztest fogtam ki pénteken, és valóban csak vész esetén kell altatni, alapból EDA jár. Mint kiderült a kismamákat elöreveszik. Jot is nevettem mert csütörtökön azért nem vártam ki a soromat mert a sorban álló idös hölgyek meggyöztek arrol hogy hiába várakozok hiszen reménytelen hogy én sorra kerüljek, lehet hogy szegények elé már akkor néhány kismamát behívtak!!!

Viszont még régen itt valami olyasmit olvastam hogy automatikusan megmondják az árát az ő közreműködésüknek (ami közel egyenlő a szülészorvoséval), most meg bután vártam és semmi ilyesmiről nem eset szó! Valakinek nincs ezzel kapcs. tapasztalata???

Erka, ha nem jön közbe ez a császár ügy, én úgy gondoltam hogy nem fogok felkérni aneszteziológust.

Ruha témához csak annyit tudok hozzászólni hogy én nyitva hordom nadragaimat és szoknyáimat pocak alatt majd oldalt megkötött vagy körbetekert kendővel takarom, és rá a megszokott trikóim.

szépia
szépia

Sziasztok lányok,

hogy bírjátok a meleget? A mi kis manónk nehezen tűri, nem tud pihenni és az az igazság én sem. De hétfő estére már esőt ígértek, jön a front - talán beindulnak a babák is.
Tényleg vajon Dóri szült már?

Ildi
ildibaba

Asszony

Írtam neked, ha van időd, nézd meg!
ildibaba

Sziasztok
Johanna en ugy tudom csak akkor kell az anesztesnek fizetni ha szules kozbeni EDA-t kersz, csaszarnal nincs magan tarifa persze ha akarsz adni mas kerdesKép
Amugy a szulesnel asszem 25eftot kernek el erte

Kép
vaktyuk

Szepia,
vegig nem fog menni ez az oltozkodesi stilus szerintem, habar, ha olyan alkat vagy

en vallpantos tunikakat hordtam, nem kismama, es ra a megszokot polokat, csak a nadrag volt kismama, meg volt egy szoknyam is

Kép
babarozsa

Szépia,

akkor már tuti,hogy császár lesz? Már ki is kellett választanod a napot? Mikor?

Milyen igazságtalan, hogy, ha szülés közbeni EDA-t kérsz, akkor fizetni kell érte, nem is értem, hogy ezt mivel magyarázhatják?

Lányok, nekem annyira eltorzult a lábfejem a melegtől és az ödémától, hogy a nyári papucsaimat sem tudom felvenni!!! De főként a jobb lábam ilyen ormótlan, Ti is tapasztaltok/ tapasztaltatok hasonló jelenséget? Elég ijesztő:-(

Erka
erkaberka

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyok, és a ma reggeli CTG sem nagyon mutatott mocorgást... Hát, majd meglátjuk, mit hoz az időváltozás.

Hogy bírtátok a tegnapi napot? Én őszintén örültem volna, ha közelebb van a Balaton, mert én biztos az egész napot a vízben töltöttem volna Erkaberka, nekem is rendesen bedagadt a lábam, de nem bírtam ki, hogy ne igyak eleget - a doki 1 literes megszorítása ellenére - mert rettenetes volt a hőség, és szerintem többet ártunk, ha nem iszunk elég vizet.
Még a mai napot bírjuk ki, aztán holnaptól egy kicsit jobb lesz, remélem!

Az EDA-ra én is hasonló - 25-30e Ft - összeget hallottam, úgyhogy elég húzós, ha az orvosnak is
adsz mellette.

Jó hűsölést mindenkinek,
Dóri
kiskacsa

Sziasztok!

Erka: engem még elkerült a lábduzzadás, de sejtem milye borzalmas lehet.

Nekem a melegből van elegem. Éjszaka nem tudok aludni (inkább déután szoktam), meg a babóca is inkább úgy döntött ilyenkor focizik.

Várom a lehülést...

Toto
toto

Sziasztok!

Erka!
Nekem is nagyon bedagadt a lábam a terhességem vége felé. Nekem az csak az segített, ha jó magasra feltettem, úgy hogy a derekamnál magasabban legyen. Ha gondolod próbáld ki!
Assszony és Gergő
4+3
asszony

Sziasztok!

Az én lábam is lekezdett dagadni ebben a melegben, de nem voltam hajlandó én sem kevesebbet inni. valahol olvastam is, hoyg nem is kell. Így is úgy is bedagad, akkor meg minek szomjazni.

Babuci nálam is csak este mozog, amikor hűvösebb van. szegény, vajon mit érezhet odabent ebbőla hőségből? :D

Tünde

Ui. Ez az EDA-s fizetéses ügy elég durva. Szóval olcsóbb a szenvedés... Kép Igaz, egyelőre engem is a császár fenyeget...

mtunde

Sziasztok,

Éjszaka nagyon görcsöltem, úghogy ma CTG-n voltam, és az jósló kontrakciókat mutatott, hát jól éreztem én. A baba feje már teljesen beékelődött, olyan fura érzés, hogy ott lent ki lehet tapintani a kis fejecskéjét. Nekem is alig mozog a babám, úgy látszik Õk sem bírják a meleget. Én pedig meglehetősen jól viselem...

Már csak egy baj van, hogy leleteke a dokimnál, igy holnap el kéne mennem begyűjteni, mert jobb ha nálam van. Hátha kell a szüléskor valami, és Õ még nincs ott. Meg hát annak nálam van a helye. Szóval mehetek holnap is arra...

EDA ügyben tárgyaltam egy anesztessel, nagyon rendi volt, abban maradtunk, hogy próbáljam nélküle (még jó hogy) de ha nem megy, értesítsem Õt nyugodtan....

Kiváncsi vagyok hogy a lehülésre hogyan fognak reagálni a babák, kinek fog kipottyanni?

Szerintetek a jósló fájások után még mennyi lehet hátra. Én még egy hetet szeretnék egyben eltölteni.:-))

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok,

én otthon, utcán strandpapucsban vagyok, másba nekem se nagyon menne be a lábam.....állítólag sótlanul kell enni hogy ne kötődjön le a víz, de szerintem semmi drasztikus változtatás nem jó ilyenkor, és sóra meg szükség van amikor amúgy is mindent kiizzad az ember. éjszaka viszont felpolcolt lábbal alszom már honapok ota és az nagyon jót tesz.

Nekem irtóra mocorog a baba, szerintem most jutott eszébe befordulni, de hát ahogy a doki is mondaná, már késő, nem fér el.
Ha nem akar magától megjönni akkor a Doki 9.-re lefoglalta a műtött, az én kérésemre két napot hajlandó várni a kiirt időponttól. Igazán az lenne jó ha 7.-én, a kiirt napon magától jönne (még a születési datuma is szép lenne o5 o6 o7)

szépia
szépia

Szia Szépia,

Mért ne fordulhatna meg most... szerintem lehet, hogy éppen fordul.... soha sem késő. :-))

Hú, akkor versenyzünk a dokiért, mert bár én 16-ra vagyok kiírva, de mint irtam tegnap voltak kontrakcióim bőven. Na kiváncsi vagyok, ki mikor kaparintja meg a dokit.... Szülésznőd akkor nem is lesz a császár miatt ugye?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Mi ez a vizivasi tilalom? En meg nem hallottam (szerencsere, mert nem orultem volna neki). Sot, amikor az elso babat vartam, Coloradoban (ahol nagy meleg is tud lenni), ott folyamatosan azt kotottek a kismamak lelkere, hogy el ne felejtsenek sokat inni, mert az nagyon kell. Meg ha pl koraszules keszulodne, vagyis ido elott az ember gorcsol, akkor az elso tennivalo egy nagy pohar viz ivasa, a masodik a lefekves, es ha egy oran belul nem mulik, akkor kell dokihoz fordulni.
Hat hogy legyen igy okos az ember lanya?

Szepia! Drukkolok, hogy beforduljon a babad! Szerintem, ha akarja, biztos lesz ra helye, nem? :o)

Orsi
torsi

Sziasztok!

Szia Johanna!
Látom, h. már a végét járodKép! Húúúú de izgi!!! Lehet, h. nem jön nekünk össze egy közös szülés-terhesgondozásKépKépKép? Még néhány front és megérkezik a kislányotok, mielőtt a mi babánk megfogannaKép. Bocs, h. ideírok, de nekem ez egyszerűbb, mint a családinet, bár ott is olvaslak benneteket rendszeresenKép! Nagyon szorítok érted is; adj hírt, ha megtörténik a csoda!!!

Puszik: Márti

Márti
csmarti

Sziasztok lányok!

Szépia,

szerintem nem reménytelen, hogy megfordul, írtam, hogy egy barátnőmnek múlt héten fordult fejből-farfekvésbe :-((ő is június 23-ra van kiírva), csaknem 3 kilósan!!! Tehát bármi megtörténhet:-)

Szóval ez a lábdagadás a Ti napjaitokat is nehezíti:-( Az a baj, hogy, ha felpolcolom a lábamat, akkor a baby borzasztóan nyomja a gyomromat, mert még nagyon fent van. Sótlanul táplálkoztam világ életemben, tehát ez nem lehet az oka. Mindegy, most már nem sok van hátra...
Tegnap voltam pedikűrösnél, most kicsit "frissebbnek" érzem a praclimat:-)

Johanna,
szóval jönnek a jósló fájások... Nagyon szorítok, de így nem fogunk együtt szülni:-(

Erka
erkaberka

Sziasztok!

A vízivási mizéria általában a dokiktól jön, az összes védődő-szülésznő azt mondja, hogy jó sokat kell inni, nem törődni a dokikkal, mert pláne ilyen melegben az a babócának is árt. Egyébként ha "dagadtok", a petrezselyem és a zeller nagyon jó vízhajtók, úgyhogy irány rágcsálni!

Szépia,
csatlakozom Johannához, amennyiben szerintem is nyugodtan megfordulhat még a babócád. Az enyém is ficereg állandóan - most is -, és tegnap este óta ő is átrendeződött egy kicsit (szerintem a tengelye körül forog), mert eddig a másik oldalon volt a lába... Szóval, még bármi lehet, a lurkó tudja, mi a jó neki!

Johanna,
nekem is mutat már hetek óta jóslókat a CTG, de eddig még semmi. Hátha csak ijesztget. Ha mégsem, akkor szorítunk értetek!

Szép napot mindenkinek, pihenjétek ki a meleget.
Dóri
kiskacsa

Szépia!

Épp most találtam egy cikket a forgolódásról, és ott is azt írják hogy az utolsó pillanatig van remény! Szóval,fel a fejjel, ne add fel!
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=news&target=article&type=babavarok&cat egory=9&id=2125
kiskacsa

Sziasztok,

Márti: jó hogy itt is jársz néha. Nekem is jobb ez mint a családi, mert ott a képernyőmre nem fér rá sok karakter. :-)) De azért én nagyon sokat vagyok ott is. Drukkolok, hogy babóca összejöjjön. Hogy vagy mostanság??? Köszi a drukkokat, én szerintem június 12-én fog születni, én arra gondoltam, hogy az jó lenne neki is és nekem is. :-)) bár a barátnője tegnap elött megszületett, és hát mindig is két hét volt köztük.

Erka: hát ki tudja még az is lehet, hogy beelőzöl...

Szépia: tényleg no para...

Hú, de fülledt az idő, nehezen bírkózom meg vele. Na rohanok a dokihoz, kinyerem belőle a leleteket, nálam van a legjobb helyen.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Meleg
Akkor igazánn nem is tudjátok milyen tényleg igazi kánikulában pocakot hordani! 2002 tavasza-nyár végéig hihetetlen meleg volt. nem ilyen egy hetes váltások voltak, hanem ahogy bejött a tavasz, őszig baromi jó idő volt.

nekem sem volt kismama ruhám, minden gatyámat hordtam végig, a legtöbb szoknyám rugalmas anyagú volt, felvette a poci alakját és szülés után is tudtam hordani, uúgy, mint pocakosság előtt. egyetlen kismama nacim volt, az is a vége felé. meg találtam egy bő nyári rucit és azt a vége felé sokat hordtam variálva mindenfélével.
nekem a lábam nem vizesedett, csaka szülés után i napon lettek eleféntcsülkök. nem is értettem miért akkor. aztán másnapra lement. (?)

vizesedésre egyszer vki írta még 2002 körül, hogy a citromos-tojásos-maszolás túró nagyon jó rá. olyan, mint a palacsinta töltelék és enni kell, nem lábra kenni.
meg kismama tornán tanítanak jó vizesedés megelőző tornát is.
ti jártok kismami tornára?

sok drukk a finiseseknek!!!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:14-kor.
Vendég

Sziasztok,

Mától végre nyugodt szívvel vonulhatok be a kórházba: tegnap leadott munkákat sikerült ma mind leosztályoznom, szegény hallgatóim nagyon szurkoltak nehogy másra átháruljon ez a feladat. Lehet h így már babának is jobban fog menni a fordulás.
Annyit mocorog hogy az hihetetlen de végül mindig pont ugyan ott marad.

Johanna, mit mond a doki, mit jelentenek a kontrakcióid, előbb fog jönni a baba???
Ha 1-2 napja már nem írok akkor az azt jelenti h már babázok (vagy bekrepált az internetem…Kép ) amúgy meg a tuti nap nekem a juni 9.
szülésznőt nem választottam, de föleg azért mert a doki nagyon lebeszélt róla… pedig hát bizom benne h mégis szülés lesz, és akkor meg marad az ügyeletes ”meglepi szülésznő” . Amugy nagyon szerettem volna a F.Erszit, akit nem is ismerek de azt hallottam h nagyon profi a homeos ügyekben.

Ha együtt szülnénk tudjunk is egymásról!!!

Kiskacsa, köszi az infot! Te mikorra várod kisbabát?

szépia
szépia

Szépia!

Én már bármikorra. Az elején még két dokihoz jártam, és az egyik máj. 27-et, a másik júni 2-t mondott, úgyhogy most már a másodiknak lesz igaza. Most már azért egy kicsit izgulok, de csak lesz ami lesz... És tényleg lehet, hogy együtt leszünk bent, remélem azt azért majd kiderítjük! (Csütörtök reggel megyek CTG-re korán reggel, hátha jön valaki közületek is?)

Õszintén szólva örülök, hogy már a végén járok, mert szörnyű lehet majd az augusztusi hőség. Előre sajnálom az akkor nagy pocakosokat.

Szisztok, jó pihit mindenkinek
Dóri
kiskacsa

Sziasztok!

ez a mai szeles, hűvösebb idő megváltás volt nekünk is. Remélem, nme ismétlődik aza bizonyos 200-es nyár... Kép Persez, aki nyaralni megy, vízpartra, annak ott helyileg nagyon jó időt kívánok Kép De a fővárosi életet el tudom képzelni 35 fok nélkül is.

Szépia! Te is tanár vagy, hogy még az utolsó időben is javítottál? Nem semmi, hogy eddig dolgoztál.

Tünde

mtunde

Sziasztok,

Szépia: hát valahol az is jó, hogy tudod hogy mikorra várod a kicsit és nincs az a bizonytalanság. Én már semmi komolyba nem merek belekezdeni, és nem is merünk elmenni még a Balatonig sem. Szóval valahol jó, persze tudom, hogy nem megnyugtató ez.
Hol tanítasz?

Erkaberka: a családineten már soha nem bukkansz fel? kérdezik az ottani csajok és én is. Irtam, hgoy mi tartjuk a kapcsolatot.

Hú drukkolok minden hamarosan szülőnek, hogy minden rendben menjen.

Csütörtökön azt hiszem Klári lesz nappalos, úgyhogy aki megy meg tudja sasolni.

Doki ma azt mondta, hogy még sok idő van, ez a fájogat majd még lesz rosszabb is. Nem volt jó kedvében, úgyhogy nem is firtattam a dolgot. Én 12-re kitűztem a bébinek az időpontot, hát kiváncsi vagyok, mit szól hozzá?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna,

az az igazság, hogy itt jobban érzem magam:-) Néha szoktam olvasgatni őket is, de valahogy nincs kedvem oda írni... Sajnálom, senkit nem szeretnék megbántani ezzel a véleménnyel!

Csütörtökön a dokim összeismertet Klárival, megkéri, hogy ő csinálja nekem a ctg-t, ha szimpi lesz, felkérem...:-)

Én a 15-ét tűztem ki, ha mindkettőnknek összejön, talán még össze is futunk:-)

Erka
erkaberka

Szépia

Hányadik héten is tartasz? Alexa a 37. elején fordult meg, akkor már 3,7 kg.-ra saccolta a dokim. Tehát, ha csak nem ennél nagyobb a babád, nem lehetetlen a fordulás.
Ki a dokid? Nekem Mészáros doktor a fordulás előtt az utolsó pillanatig biztatott, hogy meg fog fordulni, sőt ő olyat is látott, hogy a tervezett császár reggelén biztos ami biztos alapon megultrahangozták a kismamát, és csodák csodája, megfordult a bébi, így nem kellett vágni! Kép
Ne add fel, remélhetőleg a Te babád is megfordul! Kép

Erka, én is isnerem Klárit, és szerintem nagyon szimpi. Kép

Zsu
tothzsuzsi

Sziasztok,

Szépia: én is folyamatosan drukkolok nektek, hogy megforduljon a bébi....

Erka: hát jó lenne együtt bent lenni. Klári velem most is nagyon kedves volt tényleg szimpatikus, de szerintem a szülésznők többsége nagyon rendes a Kútvölgyiben. Szakmailag is jók, szóval szerintem nagyon rosszat nem tudsz tenni...
Én csak kérdeztem, hogy miért nem jársz ott? nem gond, csak kérdeztették. ÉN fogom őket tájékoztatni, ha megszültél meg ilyesmi, ugye az nem baj?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

sokat gondolok a mostani kismamikra, nem lehet könnyű dolgotok, mert ez a hétvégi és hétfői hőség igazán megrázó volt. Bár ezt a kismanók sem tolerálják túlzottan.
Johanna, lehet, hogy kivárod még azt az egy hetet. Nekem nem voltak igazi jósló fájásaim, aztán a manó 2 héttel hamarabb jött. Van akinek meg hetekig fájogat, mire meglesz a babája.

Ildi
ildibaba

Valami mindig eszembe jut:
vizesedésre én is a sószegény étkezést hallottam, illetve a kórházi diétás előadáson azt tanácsolta a dietetikus, hogy fogyasszanak sok fehérjét. Végülis a tojásos túró ennek tökéletes megfelelője, ráadásul sok vas is van benne, amire a mamiknak szüksége is van.
I
ildibaba

Sziasztok,

Johanna, köszi, ha tájékoztatod a lányokat, bár, nem hiszem, hogy sokan emlékeznének rám, olyan régen nem jelentkeztem...
Ma voltam védőnőnél utoljára, most már ő fog hozzám jönni, rögtön azon a napon, amikor hazajövünk a kórházból. Szerencsére a vizesedésem nem jár együtt magas vérnyomással (ettől tartottam) és a védőnő megnyugtatott, hogy nem így néz ki egy toxémiás nő...:-)Elég sokat híztam (15 kg-edddig:-(), de a védőnő szerint ebből sok a víz, így a szülés után gyorsan le fog menni-a próféta beszéljen belőle!!!:-)

Örülök, hogy Klárit szimpatikusnak találjátok, akkor biztosan én is annak fogom!

Johanna,én szeretnék a 2 ágyas szobába kerülni, az nagyon tetszett (szemben a felújított zuhanyzó és WC és a látogatók is szabadon bejöhetnek arra a folyosóra, és fekszik még melletted egy sorstárs:-)), 3000 Ft/éjszaka, szerintem megéri, de természetesen nem lehet előre lefoglalni.

Ildibaba, nagyon rendes tőled, hogy szíveden viseled a sorsunkat:-) Ti hogy vagytok?

Erka
erkaberka

Sziasztok

Erka 1,5 honapig fekudtem azon a folyoson, es sztem a legrosszabb alapitvanyi szoba, egyreszt minden jarobeteg, latogato stb odamegy wc-re es katasztrofa ahogy mindig kinezett, sot csotanyt is talaltunk ott,
huzatos a folyoso a kicsinek, es szules utan nagyon messze lesz a babaszoba ahol vannak hidd el tapasztalat ket szules utanKép

Kép
vaktyuk

Erkaberka
Én is azon a folyosón voltam az utolsó szobában 2002-ben. és tényleg jó volt, bár akkor a WC, zuhanyzó még nem volt felújítva, de nem is volt annyira szörnyű.
huzat nem volt, legalábbis nem emlékszem. az a kis járkálás meg nekem kifejezetten jó volt, nem nagyon szeretek feküdni, és hát a szülés nem betegség.
a szoba akkor nagyon tiszta és hangulatos volt, és tényleg jó volt, hogy a férjem is bármikor bejöhetett.
viszont az a vizsgáló, ami ott van az tényleg gáz. igaz ott csak pocakosan fordultam elő. a recepció melletti viszgáló volt a kedvencem, tetszett az a modern szék. a másik meg egy lyuk és elég visszataszító. nem tudom, az változott-e 3 év alatt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok (Vaktyúk, Gumicukor),

most azután feladtátok a leckét...Amikor láttam a szobát, a szoptatás-gyermekágy előadás részeként, én is hangulatosnak láttam, egyetlen látogató volt,nyugalom, a zuhanyzó és WC pedig tiszta és modern (a másik folyosón lévő vizesblokk látványa után különösen, de egyébként is:-))A szemben lévő vizsgálóban egyszer voltam, az is felújított, de a mérete persze nem változott. A másik vizsgálóhoz még nem volt szerencsém, eddig magánrendelésre jártam, csak az utolsó hónapban megyek már a kórházba.
Meglátjuk, majd az élet elrendezi, hogy hová kerülök:-), de köszönöm, hogy elmondtátok a véleményeiteket.

Erka
erkaberka

Sziasztok,

Hát igen akkor most jó kérdés, hogy melyik szobát válassza az ember.... Én is arra pályázom, mint Te Erka, úgyhogy akkor hajrá, még a végén szobatársak leszünk. Nekem is szépnek tűnt a Wc, mondjuk az tényleg gáz, hogy mindenki azt használja, én is odajártam, amikor vizsgálat elött vagy után wc-re volt szükségem. Akkora hülyeség, hogy nincs a látogatóknak egy különfenntartott hely. Tényleg és ha én nem ott fekszem, akkor nem is tusolhatok le ott? Ugye igen? Akár még a pénzt is kifizetem érte, csak ne kelljen már szar helyen tusolni. Csótány, brrrrrrrrrrr. ez nem hangzik valami jól. de gondolom ha ott van akkor máshol is található.

Persze tényleg, hogy hová kerülünk, az akkor és ott dől el. Azt utólag kell fizeteni?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

alapítványi szobák:
A kétágyasban Asszony volt, hátha jelentkezik és elmeséli az élményeit. Amikor én meglátogattam, nekem nagyon szépnek tűnt a szoba.
Amikor én szültem, a kétágyasok foglaltak voltak, így az egyágyas, komfort nélkülit kértük, de egy éjszakát a csecsemős részen töltöttem.
Huzat mindenütt van, tehát ez elkerülhetetlen. De mindenhol szépen takarítanak, a WC és fürdőszoba állaga viszont tükrözi a használó higiénés kultúráját, tehát ez nem a kórházon múlik.
Az egyágyas részen a fürdőszobához külön kulcs van, a WC azonban eléggé lepukkant.
A papír ritka mindenütt, úgyhogy vigyetek magatokkal.

Ildi
ildibaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?