Új privát üzeneted érkezett!

ÁgiKép
A Praxisban szűrnek is, főleg ha elmondod az előzményeket, akkor még alaposabban. Én azt ajánlom.

HóvirágKép
Lehet, hogy a meleg front beindítja majd a szülést. Ügyes vagy, hogy ilyen türelmesen várod a "sorod".KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

SorayaKép CatKép
irtó helyesek ezek a kispasik.

HóvirágKép
kitartást az utolsó napokhoz ebben a melegben.

A Praxisba mehetek külföldről is?

Lányok, tud valaki olyn tortakrém receptet, amit egy éves baba megehet. Az unokanővérem kisfia most egy éves és nem tudja milyen tortát süssön, illetve milyen krémet tegyen bele. Előre is köszi

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Köszönöm szépen a gratulákat Kismanó nevében!
EDI:nagyon meghatódtam, hogy felajánlottad a külön talit a kedvemért! Köszönöm!KépKépKép
Többiek:nektek pedig a tali iránti lelkesedésért köszönet!KépKépKép
Nekem június 9 után bármilyen időpont jó!
Olyan jó lesz újra látni Titeket!!!!

HappyVirág + félcentis
6+6

KépKép
virág33

Anita Kép
magánrendelő, mehetsz akárhonnan. Nem kell TB kártya.

Virág Kép
Kép Kép Kép Kép úúúúgy örülök, hogy Te is itt vagy Kép Kép Kép de komolyan Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Látom lelkesedésben nincs hiányKép, akkor próbáljunk időpontot egyeztetni.

Június 11. vagy június 18.???
A június 25. még kérdőjeles, de utána nekem csak július 6. után jó. Mondjuk én nem ragaszkodom a hétvégéhez, gondolom ez inkább apukák miatt szempont.

Köszi mindenkinek a hisztis tanácsokat, most készülődünk a dokinénihez, de estére még visszatérek a témára.

Edi
edi

Az ikresek miatt legyen inkább hétvége, mert egyedül nem indulok el a 2 pasassal. Nekünk mindkét időpont jó.Kép Én most fagyit viszek dögivel, hátha ilyen gatyarohasztó meleg lesz. Na meg a megszokott gyümisalit vállalom.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKépKép hÚÚ,már milyen nagyok a srácok! Maholnap szaladgálni fognak! A fürdés utáni a legcukibb, látszik a dolgos tricepsz, bicepsz!!!
VirágKépKép Gratula a 6centishez!!!!!!!!!
JoviKép Tudom, hgoy semmi jogom belepofázni, de valaki már írta a vizes megoldást. Mi hatan vagyunk lányok, néha igen görcsös, önkívületi hisztik voltak -apám nyugod, néma módszere: hideg vizes arcmosás!!! NÉhány kedves szó és kész! Utána már ráhagyhatod...
na eldugultam, csak benéztem, jó ide jönni!!
Talán egyszer jogszerűen leszek itt.

Dodoról tudtok valami januárinál frissebbet???
pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Köszi. Hogy vagy ? Váltotok intézetet ? Olyan jó lenne, ha hamar csatlakozni tudnál!Kép
Dodo a múltkor bejelentkezett. Minden rendben vele, de a munka hőse lett így pocakosan, ezért látjuk csak ritkán.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Nekünk jún.11 nem jó, azon kívül bármi. Végülis hol lesz a tali?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

nekunk ugy tunik mindket hetvege joKép

Anita: nemreg betettem egy tortareceptet 1 eves szulinapraKép
orsoly

Orsi!Kép

Lehet ez még kérdés hol lesz a tali? KépKépKép

Az időpont akkor kizárásos alapon június 18. Ez már négyünknek jó. Vagy lehet még valamelyik vasárnap.
Többiek???

A hiszti témámat elnapolom, mára leragad a szemem.

Edi
edi

Mire elküldtem már ötünknek jó. Alakul ez.Kép

Megnéztük az ikres filmet, utána elkezdtem fűzni apát, hogy menjünk el a frigósokért. Aszongya buggyant vagyok, ezzel a kettővel se bírok. És milyen igaza van! Csak tudnám mért vagyok mégis vissza-visszatérően rákattanva a frigósokra.

Edi
edi

EdikémKép
Detto ilyen érzéseim voltak a film láttán de nem hiszem, hogy ez megvalósulna...
Jó talizást Nektek és simi-simi Virág babácskájának (aki már hihetetlen méreteket öltöttKépKép)
Virág, Te add át a simit a Manónak mert az idegen kezek tudom, hogy elijesztik a babákatKép

Pocakosoknak kitartásKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Bajlódunk a kár okozó cég felelősségbiztosítójával, nekik kell majd állni a javítást, de hát rengeteg utánjárás. Csak megoldódik valahogy.

Doris Kép
Apukámhoz mentünk volna Karintiába, most ott dolgozik. Így végül is az elmaradt üdülés miatt nem ért minket kár, csak a férjem szabit nem tud most kivenni egy darabig.

Jovi Kép
Ezen a Bélus néven bevallom én is felkaptam a fejem, de most már megnyugodtam.Kép

Pkagi Kép
Gratula a 19 mm-es óriáshoz!

Hóvirág Kép
Drukkolok nektek. Lehet, hogy a meleg meghozza Noémit.

Shaloya Kép
Meddig tartasz még minket izgalomban? Kép Gratulálok a kis kapálózóhoz. Most már tuti nem lesz semmi baj, ne aggódj!

Soraya Kép
Nagy fiú lett Martin. Nagyon édes!

Edi Kép
Sajnálom, hogy ilyen rémes éjszakáitok vannak. Remélem, javul a helyzet hamarosan. Köszönjük a felajánlást tali-helyszín ügyben. Nekünk egyelőre bármelyik hétvége jó lenne. Most nem viszek pecsenyezsírt, mert Cat Kép és Erika Kép megígérték, hogy kivezettetnek.Kép Úgyhogy valami lightos kell. Kép

HappyVirág Kép
Pihenjél, munkahelyet tessék elfelejteni egy időre.

Bogár Kép
Gratula Esztinek a bilizéshez. Úgy nőnek ezek a gyerekek.

Nagyon meleg lett hirtelen. Ez Zétit is lenyomta kicsit, és most jó nagyokat alszik délelőtt és délután is, amit nem bánok.Kép A köztes időben meg ugrál szokás szerint. Most egész nap kutyázik, és nagyon nyomja oldalra a fenekét. Kíváncsi vagyok, lesz-e ebből ülés hamarosan, vagy csak rossz az egyensúly érzéke.:d

Itt egy kép a jövő baseball játékosáról.

Kép
alena

Hahó,

Cat Kép szuperek a képek, mekkora nagyok lettek a fiúk Kép
Igen, lassan aktuális a kistesó kérdés, remélem most simábban megy majd, mint elsore Kép

Alena Kép baseball bajnok egy szívtipró Kép

Virág Kép hogy vagy? Róka komák?

Talisokat irigylem! Kép

Mindenkinek pussz,
Kriszta
soraya

Sziasztok!Kép

Én is megvagyok még, csak most olvasgatlak benneteket!Kép
Képzeljétek, múlik az émelygés, és a fáradság is!Kép
Ma már takarítok ezerrel, mert be kell pótolni, amit eddig ellustultam! (most épp a szgép asztalt törölgetemKép)

Virág!Kép
Gratula a kis félcentishez!Kép

Saloya!Kép
Neked is gratula a kis kapálózóshoz!Kép

Annyira szépek a gyerkőcök, imádom nézegetni a képeket róluk!KépKép

Írigykedem a tali miattKép, remélem, azért fényképeket megint kapunk!Kép

Na, megyek!

Puszi!
Zitus
10+1Kép

Kép
Kép
zituska28

AlenaKép
Annyira édes!!! Imádos a mosolygós pofáját!Kép Azért a postás szerkó nekem jobban bejöttKépKép

ZitusKép
Azért óvatosan törölgesd a billentyűket!KépKép Szerencsés vagy, hogy ilyen hamar elmúlt az émelygés.

KrisztaKép
Ti mikor látogattok haza ? Martinhoz Ti 2 nyelven beszéltek (már a múltkor is meg akartam kérdezniKép) ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

AlenaKép
Szóval imádom akart lenni, de törni madzsar néha.

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Szívből gratulálok a pocaklakóhoz!!!!!Cat-től tudtam meg és sok puszit küldtemKépVigyázz magadra és nagyon boldog babavárást kívánok!!
CatKép
A fiúk nagyon édesek.
AlenaKép
Tényleg egy szívtipró a bébiKép

Nálunk Botit eléggé megviseli ez a meleg. Elég sokat nyűgösködik. Szerencsére éjszaka nyugi van, csak enni kel fel, utána alszik. Nappal viszont egész embert kíván. Folyamatosan foglalkozni kell, mert Õ nem az az ágyban elnézelődünk fajta, Õ szinte mindig unatkozik és egész nap foglalkozni kell vele.Alig várom, hogy Apa hazaérjen, mert nap végére mindig kipurcanok. Hétfőn ebben a dög melegben megyünk a 2 hónapos oltásra. Már előre félek mi leszKép. Annyira bízom benne, hogy nem fogja megviselni, mert akkor én vele együtt fogok bőgni.
Lujza
lujza

Edike Kép
ezek szerint én nem voltam képben, mert itt Virág Kép miatt keveredtem meg... vagyis azt hittem, hogy náluk lesz most... de aztán rájöttem, hogy miatta lesz Kép Kép Kép
Szóval MI MEGYÜNK!!! Kép Kép Kép

Mi betegek vagyunk, nem nagyon, csak köhögés, orrfolyás, lassan egy hete. Így éjjel rosszul alszom, mert felébredek, hogy Levi köhög/szörcsöl.
Máté tündéri pofa, még betegen is vigyorog, és jól eljátszik. Most vele könnyebb (bezzeg mikor icuri-picurik voltak, akkor ő volt a "problémásabb")

Orsi

ps. majd vissza is olvasok, de most még nagymamizunk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

EdikeKép és csajok!

Sajnos nem jó nekünk a június 18, most jut eszembe, hogy esküvőre megyünk.Kép Ha a többségnek az jó, akkor legyen nélkülünk, de nagyon sajnálom. Viszont a 11. szombat, és a vasárnapok is jók ezeken a 7végéken.

OrsiKép
Akkor mégis a torokfájás a baja Levinek továbbra is ? Szegény jól elkapta, nehezen kecmereg ki belőle!Kép Jobbulást Nektek, hogy mielőbb el tudjatok jönni hozzánk. Babakocsi megvan ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
nem Kép ugyanis a torka tök rendben annak ellenére, hogy köhög. Szerintem ugye a múlt héten legyengítette az a fárnya cucc, amikor piros volt a torka, most meg a nózifolyásból lett ez a köhögés. Bízom benne, hogy hamar elmúlik.
Már nagyon készülünk hozzátok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Régen voltam már itt, Orsival folyton kint vagyunk sétálni, v. strandon.
itt van pár kép.

Cat! kétpzeld szülinapomra kaptunk mésik fényképezötKép

Kiderült már ki Shaloya??

Karmen
KépKépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok Kép

Nem győzöm állandóan nézegetni a gyerkőcöket. Irtó helyesek, aranyosak. Kép

Megint egy kérdéssel trtem be hozzátok.
Cat,Orsi Kép

Én most vagyok 9 hetes és 3 napos. Szerdán voltam vérvételen és a doki azt mondta folytassam tovább az Utrot. (3x2) 3 hét múlvára rendelt vissza. Akkora már a 12.hétben leszek. Én úgy hallottam, addig el kell hagyni az Utrot, de nem lehet hirtelen abbahagyni, hanem fokozatosan kell erről leállni. Ti mit tudnátok erre nekem mondani?
Köszi a segítséget előre is. Kép

Zitus Kép
Jó látni téged. Kép Remélem Wish-nek szerencsét hoz a tábla. Kép Képzeld nekem egyátalán nem volt és egyenlőre nincs is és remélem már nem is lesz hányingerem Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
én a 12. héttől kezdtem csökkenteni az adagot, minden 2. napon 1-gyel kevesebbet. Így a 14.hét végére hagytam el teljesen... ill. még akkor sem mert pár napig még 1-t használtam (azt hiszem leginkább lelki okok miatt).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ÁgiKép
Én is a 12. héttől kezdtem el csökkenteni, napi 1-el. Tudja az Arni, hogy mi csinál, ne félj.KépKép Én 3*3-t szedtem. Először egyesével 3*1-re redukáltam a bogyókat, majd egyenként elhagytam azokat, és napi egyet még dugdostam fel esténként pár napig.Kép

Hóvirágról tudtok valamit ? Lehet, hogy már babázik ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Szép napot!
Gyönyörűek a babáitok! Cat, Orsi, Alena, Karmen, büszkék lehettek mindannyian!!!!!!

Virág, még azt hiszem külön nem is gratuláltam neked! Nagyon örülök, hogy sikerült, még egyelőre így ismeretlenül örömködök veled!!! Kép Gratula, vigyázz nagyon magadra!!!!!

Lányok, az normális, hogy így 12+2 naposan húzósan fájogat a hasam? Olyan soká lesz megint uh, addig itt fogok parázni..
Úgy elmennék betegácsiba, de nem lehet, mert a közvetlen kolleganőm is várandós és akkor egyértelműen vele szúrnék ki, neki kéne az én munkámat is elvégezni. Pedig elég stresszes a dolog..Kép Igaz, kb. 2 hetet kell már csak kibírnom, aztán szabadságra megyek, de most ez a két hét is soknak tűnik.....
shaloya

Jó reggeltKép

Karmen, Orsi olyan szép kislányKép

Icsilya: sajnálom, hogy beteg LeviKép Jobbulást!Kép

Edi: nekem elvileg bármelyik időpont jóKép Fagyibabák: megértelek, én is mindig arra vártam, hogy legyen megint picibabám, amikor a lányok már "nagyok" (2-4 évesek) voltakKép Hát, most 14 és 16 évesek lesznek...Kép

Virág: hol vagy???Kép

Lányok, adjatok okos tanácsot!
Vén banya vagyok, aug.-ban töltöm a 35-öt. Ezért elvileg amniocentezisre, vagy chorionbiopsziára kéne mennem. De nekem mindig ott motoszkál a kisördög a fejemben, hogy azt a 3-4% esélyt sem szeretném, ami a vetélés kockázata, azzal együtt, hogy tudom, csak ez adhat 100% biztonsággal választ a Down-szindrómára. A dokim a Schöpfiben ajánlott egy dokit, akivel most beszéltem. Azt mondta, hogy jövő csütörtökön menjek és akkor majd megbeszéljük a beavatkozás időpontját. Esélyt nem adott arra, hogy válasszak. Persze, ez csak egy telefonos megbeszélés volt és azt is tudom, hogy nekem jogom van azt mondani, hogy köszi, nem kérek a hasbaszúrásból, de mégis elbizonytalanodtam.

bizonytalanJovi
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szia JoviKép
Én el fogok menni amniora. Ha ez megnyugtat.
shaloya

Jovi Kép
nem a schöpfi ellen akarok beszélni, de sajnos én elég rosszakat hallottam onnan.
Szerintem a SOTE 1en csináltasd, ha mellette döntesz, mert ők a legjobbak.
(a schöpfin sajnos most volt egy ikres anyuka, akit rábeszéltek, megcsinálta, és a 22. héten elvetélt, pedig mindkét baba egészséges volt, és sajnos nem ő sz egyetlen, akit tudok)

Ha kell SOTE1-es kapcsolat, akkor szólj, és megadok nevet tel.számot.
A másik igaz az amnionak csak pár hétre rá van eredménye, de van egy előzetese, ami 90%ban biztos, ha ez rossz lenne valamiért, akkor a SOTE1en 1 héten belül telefonálnak... tehát, ha nem hívnak, az azt jelenti, hogy minden OK, így "csak" 1 hét az izgulós időszak.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
A Schöpfiben Villányi doktor a nagy szakija a hasbaszúrásnak. Több ezret csinált már, és nem volt még vetélés nála egyszer sem! De persze meg tudom érteni, ha nem akarod, én is zizegnék tőle. Van egy genetikai tanácsadás a schöpfiben, ahol végigvezetik, hogy mennyi esélye van az embernek a beteg babára. Ott ha csak az egyetlen rizikó tényeződ a korod, az jön ki, hogy nagyobb a vetélés esélye, mint a beteg babának. Ilyenkor is dönthetsz úgy, hogy nem akarod a beavatkozást.

ShaloyaKép
Lehet, hogy megerőltetted magad ? Azt szokta a poci ilyennel jelezni. Pihenjél, és próbálkozzál kívülről nézni a munkahelyi eseményeket, már úgy is anyuka vagy, és nem oda tartozol, másnak nagyobb szüksége van Rád.Kép

KarmenKép
Szuper édes Orsi!Kép Az a kalapos kép meg külön csúcs!Kép Van megint fényképezőtök ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Tegnap az Apádra ütökön röhögtem hasizom-megerőltetőseket. Lehet, hogy ez volt a baj?
shaloya

ShaloyaKép
Szerintem a nevetés nem lehetett gond. Nem hajolgattál sokat ?

JoviKép
Te eü-ben dolgozol, ismered a belső infokat, ott tudnak tanácsot adni, hogy jó-e a schöpfi vagy nem. KépKép Attól nem félek, hogy Te nem jót választasz, mint bennfentes.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

AlenaKép Nagyon jóképű a pasid Kép
KarmenKép Orsi pedig továbbra is gyönyörű.

Képzeljétek, hétvégén írtam egy jó hosszú hozzászólást, amiben kifejtettem hogyan akarom a gyereket leszoktatni a cicin elalvásról és az éjszakai felkelésekről. Erre mire úgy nagyjából a végére értem, Bálint szépen kalapált egyet a billentyűzeten és az egész elszállt a nettel együtt. Nem bírja a kis szaros, ha ilyenekről trécselek Kép

Nekünk sajnos nem jó a június 18, mert egy hétvégés kerti sátorban ottalvós összejövetelen leszünk, de hozzánk végképp ne alakítsátok a talikat, mert az eddigi gyakorlat szerint, talán az életben nem jutunk el egyre sem Kép

Itt is megkérdezem, ha valakinek van Rovinjban egy jó, szép, igényes bevált szálláshelye, légyszi írja meg az elérhetőségét. Köszönöm.
Most csak ennyi. Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok, köszönöm a gyors válaszokatKép

Shaloya: bocs, de nem nyugtat megKép Ráadásul chironbiopsziáról beszélt a doktor, amit végképp nem akarok.

Cat: én is ebben reménykedemKép

Icsilya: köszi, szólok, ha szükségem lesz a "hátszélre"Kép

A genetikai tanácsadásra mindenképpen elmegyek a Schöpfibe, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább. Ha józan ésszel belegondolok, a családban nagyon sokan (nagyanyám, anyám, anyósom) szült 40 év felett egészséges gyerekeket, pedig hol voltak még akkor a szuperdiagnosztikai cuccok!

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Fogalmam sincs hogy döntenék a helyedben mivel én a korom szerint nem vagyok "veszélyeztetett" korban. Viszont én a 20. ill. 24. héten nem egyeztem bele a magzatviz vizsgálatba, mert csak "gyanú" volt a B magzatnál (Lilcsikénél) és nem akartam kockáztatni mindkettejük életét...
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Dévény gyógytornán együtt járunk egy Down szindrómás kisfiúval akinek az anyukája minden orvosi vizsgálaton részt vette, UH-ok stb.rendben voltak ennek ellenére is megtörtént a dolog és a volt középiskolás osztálytársnőmnek kiderült, hogy nyitott hátgerincű a babája ezért meg kellett szülnie...Szóval nehéz a döntés és csak Ti hozhatjátok meg de jól fogtok dönteni ez biztosKép

AlenaKép
Zéti tündéri kis Legényke, nagyon csinosKép

KarmenKép
Nagyon jók a képek, Orsi nagyon szépKép

Puszi:Doris
doris

Jovika Kép
Ha jól tudom csinálnak valahol egyszerű vérvételből is ezt a genetikai vizsgálatot. Igaz 20.000,- Ft, de nincs semmi kockázat.

Cat, Orsi Kép
Köszönöm a gyors válaszaitokat. Megnyugodtam. Abszolúlt bízom a dokiban, de azért nem árt tájékozódni. Mégegyszer köszönöm.

Kép

Kép
pkagi

Jovi
Én a SOTE1-en voltam amnion.Kb. 3 perc az egész és nem rosszabb, mint egy vérvétel. Ami biztos, hogy utána 3 napig szigorúan feküdtem, mint a kisangyal. Emelni, guggolni még két hétig nem lehetett.Azt mondta a doki, ha nem görcsölök, nem vérzek, akkor nincs gond. Persze azt, hogy megcsináltatod, azt Te döntöd el, senki nem kötelezhet rá. Amikor megjött az eredmény és azt mondták, hogy minden OK, plusz még csináltak egy nagyon alapos genetikai UH-ot is, akkor teljesen megnyugodta. Ha sikerül majd mégegy baba, biztos, hogy megint elmegyek. Lelkileg nagyon rossz akkor, amikor csinálják, mert futószalagon megy az egész, meg a várakozás az eredményre idegtépő, de utána nagyon megnyugodtam.
Lujza
lujza

Elfelejtettem írni, hogy ma délelőtt átestünk a 2. havi védőoltáson. Nagyon jól viselte Boti, éppen csak egy picikét sírt, de miután magamhoz öleltem rögtön elhallgatott és gyorsan rám is pisilt Kép. Remélem nem lázasodik be. Este adnom kell neki egy lázcsillapító kúpot azt mondta a doki néni. Most alszik. Szerencsére eddig nincs gond, nem is nyűgös.Remélem így marad....
Lujza
lujza

Lujza Kép
borogasd be az oltás helyét, hogy ne dagadjon be. Nem tudom, Boti mennyire hajlamos rá, mert ugye ez az első ilyen oltás, de nálunk pl. szegény Levinek mindig mindene totál bedagad.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Jovika: szerintem azon gondolkozz el, hogyha a vizsgalat alapjan azt mondanak hogy gond van (marmint elettel osszeegyeztetheto), elvetetned? mert ha nem, akkor ne csinaltasd meg. ha meg igen, akkor lehet hogy megnyugtatnaKép nagy segitseg voltamKép

na talit hozzuk ossze csajok. Edi, a vasarnap is jo nektek? mert vegulis gondolom az is jo lenne tobbeknek, hatha akkor mindenki el tudna jonniKép

mutatok Lackorol is kepetKép

Kép

o.
orsoly

LujzaKép
Én rögtön minden oltás után nyomtam fel nekik a lázcsillapító kúpot, és sosem lettek lázasak. A melltartóbetétet használd borogatáshoz, és lehet a patikában kapni olyan necc hálót, amit a combjára kell felhúzni, és odafogja a cicibetétet. Utánna csak üres fecskendővel nyomtam bele a hidegvizet a cicibetétbe.Kép

OrsolyKép
Nagyon jóképű fiad van, kár, hogy olyan fiatalkaKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok, köszönöm mégegyszerKép

Orsoly: ez az, amire nem tudok MOST igennel vagy nemmel válaszolni. Ha tudnék, könnyebb lenne.

Ági: én is ezt a lehetőséget találtam meg. Csütörtökön megyünk az Istenhegyi útra, ahol UH+vérvétel lesz és még aznap kapunk eredményt, ami 95%-ban kimutatja a Down szindrómát.

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Cat,Orsi
Azt mondta a védőnő, meg a dr-nő, hogy ma ne borogassam és ne is fürdessem, mert ki kel alakulni az oltási csatornának. Ha holnap is be lesz pirosodva, meg dagadva, akkor borogassam csak. Szerintetek nyugodtan borogathatom ma is?Szerencsére csak a tűszúrás nyoma látszik.Egy órája mértem a lázát és 37,8 volt. Most alszik, de ha felébred rögtön nyomok neki egy kúpot.
Köszönöm!Olyan tanácstalan és gyakorlatlan vagyok még ilyen dolgokban.
Lujza
lujza

LujzaKép
Én a helyedben ma borogatnám, mert holnapra már be is dagadhat. Nálunk sem volt dagadás sosem, csak pici pirosság, de én mindig még aznap borogattam. Lehet, hogy anélkül sem dagadt volna, de jobb megelőzni.
Kúpot adjál, mert estére megy fel a láza, ha nem adsz. A 2 hónapos oltás még nem vészes, a következő 3 viszont dupla, mindkét combikába kapja, és a Diperte oltás csomósodik is.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Kármen!Kép
Orsi nagyon szép kislány!!Kép

Ági!Kép
Én is örülök, hogy látlak!Kép Olyan ritkán jársz erre!!
Én is agyalok azon, hogy hogy lesz a progi pótlás befejezése.
Ugyanis én 2x1 Duphastont szedek, és az jövőhét kedden fog elfogyni (2x1-el számolva), és én akkor leszek 11+4.
Nem tudom, hogy akkor egyből abbahagyhatom, vagy mostmár csökkentsem 1x1-re, és akkor kitart a 12. hétig!

Pusz!
Zita
10+3Kép

Kép
Kép
zituska28

Jovi! Én ma lettem akkor vén banya!!!Kép Én voltam Orsival és megyek legközelebb is, szerintem megéri megcsináltatni, minimális a veszélye. Ahogy a dokim mondta inkább az a fontos ki végzi, attol függ. Tapasztalt orvoshoz menj!! Én tudni akartam hogy egészséges-e 4 hónap nyugalmat megért. Nem tudom ha beteg lett volna lett volna-e eröm ellene dönteni, de nem is erre számitottam

Jovi,Shaloya(de izgulok ki lehetsz, meddig kell várni?Kép),Edit,Cat,Doris,Zitus! KöszönjükKép

Cat! Igen, irtam kaptam szülinapomraKép Csak más tipus.

Oosoly! MIlyen nagyfiu Lacus!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lujza Kép
nálunk Levi lába estére mindig bedurrant, amikor nem borogattam azonnal oltás után. Kúpot is azonnal szoktam adni nekik.

Karmen Kép
boldog születésnapot!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen: isten életessen sokáigKép 3hónap múlva csatlakozom!Kép
Tudod, nekem már akkor is, amikor "Bélánk" még a láthatáron sem volt, akkor is ellenérzéseim voltak az amnioval kapcsolatban. ÍGY nem akarok elmenni, csak akkor, ha tényleg muszáj. Ha az Istenhegyin azt mondják, nem biztos, ha az UH nem mutat megfelelő értéket, ha, ha, ha... Szóval nem azt mondom, hogy tutikizárt, de megpróbálom elkerülni. Két lombikom nem sikerült. Szerintem, ha ezzel a babával bármi baj lenne, nem maradt volna meg, a közel 0%-os sikerességi esélyünk mellett. Persze, ezzel csak magamat nyugtatgatom, de hát tudtok jobbat?Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Orsi,Jovi! köszönömKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen