Sziasztok!
Judy!
De hogy unjuk a fotókat. Mint már annyiszor elmondtam,ha nem lennék reménytelenül szőke dolgokhoz,akkor én is nyomatnám fel a fotókat
Ügyi kisg
Úristen tisztára egyformák G-vel.
A kis tigrisnek szupi a frizkója
Szépen hagyta,hogy kifessék? Tetszett magának? A koszmóra mi parafin olajat kaptunk annó,és azt mondták,hogy jól keféljem át neki a kis fejbőrét,ezt fürrdés előtt,aztán meg kellett mosni a haját. De érdekes volt mert kisbabának nem lett Dominak,csak jó 1 éves kora körül,a védőnő szerint 3 éves koráig kialakulhat.
Ovi: Felső uti,majdnem a Sós pékséggel szemben.
Én is hallottam,hogy ilyenkor még nagyon fogékonyak a nyelvekre. Az un.tesóm aki ovónő,is tanított nyelvet az ovisoknak. Na ehez képest amikor az ő gyerekei megszülettek,nekik nem tanította a németet. Valószínű nem nagyon látta értelmét. Meg azt is hallottam,hogy akik 2 nyelvet beszélnek később beszélnek. Na hát akkor lehet,hogy az én fiamnak rejtett kétnyelvűsége van
Drága ovi,drága suli
Hát sajnos nem engedhetjük meg magunknak. De már sokszor elgondolkodtam azon is,ha pénzem lenne rá,akkor oda járatnám e őket? Mert hogy a sok tantárgy,külön óra,miegymás mellett,lehet hogy pont a nagyon is fontos pl.magyart nem tanulná meg rendesen,mert alíg marad idelye. Arról már nem is beszélve ugye,hogy pénz beszél,kutya ugat,ki tudja,hogy a pénzért,vagy a tudásért kapná a jegyeit. Ha meg tovább akarna tanulni,megkockáztatom,hogy hátránnyal indulna bizonyos dolgok miatt. 1. Valóban a tudását fedezik a jegyei,vagy a pénzét(ugyebár mondhatják ezt is,még ha ki sem mondják,csak gondolják). 2. Ha eddíg volt pénze,akkor vigye fizetős,magán iskolákba,mert megteheti,és ne vegye el a helyet a szerényebb sorsú gyerekektől. Szóval ördögi kör ez. Bár az tény,hogy én is megadnám a lehetőséget a gyereknek,ha ennyi pénzem lenne,aztán majd meglátju valóban milyen alapon járatnám. Szerintetek nem túl leterhelő ez egy gyerk számára?
Dominiknak is van még pelusa éjszakára.
Andi!
Enikő 2/b 10 emeletes. A legutolsó 10-es,az első sorban. Az allerg.tel.sz. majd legközelebb,nem tudom pontosan hová tettem,majd előbányászom.
A férjem,már 13,14 éves korom óta ismerem,mindíg is szimpi volt. Aztán kb 5 évig,valahogy elkerülltük egymást. Amikor szembe találkoztunk,akkor én épp egy aktuális jelölltel voltam,akivel nem éreztem magam a legjobban,és azon gondolkoztam,hogy itt vagyok Bécsben,minden zárva(mert ünnep volt,és ezt mi nem tudtuk mikor mentünk),és még a nyakamon ez a h. is. És akkor jött szembe velem Palkó. Meg sem ismertem hirtelen,csak utólagos elmondása szerint ő is csak azt nézte,hogy ki ez a nő,meg meg hogy ki ez a jó pasi,miért nincs nekem ilyenem,miért nem egy ilennel császkálok itt. Állmomban sem gondoltam volna,hogy az a fiú aki szembe jön velem az magyar,pláne hogy még ismerem is. Amikor egymás mellé értünk döbbentünk rá mind a ketten,hogy ki,kicsoda. Csak álltunk egymással szemben,és néztük egymást. Pár szót beszéltünk,aztán szerintem a meglepődöttségtől,nem is tudtunk egymásnak hírtelen mit mondani,így tovább mentünk. Aztán hazajöttünk,és bár ő látta hogy pasival vagyok,de nem érdekellte,azt mondta tudta hogy én leszek a nagy ő. Addíg ment míg vakaki megadta a tel. számom,és felhívott. Én meg hárítottam,mert hát ugye volt neki hírneve ,na meg imertem is a nőcsábász múltját,úgy hogy én hadakoztam,hogy nekem ő nem kell. Akkor jöttem ki egy nagy szerelemből,fájdalmas véggel,nekem nem volt szükségem, akkor több csalódásra. Folyamatosan letagadtam magam,nem értem rá,tudom még azt is mondtam,hogy ne jöjjön elém a munk.helyemre,mert kocsival vagyok,holott nem is volt kocsim
Szóval nem,nem,és nem. Aztán eljött a szilveszter,és egy helyen voltunk bulizni. Lejött és a lehető legjobb taktikát választotta,ami egy nő büszkeségét nagyon sérti. Nem foglalkozott velem,oda lökött egy sziát,és kész,haverozott,nőzött.. Hát ez mocskosul felkeltette az érdeklődésem. Miután még tetszett is a férjem,nem bírtam elviselni,hogy eddíg ette a fene csak utánam. Mint kiderüllt direkt csinállta,közbe a haverjai közvetítettek neki,hogy éppen mit csinállok. Aztán mikor már marhára dühített a dolog,elkaptam a kezét,hogy akkor most táncolunk. És ott megtört a jég nálam. Ugyanis az a fiú akinek én mindíg hittem,valahogy tökre megválltozott,mert rájöttem,hogy mindenre úgy reagállt,ahogy azt én egy pasitól elvárnám. Na akkor elkezdtem tesztellni,és mindenre a lehető legjobban reagállt. 10-ből 10 pontot kapott. Hihetetlen. Rádöbbentem,hogy már nem csak a düh vezényel oda hozzá,hanem az érdeklődés. Na azóta együtt vagyunk. Kaptam is eleinte az ívet,a jóakaróktól
hogy kutyából nem lesz szalonna. De azóta még egy igazságra rájöttem: mindenki megválltozhat egyszer,csak a megfelelő személy kell hozzá,aki ezt a válltozát előhozza,kihozza belőle.
Na annyit írtam,hogy most már rohannom kell.
Noémi