Új privát üzeneted érkezett!

GyöreszKép

Manner babapistit adok Olivérnek. Élmény nézni ahogy eszi. Ha túl nagyot harap akkor kiszedem a szájából, bár akkor nagyon begurúl. És mindig kéznél van a piája vészhelyzetre. Ma mondta a doktornő, hogy lehet neki adni kenyérhéjat, ha azt már szépen harapdálja akkor kis katonákat csinálni neki vajas kenyérből kis sonkával.

Megyek mert nélkülem nem akar játszani

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Hát nem semmi Oli súlya és hát milyen hosszú pacek.
De jó, ugye milyen szupi amikor ülnek, olyan cukikák, Olivér annyira édes amikor nevet, mikor itt voltatok nagyon elvoltam vele.
Noncsika még eldől ülés közben, de már haladunk a stabilitás felé.
De jó hogy van klímátok, Gyuri is elgondolkodott rajta, hogy vegyünk, csak hát hová is szerelje föl? Na ez a nagy kérdés.
Mondtam neki, hogy az étkező ablak fölé, mert akkor négy helység hűtve lenne, az étkező, konyha háló és a gyerekszoba.
A nappali a legmelegebb de igazából nem itt alszunk.
Vagy vegyen kettőt, jó mi?
Igen hülyén van elosztva nálunk a lakás biztos láttál már ilyen típusú panelt, elég nehéz lenne hűteni.
Tényleg ha nem vagyok indiszkrét, férjednek is hormonproblémája van?
Szegénykém, mindig ilyeneket írsz erről a rendes emberről.
Próbált fogyizni már?

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Megpróbálok írni, így Marcival az ölemben. Annyira jó itt ülni a gép előtt és várni, hogy ki fog írni. Kép

Gigi!
Tényleg nehezebb Oli, mint Marci és látod szinte nem is éreztem a súlyát. Biztos azért, mert olyan szépen tartja magát. Marci azóta rákattant a mobilomra. De nem adom Neki oda, mert általában földhöz akarja vágja. Kép Egyszer ma már bemutatta ezirányú tudományát is.
Gábor túl vékony is sajna. Gyerekkorában súlyos asztmája volt és nem tudott jól megerősödni. Õ szeretne erősebb lenni. De én így szeretem!!! Kép

Andi!
Marcinál még a 17.hétben mutatták ki 4D-s uh-on, hogy vesenagyobbodása van, de megnyugtattak, hogy fiúknál elég gyakori és szinte kivétel nélkül kinövik még a születés előtt. Későbbi uh-okon nem is említették, úgyhogy én nem is aggódtam. Bár most egy kicsit elkezdtem aggódni...
A kengurunk Neonato márkájú. Tényleg jó erős, de az ára is az volt. 10 ezer körül volt. Kép A legnagyobb szomorúságom, hogy mire odajutottam volna, hogy beleraktam volna Marcit, a hátam kezdett rosszalkodni. Most meg a 9 kilójával én nem mernék vele elindulni. Gábor is jól megszenved a Sózsákkal. Kép

Na most szerintem lehúzódunk a lakás hűsebb részei felé.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Györesz!

Megkaptam az sms-esed.
Nincs semmi gond, érezzétek jól magatokat, jó sétát.
Azért nem írtam vissza, mert már marhára fel kellene töltenem a kártyámat. 0 forint van rajta.
Szóval bocsi.
Noncsi éppen alszik, kb 15 perce, végre.
Kész vagyok már tőle.

No majd egyszer majd csak összejön az a séta.

Puszi nektek:

ANDI
tandi

Szia Melinda!

Ne idegeskedj Marcika miatt, ha tovább nem szóltak erről a témáról akkor nincs neki kinőtte. Szerencsére.
Viszont nekem 3-szor mondták, hogy egyre nagyobb.
Ezért vagyok ki idegileg.
De nem értem, hogy mitől, vagy mi okozza ezt?
Puszika:

ANDI
tandi

AndiKép
Férjemnek zabálási problémája van, nem hormonális. Egyszer már fogyott 30 kg-ot. Most megint fogyózik.

Gigi

KépKép
gigi28

Babapiskóta evés közben:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi!

Hát akkor nem irigyellek, ha Viktorod ennyit eszik.
Nem baj hát ha megint lefogy 30 kilót vagy többet és akkor lesz egy csinos férjed újból. :-))))
Nem is értem Viktort, ilyen csinos, szép felesége van, nem félt téged, hogy elcsábulsz? Nahát.
Olika nagyon cuki, miket eszik már, de jó nektek, nem sűrgetem az időt, már jó lenne itt tartani, néha leszakad a mellem úgy fáj, annyit szopik Noémi.

Puszi:

ANDI
tandi

Csajok sziasztok!

Este megyek apósomékhoz fürcsizni, felállított egy hatalmas medencét.
Jujj de izgi, kislányt is beviszem, remélem nem fog megfázni.

Na megyek mert mindjárt itthon apa és indulunk.

Sziasztok és mindenkinek jó hüsit a lakásban, ne menjetek nagyon ki, mert meggyulladni.
Hétvégén szupi időnk lesz sok puszika, nem tudom mikor tudok jönni.

Kellemes hétvégét Dia vigyázzatok magatokra.

Sziasztok

Puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Volt itt forgalom még délután is Kép

Andi!
MEglátod, nem lesz semmi gondja Noéminek. Nem is mondtad, hogy van neki ilyenje. Az öcsémnek volt, emlékszem anyukám mesélte, de ő is kinőtte, és azóta sincs semmi baja vele. Meglátod, a mostani kontrollon meg fogsz nyugodni.
Holnap én is megyek délelőtt a Lehel térre, bár én a piacra és egyedül. Mikor fogtok erre járni?
Medence, pancsi, jaj de irigy vagyok. Milyen jó lehet nektek Kép

Melinda!
Nekünk azóta van ilyen kemény kakink, amióta husit is eszik. Érdekes, hogy még a banán meg a répa sem fogta meg, csak a husi.
Nagyon helyes férjed van, és annyira édesek együtt Marcival, ahogy öntöznek. Nem csodálom, hogy még a fű is szebben nő tőle Kép

Gigi!
Hatalmas baba Oli. És mennyire édes, ahogy eszi a babapiskótát. Én nem merek neki még adni ilyet. De azon már gondolkodtunk, hogy adunk a kezébe kenyérhéjat. Akkor ezek szerint már lehetne neki adni?

Ma szörnyű meleg volt. Lenéztünk fél órára még 5 körül, de hazahúztunk gyorsan, mert Krisztikém is nehezen viselte a dolgot. Egyébként egy tündér volt ma, annyira jó fej. De csak úgy hajlandó forogni, ha megfogja a kezem. De annyira édes, és néha pár percig még játszik is hason, le vagyok rajta döbbenve. Kép És nem hajlandó csak cicizni, meg teázni, alig sikerült valami kaját ebben a melegben belediktálni. Na de legalább megint jó sok tejcsim lett, annyira örülök neki.

Na megyek, negyedkor fürcsiidő aztán szopi és alvás.
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!

Nem nagyon mentünk ma fürcsizni, pedig azthittem, kislányomat be kellett altatnom, mert nagyon nyűgi volt, azóta is alszik, most már két órája, kész van teljesen ettől a melegtől, így hát nem indultunk el fürödni.
Köszi, hogy megnyugtatsz, neked legyen igazad, jó lenne az hallani, hogy nincs semmi baja.
Nekem a lányom most úgy néz ki, hogy fogyott.
Nem értem, reggel még jó súlyban volt aztán meg két kaka és 300 grammal kevesebbet mutat a mérleg.
7 kg volt reggel és most meg csak 6700 gramm.
Ki érti ezt? Igaz tegnap óta csak délután volt kaka. Ezek szerint jó súlyú volt a kaka.
De a jó hír, hogy holnap megyünk napzani és fürcsizni, klassz idő lesz.
Délelőtt megyünk 10-kor indulunk a Lehelre, és kb. 11 körül leszünk a piacnál.

Dia!

Mi van veled?
Alszotok már?
Írj ha még tudsz.
Ha esetleg még sem tudsz akkor jóéjt és azért még adj jelet magatokról.
Azért egy hét alatt küldhetnél egy sms-t, hogy minden rendben veletek.
Sok puszi és a holnapot tekintve érezzétek jól magatokat, és ne idegeskedj a főzés miatt.
Vasárnapra meg jó gyerenapozást és írj még.

Puszika:

Sziasztok lehet, hogy még írok

ANDI
tandi

Hellóka

Na Andi ma mi uraljuk a terepetKép

Ma tényleg nagyon meleg volt. Ötkor indúltunk sétálni, de szakadt rólunk a víz. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem megyünk vasárnap a ligetbe, mert tömeg és dög meleg lesz. A picurka még úgysem fogja fel, hogy mi van. Inkább veszek neki egy kis medencét aztán abban dagonyázhat. A kerti medencébe még nem merem bevinni. Tegnap még békák laktak benneKép

Na jó hétvégét mindenkinek!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Andi!
Nonónak nem tágulat van a veséjén?Vagy az ugyan az mint a vesenagyobbodás?
Látod Melindáéknak már a 17.héten kimutatták.Kérlek hadd ott azt a "dokit"!Főleg,hogy még szeretnél még egy gyereket.Vagy azt is nála akarod szülni?Kép

A kinti pancsival vigyázz mert még csalóka az idő!Timi is most mondja,hogy ma egy kicsit engette Pannát pancsolni a medencében és már folyik az orra.Kép

Én most olyan medencét veszek dominak aminek teteje is van"árnyékol",tök szupi.A baumaxban most 13 ezer ft.

Melinda!
Irigyellek a vékony férjed miatt!Az enyém is jó húsban van mit a Gigié,csak az enyém még kicsi is.KépIgaz,én se vagyok egy modell alkat.Kép
Na meg a szép nagy kertet is irigylem!KépJuj de jó neked!Kép
Kérünk képet a keresztelőről!Kép

Gigi!
Aranyos a barátom,ahogy eszik.Imádom!Használ a gyógyszer Viktornak?Attól fogy?Jöttök a ligetbe vasárnap?Egy kicsit haragszom!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Látom megelőztetek!KépAkkor sztornó a liget és a medence hozzászólásom.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Igen vesetágulata van, bocsánat rosszul írtam.
De nem Pálfalvi mondja ezeket hanem a Heim Pál Kórház hogy azóta nőtt, tudod amikor elvittük ezt mondták. Illetve 3 orvosnál jártunk mindhárom ezt mondta, de azt is mondták, hogy tényleg kinőheti, meglátjuk, szurkolj, hogy nincs semmi baj.
A fürcsivel még én is várnék, én bemegyek, de Noncsit nem merem beletenni. Nehogy megfázzon.
Ugye nem azért haragszol Gigire, mert nekem írt, legalábbis remélem nem ezért.
Klassz medencét veszel Dominak. Küldj róla fényképet majd. A nagy fürcsiről.
Puszi neked.

Gigi!

Hát ma tényleg toppon vagyunk, igazából uncsizom és azért írok ennyit, pedig nem nagyon szoktam ennyit írni.
Hát de jó nektek kinnt van medence a kertben, Istenem de szeretnék kertes házban lakni, de azt hiszem majd 48 éves korom után sikerülni is fog, mert addig a gatyám kifizetem erre a szar panelra.
Olinak marha jó élete van, hát remélem ha nagy lesz és már beszélni tud, akkor majd csak azt fogod hallani tőle, hogy anya imádlak. Ennyi mindent kapni, nem semmi. Teljesen elkényezteted, de megérdemli ez a kis édes pofi, nagyon helyes, és annyira cuki ahogy vigyorog. Õ mindig vigyori.
Na puszika.

Mindenkinek pusszancska

ANDI
tandi

Sziasztok!

Szilvi!
Báttyámékkal voltunk a Rómain kocsival!

Andi!
Biztos nem lesz semmi gond Noncsi veséjével, de azért nagyon drukkolok Nektek!
Ne haragudj, hogy mindig közbe jön valami, de nem gondoltam, hogy Norbi apja is jön velünk sétálni!

Anikó!
Na látod, hogy forog Krisztike! Norbi is így kezdte, hogy kellett a kezem hozzá, ez egy napig tartott!
Örülök, hogy tudsz jönni a talira!

Gigi!
Hát itt minden gyerkőc nő mint a bolondgomba, csak Norbi lassult le a fejlődésbe! Nagyon szép súllya van Olinak és tényleg nagyon hosszú!!!
Az a fajta piskóta nem nagyon cukros?
Tudom, hogy ki kell kapni a szájukból, de nekem annyira ijesztő ez az egész, pedig már muszáj lesz adnom Norbinak is valamit, mert mindjárt 8 hós és szoknia kell a darabos dolgokat! El is döntöttem, hogy holnap kap kenyérhéjjat, az valahogy szimpatikusabb!

Norbi ma kétszer fél órát aludt és nagyon nyüglödik altatásnál. Izzad is meg eléggé szörcsög, de szerencsére a kedélye nagyon jó és egész nap hiperaktív! A járókába már egyre ügyesebben próbál felállni, csak annyi segítség kell, hogy oldaról megtámasztom, mert mindig féloldalasan áll fel. Sajna annak idején hálóa járókát vettünk és annak a kapaszkodójába nem egyszerű felállni, jobb lett volna a rácsost megvenni! Olyat is csinált ma Norbi, hogy felnyomta magát négykézlábra és onnan tovább nyomta magát úgy hogy csak a tenyere meg a talpa volt a földön, csak lestem!
Mi lent voltunk 1 órát, Norbi aludt egy felet lent, én meg lihegtem a babakocsi mögött!Kép Iszonyú meleg van, de én örülök! Vasárnap megyünk az apjához, aki vett ma egy kismedencét, úgyhogy Norbi pancsolhat!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem, mert holnap nem nagyon leszek. Mindenképp kaptok keresztelős képeket! Kép
Gábor is valszeg marad a talin, bár most egy kicsit elbizonytalanodtam, lehet hazaküldöm, mert a végén még lecsapjátok a kezemről Kép Kép Kép

Mi el sem indultunk sétálni, mert láttam, hogy hulla meleg van és semmi levegőmozgás. Inkább itthon punnyadtunk a melegben. Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!Na még én is itt vagyok!Kép
Györesz!
Az a piskóta amiről írsz az a Piskotti ?Mert én azt néztem Dominak,de 800ft egy dobozzal és nincs sok benne.KépDe ha még túl cukros is akkor nem veszek neki!KépÍgy is örülök,hogy ma elfogadta a Hipp teát így nem iszik mindig rostos levet.

Jó volt "a pároddal"sétálni?Kép

Andi!
Gigi annak ír akinek akar!Miért sértődnék meg?TEEEE!Kép
Szerintem Pálfalvi abban HIBÁS,hogy nem küldött Uh-ra sokszor.KépEmlékszel,nem tudom hány hétig csak kézzel nézte a "magánrendelőbenKép",hogy hány hetes vagy,milyen nagy Nonó stb.....Mintha kézzel ezt lehetne tudni,amikor még az uh se pontos a méreteket illetően.De tudod,hogy mi a véleményem róla.Kép

Remélem nem lesz semmi baj!Szorítok!Kép

Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Pocsék éjszakánk volt.Kép
Domi elaludt fél 9-kor,majd olyan éjfél körül arra ébredtünk,hogy szegénykém nem kap levegőt a takonytól.Kiszívattam az orrát,de csak nem akart aludni.Képes volt fél egykor 170 tápot bevágni.KépÍgy,hogy tele volt a hasa a 4 kaki is megvolt,orr is tiszta,hajlandó volt 2-kor elaludni.KépFél 6-kor pedig már kukorékolt megint.Most itt ül velem és vigyorog ezerrel én pedig hulla vagyok.KépKépNagyon meleg volt az éjjel szegénykém csak forgolódott.Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

Holnapra 33 fokot mondanak!!!!!!!!!! Olivér épp fekvőtámaszozik.

DiaKép
Domi nemsokára lehagyja Olivért ha ennyit kajál.
Képzled most volt itt az anyu és hozott Olivérnek Surda sapkátKép

GyöreszKép
A Mannernak van a cukros és a sima változata. Én a simát adom neki, de az is nagyon finom. A maradékot mindig a kutya kapja meg.

MelindaKép
Én biztos nem csapom le a férjed a kezedről mert már hozzászoktam egy bizonyos tömeghezKép Jó keresztelkedést, képeket kérünk.

Puszi

KépKép
gigi28

Hali Gigi!
Már alszik a zabagép.KépFél 6-kor kiszívta a két cickót majd rávágott ismét 170 tápot.KépIgaz,a cicikbe már nem sok volt.Kép
Jól nézhet ki Oli a Surda sapiban.KépKüldesz róla képet?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nekem Biskotti piskótám van itthon, az inkább olyan mint egy keksz, Norbinak a gyümijébe szoktam tenni, nagyon szereti. Van benne egy kis cukor, de engem nem zavar, mert amellett van benne sok vitamin!
Multkor elfelejtettem írni, hogy már Domi is lassan lehagyja súlyban Norbit!Kép
Jó volt sétálni Norbi apjával, de csak mert talán így látták, hogy ennek a gyereknek is van apja! Már 3 hete nem látta a fiát, mondjuk beteg is volt és Én mondtam hogy úgy ne jöjjön, de akkor is! Ilyenkor mindig jót beszélgetünk és azt hiszem, hogy majd változtat egy-két dolgon, de eddig nem így volt! Na mindegy nem megyek bele, de ha bármi érdekel akkor e-mailen kérdezhetsz!

Gigi!
És ez a fajta piskóta könnyen törik? Bocsi a hülye kérdésekért, csak már rég adnom kellet volna Norbinak, hogy szokja! Tegnap vettem egy 8 hós bébi kajcsit Neki és már az is elég darabos, de még nem adtam Neki oda, kicsit még várok Vele!
Olivér hányszor eszik egy nap? Szereti már a főzelékeket?
Remélem a talin is ilyen meleg lesz és akkor a gyerkőcök pucérkodhatnak! Nagyon jó lesz!!!!!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!

Kész vagyok mint a házifeladat ettől a melegtől.
Elvoltunk vásárolni, most hazaestünk, és ma már tényleg megyünk fürödni apósékhoz.
Lakásban 30 fok van, a kinti hőmérő jelenleg 50 fokot mutat. Te jó ég. Az erkélyen megsülnék és grillcsirke lennék vacsira.

Dia!

Írtam neked e-mailt.
Puszi

Györesz!

Azért remélem egyszer összejön az a tali.

Na megyek, mert lányom végre fölkelt és indulunk.

Sziasztok és jó hétvégét mindenkinek.

Puszi

ANDI
tandi

Sziasztok!

Le sem írom,hogy milyen napok vannak mögöttünk,mert rágondolni is rossz.
Dokinővel(a nagyokossal)konzultálok és csak akkor megyünk a talira,ha már biztos nem fertőz Patrik.Senkinek nem kívánom,hogy a babája bárányhimlős legyen!!!!

Csak ennyire volt most időm,de már nagyon hiányoztatok!

Györesz!
Csak az utolsó leveledet olvastam.Én adok Patrinak"kukit",azt a fajtát,ami hosszú(naná,én azt szeretemKép-látszik,hogy már jól ég a szivarom),és enyhén sós.
Nagyon szereti,és ez elolvad a szájában.Szoktam hagyni a zacsit kinyitva állni,hogy ne legyen már ropogós,akkor nem törik.

Na,puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!

Hát nem irigyellek, Ó szegénykém mennyit szenvedtek ezzel a csúnya bárányhimlővel, nem semmi.
De Patrik egyébként hogy kapta el?
Lehet, hogy leírtad már egyszer de az agyam mostanában egy Ementáli sajthoz hasonlít.

A "kuki" témádon jót kacagtam.

Puszi nektek és gyógyuljatok, remélem tényleg el tudsz jönni Patrikkal és jobbulást nektek.

Dia!

Hogy bírod a strapát?
Jól vagy?
Remélem minden rendben megy nálatok otthon.
Puszi

Mica!

Hol vagy? Hiányzol!

Anikó, Barbi és a többiek mi van veletek?

Barbi!

Most már tényleg mérges vagyok rád, hát ilyet, hogy nem is írsz, egy sort sem.
Jössz a talira?
Vagy már többet nem is jössz közénk?
Jól vagytok?

Puszi mindenkinek

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Norbi a takony mellé elkezdett ma köhögni, de nagyon csúnyán, olyan hurutosan és közben ugatva és változatlanul tiszta takony. Szerencsére láza nincs csak egy egész kicsi hőemelkedés. Vettem Neki lándzsás utifű szirupot, remélem használni fog. Valakinek jobb ötlete köhögésre?????????

Andi!
Na milyen volt a fürcsi apósodéknál?
Kata Patrikja Raultól kapta el a bárányhimlőt!

Kata!
Annyira sajnálom Patrikot! Bele sem merek gondolni, hogy hogy szenvedhet szegényke! Mennyi a bárányhimlő lefolyási ideje? Vagy ez változó? Láza is van? Nagyon pöttyös? Remélem a talira minden rendben lesz és tudtok jönni!
Köszi a kukis tippet, az eszembe sem jutott, pedig az tényleg jó lehet, mert olyan gyorsan olvad!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Megvagyunk mi is, igaz, szerintem Zolika fogyott par dekat, mert annyit izzadt az elmult napokban. Iszonyatosan izzadekony, 1 szal ujjatlan bodyban is dol rola a viz..
Kicsit elvesztem az elmult napokban, mert 2 napig itthon volt a parom szabin, es ha volt egy kis szabadidom, akkor neki segitettem, ugyanis epp egy uj ajtot rakunk be a lakasba, es falat vertunk, poroltunk, szoval teljes felfordulas.. Kozben melom is volt jonehany darab, szoval kikeszultem.. ma az volt, hogy valahogy befejezzuk az ajtot, mert mar unom a felfordulast, de apukamek bejelentettek, hogy holnap jonnek, ugyhogy az ajtot hagytuk (azert jon apa, hogy segitsen berakni jol a helyere), es elutaztunk keresztlanyt koszonteni, aki tegnap lett 7 eves. Kapott szep, nagy bicajt a csaladtol, szoval buliztunk. Zolika tunderi volt, orditas sehol, mindenkivel mosolygos volt, es aludt sokatKép (autoban odauton, ott is siman elaludt, visszauton is aludt).
Na, rolunk ennyit gyorsan, csak beneztem olvasgatni, megyek aludni, mert hullafaradt vagyok, reggel 1/4 5kor ebresztett a lurko, 3/4 5ig elszorakoztunk, utana kajalt, es egy picit igy meg tudtam aludni (olyan jokat alszom szopi kozben..Kép)

Dia,
Nem tudom, hogy akarod-e meg visszaturbozni a tejcsit, de szerintem siman menneKép Minden kajakor tedd cicire, es par nap, 1 het alatt helyre tudnad hozni. Esetleg homeos bogyo, nekem a ricinus communis 5ch jott be.

Najo, miutan az elozo sorban nem gyoztem javitani, 8 elirasom volt, igy inkabb megyek aludniKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

GyöreszKép

Elég puha a piskóta, ahogy a szájába veszi, szinte olvad. A darabkákat meg megrágja a két fogával. De ezeknek a gyerkőcöknek olyan az inyük mintha már lenne foguk. Olivér mai kajája úgy nézett ki, hogy reggel 230 tápszer. 11 kor Nestlé bolognai spagetti, ezt lefolytotta két piskótával. 3 kor 230 tápszer. Aztán délután benyomott négy darab piskótát. Fél 8 körül egy üveg Hipp öszibarack és most kb. 200 tápszer.Kép Szóval nem fogyózik.
Érdemes lenne kipróbálnotok a HIpp Jó éjt papiját (ez a neve) én a kekszes változatát adom, na azt úgy nyeli mint kacsa a nokedlit. Ja és ma még csócsált egy kis kenyeret is, bár azért nem volt oda.

Vettünk ma egy kis medencét, úgyhogy ha jó idő lesz, lehet a törpéket úsztatni. Vettem kapásból vízálló pelust isKép

Puszi

KépKép
gigi28

Pohárból még nem, üvegből már tud inniKép
Kép

KépKép
gigi28

Györeszm van egy sinupret nevű szirup, mehet babának, nálunk az a nyerő.

Mindenkinek a legjobbakat. Én el vagyok havazva, bár akkor tudnám mitől izzadok. Kép Vagy ez az eszkimókunyhók varázsa?

Tomi jól van, fordul oda-vissza, ezerrel bizonygatja, hogy tökéletesen rendben vele minden. Kép

Ha van kedvetek, eljöhettek egyszer hozzánk is...

s
sofka

Sziasztok!

Gigi!
Hát irigykedek nagyon, mert Norbi mostanába nem nagyon eszik, pedig olyan szépen evett. Ráfogom a nemevését a melegre meg, hogy taknyos, remélem majd javul a helyzet! Tápszer eddig 100ml a rekod, mondjuk ez szopi után, úgyhogy haladunk!
Fogok venni ilyen babapiskótát, mert a Biszkotti az olyan mint egy keksz, azt nem tudja megenni, csak áztatja aztán letörik egy nagy darab és rám a frász jön, mert ott marad a szájába és ki kell kapni! De akkor ezek szerint ezt a Mannert rendesen meg tudja enni! Köszi a tippet!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Még bejeletkezem én is!KépDélután megyünk Mezőre.
Andi!
Köszi,hogy aggódsz!Aranyos vagy!KépÍrok mélt.Kép

Velünk az van,hogy szegény Domikám tök taknyos.KépDe az az érdekes,hogy jobban csak alváskor szörcsögKép,nem kap levegőt.Az mondanom se kell,hogy szakad róla a víz.Viszont este szopi nélkül aludt el ez már a második eset.KépHa ma már nem jönnék mindenkinek sok puszi!Hiányozni fogtok!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Dia
nagyon sok puszi nektek, érezzétek jól magatokat és élvezzétek a nagyi gondoskodását és szeretetét. Te is hiányozni fogsz nekünk, és most napokig nem látunk majd Domiról képeket, mire visszajöttök már megint hüledezni fogunk, hogy mekkorát nőtt.

Mi jól vagyunk Gigi egész nap süketel, nyomja a dumát ezerrel és közben váltogatja a hangszint hozzá nagyon édi. Forog egyfolytában, és mindent muszály szétszednie, legújabb a Micimackó orra, reggel vettem észre márcsak egy hajszál tartja mert letekergette neki, most gomborrú játékok tíltólistára kerültek.
Mi is csak nagyon későn megyünk le sétálni, de így meg fürdésre és hamira nagyon álmos. Úgy vártuk a jó időt most pedig szenvedünk, és nem tudunk velük sétizni sem.
Jövőhét közepétől már én is igyekszem jönni és írni nem csak olvasni.

Alvás idegen helyen
nálunk nem volt eddig semmi gond, pedig már töbször is aludtunk máshol, nekem az a tapasztalatom, hogy a friss vidéki levegő totál elnyomja és sokkal jobban alszik mint itthon.

Klíma
mi beüzemeltük 25C, Gigi eszik rendesen azóta, nem szenved annyit a melegtől sem. Nagyon szupi.

Kata pusziltat benneteket.

Millió puszi mindenkinek
Dia neked különösen

Márti
márti05

Szia Dia!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!! Dominak meg jobbulást a takonykorhoz! Ez a rossz a melegbe, hogy szerintem könnyebben megfáznak mint hidegbe, mert jól megizzadnak, aztán megcsapja Õket egy kis szellő és már taknyosak is!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Györesz,Márti!Kép
Nagyon aranyosak vagytok,hiányozni fogtok!
ÁÁÁÁ már nincs is kedvem menni!KépJaj de hosszú lesz nélkületek!Kép
Csak az vigasztal,hogy kertes házban laknak Édesanyaék.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Bocsi megint felteszem a kérdéseimet! Szóval, amikor Oli leharap egy darabot a piskótából, akkor hagyod a szájába? Nem akarja egyből lenyelni, látod ahogy forgatja a szájába? Kis darabokat harap le? Azért ez a sok kérdés, mert ma vettem piskótát, bár pont a cukros fajtára nyultam rá, de nem vészes. Szóval adtam a manónak és tökre paráztam, hogy félrenyeli. Az elején egész ügyesen csinálta és szép kis darabot harapot le, azt hagytam és szépen le is nyelte, de aztán a kis buta mindig kereszbe kapta be és szinte törte le a nagy darabokat, amit egyből kaptam ki a szájából, ezért Õ nagyon haragudott és sírt. Hiába tettem úgy a kezébe, hogy csak egy kis részét tudja bekapni, Õ mindig megigazgatta a másik kezével és dukta le a torkára! Pedig láthatóan nagyon tetszett Neki a dolog, de amikor kikapdostam a szájából úgy megsértődött, hogy utána hiába adtam neki másikat mindig eldobta! Biztos ez is egy olyan dolog amit meg kell tanulnia!?

Hihetetlen hőség van! A gyerek szobájába nyitott ablaknál 30 fok van! Szegényke úgy izzad, pedig egy szál badiba van és be sem takarom! Közbe meg ez a rohadt takony meg köhögés!

Nagyon érdekelne, hogy kinek hogy eszik mostanába a picurja, mert Norbi sokkal kevesebben eszik, mint általába és a melegre fogom, meg hát a náthájára! Nem izgatnám magam, ha hízna, de már multkor sem hízott három hét alatt egy dekát sem! Mi van ha legközelebb megyek méretni és még mindig nem hízott? El fognak küldeni vérvételre vagy ilyesmi? Ezt ette ma: reggel- szopi + 70ml tápszer, 12.30- fél üveg főzelék + szopi, 16- fél banán, 18.30- 100ml Sinlac pép, 20-szopi. Szerintetek ez nagyon kevés? Persze tudom, hogy ahhoz kell viszonyítani, hogy mennyit evett eddig. Hát ennél jóval többet és mégsem hízott! Dehát ha nem kell Neki, akkor nem tömhetem meg, mint egy libát! Multkor is a védőnő azt mondta, hogy legalább 200 gramm főzeléket meg kell ennie, de mi az hogy kell? Felnőtt emberek is különbözünk, nem? Pedig azt mondtam, hogy nem érdekel, hogy nem hízott, nem fogok ezen aggódni, csak most hogy tényleg jóval kevesebbet eszik, most akkor még fogyni is fog?
Na jó nem parázok, csak épp ezeken agyaltam!

Dino!
Ha olvasol mostanába, akkor írdd már le, hogy neked mennyit eszik a fiacskád, mert Õ az aki hasonló korban Norbihoz! És Õ mostanába milyen ütembe hízik?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Szerintem nem kell aggódni, mióta ilyen meleg van alig eszik Bernát is. Az eddigi 220-250 g helyett 170 g körül iszik napi 3x anyatejet, emellé kb. 1/2 üveg vagy kevesebb főzeléket és 3/4 jó esetben egy üvegnek megfelelő gyümölcsöt. Mai evése: reggel 6.15 160 ml anyatej, 10.00 100 ml anyatej, 12-kor fél banán, 16.00 170ml anyatej, 20.15-kor 150ml anyatej. Közben nasinak kb. 2-3 felnőtt harapásnyi kenyér, +160ml gyümölcslé + 100ml víz. Hát Bernát nem eszik meg 200g főzeléket, szerintem nem lehet őket megerőszakolni evés terén, ebben a melegben mi sem kívánunk annyit enni állítólag (kivéve engemKép). A múlt hónapban 290 g-t hított, most az elmúlt 3 hétben pedig 390 g-t. Viszont március óta 67 cm, tehát ő hosszában nem nő.
Mennyit itatod Norbikát és mivel? A gyümilé nagyon eltelíti őket, esetleg próbáld meg sima vízzel (ha azzal itatod, akkor tárgytalan) lehet akkor kicsit jobban enne. Bernát főleg a felnőtt kajákra bukna, úgyhogy azt hiszem egy kicsit lazítok, és nagyjából ugyanazt fogom neki adni, mint amit mi eszünk, persze kevesebb sóval és fűszerrel. Piskótaevés nálunk úgy működik - bár ezt Gigitől kérdezted-, hogy én fogom a piskótát és odateszem az ujjamat ameddig leharaphatja, így mindig csak kevés jut a szájába. A biskotti piskótája gyorsan olvad, így azt már volt hogy oda mertem Neki adni, mert ha kicsit nagyobbat is harap belőle az hamar kicsivé alakul a szájában. Persze kezdetben mindig ott kell lenni mikor egyedül eszik, figyelni hogy mekkorát harap le és ha túl nagy azonnal közbelépni. Hát nekem ennyi a tapasztalatom ezekkel kapcsolatban, ha tudok segíteni valamiben csak kérdezzél nyugodtan szívesen válaszolok ha tudok! Nem nagyon tudlak Titeket már olvasni, ilyenkor este szoktam emgnézni általában az utolsó hozzászólásokat. Igyekszünk minnél több időt kint tölteni a szabadban a fiúkkal, hétvégén szinte egész nap valamilyen szabadtéri programot szervezünk, de sokat gondolok rátok! Nagyon szupi, hogy ilyen kis összetartó csapat lettetek, irígyellek is Titeket ezért!

A képeket mindíg megnézem és azt látom, hogy nagyon gyönyörűek a babák!

Mindenkinek nagyon sok puszit küldünk!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

GyöreszKép

A piskóta eleinte úgy ment, hogy a 80 %-a a rucira ment, aztán meg ügyes bekajálta. Õ magának fogja és eddig még nem vettem észre,hogy forgatná a szájában. Dinonak abban igaza van, hogy nem szabad őket egyedül hagyni és mindig odakészítem az italát. Most az elöbb úgy kapta a piskótát, hogy pici darabokat törtem neki, mert már minden tiszta kosz volt tőle. Azt nem tudom, hogy mi van, ha nem gyarapszik eleget a pici. Meg egyáltalán mi az az elég????

Megyek mert nyüglődik nem akar aludni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Megírtam egy hosszú levelet, ami elszállt, úgyhogy most gyors leszek. Kép
Krisztikém jól van, bár megint elkezdett nyűglődni a fogával. De forog ezerrel, jól érzi magát, sőt mintha a melegben még jobban lenne. De végülis csupaszkodhat, szerintem ezt élvezi nagyon. Kép

Györesz!
Krisztike is nagyon keveset eszik, alig tudok 4x beletuszkolni valamit, úgyhogy legalább teát itatok vele, azt legalább megissza. Hátha holnaptól nem lesz ennyire meleg, és ők is többet fognak enni. Krisztikém múlt hétre már fogyott 40 gramot, szerintem most megint fogyni fog.
Remélem, Norbi gyorsan kigyógyul ebből a náthából

Kata!
Patriknak is jobbulást. Nagyon szörnyű lehet ez a himlő. És még a meleg is hozzá. Sok sok gyógypuszit küldök neki. Kép

Andi!
Szombaton vettetek végül kengurut? Végül apa ment el a piacra, ezért is nem kerestelek, hogy hátha összefutunk.
Annyira édesek vagytok, hogy elvisztek a talira. Nagyon-nagyon szépen köszönöm. Kép

Lányok, talira ki mit visz? Én mit vigyek majd?

Na most szaladok, Picur felkelt, hátha bele tudok kis kaját tukmálni. Kép
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Dino!
Köszi, hogy válaszoltál! Általába vizet vagy teát adok Norbinak, a gyümilevet nem hajlandó elfogadni! A teát is úgy adom, hogy ne legyen nagyon tömény, inkább vizes!
Biskotti piskótám is van itthon, mert almával nagyon szereti, de azt még magába csak egyszer próbáltam adni Neki, de félúton meggondoltam magam! Szóval akkor az is hamar olvad?

Gigi!
Neked is köszi a piskótás választ! Azt hiszem ma már ügyesebb leszek és adok Neki, mert azt nagyon
bírná és így legalább kicsit többet eszik!

Anikó!
Köszi, hogy megnyugtattál Te is, hogy a meleg lehet a bűnös a nemevés miatt! Holnaptól enyhül az idő, majd meglátjuk!

Norbi már javulgat, bár jobban szenved a gyógyulástól, mert szakad fel a köhögése, nagyon hörög tőle és rengeteg váladék jön az orrából! Reggel sokat sírdogált emiatt, de aztán mikor már háromszor leszívtam az orrát, telenyomtam orrcsöppel kicsit fellélegzett. Most hogy beteg elkezdett többet szopizni. Szerencsére van még tejem, bár napközbe nem jelentős, de azért oda adom Neki a cicit, lehet, hogy a végén még vissza is állítja így a tejmennyiségemet!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dino!
Köszi, hogy válaszoltál! Általába vizet vagy teát adok Norbinak, a gyümilevet nem hajlandó elfogadni! A teát is úgy adom, hogy ne legyen nagyon tömény, inkább vizes!
Biskotti piskótám is van itthon, mert almával nagyon szereti, de azt még magába csak egyszer próbáltam adni Neki, de félúton meggondoltam magam! Szóval akkor az is hamar olvad?

Gigi!
Neked is köszi a piskótás választ! Azt hiszem ma már ügyesebb leszek és adok Neki, mert azt nagyon
bírná és így legalább kicsit többet eszik!

Anikó!
Köszi, hogy megnyugtattál Te is, hogy a meleg lehet a bűnös a nemevés miatt! Holnaptól enyhül az idő, majd meglátjuk!

Norbi már javulgat, bár jobban szenved a gyógyulástól, mert szakad fel a köhögése, nagyon hörög tőle és rengeteg váladék jön az orrából! Reggel sokat sírdogált emiatt, de aztán mikor már háromszor leszívtam az orrát, telenyomtam orrcsöppel kicsit fellélegzett. Most hogy beteg elkezdett többet szopizni. Szerencsére van még tejem, bár napközbe nem jelentős, de azért oda adom Neki a cicit, lehet, hogy a végén még vissza is állítja így a tejmennyiségemet!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Még annyit az evés dologhoz, hogy mikor Bernát volt beteg, max. 300-400ml tejet ivott meg semmi többet, csak egy kis teát. Természetesen fogyott is, azóta lassult le a hízása. Ha egyébként vidám, jókedvű, mozgékony, akkor szerintem nem lehet semmi baja.
Szerintem a biskotti sokkal jobban olvad, mint a többi piskóta.
Norbinak jobbulást kívánunk!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Nem tudtam jönni a hétvégén mert nagyon mozgalmas volt. Szombaton kerti partin voltunk, vasárnap meg a Velencei tónál. Nagyon meleg volt, de a víz is iszonyu jó volt. A lányomat alig tudtak kiszedni a vízbQl. GergQ is jól elvolt az árnyékban. gyakorolta a lábfogást meg kétszer az oldalára fordult. SQt már ha hasra fordítom felemeli végre rendesen a fejét is. Csak 10 perc után nagyon dühös lesz.

Andi!
GergQnek is kimutatták a vesetágulatot, de azt mondta a doki, hogy általában kinövik. Csak akkor van gond ha többször belázasodik, de hál istennek ilyen nem történt. Mi is július 1-én megyünk vissza az uh-ra. szerintem ne aggódj biztosan nem lesz semmi gond.

Gigi!
Eddig úgy néz ki, hogy nem biztos hogy tudunk menni a talira, mert a férjemnek dolgoznia kell, de azért reménykedem, hogy ez még addig változik és ha nem is tud ott maradni, de el tud vinni. Én nagyon szeretnék menni. Egyébként hány órakor kezdQdik a buli?
Te mióta adsz Olinak babpiskótát?

Kata!
Patriknak gyógyulást! Ezek szerint nagyon megszenvedte a barikat? Én is félek, hogy nehogy most a nyaralás elött Reni hazahozza az oviból, mert akkor tuti megQrülök. Úgyhogy lehet hogy már júniusban nem is viszem oviba úgyis összevonás lesz. Igaz hogy akkor estére valószinüleg kieszi az agyamat kiskanállal a kis sajtkukacom.

Györesz!
Norbinak is küldöm a gyógypuszikat!Kép

Most megyek mert van egy kölcsöngyerekem is aki mindjárt szétszedi a lakást.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok,

A hetvege nalunk is felfordult volt, viszont a fiam megjavult, nem ijedezik idegen helyekenKép Remelem mostmar igy maradKép Szombaton Anyosomeknal voltunk szulinapozni, vasarnap pedig az en szuleim jottek el hozzank egy kis latogatasra, egy kis ajto-beepitessel egybekotveKép Zolika tunderi volt mindenkivel, jokat aludt es evett, halistennek a melegtol igy nem szenved annyira, bar nagyon izzados.
Tenyleg jon a huvosebb, az idojos gepeink epp esot mutatnak, bar ez csak azt jelenti neha, hogy nagyon leesett a legnyomas. Mondjuk egy kis csapadek rank ferne, nem gyozom locsolni a kertet, mi ugyanis nagyon homokos helyen lakunk (ez tegnap a falazasnal elony volt, csak asni kell a kertben egy kicsi homokot a falazoanyaghoz, nem pedig venniKép).

Betegeknek jobbulast, barikaknak hessKép

Most rohanok, elarasztottak fax-anyaggal, amig mosogattam egyetKép

Puszi,
Mica

Ui: Gyoresz, bevallt nalatok a PC kocsi? Ilyet szeretnek venni, csak nem tudom, hog mennyire kenyelmes, milyen hosszu a fekvoresze, es milyen nehez a kocsi.. irj mar rola pls (akar mailben is), mert akkor "befektetnek" egy ilyenbe..
mica

Hátha valakit érdekel, most találtam rá.
http://www.kismamaweb.hu/kismama_index/
pancsa2

Dr. Répánszki Mária" <dr.repanszki@lope.axelero.net> 2005.05.30
8:41:38
> >>> >>>
>
> KÉRÉS-SOS
>
>
> Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok, illetve aki tud az
> segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen
> vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember)
> azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene,
> aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm
>
> Miklós
>
> Országos Vérellátó Szolgálat
> 06-80/324-244
> 36-1 372-4244
hezlb

Dr. Répánszki Mária" <dr.repanszki@lope.axelero.net> 2005.05.30
8:41:38
> >>> >>>
>
> KÉRÉS-SOS
>
>
> Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok, illetve aki tud az
> segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen
> vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember)
> azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene,
> aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm
>
> Miklós
>
> Országos Vérellátó Szolgálat
> 06-80/324-244
> 36-1 372-4244
hezlb

Sziasztok!

Mica!
Én nagyon szeretem ezt a babakocsit, szinte vizszintesig dönthető a háttámlája, lábrész is állítható, elég nagy a fekvőfelület, kicsit nehezebb mint az egyszerű esernyőre csukható babakocsik, de Én simán feltettem buszra, villamosra, úgyhogy nem vészes! Egyetlen egy hibája van, hogy ha le van teljesen fektetve a háttámla akkor nem lehet, belenyulni alulra a pakoló kosarába (nem tudom, hogy hogy hívják helyesen). Szóval Én nem bánom hogy megvettem. Vettem még rá 2500-ért egy napernyőt és nagyon nagyon jó!

Leírom, hogy hogyan zajlott nálunk a piskóta evés, hátha van még rajtam kívül ilyen parás anyuka! Szóval maradtunk a Biskottinál, mert a Mannerba tejcukor és tejfehérje is van! Na szóval kicsit beleáztattam mindig a végét teába és Én adtam a szájába és csak annyit engedtem, hogy leharapjon ami fel volt puhulva, így minden gond nélkül ette és nagyon tetszett Neki! Majd ha bátrabb leszek, akkor elhagyom a teába áztatást, meg odaadom Neki, de egyenlőre a magam megnyugtatása végett így kapja! Talán azért parázok ennyire, mert a keresztlányom többször is félrenyelt ennyi idős korába, úgy hogy már a torkából kellett kiszendi a faltot!

Norbi ma háromszor egymás után teljesen egyedül felállt a kiságyába és úgy is maradt! Egyenlőre ülésből megy Neki. Hason fekvésbe is felkapaszkodik az ágyrácsba, de nem jött még rá a következő mozdulatra, úgyhogy ilyenkor sír és várja a segítséget!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kezdem utolérni magam,ma már a fodrász is itt volt és rendbetette a fejem.Kép
Tali:ha valamelyikőtök beszél mostanában dokival,védőnővel,légyszi kérdezze meg,hogy Patrik fertőzhet-e még 11.-én??Máj.22.-én pöttyösödött be.Én is érdeklődök,de szeretnék több véleményt hallani.
De szóljatok,ha úgy gondoljátok,hogy most ne menjünk,megértem,ki tudom várni a következő talit!Tényleg nem szeretném,ha valamelyik baba miattunk betegedne meg!!!

Jó lenne,ha tudnánk segíteni a véradással,de egyikünk sem o-s vércsoportú!!KépRemélem időben érkezik a segítség a picinek!

Györesz!
Milyen ügyes már Norbika!!!KépEmlékszem erre az időszakra Raultól,olyan jó visszagondolni!Mikor olvastalak,eszembe jutott,amikor először felállt a járókában.Kép
Ügyik vagytok a piskótával!
Előírnám a védőnőtöknek,egy hétre,hogy mit és mennyit KELL megennie..kíváncsi vagyok menne-e Neki?Az erőltetéssel születnek a későbbi rosszevő gyerekek.

Anikó!
Köszi,már jobban vagyunk!
Mi is várjuk nagyon a hűvösebb időt!
Szeretnélek már megismerni Benneteket!Kép

Szilvi!
Kis Bubu Macikád is milyen ügyes már!KépTök jó lehetett a hétvégétek!
Én mindenképpen kivettem volna Rault az oviból,ha az óvónők tájékoztattak volna arról,hogy járvány van!!Pedig tudják,hogy Patrik még milyen pici.Túl vagyunk rajta,szépen száradnak a pöttyök,de nem bántam volna,ha később kapja el.Nem volt mindegy,egy ideig erősen úgy tűnt,hogy kórház lesz a vége.Kép
Kölcsöngyerek?Látom Te is bevállalós vagy!Kép
Én mostanában a nevelőszülőségen meditálok,szülni már nem szeretnék.

Mica!
Jó,hogy megjavult a kisebbik barátom!Kép
Nálunk sokkal homokosabb a talaj,bebebe!!Kép

Felébredt az úrfi,megyek!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

GyöreszKép
Na majd a talin elborzasztunk a mi piskótaevésünkkelKép Törpi ezerrel nyomja az arcába.

Felfújtuk a medencéjét és a 100 fokba hordtam ki vödörszám a meleg vízet. De nagyon élvezte. Igaz egyszer búvár kundnak képzelte magát, bedőlt a vizbe, miközben okos anyuka fényképezteKép De pikk-pakk kimentettem, meg se ijedt. Tiszta hősKép
Kép
Itt épp búvárkodikKépKépKépKép Gyerek seholKép

Kép
Aztán egy kis csócsálástól helyreállt a lelki békeKép
Kép

Ja és nagyon sok hely van ám a kis barátainak is!!

SzilviKép
Remélem jöttök, vagy én vagy a férjem megy be a Diáékért ha gondolod jöhettek ti is velünk. Időpontot nem fixáltunk még. Tőlem jöhettek bármikor.
Jó korán gyertek!!

Puszi, megyek mert nyüglődik

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?