Új privát üzeneted érkezett!

kocsi-3
Kép

Kép
angelani

Kocsi-4
Kép

Kép
angelani

Kocsi-5
Kép

Kép
angelani

Kocsi-6
Bocsi, hogy elfoglalom az egész képernyőt.
Elég szar minőségű képek, mert webcam-mal lett csinálva.

Kép

Kép
angelani

Angelani!
Köszi! Akkor ez egy megbizható márka???
Mert most elég szép kocsik le vannak árazva és ezekkel szemezgetek Kép

Ja, ha mást is érdekli: http://www.babaholmiolcson.hu/

Tmarie 22+5
tmarie

Sziasztok!

Na jó, abbahagyomKép

Egyébként annyi jó babakocsi van, hogy az ember alig tud választani.
De nekem a keret sajna nem engedett messzireKép
Ezt a kocsit 8000Ft-ért vettem.
Majd szombaton csinálok digitális fényképezővel két normáis képet róla. Már úgy várom, hogy az ágyat is összerakjukKép
Az is tök jó.
A Babaszobán rengeteg hirdetés van. Ott találtam rá én is. Egyébként elég jó állapotú dolgok vannak. Ez a kocsi annyira jó, hogy szerintem még két gyereket is "kihordana"Kép
Az igaz, hogy elég nehézKép
De majd később szerintem ugyanennyiért el is tudom adni és vehetek egy sport babakocsit.
Addigra remélhetőleg rendeződnek a nehézségek.

Tulajdonképpen már majdnem minden megvan a babának.
Eddig mindent a babaszobáról vettem meg. De az is lehet, hoyg valamit itt a babaneten szereztem be. Erre már nem emlékszem pontosan.
Nézzetek körül mindenhol, mert a boltokban minden nagyon drágaKép
Én is előbb elmentem megnézni, ott kipróbáltam és csak utána vettem meg.
De eddig amit megvetem, mind elég jó minőségű dolgok voltak.
A babarucik, szinte újak, sőt van köztük teljesen új is és ahhoz képest fillérekért vettem.
Teljesen új body-t 200Ft-ért. Van köztük Brendonos, Kenguru Gold-os is.
GyönyörűekKép
Nem áradozok tovább.

Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Angelani
24+4

Kép
angelani

Angelani!
Én mindent a babaszobában vetted?
Az hogy működik?
Írsz e-mail-t vagy pedig telefonálsz és találkoztok?
És ha valami nem tetszik?
tmarie

Angelani!
Én mindent a babaszobában vetted?
Az hogy működik?
Írsz e-mail-t vagy pedig telefonálsz és találkoztok?
És ha valami nem tetszik?
tmarie

Tmarie!

Nem lakok a keletinél, kiköltöztünk vidékre (Isaszeg), de a mamim még pesten van és gyakran felpattanok a vonatra és bemegyek hozzá. Nem akarok senkit idegelni, az én mamám azon túl, hogy nagyon félt a kismama-bulitól nagyon jó fej, igaz régóta inkább barátok vagyunk, és tisztáztuk, hogy egymásnak lehet okos dolgokat mondani, tanácsot adni, ha kér valamelyikünk a másiktól, de belebeszélni kérés nélkül TILOS! (Eleinte ő is elkezde mondogatni a véleményét az iskoláválasztásról, párválasztásról, házvásárlásról, stb. de megtárgyaltuk, hogy ez az én életem, nekem kell végigkűzdeni, semmi teteje az okoskodásnak, meg az én megmondtam típusú beszólásoknak. Szóval lehet kezelni a mamákat, csak őszintén, szemtől szembe.)

Szóval a bolt egy kicsi, berendezetlen kirakat és egy ajtó, ha a keleti a hátad mögött van, a jobb oldalon kell menned a felüljáró irányába, elmész a drogéria, pizzás, mezőgazdasági bolt, bank mellett , de még a régi nagy cipőbolt előtt. Nagyjából ahol régebben volt a 7a végállomása. Ugyanennek a hálózatnak van boltja a blahától nem messze, a meki mellett kell elmenni a rákóczi tér irányába. Ez nagyobb bolt, de itt még csak jó blúzokat és pólókat kaptam, mamanacit nem.

Jó vadászatot!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Tmarie:

Peg Peregot még itt lehet kapni:
http://babakocsi.uw.hu/

De itt se olcsó. Én az enyémet használtan vettem egy ismerőstől, de ő ki akarta vinni a nagy bababörzére. Szerintem ha ilyenekre jársz (a Babaneten van lista róluk) ott biztos találsz használtan. Esetleg a Babaszoba.hu-n is.

Nekem egyébként tetszettek a Pierre Cardin-ek is, meg a Graco is. Csak kisebb a kerekük mint a Peg Peregoé. Ha Peg Peregohoz hasonló olcsóbb márka is jó, nézd meg a www.bergon.hu -t. Magyar gyártású, olcsóbb, hatalmas választék, és saját magad állithatod össze, hogy milyet akarsz.

Viszont arra vigyázz, hogy ezek a Peg Perego/Bergon tipusúak nehezebbek. Mérd fel azt, hol akarsz vele közlekedni, kell-e emeletre cipelni meg ilyenek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
megjöttem a vezetésből, háááááááát........ úgy vélem a nagy meleg mindenkinek elvette az eszét. Borzasztó, hogy mi folyik ma. Mindenki megy amerre lát, össze-vissza törik egymást. Ahogy mondani szokták: "nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés" Kép Mind1, ezen is túl vagyunk ma....már ennek is örülök.

Tmarie
köszönöm, hogy szólsz az ügyben, és egyáltalán nem bántasz meg, sőt, érdekel a véleményed.
Anyám jó anyuka volt, míg el nem értük a bűvös 18 életévet, és életemben először nem mondtam ki a bűvös szót: "NEM". Tehát nemet arra, amit ők akarnak. 6 éve mióta elköltöztem, közölték velem, hogy semmi olyanban nem támogatnak, amivel nem értenek egyet, persze nem kell mondanom, hogy mást nem is csinálok Kép ..most már nem vagyok olyan morcos, mint reggel.. jót tett a kibeszélés!
Nem igazán értem, hogy mit várnak el?! Van egy kis cégünk, ami nem egy mamutvállalat, és fiatalka is, de egész jól alakul. Minden amim van, én szereztem meg magamnak. Senkinek nem tartozom. Nem vagyok drogos, alkoholista, normális életet élek egy férfival, akit nagyon szeretek. Főzök, mosok, takarítok, és most Babuci is lesz Kép aki miatt teljesen átszerveztem az életem, nem dohányzom, rendesen eszem, nagyon figyelek rá... amit ő nem tett meg, mert mind a 3 gyerekével dohákolt. DE én ezért soha nem szóltam egy szót se.. az az ő élete volt, nem az enyém, arról neki kell majd számot adni, nem nekem! Na megint nagyon belelendültem.. Kép bocsi.
Csak hangosan gondolkodom, én 6 éve nem tudtam megfejteni, hogy mi a baja, de szerintem ő sem tudja.

Hálapénz,
kényes téma!!! én szinte minden alkalommal adok a dokinak amikor megyek hozzá, és még a szülésnél is illene, de mennyit is???
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Tmarie!
Regisztrálva vagyok a babaszobán.
Körülnézek az apróhirdetéseknél és a csevegőben is.
Ha valami megtetszik, akkor küldök üzit (hozzászólás) és ha a nevére kattintok és lehet közvetlen e-mailt küldeni, akkor azt is megteszem.
Ezután visszaválaszolnak és megbeszéljük a részleteket.
Elmegyek, megnézem és ha tetszik megveszem.
Ennyi.
Általában telefonon is szoktunk beszélni.
Már körbeutaztam a fél várostKép

Tegnap budán voltam pár cuccért és nem bántam meg.
De elég sokan az otthonukba hívnak.
Voltam budaörsön a babakocsiért, pilisvörösváron a kiságyért, pesterzsébeten fürdőlepedőkért+sapiért+rugiért.
Széna téren sapikért+body-ért+rugiért.
Szóval elég sok helyen.
Sokat kaptam ajándékba is, de még így is kevés.
Mindenki ad valamit ajándékba. Rendesek nagyonKép
Szóval az első "ruhatárához már csak 2-3dolog kell. Egészen 68-as méretig vannak rucik.
Nézz körül ott is.
Szerintem nem bánod megKép

Hálapénz:
Nekem havonta, illetve vizitenként 5000Ft-ba kerül a doki.
Nem tudom, hogy mi lesz akkor, amikor már majdnem hetente kell menni.
A szülés után közvetlen nem hinném, hogy tudok adni pénzt a dokinak.
Majd megvárja a 6.heti vizitet.
Nem tud mit tenni, mert amúgy sem törvényes.
Tehát beperelni nem tud.
A múltkor vizsgálat után véreztem.
Kedden voltam nála és csütörtök éjjel nem aludtam a félelemtől.
Pénteken bementem a kórházba. Megvizsgált, de már addigra nem véreztem.
Ugyanúgy elkérte az 5000Ft-ot.
Tudom, ez vizitdíj. De a lelkiismeretére lett volna szükség és nem a pénztárcájáraKép
Egyébként is éppen dolgozott (illetve unatkozott). Nem volt neki annyi plusz munka, hogy 3!!!percet beszéltünk.
A férjem ki van akadva a hálapénztől.
Nem is akarja engedni, hogy adjak neki. Ebből lesz majd az első vitánk. De majd eldöntöm, mert ha nem úgy bánik velem, ahogyan én azt elvárom, akkor tényleg nem kap. Inkább a szülésznőnek adok 20.000Ft-ot.
Mert halottam sok olyan dokiról, aki szó szerint otthagyja a kismamát és úgy kell berángatni a kitolási szakasznál.
Nem tudom, hogy az én dokim milyen lesz. Ha nem lesz elég türelmes vagy segítő, akkor ha a feje tetejére áll, akkor sem kap pénzt.
Inkább elmegyek egy idegenhez 8-10ezer Ft-ért a 6.heti vizitre.

Nekem meg a dühöngést kellene abbahagynom.
Ezen a témán mindig felhúzom magamat.
Mi van azokkal a kismamákkal, akiknek nincsen felesleges 50-70ezer forintjuk a szülés kifizetésére?
Nem a gyerek etetése és ruháztatása okoz gondot.
Szeretethiánya sem lesz!
Már most nagyon ImádjukKép
Örültünk, hogy végre összejött. Nem a gyerek tehet róla, hogy lombikkal foganhatott meg.
A rohadt állam tehet mindenről!Kép
Fizetem a k...va adót és a TB-t.
Ezért milyen szolgáltatás jár? Semmi!!!Kép
Mert az SZTK-ban közölte velem a doki, hogy menjek le a magánrendelésre. Ott potom 9000Ft-ért beszélhetünk havonta 5percet. Utána az újpesti szülőotthonban szüljek 70.000Ft-ért, mert ott ennyit kérnek. Illetve 3 orvosról tudom, hogy ennyit kér. Ráadásul az újpesti szülőotthon nem áll a helyzet magaslatán. Akik eddig ott szültek, mind megbánták. Pedig a védőnőm szerint is, igazából úgy kellne ennek működnie, hogy havonta megjelen az ember az INGYENES terhesrendelésen és amikor rá jön a szülés, akkor bemegy a kórházba és az éppen ügyeletben lévő dokinál megszül. azután vagy ad, vagy nem ad pénzt.
Milyen jogon dönti el az orvos, hogy mennyit kér?

Már beszélgettünk a párommal.
Én mondtam neki, hogy a fiúnk vagy nőgyógyász vagy fogorvos lesz.Kép
Addig kell tanulniaKép

Na most jól felidegesítettem magamKép
Fáj is a hasamKép
Majd visszajövök, ha lehiggadtam.

Bocsánat lányok!
Csak a sors igazságtalanságán dühöngök.

Ígérem nem csinálok többé ilyetKép
Sziasztok!
Angelani
24+4

Kép
angelani

Hálapénz
Én a doki magánrendelésére járok, ott hivatalosan, számla ellenében ki kell fizetni a vizsgálati dijat, ha UH van, akkor külön azt is. Nem egy olcsó mulatság, doki 8.000, UH (sima, nem 4D) 6.000 forint.
A szülésre pedig 4 éve már az elején megmondta, hogy mennyit kér. Azt hiszem 50.000 volt. A varratszedésnél adtam neki oda.
Feltételezem, hogy idén több lesz. Majd meglátjuk. Ha nem szól, akkor ugyanannyit kap, az sem kevés.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hálapénz
Én rendelőintézetbe járok, mindig van UH, hosszas bemutatással és magyarázattal, a doki mindig műtősruhában van (nincs zsebeKép), türelmes és mindent meg lehet vele beszélni, már a 13. héten beírt a noteszébe, hogy el ne felejtse a szülésemet. Ezt megelőzően volt egy kis műtétem nála, és úgy beszélt velem, hogy még egy borítékot se lehett odacsúsztatni, az ellenőrző vizsgálat meg a rendelőben (öltözék fentebb). Senki se tud róla, hogy lenne magánrendelése, a rendelőben be kell hozzá jelentkezni, és ha nem kell szülnie menni, akkor pontosan be is jutok. És az UH-ra jöhet papa-mama-testvér-gyerek.

És állítólag (mint írtam) szülés után mindent szépen megköszön és kedves, bármennyit adnak.

Illyen tündér csak ez az egy van úgy érzem.

Én babucira még csak a vitamin pénzt költöttem.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Angelani:

Én is újpesti vagyok, és oda járok a szülőotthonba tornázni... de még senki rosszat nem mondott róla, pedig én se hallottam/olvastam jókat azelőtt. A szülésznőket meg kifejezetten dicsérik.

Tkp ha lenne náluk kád meg EDA akkor odamennék én is, mert közelebb van mint az István és igy megnyugtatóbb lenne. De én ragaszkodom a magam bolondériáihoz. Kép

Apropó István... volt valaki a szüléselőkészitőkön? Konkrétan azon, amelyen a fájdalomcsillapitásról volt szó? Elmondaná nekem, hogy mit lehet ott kérni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Dudukly!
Te tényleg szerencsés vagyKép
Hol lehet ilyen orvost találni?
Nincs valami jó ismerőse? Kép
Egyébként te hol fogsz szülni?

Rokica!
Nekem már a tizedik ismerősöm szült itt újpesten.
Sajnos eddig csak rosszat hallottamKép
Állítólag már felújították a szülészetet és rendesek a csecsemősök is. Kevesen vannak és családias a környezet.
Csak a dokikkal nincsenek sokan megelégedve.
Pedig nagyon sok múlik rajtuk.

De úgyis meg fogok szülniKép
Majd lesz valahogyKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Hogy bírjátok ezt a meleget? Én tök kivagyok purcanva.
Szmercsa! Mikor vizsgázol vezetésből? Én is most csináltam meg a jogsim. Két hete sikerült levizsgáznom forgalomból. Először meghúztak, csak másodjára mentem át. Nem vagyok egy Schumacher Kép
Angelani! Én is a babaszobán vásárolgattam jó áron mindent. Anno Tőled olvastam az oldalról, amit utólag köszönök, mert nagyon sokat spóroltunk vele Kép

Ildi 27+0

Kép
vrucsincá

Angelani:

Érdekes, én nem ragaszkodom kifejezetten orvoshoz. Illetve ahhoz ragaszkodom, hogy hagyjon háboritatlanul vajúdni. Mint jól látod, amunka oroszlánrészét a szülésznő végzi, ő van veled, ő fogja a kezed, már ha olyan. Az hogy az orvos beessen az utolsó öt percre és megnézze hogy tolom ki a gyereket, arra nem kell spéci orvos. Arra viszont igen, hogy ha már ott ül a két kezén, akkor ne akarjon nekem rögtön egy kis oxitocint nyomni, esetleg rákönyökölni a hasamra "segitség"képpen. Sajnos pont akkor az ember nincs olyan formában hogy ellenkezzen az orvossal, de én megpróbálom a sajátommal megbeszélni, hogy esetleges fájdalomcsillapitáson kivül én semmi más beavatkozást, szülésgyorsitást nem kérek.

Ideális körülmények között végig a kádban vajúdhatok majd, és nem kell onnan kijönnöm tolni se. Ha viszont igen, akkor a szülőszéken szeretnék kikötni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!

hálapénzről: nálunk a terhesgondozás 3 hetente esedékes és 3000,-Ft. Sógornőm dokija pl. előre megadta a szülés tarifáját ill. ő 6000-ért vizsgálja a kismamákat (szerintem ez pofátlanul sok!) és a vizitdíj nyolcszorosát "kell" adni a dokinak a szülésért.

Orvosa válogatja, de nekem mindenesetre nagyon unszimpatikussá válna a dokim, ha megmondaná mennyit kér.

Dóri
20+4
Vendég

Sziasztok
Rövid leszek:
Ma töröttlábú hugit látogattunk a város másik végén (Fenektlen tó) persze a legnagyobb hőségben sétáltunk vele a tó köröl. 12-kor kocsiba, 12:40-kor földszinti néni kérdezi, amikor szuszakolom a babakocsit be az alvó Kevinnel a kapun, hogy hú de vagány, gyalog a tizedikre? Mondom mér', nincs lift? Az van csak áram nincs.
Jóképű srác a nyolcadikról szerencsére épp jön, hatodikról kutyás néni elemlámpája elkunyiz, sráccal Kevin felcipel, aki persze már nem alvó többé, kutyus is vinnyogott és nem akart menni a sötétben....ááááá.
Bugyiig leizzadtam, K azóta sem akar visszafeküdni, pedig a 40 perccel nem bírja este 9-ig. Szegény, nem érti, hogy anya mért hentereg a kanapén 2,5 órája, 8 gombóc fagyi társaságában (ebéd gyanánt). Megyek is visszahentergek, nem akarom, hogy Ketteske méltatlankodjon.
Úgyhogy most vissza se olvasok, inkább ledőlök, bocsi, de most csak erre futotta.
üdv
p 22+3
penna

Na attól meg kifejezetten idegbajt kapnék, ha ott állna felettem az orvos, és mondaná, hogy szabad feküdni a szülőágyon...

De ez én vagyok, engem a nagy tekintélyű dokibácsik nem győznek meg, én jobban bizom abban, hogy ha békénhagynak, a testem tudja mit kell csinálni. És az orvos tényleg csak a vészhelyzetekre van ott.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

ja még ezt akartam a turizóknak, én nem jutok el ilyen helyekre, de jónak tűnik
http://www.armania.hu/
penna

Sziasztok!Kép

Iszonyatosan meleg vanKép
Én nehezen bírom, nem is avgyok kint.
Ma este vszont szalonnát sütünk 4-en, egy pár meg miKép
Már várom nagyonKép

Angelani!Kép

Gratulálok a sok szerzeméynedhezKép
Ugye hogy jó a babaszoba?

Mi tegnap vettünk azon keresztűl(igaz kicsit korán márKép) a bébikompot és CAM és csak 3000Ft votl, boltban meg 10000Ft legalább.

Úgy örültem neki.

Én is mindig nézem és ha van jó áron valami jó, lecsapok rá.

Már kinéztünk egy bölcsőt is 10000Ft-ért.Hozzuk el jövő hétvégén, mikor megyünk Orfűre, pont arra lakik a csajsziKép
És 10000Ft cseresznye fenyő bölcső, még párom, aki asztalos, ő is azt mondta ennyiért simán megériKép

Úgy hogy abban fog aludni az elejénKép

Lányok!Kép

Megvettema legújabb Anyák Lapját+Babamagazint.

Van benne 2 jó babakocsi.

Egyik ABC DESIGN(jó német márka) olyasmi típus, mint Bergon kinézetre, és csak: 34.990FT most kuponakciósan a BrendonbanKép

Szerintem nagyon megéri.

A másik Peg Prego, bolygosítható kerekű, városiasabb modell, az meg 44.990FT most akciósan, de csak kuponnal!

A Megatoysban meg GRACO van 109.990 helyett 69.990-ért, ez Travel Systemes babakocsi(bébihordozó is van benne), bolygosítható kerekű stb.

Akinek kell a kupon én átadom szívesen, de megéri megvenni az újságot isKép

Mi ott vesszük meg az utazóágyat így és csak 10000Ft lesz 23000 helyett.

Na ez volt a reklám helye!

Remélem nem baj, hoyg megírtam, hátha valakit érdekel.

Pusszans

Mea(24+5)

Mea
mea

Sziasztok!

Penna!
Ez oltári jóKép
Mármint a turiKép
tuti meg fogom nézniKép

Rokica!
Igazad van!
Én sem azt várom el a dokitól, hogy ott üljön velem és fogja a kezem.
Dehogy!
Csak időnként nézzen be, kérdezzen rá a dolgokra.
Tudod, mintha törődne az emberrel. Legalább azt a kis látszatot tartsa fent.
Nagyon jól tudom, hogy a legtöbb munkát a szülésznők végzik el. Sőt! Mondhatnám, hogy csak ők dolgoznak igazán. Mondjuk egy császárnál azért más a helyzet, de egy komplikáció nélküli normál szülésnél (általában), nem sok munkája akad a dokinak.

De már nem érdekel.
Bemegyek az Istvánba, körülnézekKép
11-én megyek a dokimhoz, talán meg is mutatja a szülőszobát és megbeszélek vele mindent.

Most sokkal fontosabb, hogy inkább ne ezen rágódjak. Szegény kisfiam, meg gutaütést kap.

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
24+4

Kép
angelani

Én 7000Ft-ot fizetek majd mostantól az új dokimnak és állítólag ennek 10x-sét kéne adni szülés után.
Hát szerintem ez sok!!!
Meg én szeretnék szülésznőt is fogadni, úgy hogy szerintem kevesebbet adunk dokinak emiatt.
Ti fogadtok szülésznőt???

Mea
mea

Penna!

Megint olyan jót röhögtem az előadásodon!
Mondom én hogy neked van a legjobb humorod köztünk!KépÉn már régen anyáztam volna, ha ilyen akadályokba ütközöm!
Tényleg tök jó fej vagy!!!!

Ne felejtsd el nekem feldobni az uj ketyeréd gyártójának, forgalmazójának weblapcímét elérhetőségét, légyszi!Köszi!

Orvos, hálapénz!
Nekem alkalmanként 5000 ft!Ebbe benne van az uh-is az István kórzázban(ahol 4D-s) gép van! És fel is veszi a doki a vizsgálatot ha viszek videokazit(persze ez bizalmas info), ez sem törvényes, mintahogy a hálapénz sem az!
A szülésért pedig 50 e -t kér!
Nekem az első alkalommal elmondta a tarifákat!Mondtam, vegye úgy hogy megállapodtunk!
Nekem jó hogy így történt, utálom a kínos találgatásokat, a borítéktologatást, a tipródást, hogy most jól adtam-e, eleget adtam-e,.
Ennyi oszt ennyi!Kész,punk-tum!

Szmercsa!
Sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak!
Ez olyan rossz, hogy így kell harcolni!
Nem tudom, hogy némelyik szülő(nem a tiéd, csak általánosságban), honnan meríti az elvárásait, mire alapozza őket?Elgondolkodtató...
Szerencsére az én anyukámmal nincs semmi ilyen, ő csak azt várja el hogy boldog legyek, néha már az őrületbe kerget az idealizmusával, azt akarja, hogy olyan életem legyen amilyen neki sose volt, meg amilyen nem is létezik!
Békés boldog, konfliktusoktól mentes(tudjátok, rózsaszín felhőkkel, színes pillangókkal) Már csúnya szemmel néz akkor is ha a páromat lecseszem mert mondjuk késett egy fél órát!

Rokica!
Még mindig nem jutottam el az Istvános felkíszítőkre, de majd felhívom őket, mert szerintem júniusban indítanak egyet ujra!
És hát már időszerű lenne foglalkozni a kérdéssel!
(Egyébként én is szeretnék EDA-t)

Dudukly!
Szerintem is belenyultál a tutiba ezzel a dokival!
Örülhetsz nagyon én nem is tudok ilyenről!

Megann 24+5

Kép

Kép
megann

Megann,
igen, a fejemben volt, bár az már nem, hogy ki kérte...Szóval ő az:
http://www.topshop.hu/products.php?products_id=158

Mondjuk egy gyenge pontja van a dolognak: az alkatrészellátás (bár a fene tudja, nem kérdeztem rá). Egy amúgy is házt.gépeket forgalmazó multinak van szervizszolgálata, a Philipsben is eltörött 2 hónapja valami műanyag kütyü, és 50 ft-ért hoztak (igaz rendelésre) másikat. Itt nem tudom, hogy van, de lehet hogy a weblapon ez is rajta van.

Hát, azért tegnap én is elbőgtem magam a postán, pedig gyerek se volt velem, csak a hormonojaimKép Fel akartam adni egy csomagot, sehol senki, kiírva sem. Várok 1/4 órát, átballagok a nagypostára (a csomagfeladás 1 sarokkal arrébb, egy külön kis helyiségben van) érdeklődök, a 3. ablaknál (miután kivártam a sorom) nagyon rendi volt a csaj, hátrament, szólt, menjek vissza, mindjárt jönnek. visszamegyek, további 10 perc...na, akkor hívtam fel bőgve a férjem...Igazából akkor is inkább a tehetetlenség volt, hogy nem tudok semmit tenni, hiába írok a panaszkönyvbe, hülye monopol posta, úgyse változik és úgysincs másik, ráadásul "bejelentéseket az emeleten lehet tenni" szóval még másszak oda is reklamálni...eh, hagytam a fenébe. Na, akkor engem is elhagyott a humorom 10 percreKép szerencsére azóta visszajöttKép , szóval utána persze megnyugodtam, nem éri meg felhúzni magam.
Végre hazajötta férjem, levitte Kevint motorozni, megyek megnézem a napi betevő hiradómatKép
p
penna

Nahát, megbirkóztam a babakocsival és "felöltöztettem." Mint tudjátok, ismerősömmel akitől vettem, lemeztelenitettük vázáig hogy ki tudjon mindent mosni. Tegnap megkaptam tőle a "kelengyét" és ma neki is álltam visszaállitani az eredeti állapotokat. (Ez egy kb 5-6 éves Peg Perego.)

Hát felért egy kismama tornával, az biztos. Teljesen beleizzadtam a küzdelembe.

Most mélykosaras alakba raktam, vannak fülei amivel állitólagosan lehet kézben is szállitani, de annyira nincs jól elosztva a súly, hogy ha igy fognám, kicsúszna belőle a baba. Még jó hogy bele lehet kötni. ;)

No mindegy, tehát ez az elképzelés hogy a mélykosarat csak úgy lekapom róla és már viszem is a babát ez teljesen nyilvánvalóan irreális. Egyáltalán nem olyan könnyű csak úgy "lekapni". Mondjuk vehetek bele egy puha mózeskosarat ha éppen ilyen igényem van, de akkor még mindig ott van, hogy milyen szituban merül ez fel? Kikapom a babát a mózeskosárral és mi történik a babakocsival? Ha éppen autózni indulunk, akkor még szerelés vár a babakocsira, le kell szedni a mélykosarat és összecsukni a vázat, mindkettő be az autóba...

Szóval macerásnak tűnik. Kiváncsi vagyok, hogy szerelhető-e erre a vázra autósülés? Az talán praktikusabb lenne ilyen esetekre.

Maga a kocsi is igen nehéz igy összerakva. Nem ajánlanám olyanoknak, akiknek emeletet kell megmászni a babával.

Ez szupi olyan kismamáknak akik családi házban vannak és onnan csak kitolják az utcára sétálni, de nem ebben akarnak pl tömegközlekedni.

Remélem sikerült hasznosat mondani azoknak akik még készülődnek a babakocsi vásárlásra.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, Megann, mivel elég régóta nézegetjük a gépet, tudom, hogy néha szoktak felrakni "bemutatóban használt" termékeket 10 ezerrel olcsóbban.Sztem ezek inkább azok, amiket visszküldenek, mert 2 hétig visszaveszik, ha nemtecc. De a mienk maradKép
p
penna

http://www.vickygsm.cz/public/penguin_baseball.swf
A Jetire kell klikkelni, aztán indul a pingvin. Ezután még egy klikk a Jetire a megfelelö pillanatban és a pingvin
messze repül.
penna

Nedinabp!

Ezt most nem igazán értem!
Nehogy feladd!
Ha végiggondolod, nem igen lesz máskor lehetőséged lediplomázni, ha most a gyes alatt nem teszed!
Tudom, könnyen beszélek én kis zöldfülű, akinek még nincs egy gyerkőce sem, mi???

Azért szerintem fontold meg!

Megann

Kép

Kép
megann

Halika!

Most végeztünk a palacsintasütéssel, a párom süti, én kóstolomKép.Holnap vendégek jönnek és kitaláltuk, hogy ne a melegbe kelljen sütni, közös esti élmény...

A dokimat én is birom, a mávkorházban van, abban a topicban sok jó szó esik róla. Én kértem, hogy akár priviben is írják meg a negatív tapasztalatokat, de senki se tetteKép.

Mondjuk jobb lenne, ha lehetne tudni a tarifát, akkor biztosra mennék.

És nem is mondtam, velem a hugom lesz ott, aki fogja a kezem (már ha nem lesz nagy a baba, mert akkor császárKép).

Mindenkit a pasija kísér? Az enyém nem az a fajta, aki ilyet kibír idegileg. (Kismalacok, borjú, kiskutya jöhet, de bármi az ő szeretett nőcijéből, na az nem!)

Dudus
dudukly
Isaszeg

Penna egy csúcs vagy! Én időnként ott járok el a rádayba a párom dolgozójába, de még sose néztem át a másik sarokra!

Jövő héten nyomulokKép.

Dudus
dudukly
Isaszeg

Halihó!

Turi Kép
Ez a Rákóczi úti angol turi nagyon szuper! Szobrot fogok állítani Megannak (ha nem jól emlékszem, akkor ezer bocsi), hogy megosztotta a címet velünk. Majdnem megvettem a fél boltot! ;) Végül nagy nehezen sikerült leredukálni a darabszámot, de fájt minden egyes darabot otthagyni. A babarucik 80%-a sztem nem is volt még használva és iszonyat jó a minősége, ráadásul még márkás is. Igaz mivel minőségi turi, ezért a normál turiknál azért jóval drágább! /Én turis és kínai rucikhoz vagyok amúgy hozzászokva, szal most nagyon boldog voltam, hogy ilyen jó vásárt csináltam. Kép / Azért azt hozzáteszem, hogy nem volt minden, amit szerettem volna.
Bónuszban még láthattam élőben BB1 Angélát is. ;)

Az Ármániában tegnap voltam, ma akartam nektek elmondani a tapasztalatokat, miután összehasonlítottam a fentivel. Nos, ez jóval pénztárcabarátibb, de látszik, hogy használtak már a babaruhák és a választék is jóval kisebb. Viszont itt most olyan akció van, hogy az első vásárlás alkalmával kapsz 500 Ft-os bónt, amit a köv. 3000 Ft feletti vásárlásnál beszámítanak. Vannak jó tavaszi kismama nacik is, de ezek most pont nem aktuálisak ugye. Kép

Falina 27+0
falina

Sziasztok!
Szép-jó reggelt!

Davallia!
Én sem alszom 4:40-ótaKép
A férjem ment melózni. Ilyenkor én már nem szoktam visszafeküdni. Szerintem eljön majd annak az ideje, hogy visszafekszemKép
Majd mesélj a könyvről. Tök érdekel!

Mára már nincs annyi dolgom.
Végre feljöhet a barátnőm dumcsizni egy kicsit.
Úgyis egyedül leszekKép

Puszi lányok!
Vigyázzatok magatokra!
Angelani
24+5

Kép
angelani

Én is fent vagyok... megyek Tescoba mielőtt elöntik az emberek. Aztán meg páromnak kell szülinapi ajándékát bevadászni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok!

Ha ezt tudom, én sem vergődöm az ágyban eddig!
Én is fent voltam már 6-kor, bár egész éjjszaka alig aludtam, nem tudom mi van, talán a nagy meleg!

Falina!

A szobrot köszönöm, de sajnos nem nekem kell állítanod!KépKépKép
Viszont nagyon felcsigáztál, ugyhogy valószínűleg hogy jövő héten én is bevetem magam a turizásba!
Nemigen voltam még ilyen helyen, de amikor a tesóm gyerekei babák voltak, anyukámmal rendszeresen voltunk turiban babaruháért!
Kívánjatok sok szerencsét!

Leírnád mégegyszer a pontos címet(a bénábbak kedvéért...lásd énKépKép)

Látom mindenki pörög!
Én is mennék vizsgázni, de nem tudom, mi a francért írták ki csak 10 órára...(biztos hogy az embernek az egész napja elmenjen vele)
Bezzeg az összes vizsga eddig reggel 8-9 kor volt!
Dögök!Mintha az embernek nem lenne dolga!

Viszont nagyon sokat várok ettől a naptól!
A férjem ma megy nekem autót nézni a citroen m5-höz!
Nagyon kíváncsi vagyok mit lát majd...szorítsatok hogy minél hamarabb legyen autóm mert ezt a 35 fokot nem tudom hogy fogom kibírni.
Tudom régen még autó sem volt, de mostmár a légkondit legszívesebben a hátamra kötném a légkondi nélküli matizomba és ugy közlekednék!KépKépKép

Na puszi lányok!
Szép napot!

Megann 24+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nálam is iszonyat hőség van itt a panelben. A párom bezzeg teniszezik HűvösvölgybenKép

Családi dolgok. Tudjátok, igazából szerintem az összes átlagos családban hasonlóak a problémák, csak különböző mértékben eldurvulva. Ugyan még senki nem mondta ezt ki, de tudjátok, mi a lényeg szerintem?? FÉLTÉKENYSÉG. A mi szüleink nem tudják legyőzni azt, hogy már máshoz tartozunk, és nemhogy csak eltúlozzák, keresik is a hibákat a párunkban!!! Közben úgy érzik, elhagytuk őket, ha máshogy merünk gondolkozni. Másik oldal ugyanez. Az ő kicsi fiuk más fennhatósága alá került, biztos rossz irányba befolyásoljuk, az amiben máshogy gondolkozik, biztos a mi művünk, stb. A másik dolog rokonok között az irigység. XY-nak miért jut több, mint nekünk, biztos nem tisztességes úton jutott hozzá, stb. Én tudom milyen ez, mert bár minket egyáltalán nem vet fel a pénz, a családunkban nagyon sok a szegény ember, rokkantnyugdíjasok vannak, van ahol három gyereket nevelnek egy fizetésből, stb. Azt hiszem, az emberek nem mindig tudják ezt megemészteni. Meg persze azt gondolják, hogy azért mert mi pestiek vagyunk, mennyivel könnyebb nekünk! Csak vennének egyszer egy havi BKV bérletet, vagy fizetnék ki a 60 ezer(!) forintos rezsinket (jó kis távfűtés!!!)! De mindegy, sokan azért gondolkoznak így, mert könnyebb másra mutogatni. Én nagyon becsülöm azt, ami van. mert 25 éves vagyok, és alig ismerek olyat ebből a korosztályból, akinek önállóan lakhatna. Bár mi sem úgy vagyunk, hanem apóssal. De a lakás a páromé.
Na nem osztok már több bölcsességet NektekKép Ez volt Lucretia monológjaKép

4D-s UH-val kapcsolatban: mi nagyon féltünk, hogy babóca nem egészséges, és esetleg elveszítjük, egész a múlt hétig, mikor végre megtudtuk, hogy minden rendben van. És ennek annyira örülünk, hogy úgy érezzük, hogy nagyon jó volna látni Õt. Mivel tudjuk, hogy jól van, nem érdekes, ha nem diagnosztizálnak, csak megnézzük. De még nem döntöttük el, mert azért sokba kerül. Barátnőmék mesélték, hogy mikor ők voltak, a bébi aludt, és a kezével pont eltakarta az arcát.Kép Szóval ezért én is sajnálnék annyi pénzt kiadni....

Szép napot nektek ebben a hőségben. Lehet, hogy beülök a kádba, és ki sem szállok egész nap!!!!Kép

Lucretia
23
lucretia

Halihó, én most keltem Kép, a tegnapi nap kissé kipukkasztott.

Turiról még 1x:
Ezer bocsánatot kérek attól a kismamitól, aki ajánlotta az angol turit először. Jelentkezz, hogy megköszönhessem! Kép

Megann,
a kért címet pontosan nem tudom, mert szerintem sem stimmel a korábban megadott szám, de bemásolom a pontos odatalálási útirányt:
Elindulsz a Blahától a Keleti felé a Rákóczi úton és bal oldalon lesz a bolt, a 3. háztömb Keleti pu. felé eső sarkán. A nevére nem emlékszem, de az ki van írva, hogy angol használt ruhák.

Nah, megyek behozni a lemaradást. Holnap valszeg megyek Orfűre, figyelsz Mea? Kép Múltkor sem reagáltál erre semmit... Kép

F. 27+1
falina

Úgy látom ma nincs nagy pörgés. Én reggel elmentem a Bakáts téri boltba, de nekem annyire nem jött be. Vettem ugyan két kis babaruhát, de csak hogy ne legyen hiába megtett út. Tényleg olcsóbb, mint a Rákóczi úti, de ott sokkal nagyobb a választék és újabbak a ruhák. Viszont kismamagatya tényleg volt sok és jók is, csak hát ahogy Falina mondta, az most nem aktuális. De azért persze érdemes ide is elmenni. Tegnap voltam a Ferenc körúti angol használt ruhásnál, na oda igazából nincs sok értelme elmenni. Volt ugyan babaruha, de csak nagyon kevés és elég drága. A legjobb továbbra is a Rákóczi úti. Úgyhogy jövő héten elmegyek megint oda.
Most épp főzöm a finom kis borsólevesemet, tegnap vettem 1 kg borsót, de alig jött ki belőle valami. Mert ami olyan kisszemű, az rögtön a pocakomban landolt, nagyszemű meg nem nagyon voltKép De azért remélem finom lesz. Sőt képzeljétek tegnap csináltam tökfőzeléket. Életemben először. Eddig soha nem voltam hajlandó még csak megkóstolni se. Erre tegnap a piacon megláttam, és megkívántam! Furcsa dolgok ezekKép
Rettentő meleg van, itthon nagyon jól bírom, viszont tegnap is meg ma is olyan rosszul voltam bent a városban, hogy az ájulás kerülgetett. Úgyhogy szerintem nem sokat fogok egyedül mászkálni odabent. Inkább maradok itthon a jó kis kertünkbenKép
Megann, remélem hamar kapsz légkondis kocsit, bár én személy szerint egy légkondi mentestől is elolvadnék, de sajna nekem nem jutottKép Pedig azért kocsival könnyebb lehet az élet. Nekem lassan lejár a jogsim, (jövőre) és még nem is vezettemKép De hát ez van.
Kép
Hari 21!

Kép
Kép
hari

Amúgy nem tudom milyen az én emésztésem, de a Tamarinlax lekvár bár nagyon finom és minden nap bekanalazok belőle, ennek ellenére csütörtökön éreztem egyedül a hatását. Falina, te mennyit ettél belőle naponta és mikor?
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Na ma jól kilustálkodtam magamKép
A barátnőm most ment el.
Eddig beszélgettünk és megnéztük a Hihetetlen családotKép

Most kezdett fájni a pocim és a derekam.
Eddig a babóca jókat mocorgott, de most alábbhagyott.
Lehet, hogy a helyet tágította egész délelőttKép
Vagy csak meleg van neki is odabent.
Na, mire leírtam, meg is mozdultKép
Szerintme ma még pihenek, mert a férjem 14h-körül jön haza a melóból a volt férjemmel együtt.
Ma jön hozzánk látogatóba. Jól kijönnek, tök jó haverok.
Hát, szerintem ez is ritkaKép

Lelépek, csinálok valami fincsit!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
24+5

Kép
angelani

Hari!
Előzményként annyit a kérdéseddel kapcs., hogy nekem a 10. héttől kezdve van problémám ezzel. Nekem az olyan dolgok, hogy sok zöldség, gyümi, szilvalekvár, zabpehely joghurtban stb. közül semmi sem jött be, pedig addig is így étkeztem. Szóval muszáj volt vmi "szerhez" folyamodni, ui. enélkül egyszerűen belémsült és nem volt (bocs). Kezdtem a Tamarinlax-szal, első nap használt, aztán már ebből is dupla adag kellett, de úgysem semmi ill. mikor épp milyen kedve volt a testemnek. Én este utolsó kajálás után ettem belőle 1 kanállal. Mivel nekem ez sem vált be az extra tüneteim miatt, az ex dokim felírt Magnézium oxidátum nevezetű port vényre, amire azt mondta, hogy nincs az az ember, akire ne hatna (és ráadásul méhgörcsöket sem okoz, mint a többi szer). Nos jelentkezem! Elsőre ez is tuti volt, de azóta ezzel is hol van, hol nincs.
Én már akartam is tőletek kérdezni, hogy ez az állapot vajon befolyásol-e vmit babónál rossz irányba.
Visszatérve, most felválva használom a 2 hashajtót, így nagyjából rendben vagyok, de csak nagyjából... Na, fentieket csak azért részleteztem ilyen messzemenően, mert valszeg nálad is kezd ennyire eldurvulni a dolog és ezek fényében én azt tudom tanácsolni, hogy vagy emeld a napi adagot. Ha ez nem segít írasd fel a dokiddal, amit én is kaptam (vmi 100 Ft körül volt max és elég lesz végig sztem). Vagy, ha a dokid ezt nem ismeri, asszem kiadja a gyógyszertár vény nélkül is 50 Ft-al drágábban, de előtte kérd ki a dokid tanácsát! Ismerek még egy indiai rostalapú port, amit ugyan nem próbáltam ki, de megvettem és elajándékoztam, mert az illetőnek is akkor nagy szüksége volt rá és azóta semmi gondja. Lehet visszakérem. ;) Ezt is szedhetik várandósok, gyógynövényboltban és gyógyszertárban is kapható 1000 pénz körül. Ajurvédás termék, a neve nem jön be, de mintha Nature Care lenne. Na sok sikert!
F. 27+1
falina

Power Juicer:
Most picit olcsóbb: 26990 Ft
http://www.topshop.hu/products.php?products_id=219&bannersrc=rtl
F.
falina

Köszi Falina! Igazából nekem is már az elején gondjaim voltak, illetve főleg akkor voltak. Akkor mindent kipróbáltam, de semmi nem hatott. Aztán ittam a kamillateát és az egy idő után beállította a napi 1x-et.Nekem mondjuk ez is fura volt, mert én napi 3-4x-ihez voltam szokva valószínűleg a sok kávé és cigi miatt. Na mindegy, és most kezdett el megint problémát jelenteni a dolog, de azt mondta a védőnő, hogy lehet a Magne B6 miatt is mert annak van olyan össztevője, ami fog. És mostanában kezdtem el megint szedni, mert jöttek a lábgörcseim. De lehet, hogy inkább a vádligörcsöt választomKép A Tamarinlax-ból már napi 3x2 kávéskanálnál tartok, mondjuk tényleg nagyon ízlik, úgyhogy nem gond, csak fura, hogy nem nagyon akar hatni. Amúgy a joghurttól, a müzlin át az összes normál, másoknál bevált dolgokat próbáltam, de nem igazán váltak be. Eszem még pár napig a lekvárt, aztán ha nem akarja tenni a dolgát, akkor kipróbálom azt a port amit mondtál. Úgyis nemsokára megyek a dokihoz és akkor iratok vele.
Köszi mégegyszerKép
Hari 21

Kép
Kép
hari

Falina
KépKép Ez nem igaz, a mi gépünk csütörtökön jött, kiszállítással (1400,-) együtt 31.300,- volt. A fene essen belé, hogy nem vártunk még 1 hetet, 3000,-ft-ot jelentene.
Viszont most utoljára ömlengek a gépről: a szokásos mennyiségű gyümiből 3 liter helyett majdnem 4,5 liter lé lett!!!KépKép És persze sokkal gyorsabban is ment. Most almalét vedel az egész családKép

Holnap anyuék telkén lesz Kevin, (ott tud pancsolni a medencébenKép) és mi apával végre kettesben töltünk egy egész napot! Fagyizást és mozit tervezekKép
üdv
Penna 22+4
penna

Penna, ne izgasd magad a 3.000-en, neked már meg van a géped, így meg még várnod kéne rá, és nem ihattátok volna meg azt a sok finom lét, amit így. Úgyhogy örülj inkább, hogy van egy jó géped és ne foglalkozz az árával most már.

Akkor ezek szerint holnap Te sem fogsz írni, ha a pároddal "duhajkodtok"Kép Kevint azért jobban irigylem, jó lenne egyet pancsolni, bár a fagyi és a mozi is csábítóKép

Hova lettek a többiek? Ilyenkor már rég otthon kéne lenni és ütni a gépetKép
Na még várok, hátha jöttök, ha nem akkor majd talán hétfőn, mert gondolom holnap se lesz senki otthon, mindenki cselleng valahol.

Hari 21

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Látom, majdnem mindenki kimozdult valahovaKép
Alig van ma termésKép, de nem baj.

Penna!
Szerintem se aggódj!
Bármit vesz az ember, tuti, hogy utána két nappal vagy olcsóbb, vagy már nem ér annyitKép
Igaza van Harinak!
Ti már pár nappal egészségesebbek vagytokKép
Gondolj a holnapi nyugis napra!
Remélem jól telik majd elKép Kép Kép

Más:
Nekem is néha vannak a nagydologgal bajaim.
Van, hogy két napig semmi, de van olyan is, hogy egy nap ötször.
Az attól is függ, hogy mit ettem.
Viszont az allergiám tombolt két napig.
A talpamon gombócok voltakKép
Kétszer is ittam kakaót.
Úgy látszik, hogy mostmár a tej nem kizárólagosan hasmenést okozKép
Inkább fostam volna össze magamatKép Kép Kép Kép
Ez olyan viccesKép

Elbúcsúzom, mert a fiúk lefárasztottak!
A férjem, az Ex-férjem. Belülről meg a kisfiúnkKép
Puszi lányok!
Holnap benézek.
Sziasztok!
Angelani
24+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Mire ideértem már nincs itt senki. :-(
Mi ma strandon voltunk, a Csillaghegyin, nagyon jó volt. Beni is nagyon jól érezte magát, volt helye szaladgálni, focizni, bement a vízbe is. Ott hideg a víz, 22 fokos. Én csak a lábamat dugtam be + kaptam fröcskölést. Ha nem lenne pocaklakóm akkor sem biztos, hogy bemegyek, mert hideg, de így semmiképp sem mentem be. Beninek állandóan vizeztem a haját, egyszer cserébe ő is nyakonöntött egy kanna vízzel. Legalább nem kaptunk napszúrást ebben a nagy melegben.

Holnap a Városligetbe megyünk, gyereknapi futóverseny lesz. Beni indul az óvódásfutáson, a kiscsoportosok között. Tavaly is futott, akkor még nagyon kicsi volt, még oviba sem járt. Most biztos jobban fog neki tetszeni.
Utána megyünk az Anyuékkal kajálni, mert elhívtak minket a gyereknap alkalmával ebédelni. Jó napnak néz ki.

Én imádom a meleget, nem zavar a hőség sem. Bár a standon az árnyékba telepedtünk, de a medence pl. a napon van. De nekem energiát ad a nap. Végre nem vagyok sápkóros sem.

Most jól kidumáltam magam itt egyedül.
Mindenkinek további jó hétvégét és gyereknapot!
Pusszantás
Benianyu
21

benianyu

Hari!

Sajnálom ezt az autótémát!
Ilyenkor mindig elszégyellem magam, hogy milyen "nagyravágyó vagyok"! Ne haragudj!
Pedig egyébként nem vagyok elszállva, én is szegény családból származom és soha nem gondoltam volna, hogy valaha is lesz saját autóm!
Viszont a férjem jómódú, ezért lehet 2 autó!
Valami nagyon jót cselekedhettem, hogy az Isten így felvitte a dolgomatKépKép na azért becsülöm is ám nagyon, és egyáltalán nem szálltam el!
lsd(kínai ruha stb..)
De azért te se legyél ilyen lemondó, tudod az élet produkál furcsa dolgokat!
(Jusson eszedbe az én példám, ha esetleg elszontyolodnál néha az élet szűkmarkúságán!)

Tyűűűűű Falina!

Köszi a linket, holnap fel is tálalom apának, mit szólna egy ilyen kütyühöz???
Remélem nem hajt el!!!!KépKépKép
Köszi a bolt címleírást, fel is jegyeztem, úgyhogy jövő héten megyek fosztaniKépKépKép

Benianyu!
Én is strandra megyek holnap!
Gondolom pocakkal nem lehet gond....
Úgy értem majd kerülöm a tűző napot, sokszor zuhanyzom, ilyesmi..
Ugye ez nem árthat a babónak!!!

Megann
24+6

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?