Sziasztok
Conti
Hat szohoz sem jutok,egy kollegano persze hogy vonzobb ha semmi gondja-baja csak epp egy kis melos kalandot keres...
Igazad van minel elobb vess veget mindennek,hogy uj eletet tudj kezdeni,elsosorban neked kell ezt lezarni,es jo erosnek mutatakozni,de ezt mar ugyis csak akkor tudod ha vegkepp minden megvalotzott benned az iranta erzett erzelmek teren.
Gratula Bettinek a szobatisztasaghoz
Nyuszi
Hat ha meg folyna viszony es mar jo hosszu ideje az egy mas kerdes.Mert spec en ugyerzem jogom lenne tudni ha honapok ota minden teren meg vagyok csalva.Mi is megallapodtunk hogy oszintek leszunk egymashoz,ez mashogy nem is mukodik.
De ha egy kalandrol van szo es az illeto utana ugyanolyan jo hazastars akkor persze meggondolando a dolog.
Hat egyeterek hogy iyenekben altalaban a pasi a ludas.Mert egy nokek nincs ra IDEJE a haztartas,munka gyerk mellett
A apasiknak meg rogotno megtetszik a mindig ude friss hus.
Egy hazassagon nagyon kell dolgzoni,igaza van Continak
Hogy ha mar a langolo szerelem nincs is akkor sem hunyjon ki vegleg a lang.
Parazita
Hat igen helyezetben maskepp viselkedik az ember.Nekem volt mar benne reszem,es sosem gondoltam volna hogy lehetek ennyire kiszolgaltatott valakinek...A szerelem barmire kepes szorult helyzetben.Egyebkent Te sejted ki volt az
,es kepzeld a minap lattam bemenni nagy bus keppel,jol megoregedve,minden scharmjat vesztve a Schopfibe
,es igazam lett megerkezett a 2 baba
Ropke masfel alatt
Ahhoz kepest hogy az O eletebe gyerek nem fer bele
Egy ismerosom ott dolgozik es megkerdeztem.A csaj elso kerdese hogy beazonositsa az anyukat:
Hat jo kover az anyuka ugye???
Jaj, olyan jol esett a majamnak
Rit
En is remenykedem ha nem is tokeletesben de a megkozeliteseben
Nalunk is jo peldak vannak,nincs elvalt a csaladunkban
Magdi
Gratula a koltozeshez es sok erot hozza
Gumicukor
Hat mindig is kicsit feszult volt a viszony,mert fonokom mindig velem peldalodzott hogy en mindent tokelyre vittem
Ami szerintem nem igaz,csak ez a csaj nem segitette annyira mint en aki mar a gondolatat is ismerem.Benne hagyott most a slamasztikaban de nem tudok ra haragudni,mert egyebkent egy aranyos lany.Hat persze megigerte hogy hivhatom,de igazad van belejovok majd egy ket remes nap utan ujra
Drukkoljatok
Mostanaban Alex olyan edi,mindig simogat ,szeretget es puszilgat ok nelkulnapjaban szazszor
,meg mondogatja:Anya jo,anyukamat nagyon szeretem,hallgatok ra,jo kis fiu leszek es nem sirok,,stb..Eddig is nagy olelgetos volt de most valahogy nagyon ilyen
En meg elevezem ,mert kamasznak mar ugy sem enged puszit adni
kataa