Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Dec8

Nem is tudom mit irjak. Legyen minden ugy, ahogy Te szeretned.De azert szornyu, hogy valaki ugy hazasodik+gyereket is vallal, hogy ilyen gyorsan "kiszeret" a masikbol...Hatha ez megis csak atmeneti, drukkolok!Jobbulast apukadnak!

Sunsilk reklam

Ujabb undormany...ez most a meno? Bar ha megnezem a Star Wars-t...Kép Es ez a reklam is a cegeme.Kép

Beszti

Milyen nagy mar Hanna is, es milyen ugyes! A fiuk hogy viszonyulnak hozza?
Hat igen a nem alvas, nekem mar majd egy eve alig volt ataludt ejszakam.

Ilke

Nekem is van egy Philips uvegmelegitom, viz kell bele, szerintem olyan, mint Manoe. Szivesen odaadom. Azt nem tudom hogy szivargyujtora kapcsolhato-e de asszem igen. Majd megnezem.
Kepzeld, megerett az elso eper is az iden, es tok jo, hogy most mar annyit ehetek, amennyit akarok!!!KépKépKép
Viszont a cseresznyet, meggyet elvitte a monilia, a barack meg lefagyott , alig lesz. Bruhuhu...Kép

Rit

Ezek tok jo hirek! Lehet hogy rajott anyos is, meg mamad is, hogy egyszer gyerek a kisunokaja???KépKépKép
Nagyon szepeket alkottal, Nyuszi irigy!Kép

3 eves szuri

Ti hogyan keszititek fel a gyerkocot????

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszi
Amikor multkorában vettek vért Pancsitól, előtte elmondtam neki, hogy mi fog történni, persze emészthető gyereknyelven. Mondtam, hogy nem fog fájni de kicsit kellemetlen lesz, viszont szükség van rá. Úgy tűnt megértette, és nem is sírt. Most is elmondom, hogy egy kis szúrást, feszítést fog érezni. Sztem fontos, hogy ne csak úgy beessünk,feltudjanak készülni. No meg úgy vezetem be, hogy elmegyünk a doktornéninhez, aki szépen megvizsgál ahogy szokott, védőnéni megmér, tudod, az nem fáj...

Rit
Diavetítővel rajzoltad ezeket? Nagyon ügyes vagy!

Kataa
Várlak! Csüt, péntek lehet, hogy szabizok a csapatépítés miatt.

Sunsilkes reklámot még nem is láttam, majd megpillázom.

Beszti
El tudom képzelni, hogy fáradt lehetsz! Nyaralásért "irigy" vagyok! Biztos izgi lesz! Az autóban jól elfér hátul 3 gyerkőc? Majd egyszer ha eszedbe jut fotózz már nekem légyszi, hogy benne ülnek mind3an, olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet?!Kép
Ruhákat ne is mondd! Én már shopacholic lettem gyerekruha terén, a babaszobán túltengek, de elhatároztam, hogy visszafogom magam.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hal
Mi az, hogy diavetítQvel?? Nem, csak úgy ceruzával, kézzel aztán kifestettem. a csigáky olyan 30 cm magasak a zsebi kicsit nagyobb.

7végén talizunk egy baráti családdal, kb évente talizunk, mert Qk Bécsben laknak. A lányuk majdnem egyidQs Dodival - de mi a túrót vigyünk ajándékba?

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Akkor nagggyon ügyes vagy! Azt hittem, hogy rávetítetted a falra és úgy rajzoltad meg a körvonalát! De ha szabadkézzel akkor még jobb!

Könyv: Babóca és ...nem jut az eszembe a címe, vagy Boribonos Anni Pannis könyv. Pl. ezt a nagy buborékfújót? Én nagyon örülnék egy ilyennek! No meg nézz szét a tescos polcokon biztos találsz vmi jót a játékosztályon, nem? KépKép Ezt nem hagyhattam ki! Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Dec8,
Tényleg, nincs valami nő a dologban? Akkor szoktak ilyenek lenni a pasik. Csak úgy minden ok nélkül nem szokták feladni a jó kényelmes kis családi fészket...

Rit,
Tök jók a festmények!

Solymi kiakasztó volt ma, egész nap ellenkezett, vagy eleresztette a füle mellett, amit mondtam, hisztizett, plusz belógatta a kötését a csap alá, úgyhogy mehettünk vissza kötözésre (tegnap voltak).

Zita
parazita

babyonboard

babyonboard

Beszti
Az én Hannám is ilyen volt, egyik lába elől másik hátul. Nem is értettem, hogy hogy lehet így térdelve ülni.

Halacska
Mi is voltunk vérvételen hétfőn, én is elmagyaráztam, és nem sít ő sem. közbe elmesélte az aszisztensnek hogy metroval jöttünk és milyen klafa volt.

Beszti
Én imádom az északi részeket. Norvégiában tanultam egy ideig az egyetem alatt. Nyáron persze biztos még szebb. hatalmasakat kirándultunk, gyönyörű tájakon. Svédországot és Novégiát jól bejártuk. Biztos nagyon fogják élvezni!

Nyaralás
Nálunk is korai zárás van. Spanyolországba terveztük, már be is fizettem, de még nem tudom végül kivel megyünk. Lehet hogy a húgomat viszem el.

Rit
Nagyon ügyes vagy. Tényleg szép lett, és legalább nem szedi le, Hanna leszed mindentamit letud Kép

Kataa
nem tudom hogy van-e más, ő persze azt mondja hogy nincs, én meg már nem tudom mit higyek el neki, és mit ne.

pusz
dec8
dec8

Luca, nagyon rossz volt olvasni a soraidat. Sajnos nem tudlak bíztatni jó példával, mert nálunk sem jöttek helyre a dolgok. Visszaköltözött a férjem öt hónap után, de csak a gyerekek miatt, illetve azért mert fél tőlem, hogy elveszem őket. Most három hete lakik itthon, de csak az első héten aludtunk együtt. Sajnos a szíve máshol jár. (azért fura, hogy egy hétig elfelejtetteKép) Azt hiszem végleg el fog költözni, de már túl vagyok rajta, megedződtem az utóbbi időben. Rájöttem, hogy nem én vagyok a vesztes, csakis ő. Mindösszesen sajnálom a húsz évet, amit vele töltöttem, és sajnálom a gyerekek lelki megnyomorítását. Nem tudok a hóhéromra mosolyogni, nem fogunk csendben elválni és ez megvisel majd, de az az igazság, hogy meg akarom fingatni egy kissé. Igazán rendes csaj vagyok, de ha megbántanak a legrosszabb dologgal, akkor nem fogok csendesen félreállni, ilyen csak a filmekben van, hogy "maradjunk barátok". Úgy érzem talán nálatok is másik nő van a dologban. Hidd el, az a lényeg, hogy a kislányodban vigaszt találsz. Persze minden helyre jöhet még, de a tüske ott marad.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hal
Könyv az azért nem jó, mert nem beszélnek magyarul
mi az a nagy buborékfújó???? amit a tescoban láttam az inkább szülQknek való Kép mert minden fújás elQtt önteni kell egy picit egy kis lukba vagy mibe, szóval az még 2,5 évesen inkább nagy szétlocsolás lenne.

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Utolsó napomat töltöm az ideiglenes munkahelyemen,heéfon meg már kezdek a cégemnél.
A szitu eleg gáz ,mert utódóm úgy összeveszett a fönökömmel,hogy semmit nem fog átadni nekem,mert meérgében lelépett tegnap. Szuper mindent találhatok ki magamtól és a tetejében a papirgyarak sztrájkolnak Finnországban…Úgyhogy jó kis kezdés lesz, remélem visszajönnek a régi dolgok a programról meg mindenről mert különben elég gázban leszek.

Rit
A mi bölcsink nem lesz ügyelet,vagyis lesy a befogadó csoportban lesy pár gyerek de az a miénket nem érinti.Nem is akarnám máshová tenni pár hétre,mert nem értene a szitut,minek zavarjak be.Majda család összefog és megoldjuk.
Nagyon jókat festettél,irigy..Ha egyszer lesz alkotó időd nálunk is kiteljesedhetszJJ

Nyuszi
Hát,nálunk a 3 éves oltás még odébb van.De tőlunk már vetek vért nemrég,és akkor is csak nyöszörgott,mint sírt,de előtte elmagyaráztam mi lesz az Õ kis nyelvén és úgy tünt megértette.

Halacska
Hat az első hetet a fentiek miatt nem biztos hogy bevállalom,de megpróbálom. Parkolókártyam is csak 1.-étől lesz, úgyhogy addig bátyám fuvaroz (egy cégnél vagyunk),szóval első hét kicsit zűrös.

Beszti
Jó választás volt az észak, csuda szépek ilyenkor ezek az országok,és nem túl melegek de mégis naposakJ

Dec8
Bár nem én kérdeztem,de igaza a van a lányoknak hogy lehet valaki iygalmasabb,szingli rajongó csaj …Drukkolok nagyon neked.

Conti
Ezek nem jó hírek, azt hittem rendben van minden.Mi tudjuk hogy rendes csaj vagy,de ebben a helyzetben a Te és a lányok éredkei a mérvadóak,és ha kell vess be mindent,hogy fajjon neki a csere.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa, pont ezen vagyok, nekem eszem ágában sincs elhagyni az otthonomat, menjen ő. Most már elárulom nektek, hogy a másik csaj a beosztottja a munkahelyén, 32 éves elvált nő, aki pont azért vált el, mert megcsalta a férjeKépKépKép És még csodálkozik a férjem, hogy soha nem fogom elengedni hozzá a Bettit, ameddig a bíróság erre nem kötelez. Az meg még odébb van, pláne, hogy nem is adta még be a válópert, mert igen rosszul fog járni. A szerelem max 2 év alatt elmúlik, aztán rájön majd hogy mi az érték az életben, pl. a gyermekei szeretete. Csak addigra már más életünk lesz. Valószínűleg jobb.

Conti

conti

Sziasztok

Lanyok(Conti, Dec8)

Annyira rossz olvasni ezeket a sorokat! Tisztara illuzio rombolo es bar nem ismerem a ferjeteket kezdem azt hinni, hogy nem letezik a "nem tudom rola elhinni" ferjtipus. Elvegre mindegyik ferfibol van!? De azert is rossz ezeket olvasni, mert szornyu hogy mennyire keseruve, bosszuallova es duhosse teszi az embert egy ilyen.Kép Es biztos vagyok benne ,hogy kivulrol konnyu jozan fejjel gondolkodni, lehet hogy en detto ebbe esnek hasonlo esetben.
Nem ismerlek egyikotoket sem es persze ugy jarjatok el, hogy ne Ti huzzatok a rovidebbet, semmikeppen ne engedjetek az igazatokbol. De arra figyeljetek, hogy a gyerekek elott is peldaval jartok elol nem biztos hogy barmi aron megeri a harc.

Mas

Illetve nem is annyira.Kép Ti mit tennetek, ha egy csaladtag elmeselne nektek, hogy csalta a parjat? Elmeselnetek a masiknak? En nem tettem, de azota is furdall a lelkiismeret,vele es a gyerekeikkel szemben. Remelem sosem tudjak meg es jol dontottem...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Szerintem az ilyesmit nem szabad elmesélni. Én amúgy is amondó vagyok, hogy ha valaki megcsalja a másikat, de végül is együtt maradnak, akkor NEM SZABAD elmesélni a félrelépést, mert azzal csak fájdalmat okoz az illető, és örök életre megingatja a bizalmat... Főleg ha már a múlté is a dolog.

Conti,
Én nem tudom, mit tennék a helyedben. Biztos, hogy én is bosszút akarnék állni, de ugyanakkor a büszkeségem meg nem engedné, hogy kicsinyes rosszindulattal alázzam meg magam... Szóval nehéz dolog ez.

Zita
parazita

Nyuszi én semmiképp nem mesélném el. Ha egy alkalommal nem bukik le a férjem ez a megcsalás sosem derül ki, mert nem hagyott volna el minket magától, sosem mondta volna el. Ezt ő mondta, de mivel kiderült, így elment.

Egyébként nem fogom korlátozni, hogy mennyit lássa a Bettit, csak oda nem viheti. A Barbi meg nem is akar menni.

C.

conti

Zita, nem tudom mire gondolsz ami kicsinyes rosszindulat és megalázom magam vele. Egyszerűen csak nem fogom szó nélkül eltűrni, hogy húsz év és két gyerek után kisétáljon az életünkből. Veszíteni fog sok mindent és ezt nem sajnálom egyátalán. A sorstól fogja visszakapni az a bánatot és fájdalmat amit nekem okozott, nem tőlem. Szerintem közületek sem szeretné senki, hogy az ex kurv.ja babusgassa a gyerekét. Egyébként már most borítékolom, hogy enyhülni fog ez az ellenállásom, majd hónapok alatt lenyugszom és kialakul egy másik életem, akkor máshogy fogok gondolkodni is. De addig nem.
C.

conti

Hűha borzasztó dolgokról írtokKép egyetértek, hogy a tüske megmarad. én mindig azt érezném, hogy ha egyszer megtette megteszi újraKép

na csak elköszönni jöttem, utazunk haza, lesz bál is. rám is fér a kikapcs, irtó rossz passzban vagyok és a férjem kocsiját is sikerült meghúznom. szőke nő a volánnálKép

jó hétvégét, gyereknapotKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Conti,
Nem akartalak megbántani, ne haragudj!!!! Mint írtam, valszeg én is mindent elkövetnék, hogy megkeserítsem az életét, és eszem ágában sincs megkérdőjelezni a viselkedésedet, bármit is teszel... Ilyenkor minden megengedett.
Talán rosszul fogalmaztam, de csak arra gondoltam, hogy amilyen hülye vagyok, és már csak dacból is higgadt maradnék, nehogy már röhögjön a markába, hogy milyen klasszul sikerült kikészítenie.
Még egyszer elnézést, és kívánom, hogy minnél jobban jöjjél ki ebből a dologból! Beleértve a gyerekeket is...

Z
parazita

Zita, nem haragszom, egyébként ő mindenáron jóban akar maradni velemKép és nem örül, hogy kikészít. De sajnos nem tudom neki megigérni, hogy jó leszek hozzá, miután ő a legrosszabbat teszi velünk.

Bettiről is írjak már valamit: Már egy ideje szobatiszta, megúsztuk úgy három bepisivel, nagyon örülök ennek. Egyszerűen levettem a pelust, nem is értem, miért nem hamarabb próbálkoztam. Most beteg, megint a torka, ezért érek rá ennyit a gépnél ülniKép Bettinek most a scooby-doo a kedvence, imádja a szellemes-szörnyes rajzfilmeket. Persze a nővére hatása. Játékok közül meg újdonság, hogy elkezdett igazán babázni, nagyon édesen csinálja. Mondjuk ha bekakil egy baba, akkor nekem is meg kell szagolnomKép

Conti

conti

csajok, én még reménykedem a tökéletes házasságban! és remélem a mienk az lesz még 20 év múlva is Kép
nagyon szomorú amit írtok, annál is inkább, mert emléxem anno készítettem egy "felmérést" és sajna az jött ki, hogy a hosszú kapcsolatok 80%ában min. az egyik fél megcsalja/ta a másikat.
Hajrá 20%!!!!! Remélem minél többünknek része lesz benne!!

Conti
pedig itt mindenki reménykedett, hogy helyrejön minden, mikor visszaköltözik, nagyon sajnálom, hogy így alakult és tudom milyen nagy törés, fájdalom ez. De ha te még szereted egy kicsit és vissza akarod kapni, akkor szerintem úgy érhetsz el a legtöbbet, hogy úgy csinálsz, mintha mi sem történt volna, persze a gyerekeket én sem engedném oda. De tudod, ha pl. örömmel fogadod mikor eljön, marasztalod, kedves vagy, stb. akkor a végén az a másik kezd el vele veszekedni amiatt, hogy mennyi idQt tölt veletek és minél többet veszekszik, annál inkább visszahúz majd a párod a "nyugiba". Alapjában minden faszi a nyugodt, családias légkört szereti.
Csak döntsd el, hogy mit akarsz, új életet kezdeni, vagy megpróbálni visszakapni a régit, még így tüskével is. Utána meg persze tarts ki a döntésed mellett. A pasikat mi irányítjuk, csak tudni kell a módját Kép szerintem

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Conti, Dec8! nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok.
Conti! Szerintem igazad van, nem szabad csendben belenyugodni, iganis ki kell adni a mérgedet és azon kell kitölteni, aki a fájdalmat okozta. Ne tarsd magadban a fájdalmadat, mert abba Te fogsz belebetegedni és annyit nem ér az egész.
Annyira kiábrándító ez, az ismeretségi körömben fehér hollónak számít az a pár, akik között nincs konfliktus, 3.fél személyében. És persze mindenhol a férfiak. Én eléggé feminista beállítottságú vagyok és annyira mérges tudok lenni, amikor ilyet hallok. Miért MINDIG a pasik érzik azt, hogy velük nem foglalkozik annyit a nő, miért ez a megoldás a kis érzékeny lelkük ápolására???? Mindig takaróznak valamivel, holott ők is hibásak. Nekik is tenni kell azért, hogy a szeretet-szerelem megmaradjon. Olyan mérges vagyok, bocs lányok!!!!!

Nyuszi! Szerintem ne szóljál, én majd szétrobbantam, amikor megtudtam, hogy az unokatesóm csalta a feleségét. Nagyon megutáltam az addig nagyra tartott unokabátyámat. Viszont a csaj eltűnt a színről és ők boldogan élnek azóta is. Nem szabad beleszólni szerintem.

Én mondtam a Gyurinak, hogy szóljon, ha meg akar csalni, vagy van valami új nő az életében. Megígértem, hogy én sem fogom a háta mögött csalni. Az olyan aljas dolog... Tisztelni kell azt az embert annyira, akivel évekig együtt éltünk. Remélem soha nem fogunk ilyen helyzetbe kerülniKép Kép

Magunkról: Jövő héten költözünkKép Kép Kép Hipp-hipp HURRÁ!!!! Hétvégére megyünk Révfülöpre a tavaszi babásokkal talizni, szuper időnk lesz.

Mindenkinek szép napokat
Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi

Maximalisan igazad van, valahogy nem fair, hogy mindig a pasik. Meg ok ugye konnyen ugralnak 20 ev mulva is egy fiatalkaval...
Nem szoltam es nem is fogok szolni, en ugy gondolom, hogy nem szabad beleavatkozni. Csak annyira faj nekem is, bele tudom elni magam a megcsalt borebe.Kép
Amugy persze en is ugy ertettem azt amit irtam a Contieknak, hogy ki kell adni a merget, nem szabad elfojtani, meg csak nyelni. Csak attol intettem ova oket, hogy hosszas vegnelkuli csatarozasba meg gyulolkodesbe essenek, ami esetleg a gyerekek elott is rossz pelda.
Szerintem is aljas dolog es a masik nem tisztelese ha megcsalsz valakit. Akkor mar inkabb mondja eloszor a szemembe, hogy kiszeretett belolem...

Conti

Megertem hogy utalod a masik not, nem is vitas. En is utalnam ezerrel. Ez azert is undoriito amit a ferjed csinalt, mert egy hetig jopofizott veled, lehet hogy az illeto holgy forditott neki hatat azert,aztan meg amikor megis meggondolta magat a csaj, akkor a parod is...,nem?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Lányok, a mai világban tényleg annyira ritka a sírig tartó házasság! Az én férjem is olyan, hogy ránézésre az utolsónak állítottátok volna a megcsalók sorába. Én annyira vak voltam, hogy hónapokig nem vettem észre semmit! Hazudott mindig, meccsre megy, meg ünnepelnek, üzleti vacsora... Mivel vezető beosztású és tényleg voltak ilyen vacsorák én mindent elhittem. Én nagyon vágytam a Bettire, volt egy vetélésem is előtte, mikor megszületett tényleg hónapokig csak neki éltem. Ez biztos hiba volt. Aztán a férjemet se érdekelte semmi itthon, néha levágta a füvet, ennyit segített. Kölcsönös félreértések alakultak ki, és azon a ponton amikor velem kellett volna megbeszélnie a problémát, nem hozzám fordult. Na azért írtam ezt le, hogy tanuljatok belőle, törődjetek a férjekkel két gyerek mellett is.

Rit, már nem tudom elképzelni, hogy újra együtt legyünk, ahhoz nagyon meg kéne változnia. Annyit jön majd, amennyit akar, remélem lesz is ebből konfliktus nálukKép

Magdi, ez aranyos volt, hogy mondtad a férjednek hogy szóljon ha meg akar csalniKép

Conti

conti

Hali!

Én is itt, te jó ég 2 napig nem voltam, ez nem jellemző rám. kicsit elhalmoztak melóval, most pihi. még jövő hét végéig van határidő, de már láttam egy másik rám váró feladathalmot. amit úúúútálok, folyamatszabályozást kell írnom.... sosem érzem jónak, amit kiadok ilynekr a kezemből, és ma is úgy lelkendezett az egyik projektvezető, hogy milyen szuper, milyen sok munka van benne. pedig annyi azért nincs, de ezek szerint mégiscsak jó. lehet kishitű vagyok magammal szemben?

Tegnap aláírtuk a munkáltatói hitelt a bankban, jövő héten utalják a lóvét az építtetőnek. aztán még uez lesz vmikor 1-2 hónap múlva a nagy hitellel, aztán költözhetünk.
előtte még lemegyünk Bfenyvesre 1 hetet. remélem jó időt fogunk majd ki.

Rit
Nagyon ügyi vagy! Régen én is festettem így falra, a régi házunkban, ahol volt egy közös "bunker", amikor gyerekek voltunk.
és ha lekerül a tapéta, akkor újrafested?

Conti, Dec8
Ezek nagyon rossz hírek! Legyetek erősek, azt kívánom! Nagyon nem tudok tanácsot adni, talán az idő megoldja a helyzetet. Remélem a gyerkők nem sérülnek nagyon lelkileg. Kép

Kataa
Nem baj, ügyes vagy te, feltalálod magad. min rágott be az előd?

Conti
Szerintem Bettit azért engedd el a férjedhez, mégiscsak az apja. Ez Bettinek nem lesz vmi kellemes, hogy megvonod tőle az apját! Õ nem érti és nem is értheti még kettőtök között mi történt, de ő attól még uúgy szeretheti az apját! persze a mäsik nü ne legyen ott. szerintem nem helyes a te mérgedet rávetíteni a gyerekre.
de ez csak az én véleményem.
Csak azt nem értem, hogy nem vetted észre, hogy félrelép?
Dani is imádja a Scooby-t. minden este az a mese. Sudibúnak hívja Kép

Nyuszi
Én sem mondanám el. valszeg neked azért mondta el, mert vkinek muszáj volt elmondani, és benned úgy érezte, megbízott. ha nagyon akarja, akkor elmondja majd saját maga a párjának, ha nem akkor is hordja majd a maga keresztjét.

Rit
Én is reménykedem a miénkben. Meg hogy van előttünk jó példa, mndegyikünk szülei, 35 és 31 év házasság. persze voltak viták, meg a zöld szemű szörny is, és szeretik egymást, nem mentek szét. meg úgy érzem, kibuliztuk magunkat, most örülünk egymásnak, megbezsélünk mindent, akár jó, akár rossz.
én srácot életemben egyetlen 1x csaltam meg, még gimiben, az is egy csók volt Kép itt is elég nagy a kísértés, hogy 80 %-ban hapsik vesznek körül, de megvan a 3 lépés távolság.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

tettem fel új képeket, meg a keretezett képeket. a nefretitiről később lesz kép, mert már sógornőmék falát díszíti.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=231&page=2

megyek haza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor, a férjem kétfele keféltKép ezért nem vettem észre. Azt meg nem írtam, hogy nem láthatja, hozzánk akkor jön, amikor akar, csupán el nem viheti a nőhöz.

Nyuszi, szakított vele a férjem, mikor hazaköltözött, de már aznap ment sms. Egy hét után a férjem kereste újra, de azóta sem találkoztak. Az az érzésem, hétvégén költözni fog.

C.

conti

Sziasztok

Conti
Hat szohoz sem jutok,egy kollegano persze hogy vonzobb ha semmi gondja-baja csak epp egy kis melos kalandot keres...
Igazad van minel elobb vess veget mindennek,hogy uj eletet tudj kezdeni,elsosorban neked kell ezt lezarni,es jo erosnek mutatakozni,de ezt mar ugyis csak akkor tudod ha vegkepp minden megvalotzott benned az iranta erzett erzelmek teren.
Gratula Bettinek a szobatisztasaghozKép

Nyuszi
Hat ha meg folyna viszony es mar jo hosszu ideje az egy mas kerdes.Mert spec en ugyerzem jogom lenne tudni ha honapok ota minden teren meg vagyok csalva.Mi is megallapodtunk hogy oszintek leszunk egymashoz,ez mashogy nem is mukodik.
De ha egy kalandrol van szo es az illeto utana ugyanolyan jo hazastars akkor persze meggondolando a dolog.
Hat egyeterek hogy iyenekben altalaban a pasi a ludas.Mert egy nokek nincs ra IDEJE a haztartas,munka gyerk mellettKépA apasiknak meg rogotno megtetszik a mindig ude friss hus.
Egy hazassagon nagyon kell dolgzoni,igaza van ContinakKépHogy ha mar a langolo szerelem nincs is akkor sem hunyjon ki vegleg a lang.Kép

Parazita
Hat igen helyezetben maskepp viselkedik az ember.Nekem volt mar benne reszem,es sosem gondoltam volna hogy lehetek ennyire kiszolgaltatott valakinek...A szerelem barmire kepes szorult helyzetben.Egyebkent Te sejted ki volt azKép,es kepzeld a minap lattam bemenni nagy bus keppel,jol megoregedve,minden scharmjat vesztve a SchopfibeKép,es igazam lett megerkezett a 2 babaKépRopke masfel alattKépAhhoz kepest hogy az O eletebe gyerek nem fer beleKépKép
Egy ismerosom ott dolgozik es megkerdeztem.A csaj elso kerdese hogy beazonositsa az anyukat:
Hat jo kover az anyuka ugye???
Jaj, olyan jol esett a majamnakKépKép

Rit
En is remenykedem ha nem is tokeletesben de a megkozelitesebenKépKépNalunk is jo peldak vannak,nincs elvalt a csaladunkban KépKép

Magdi
Gratula a koltozeshez es sok erot hozzaKépKép

Gumicukor
Hat mindig is kicsit feszult volt a viszony,mert fonokom mindig velem peldalodzott hogy en mindent tokelyre vittemKépAmi szerintem nem igaz,csak ez a csaj nem segitette annyira mint en aki mar a gondolatat is ismerem.Benne hagyott most a slamasztikaban de nem tudok ra haragudni,mert egyebkent egy aranyos lany.Hat persze megigerte hogy hivhatom,de igazad van belejovok majd egy ket remes nap utan ujraKép DrukkoljatokKép

Mostanaban Alex olyan edi,mindig simogat ,szeretget es puszilgat ok nelkulnapjaban szazszorKép,meg mondogatja:Anya jo,anyukamat nagyon szeretem,hallgatok ra,jo kis fiu leszek es nem sirok,,stb..Eddig is nagy olelgetos volt de most valahogy nagyon ilyenKépEn meg elevezem ,mert kamasznak mar ugy sem enged puszit adniKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Conti
Hidd el a legtöbb mhelyi kalandból előbb utóbb semmi sem lesz. pláne, hgy a legtöbb inkognitóban történik. pláne, ha minden nap látják, beszélnek egymással, akkor már nem lesz olyan izgalmas egy idő után.
nálunk mondjuk más a szitu, mert reggel jövünk meg együtt ebédelünk, de napközben sosem találkozunk a férjemmel. kivétel most, mert pár hét erejéig közös munkán vagyunk.
A férjednál nem lehet ez kapuzárási pánik? Fiatalkorában nem élte ki eléggé magát, bulik, csajok? Olyankor szokott ez előjönni, amikor nem történt meg a kitombolás. nem lehet nálatok is ez lehet?

Kataa
Azért nem értek egyet teljesen, mert nemcsak mindig a pasi a ludas, csak rájuk fogják. mindig kettőn áll a vásár. szerintem egy nő is el tud csábulni, ha éppen olyan, függetlenül attól, hogy családanya vagy sem.

Rit
Mi is így festettük a régi tapétát. csak előtte semleges mosószeres vízzel (pl. pur, stb) át kell mosni a falat, hogy ne legyen zsírfolt, szenyeződés,persze ne tocsogjon, különben nem tapad meg a festék rajta. sima diszperzióssal már klasszat lehet csinálni. a repedések is javíthatók, gipsz és kevés tapétaragsztó egynv segítségével, de annak 1 nap minimum száradás kell a festés előtt. ezeket apukámtól lestem el, amikor festettük Dani érkezése előtt a szobát.

na, megyek is lassan haza, illetve előtte betárazunk Daninak nyári cuccokból.
vasárnap meg céges gyereknap, lesz egy csomó jó program. holnap meg elmegyünk apával reggel úszni a Hajós Alfrédba.
pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Beszti
petike is tud öltözni egyedül de mégis azt szereti ha én öltöztetem .

Ovi
petike sem pisil bele alvás közben a pelusába mostanába ugy nézki ö elöbb lesz ágytiszta mint szobatiszta .Viszont inkább visszatartja mint hogy a bilibe pisijen van hogy 4 orán keresztül sem bisil be csak akor mikor áadjuk a pelust mondjuk lefekvés elött mert a bölcsiböl pelenka nélkül hozom el .

Csunyabeszéd
még szerencsére nem beszél csunyán petike remélem nem is fog .

Halacska
az éségszörnyes tényleg jopofa söt nekem a .ami nem tetszik az a körömgombás reklám .

Rit
te ilyen ügyi vagy ? és ez nagyon szép Kép
nálunk is agusztusba záva bölcsi és csak 25 nyit ki nálunk imike megy vissza bölcsibe petike még nem tudom hová megy vagy ovi ,vagy bölcsi.

nyuszika
te reklám szakember vagy?

oltás
nálunk agusztusba kapja akor lesz 3 éves majd akor beszélek vele eröl .

Lányok
ti csak a pasikat szidni tudjátok? igen néha katasztorálisak, idegesitöek ,de néha viszont aranyosak,kedvesek,segitökészek .nem lehetne vidámab dolkokrol beszélni ?.

pusz csics
csics

Sziasztok!

Csics
Én szoktam dícsérni a férjemet. Lehet, hogy ezeket az írásokat eddig átugrottad, és azért nem tűnt fel!
Egyébként az élet sajna nem csak vidámsággal van teli, nem habostorta.Kép Ez elcsépelt, tudom. Nem hiszem, hogy csak csöpögős sorokat kellene ide írnunk.
Ettől függetlenül remélem, hogy mind2 család "sztorijának" Hálivúdos", hepi vége lesz!

Nyuszi
Tényleg igaz, hogy nem fáj, amiről nem tud az ember. Sztem is jól döntöttél.
Nem beszélve arról, hogy 2 ember életét kívülről nehéz és nem is szabad megítélni, kritizálni.

Játszóteres sztori: (Pancsi imád kutyát sétáltatni) Egy hasonló korú kislánnyal veszekedtek, hogy ki is vezesse Zsömlét, a földszintes magasságú, korcs, de nagyon vicces ebet. Csajom végül megúnta a huzavonát majd közölte Tamarával:
-Jó vigyed te, megvárom, hogy felmenj és utána és sétáltatom Zsömit! Kép

Mai rágós sztori. (Anna egy csomaggal is megenne egy nap, ha tehetné). Bevett 2 rágót, egymás után, mire mondtam neki, hogy itt a vége, ne tovább, elteszem.
-Jó, anya tedd fel magasra (hűtőre), holnap is van nap!

Lányok!

Most van a fincsi új krumpli szezonja! Ki hogy készíti? Nem szeretjük a hártyát rajta de nekem órákig tart lerobbantani a burgikról. Segítsetek, hogy a legegyszerűbb?!
Köszi,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Csics, épp te szidtad nemrég a férjedetKép

Bea, én az újkrumplit is krumplihámozóval megpucolom. Van aki csak dörzsivel lesikálja, hát nem tudom, szerintem ami a földben volt azt meg kell pucolni.

Nálam nincs happy end, ma költözött el.

Conti

conti

Sziasztok!

Conti!

Sajnálom, de egy bizonyos ponton túl nem érdemes eröltetni. Gondolom a gyerekeket most még jobban megviseli, hogy mégse...

Csics!

Én most nem értek veled egyet, itt nem szídja seni a férfiakat, Conti és Dec8 leírta mi történt velük, kívánom sose történjen meg veled, de ha mégis legalább legyan ahol meghallgatnak. Ez létező probléma sajnos,a kár beszélünk mi itt róla, akár nem. És ahol a férj elköltözik, az azt hiszem túlmutat a néha idegesítők, néha kedvesek kategórián.Kép És mivel súlyosan érinti a gyerekeket is ezért azt gondolom még a babanet címbe is beleférKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Conti
Köszi szépen. Meg tudo érteni, az utóbi időben én is kezdtem azt érezni, hogy nem lehet barátságban elvállni. Ott bánt meg ahol a legjobban fáj, bár ő állítja hogy nincs másik nő a színen. De már nem tudom mit higgyek.
A gyerekeknek meg a rossz házasságban felnövésnél minden jobb!! Mostanában bennem ez tartja a lelket, annyi lelkileg megnyomorodott gyerek van csak azért mert a szüleik minden áron fentartanak egy rossz házasságot, és számukra az lesz a házasság mint. Ennél már az is jobb ha egyedül, de büszkén, erővel, szeretettel neveljük fel őket.
Tudom hogy ez nagyon hosszú menet lesz, és fingasd meg! Neked ott vannak a gyerekek gondoskodni kell róluk, ő meg csak hadd szívjon. Persze fog még eleget.
Nálunk anyósom nagyon beszállt (ahoz képest hogy eddig nem nagyon érdekeltük), teljesen mellém állt, és a férjemet próbálja befolyásolni majd meglátjuk mi lesz. Õ is azt mondta hogy majd 3-4 év múlva amikor nem tudja kik a gyerek barátai, mit szeret csinálni és hetente 1x láthatja, akkor megérti milyen hülye, de már nem lesz visszaút.
Sajnos nálunk övé szinte minden, lakás kocsi. (mi csak 4 éve vagyunk házasok), de én is elvennék tőle amit csak lehet, így is nagyon nehéz az újrakezdés, hát még lakás stb. nélkül.
A gyerekek ügyét is megértem, láthatja ha akrja, de semleges terepen! Aztán majd meglátjuk.
Nálunk sajnos a szobatisztaság teljesen visszaesett, anyáméknál bilire ülni sem hajlandó Kép
Szerintem azért egy nő sem alázhatja magát a földig. El kell döntenie hogy mi a fontos neki a kiscsaj vagy a család, a kettő együtt nem megy. Ha hagyjuk magunkat ebben akkor megerősítjük, hogy ez az elfogadott viselkedés. A pasik szerintem utálnak dönteni és szembesülni a következményekkel. De egyikünk sem érdemli meg hogy sokadik nő legyen a férje életében.

Egyébként én is tudom, hogy részem van benne, hiszen tényleg annyi minden volt, a munka a gyerek a húgomék válása. Tényleg sokszor nem tudtam csak vele foglalkozni, ő meg nem akarta nekem elmondani amit érez, úgyhogy egyetértel Contival, vigyázzatok rájuk törődjetek velük.

Kataa
A mi családunkban (és a férjemékében sem) sem volt válás eddig.

Nyuszi
Nem létezik a "nem tudom róla elhinni". Én is ezt hittem a férjemről. Számára mindig a Hanna volt a legfontosabb, azt hittem legalább ez kitart hát már nem hiszem annyira.
Zitával értek egyet, én nem tudom hogy szeretnék-e tudni róla ha rendbejönek a dolgok, hiszen akkor lehet előrről kezdeni az egészet. Persze ha nem jönnek rendeb az más tészta.

Felvették a Hannust az oviba, meg a barátait is, úgyhogy legalább együtt lesznek. Csak azt nem tudom mi hol fogunk lakni szeptemberben Kép

Csics
Nem is tudod menyire szeretnék vidámabb dolgokról beszélni, meg kedves segítőkész pasikról. Remélem nektek legalább azok jutnak.

Nekem nagyon sokat számít hogy meghallgattok, és remélem senkinek nem rontom el a napját, de ha igen eldugulok.
Sajnos mikor Hanna született az összes barátomtól eltávolodtam, nekik máig sincs gyerekük, házassága is csak 1-2 nek. Más életet éltünk.

Puszi
dec8
dec8

Dec8!

Ahogy már előbb is írtam speciál nekem nem gond ha leírod hogy mi van veletek, sőt megtisztelsz mindket szerintem a bizalmaddal. Aki nem akarja az nem olvassa el, nem reagál rá, ennyi, úgyhogy gyere csak bátran ezután is.

Az tényleg még külön rossz ha minden az ő nevén van és még anyagilag is gond az újrakezdésKép Anyukádáknál meddig maradhattok? Õk si Csepelen laknak, otőlük tud Hanna bölcsibe járni? Szerintem ha nem muszáj nem kéne messze mennetek onnan, elég törés Hannának a külön költözés, ha most még közösséget is kéne váltanai az biztos még rosszabb lenne.
Azért még remélem a férjed észhez tér, és ha veled nem is kezdődik újra a kapcsolat, de legalább arar rájön hogy a lányával ugyanúgy törődnie kell mint eddig, és többet fog foglalkozni vele.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Dec8, ha nincs másik nő, akkor van remény hogy helyre jöjjetek, egy kis különélés nem árt. Csak a gyereknekKép Ha újra akarja kezdeni, adsz még neki esélyt?

Nálunk felesben van a ház, és az autóm is saját. Van még egy közös lakásunk is, amiben az apósom lakik. Arról lemondok, de képzeljétek, azt akarja, ha tartós kapcsolatom lesz, akkor fizessem ki a ház felét. Na erre beintettem neki, hát ez volt az i-re a pont, hogy előírja nekem, hogy csak gazdag pasim lehet, akinek elég nagy a fizetése 15 millió kipengetéséhez. Na ezen fogunk mi még veszekedni, én azon a véleményen vagyok, ő az, aki megcsalt, hát menjen egy bőrönddel. Legyen elég, hogy lemondok a lakásról. Szerencsére a gyerektartáson nem vitatkozik. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog érezni, ha feltűnik az első pasi a színen és majd esetleg mesél este a kicsi lánynak, fürdeti stb.

Annyi maradt az érzelmeimből, hogy soha az életben nem fogok megbízni egy pasiban sem. Főleg a férjem szavában. Még egy darabig nem fogunk válni, később is csak akkor ha ő beadja. Tényleg nem akarom ezzel tömni a topikot, de tanuljatok belőle! Nekem is derült égből villámcsapás volt.

Conti

conti

Sziasztok

Hu micsoda melegKépKép
Hat Alexot annyira nem zavarta mint minket,egyfolytaban kint lett volna,mi meg csak huledeztunk.
Tesomekkal megint csaladi ossznepi banzaj volt,hat mont egy olsz csalad voltunk,azt a zajt amit 5 gyerek es 8 felnott kibocsajt nem semmiKép
Nagyon szepen jatszottak egyutt.Gyereknapi rendezvenyen is voltunk a Duna partonKép

Zsuzsa
Hat igen nem semmi ha gyerekkent eli at az ember acsaladi konfliktust.A ferjemeknel volt ilyen,es hat o sem viselte konnyen,bar Ok nem valtak el,anyosom az a beletorodo tipus volt.

Gumicukor
PErsze lehet egy no is a megcsalo.Csak valahogy ok jobban vedik csaladi tuzhely melegetKép

Csics
Egyetertek Manoval,mi meghallgattuk es tanacsokat probaltunk adni a lanyoknak.A gyerekes let errol is szol,a jo hazassag megtartasarol.Ezert is mondom mindig hogy megprobalok sokat adni magamra,meg nagyon szeretni a ferjemet meg egy nehez nap utan is.KépKépMert sosem lehetunk biztosak egy hazassagban,dolgzoni kell erte...
Egyebkent en is dicsrtem a ferjemetKépplane a hazimunkas temanalKépA tobbi titokKép

Halacska
Pancsi rendkivul elorelato kis csajKépKép
Igazad van,mindig vannak,lesznek mely pontok.Bar nalunk meg csak 4 eves a hazassag,gondolom kesobb,de nagyon remelem hogy orokke fog tartaniKép
En szeretem az ujkrumlit hejasol is,de jol le kell dorzsolni.Jo kis kakukkfuves,hagymas koretet lehet csinalin beloel a sutoben vajon.

Conti
Rettenetesen sajnalomKépKépSzivbol kivanok egy jobb eletet nektek.

Dec8
De jo hogy felvettek az oviba Hannat.:0Es most mar anyukadeknal laktok?Nagyon drukkolok es igazad van ha pillanatnyilag semmit nem tudsz tenni erte hogy ujra kedves legyen,inkabb egy kis magany jobb lesz mindkettotoknek.
Orulunk hogy legalabb a meghallgatasban segiteni udunk neked,hiszen jo par eve ismerjuk mar egymast,ennyi a minimumKép

lanyok
Holnap kezdodik a munkam....Most nagyon zavar ez a bizonytalansag ,hogy sjat magamnak kell ujra belejonni,lecci-lecci drukkoljatok hogy ne legyek nagyon bena.Meg jo hogy a szovetsegnel az angolomat feljavitottam a regi szintre,kulonben gazban lennek...

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Hajrá! Majd gondolok rád Kép))). Én is nagyon izgultam. Ráadásul teljesen új helyre mentem vissza, új emberek közé.... Pár nap alatt vissza fogsz zökkenni!
parazita

Sziasztok, remélem mindenkinek jól telt a 7vége - én még +toldottam 1 nappal, pénteken nem jöttem be. Gondoltam elkezdem az elQszobánál: linóleum undorom van, úgyhogy mondtama páromnak eddig és ne tovább - idáig hajlandó voltam tqrni, de mostmár meleg van, inkább járok a betonon és elkezdtem feltépni a linót. Képzeljétek PARKETTA van alatta!!!! KépKépKépKép
Apával csak röhögtünk rajta - ilyen alapon még kincsesládikát is találhatunk Kép

Szombaton Balcsiztunk, itt voltak a barátaink BécsbQl mind a 4 gyerekkel. Persze a srácok csak németül nyomják, de Dodi irtó hamar hozzászokott és gQzöm sincs hogyan, de megértették egymást. A végén nagy összeborulás-puzsizás után váltak csak el. Kép

Kataa, gumicuk
Nálunk Roléknál ugye volt válás szülQ részrQl, de ez inkább csak erQsítette benne a dolgot, hogy ezt a példát ugyan nem akarja követni Kép

Csics
csatlakozom - a párom én is csak dícsérni szoktam Kép

Dec8
Kitartás, kíváncsi vagyok anyósod véleménye mennyit nyom a latban, azért ha tényleg nincs harmadik még esély van arra, hogy helyrejöjjenek a dolgok. Lehet, hogy pár nap alatt rájön, mennyire hiányoztok neki.

Rit

rit

anemona7

Hali!

Ma hívtak az oviból, hogy családlátogatásra akarnak jönni.
Mondtam, hogy még nem lakunk ott, csak augusztuzsban.
anő furán kérdezte, hogy hát akkor hol lakunk? mondtam még a 7 kerben, de ezt mondtam a felvételikor, és akkor azt mondták nem lesz gond.
és olyan furcsa lett a hangja....
mondtam neki az adásvételi szerződést, hogy bevittük, meg minden hivatalos iratot.
sőt a beirítkozáskor még azt is mondták, hogy akkor hozzánk nem jönnek ki, mert úgyis csak azért van, hogy a gyerekkel megismerkedjenek.
de ez most elbizonytalanított.
szerdán lesz kiírva, remélem ez nem befolyásolja a felvételt, mert ha igen, akkor nagyon berágok.

conti, Dec8
Még jó, hogy gyertek, ha vmi nyomja a lelketeket és úgy érzitek itt meghallgatásra kerül, mert szinte mindenki reagált erre a kényes témára. És igem sajnos ez is benne van a pakliban. ki tudja velünk is mi lesz 20 év múlva. de remélem azért rendbe leszünk, és itt mindenki, még ti is, akiknek most tényleg nagyon nehéz lehet.
Sok erőt kívánok, lélekben megnyugvást, a gyerekeitektől sok-sok támogatást, örömet!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
Remélem, nem lesz gond az ovival. Szemétség lenne, ha emiatt hátrányba kerülnétek...

Conti, Dec8,
Tényleg arra való ez a fórum, hogy mindenki megossza az örömeit is, meg a gondjait is a többiekkel. Bárki kerülhet közülünk is ilyen helyzetbe egyik pillanatról a másikra. Kitartás!

Kataa,
Milyen volt az első nap az oviban? Kép

Zita
parazita

Sziasztok
Halacska
az élet tényleg nem habostorta de mindig és mindenhol rosszat olvas,látni,halani fáraszto Kép és lehangolo.

Mano
a dolog tényleg létezik én is tudom mert sajna az ismeröseim között akadt ilyen esett.

Zsuzsa
jo neked én mostanába tudnék de azért még mindig a jok vanak elönybe Kép.

Dec8
van 1 segitökész kisfiam + 1 majdnem tökétes férjem kis hibákalKép

Kataa
milyen volt az első munkanapod jol sikerült ?.

Lányok
mi megint elkaptunk valami nyavalyát anak elenére hogy imunerösitö bogyot szedetem a fiukal ,iminek még béres csepet is adtam hogy jobb étvágya legyen mert megint ugynéet ki hogy vashiánya van Kép .

pusz csics
csics

Sziasztok
Koszonom mindenkinek a ram gondoloastKéptuleltem az elso napot.Hat olyan mintha kozben nem 3 ev telt volna elKépKépMasik szobaba kozltoztunk ugyan de megis ugy erztem hogy tegnap mentem el.Probaltam belerazodin a dolgokba.A rendszerunk hasznalatobol eleg sok minden kapasbl visszajottKépKépElodom holnap megis bejon delutan es elmond nehany dolgot 2 oraban,mert ugyvez megkerte ra....Persze fonokom meg el arra a fel napra mert nem igen talalkozna vele....
Olyan jo erzes volt hogy a kulfoldi kollegak es az itthoni regi vevok rogton hivtak,erdeklodtekKépKépSzoval meg nem igazan hiszem hogy minden napi dolgozo no lettem,de majd csak belejovok.PErsze a jo kis rendelt ebed is befolyasolta a hangulatomatKép
4-re ertem a bolcsibe,Alex vidaman motorozottKépPersze rovidgatyas napja mar meglatszott,seb a terden-konyoken,de lesz ez meg igy se...Kép

Rit
Hajra parkettaKépBalcsi bizti jo lehetett ebben a hosegbenKépNyelvrol jut eszembe hogy noverem ikrei mar nagyon jol beszelnek angolul is,es soxor jatek kozben alkalmazzak.Alex meg nem tudom mitol vezerelve de raerez hogym mit kernek tole;Pl:Hozd ide a labdat,tedd le a rolit,gyere menjunk motorozni.Annyit nevettunk ezen,ja es ismeteli oket,jo kis akcentussalKép
Itthon sosem nez tv-t,meset de a fiukkal kepes vegigulni legalabb 10 percet!! egy mesefilmen a mini dvd elottKépKép

Gumiukor
Drukk hogy ez ne legyen hatrany,bar oviktol minden kitelikKép

Parazita
Pont ratok latok az ablakombolKépKépMarmint arra a toronyra.

Halacska
Te melyik epuletben is dolgozol??Atkuldened a telcsi szamod hogy ertekezzunk fagyi ugyben??Kép

Mano,Rit,Parazita
Atkuldenetek a mobil szamaitokat?/valami lett a karyammal es eltuntek a szamokKép

Csics
Jobbulast a fiuknakKép

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

csics
jobbulást mindenkinek!

gumicukor
nem hiszem, hogy ez gond lenne, hiszen az számít, hogy kezdéskor hol laktok. Ugyanúgy nem számít pl. ha menet közben elköltözik az ember - azért nem utasítanak el az oviból.

Kataa
mail ment Kép üdv a teljes munkaidQs dolgozók táborában - vagy nem teljes?

Mi tegnap este megint a Balcsin voltunk. anyósom és dédimama ott lesznek egy hétig, Rol volt a taxis Kép és szerette volna, ha megyünk. Persze a gyermekemnek nem lehetett elmagyarázni, hogy sietni kell, holnap bölcsi, mert Q mindíg még egy picit pancsol, még egy picit homokoz Kép azért este 10re csak hazaértünk Kép

Rit

rit

anemona7

Kataa
Látod, nem lesz gond melóval, kicsit furcsa lesz biztos, de menni fog. én is hamar visszarázódtam. de azóta sem olyan, mint a babásság előtt volt.

teganp jól esett, kávéztunk és egy nemrég jött csajszival beszélgettünk, és vhogy szóba jött a fiam. ő nagy elkerekedett szemekkel kérdezte, hogy fiam???? mondta, hogy ez igen, nem látszik rajtam, hogy szültem. mondtam neki, hogy nem kell, hogy látszon az emberen, mert gyereke van.

ovi
közben gondolkodtam este, hogy valszeg csak azokat hívják fel családlátogatás miatt, akiket felvesznek. minek mennének olyanhoz, akiket nem? meg a kiírás előtt 2 nappal már valszeg megvan a végleges létszám.
na, holnap délben úgyis kiugrunk megnézni és akkor már többet tudunk.
tök jó megjött a féléves bónuszunk, így megvan egyben a konyhánk ára Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Kata007

El sem hiszem, hogy Dori mar 3 eves!
Sok boldog szulinapot neki!!!!KépKépKép

Gumicukor

Hat nem kene hogy gond legyen hol laktok. Megneztem az albumotokat, nagyon szepek a kepeid, a gorog lepcsos nalatok van a falon?Kép En most egy csokor tulipanos kepet vettem, tugobelin, meg nem fejeztem be a pipacsos festmenyt, de mar nagyon unom. Tobbet nem veszek ilyen nagyot. A fonalboltos no mondta, latja hogy fejlodok, mert mar csak tugobelint veszek, harom szallal es kezdek kinoni a tajkepbol es a csendeleteket, meg az arckepeket szeretni. O most Mona Lisat tugobelinezi, szamolosan, papirbol. Gyonyoru!

Rit

Parketta.Kép Es azzal mit kezdetek majd? Hasznalhato?

Vettunk gyonyoru eukaliptuszfa kerti butort, nem gyozok betelni vele. Egesz nap azon tanyazunk a teraszon, a gyerekek meg pancsiznak a gumimedenceben.Kép

Gumicukoron felbuzdulva tettem fel uj kepeket az albumba.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor

Ezt a "Nem latszik rajtad hogy szultel" megjegyzest nagyon utalom.Foleg olyantol aki elotte nem ismert.Kicsit vicces ,nem? AMugy tenyleg, hogyan kene meglatszania?
Es milyen lesz az uj konyha?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Örülj neki, hogy nem látszik. Tőlem a házirovosnő a múlt héten megkérdezte, hogy "No és mikor lesz meg a kisbaba?" Kép

Kataa,
A jövő héten valszeg benézünk Csongival a melóhelyre, majd átintegetünk neked Kép. Ugye hogy micsoda királyság az a kis munkahelyi ebéd?

Zita
parazita

Sziasztok!

Rzsuzsa! Itt maradunk Harasztiban, azon a telken építkezünk, amelyiken lakunk, úgyhogy nem kell messzire cuccolniKép.

Bizony szép lassan 3 évesek lesznek a topic babái (gyerkőcei). Dórinak boldog születésnapot kívánunk!

Csics! Ha csupa szép és jó dolgot akarsz hallani és olvasni, akkor költözz el egy lakatlan szigetreKép. Sajnos az élet produkál rossz dolgokat is, és ezeket is meg kell beszélni. Szerintem igenis le kell írni a bánatainkat, sokkal rosszabb, ha magunkba tartjuk. Most éppen a férjek voltak soron (nemrég Te is szidtad életed párját), teljesen természetes, hogy mindenki reagált, leírtuk a sérelmeinket. De ez nem azt jelenti, hogy egész nap veszekszünk apjukkal és csak szidni tudjuk őket. A látszat ellenére imádjuk őket, de ezt felesleges minden nap leírni ideKép Kép
Máskor a gyerekbetegségeket tárgyaljuk ki, egy harmadik alkalommal meg a depis napjainkról írunk. Ilyen az ÉLET.Kép Kép

Jobbulást a gyerekeknek!

Hétvégén mi is Balcsin voltunk, a tavaszi babásokkal hosszú hétvégéztünk egyet, szuper volt. Nóri imádta a vizet, Márk nem lelkesedett túlzottan. Az ottalvással sem volt gond, én mindig ettől félek a legjobban, hogy idegen helyen elalszanak-e a babák.

Jó lenne ebben a topikban is egy babatali, jó lenne találkozni veletek.
Nálunk találkozhatnánk, bár a kert nagyon gázos, sajnos egyáltalán nem bababarát (még).

Gumicukor, Zsuzsa, Nyuszi! Fotókat megcsodáltamKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Nyuszi
Nekem van egy tuti jó rendelő helyem, az nlc-n találtam. ott ajánlották, hogy szépen és viszonylag olcsón (Pesti árakhoz képest) keretez a csaj. Komáromban lakik és minden héten járnak Pesten szállítani. Felhívtam, elküldtem a képeimet 1 hét múlva kezemben voltak és hanyatt estem, annyira gyönyörűek lettek. a fonalat is jóval olcsóbban árulja. kézimunkaboltja van. innen fogok rendelni, ha nagyonn tételben kell.
én tegnap lettem kész egy másik képpel, egy keresztszemes humprey elefántcsaláddal, óra vana közepén. egy barinőm kislányának lesz szeptemberre, akkor lesz 3 éves. aztán jön e Dani kis barátjának a ligetbe ls az anyukájának vmi meglepi, meg még két kicsi babának.
a görög lépcsős anyuéknál van.

konyha
eddig az ikeás az etalon, de még szétnézünk több helyen. iagzából látnom kell készen, és akkor tudok dönteni. katalógusból, hogy ilyen szín meg olyan szín, nem látom egyben. van itt a cégnél egy bútoros fickó, ők készítenek mindenféle bútort, tőlük is várunk árajánlatot. a tervezést megcsináltam már. meg nézegetem a konyha.lap.hu oldalt, de nagyon sok nem tetszik. én már csak ilyen válogatós vagyok Kép
ha vannak jó öltetitek, szívesen várom! Kép

Én most autópálya mintájú szőnyeget hajtok. tud valaki, hol lehet olyat kapni, amit méretre is vágank és beszegik a szélét?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Lányok
ma voltunk dokinéninél kiderült torokgyuszi mindketönek +petikének kötöhártya gyuladása van Kép kissebb szünetekel mindketen egész nap lázasak voltak .

Rit
irigyelek a balcsi miatt én idén még nem pancsoltam benne.

Gumicukor
igen csak azokat hivják fel akiket felvetek akiket nem azoknak nálunk egy elutasito határozatot küldenek levélben,amugy nálunk is a héten teszik közé a felvetek névsorát .Kép

Nyuszi,Gumicukor
ez dicséret volt a csajtol mert van akin meglátszik mert megváltozik az alakja maradnak rajta +kilok ,stb hugomon meglátszik megmaradtak a csikjai és álitasa szerint fogyiznia kéne Kép én rajtam is maradt +kilok és a csipöm se olyan kicsi mint 3-4 ével ezelött petike elött s méretü ruhákat hortam most egyel nagyobat .

Gumicukor
a Diéogoba szokott lenni ilyen gyerek szonyeg legalábis látam már ilyet ott.Kép

Pusz Csics
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?