Sziasztok!
Ildi,
valld be a bûnöd! Vagy Te mindig ilyeneket fõzöl ebédre
? Ezt a fagyis trükköt én most bevetettem torokfjás ellen, ideiglenesen jobb lett, na de utána....
Andi,
jó is egy kis nátha, én már csak tudom, lassan túl vagyok rajta...
Iboly,
hízik már a gyermek. Jan 5-én 6 kilós volt, múlt héten csütörtökön már 8,2 kg volt. Ha így halad, akkor lassan mázsányi lesz. Én is szeretm a füstölt húst, csak hát abban nem kószál túl sok vitamin. Sõt pici lányom csak olyat hajlandó megenni, ami amellett, hogy nem egy 10 hónapos gyereknek való, még közelében sem jár semmi egészségesnek. És a poén: pici lányom mindezt ránézésre eldönti!
Cory,
nagy bátorság volt ilyen családi programot vállalni karácsonyra, az a csoda, hogy csak Balu sikít és nem Te... Én megérteném azt is
Zsóka,
teljesen meg tudok érteni mindenkit, aki nem iszik kamillateát!!!
Emese,
ha kidõl a vasalnivaló, kell neki egy másik szewkrényt keresni! na de vasalni? Látom megirigyelted a fosós-hányós-lázas vírusunkat! Ennél pedig még vasalni is jobb... Kitartás!
A párom is kapott is gyanús eredetû SMS-eket, de õ a harmadik után felh1ívta a csajt, és megkérdezte, hogy egészen biztos-e abban, hogy jó helyre mentek az üzenetei. a csaj elnézést kért, és azóta senki nem akarja férjül venni
PM,
boldog szülinapot! Én jan 5-én múltam 28. életem legszebb karácsonyi ajándékaként aznap hagyta abba Petra a fosást. Hát igen, az anyaság apró örömei... Egy éve még valami virgaznak jobban örültem volna...
Nem értem mi bajotok a szaunával, én még csak egy-két fürdõruhásat láttam. Ráadásul én szeretem a koedukált szaunát, mertr tök ciki lkenne, hogy elmegyek a párommal pihenni, és külön szaunázunk. Bár mi9 még csak 4 éve ismerjük egymást...
Évi,
még én sem töltöttem kérdõívet, és attól tartok politikailag egyetértünk! Sõt, egészségügyileg is pont így állunk, mint Ti!
Evey,
semmi hír a hasamban lévõ babócáról, majd csak február közepén megyek UH-ra. Marha nagy pocakom lett, és a babóca szerint szûkös, mert állandóan rugdos. Ami Petreust illeti, nem is reménykedem már abban, hgoy valaha normálisan fog enni. Az apja mellesleg ugyanilyen, a gyümölcs meg a zöldség szerinte is méreg. Nem is eszik, csak olyasmit, ami tele van husikával.
Liesel,
az a baj, hogy hiába tudod a KRESZ-t, meg a jogaidat, mert ha két rendõr szava áll a Tiéddel szemben, akkor esélyed sincs...
Bigacsiga,
tényleg jó vicc ez a dugdusósdi. Én ma az autó kulcsát kerstem. A fehérnemûs fiókomban volt, a fehérnemûk természetesen nem.
Andi3,
be kell hogy valljam, én is elmaradtam egy csomó olyan ismerõstõl, akinek gyereke lett. Nekem teljesen megmaradt a baráti köröm , gyermektõl függetlenül. Én máig ragaszkodom ahhoz, hogy nme csak gyereknevelésrõl lehet beszélgetni, hanem könyvrõl, színházról stb. Most is van egy olyan ismerõsöm, aki 8 hete szült, és tudom, hogy el fogom kerülni a jövõben, mert 1000 sdzázalékig gyereket nevel hisztizik, ennek rendel alá mindent, ennek megfelelõen nem is történik vele semmi, max hogy mennyit hízott a fia. Én is gyanakodva tekintek mindenkire, akinél jön az elsõ gyerek, holott nekem is van egy.
Szerintem a Te feladatod, hogy bebizonyítsd, hogy nem vesztél el a mosnivaló alatt, hogy meg tudsz mozdulni a gyerekeiddel, hogy Te is megvagy még, nemcsak az anya. Szerintem megéri...
Hétvégén elmentünk a Millenáris Parkba, mert mindenki hanyatt volt esve tõle. Anyáméknál nagyobb az udvar, csak nincs posztmodern módon kikövezve. Mindenesetre a kiállítást megnéztük, a büfében Petra kiborított egy pohár kólát az apjára, és benyomott egy melegszenvicset. Azután étteremben még rendeltem a 10 hónapos gyereknek egy fél adag libamájat, amit benyomott, bár a köret fele megmaradt
Átmentem buggyantba. Eddig összesen 3 db számítógépes játék volt itthon, az utóbbi pár hétben megtripláztam a számot. Ennek szombaton este a kelkáposzta látta kárát, mert szegénykémet eszte 8-kor feltettük fõni, azután leültünk megnézni egy új játékszerzeményt, és úgy hajnali kettõig nézegettük. Akkor már piszok büdös volt a konyhában
Na megyek, mert Petra egyre jobban segít a gépelésben
Sziasztok
Madárka