Sziasztok,
Irigykedve olvaslak Titeket. Nálunk apa kapható sok mindenre a Marcival kapcsolatban, de olyan még nem fordult elő, hogy ő kelt volna hamarabb. Kivéve a hétköznapokat, de akkor ő 6-kor szép csendben elsurran, mi meg alszunk még egy órát. Hétvégén viszont mindig ő az aki tovább lustálkodik az ágyban. Bühhü... Majd elolvastatom vele a fentebb írtakat! :-)
Zsuzsi, hogy van a fogad?
Krisz, Dorka édes. Hűsöl a hideg kövön? A Marci nem hajlandó mezitláb lenni. Ha leveszem a zokniját csak a szőnyegen közlekedik és gondosan ügyel rá, hogy még a lábujja se lógjon le arról. Pedig milyen jól esik egy kis mezítlábas tappancsolás ebben a melegben.
Kriszti, én nem követtem a szegedi topikot (még itt is sokszor lemaradok), de most már kíváncsian várom én is a beszámolót. Hogyhogy kiszálltál onnan? Ilyen durva dolgok történtek? Pedig Ti talizni is szoktatok, nem?
Fcs, Mi is csak most voltunk kint egész nap. Itthon én is csak kora délelőtt megyek ki egy kicsit, aztán inkább alvás után megyünk barangolni. Van, hogy mi sem érünk haza 8 előtt.
A nagy főzést ma én is kihagyom. Csak a Marcinak csináltam egy kis zöldséges rizst. Én egyébként sem vagyok éhes ilyen időben, meg egy nagy adag fagyit jobban is kívánok. Lehet, hogy du rá is veszem apát egy fagyizásra. Marci is szereti. Kap egy tölcsért és arra kenegetünk neki a mi fagyinkból.
Bori, Hófehér kosztüm? :-) Nekem van egy fehér ruhám, amit egy esküvőre vettünk amikor a Marcival voltam terhes. Múltkor panasykodtam apának, hogy már akkora a hasam, nincs mit felvennem. Erre ő: az a fehér ruha tök jó, miért nem hordom? Hát nem is tudom miért! Pedig biztos jól néznék ki bokáig érő, combig felsliccelt fehér ruhában a játszótéren!
Dorki, a pizza tök jó volt, nem tudom miért aggódsz! Egyébként sem a kaja miatt mentünk!
A taliról már mindent leírtak a csajok. Én már csak a du-i kis beszámolóval tartozom. Kicsit hosszú lesz.
Szóval a Marci nem aludt el Dorkiéknál, mondjuk nem is volt nyűgös, de ezért 4-5 körül el akartam indulni, hogy az autóban szundítson egy órát. Vidáman kibattyogtunk az autóhoz, nagyban integettünk, fülig ért a szánk, amikor nyomogattam a riasztó gombját, de az nem reagált. Mikor már 10 perce próbálkoztunk felhívtuk apát mi ilyenkor a teendő. Nem tudta mi lehet, azt mondta járjuk körbe az autót és nyomogassuk a gombot, majd csak kinyílik. Hát ez nem történt meg. Vagyis egy idő után az ajtót már ki lehetett nyitni, de a riasztó be volt még kapcsolva, így nem engedte elindítani a motort. Akkor már elég ideges voltam, beültünk Dorki autójába és kerestünk egy szerelőt, aki kiderült már 8 éve nem praktizál, de adott nekünk 2 címet. Az első helyen simán-lazán lerázott minket a pasi. Még csak a kapuig sem volt hajlandó kijönni, a kapucsöngőn beszélgetett velem és mondta, hogy ha gondolom holnap (azaz ma) kiküld valakit. Közben megtudtuk, hogy van egy gomb az autóban amivel kikapcsolhatjuk a riasztót (tesóm felhívta a riasztóst), így visszamentünk az autóhoz és Dorki is én is zseblámpával a kezünkben hasaltunk a pedáloknál és kerestük azt a rohadt kapcsolót, de nem találtuk. Végül úgy döntöttünk ellátogatunk a másik szerelőhöz, hátha az is elküld minket melegebb éghajlatra. Csodák csodája, kijött velünk és bár a kapcsolót ő sem találta meg, de valamilyen úton módon kiiktatta a riasztót. Mindezt 2000 forintért vasárnap este 7-kor, úgyhogy még elég olcsón meg is úsztuk. Dióhéjban ennyi, és akkor azt még nem is említettem, hogy a mi autónk a tesóméknál volt, akik tegnap költöztek és otthon csak a tesóm kis robogója állt. De apa - akire panaszkodtam, hogy nem kel fel hétvégén, de minden mást megtesz értünk - felült a robogóra és Piliscsévről elrobogott Soroksárra (min. 40 km) 35 km/órás észveszejtő sebességgel. Szegénykém amikor odaért csak ennyit mondott, állva fog aludni, mert a motor szétrázta a fenekét.
Végül 10 előtt értünk haza, a Marci egész úton ébren volt, itthon még rohangált egy sort, azután alig akart kijönni a fürdővízből, de miután megitta a tejét el is aludt. Ez már 11 körül volt. Ma meg 8-kor ébredt! Hát ... soha nem volt egy alvóbajnok.
Majd teszek fel én is talis képeket.
Brigi