Új privát üzeneted érkezett!

Szmercsa, én itt vagyok.

Ma munkaundoritiszem van, előfordul. Egyik főnököm sincs bent, nincs határidős munka, itt a helyem a fórumon, nem?

Nekem is kéne mennem a védőnőhöz, még csak egyszer voltam. De csak csütörtökön van ott 13-15 között, az meg nekem nem a legjobb. Majd talán a jövő héten. A kilókkal nem lesz gond, kb. 4-nél tartok. Remélem, hamar lezavarjuk a vizitet. Kis szívhang hallgatás, kiskönyvbeírás és pá. Bár kedves a csaj, nincs vele gond.
Szerintem, ne izgasd magad a kilók miatt. Majd lemegy és kész.

Mit dolgozol, hogy értesz a cukorszinthez? Amúgy jól vagyok a 3,2-es vércukor szinttel. A vérnyomásom is nagyon alacsony. Jó esetben 90/60 és nincs vele baj. A szüleimnek is alacsony a vérnyomása. Majd jó sokáig élnek, remélem. (kopp-kopp)

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Szmercsa, én itt vagyok.

Ma munkaundoritiszem van, előfordul. Egyik főnököm sincs bent, nincs határidős munka, itt a helyem a fórumon, nem?

Nekem is kéne mennem a védőnőhöz, még csak egyszer voltam. De csak csütörtökön van ott 13-15 között, az meg nekem nem a legjobb. Majd talán a jövő héten. A kilókkal nem lesz gond, kb. 4-nél tartok. Remélem, hamar lezavarjuk a vizitet. Kis szívhang hallgatás, kiskönyvbeírás és pá. Bár kedves a csaj, nincs vele gond.
Szerintem, ne izgasd magad a kilók miatt. Majd lemegy és kész.

Mit dolgozol, hogy értesz a cukorszinthez? Amúgy jól vagyok a 3,2-es vércukor szinttel. A vérnyomásom is nagyon alacsony. Jó esetben 90/60 és nincs vele baj. A szüleimnek is alacsony a vérnyomása. Majd jó sokáig élnek, remélem. (kopp-kopp)

Benianyu

benianyu

Benianyu,
félreértés,elírás,szánom-bánom,én bűnöm, beismerő vallomást teszek, én NEM értek ehhez, csak lemaradt a NEM, ezer bocsi Kép
Dehogy értek én ehhez, reklámterületen dolgozom, semmi közöm az orvosláshoz, vagy kuruzsláshoz, csak szeretek elgondolkodni dolgokon Kép.. még egyszer bocsi.
Nem engem zavarnak a kilók, engem aztán nem Kép, a védőnőt zavarják az én kilóim.. Kép.. vicces
Te mit dolgozol, ha nem vagyok indiszkrét?

szmercsa
szmercsa

Szmercsa!
reggel óta olvasom vissza a topikot Kép
Olyan rengeteget írtatok! Kép
De én vagyok, csak közben még ebédeltem is.

Zsófy, Mea!
Gondoljatok a babákra! És tényleg, amit itt írunk azért tesszük, hogy egymással megosszuk a tapasztalatokat illetve tanácsokat kérjünk egymástól.

Rokica!
Akkor Te ott dolgozol, ahol én lakok, én meg majdnem ott, ahol Te. Kép)

Tmarie 22+3
tmarie

Szmercsa, semmi baj. vallomás elfogadva :-))))
Egy ingatlanbefektető cégnél dolgozom, pénzügyi kontrollerként. Hű, de hivatalos. De már csak szeptemberig. :-))))

benianyu

Sziasztok!

Szmercsa, mennyi az a sok plusz kiló a (védőnénid szerint), ha nem vagyok indiszkrét? Én kb. tartom az egy hónap-egy kiló sémát, csak ugye a végén több is jön fel.... nekem azt mondta a védőnéni, ez átlagos, de lehetne kevesebb is.
Gyanítom, az a dolguk, hogy ezt mondjákKép Az enyémnek még nincs gyereke JA TÉNYLEG ÍRTAD, HOGY A TIÉDNEK SEM! Na látod, itt az egésznek a kulcsa. Õk még nem ismerik, milyen az, amikor enni KELL, mégpedig sürgősségi ellátásbanKép
Engem most az hangol le, hogy valahogy kezdek szélesedni, olyan széle-hossza egy vagyok, ahogy apukám szokta mondani régebben bizonyos emberkékre. Kép ÚÚÚÚgy szoktam irigyelni azokat a kismamikat, akiknek a pocijuk csak megnő, de a többi ugyanolyan! Hátulról semmi nem látszik! Hát rajtam sajna igen.
Nem baj, a párom azt mondja, hogy szép vagyok, és nem vagyok bálna egyáltalán. Úgyhogy legalább ez megnyugtatKépde képzeljétek el, az én pocakom óriási méreteket ölt!!! Tegnap bementem egy boltba, felpróbáltam pár kismamaruhát, ami elvileg a méretem, hát sajna pont most jók, és pedig hol van még a 9 hónap vége? Majd talicskán tolom magam előtt a pocakot, és függönyben fogok járni!

Benianyu, jó neked a 4 kilócskáddalKép Irigy, irigy... Bár hány hetes is vagy? 20? Akkoriban én egy kilóval jártam előtted.

Pusz
Lucretia
23
lucretia

Na Helló mindenki!!

Bocsi, hoyg csak ma írok, de délután lefoglaltak, reggel meg a meló megy ugye 1000rel, de most úgy gondoltam ennyi pihenés kell.
Szeretnék bemutatkozni, de nem nagyon ismerem, hogy mit kell pontosan elmondani magunkról. Elkezdem aztán ha valamit kihagyok akkor síkítsatok.

Angi vaok Tatabányáról 24 hetes kisfiam pockolódik bennem.Õ az első babym, vagyis van már egy gyerekem aki 30 éves, de nem hiszem Õrá lennétek kiváncsiak Kép
Tatabányán fogok szülni, járok ilyen kismamaklubszerűségbe nekem nagyon bejött minden héten szerdán (ma is megyek juppíííí) sok jó dolgot mondanak múltkor egy zenetanár jött el és dalokat meg mondókákat tanultunk Kép, volt pszichológus is, szülőszoba látogatás.
Illetékhivatalba dolgozom, még ha minden jól megy Július végéig.
Hát ennyi.
Jaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaa és magamról még annyit, hogy komplett idióta vagyok :D

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Lucretia, nagyon nevettem azon, hogy sürgősségi ellátásban kell enni. Ez így is van.
A 4 kg-re visszatérve, nem indultam ám igazán vékonyról. Bár télen lefogytam 5 kilót, a terhesség előtt, úgyhogy magamhoz képest egész jó a helyzet.
Benivel is csak 9-10 kilót híztam és a szoptatásnál már le is ment mind. Utána a gyed alatt szépen felnassoltam újra a kilókat, de ez már más ügy.

Angi, ugye a 30 éves gyerek az Apa lesz? Először nem fogtam, azt hittem 3 évest akartál írni, de visszaolvastam, hogy a pocaklakó az első.

Benianyu

benianyu

Lucretia,
szerintem a védőnéninek az 1 kiló is sok lenne Kép Mivel még nincs gyereke, ahogy a Te védőnénidnek sincs,szerintem,ahogy Te is írtad Kép - gőze sincs erről az egészről. A sok kiló nálam azt jelenti, hogy 55-tel kezdtem, és most vagyok 67 körül Kép hát nem borzasztó?? Igaz én már 29+2 vagyok. Viszont, mikor ismerősökkel találkozom, mindegyik azt mondja, hogy 1. hátulról nem látszik (az állítólag azért, mert kukis az én kisDrágám Kép) és 2. ne beszéljek zöldeket, nem is lehet rajtam plusz 12kiló, hát hova raktam?? mert az sem látszik.
Szerintetek higyjek nekik?? Kép

Benianyu,
én is irigykedem a plusz 4kilóért!!

Angi,
üdvözlégy a csaptaban. Van humorérzéked!! Kép Én örülök neked nagyon!!

szmercsa
szmercsa

Lucretia, én 66-ról kezdtem. 55 kb. általánosban voltam utoljára.

benianyu

Bocs, rosszul írtam. :-( Szmercsa, neked szól az előző.

benianyu

Lányok!
Jár valaki Baross útcai kismama tornára???
tmarie

SZIASZTOK,
na, valahogy lett Rátok egy kis időm...elnézést, hogy néha eltünedezek, de pl délelőttönként egyáltalán nem vagyunk itthon. Barátnőket (és persze kis haverokat) látogatunk, állatkert, játszóház...1 éves kora óta szinte mindig házon kívűl töltjük a délelőttöt. Bár most próbálok leszokni (meg Kevint is leszoktatni) mert ha jön a tesó meg a tél, nem lesz ilyen egyszerű jönni-menni.Hogy előtte a kánikuláról nagy pocakkal ne is beszéljek. Itthon meg itt a légkondi, hűsölhetünkKép

Szóval ma is itthon voltunk, mert voltam (Kevinnel együtt) a védőnéninél (5 perces séta). Nekem semmit se csinál, csak bekörmöli a leleteket a könyvébe, megméri a súlyt+vérnyomit és kész. Meg ad még 1 időpontotKép

Házimunka ügyben nekem nagyon jó dolgom vanKép Igaz, ezt meg is kapom az orromra mindig. Szóval heti 1x jár takinéni (felmosás, porszívózás, és vizes helyiségek). Nem vasal, meg mosogat, de nekem már ez is tuti, hogy nem kell porszívózni meg kádat súrolni. Most már olyan nehezen hajolok le...
Aztán mosogatógép, mosógép, szárítógép. Bár ahogy Benianyu is írta, azért a ruhák sajna nem ugrálnak be a szekrénybe, és az edények sem a polcokra...(kárKép.)
Szóval aki megteheti lányok, kerítsen segítséget, nagyon sokat számít! Mi a takarítást anno ketten csináltuk a férjemmel, ráment a szombat délelőtt. Így felszabadul ez az idő. Az viszont igaz, hogy "van segítséged" felkiáltással enyémférj konkrétan semmit nem csinál itthon.
Melegkaját eszik a férjem a mhelyén, este már nem is nagyon kívánja, így főzési kényszer sincs, csak talán Kevin miatt, de neki mindig akad valahogy (anyukám is sokszor ad át 1-1 kis adagot neki.)
De amikor megszületik a tesó, én rendelni fogok magunknak is egy ideig, amíg bele nem rázódunk a kétgyerekes létbeKép.

Benianyu, akarsz táblába kerülni?
tesó szülinapja, neve, utsó mensi, kiírt dátum, neme, neve, kórház, kor, lakhely. Legközelebb bent leszel, jó?
Kevin mindjárt kettő, és nálunk pont fordítva van mint nálatok: ha délelőtt úgy alakul, hogy pl később indulunk itthonról (10 után) szunyál fél órát a kocsiban, és csak 3 fele alszik el, de akkor is 2,5 órát. Ha nem alszik de. akkor 1 körül fexik le. Este 9kor fexik, és f6-6 kor kelKép Próbáltuk később fektetni, de akkor is korán kelt, és kevesebbet aludt, nekünk meg nem volt apával este kettecskén elég időnk.

Ki is írta a napirendet? Ja, Edina.
Nem olyan fontos ám az!Kép Úgy értem, inkább fogódzók kellenek neki, amik fixek, de nem egyforma napok. Nálunk pl reggeli kakaó, du-i alvás, és esti fürcsi+babatej...ezek fixek. A du-i alvás szent, azt mindig itthon, ágyban. A kaják is csúszkálnak ide-oda, van hogy lefekvés előtt ebédel, de pl ma is csak reggelizett meg egy müzliszeletet evett, csak ébredés után fog enni rendesen. Szóval kezdetnek elég, ha kijelölsz 2-3 pontot, ami mindig megvan és fix, a többi majd kialakul. Ezek alapján már ő is tud tájékozódni, hogy hol tart a nap, mikor jön haza apa...stb.

Na, úgy látom túltengek, úgyhogy eldugulok. Nekünk a G-portálon van családi albumunk, igaz nagyrész a kisfiam képei (újszülött is, nézzétek meg, nagyon édiKép) csak pár esküvős van fent, azok sem a legjobbak. Majd még dolgozom rajta, csak nemrég csináltam, még a formátum is kezdetleges...
http://gportal.hu/portal/dosafamily/

Vigyázzatok magatokra ebben a melegben, rágcsáljatok petrezselymet (vízhajtó, hogy ne vizesedj) meg epret (az is vízhajtóKép).

üdv
Penna 22+1
penna

Angi,
most látom mekkor a nagyobbik gyereked...30?? Ez komoly? Úgy értem, ha tényleg, akkor akár nagymama is lehetsz ugyanakkor, mint anyuka...
Tök érdekes!Kép
A férjem nagymamija 2 apától szült 2 fiút, az egyik ugye az apósom. A másik fia is 50 felett van, és elvett egy magamkorabeli (32) lányt, és a gyerekük egyszerre született az én kisfiammal. Szóval a Nagyi egyszerre lett Dédi (nekünk) és nagymama (a másik fia oldaláról)
Ezekre a dolgokra rácsodálkozom mindig, olyan érdekes, mik vannak!Kép
üdv
p
penna

Penna,
Bent vagyok a táblában, köszi, már feltettél.

Egyébként nekem is van takarító nénim. Marika néni, ő egy kincs. Régebben szereztem, 5-6 éve már, még Beni születése előtt, akkor még sokkal jobban álltunk anyagilag. De az az elvem, hogy heti 4.500 forintot áldozok arra (pedig mostanában már nehezebb ügy), hogy ne kelljen szombatonként egész nap takarítanom és vasalnom (mert azt is megcsinálja). Így el tudunk menni bárhova közösen, nem a takarítás a hétvégi program.
Minden kedden jön, van kulcsa, megbízható. Vidéki asszony, hoz nekünk a saját kertjéből zöldségeket, tojást. Imádja Benit is. Az Anyuékhoz is jár.
Inkább lemondok másról, de róla nem.

Eldugultam,
Benianyu

benianyu

Penna,
Kevin nagyon édes. Jó látom, hogy elég nagy csibész? (a hajmosás nálunk is egy szörnyű anyai kínzás)

Benianyu

benianyu

Penna,
sztem Angi a Párjára gondolt! Kép
F.
falina

Sziasztok!

Szmercsa: a te induló súlyoddal el is hiszem, hogy nem látszik az a 12 kiló!Kép Én 63-ról indultam (ami így is egy tavalyi fogyókúra eredménye, de nagyon büszke vagyok rá, mert tartottam is egy évig ezt a súlyt), és most vicces módon annyi vagyok, mint a fogyi előtt kb, olyan 68-69. Azért ez nem olyan rossz. Elég gáz lett volna, ha mondjuk utóbbiról indulok, akkor már 74 lennék... Szóval örülök, hogy akkor előrelátó voltam. Sportoltam is aktívan, és azzal szoktam áltatni magam, hogy azért jött fel ennyi is, mert már nem járok. Ez részben persze igaz, de azért szoktam mennyiségeket enni...Kép

Benianyu!
Tö jó, hogy a szoptatás alatt visszafogytál. Én szerintem csak hízni fogok, mert azt mondják, hogy akkor kajálni KELL...(Most meg talán nem KELL annyira, én mégis eszem..) A barátnőmet 6 héttel a szülés után láttam, karcsúbb volt, mint valaha. Utána akkor voltunk náluk, amikor a babó 5 hónapos volt, és bizony volt rajta felesleg. (A kislány 6 hónapig szopizott.)Most már 11 hónapos, és ő megint szép vékony. De biztos ez is mindenkinél más.

Pusza
Lucretia
23
lucretia

Sziasztok!
BenianyuKép
teljesen egyetértek veled,nekünk is van egy Ildikónk,aki segít rendben tartani a házat,ő is keddenként jön és imádom!Kép
Nagyon szép kisfiad van,gratulálok!!!Képmeglestem az albumodat!!!Kép

AngelaniKép
úgy emlékszem,te érdeklődtél a képeim iránt,nnna végre elkészült,Annamami albuma néven megtekinthető!Kép

HariKép
így utólag is Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok neked!!!!KépKépKép

Pussz:annamami a téliből
15+3
annamami

Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem. Repült valaki mostanában? Mármint a terhessége alatt. Én imádok repülni, de most egy picit be vagyok tojva. Nem tudom hogy a baba mit érez majd belőle (itt a légnyomásra gondolok) Jövő héten megyek a dokihoz, mert a Malév és állítólag a többi légitársaság is kér vmi igazolást amit a dokinak kell kiállítania. Biztos a doki is mond majd okosakat, de addig is ha vkinek van tapasztalata, szívesen venném a tanácsokat.

Előre is köszönöm mindenkinek

Anide

Ja, el is felejtettem itt a nagy parábanKép
Azt mondta a doki hogy tökéletes az AFP! Kép
Pedig "elvileg" a 15. héten vették le. Féltünk is kicsit hogy nem lesz jó. De szerencsére...Kép Ki érti ezt...?!

Puszi nektek

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Asszem én szerencsésnek mondhatom magamat védőnőügyileg illetve orvosilag is A védőnőmnek 2 gyereke van, orvosomnak meg 3 úgyhogy ebben szerencsém van
Legyetek jók
puszmáááááák

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Annamani!
Hogy lehet megnézni az albumodat?
www.babanet.hu és utána?

Köszi!
tmarie

Falina
köszi.Énostoba.
KépKépKépKép
De azért jól egondolkoztam, hány évesen szülhette Angi az elsőt, meg hogy milyen érdekes az élet...Kép
p (anagyonhülye)
penna

Tmarie!

Én ugyan még nem járok, de már érdeklődtem telefonon a Baross utcai kismamatornáról. Ugyan nem beszéltem a nővel, de az üzenetrögzítőn azt mondja, hogy 500 Ft egy óra, és nem kell bejelentkezni. Mivel a Klinikán kaptam az elérhetőséget, azt gondoltam, hogy aki oda jár, annak a torna ingyenes. De ezt nem tudom. Majd lehet, hogy újra megpróbálok telefonálni.

A szám egyébként 267 4885 a cím Baross u. 21. I.em.5. (Ha már tudtad, bocsi).

Lucretia
23
lucretia

Annamami,
Köszi a dicséretet, remélem, a kistesó is ilyen szép lesz. (lehet, ilyet mondani? - ha nem, akkor is imádni fogjuk) Beni tényleg jól sikerült.
Mindjárt megnézem a te albumodat én is.

Lucretia, én is kb. úgy vagyok, mint te. Pocaklakó előtt fogyókúra. Emiatt most még nem is érzem a plusz súlyt olyan nagyon, mert ősszel ugyanennyi voltam, mint most.
Engem valahogy megevett Beni a szoptatás alatt. Meg a terhesség alatt is és most a pocaklakó is. Vékonyabb lett a kezem és a lábam. Ilyesmi.

Benianyu

benianyu

Anide!
Én 3 hete repültem Párizsba, szintén az Áfp után, a 18 héten. Az első repülésem volt, ezért nagyon ideges voltam. Szerintem a babának semmi baja nem lesz Kép Bár én nem éreztem jól magam Kép
tmarie

Penna

Õ a férjem Kép

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Anide, én repültem kb. a 18. héten és nem volt semmi gond. Csak a 7. hónaptól kell igazolás, ha jól tudom, de több légitársaság honlapján van erről info.

Benianyu

benianyu

Bocsi hogy néha eltünök, de saqjna a melónak is kell mennie Kép

Ígérem visszaolvasok és ahogy tudok válaszolok.

Addig is puszmáááááááákkk

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!
Húúúú, nem semmi a termésKép

Majd szépen visszaolvasok, de most jöttem haza egy hosszú, fárasztó budapesti körútról.
Újpesti vagyok és pesterzsébeten voltam, meg a lehel téren. Még mennem kell az SZTK-ba és a postára is.
Két olyan megrakott szatyorral jöttem haza, hogy azt hittem leszáll a méhemKép
Hoztam haza egy édes kék cica mintás takarót 98X75-ös a babaucinak, meg 4db fürdőlepedőt(frottír). Olyan kis kapucnis vagy milyen, szóval az egyik végén háromszög alakban van a fejbedugós része.
Ezt jól leírtamKép
De gondolom értitekKép
Meg egy édes kék színű bordás kantáros nacit (azt hiszem 62-es) és egy édi újszülöttnek való kissapkát. Kis kötött (vékonyka).
Minden egyes babadolognak úgy tudok örülni.
Na nem ájuldozok!
Nem dicsekvésből írtam, csak szeretném veletek megosztani az örömömet!

Megyek visszaolvasokKép
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
24+2

Kép
angelani

Lucretia!
Azért kérdeztem, hogy hátha más is jár és akkor ott tudunk talizni Kép
Nem tudom, hogy mi az az 500Ft, mert 1 óra 800 vagy lehet bérletet is venni ami 5600 Ft 8 alkalom. Lehet, hogy a klinikán szülőknek az a kedvezmény, hogy 500 Ft/óra

Tmarie 22+3
tmarie

Annamami, megnéztem az albumot. Milyen nagy lányaid vannak! Nagyon helyesek. Lehet már tudni a pocaklakó nemét? Gondolom, öröm lenne egy kisfiú, igaz?

Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Túl vagyok a vérvételen.

Angelani!Kép

Megittam a cukros lötyit, elég húzos volt, jó sűrű, de ki lehetett bírni.
Nekem nem lett tőle hányingerem.

Képzeljétek ott bezsélgettem egy lánnyal, akinek a cukor miatt halt meg szülés után a babájaKép mert nem figyelték meg alaposan, és magas volt nekiKép
Annyira sajnáltam zegényt, de most velem egyidős terhes.
Remélem minden rendben lesz most nála, kívánom neki, hogy teljesen egészséges legyen a babója!!!

Zsófy!Kép
NO COMMENT erre az egészre, szörnyű hogy nem tudtad ezt velem személyesen megbeszélni.
Azt sem tudtam hogy bajod van, a kórházban még 2x hívtalak és azóta te nem jelentkeztélKép
De pontosan ezt szoktam meg, hogy ha valami gáz van akkor a családunkban(abban a szuper összetartó szeretetteljes családunkban) senki nem beszéli meg nyíltan a másikkal!!!
Pontosan ennyi a bajom ezzel a familiával, hogy egymás háta mögött megy a "trutyi kavarás".

És nem kellene gúnyos megjegyzéseket tenni sem Enikőre sem Rám, csak mert mi párjaink úthán kerültünk be a családba.
Minden ember más, csak ezt Ti nemt udjátok elfogadni sajnos.

Na mindegy légyszíves hagyjuk ezt témát, mert baromira fáraszt és nem szeretném ezt itt folytatni, úgy hogy kérlek a következő mondókádat nekem mondd és ne itt fárasszunk vele mindenkit!!!
Hangsúlyozom nem ezért nyitottam meg az őszi topicot annak idején!!!!Kép

Téma részemről lezárva,a többit csak szóban légyszíves!!!!!!!

Bocsánatot kérek mindenkitől a nem ide való vita miatt!!!!!
Remélem nem folytatódik tovább!
Részemről nem fog.
Remélem Zsófy is így gondolja.

Kriszta!Kép

Igen párom csinálta a bútorokat, amiket láttálKép
Legalábbis a javátKép

Úgy örülök, hogy túl vagyok ezen a napon és hogy r vettem már ma magamKép

Lányok!Kép

Ajánlottam turit Nektek, igaz itt kb, 700Ft/db a gyerekruhiknak, de szinte vadíújnak néz ki mind és szuperek!
Ha érdekel valakit megírom szívesen a címetKép

Na pihizek egyet, húzós volt a nap eddigKép

Sziasztok!

Mea(24+3)

Mea
mea

Angelani, szabad ennyit cipelni?
Én egyébként Káp.megyeri vagyok, nincs messze az sem.
Benianyu

benianyu

BenianyuKép
Véletlenül tévedtem ebbe a topikba, és olvastam egyik leveledben a takarításról.... én is épp keresek egy megbízhatót. Tudnál segíteni? ..pl. hogy belefér-e még takarítás a heti rendjébe?
Köszi!
Szilvi
agugu

TmarieKép
belépsz a babanetre,azután jobb oldalon,fent van egy maci,aláírva,hogy fotoalbumok,rákattintasz és onnan már mondja,hogy mit csinálj!Kép

GangiKép
30 éves gyerekKépKépKépez jó!!!!Kép

BenianyuKép
bókokat köszi"bezsebeltem",bár az igazsághoz hozzá tartozik,hogy a lányok a férjem első házasságából valók és nem én vagyok a "vér szerinti"mamájuk,de mivel nyolc,lassan már kilenc éve együtt vagyunk,sajátomnak tekintem őket,úgy is beszélek róluk és úgy is érzem!!!
Háááát Apának nagy boldogság lenne egy fiúcska,nekem és a lányoknak mindegy,csak egészséges legyen a kistesóKép!Ezért is várjuk már a 18.heti UH-t,ami 4D-s lesz!!!

annamami
annamami

Na, megpróbálok én is reagálni sokmindenkire. De nem garantálom, hogy sikerül is.

Annamami, nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, hogy még így utólag is képben vagy. Így legalább mostanra is maradt jókívánságomKép

Bejárónéni: én is szeretnék egyet, vagy inkább többetKép De olyat, aki hobbiból csinálja, ingyen. Ha esetleg találkoznátok ilyennel, akkor irányítsátok hozzám!Kép
Amúgy nekünk is van mosogatógépünk, ami tényleg nagy könnyebbség, de azért abba is be kell pakolni. Amikor még nem volt, azt gondoltam, hogy az semmiség, hogy az ember ki-bepakolja. Most már kéne egy olyan is mellé aki ezt megcsinálja. Aztán valaki olyan kéne, aki irányítja ezeket az embereket, hogy mit csináljanak és akkor talán elégedett lennékKép
Könnyű hozzászokni a jóhoz, de csak akkor döbben rá az ember, hogy milyen jó neki, mikor egy-két háztartási gépe elromlik...

Angi, elégedett vagyok a bemutatkozással, de hiányolom, hogy nem tudom hány éves vagy. De az is lehet, hogy csak én nem láttam? Engem az is érdekelKép

Mea, Zsófy: én önző leszek, és megmondom őszintén, hogy nem kívánok ilyeneket, hogy béküljetek ki, vagy üljetek le és beszéljétek meg, bár ha a cukrászdás megbeszélést ejtenétek meg, süti, fagyi, haboskávé meg ilyenek, akkor szívesen részt vennék rajta, esküszöm befogom a fülem. Viccen kívül, szerintem ha ennyire elmérgesedett a dolog, akkor most jobb ha békén hagyjátok egymást, az idő sokmindenre jó. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ne írhatna ide mind a kettőtök, és mi is reagálhatunk mindkettőtök írásaira.
A véleményem persze meg van a dologról, főleg hogy már kezd tisztulni a kép azok alapján amiket leírtatok, de azt gondolom, hogy ez a Ti dolgotok, persze tőlem nyugodtan megbeszélhetitek itt is, engem egyáltalán nem zavar, de beleszólni nem hiszem hogy jó ötlet lenne. Úgyhogy én azt mondom, hogy megtartom az álláspontomat magamnak és mindkettőtöket szeretném továbbra is itt látni.
Attól függetlenül, hogy nem ismerjük egymást személyesen, szerintem mindenkinek van egy kialakult képe az itt lévő emberekről és mint az "igazi" életben itt is vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus emberek. Vagy inkább úgy mondom, hogy van akit közelebb érzek magamhoz és van akiről azt gondolom, hogy teljesen más mint én, és az életben lehet, hogy soha nem állnék vele szóba. De ez itt egy különleges helyzet, viszont itt sem kell mindenkivel beszélgetnie az embernek, úgyhogy nem hinném, hogy bárkinek is le kéne mondania erről a társaságról.
Na ennyit erről a témáról, szerintem kicsit túl is magyaráztam, de azért remélem érthető volt.

Mondhatjuk, hogy kár vitázni, meg megsértődni, de ettől még úgyan olyan érzékenyek maradunk és ugyan úgy meg fogunk néha sértődni, de ez így is van rendjén, függetlenül attól, hogy jogos, vagy sem. Ráadásul ezek elég relatív dolgok. Viszont egy biztos, hogy jelen helyzetünkben egy jól átdühöngött este/délután után át kell lépni az egészen (nem elfelejteni) és inkább azokra az emberekre/dolgokra koncentrálni, amik most boldoggá tesznek. A többi meg le van sz....va.
Aki meg nem ért egyet velem, az máshogy látja a dolgokatKép
Na, kiadtam magamból.

Voltam a Babyfun diszkontban, elég fura hely, de vettem egy szoptatós melltartót 1.690-ért, és egy terhesbugyit 690-ért. Ja meg eldobható melltartóbetétet, arra az esetre, ha jönne az előtejem. És rengeteg dolog volt még, csak nem volt nálam több pénz. De ha valakinek nem esik nagyon ki, akkor érdemes megnézni, csak nem kell megijedni a helytől. Inkább egy kisméretű raktárra emlékeztet, viszon tényleg sok minden van, csak kérni kell. Ja és nagyon határozottnak kell lenni, mert az eladó pasi nagyon jófej, de ha nem vagy ügyes,akkor estig szóval tart és nem fogod tudni hazavinni a sok cuccot amit megvettélKép

Ja, és voltam fogorvosnál, betömték az egyik fogamat. Aztán jövő héten is kell mennem, mert még sok lukas vanKép Bár tudtam, de azért kár, hogy igazam volt.
Hari 20+4Kép

Kép
Kép
hari

Angelani, ügyi vagy hogy ilyen jókat vettél, de hol? Én is szeretném tudni, főleg hogy nekem nincs is messz Erzsébet. Vagy valamit félreértettem és nem is ott vetted? És mennyiért vetted őket? Tessék teljes információkkal ellátni minketKép

Kép
Kép
hari

HariKép
a babyfunban lehet próbálni?mármint melltartót???mert nekem is nagyon kéne már egy nagyobbKép,de én még nem szopisat vennék csak "sima"terehesmelltartót!Olyan is van???és nem ciki ezt egy pasival megtárgyalni?Képcsak mert az ár amit írtál baromi jónak tűnik én eddig ilyen 4-5 000-ről hallottam....Kép

annamami
annamami

Penna,
Rolinak szinte ugyanolyan a napirendje mint Kevinnek és ő is szöszi! Kép Néha ha egész napra elutazunk vele, akkor a hordozható ágyában alszik, de mi is igyekszünk itthon a saját ágyában lefektetni. Reggel ugyanolyan szertartásos dolog a kakaó, este a fürdés apával, fröcskölés anyának (utálom), majd az esti elköszönés. Roli most szombaton lesz 2 éves!
Sajnos, most hogy feküdnöm kell haskeményedés miatt, a mamák vigyáznak rá felváltva, úgy hiányzik szegénykém.

Angi, ki Tbányán az orvosod? Nekem a Pődör. Meg voltam vele elégedve szerencsére az első babánál is. Bár császár lett lábtartás és kakis magzatvíz miatt a 41 héten. Valszínűleg (azt mondta legalábbis) ha nem fekszik be rendesen (fejvég) és nem születik meg pár óra leforgása alatt (szóval ha kevéssé tágulok magamtól) akkor császár lesz megint. De legalább azt pontosan tudom már mivel jár.

Cirmike
22+5

Kép
[KépKép
cirmike77

Annamami, hát megmondom őszintén én felpróbáltam a melltartót, mert előtte nem nagyon hordtam és fogalmam sem volt a méretről. Próbafülke nincs, viszont a belső helyiségbe mentem be és a pasi rendes volt, mert kiment és behajtotta a külső ajtót is, és jó sok időt hagyott a próbára. Hülyén is éreztem magam, mert a végén ott álltam és csak vártam, hogy visszajöjjönKép Azt nem tudom, hogy van-e olyan is ami csak sima terhesmelltartó, mert én örültem, hogy ezzel 2 legyet ütök egy csapásra. Viszont itt egy/kettő telefonszám: 214-59-18, 06-20-544-4165
A pontos cím: 1015 Csalogány u. 42/a.
H-P: 10-18 Szo.:9-13
Azt meg hogy ciki-e megtárgyalni? Hát én egy rettentő nyílt csajszi vagyok, úgyhogy nekem nem volt az, meg a pasi is úgy volt vele, hogy ezeket meg kell beszélni, különben hogy adná el a termékeket. Nem mondom, hogy nem volt fura, de inkább azt furcsálltam, hogy neki nem volt kellemetlen. A betétektől a melltartóbetéten át mindent ő hozott szóba, mondván hogy ezek fontos dolgok, és kellemetlen lehet ha az ember nem készül fel rá. Szóval szerintem jófej volt, csak kicsit sokat beszéltKép De aranyos volt.
Hari 20+4

Kép
Kép
hari

Mea, de jó, hogy túl vagy a terheléses cukron.
Remélem, a Zsófyval való nézeteltéréseteket hamar meg tudjátok oldani. Rossz olvasni, ahogy egymásnak estek, bár átugrom ezeket a sorokat, nem akarok belefolyni igazán.

Agugu, sajnos a mi Marika néninknek nincs sajnos szabad napja. A barátnőimnek is fáj rá a foga, de már nem tud vállalni.

Annamami, megfordult a fejemben, hogy esetleg az első házasságból valók. Én a férjem második felesége vagyok, neki is van két nagy gyereke az első házasságából. Õk nem laknak velünk, de nagyon jó a kapcsolat. A képek alapján nálatok is!

Hari, hős vagy. Nekem is kell mennem fogorvoshoz. Itt a telefonszáma a klaviatúrán kikészítve, de még egy kicsit húzom. Most azt találtam ki, hogy majd fizetés után. De akkor már muszáj lesz.

A 30 éves gyerekre visszatérve. Van Beninek egy ovistársa, ugye szintén nincs még 4 éves, akinek az anyukája 48. Õ az ötödik gyerek, a második férjtől, akinek még nem volt. Van négy nagyobb testvére, azt hiszem talán 28 a legnagyobb. Az anyukának már unokái is vannak, két unokája nagyobb, mint a legkisebb fia. Amúgy nagyon jó fej a csaj, jól neveli a kisfiút, a kora ellenére elég laza és nem véletlenül született.

Benianyu
20+4

benianyu

Benianyu, aranyos vagy és szerintem is hős vagyok!!Én rettegek a fogorvosoktól, bár az injekció után ugye már nem érez semmit az ember, na de míg odáig eljutok! Viszont az is hozzátartozik, hogy ez a fogdoki a munkahelyemen van, ingyenes és nekem még soha nem volt dolgom ilyen jó orvossal. Õ még az érzéstelenítő helyét is elérzésteleníti és nem is érezni, hogy injekciót kapsz. Pedig most legelőlre kaptam felül. Ami szerintem az egyik legfájdalmasabb hely. És még így is nagyon nehezen szánom rá magam, hogy elmenjek. De szerintem én már annyit ültem életem során fogorvosi székekben, mint itt még senki. Csak ennél a dokinál nagyon sokat kell várni. 7-től rendel, de ma mikor 3/4 7-re odaértem már 4-en voltak előttem! Az összes dolgozó akinek baja van a fogával rohan hozzá, főleg mióta elterjedt, hogy mennyire jó. Előtte is volt fogorvosunk, de ahhoz nem nagyon ment senkiKép Szóval inkább utazok 1 órát be, meg 1 órát vissza és várok ott 1-2 órát, de ez az első fogorvos, akitől nem félek.

Kép
Kép
hari

Cirmike!

Nekem a Varjú, de engem teljesen levett a lábamról egyszerűen imádom Kép
Nekem még csak ez az első terhességem, tehát a szülésről majd csak utána tudok véleményt alkotni.

Hari
Bocsi ezt tényleg kifelejtettem. Jelentem idén taposom a 28. életévem egyetlen kitaposatlan rögös útját :D
Fogorvost én is tervezem, de én nyugodtabb vagyok mivel október-novemberben voltam ott rendberakatni magam. Mintha éreztem volna hogy kell

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Kriszta!Kép

Köszi, jólesett örülök, hogy Te is úgy gondolod ahogy én, hogy jobb pozitívan állni a dolgokhoz.

Egyébként mondom nekem is volt olyan, hogy elkezdtem agyalni mindenfélén, de leállított párom is, anyum is, hogy ne ilyenekre gondoljak.
"Önbeteljesítő jóslat" ha az ember bebeszéli magának akkor az be is fog következni.
Én ebben hiszek.

És szerintme ez nem felelőtlenés tőlem, hogy így fogom fel a dolgokat.( vagy próbálom, ha aggódok netán akkor is)
Mert persze én is szoktam, de próbálok nem gondolni rosszra.

Ez lenne felelőtlenség?

Többet ártanék a manómnak, ha aggódnék, neki a legrosszabb!

Én már nagyon régóta szeretnék babát, minden álmom ez volt, és én tudatosan készülök rá.
És minden rizikóját ismerem a terhességnek, és ha tünet van lépek is, de addig nem idegesítem magam, mi lenne ha....

És mi a párommal nagyon akartuk ezt a babát, és fél év után jött nekünk, úgy hogy nem hiszem hogy én lennék pont most felelőtlen!

Meg nem értem miért ne írhatnék turiról, meg babaszobáról, mikor itt ajánlom mindenkinek mert jó vételt lehet csinálni.

Zsófy! Pont én aki megvehetné Brendonban is, de veled ellentétben én szeretek spórolni, ha lehet.
Mert szerintem nem ezen múlnak a dolgok egy babánál.
Nem kell mindennek a legfullosabbank lennie, meg a legdrágábnak!
Szeritnem legalábbis.

Úgy hogy, ha tudok segítek másoknak is, hogy hol vettem jót olcsón, aztán eldöntik hogy érdekli őket vagy sem ill. hogy ők vesznek e így vagy nem.

Na regényeket írok ki magambólKép

Dobok is fel egy aranyos képet!
Jót tesz most a lelkemnek!

Kép

Mea
mea

Hari, fontos szempont, hogy nagyon jó a fogorvos és nem félsz tőle, én is várnék rá sokat. De az is szempont, hogy mennyibe kerül. A családnak van egy nagyon jó fogorvosa, de....
A Váci utcában rendel és nagyon keresett. Emiatt az árak az égben vannak. A heppje pedig a töméscsere, azt is amit ő csinált, nem más. Valahogy azt gondolom, vagyis legutoljára, mikor nála voltam úgy jöttem ki, hogy szerintem feleslegesen akarja cserélgetni a töméseket, csak a pénz miatt. Amúgy is 10.000 felett van egy tömés. Emiatt nem őt választottam most, hanem az egyik pocakos barátnőm ajánlotta az övét. Remélem, azért beválik.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!
jajj, lányok annyi házimunkám van.
Bocsi, de most nem reagálok az üzikre, mert hiába olvastam vissza, teljesen össze vagyok kavarodva.

Mea!
Örülök, hogy túlélted a lötyitKép

Benianyu!
Nem szabad ennyit cipelni, de nem volt más választásomKép

Hari!
Én a babaszobán nézegettem a rucikat és a többit.
Ott találtam rá a szuper dolgokra.
De ha kell, kikeresem neked az erzsébeti nőt, akinek még egy csomó ruhája van.

Lányok!
Én az Istvánban fogok szülni.
Most kérdeztem az Istvános topikosokat, hogy mit kell bevinni a babának. Mert ott a baba velünk van és nekünk kell biztosítani a ruhácskákat.
Feltettem egy fontos kérdést (számomra fontos) is.
Örülnék ha itt is tudná valaki közületek.
Szóval, az 50-es méretű body, az kb. hány centi nyaktól az aljáig ha be van gomdbolva?
Mert kaptam egy csomomó rucit amiben nincs számozás és nem tudom mihez viszonyítaniKép
Úgy tudom, hogy az 50-es a legkisebb méret. A kolleganőm, aki kedden szült, a babája 51cm-el született és marha nagyok rá az 56-os rucik.
Ígyhát vennem kell legalább 3db 50-es body-t is. Mert állítólag 3nap után hazaengednek. Õket a 4. napon engedték haza, pedig császáros volt. De Õ a Nyírőben szült, ahol a baba nem volt vele. Neki nem kellett bevinni babaruhát csak mikor hazajöttek. Legalább a kórházban ne adjak a gyerekre túl nagy ruhákatKép
Itthon már beledobom az 56-osba is Kép

Aki tud, segítsen nekem.
Köszönöm!
Sziasztok!
Angelani
24+2

Kép
angelani

Ja, és vicces mert én legalább turikat ajánlok, nem pedig ezt írom ide a topicba, hogy:
"Megyünk megvenni mindent a babának a Brendonba"Kép
Vicces, pont nekem írod, hogy csak ilyenekről tudok írni, holott én olcsón veszem és nem azzal hencegek, hogy drága helyen csakKép

Mea
mea

Angi, így már rendben vagyunkKép Tökéletesen elégedett vagyok a bemutatkozással.Kép
Ami az idejében történő fogrendberakást illeti, én Jan-febr.-ban voltam nála, de aztán ő szabin volt és nekem olyan szinten romlanak a fogaim, hogy most kezdheti előlről az egészetKép
Remélem a babám nem az én fogaimat örökli!
Hari

Kép
Kép
hari

Meg ugye én írtam, hogy: "Én nem vennék fel más után kismamaruhát".
Szóval ki a sznob, vagy próbál az lenni????KépKépKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?