Na, megpróbálok én is reagálni sokmindenkire. De nem garantálom, hogy sikerül is.
Annamami, nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, hogy még így utólag is képben vagy. Így legalább mostanra is maradt jókívánságom
Bejárónéni: én is szeretnék egyet, vagy inkább többet
De olyat, aki hobbiból csinálja, ingyen. Ha esetleg találkoznátok ilyennel, akkor irányítsátok hozzám!
Amúgy nekünk is van mosogatógépünk, ami tényleg nagy könnyebbség, de azért abba is be kell pakolni. Amikor még nem volt, azt gondoltam, hogy az semmiség, hogy az ember ki-bepakolja. Most már kéne egy olyan is mellé aki ezt megcsinálja. Aztán valaki olyan kéne, aki irányítja ezeket az embereket, hogy mit csináljanak és akkor talán elégedett lennék
Könnyű hozzászokni a jóhoz, de csak akkor döbben rá az ember, hogy milyen jó neki, mikor egy-két háztartási gépe elromlik...
Angi, elégedett vagyok a bemutatkozással, de hiányolom, hogy nem tudom hány éves vagy. De az is lehet, hogy csak én nem láttam? Engem az is érdekel
Mea, Zsófy: én önző leszek, és megmondom őszintén, hogy nem kívánok ilyeneket, hogy béküljetek ki, vagy üljetek le és beszéljétek meg, bár ha a cukrászdás megbeszélést ejtenétek meg, süti, fagyi, haboskávé meg ilyenek, akkor szívesen részt vennék rajta, esküszöm befogom a fülem. Viccen kívül, szerintem ha ennyire elmérgesedett a dolog, akkor most jobb ha békén hagyjátok egymást, az idő sokmindenre jó. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ne írhatna ide mind a kettőtök, és mi is reagálhatunk mindkettőtök írásaira.
A véleményem persze meg van a dologról, főleg hogy már kezd tisztulni a kép azok alapján amiket leírtatok, de azt gondolom, hogy ez a Ti dolgotok, persze tőlem nyugodtan megbeszélhetitek itt is, engem egyáltalán nem zavar, de beleszólni nem hiszem hogy jó ötlet lenne. Úgyhogy én azt mondom, hogy megtartom az álláspontomat magamnak és mindkettőtöket szeretném továbbra is itt látni.
Attól függetlenül, hogy nem ismerjük egymást személyesen, szerintem mindenkinek van egy kialakult képe az itt lévő emberekről és mint az "igazi" életben itt is vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus emberek. Vagy inkább úgy mondom, hogy van akit közelebb érzek magamhoz és van akiről azt gondolom, hogy teljesen más mint én, és az életben lehet, hogy soha nem állnék vele szóba. De ez itt egy különleges helyzet, viszont itt sem kell mindenkivel beszélgetnie az embernek, úgyhogy nem hinném, hogy bárkinek is le kéne mondania erről a társaságról.
Na ennyit erről a témáról, szerintem kicsit túl is magyaráztam, de azért remélem érthető volt.
Mondhatjuk, hogy kár vitázni, meg megsértődni, de ettől még úgyan olyan érzékenyek maradunk és ugyan úgy meg fogunk néha sértődni, de ez így is van rendjén, függetlenül attól, hogy jogos, vagy sem. Ráadásul ezek elég relatív dolgok. Viszont egy biztos, hogy jelen helyzetünkben egy jól átdühöngött este/délután után át kell lépni az egészen (nem elfelejteni) és inkább azokra az emberekre/dolgokra koncentrálni, amik most boldoggá tesznek. A többi meg le van sz....va.
Aki meg nem ért egyet velem, az máshogy látja a dolgokat
Na, kiadtam magamból.
Voltam a Babyfun diszkontban, elég fura hely, de vettem egy szoptatós melltartót 1.690-ért, és egy terhesbugyit 690-ért. Ja meg eldobható melltartóbetétet, arra az esetre, ha jönne az előtejem. És rengeteg dolog volt még, csak nem volt nálam több pénz. De ha valakinek nem esik nagyon ki, akkor érdemes megnézni, csak nem kell megijedni a helytől. Inkább egy kisméretű raktárra emlékeztet, viszon tényleg sok minden van, csak kérni kell. Ja és nagyon határozottnak kell lenni, mert az eladó pasi nagyon jófej, de ha nem vagy ügyes,akkor estig szóval tart és nem fogod tudni hazavinni a sok cuccot amit megvettél
Ja, és voltam fogorvosnál, betömték az egyik fogamat. Aztán jövő héten is kell mennem, mert még sok lukas van
Bár tudtam, de azért kár, hogy igazam volt.
Hari 20+4