Na jó, még egyszer...
Sziasztok!
Hari, köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Davallia,
Nem a "csámcsogásról" van szó, csak van aki igen rosszindulatúan csámcsog és a "családtagom".
nem vérrokonom csak a családba került.
szóval én nem véletlenül nem írtam nevet...
De mint a szuper csaj aki sugárzik a "jóindulattól",mint az tudomásomra jutott, az illető gyorsan oldalakat ítr a saját és az én nevemmel a témában.
Meácska!
"megszoktam a párom családját"...ez azért kicsit erős...még ha bajod is van egy-két emberrel a rokonaim közül, akkor sem kellene ilyeneket irkálnod ide, hogy kihasznál a családom...nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi szüksége lehet rád a családomnak...
Több száz kilóméterről azt kell visszahallanom, hogy váltsak nevet a neten, mert timike az enikővel azon csámcsog folyton,-amin csak tud velünk kapcsolatban...
Ennyit arról, ki a szarkavaró...
én sem azért jártam ide, hogy "hülyeségekkel foglalkozzak", de ahogy én aggódtam dolgok miatt, úgy pl. Megann is a toxo miatt.
Akkor kell szerinted Mea aggódni, ha már megvan a baj?Hú de laza
Nem vagy felelőtlen, hát persze...
A bajt jobb megelőzni.
És ha nem lennék veszélyeztetett terhes több dolog miatt (amiket most nem részletezek mert ha már így van ezzel együtt is szeretni kell a várandósságot, ez tény, )
akkor én is vígan ugrálnék, meg minden, így meg orvosi ellenőrzés melett "ugrálok" vígan, mert én nem akarok kockáztatni nyitott méhszájjal esetleges koraszülést meg viszkető,sárga folyás miatt esetleges felfertőződést.
Angelani,
Nem haragudnék ilyesmi miatt!
A mi kis közös ismerősünkre sokminden miatt haragszom, ami tényleg nem tartozik ide, ő meg mártírkodhat itt tovább nyugodtan!
Nem véletlen ismert magára...
Akik a mi családunkban "szartkavarnak" azok pontosan olyan emberek, akik nem tartoznak a családunkhoz vér szerint...
A csaj az unokatesóm felesége...
én büszke vagyok arra, hogy olyan családom van, akikre azért mindíg számíthatok.Én sem szeretem a párom csládját például, szóval ha az unokatesóm felesége (mea) nem bírja őket, megértem. az ő dolga, viszont az kicsit gáz, hogy az én írásaimon röhög a hátam mögött, nekem meg jópofizik...
Na, most már elég csámcsognivalót szolgáltattam a "családi"pletykahálózatnak, Meácskának lesz mivel etetnie a pletyitársait a "családban" ott több száz kilóméterre...legalább lesz más téma is azon kívül, hogy éppen mit vett az internetről vagy a turiban...
Angelani,
nekem is szokott lenni folyásom, de nem viszket, csk néha jön.
Ami nem viszket, nem sárga, nem büdi, azzal nincs is semmi gond, csak kellemetlen.
Van egy teljesen ártalmatlan kúp, CNS a neve és gyógyszerészek készítik. segít! hónapokra megszűnik a folyi!
kérdezz rá a gyógyszertárban!
puszi,
Zsófy
28