Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
RITA!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Allergivizsgálat eredménye az lett hogy:parlagfű,fűkeverék,házi poratka(2féle)+penészgombára allergioás vagyok.Most olyan gyógyszert kapok amit szülés előtt,de vissza kell majd mennem hogy ez jó-e.
Lányom mászni akar... Kép
folyt köv.
vera

KépKép
viranka

Rita, nagyon boldog névnapot kívánok!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Egy vizsgával megint beljebb vagyok, még 2-2 van vissza. Kép
Manókám gyógyul,még a héromnapos lázt sem zárjuk ki, de nem egyértelmű . Kép Voltak kis piros kiütései másfél napig, de nagyon halványan, az is lehet, hogy az antibikára reagált enyhe allergiával, mert miután elkezdtük szedni egyik este, másnap este jöttek ki. Szóval fogalmunk sincs továbbra sem, hogy mi lehetett a gond, de most már úgy néz ki lehet múltidőben beszélni róla!
Probáltam visszaolvasni, de inkább csak átfutottam a sorokat. Van már valami konkrét időpont a talira?

Takker "néni" telefonszáma ime közkinccsé tétetve, annak akit érdekel: /nem szép dolog de a teljes neve nem ugrik be pedig évek óta ismerem../ Timi: 30/6415584. hivatkozatok Jávor Andreára a Dieboldtól.

Mese! Remélem jól szórakozol a hétvégén. Kép Rég voltam disznóvágáson, de nem is hiányzik, ilyenkor egy darabig mindig elmegy a kedvem a malachusitól, pedig a párom nagyon szereti! Kép
Sajnos most nekem kell lemondani a talit, mert a
dokker néni pont hétfő 12-re rendelt vissza minket, és 1/2 1-re nem biztos, hogy odaérnénk a Millenárisra utána... Kép

Rita! BOLDOG NÉVNAPOT kívánok én is! Aranyosak a képek a lánykádról! Kép Jó lehetett a talid Veráékkal!

Anikó! Kép Képeket nem raksz fel a ballagásról és a csokorról? Mail még nem jött át. Manókádnak jobbulást! Szerintem a súlya miatt ne aggódj, mert ő nem egy kis csenevész gyerkőc, talán most hogy már többet mozog, nem rakódik rá annyi...

Orsi! Kép édes! Kép Biciklis képet várjuk! Kép Kirándulás hogy sikerült?

Eszter! Kép Buggyant macsekot kösd láncra, lehet, hogy személyiségzavarai vannak! Kép Ha ugatni kezd, feltétlenül vidd dilidokihoz! Kép

Jerry! Kép Jó hogy van hír rólatok is. Kár hogy apa ilyen sokat dolgozik, legalább megéri, hogy ennyit van távol tőletek? Sokakról a bőrt is lenyúzzák, és mégsem éri meg.. Múltkor ajánlottál valamit az antibigyó utánra az Orsiéknak ha jól emlékszem, de a nevét már elfelejtetttem, valami Pro.., talán? Megírnád? Köszi! Kép

Andrea! A sima gyógyszertárit nem próbáltátok a posira? Mi azt használjuk és irtó jó. Azt mondják, fogzáskor ilyen a babák popija, az egyik ismerősöméknél volt ilyen. Meg esetleg érdemes az egészséges rendelésre benézni, nézzen rá a dokker néni, mert lehet hogy picit gombás is a popója, akkor meg Canestennel lehet kenni.. Persze ezek csak távtippek. Kép

Most muszáj mennem, kicsim felkelt! Kép
Macs
maccs

SziasztokKép

Rita
Boldog névnapot kívánok, így utolsóként!Kép

Lányok
Mindent végigolvastam, de hihetetlen hulla vagyok, így nem biztos, hogy menni fog a reagálás. Ha valakit, vagy valamit kihagynék légyszi bocs!

Jerry
Sajnálom, hogy ennyire keveset vagytok együtt a pároddal!Kép
KakievésKép Én is megküzdöttem ma Gergővel, csak 3x nyúlt bele a kakiba, aztán amíg a kezét tisztogattam, a zoknis lábát tette bele és mellé még küzdött is, mert mostanában nem bírja a paluscserét. Pontosabban a háton fekvést. Ha lehetne ülve cserélni, szerintem semmi gondja nem lenne.Kép

Anikó Drága!
Szegény Bencuska!Kép Jobbulást Neki!
Felállása: szerinted miért nem vagyok meglepve?Kép

Andi
Köszi a gratulát!Kép
Huncut szem: az biztos! Tudnád néha hogy tud nézni!Kép
Kerékpár: igen Karcsi ment vele jó pár kört, Gergő megcsak nézelődött, mintha mindig is ezt csinálta volna!Kép Mondjuk az APukájától örökölhette, mert Karcsi kamaszkorában még versenyzett is, őrülten imád biciklizni!Kép
Képek nagyon édesek a 3 kispasidról!Kép

Vera
AllergiaKép Remélem a gyógyszer hazsnál majd!

Macs
Vizsgához gratula!
Örülök, hogy már jobban van manócskád!
Kirándulás: jó volt, csak megettek a szúnyogok és Karcsi nem tudta lenyírni a füvet, mert elromlott a masina.Kép Gergő tündér volt, pedig egész nap a babakocsi és köztem volt, mert ugye nem tudtam letenni a koszba. Nagyon jól viselte!

Lefordulok a székről.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak most van idom irni. Nagyon szepen koszonom a nevnapi koszontoket. Nagyon jol estek. KépMegtortent az elso fuvagas. Kép Nagyon szep lett. De azert meg nem 100%. Csak hat a funek is idot kell adni mig bebokrosodik. Egesz nap elvoltunk.
Holnap reagalok, mert most faradt vagyok. majd reggel irok. Addig is 4 kep a hetvege esemenyeirol:
Hmmm, de finom a joghurt:
Kép
Probalkozom a bukfenccel:
Kép
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok, kissé fáradt vagyok, majd holnao jövök mesélni.

Maccs, sajnálom hogy nem jön össze a holnap, a legközelebbi alkalom nekem péntek.. feldobtam a labdát!

Rita!
Ez most komoly, már ilyeneket csinál a kiscsaj?!

Képzeljétek, kicsi fiam pát int 3 napja, összehaverkodott az egyik sráccal, neki bármikor int, én meg hiába kérem, rám csak vigyorgott huncutul. Na erre rávettem Regőt (a srácot) jöjjön már oda, hadd fotózzam le Levit. Egyből pázott neki lelkesen! Még ilyet, mindjárt meg is sértődöm :-)

Mászni is mászkálgatott egy ideje, de inkább 1-1 lépés, és vetődés technikával- előre, hátra nagyon megy, de az inkább kúszás. Hát ma nagy boldogan rágerjedt a labdájára, és nagy csapkodva, de odamászott. Aztán a papucsomra! Megtört ajég, nekünk is végünk! Bár már csütikor elmentünk az Ikeába megvenni a rácsot. Éreztük. Én mindig gondoltam, lassú viz partot mos. Bár már a védőnővel beszéltünk, ha hó végére sem mászik, akkor beszélünk, esetleg menjen el 1-1 alkalomra tornára. Nem nagyon tetszett, párom meg ellenezte nagyon, de mondtam is Levinek hogy szedje össze magát, meg is ijedt bizti :-)

Jómúltkor meg az mondta a védőnő,hogy le kell vonni, hogy 3 héttel korábban jött, meg 1 hónapig terpeszbetétes gatyót hordtunk (immel- ámmal), és igy számoljuk a korát. Mostmeg...
Én inkább úgy látom, nyugodt gyermek, nem kapkodja el a dolgokat, ha v.mit túl messze raktam tőle (hogy mászásra csábitsam) rámnézett, majd még el is fordult, jelezve, hogy le vagyok tojva..

Játszóház nekem "hajnali", de felkelünk :-)
9, f10- re szoktunk kimászni az ágyból a reggeli szopi után.. DE valamit valamiért!!!

na tényleg megyek, már igy is sokat irtam
jóéjt

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Szep jo reggelt!

Gyonyoru az ido! Kép

Aniko: en fel tudom vallalni,ha idejottok hozzam. Persze ez attol fugg mennyi ember. Kép Igy lenne a legegyszerubb, csak van aki nem tud ide jutni, mert nincs autoja, igy meg kerdeses. Ballagas. Kép fenykepek? Kép

Andrea: Sajnalom, hogy nem tudsz jonni a talira. Egy nap nem tud valaki elmenni Marciert? Davidnak a kaki ebed kozben vagy utan, az nem az akkori etel. Kép Lili is szokott ebed utan kakilni, de mindig az elozo napit. David gyonyoru. Megneztem a kepeket. De Balazs azzal a hajaval! Kép

Jerry: orulok, hogy irtal. Mi is tudnank menni hozzatok.. Kép

Vera: eleg nekem ha 1 megasra lekicsinyititek a kepeket es azt kulditek el. A 3M tenyleg nagyon nagy. De miert nem allitjatok at a masinat? Eleg lenne masfel megas kepek is. Allergia. Kép Hat igy nem lehet konnyu. Kép

Macs: Orulok, hogy jobban vagytok. Kép Vizsga. Kép

Mese: Lili igen probal bukfencezni. Magatol meg nem tudja atlenditeni magat, de amikor en segitek ebben, hatalmasakat kacag. Kép De ezt a pozt magatol csinalja es eleg gyakran. Kép Tegnap probalt motorozni is azzal a kis muanyag motorral, de meg nem ment neki, csak rault. Kép Viszont nagyon elvezte ahogy en tolom. Kép

Tegnap voltunk a baratnomnel ahol a 3 kislany van, beleertve Zsofikat es van nekik a kertben egy jatszohazszeruseg. 2 nagy szines sator osszekotve egy kukaccal, amin at lehet kuszni. Kép Hat ez fergeteges volt. Lili eszmeletlenul elvezte. Ugy maszott a lanyok utan, hogy csak dolt belole a nevetes. Kép Egesz nap a foldon volt a fuben, jatszott a lanyokkal, labdaztak es hintaztak. Nagyon elvezte. Kép De maniaja a kutya. Nekik is van 2, egy Golden meg egy Labrador retriever, szoval igazi kedves kutyak, de azok is el vannak keritve. Lilit ez nem akadalyozta abban, odamaszott a keriteshez, felallt es atdugta a kis kezecskejet es simogatta a kutyakat. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Tenyleg! A legfontosabbat nem irtam. Kép
Kicsi lanykam, ugy gondolta, hogy nagylany lesz es abbahagyta a szopit. Penteken ereztem, hogy mar nem olyan elvezettel szopik. Tegnap meg mar szinte nem is kellett neki. Igy mi 11 honaposan abba hagyjuk. Helyette kap tejecsket reggel es este amit imad. Azt hittem, hogy lelkileg ki leszek, de nem. Az ejszakak azota ezerrel javultak, hogy mar tejecsket is kap.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Es ime egy igert kep a kert fuves reszerol, meg egy kicsi resze baloldalt a sziklakertrol. Bar eloben sokkal szebb. A kep a reggeli fenyben keszult. A napocska pont a haz mogott van. Kép
Kép

Rita

Kép
Kép
trita

<font color="808080">Maccs!

Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de ha nem baj, akkor válaszolok. Protexin Restore a neve, annak, amit keresel. Itt bővebben olvashatsz róla: http://www.vitaminkosar.hu/termek/protexinrestore/

A mi patikánkban 3690.- Ft. Ebben 15 tasak van. De ekkora gyerekeknek egy napra egy tasak kb. az adag.

Üdv:

Zita</font>
pzita

SziasztokKép

Nem tudom meddig jutok az irományommal, mert sok mindent akarok, ráadásul fotók is vannak, de még kicsinyíteni kéne...szóval nem egyszerű. De holnap még ennyit sem jutok majd ide, nap közben nem lesz időm, este meg koncertre megyünk! Most fogjuk először itthonhagyni Gergőt este!!! Anyukámmal lesz, remélem jól fogja bírni, hogy nem leszünk a közelben és azt is remélem, hogy Anyukám is bírni fogja, ha esetleg rázni kell a kicsi sejhaját.Kép

Az első, amit írni akarok, hogy ma szopigondjaink voltak.Kép Már a hétvégén és kihagyott 1-2 szopit, de a melegnek tudtam be. Evett főzeléket és utána nem szopizott, de ez még nem volt gáz, mert már elég nagy, hogy esetleg 1 szopi elmaradjon. Ma viszont reggel azzal indított, hogy a szokásos időben, 8 előtt nem kellett Neki a cicim! Bekapta, kiköpte. Megint bekapta, rámnézett és kiköpte.Kép Kicsit még próbálkoztam, aztán mikor már kezdett mérgelődni, akkor békénhagytam. elmentünk elintézni az útlevelét, majd mikor hazaértünk és kb 1 óra után felébredt az alvásból, akkor evett gyümit. Eljött az ebéd, evett kb. 1,5 deci főzeléket, gondoltam tuti fog szopizni, hát megint ugyanaz! Hozzá kell tennem, hogy mindez a jobb cicimmel történt mind a kétszer, ennek majd a későbbiekben lesz jelentősége! Felhívtam a védőnéninket, aki mondta, hogy délután benéz. Bevásároltunk, majd mikor hazaértünk jött is a védőnéni. Már épp idő volt, így mondtam Neki, hogy próbáljuk meg a szopit, nézze meg mi történik, erre Gergő szuperül rácuppant a cicimre.Kép Ez már a másik volt, mert a jobb mellem ebéd után muszáj volt lefejni, annyira tele volt, így most 180 ml ott csücsül a hűtőben, legalább holnapra van egy kis vésztartalék.Kép Na, este fürdés után nagyon kíváncsi voltam, mert borult egy kicsit a délután, így elcsúszott a fürdés, ráadásul nem is kapott semmit este sem, így gondoltam biztos éhes és rendben lesz a szopi. Megint a jobb cici jött, és megint nem kellett Neki!Kép Megmelegítettem egy kis lefejt tejcsit és Gergő életében először cumisüvegből ivott, amit még soha nem volt hajlandó (igaz jó régen próbáltuk!Kép), de csak pár kortyot adtam Neki, aztán megint megpróbáltam a cicit és olyan furi dolgot csinált! Megint nem kezdte el szopizni, de miután másodszor is a szájába dugtam, nagyon óvatosan kezdte el szopni, mint aki azt hiszi, hogy ez nem is cici, és mikor rájött, hogy az, akkor már rendesen szopizott! Viszont csak 1 ciciből. A védőnénink is a fogára gyanakszik és én meg már szinte 100%-ig meg vagyok győződve, hogy az az oka! Be is kentem Neki Dentinox-al, mert iszonyúan rág, meg szívja be az alsó ajkát.

Na, a másik sztori, hogy ma elmentünk bringázni este 6-kor és Gergő szépen elaludt a biciklin!Kép Ült mögöttem és egyszer csak nekidőlt a fenekemnek és elaludt! Van fénykép is, úgyhogy most elmegyek kicsinyíteni és mindjárt felteszem.Kép
Szóval e miatt borult az esténk, mert 6-7-ig aludt, így fél 9-kor fürödtünk és csak 9 után aludt el, nagy nehézségek árán.

Mindjárt hozom a fotókat!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Zita Tyúkanyó!
Olyan rossz, hogy ilyen ritkán és csak ennyire jössz! Jól vagytok? Írj pár sort magatokról!

Puszika
Orsi

avocado

Előre is bocsi, de sok lesz, mert a régen ígért képeket most hozom egyszerre! Akinek gondot okoz a letöltés, attól ezer bocs!

Első babaúszáson:
Kép
Kép

Ez a vendégszoba:
Kép
Kép
Kép
Kép

FiókhúzogatásKép
Kép

Ez a dolgozó (Karcsi műve!)
Kép
Kép
Kép
Kép

Ez pedig a mai biciklin alvásKép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

<font color="aa00aa">Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést Orsi. Igazából semmi extra nincs velünk. Éljük a háromgyermekesek kicsit sem unalmas életét. És mivel végre az idő is jó, így az őrült nagy telkünk is szolgál elég sok munkával. Ennek eredményeképpen, van hogy két napig nincs bekapcsolva a gép.

Réka már elmúlt 11 hónapos. Súlyát és hosszát ne kérdezzétek, mert márciusban mérték utoljára. Kb. egy hónapja hajlandó anyatejen kívül egyéb élelmet is magához venni. Amit lehetőség szerint, hacsak a kaja tulajdonságai meg nem kívánják (pl. hús), nem szabad neki pépesíteni, hanem darabosan kell adni, és ezt a nyolc fogával ő aprítja. A nagy kedvenc a köles-buláta. Kb. napi fél deci vizet is elfogyaszt játékképpen, de legalább ügyesedik a pohár-ügyileg. A bútorok körül, azokba kapaszkodva, remekül közlekedik állva, egyébként négykézlábazik. Nemes cél érdekében, ha a céltárgy nincs két lépésnél messzebb, akkor azt már kapaszkodás nélkül is megteszi állva. Fő szórakozás az ágyra felmászás, amivel valószínűleg a sírba tesz egyszer, mikor ugrok utána és szívrohamot kapok. Imád kinn lenni. A fűben térdkímélő üzemmódban mászik. A szókincsünk apa (ezt mondja a legszebben, leghangosabban), Ádá (ez Ádám álneve) és hoppá szavakban merül ki, meg persze némi halandzsában, amiben időnként azért az anya szót is ki lehet venni, persze nem olyan tisztán, mint Apát.

Ádámot és Csillát felvették az oviba. Így ősztől járni fognak. Ehhez persze még jó sokat kell társadalmi munkáznunk, mert másképp nem tudják majd befejezni a két új csoportot. Õk már nagyon várják a dolgot. Én még nem tudom, hogy örüljek-e vagy nem. Azt hiszem, hogy nem biztos, hogy egyszerű dolga lesz az óvónéninek Ádámmal. Ma például felvilágosított, miután képes voltam azt mondani, hogy a fogrontó bacik szétrágják a fogát, hogy nem jól tudom, mert savat csinálnak, és a sav marja szét a fogat. Csilla ma kapott oltást, amit hősként viselt. Fő kedvtelése a "keressünk újabb tárgyat az udvaron, amit aszfaltkrétával be lehet színezni". Ennek eredményeképpen rendszeresen az éppen használt színben pompázik a keze, és a ruhájának egy része.

Röviden, jól megvagyunk. Apa sokat dolgozik, én meg pátyolgatom ezt a három emberpalántát.

Üdv mindenkinek!

Zita</font>
pzita

Sziasztok! Kép

Végül is senki nem írta meg, hogy mi a tali pontos időpontja.. Pls!

Mese! Labda repül, de fejen talált, mert sajnos pont pénteken fogok 10:30-13:30ig szigorlatozni a fantasztikus szép és érdekes operációkutatás és informatika tantárgyakból Kép Ez nem akar nekünk összejönni Kép Ne aggódj a mozgás miatt, ha egyszer elkezdi már le sem lehet majd állítani! Kép

Rita! Klassz lehetett a sátor Kép Bukfenc Kép Szép lett a kert, nagyon hangulatos! Kép Kutyusokkal azért vigyázz nagyon, az ismeretségi körünkben most húsvétkor történt egy nagyon csúnya baleset: a család németjuhásza, aki korábban mindig legelöl futott és jelezte, hogy a baba felébredt, olyan csúnyán megtámadta a gyereket, hogy másfél gyermekintezív és többször műtét és plasztikázás következett. A kétéves kislány arca mindörökké ilyen marad. Pedig az a kutyus tényleg kezes volt, de egy pillanatra nem néztek oda, a kislány csinált valamit, ami nem tetszett neki, és az állat nem fogja megérteni, hogy ez még csak egy pici lány, nem tudja, hogy nem szabad a szemébe nyúlni, támad.. Szóval óvatosan, főleg a szomszédok "ismeretlen" ebjeivel. Ha valaki, hát akkor én igazán imádom az állatokat, de a baba egészsége sokkal fontosabb.
Egy kis elrettentés: Zsófika a kutyustámadás után "gyógyultan"
Kép

Zita! Dehogy baj!!! Sőt nagyon köszönöm szépen ezért írtál!! Kép Azért jó húzós, de azt hiszem, kipróbáljuk, mert Lilinek még a popija is gombás lett az antibigyótól Kép

Orsi! Remélem jól telt a koncert! Kép szopissztrájk: ha csak egy mellnél van, az lehet a füle, Lili is ezt csinálta, amikor most fájt neki! Próbáld meg hónaljtartásban is, akkor nem nyomja a fülét szopi közben, nálunk ez volt a megoldás. Azért ha nincs láza nagy gond biztos nincs a fülével sem.. Kép
Babaúszást mikor kezdtétek? hova jártok?
Klassz lett a dolgozószoba! Kép Édes, ahogy a bringán alszik a manód! Kép

Jó éjt, léptem!
Macs
maccs

Sziasztok!

Megint jo idonk lesz. Ma jon egy baratnom hozzam kisfiaval. Biutosan jol fognak jatszani Lilivel.

Orsi: Gergo tunemenyes. Ahogy a bicikliben elaludt! Imadom! Kép Ami a szopit illeti, szerintem is a fogzas lehet az oka, mert ugye koztudott, hogy a cicin valo szopizas jobban igenybe veszi a baba kis szajat, mint a cumi szivasa. Igy talan ez utobbival nem faj annyira a foga. Javult a helyzet azota?
A furdos kep is nagyon jo. Latszik, hogy Gergo elvezte. Kép

Zita: De jo, hogy irtal! Kép Orulok, hogy jol vagytok. Ha nekem is 3 gyerekem lenne, tuti, hogy csak annyi idom lenne mint neked. Ez biztos. Nalunk is nagyon sok a munka a kertben, de imadom csinalni es jot is tesz. Viszont ha egyedul vagyok itthon, akkor csak akkor tudok kerteszkedni, ha alszik a Lili.

Macs: Talirol meg nincs idopont. Most meg csak erdeklodtem, hogy ki jonne es kinek mikor lenne jo. Nalunk is megtarthatnank, csak nem tudom ki tud ide jonni hozzam. Ha jol emlekszem neked sincs autod. Igy inkabb megszervezem az Allatkerti babahazba. Rambizzatok az idopontot? Olyan 3 het mulva? Es akkor mindenki tud alkalmazkodni hozza.

Kutyatema: Tenyleg elrettento a kep. Nagyon sajnalom Zsofikat, de azt kell mondanom, hogy nem a kutya es nem a gyerek, hanem a szulok tehetnek rola. Nagyon nagy felelotlenseg volt a gyereket a kutyaval egyutt hagyni. Az hogy kezes a kutya es jelez ha a baba felebredt meg nem jelent semmit. Ezt mind csak a gazdajanak teszi. A babaval, gyerekkel meg kell ismertetni, meg kell neki mutatni es meg kell nevelni, hogy nem uralkodhat a gyerek felett. Mas az ha gyerekkel "jatszana". Ahhoz kulon adottsag kell. Ha nem szabad a szemebe nyulni mindig tamad? Ez nem normalis. Egy kiegyensulyozott kutyat ez nem zavarna. Ez a nemetjuhasz nem labilis idegzetu. Igy nemcsak a gyerekre, hanem az emberre is veszelyes. 18 eve foglalkozom kutyakkal es nekem is volt nemetjuhaszom. Eppen azert vettem Golden retrievert, mert nekik sokkal nyugodtabb es turokepes, gyerekbarat termeszetuk van. Lilit sose engednem egy nemetjuhaszhoz, ugy mint ezt a kislanyt, max. egy kis simogatasra ha en is ott vagyok. Aposomeknak is van nemetjuhaszuk, mindig el lesz zarva a kennelbe, ha Lili kint lesz. Az a kutya mar vegkepp nem megbizhato. Biztos van kiveteles nemetjuhasz, de en nem tartom oket es sok egyeb mas fajtat gyerekek melle valonak. A gazdanak ismernie kell a kutya adottsagait es turokepessegeit. Ha egy kicsit se labilis a kutya termeszete, vigyazni kell vele. Az en kutyaim a kornyekbeli gyerekek kedvence. Amikor atjonnek, vagy kiviszem a kutyakat, lovagolnak rajtuk, tepik a fuluket es birkoznak veluk. Hihetetlenul elvezik. A retriever kifejezetten erre valo fajta. Nem orzo-vedo, nem hazorzo, de a gyerekek legjobb baratja. A visszamaradott beteg gyerekeket is ok gyogyitjak a szorakoztatasukkal. Persze ezek kozul is vannak kivetelek, de a gazdanak ismernie kell a kutyajat. Nagymamam meselte, hogy mikor kicsik voltunk, volt egy boxeruk, aki egyik nap sirdogalt a szobaban. Nagymamam berohant es azt vette eszre, hogy a tesom tuvel szurkalja a hereit. Kép A kutya ott ult es sirt, de nem csinalt semmit. Ez nem kovetendo pelda, csak leirtam, hogy elofordulhatnak ilyen esetek, amikor a gyerek a kutyaval el egyutt. A kutya tudta, hogy a gyerek tabu, nem szabad bantani. Ez a jo kutya.
Mar irtam a kutya ujsagban is cikkeket a retriever fajtarol. Kép
Na, jo hosszu voltam. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Mégiscsak idejutok, de csak pár sorra, főleg, hogy kis gézengúzom itt matat mellettem, lehet hogy mindjárt kikapcsolja a gépet.Kép

Zita
Örülök, hogy írtál!Kép Abszolút megértem, hogy nem jutsz a géphez 3 gyerkőc mellett! Viszont ha mégis és van 10 perced, akkor írj, mert jó hallani rólatok!
Rékához gratula, nagyon kis beszédes.Kép Gergő még nem egyértelmű, igaz mi azért belemagyarázzuk az Anya és Apa szavakat.Kép

Macs
Azóta szerencsére szopizik rendesen Mókuska!
Koncert: remélem jó lesz, ma este megyünk.
Úszás: ez volt az első alkalom. Elég későn kezdtük, de a csaj szerint még megvan Gergő reflexe. Igazándiból azért szeretnénk járni, mert augusztusban megyünk a Balatonra és azt szeretném, ha addigra tök természetes lenne Neki a víz.

Na, eddig tudtam írni, mert Gergő már nem hagy.

Majd jövök.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi, nagyon jók a képek! A biciklin alvás egyszerűen halálos! Párod nagyon ügyes hogy ilyen bútorokat tud csinálni. ÚszásKép Apa és fia nagyon hasonlít egymásra. Az én férjem is versenyszerűen kerékpározott "fiatalkorában" (5 évvel fiatalabb nálam), kiegészítő edzése a kori és görkori volt. Marcit már meg is tanította korizni, görkorizni is szoktak.
Jó szórakozást a koncerten!

Rita, ügyes a lányod! Érettebb a koránál. SzopiKép De jó hogy említetted, nekünk is van is sátrunk, tavaly a fiúkat nem érdekelte, hátha Dávidnak tetszeni fog. Kert szép lett, a férjem a hétvégén fűnyírás közben ismét levágta az egyik locsolófejet. Immár harmadszorra egy év alatt. Drága fűnyírás volt.

Macs, gratulálok a vizsgádhoz és egy kalappal péntekre! GyógyulásKép

Mese, nemsokára szaladni fogsz utána! Szeretem amikor ijesztgetik az anyukákat hogy valami baj van a gyerekkel. A gyerekek nem fejlődnek ugyanabban az ütemben.

Anikó, hogy vagytok? Nem tudom Te hogy vagy vele, de Marcit már alig bírom rávenni hogy megírja a leckéjét, állandóan a kertben akar rohangálni. Ami persze természetes gyermekei reagálás, nagyon várja már a tanév végét. Szerencsére holnap sportnap lesz és jövő héten 3x is mennek kirándulni. A héten meg felmérőket irogatnak. Gergő hogy van?

Ma voltunk dokinál, Dávid 78,5 cm és 9040 gramm. Kapott HIPP ORS 200-t és Normaflore-t a hasmenésére és egy krémet a popsijára, mivel már gombás is. Tejterméket továbbra sem lehet bevezetni, tejmentes ételeket kell készíteni neki továbbra is. Egy hónap múlva kell visszamenni, lehet hogy el kell menni allergiavizsgálatra is. Napok óta nagyon nyűgös, csak rajtam érzi jól magát, vagy ha játszik is mindig ellenőrzi hogy ott vagyok-e mellette. Vasalnivalóval több napja szemezek, főzni alig tudok a többi fiúnak. Szerencsére ma anyukám csinált ebédet Balázsnak, különben vajas kenyeret kapott volna.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Rita! Leges-legutolsóként is boldog névnapot kívánok!
Merre felé laktok? Ha létrejönne tali, akkor esetleg fuvarozhatok is, ez ne legyen akadály! Igaz egy mama és egy baba fér el, de csak több a semminél!Kép

Orsi!
Szépek a képek! Minden elismerésem párodé, tényleg szép lett a bútor!
Ha már bicikli... Milyen ülést érdemes venni?
Láttam olyat, ami a nyereg rúdjához van rögzítve, de ránézés alapján nem túl bizalomgerjesztő. Tudnál tanácsot adni?

Anderea!
Lehet hogy írtad és figyelmetlen voltam, de mi baja Dávidnak?

Szia Zita!
Ha jól emlékszem mi még nem "találkoztunk". (bár mérget nem veszek rá)
Jó olvasni, milyen az élet 3 csemete mellett! Úgy tűnik zajos, de nagyon vidám!

Vasárnap voltunk az Állatkertben! Olivérnek nagyon tetszett! Jó sok embert megleptünk a háti hurcigánkkal, főleg, hogy 205cm magas emberem hátán utazott a kislegény! Persze kommentálta a dolgokat a kis kappan hangján, mire többen keresték a hang forrását babakocsi magasságban...aztán amikor kb 200cm-en megtalálták....Kép szóval elég sok teáscsészeszemű sétálóval futottunk össze!
A játszóházat már nem volt időnk megnézni, mert így is 3 órát caplattunk, és párom egyébként sem állatkert-fun!
Tegnap is meggyűrtem Manókám! Kikában voltunk hálózsákért, majd még az Örsön is barangoltunk. Pont fürdésre értünk haza. Még ma is nyögte! órát aludt déltől!
Muszáj kicsit megedzeni, mert júni közepén indulunk autós-sátras túrára. Az a biztos, hogy az esti rutint tartani fogjuk, hogy legyen valami megszokott is a sok ismeretlen közepette! De hogy hogy fogunk aludni... Apa biztosan jól, tán még ágyúra se, nemhogy gyereksírásra! Én viszont minden kis szöszre, pedig van köztünk két behajtott ajtó és egy folyosó. Egy sátorban valószínűleg kuvikolni fogok 3 napig!

Most csattogok vasalni!
Mindenkinek szép estét!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hello!

Na szép, Maccs, te menekülsz?! :-)
Gratula a szép teljesitményekhez, ha pénteken megbuksz, kapsz nagyot a buksidra! Majd szólok Lilidnek, hogy üssön! :-) Na szóval hajrá, ügyes légy!
Buksiról jut eszembe, ma sapi nézőben voltunk, mert amit jómúltkor vettem neki, a mosásban összement, meg a gyermek is nőddögélt. Szóval Kenguruban semmi, C&A- ban semmi, végül drága Brendonban tünemény, irtó drága sapikat találtam. 5 kedvenc lett közülük, ha megvehettem volna mind.. de azért szerintem túlzás elkérni 3600 Ft- ot egy kis sapiért! Jó, volt 2200- ért is, meg még olcsóbbért mini méretben. A szivem szakad, mindegyikben olyan szivdöglesztő volt a kispasim, és mindegyik zsinórját úgy kellett megmentenem a nyáltól. imádja eszegetni a sapi zsinórt..
Bukósapi: láttam 6000- ért otthoni kis bukót, direkt a mászós, felállós korszakra. Egász kis puhának nézett ki, mármint a boritása. Ha v.kit érdekel..

Rita!
Én lehet hogy nem is kivántam b.névnapot, csak olvastam, tehát én is én is!
Fuvarozni én is tudok, bár az időre érkezéssel hadilábon állok..
Kertetek szép, én is vágyom rá..

Orsi!
Férjed ügyes! Biciglin alvás csúcs! Ha egy gyermek fáradt, nincs semmi akadály! Honnan tudta a csajszi, hogy megvan még a reflex? Mert nekem azt mondták, már tuti nincs meg, de ki nem próbálja. Max. a 3. alkalommal, addig szeretgesse a vizet. A szopizás nálunk is gázos volt,mikor beteg lett, ha még emlékszel, nem volt rég, annyira rossz érzés, nem?!

Ja, Rita, hányszor szopizott a lánykád? Ha radikálisan megvonod, nem fáj a cicid? Mi 4szer szopizunk, szeretném csökkenteni, de nem hagyja. Szerintetek melyiket hagyjam el, a gyümi utánit (11 h körül), vagy a délután 5 órásat? Mi ősszel kistesó projectbe kezdenénk, de még meg se jött. Nyugtasson meg v.ki, hoigy neki se!
mi van ha nekem épp totál gátol még az 1 szopi is?!

Eszter!
2 m magasban egy gyermek :-) hát, ténylg megnézni való! Sátor, hű, sok sikert! talán melletted nem lesz gond az alvás. Nekem a hotel kiságyában nem volt hajlandó elaludni, bezzeg mellettünk, de a sielésnél a háziak rendes kiságyat adtak (fa) és az tök olyan volt, mint otthon, nem is volt gond.
A kikában milyen hálózsák van, ha megkérdezhewtem?

Andrea,
Nálunk vasalnivaló szemez velem, de háritok. Mig a férjemnek elfogy az inge.. Nekem is kellene már mennem a dokinénihez, kiváncsi vagyok a súlyára, Dávid szépen fejlődik!

gyorsan elküldöm
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Rólunk:

Hétvége érdekesen alakult, a tanyára vezető utat elöntötte a viz, igy nem lehetett rajta menni, viz alatt volt, máshol vágtuk a disznót, egy műhely- garázs féleségben. A körülmények egy babásnak nem az igaziak voltak, de túléltük. A szálláshelyen irdatlan sok szúnyog, meleg, a srác, aki intézte, azt mondta, tiszta szállás, de csak miattunk tettek be fűtőtestet, ami mire felmelegitette aszobát.. az ágynemű nyirkos volt, hideg, mosdó nincs,csak tusoló, vele szemben wc, és ez a rész függönnyel leválasztva. (nálunk nem volt, igy lenyúltuk egy másik szobából) ja és kiraktuk az asztalt, hogy a babaágy beférjen. Lépni már nem lehetett. Volt szó panzióról is, de gondoltam, ha igy együtt vagyunk, elég ez is. Hát 1 éjjelt birtam, alig aludtam, a pasik f4- kor jöttek a kocsmából, Levi 3- kor keltett.. gondolhatjátok. Szóval én nem vállaltam be a 2. éjjelt, Levi fürdetése is kétes lett volna, nekem se volt gusztusom ahhoz a tusolóhoz. Szombat este hazajöttem (erőltetett menettel 2 óra szinte végig autópálya), Levi pancsi, anya pancsi, nyugodt alvás, anyunagyit odarendeltem reggelre, 10- kor elindultam visszafelé férjemért meg a hugomért. Fárasztó volt, de igy jobb volt nekünk.. Férjecske meg büszke volt rám, hogy igy meg tudtam oldani. Hoztunk egy csomó húst, már a mélyhűtőmben csücsülnek, kockázva, szeletelve és/ vagy panirozva. A kolbász csinálás elmaradt, a belevalót felkockázták, aztán szép lassan mindenki átjött Levike kispokrócára a nagy fűbe (mező szélén voltunk), mert ott le lehetett pihizni, meg napernyőkkel árnyékot csináltunk. A vége az lett, hogy nem csinálták meg se a szelet húsokat, se a kolbikat, mert ugye sokat ittak előző nap, és elfáradtak :-)
Levike pokrócán a mászni való hely egyre kisebb lett, mert mindenki odatette kezét- fejét. Vicces képek születtek. A nem normálisak két féle hülyéskedést csináltak: 1. a véres kezükkel a másik arcát, nyakát kenték össze 2. fűvel etették egymást, meg a ruciba került. Én védve voltam, Levike miatt nem vetemedtek ilyenekre, de nagyon nem is birom az ilyet.. disznóvér..fúúj. meg az a mosakodási lehetőség.. Na a bugyimba egyszer került azért fű, fél óráig tisztitottam...
Igy utólag jól éreztem magam, de tényleg nehéz babásan elmenni ilyen bulikra. Arról nem is beszélve, hogy szombaton is mentek este kocsmába, tehát maradhattam volna kuksolni a szúnyogokkal.
A tapasztalat megvan, ennél jobb szállás kell!

Ma voltam vásárolni, c&a- BAN VAN 3 az egyben csomagban 1590- ért rövid ujjú body, ajánlom figyelmetekbe. Ja, és 690- ért tünemény kis polók..
na tényleg megyek aludni

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Meske!

Az az igazság, hogfy valószínűleg egy idő után mindenki jót fog aludni a sátorban, csak én fogok felugrani minden kis moccanásra!
Mi is kísértük Apáékat síelni és úgy is jártam. Volt kiságy, bár fele akkora mint az itthoni, de talán a fűtés volt ami nem hagyta aludni csemetémet. Otthon elég hűvösben alszunk 20 fok alatt, itt meg ment a radiátor ezerrel! De csak az első este!Kép
A másik, azért ugráltam, nehogy felkeltsük a többieket, ezen két fenti ok pedig remélhetőleg most nem lesz aktuális, így reménykedem ,hamar összeszokik a kis csapat!Kép
De itthon jól kipihentem a telelést!Kép

Nekem most van az első tisztességes, így ez már nem gátolja a babaprojektet.
Szerintem nem lesz gond ha még szopizik, hiszen hallottam nem egy olyat, hogy még pocakkal is szopizik a nagyobbik, és semmi gond!
A lényeg a ciklus, hiszen az az alap!Kép Ahhoz viszont lehet, hogy -1 szopi is elég. Talán pont a 11-es.

szép kis hétvégétek volt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Majd írok bővebben, de még ebédelnem kéne és kisfiam nem nagyon hagy.Kép

Rita
FONTOS!!! Remélem olvasol ma, mert Karcsi megint lebetegedett, csupa takony szegény, így nem nagyon merem bevállalni, hogy holnap gyertek, nehogy Lili megkapja! El tudjuk halasztani a jövő hétre?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Voltunk ma a Cora-ban Lilivel. Ugyanis elmegy egyik legjobb kolleganom, akit en tanitottam be a munkamra. Kollegaim nagyon orultek. Rendkivul sokat babaztak es Lili nagyon elvezte, hangosakat kacagott. Ugy kifaradt, hogy hazafele 1 perc alatt elaludt a kocsiban es ugy tettem be az agyaba, hogy fel se kelt. Szinte beajult, ugy ki volt faradva. Kép Vettem medencet Lilinek! Kép 3100 Ft. 165x165 cm es van napfenyvedo teteje. Kép Nagyon klassz, az ara is szimpatikus volt.

Orsi: Persze olvasok. Kép Okes. Semmi gond. Akkor elhalasztjuk a talalkozot. Koszi, hogy szoltal. Karcsi sokat betegeskedik mostanaban. Kép Nem kene neki immunerositot szednie? Ferjem is azt szed (Ginseng) es nagyon jol van tole. Azota szedi, mikor egyszer Lili 1 honapos koraban olyan beteg volt, hogy kerulnie kellett a kislanyat. Ez nem tetszett neki, igy azota szedi a ginseng-et es azota nem volt beteg egy kisebb nathat kiveve!

Andrea: Biztosan tetszene Davidnak a sator, de szerintem csak akkor, ha megoszthatja masokkal a jatek izgalmait. Lili is csak a lanyokkal ment bele, egyedul nem igen erdekelte. Eszmeletlen szep meretekkel rendelkezik David. Kép Lili is tegnap volt es 75 cm es 8600 gr. Mar az is nagy szam, hogy 400 gr-ot hizott egy honapban. Kép

Eszter: Mi Göd-on lakunk. Jo magas a ferjed. Kép Az enyem csak 196 cm. Kép Koszonom a jokivansagot. Kép

Mese: Neked is koszonom a jokivansagot. Kép
Nagyon bator voltal, hogy ugy bevallaltad a hetveged egy pici gyerekkel. En nem hiszem, hogy meg tudtam volna csinalni. Kép Bar en nem is vagyok a disznovagasok hive. Kép
Talirol majd mindenkit ertesitek. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Az alabbi szemelyektol kernek szepen egy telefonszamot es egy e-mail cimet a cimemre: rjeney@cora-h.hu vagy sms-ben: 06203137384
Aniko, Andrea, Timi es Eszter!

Koszonom szepen Rita

Kép
Kép
trita

Eszter!

Most vettem eszre, hogy neked kedden volt a nevnapod. Isten eltessen Nevnapod alkalmabol! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok

Most nem nagyon fogok írni, mert eléggé kivagyok.Kép Gergő ugyanis belázasodott, popsiban 38,7-et mértem.Kép Nem tudom mi lehet, mert nincs különösebb tünete, egyedül a fogzás, de az ezerrel. Szerintetek attól lehet ilyen magas a láza? Mindenesetre Rita így aztán tényleg jó, hogy nem jöttök, ki tudja mi baja Mókuskámnak?Kép

Rita
Ginseng tippet köszi, kipróbáljuk!Kép

Mese
MÉg én sem menstuáltam, megnyugodhatsz!Kép
Reflex: abból gondolja a csaj, hogy amikor a fejére csorgatja a vizet, akkor nem vesz levegőt, meg úgy is csinál. De persze ettől még lehet, hogy már nincs meg Neki. Természetesen mi sem merültünk, meg egy darabig nem is fogunk és sajna úszni sem most a betegség miatt.Kép

Eszter
Utólag is boldog névnapot!Kép
Ülés: mi az Auchanban vettük és ez a csomagtartóra szerelhető. Nekem ez stabilabbnak tűnik, igaz itt nem látom a gyereket, de a párom igen, így nem gond.Kép Amit néztünk: a hátánál is van párna, így nem nyomja, a lábrész állítható, így ha majd nő, akkor is jó lesz, és van kapaszkodója ( a másiknak, amit néztünk, annak nem volt!), ami miatt még biztonságosabbnak gondolom, mert sehogy nem tud kiesni, még ha valahogy ki is bújna az övből, de mondjuk nem tud.Kép Az ülés különben akkor akcióban volt 3900, de a bukó az 5000 volt egy bicajosboltban. Állítható, így az is jó lesz még egy darabig, ha nő akkor is.

Bocs mindenkitől, de most ennyi ment, kivagyok.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapit!
Ha összement a kép akkor mutatom hogy köszöntött a két lelkecském!Kép

Orsi!
Köszi a tippet! Õszintén megvallom, nekem az az egy nyomorom van, hogy mi van ha elesek????
Õrület tudom, de bármit megnézek mindig az az első, hogy milyen balesetet lehet vele szenvedni!
Agyrém. Télen azon agyaltam végig, ha megcsúszom a kereszteződésénél, kilököm a babakocsit az autók elé! Nesze nekem mindennapi hoorortúra!
Röhej, mert egyébként sosem voltam ilyen!
Szerencsére amióta lovagolok, ott már nincsenek mumusok! Kicsit kikapcsol. Bár már ez sem tart sokáig.... de majd két év múlva!!! Le sem vakarna a nyeregből!KépKépKép

Megyek képet kicsinyíteni!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

<font color="0077aa">Meske! Kérésed parancs. Megnyugtatlak. Kép Nekem sikerült több mint öt évet vérzés nélkül töltenem. Mindez idő alatt született a három gyermekem. És a második és a harmadik pocakos korszakot is végigszopizta az éppen aktuálisan eggyel nagyobb. Csilla pl. még átlag ötször szopizott mikor Rékával az első trimeszterben voltam. Szóval sem a vérzésmentesség, sem a szopizás nem feltétlenül akadálya a kistesó-projektnek.

Üdv:

Zita</font>
pzita

A topic első egyéves Anna babájának nagyon boldog születésnapot!!!!!!!

Szilvi
lino

Sziasztok LÁnyok!

Én is eljutok egyszer ide. Olvasgatlak majdnem minden nap, de írni nem tudok nagyon. Napközben a Bitang miatt nem, este meg már fáradt vagyok.
Voltunk szemészeten, végül Pestre az I-es szem.klinikára vittem. Nem bántam meg döntésemet. Annyira kedvesen, odafigyelve nézték meg. Vizsgálták fénytörési hibára, kancsalságra, szemfenékre, dioptriaeltérésre...mindent rendben találtak. 2,5 éves korában kell visszavinni, addigra meg kell vele tanítani kis ábrákat, mint pl. kacsa, ház...kaptunk egy lapot, azt kell majd neki felismerni.
Voltunk neurológián is. Ott is mindent rendben találtak, és már nem kell többet vinnem. Most már teljesen normál babamá van, akit nem kell havonta orvoshoz cipelni. Furi érzés, hiányérzetem lesz.Kép

Én nem tudok menni talira, nekem messze van. De azért majd csináljatok képeket, és tegyétek fel. Jó?Kép

Megyek megnézem a bitangot, mert ordít, és puffanásokat hallok.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Eszter, utólag is nagyon boldog névnapot! Lovaglásért irigyellek.

Timi, ez aztán a jó hír, gratulálok! Az tényleg nagy dolog ha kedvesen bánnak a babával, pár helyen nagyon undokok. "Hiányérzet"Kép

Rita, küldtem mailt az adatokkal.

Sziasztok
Andrea
tandrea

babyonboard

sziasztok,

Annának Szegedre nagyon boldog első születésnapot kívánok Képhihetetlen, hogy eltelt az idő...

a többi topikos babának is minden jót kívánok, remélem, mindenki jól van.

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!!!!

A nagy esemenyre latom tobben is elokerultunk!

Isten eltesse a topik elso egyeves babajat!!!!! Boldog Szuletesnapot Annanak!!! Kép

Emlekeztek, mit ereztunk egy eve ilyenkor??? Hogy "jeee, mar elkezdodott"??? Kép

Puszi:szoszi
szoszi

Sziasztok CSajok!

Linó, Bori és Szöszi!
NAgyon köszönöm, hogy eszetekbe jutottunk! 11,37 kor 1 éves a lesz a hercegnőm. NAgyon telik az idő! Kép
Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Isten éltesse Anna babát!!!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

En is hadd kivanjak Sok Boldogsagot Anna babanak! Kép

Bori, Szoszi, Lino: a szemem kerekedett el, amikor meglattam, hogy kik az uzenet feladoi. Kép Szomoru csak azert vagyok, mert csak egy rovidke uzenet. Kép De, hogy mi van veletek csak a Joisten tudja. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi!

Mi van veletek? Gergo jobban van? nem ertem ezt a lazt. Lili is fogzott ezerrel mindig, de nem volt lazas. Dokinal voltatok? remelem azert jobban vagytok mar.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Isten éltesse Mucska Annácskáját!Kép

Rita
Gergő láza lement reggelre, aztán mostanra lett egy kis hőemelkedése, de ezt leszámítva semmi gond nincs, jól van, nincs tünet, szóval én nagyon a fogára gyanakszom! Eléggé meg is kínozza, állandóan beszívja az alsó ajkát és rág, amit csak ér.Kép
Én is ugyanazt éreztem ám, amit Te, hogy milyen kár, hogy csak ennyire jönnek a rég elveszett pocaktársak.Kép De sajna vannak dolgok, amiket nem lehet és nem is érdemes erőltetni.Kép

Linó, Szöszi, Bori, Andi
Nekem személy szerint nagyon hiányoztok és nagyon jó lenne Rólatok és a babákról többet tudni! Remélem mindenki jól van és élvezitek a jó időt!

Lassan elő kell keresnem a táblázatot, mert júniustól rendesen kell majd boldog első szülinapot kívánni!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A topic első babájának boldog születésnapot kívánok!!! Isten éltessen Anna! Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Én már kerestem egy rövid táblát. El is érzékenyültem rendesen, hogy lassan egy évvel ezelőtt milyen kedves, figyelmes volt mindenki, mindenki felajánlotta segítségét. Ez akkor nekem nem nagyon jött le, mert nem igazán tudtam a netre koncentrálni, és most meg majdnem sírtam rajta...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi, Rita, Orsi és Kisdió!

Nagyon köszönjük nektek is! Nem is gondoltam, hogy ennyiőtöknek eszébe jut Anna. :D
Anna jól van, most kezdett járni, nagy hóhányó és imádja a házi kaját. nagyon okos és nagyon szép :D ahogy itt a fórumban az összes baba.Természetesen apa és anya szemefénye Kép Mi még csak most vagyunk 9 kilók.

Timi!
Egyetértünk, mert szabadidőmben visszolvastam én is a múlt nyarat. Arról is tudtam, hogy kórházba kerültél, mert rendesek voltak a csajok és hozták a hireket a klinikára is!

Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Jaj,de kár,hogy ma nem jutottam ide előbb! Kép Ennyi régi kedves ismerős!!!Kép És ennyire röviden.Kép Bízom benne,hogy most,hogy sűrűsödnek majd az ilyen jeles napok,egyszer csak kedvetek lesz magatokról írni.
Bori,Lino,Zita,Szöszi,Kisdió !
Sziasztok!!!!!Kép

Mucska:Itt is nagyon boldog szülinapot kívánok Annának! Kép Írtam mailt!

Kedves jelenlegi topictársaim:elnézést kérek,hogy ilyen régen nem írtam,most sincs többre időm.Azért olvaslak Titeket,nagyjából képben vagyok,de közben lebetegedtem én is,úgy néz, ki,hogy Gergő is,és úszom folyamatosan mindennel.

Azért Nektek is sok puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Így másnap, és ismeretlenül (bár visszaolvastam!!Kép), de boldog születésnapot Annának!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Mucska!
Mi is boldog szülinapot kívánunk Annának és a mamájának is sok örömöt boldogságot Kép Kép

Rita!
Küldtem mélt képekkel Kép

Orsi!
Míra is lázasodik tegnap 3x is 38 felett volt a láza Kép Jön a felső foga,szenved vele rendesen.
Nagyon jók a képek,az alvós nagyon tetszik.
A lányom Gergő nyomdokaiba eredt a tegnapi mázsáláson 9,65kg-ot nyomott Kép 1hónap alatt 800gr-ot hizott.Éreztem a fején Kép
Timi!
Tök jó hogy nincs semmi baja a babódnak Kép
Tényleg ritka hogy normálisan bánnak az emberrel,pláne ha gyerekkel megy.

Mindenkinek pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Reagálni megint nincs időm,lassan fürdetés.Kép Gergő lebetegedett,légcsőhurutja van,nagyon csúnyán köhög,délutánra be is lázasodott.Kép Én meg stresszelek ezerrel,mert a szerdai kirándulás után találtam benne kullancsot.Most nem tudom,hogy melyiktől lázas,tök be vagyok szarva.Kép Kép Kép
Emellett mondjuk eltörpül,hogy én is nagyon szarul vagyok.Lázam nincs,de azon kívül minden bajom van.

Betegeknek jobbulást,mindenkinek jó hétvégét!

Anikó
vakili

SziasztokKép

Anikó
Jobbulást Nektek, mind a kettőtöknek!
A mi kis Mókusunk hál istenek teljesen jól van, igaz van hőemelkedése, de mintha nem lenne, olyan jó kedve volt egész nap.Kép Pedig majd megsültünk, de nagyon jól viselte! Azért elvittem a dokinénihez, azt mondta kicsit piros a torka, de csak c vitamint mondott, így most azt szedi a Drágám.

Vera
Mírának is jobbulást! Szegénykéket úgy sajnálom, annyira megszenvednek a fogacskáikkal!
SúlyKép Nagyon szép!!!Kép
Képek:köszi!Kép

Vannak újabb fotóim, lekicsinyítek egy párat, remélem nem baj!Kép

Ja, majdnem elfelejtettem! Képzeljétek, ma délután leestem a házunk előtt a lépcsőről!Kép Vittem ki a cuccokat a kocsiba (babakocsi, stb.) és valahogy rosszul léptem és rendesen leestem, majdnem a legtetejéről.Kép Gergő bent volt Anyukámmal és csak a robajt hallották.Kép Aztán persze jó nagy röhögőgörcsöt kaptunk, de 1-2 helyen megütöttem magam, most is rendesen fáj a sejhajom, legfőképp a farcsontom.Kép Remélem hamar elmúlik! Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e kék foltom.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

A babakocsi állandó érdeklődés tárgyaKép
Kép
Kép

itt már nem tudott mit csinálni, mert a leülés még nem megyKép
Kép

A mászóbajnokKép
Kép
Kép

Ezt kapta a nagyitól gyereknapraKép
Kép

itt éppen dobolKép
Kép

És végre sikerült belemásznia a mosogatógépbeKép
Kép
Kép

a zsákmányKép
Kép

Bocs, hogy sok lett!Kép
Képzelhetitek, hogy akkor mennyi készült!Kép

PussszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Próbálom pótolni a lemaradásomat,nem tudom,mennyire sikerül.Kép

Orsi:Képek nagyon édesek,így könnyű,hogy ilyen segítséged van.Kép Biciklis:éééédes!!!
Örülök,hogy rendbejött Mókuska.Kép Szopisztrájk.Kép

Vera:Mirának jobbulást! Kép Súly: nem semmi hízás.Kép Nem Nálatok van a mi adagunk is? Kép

Timi:micsoda jó hírek!Már ránézésre is gyönyörű,egészséges Lilla.Kép

Rita:adatokat elküldtem sms-ben.10-e után már nem biztos,hogy tudok menni,mert Kata biztos itthon lesz,és úgy már nem férünk be valaki kocsijába. Lili méretei: Kép Mi nagyon félünk a kutyáktól.Kép Főleg Gergő meg én.
Kertetek nagyon szép lett.KépSzopi.Kép Jó,hogy nem borultál ki.Kép
Eszméletlen ügyes Lili,ez a bukfenc....Kép
Ballagás képek még a gépben,majd küldöm.

Eszter:én is állandóan rémeket látok.Kép
Mi is voltunk múlt hét végén az Állatkertben,és hátihordozóval.Kép MOndjuk az én férjem csak 175 cm.Kép
Ez az autós-sátras túra nem semmi.Kép

Mese:nem semmi hétvégéd volt,vagány csaj vagy!!! Kép Igazából nekem sincsenek nagy igényeim,de a Wc és fürdőre háklis vagyok.Annak tisztának kell lennie,ha gyerekkel megyek.Ezért utálom a telket,ott még pottyantós van.Kép
Pápá nálunk is megy,de nem megrendelésre,csak,ha Neki kedve van.Meg a tapsi is. Kép

Andrea:képzeld,pénteken találkoztunk Anikóval.Annyira helyes volt,úgy örültek Neki a gyerekek is az oviban.Kép
Gergő is nagyon elfáradt már év végére,de azért tanul rendesen.Ha lenne kertünk,biztos Õ is ott rohangálna inkább.Kép
Mi most lemaradtunk egy felmérőről,Gergő lebetegedett.Kép 3 kirándulás? Kép Nálunk csak kettő van.
Drága fűnyírás Kép
Párod nem semmi sportember,irigylem érte.Kép
Dávid méretei Kép

Macs:gratula a vizsgához!!!! Kép
Ez a kép borzasztó,szegény kislány.Kép
Mailt még nem küldtem,azért nem kaptad meg.Kép Egyszerűen nem megy.Állandóan el vagyok úszva.
Telcsiszámot elraktam,köszi.Kép
Kedden megyünk megint méredzkedni,kíváncsi vagyok...A dokinéni szerint se izguljak a súlya miatt.Viszont azt mondta,hogy tömjem Õt joghurttal,mert az anyatejben már kevés a fehérje.Kép Én ezt nem értem,olyan csúnyán nézett rám,amikor mondtam,hogy még naponta 6-8 alkalommal szopizunk.De engem nem zavar,én imádom,akkor miért baj, Kép

Zita:mi megbeszéltük telcsin,úgyhogy csak puszi.Kép

Ma voltunk horgászni,és úgy leégtem.... Kép

Na,szép,jó éjt:

Anikó Kép
vakili

Sziasztok,

betegek voltunk-milyen meglepőKép-de már jobban vagyunk.Maya 1 hétig lázas volt,és annyira köhögött,hogy majdnem kórház lett a vége.Aztán kiderült ,hogy valószínüleg lelki eredetűKépNagyon kivagyok.De most,hogy jön a nyár,és itthon lesz ő is,talán jobb lesz a helyzet.Maxi lelkesen gyakorolja a "sétálunk,sétálunk,egy kis dombra lecsücsülünk csüccs"-ötKépÉs imádja a vizet.Ki szoktunk menni a Külker Parkba fürdeni-úszni egyet estefelé,és nagyon élvezi a pancsipancsit.Kép

Kicsit megkésve,de nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Annának, a topik első babájának!Kép

puszi mindenkinek,Nanda
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?