<font color="ff0000">sziasztok
bekukk egy picit,
Angelani,
Zsófy képei címen van albumom a babaneten,
Kismamaruha,
én sem veszek fel más után kismamarucit, egy üzlet van, nem messze tőlünk, direkt kismamabolt, 5000-körül vannak a cuccok és Anita kismamafehérnemű is van, ez a tejcsarnok mivoltom miatt szuper, mindíg kapok klassz cickótartót.
Most vettem egy felsőt és egy gatyót lenvászonból, hogy a melegben is normális ruhában járhassak, mert a rövidgatya most tabu
!
bár a hastartó pánt az brendonos, ott vettem, mert a nő a boltba is csak onnan hozta volna azt hiszem, drágábban.
Ma megnézte a doki a Lillát 4D-s UH-n, mindent rendben talált, ő meg pislogott, tök aranyos volt, először láttam pislogni
Állítólag az ilyen szuper gépek (3-4D-s UH-k) által megjósolt időpont a szülésre pontosabb, mint a mensi szerinti.
Nekünk most előrejött augusztus 4-ére
Remélem ki is bírja addig odabenn!!!
Nagyon örülök, hogy a doki nem látott semmi rendellenességet!kopp-kopp-kopp!!!
Az utóbbi időben ráparáztam a szájpad és ajakhasadékokra egy hülye optikai csalódás miatt...de a doki azt mondta, mindent rendben lát!Mutatott egy babát, akinek tényleg az van, 4D-n, szegény, neki tényleg látszik rendesen
Nagyon sajnálom szegény babát
Remélem is, hogy Lillánál minden ok. Mindenesetre én is úgy láttam!
(állítólag őröklődik leginkább a családokban, de anyum azt mondta, a mi családunkban nem fordult elő és a párom azt mondta, az övében sem!)
Már úgy várom a szülést
vagyis, hogy Lillával lehessünk
Képes vagyok sokszor fél óráig is a kis cuccait nézni meg pakolgatni, ezzel is közelebb érzem őt magamhoz!
Mostanában rengeteget alszik és csak nől és nől
nemsokára 32.heti UH, aztán szerintem a 35-36.héten még bevállalok egy 4D-st, hogy a méreteit a lehető legpontosabban megtudjuk
na meg a szülés várható idejét.
már ha még a 36.héten benn lesz a baba, de nagyon vigyázok, hogy jól bírja odabenn!
Ti is vigyázzatok nagyon!
Ezekkel a hülye görcsikkel a 20.hét után nem szabad viccelni!
Tessék a poci jelzéseire figyelni!
Nem könnyű elfogadni, hogy nem megy úgy a "kapálás"
mint nagyanyáinknak másállapotban, de ez van!
A baba a legfontosabb!
Csajok, én úgy szeretem a kisbabámat meg a páromat
Tudom, vannak akik már nem az első babaát várják, ők már biztos átélték ezt egyszer, hogy alakul a családjuk, de tökjó nem?</font>
<font color="0077aa">meg tökjó kapcsolatban állni, veletek, akik szintén éppen kismamák és megértenek
Sok-sok boldogságot és egészséget, vészeljétek át jól a hőséget, pihenjetek amíg csak lehet,
megy a national geographic-on (bocs, ha hibásan írtam) egy film mostanában, élet a születés előtt, asszem pénteken ismétlik, nézzétek meg, érdemes!
Pussztok
Zsófy
27+5</font>