Sziasztok!
Bodza, remélem, pénteken találkozunk!
Szolárium: én úgy tudom, nem szabad, de javítsatok ki! A baba túlmelegedése miatt nem jó, nekem a dokim is, és a védőnőm is ezt mondta. A napozás kevésbé ártalmas, hiszen ott szabad levegőn vagyunk, de ott is vigyázni kell, hogy ne hevüljön fel túlzottan a testünk. Pedig én is hófehér vagyok, és nagyon rámfért volna a szolizás, de megálltam. Vasárnap a Balcsin nem én voltam a legfehérebb
Ez már haladás!
Szombaton kimentünk a Nők Lapja családi hétvégére, jó lett volna, de hatalmas volt a tömeg. Azért persze jól elvoltunk estig! De a vasárnap az isteni volt! Végre itt a nyár, és a jövő hétvégére is ezt mondják, úgyhogy megint megyünk! Balázsom nem is bírta ki fürdés nélkül, pedig irtó hideg a víz!
Fehérnemű: Én nem tudok mást elviselni, csak terhes-bugyit, van jónéhány. Vannak Anitáim, azok elég nagyok, pocakot takarók, és van másik, ami nem jön fel a hasamra. Mind nagyon jó. Szinte bármelyik kismama-boltban lehet kapni őket, árra nem emlékszem, de a 2500/darab az horror, biztos, hogy kevesebb. Nekem olyan 2000/ 2db rémlik inkább. Anita melltartóim is vannak, szoptatós is, terhes is. A terhesek nagyon jók, kényelmesek, tartanak. A szopisokat nem szeretem annyira. /nincs akkora választék belőlük, és úgy érzem, nem tartanak annyira - nekem mondjuk alapból nagy cicim van/. Szerintem olyat keressetek, amik egy kézzel ki-be kapcsolhatók, lehetőleg egy helyen kelljen kapcsolni. Nekem van egy olyanom is, amelyiknek vagy 5 kapcsa van mellenként, azt képtelenség észrevétenül, egy kézzel kapcsolgatni.
Angelani
Próbálj meg pozitívan gondolkodni a tejcit illetően! Van még időd átállítani erre az agyadat
Nekem soha nem fordult meg a fejemben az, hogy nem tudok majd szoptatni, pedig a családomban egyedül a húgomnak sikerült, senki másnak! Eszedbe se jusson ilyenekre gondolni, hogy nem lesz tejed, úgyis lesz! És rengeteget lehet tenni azért, hogy legyen, elég legyen, sok legyen!!! Érdemes sokat olvasni jó cikkeket a szoptatásról, alapból beállítják az agyadat erre a gondolkodásra, és nem lesz semmi gond. / elsősorban a Kismamát javaslom/.
Alvás: sokat nem tudok ehhez a témához hozzáfűzni, mert az én gyerekem még majdnem három év után sem alussza át az éjszakákat. Én nem is reménykedem már olyan gyerkőcben,aki jól alszik. Balázs mindig rosszul aludt, sokszor felébredt éjjel, ehhez képest nappal is csak félórákat aludt, nagyon aktív nappalokat élt, és ez így van most is. Ráadásul mostanában nagyon ritkán alszik már nappal. Kipróbáltunk már mindent, pszichológusnál jártunk, homeopátiás elemzést készíttettünk, szigorú napirendet tartottunk, de igazából nem jártunk eredménnyel. Az egyetlen haladás, hogy amióta átjár hozzánk Balázs éjjel, azóta jól alszunk mindhárman. Azt még nem tudjuk, hogy férünk majd el négyen az ágyban...
Mindenesetre azt fontos tudni, hogy nagyon különböző alvásigényekkel jövünk a világra, több órányi eltérés lehet gyerek és gyerek között.
További minden jót Nektek!
Judit