Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Itt a leégett képű kiskamaszom.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Uxi,

Nekem ugyan még nem fordult ki a köldököm, de az látszik, hogy a körülötte levő szövetgyűrű sokkal puhább mint a hasam többi része, és mikor kelek fel, nekem is "felbugyog".

Egyébként nekem is van egy ilyen morbid köldökmániám, állandóan figyelem hogy mit csinál, és borzasztóan zavar, mikor érzem hogy feszül. Most már nem feszül annyira mint a terhesség elején, de nekem egy borzasztó szűk, borzasztó mély köldököm volt, aminek még életemben se nem láttam se nem éreztem az alját. Most aztán már látom is meg érzem is. És a belseje barna lett!

Bkriszta:
Ne már hogy ilyen nagylányod van!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Nekem se fordult ki, remélem ez így is marad. Az első terhességnél is bent maradt. Viszont most kezd egy halvány terhességi vonal megjelenni a köldök alatt, remélem nem viszi túlzásba.
Kívánom, hogy legyen minden rendben az emésztő redszereddel. Pocsék dolog ha valaki kínlódik vele. A férjemnek 12 éve megállapítottak egy nyombél fekélyt, ami hol tombolt hol elcsitult. Tavaly ősszel olyan fájdalmai voltak, hogy nem bírt felkelni több adag gyógyszer sem használt. Majd gyógyszer, tükrözés ami teljesen rendbenlévőnek mutatta. Most cca. 2 hónapja nem iszik szénsavas ásványvízet sem csak simát és rendben van. A kajára mi is odafigyelünk, mert más kedvezőtlen környezeti hatások úgy is érik az embert. Na nem szövegelek tovább.
Tényleg ekkora a lányom, hiszen én is már elmúltam 35 éves. A mostani picilány a sors késői ajándéka, de hiszem, hogy megérte felborítani a megszokott kényelmes életünket és előröl kezdeni a gyereknevelést.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hello!

Látom beindult mindenki délutánra!
Összességében konstatálom, hogy mindegyikünknek jól telt a napja, virágültetés, napozás, kertészkedésKép
Csupa sürgő-forgó kismama!

Végül az én napom is kialakult! A Palatinuszon napoztunk Pindurral!(Persze csak óvatosan, bár ma még nem volt olyan meleg, vízbe meg nem mentem be)
Úgyhogy igazán kellemes volt!

Jövő héten meg tanulhatokKépmert szerintem hétvégén vizsga lesz!
Bleeeeeeeeeeeeee!

Na szép maradék vasárnap estét!

Megann 24+0

Kép

Kép
megann

Feltettem az albumomba(Mea albuma)Kép
Ti nem csináltatok még albumot???
Úgy megnéznék mindenkitKép

Mea
mea

Uxi! Nekem is olyan a köldököm, de azt mondta a védőnénim, hogy ez teljesen normális dolog.

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

De jó, végre írtatok egy kicsivel többetKép

Látom, mire leírtam a mondókámat, közben írtatok.

Bkriszta!
Csodaszép az erkély! A virágok gyönyörűekKép Gratula!

Davallia!
Na nem izgatni a fagyivalKép

Uxi!
Nekem sem a "normális" pózban van már a köldököm.
Szerintem ez nem jelent bajt. Nekem is fáj néha.
Szerintem ahogyan tágul minden és nyomja ki a köldököt, úgy érzékenyebb. Nekem még nem reped sehol, nincsenek terhescsíkjaim, de a köldökömben lett egy csíkKép
Ne izgulj!

Rokica!
A történeted eléjén jól megijesztettél!
de leesett a kő a szívemről, hogy már jobban vagy.
Örülünk ha "látunk"!
Nem szeretem ha sokáig kimarad valaki. azkkor mindig rosszra gondol az emberKép

Hari!
Nagyon köszi a méret tájékoztatást! Kép

Rendben az album meglesz, de már csak a jövő héten érek rá leghamarabb. Addig kibirod? Kép

Lányok!
A köldököm nekem is bebarnult egy kicsit, de nem fordult ki. Én meg mindig krémezem, mert koszosnak láttamKép Kép Kép
Na most 5 percig nevettem.

Ma megittam egy pohár kakaót!
NEM FOSTAM BE! (Bocsánat, hogy morbid és gusztustalan voltam, de annyira örülök)
Vagy 3 év után ez az első eset, hogy kibírta a gyomrom a tejet! Kép

A másik, hogy nagyon sok embert hiányolok.
A tábliban sokkal többen vannakKép

Falináról is rég halottam, Pocakpacni, Baba76(őt még egyszer sem olvastam), Pocika (őt sem ismerem), Popoka(őt sem ismerem), Nedinabp régen írt, Vukkocska (nem ismerem), Gviki régen írt, Kóbor (csak ritkán ír), Bodza vajon merre van?, Humi (ő már nagyon régen írt), Tmarie, Nyúlné is eltűnt, Pipacsvirág (őt sem ismerem).
Lehet, hogy valakit kihagytam, de kb az elmúlt hetet figyelve sokan nincsenekKép

Na abbahagyomn az éjszakai regényem!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Sziasztok!
Szép-Jó Reggelt!

Lassan már arról is litát írhatunk, hogy kin milyen változások vannakKép
Én tök örülök, ha történik vlami jóóóó!
A rosszat nem szeretemKép
De az csak jó, hogy a köldökeink már feljebb vannakKép
Ez azt jelenti, hogy rendesen nő a pocaklakó és csinálgatja a helyet magánakKép
Ma reggel már meggyűlt a bajom az UPc-vel.
vagy nincs telefon meg internet, vagy mindig akad valami hiba. Ennyit az olcsóbb szolgáltatásrólKép

Na nem hőbörgök már korán reggel.
Akinek ma meló van, annak jó munkát!
Én meg a nagy semmittevős vagyokKép
De bár dolgoznék! Sokkal jobb lenne.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
24+0!!!!!

Kép
angelani

Angelani!

Köszi a hiányolást! Már jobban vagyok, bár a gyomrom még nem az igazi... egyenlőre nem merek semmi zsirosat vagy tejeset enni, mert félórán belül elkezdek émelyegni (ezt egy fél pohár natúr joghurton próbáltam ki, majd 12 órával később egy pár harapás túróval). A hasmenés + diéta megtette a hatását és múlt hét óta másfél kilót fogytam. Lehet, nem is olyan rossz ez a diéta... szülésig visszafogyok az eredeti súlyomra, onnan még lejön a baba és tök boldog leszek (ugyanis 10 kg többlettel indultam neki a terhességnek).

Bkriszta!
Ne is mondd a korodat, én 31 leszek mire a baba megszületik (ő aug 30-ra van kiirva, én szept 18-án születtem) de nekem ő az első! Kép Tehát jól leköröztél a nagylányoddal. Nagy segitség lesz ő a babával, én 12 éves voltam mikor a húgom született, 16 mikor az öcsém, és ugyanazok a szüleink! Viszont abban is van valami, hogy lehet hogy azért nem vállaltam ilyen sokáig gyereket, mert úgy éreztem, nekem már vannak... főleg miután Apu meghalt. Húgommal főleg nagyon furcsára sikerült a kapcsolatunk, nagyon szeretem őt, de főleg tini korában teljesen összezavarodtak a szerepek: mi is vagyok én? Anyuka, testvér vagy barátnő? Most már 19 éves és helyreállt a kapcsolat, de 15-17 éves koráig nagyon nehéz időket éltünk meg. Mondjuk a tinikor az mindenféleképpen megviselő, gondolom ezt már tapasztalod. KépMilyen idős a nagyobbik lányod?

rokica
25+6 (már csak 99 nap van hátra!!! beérkeztem a kétszámjegyű számok közé a visszaszámlálásban!)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica!
Szegénykém, nem lehet könnyűKép
Én voltam így évekig a nyombélfekély miatt.
Tudom milyen szar érzés. Próbálj meg témyleg keveset enni többször és ne legyen túl fűszeres se.
Viszont irígykedem, hogy már csak 99 napod van a kiírt szülésigKép

Pihenj sokat és írj, ha van valami!

Sziasztok!
Angelani
24+0

Kép
angelani

Sziasztok!

Lányok!
Szerintetek most melyik az igaz számítás?
Elvileg szept. 10-re vagyok kiírva. Egy csomó helyen teljesen mást ír a hét+nap-ról. Én úgy tudom, hogy most 24+0 vagyok.
De máshol 24+2; van ahol 24+6
Ez a mérőszalagos meg 24+2 ír.
Na mind egy.
Puszi!
Sziasztok!
Angelani

<!--attachment: er-226289.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*31.7**er%2ebmp --><center><pre>
Kép
er.bmp (31.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
angelani

Sziasztok lányok!

Tényleg egész jó hangulatú hétvégéje volt mindenkinek. Végre szép volt az idő is!
Én jól bírom a meleget, százszor inkább kánikula, mint hideg, bér válogatni nem lehet.

Penna, köszi ismét a táblázatot. Olyan jó nézegetni. :-)))

Rokica, a korra visszatérve, én 34 vagyok, de valahogy nem érzem soknak. 30 voltam mikor Beni született. Nem mondom, hogy a legfiatalabb anyuka vagyok az oviban, de egyrészt nem feltünő a korkülönbség, másrészt vannak idősebbek is nálam.
Remélem, jobb már a gyomrod!

Angelani, én sem tudom a számítást pontosan. Ráadásul a baba is majd akkor fog kijönni, mikor ő úgy érzi, hogy itt az ideje.
Örülök, hogy lement a kakaó és sehol nem jött vissza idejekorán.

Pusszantás
Benianyu
20+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Uxi, az én köldököm is kibuggyant este, meg feszült is, nem volt valami szép látvány.Kép De nekem már vagy egy hónapja eléggé kifelé fordult. Babócám középre helyezkedett szerintem. Én be szoktam kenni a pocómat normál testápoolóval, és mindjárt elmúlik a feszülés. (De ez persze csak a bőr feszülésén segít.)

Hétvégén a barátnőméknél voltunk, ahol már van egy 11 hónapos pici lány. Nagyon tündéri!!!!! Nagyon sok örömüket lelik benne a szülők. Csak "szegényeknek" egy merő rohanás az élet, mert hát a napirend betartása az egész család érdeke. Így aztán az egész napjuk alaposan be van táblázva, a kislány napirendje (evés, alvás, fürdés) szabja meg az övéket is. Plusz még a háztartás. A barátnőm akkor áll neki, amikor este 9-kor leteszik a gyereket aludni. Én egy időben mindig 8-kor álltam neki főzni, mert sportolni jártam, de akkor is nyavalyogtam, persze nem komolyan, hiszen valamit valamiért. De már nagyon örülnek annak, hogy legalább az éjszakát végigalussza a gyerkőc. És akkor még nem beszéltünk az egyéb teendőkről: bevásárlás, csekkbefizetés, stb. Szóval gatyókat felkötni!!!KépDehát az öröm kárpótolja az embert biztosan.Kép

Sok puszi

Lucretia
A héten már 23!!!
lucretia

A napirend tényleg nagyon fontos egy pici babánál. Az egész család élete könnyebb, ha kialakul a napi rutin, bár az időpontokat be kell tartani. Én elég jól meg tudtam szervezni a házimunkát, nem sokat hagytam fektetés utánra. A vásárlást és az egyéb környékbeli intéznivalót a sétálás alatt, játszóterezés előtt el lehet végezni.
Kaja: amíg szopik, a legegyszerübb a tálalás. Amikor Beni már rendesen evett, előre megfőztem több adagot és lefagyasztottam, több félét is. Csak elő kellett venni, megmelegíteni és már ehette is.
Mosás, takarítás (persze nem az egész lakás, hanem részletekben) alvásidő alatt. Nekem szerencsém volt, ezt hozzá kell tenni, mert Beni jó alvó volt, két óra délutáni alvás mindig megvolt, volt hogy 3 is.
Ha beáll az alvás, ez a legfontosabb tényező, akkor már az anyuka be tudja osztani az időt. És még netezésre is jut. :-))))

Benianyu
20+2

benianyu

Sziasztok!

A téliektől vagyok, már írtam régebben ide isKép)

Ti már túlvagytok a genetikai Uh-n, ezért szeretnék infót kérni, hogy az is csak sima 2d-s lesz, vagy ott akár 3-4 D-s gépre is számíthatok majd??? Itt szeretném az első videót csináltatni majd a gyerkőcről, de ha az is csak 2d, az nem annyira nagy élmény....

A másik hogy pénteken kell mennem, akkor leszek 17+5, szerintetek mennyire baj, h 2-3 nappal hamarabb van, mint a 18. hét, mert ugye mindenütt az van, hogy a 18-20 hét közt van ez a vizsgálat...

Ja és ha voltatok már terheléses cukor vizsgálaton, akkor kit hányadik héten küldtek el??

Köszi
Heni 17+1

Kép
hencsi

Szia Benianyu!

Igaz, az alvás rengeteget számít. Nekem a rokonságban a legtöbb kis unokatesóm is többnyire szinte állandóan aludt. Hát ez a kislány nem ilyen. Az éjszakát végigalussza, szerencsére, de délelőtt pl. örülnek, ha fél órát alszik, az is többnyire úgy van, hogy elfárad a játékban, és a szőnyegre leheveredve alucikál el. Délután csak a babakocsiban alszik, levegőztetéssel egybekötve, kb. másfél óra maximum, de akkor az anyukája viszi, így ő időben nem nyer semmit. Biztos, hogy nagyon függ attól, milyen a gyerkőc. Vajon lehet tenni valamit azért, hogy többet aludjanak???

Pusz
Lucretia
23
lucretia

Penna,

köszi a táblit!
Ha legközelebb frissíted, beírnád majd, hogy én 25 éves vagyok?

Köszi
Lucretia
23
lucretia

Lucretica, kergetni, hogy elfáradjon :-)))) Ez csak vicc volt. Nem tudom, mit lehet tenni. Babája válogatja, hogy mennyi az alvásigénye.

Beni pl. egy éves kora köröl 5-6 között kelt reggelenként. Az sem egy leányálom, bár én is kukorékolós vagyok.
Ha egy kicsit nagyobb, be lehet vonni a házimunkába. Pl. eljátszik a csipeszekkel, amíg teregetsz, vagy egy üres tojásosdobozzal, amíg főzöl.
De majd kialakul....

Benianyu

benianyu

Tegnap este megnéztem a Nat.Geo-n az Élet az anyaméhben című filmet. Nagyon-nagyon érdekes volt és megdöbbentő és hihetetlen és fantasztikus. Főleg így, hogy nekem is van a pocakomban egy pici baba. Nem láttátok? Ez már az ismétlés volt, kb. 3 hete ment először.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Benianyu!
Én is inkább a melegre szavazok, mint a hidegreKép
Szerintem is nagyon fontos, hogy rendszer legyen a baba ellátásáról és a házimunkában is.
Mert ugye nem lehet mindent össze-vissza csinálniKép Akkor se eleje, se vége a melónak és tuti, hogy kimarad valami. A másik, hogy hulla fáradtak leszünk, de az apukákat sem szabad hanyagolni. Nem lehetünk velük sem ingerültek vagy ellenszenvesek.
Az is igaz, hogy a baba akkor születik meg, ha már Õ ki akar bújni. De azt sem szabad elfeledni, hogy sok első babánál csúszhat a szülés. Állítólag a fiúk lustábbakKép
Van aki egy héttel később szül a kiírt időpontnál vagy egyszerűen meg kell indítani neki. Ettől még ugyanolyan egészséges a baba.
De lehet, hogy álunk majd az augusztusi kánikula (ha lesz), kiválthat előbbi szülést azoknál, akik szep. elejére várnák a babót. De még ez sem jelenti azt, hogy baja van a babának. Csk már Õ sem bírja bent a melegetKép

Lucretia!
ezt nehéz megmondani, hoyg vajon lehet-e valamit tenni nnak az érdekében, hogy többet aludjon a baba. Talán annyit (ez is idő függvénye), hogy szó szerint ki kell fárasztani a gyereket különböző játékokkal (az egyik ismerősöm csinálta ezt). Jókat hancúroztak és olyanokat játszottak, amihez a gyerek figyelme kellett. Ha sokat koncentrál valamire az ember előbb-utóbb elfárad. Persze a gyerekek tízszer annyit bírnak! Úgyhogy hajrá! Ha már nagyobb, akkor rengeteget rohangáljon, passz.
Én ezeket csak hallomásból tudom. Mindenkinek más válik be. Valaki csak lerakja a gyereket és alszik ( a szerencsések ).

Hencsi!
Nekem a 12.héten volt egy genetikai UH.
Utána az AFP vizsgálat után a következő a 18. héten, de én megbundáztam és a 19.héten is voltamKép
Ezek 90%-ban 2D-sek. Itt nem a mama örömére vizsgálnak (sajnos)Kép
A 3D-s és a 4D-s, az már fizetős szokott lenni.
Illetve a 3D-sről csak képet tudnak adni. Általában azért is fizetni kell, de akinek a dokija rendes, akkor ad. A 4D-s szigorúan fizetősKép
Most ennyit tudok mondani. A többiek majd segítenek.

Sziasztok!
Angelani
24+0

Kép
angelani

Sziasztok!

Folyamatosan olvaslak Titeket, csak nem mindig van időm írni.

Angelani!
Az UPC-vel nekem is állandó problémám van, szerintem én már az összes ügyintézővel beszéltem. L De mindig van valami gond velük.

Holnap kell mennem az I-es klinikára 11-re, gondoljatok rám, hogy minden rendben legyen!
Most mennem kell, de kicsit később benézek még.

Pussz mindenkinek,
Dóri
20+0
Vendég

Sziasztok!

Én is láttam a műsort, csak azt hittem, már ment le egy-két adás, és hogy már nem érdemes felvenni, pedig felvettem volna! De majd megnézem lesz-e ismétlése...

Jaj, engem most ez a szemét allergiám aggaszt, ma reggelre nagyon beindult, szét prüszköltem magam, szegény gyerek agyrázkódást kap. Vettem ma a homeos orrszprét, meg tablettát, remélem használ, és akkor nem kell végigszenvednem az elkövetkezendő 4 hónapot.
A betegtájékoztatón is rajta van, hogy terhesek és szoptatósok is használhatják. Remélem tényleg nem lesz baja a Mazsolának!

Látom mindenkinek jól telt ez a szép hétvége, és a következőre is ilyen jókat mondanak!

További szép napot mindenkinek!

Dolgozom egy kicsit Kép

Pr. 24+3

Kép

Kép
prüntyi

Angelani, örülök, hogy te is a rendszerességre szavazol. Ez viszont anyuka függő. Aki többé kevésbé rendszeres a baba születése előtt is, az jól fogja tudni alkamazni ezt a tulajdonságát később. Én ilyen vagyok. Talán szerencse. De sokan nem ilyenek, sőt idegesíti is őket, ha valaki előre mindent eltervez, kitalál, beoszt. Vannak, akiket nem zavar, ha úszik a lakás, kupi van stb. Engem nagyon. Én igyekeztem minden lehetséges házimunkát (mosás, ágyazás, rendrakás) reggel lezavarni, hogy mikor megjöttünk a sétából, játszótérről stb. már ne kelljen semmi ilyennel foglalkozni.

Az is igaz, hogy tényleg ki kell fárasztani a gyereket. Főleg a szabadban, ha az idő engedi, ha nem akkor esetleg játszóházban, vagy akár otthon is. Értelmes dolgokkal le kell kötni a gyerek figyelmét, a korának megfelelően. Utána jöhet a megérdemelt pihenés, babának, mamának.
Ha beültetjük a tévé elé (ami nekem amúgy is nagy ellenségem) akkor egyrészt nem fárad ki, másrészt meg jó sok káros hatás éri.

Benianyu

benianyu

Sziasztok,

Hat nektek akkor jobban telt a hetvege, ugy olvasom, hogy jo ido volt.
Itt szakadt az eso egesz nap. Front volt, penteken volt vagy 35C°, szombaton 30c°, fulledt, tegnap meg alig 15c°. Lehet, hogy ezert voltam en is ramatyul. Bar a hasam meg ma is faj. Tegnap raadasul, jotanacsim utanKép, be voltam tojva, mert picikem csak tegnap este kezdett mocorogni, szomabat estetol. Kihagyott majd egy napotKép
Raadasul olyan gyomoregesem van, hogy csak na.
Az elso fiamnal is ez volt, erre mondjak, hogy no a haj, csakhogy fiam haj nelkulKép szuletett. Most megint kezdi. A hasam is ujra faj, gorcsolget.
Rokica,
Egyutt erzek veled, szombaton nekem is egesz napos hasmenesem volt.
Ma megyek a haziorvosunkhoz a fiammal, meg fogom nezetni magam isKép.

En 32 eves leszek oktoberben es nem erzem magam idosnek ,csak erettebbnek. Mivel (allitolag) nem lattszok ennyinek, van aki el sem hiszi, hogy ez a masodik es van mar egy hat eves fiamKép

Tejfojasrol: Nekem elso terhessegemkor csak a szules utan volt tej. Masnapra dagadtak be a melleim.
Most mar kb ket honapja van elotejem. Ez meg nem jelent semmit.
Az elotej egyebkent sarga, ez a " kolosztrom", ami a legjobb taplalek a babanak. Tele van vitaminnal es mindenfele ellenanyaggal, amire a babanak szuksege van.

Jo volt a sztory a funyirasrol. Milyen jo az osszetartas nem igaz? Kép Hogyan birjak nezni, hogy egy terhes no vag fuvet? Hari, azert vigyazz az ilyen dolgokkal, nem eppen 20 hetes terhesnek valo munka ez.

Na, mi igy nezunk ki most, es szerdan kezdem a 30. hetet!!!!!!!! El sem hiszem, olyan kozel mar a vege!!!!!!!!!!
Alig varom mar, hogy lassam!!!!!!!

Na visszaolvasok meg, mert edig nem volt idom.

Aniko
28+5Kép

KépKép
KépKép
aniko47

Prüntyi, ha rajta van, hogy kismamáknak is szabad, akkor nem lesz baj. Sőt, ha te jobban vagy tőle, akkor ő is. Ugye láttad tegnap a filmen? :-)))) A Nat. Geo. honlapján biztos rajta van, hogy mikor lesz az ismétlés.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Készítettem én is albumot, és beletettem az eddigi képeket.
(Uxi képei)

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Aniko, nagyon szép a pocakod. :-)))

benianyu

Benianyu,

Koszonom, bar azt hiszem a hatamnak lenne nemi hozzafuznivaloja!
Eppen sztrajkol, nagyon faj maKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Mi is tök jót kirándultunk tegnap. Elmentünk a vácrátóti botanikus kertbe sétálni, ott töltöttük a fél napot, aztán még átugrottunk Veresegyházra megnézni a medvéket és farkasokat.

Benianyu! Én fölvetettem sógornőmmel a Nat.Geo-t, még nem láttam, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Majd átmegyünk hozzájuk megnézni - nekünk nincs tv-nk Kép

Penna! Már írtam, hogy Sarolta lesz a kislányunk. Beírnád a táblába? Köszi!

Uxi! Nálad volt már a védőnénink (néni?!)? Hozzám ma jön!

Jucc! Mi se voltunk most pénteken a Bolgárkerékben! Szóval nem tudom mi volt. majd jövő héten kikérdezzük a többieket!

Mindenkinek szép napot! Megyek ma megnézni a Galériába a Munkácsy kiállítást. Látta már valaki?

Bodza 23+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Aniko, sajnálom, hogy fáj a hátad. Nincs valami megoldás (persze a pihenésen kívül), hogy jobb legyen. Pl. olyan bugyi, ami ellentartja a hasadat. Csak egy ötlet....

Bodza, érdemes átmenni a sógornődékhez és megnézni. Hihetetlenül érdekes. Két órás műsor, úgy számolj. :-)
A Munkácsy kiállítást szívesen megnézném és is. Jó szórakozást!

Hozzátok kimegy a védőnéni már ilyenkor? Nekem menni kell hozzá, bár nem bánom, onnan hamarabb szabadulok, ha úgy adódik. Bár nagyon kedves.

Benianyu
20+2

benianyu

Dori!!!!

Én is holnap megyek ugyanoda! Tudod, nekem találtak vmit UH-n és csináltak magzatvízvételt. Neked most az eredményt mondják meg?? Nekem nyolcra kell mennem... Szorítok Neked is!!!!!

Benianyu, Angelani

A gyerkőc akiről írtam meg nem áll egész nap, fárasztó még nézni is, hogy mennyit izeg-mozog. Ennek ellenére keveset alszik. Érdekes ez az alvás kérdés is...

Lucretia
23
lucretia

Sziasztok!

Anikó!
Nagyon szép a pocakodKép
Te is tiszta baba vagyKép
Amúgy nekem is fáj a hátam és a derekam. Pedig még hol tartok. Mi lesz így később?
A gyomrom sokszor ég. Nekem egész fent van a baba, mert néha már úgy érzem, hogy tüdőn ütKép
Vannak kimondott kismama bugyik, amik segítik a gerincet is. Nem tudom, hogy ezek mennyire jók, de marha drágákKép

Dóri!
SzurkolunkKép !
Biztos rendben lesz minden!

Bodza!
De jó neked!
Én is mennék mindenfele!

Benianyu!
Rend a lelke mindennek:Kép Kép Kép
Eddig egyszer jött ki a védőnéni, de tök váratlanul, persze pont a legnagyobb kupibanKép
De az is igaz, hogy éppen takarítottam, úgyhogy nem volt annyira cikiKép
Jó szórakozást a kiállításhoz!
Majd meséld el, hogy milyen volt.

Na megnézem az albumokat!
Már majdnem mindenkinek vanKép
Nekem is leszKép

Sziasztok!
Angelani
24+0

Kép
angelani

Tényleg lányok:

van vkinek terhesbugyija? Mennyibe kerül az? Az én pocakom nagyon nagy már most, és gondolkodom, hogy vegyek-e?

Pusz
Lucretia
23
lucretia

Lányok!

Hol találom meg az albumokat?

Pussz!

Kép
angelani

Lucretia, olvastam valahol, hogy csináltak egy felmérést, melyben katonáknak kellett végigcsinálni egy kisgyerek napi mozgását. Nem bírták. El is hiszem. :-))))

Terhesbugyi: www.anita.com - Kékgolyó utcában van üzletük. Nekem nincs, de a barátnőm használja és jól tartja a hasát-hátát-derekát (amit kell).

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Van még a www.mutta.hu is.
Az magyar nyelvű.

Nekem is segítsetek!
Nem tudom megnézni az albumokatKép
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani, én sajnos nem tudok segíteni, mert fogalmam sincs nekem sem, pedig megnézném.

benianyu

Angelani, jó lesz a jövő hét, nem vagyok én türelmetlen fajta. Ha eddig kibírtam nélkülük, akkor még egy hétig tudok mást hallgatniKép
Az albumokat a főoldalon jobb oldalt tudod megnézni, ott van egy maci meg oda van írva, hogy fotóalbum. Aztán ha rákattintasz, akkor vagy rögtön az album jön be, de ha nem akkor értelemszerűen arra kell kattintani, mert lehet, hogy ott még felajánlja a készítést is. Aztán ha beléptél felül lesznek az ABC betűi és ott kiválasztod, hogy kiét akarod megnézni. Remélem sikerül.

Mea, megnéztem tényleg jó sokat nőtt!!!! Már nem tagadhatod leKép

Uxi, nem szoktam ilyet mondani nőknek, de szép vagy!!Kép

Nem nagyon olvastam vissza, mert még csak most értem haza, voltam vásárolni, vettem egy hálózsák szerűt a babusnakKép Meg persze kaját is, de most azért nem volt olyan nehéz a szatyrom, próbálok odafigyelni, hogy ne cipeljek sokat. Aztán megfürdettem a kutyusomat, nem nagyon élvezte, de utána olyan kis büszke volt, mikor mondtam neki, hogy milyen okos volt, meg milyen illatos lett. Nagyon kis édes. Bár ő mondjuk elég nehéz volt, mikor ki kellett emelnem a kádból, úgyhogy valószínűleg idén én már nem fürdetem meg többet, max. lelocsolom a kerti csapnálKép

Ja, meg voltam szoláriumban is, de most nem tudtam eldönteni, hogy azért mocorog a bébi, mert tetszik neki, vagy azért mert nem. Van köztetek aki jár szoláriumba, vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Most megyek csinálok zöldbablevest, aztán még visszanézekKép

Még egy: terhesbugyi ügyben, én most kaptam anyukámtól a szülinapomra és én nem gondoltam, hogy ennyivel kényelmesebb mint a rendes bugyi. Egész a mell alattig ér, igaz nem valami szexi a párom szerint, de nagyon kényelmes! Csak hát elég drága ahogy én tudom. Viszon a babyfun.hu-n azt néztem, hogy lehet kapni olcsón, bár nem tudom milyen, még nem néztem meg. Talán szerdán elmegyek és akkor megírom.
Hari 20+2

Kép
Kép
hari

Nem jó címet írtam a bugyihoz, de majd javítom későbbKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bugyi-tippeket. Nézelődtem én is, és kb. 2500-ért lehet kapni. Elég gáz, mert legalább kettő kell ugye...

Pusz
lucretia

www.babyfun.fw.hu a jó cím, és azon belül a kelengye címszó alatt érdemes nézni. Aztán lehet, hogy csak valami gagyi bugyiKép

Kép
Kép
hari

Lucretia!

Neked miért kell menned holnap?
Nekem egy ultrahangot fognak csinálni a 0.7-es AFP miatt, és megmondja majd van-e további teendő avagy nincsen.
Ez az időpont mennyire vehető pontosnak, van aki azt mondta, hogy az nem jelent semmit, ha 11-re kell mennem, mert simán ott ülhetek du. 3-4-ig. Ez szerinted mennyire igaz?

Egyenlőre még azt sem tudom kocsival menjek-e, mert parkolóhely nuku gondolom, és ami van, az is fizetős mind.
Na mindegy, majd még addig kitalálom..

Dóri
20
Vendég

Ja, és ezen az oldalon ha beírod, azt írja, megváltozott a címük, de ott már rá lehet kattintani az újra. Na és a kelengyénél a kismama bugyit 690,- ért írja. Hát nem tudom, de minden esetre megnézem majd, mert azért mégsem 2.500,-Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Anikó!
Nagyon édi a pocid! Kép

A hétvégén a barátnőimmel Visegrádra mentünk kirándulni: nagyon jó volt, csak olyan meleg volt.
Holnap, állítólag, már hideg front jönn.

Valaki ismeri az Anita melltartókat?

Tmarie 22+1
tmarie

Sziasztok!

Hari!
Nagyon köszi! Imádlak! Kép Kép Kép
Már nézegetem is az albumokat (akinek van ebből a topikból).

Mea!
Nagyon jók a képek!
Gyönyörű a pociKép
a kutyus meg lenyűgözött! Miért nem írtad, hogy ilyen édi kutyud van?

Na megyek nézelődniKép
Csinálok én is egyetKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
24+0

Kép
angelani

Lucretia:

Az nem jó ha egy számmal vagy kettővel nagyobb rendes bugyit veszel? Ha nem feltétlenül ragaszkodsz hogy a hasadra menjen (és most hogy jön a meleg, lehet hogy szellősebb is ha a hasad alatt megy) akkor szerintem megfelelne egy mezei bugyi is, csak kicsit nagyobban mint a rendes méreted.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na most megint hova lett mindenki?????
SIS HOL VAGY???

Kép
Kép
hari

Dori!

nekem a magzatízvizsgálat eredményét mondják meg.

Azért az UH-nál nem így van, max egy órát kell várni, nekem a legtöbb várakozás olyan 40 perc volt, de volt, hogy csak 15 percet kellett . Ki is van írva, hogy egy órán belül sorra kerülsz. Igen, a parkolóért fizetni kell, és szerintem is kicsi az esély, hogy találsz helyet. Mi 8-ra mentünk múltkor is, és fél nyolc előtt már épp, hogy találtunk helyet. Lehet, hogy jobb, ha BKV-val mész.

Pusz
lucretia

Rokica,

köszi a tippet, de az a helyzet, hogy alapvetően jók a bugyiim, így nagyobbat nem kell venni. Pont az a lényeg, hogy úgy érzem, néha lóg a hasam. A barátnőm azt mondta, hogy neki a végén volt ekkora, mint nekem most a 23-ik héten... De persze anélkül is megleszek. Pláne, ha ennyi pénzbe kerül!

Pusz
Lucretia
23
lucretia

Lanyok,

Koszonom a tippeket hatfajasra. Nekem van terhesbugyim Anita markaju es melltartom is.
Eppen rajtam, csak nem mell alaig ero, hanem mint Rokica irta, a hasam ala. de van ket db a mell allattibol is, de derekfajasra semmit nem javitKép Sajnos.
A melltarok viszont irto kenyelmesek!!!
Ezt ajanlom mindenkinek, megha egy kicsit draga is. Jol tartja a mellet es raadasul nem szorit.Bugyit barmilyent fel lehet venni, de a mellunkre szerintem most nagyon kell vigyazni.

Lanyok, egy kis belevalo tema, ti hogy alltok a szexel?
Nekem nagyon lenne ra kedvem, de amikor odaig erek, hogy akkor kezdjunk neki, mar le vagyok hervadvaKép Valahogy nem talalom jonak, kemenyedek es a babam mindig rugdos kozbenKép
Szegeny apjuk! De hat ez van!

Na megyek megnezem az albumokat.

Ugy latom, ma ez egy ilyen sz..... nap lesz.Kép

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?