Sziasztok!
Bocsi, ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem voltam. Amúgy nagyon jó esett, hogy kerestetek. Szinte az egész napot az udvaron töltjük. Reggel gyors főzés, mosás, takarítás aztán irány a szabadba. Délután szintén csak enni, fürdeni és aludni járunk haza. Közben a férjem meg belefogott a lakás rehabilitációba is. Ezért is kellet eleinte menekülni aztán meg nagyon rászoktunk.
Bianka közeben elmúlt hathónapos megkezdtem a mellé táplálást. Nem volt nála nagy sikerem de mostanra azért már elég szépen megy. Inni nem iszik továbra sem semmit. Csak az anyatejet fogadja el. Gyümi után is kap mindig. Az éjszakát nagyából végig alussza. Nyolc körülvan fürdés aztán szopi és négy-öt felé kell újra. Forogni ezerrel forog és a mászást is próbálgatja de a fejét nem emeli fel csak a popsia van a levegőben. Amúgy hason csószva remekül elér mindent maga körül. Foga még nincs és mostanában mintha nem is fájna az ínye.
Márti! Igen elköltöztünk egy magán forumba. Azóta is nagyon jól megvagyunk. Eléggé távol lakunk egymástól de azért már egyszer sikerült össze futnunk nekünk is. Köszi a kedves szavakat. Tényleg nem értem veletek miért nem sikerült de talán te voltál az egyetlen aki igazán vette a fáratságot, hogy megismerjen. Amúgy láttam már itt Csepelen séta közben a Györeszt meg az Tandit is. Ránézésre igen szimpatikusak számomra. De hát így jártam. Amúgy nem szoktam már más topikot olvasni még a tieteket sem. Így nem tudom mi van veletek arra felé. Ma viszont kiváncsivá tettél és bele néztem. Nálatok is megszüntek a levelek. Költözés vagy valami más oka van talán?
Azt írod: ,,Kitört a háború nálunk" Ezt arra érted amikor velem kapcsolatban volt a balhé vagy valami másik háborúról beszélsz? Csak nem össze vesztetek?
Ági! Mikor jössz pontosan? Én szivesen talizok veled. Meg a többiekkel is természetesen. Amig nem volt meg a picurka bőszavúbb voltál. Írj kicsit többet. Mi van veletek, hogy fejlődik a baba stb... Kérdezhetsz is bátran bármiről és szívesen válszolok. Akár a babákról akár magán életről vagy szórakozásról legyen szó. Tudod, biztos olvastad az elején mindenre vevő vagyok.
Kyrandia!
A topik akkor lesz pörgős ha mindenki sokat ír. Kérdezz jó sokat és akkor lesz jó sok válasz is. jobban megismerjük egymást egyre több minden érdekli a másikat. Neked is szól amit Áginak írtam és mindenre vevő vagyok.
Üdv: Mindekinek!
Próbálok majd sűrübben jönni.
Íme a Bius féle mászás kisérlet.
És egy aranyos közeli kép.