Szilvi, Kismama!
EZTÉRT MÉG CSÚNYÁN MEGFIZETTEK!!!!!
Dori!
Látom már sok megnyugtató választ kaptál!Csak annyit tudok mondani, hogy olvasd el többször hogy miket írtak a lányok, mert mind szóról szóra igaz!Ez segített nekem is amikor bajban voltam!
A baba.lap.hu-n biztos megtalálod annak a vizsgálatnak a helyét!Én sajnos már nem emlékszem rá, de tudom hogy az interneten olvastam róla!
Vagy írd be a google-ba hogy genetikai szűrés!
Sok sikert, és nagyon szorítok!Minden rendben lesz
Lányok!
Nekem is rossz napom van!
Gödöllőn voltam a földhivatalban. Már reggel 8-kor tömegek álltak a váróban, és mire beléptem hipp hopp áramszünet lett2 másodpercre, a sorszám osztó gép lefagyott, és amikor ujra indult, ujból kezdte osztani 1-től a számokat!
Szerintetek???Mekkora káosz keletkezett!
Még szerencse, hogy egy jó fej 50 es pasival összedolgoztunk így 10 után kijutottam!
Azt hittem ott fogok ebédelni is!
Aztán ugye közben elmentem tankolni ahol(Mol) a faszi 95-ös helyett a 299 ft-os EVO 99-et tankolta a kocsimba!Sokalltam is a kasszánál az összeget de vettem mást is, ezért nem is foglalkoztam tovább vele!
Amikor megnéztem a blokkott akkor látom ám, hogy jól lehúzott 1000-1500ft-tal!Visszamentem és megmondtam neki, hogy igen köszönöm a 300ft-os benzint, én nem ezt kértem, és hogy azt kívánom neki, hogy őt is hasonló módon károsítsák meg!
Persze köpni, nyelni nem tudott a faszi!
Ja és sorbanállás közben felhívott anyukám, hogy vidéken meghallt az egyik nagybátyám!
Úgyhogy mára elég volt!
Mostmár csak azon izgulok, hogy megyek du a dokihoz vizitre, megnézzük a babócát!
Nagyon remélem hogy semmi baja nincs a kis drágámnak!
Na most én is jól kisíránkoztam magam!
Nemesek!
Költözés!
Hát a te eseted még nehezebb mint az enyém hiszen neked már ott van az ovis gyerkőc is!
Én a következőképpen tervezem a dolgot!
Már mostanság veszek zsákokat, hozok dobozokat stb és elkezdem bezsákolni, bedobozolni a dolgokat!
Téli ruhák, pulóverek, kabátok, sporteszközök, karácsonyi díszek, nippek, dvd-filmek, cd-k, videófilmek(amikre se eddig se eztán nem volt idő) régi iratok az irodából(kisszoba), aztán jönnek a ritkán használatos pohár és étkészletek.
Magyarul tényleg csak az fog maradni amit napjában használunk(nyári ruha, egy étkészlet, egy pohárkészlet)
Amit a babának és az új házba veszünk azt már haza se hozzuk hanem letároljuk Csömörön egyik barátunknál nem messze a házunktól!
Ha esetleg úgy jönne ki a lépés, hogy előbb szülök mint költözünk akkor a férjem, az ő szülei, a barátai, az én anyukám besegítenek, hogy mi már a kórházból az uj házba mehessünk haza!
Amit ajánlani tudok, hogy te is kezdd el apránként összerakni a téli és a nem használatos dolgokat!
Rá fogsz jönni, hogy mennyi minden kerül majd a dobozba!És ha lehet azt már távolítsátok is el otthonról szép lassan tárolóba, szülőkhöz stb, esetleg ha már lehet, az új helyre!
Mi is kaotikus állapotokban fogunk élni néhány hétig, de még mindig jobb mint többször költözni!
És ne feledd a babának is az állandó hely a jó!
Megann 23+3