Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Ment azemil!Kép
ilgya1

Judit,ment az emilKép
ilgya1

Látom, hozzátok a formátokat!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
zichy

Judit,köszi!Kép
ilgya1

Szia Zita!
ilgya1

Sziasztok! Kép

Évi, Zsófi! Olyan jó volt nézni a szép, színes virágokat!! Kép
Lakás Kép Életemben nem vártam még így költözést! Kép Kacsint.
Állatkert KépKépKép Fényképek vannak???

Ildi, Judit! Mind a kettőt kipróbálom. Reggel óta olvasztok két nagy "csülköt", nem tudom hogyan fogom szétkaszabolni - lehet megvárom apát. Ezekből boros lesz, finom egri nedűből! Kép
Van még pár adag, úgyhogy megpróbálom a söröset is - köményt még be kell szereni, nagyon szeretem!Köszi a segítséget! Kép

Fodrász Kép Milyenre vágattátok?
Judit! Köszi az erőt! Kacsint. Kép
Ildi! Tegnap este vasaltam. Kép
Jók a fejecskék! Kép Már nagyon kellettek ide!

Anikó! Reni hogy van?
AlvásKép
Ha betegek a drágák, meg is érdemlik a kényeztetést, nálunk is így van. Kép

Meg a betegség is. Kép Anna reggelre belázasodott. Kép Tegnap bementünk a dokinénihez, hogy kielemezze a múltkori leleteket. A váró teli volt, csupa vírusos, úgy látszik, Annára is lecsaptak. Kép Ráadásul a leletben is talált valamit a dokinéni, ami nem "tiszta", így a biztonság kedvéért ismételni kell. Kép Kép
Reggel óta szakad az eső, jó volt így km-ereket gyalogolni, két gyerekkel, babakocsival, esernyővel, jó kátyús magyar járdákon. Kép Kép Donátot nem is tudtam elvinni az oviig - így is bőrig áztunk, mire hazaértünk. Kép
Legalább délután nem kell újra nyakunkba venni a várost! Kép
zichy

Szia Ildi! Kép

Itt voltam, csak közben telefonáltam egy csomót! Kép
zichy

Szia Zita!

Szegény AnnácskaKép
"Legalább"megerősödik szeptemberre a szervezete.Habár ő már edzett lehet Donát mellett.
Annyira sajnálja az ember ezeket a piciket,én teljesen ki vagyok. Úgy átvenném tőlük;

Mondjuk minket jobban megvisel,mint őket.Kép
Sok-sok jobbulás tündért kivánok neki.
Kép
ilgya1

Egyszerre írhattunk,ment emil.Kép
ilgya1

Na ne!!! Kép
Kilövöm már! (Puskatár)

Judit! Lehet az idő zavarja Bencikét! Babások! A ti picijeitek hogy bírják ezt a szürkeséget?

Köszönjük a tündérkéket!Nem értem mi van a leányzóval, mert tavaly tavasztól egy éven át csak egyszer volt beteg,(az influenzaszezont is kihagytuk) most meg már hetek óta ez az orrfolyás meg kis láz, piros torok...Hol jobb, hol rosszabb. Gyanítom, hogy a rohangálás-hideg víz effektus működik nála. Kép Dokinéni szerint, valszeg a leletbe is egy ilyen múló vagy épp jelentkező torokgyuszi kavarhatott be, én is erre gondolok, megpróbálok nem izgulni. Kép
zichy

Ildi, egyszerre írtunk! Kép
zichy

Sziasztok!

Nekünk kicsit rossz volt az éjszakánk. Barnus többször fent volt,mint szokott és én meg olyan kis álmoska voltam. Reggel 9-kor bealudt így gondoltam én is alszok még egyet.

Zita!

Sok-sok gyógyulást kívánok nektek. Ahogy írod, nálatok is ilyen kaki idő van. Szerintem ez az idő is olyan álmosító.
Még jó, hogy tegnap főztem, így ma kicsit lazábbra vehetem a formát. (mosok)

Judit!

Szóval a kakimanók még nem érkeztek meg hozzátokKép
Drukkolk, hogy legyen kaki és hogy láz meg ne legyen.

Évi!

Szépek a virágaid. Nekem is ilyen futó muskátlim van, meg rózsaszín is.

A lakásról, sajnos semmi új infóm nincs. A férjem felhívta őket és már nem voltak olyan magabiztosak mint előtte. Ígérték, hogy visszahívják, persze nem tettékKép
Próbálok lépéseket tenni, hogy akkor mi legyen a teendő.
gezso

Zsófi!
Ha ilyen bizonytalanok lakás ügyben, az azt is jelentheti, hogy talán elúszott???
Köszi a gyógyulást! Kép
Igyekszünk. Kép
A lurkóim most meséket néznek, olyan kis arik! Kép
SzundiKép Lehet, hogy délben én is csatlakozom a gyerkőceimhez, rám férne! Kép
zichy

Ildi, Judit!

Hol maradnak a fejecskék??? Kép
zichy

Azt hiszem megnézem mit főz ma Jamie - közben vasalok. Kép Kép
zichy

Kép

Később jövök!
ilgya1

Sziasztok!

Délelőtt takarítottam meg a gyerköcökkel voltam. Az éjszaka már megint rosszul telt. Én nem tudom mi van. Szerintem amikor én felkelek holtkorosan nem nincs is semmi baja a gyereknek. Én meg a szájába adom a cumit. Attol félek ráfogom szoktatni, hogy egész éjjel randalírozzon. Renivel semmi ilyen nem volt, igaz ő nappal nem aludt de éjjel mint a bunda.
Arra gondoltam Biát nem hagyom délután aludni, hátha akkor alszik éjjel. Szegényem nappal regeteget alszi éjjel meg talán ezért nem tud olyan mélyen.

Ildi én nem kaptam mailt!!!!!!!!!Kép
Vendég

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Anikó!

Most én is pont ilyen gondba vagyok. Barnus már lassan egy hete szinte egész nap alszik és éjszaka nem hogy javulna a helyzet romlik. Eddig már csak 4-kor ébredt mostanában meg 2-kor. Tegnap már 0.50-kor is felébredt. Most is alszik. Ilyenkor napközben eszik,kicsit fel van aztán el kezd nyűgösködni. Beraktam a helyére és két pillanat alatt elaludt.
Nem tudom, hogy felébresszem vagy akkor olyan nyűgi lesz, hogy csak naa????? Kép

Én ma eddig szinte csak pihizek. Mondjuk a mosógép megy, de hátkiteregetni nem olyan nagy meló. Ilyenkor kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy nem csinálok semmit, mert hát azért találnék munkátKép De az idő is olyan álmosító, lusizásra való. Meg néha nekem is lehet pihizni vagy nem???
gezso

Évi!
Ezt nem hiszem el! KépKépKépKépKépKépKép Hogy csináltad????????????

(Anikó mindjárt jön az ágyúval! Kép )

Ildi!
Ennek a fejnek tuti valami olasz beütése van! Figyeled hogy dobja a tésztát? Szerintem abból pizza lesz! KépKépKép

Anikó! Szerintem se engedd nappal olyan sokat aludni Biust. Kép
zichy

Zsófi!
Bizony jár! Kép
Ettől az időtől meg a frontoktól simán álmosabbak, nyűgibbek lehetnek a picik. Nappal elütik az időt alvással, éjjel meg már nem bírnak szundizni. Lehet, hogy normál időben maguktól visszaállnak???
zichy

Nálunk az egész napos csepergés hirtelen átment felhőszakadásba. Kép Ez az eső nagyon jól jön a növénykéimnek!Kép
Legalább nem izgulok, hogy a hétvégén ültetett palántáim megmaradnak-e. Kép

Azt hiszem nekünk is szieszta következik! Kép
zichy

sziasztok!

De. útlevelet csináltattunk magunknak isKép
csak 1 órát vártunk.
Aztán kedves férj uram lecseszte az információs csajszit!!! Mi van már itt fogunk aludni? Jaj hát sokáig tart... Szembe jött velünk az ügyintéző mikor mentünk!

Kisütött a napKép Hurrá!!!!Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Lementettem az összes ikont a chatről,és a mnetrőlKép (kép mentése más néven)

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ezt meg, hogy csináltad Évi?

Az én Biusom jó időben is sokat alszik nappal csak éjjel dorbézol. Kivagyok már a párom meg nem tud mit mondani hába kérdezem szerinte hogykéne csinálni. Baromira ki tud néha segíteni.

Nálunk is esik nem tudom, hogy megyünk így az anyáknapi buliba. Akartam elötte egy nagyot sétálni. Szerintem amíg leérünk is szarrá fogunk ázni.

Legszíveseben csak aludnék délután olyan jó kedvem van ma.KépKépKépKépKép

Kép

Nézzétek meg ezt talán mindenkit felderít egy kicsit. A kicsilányom egész nap ebben a pózban van. Persze csak amikor nem alszik. Jó mi?
Vendég

Küldök még egy kis vidámságot ebbe a csúnya rossz időbe.
Kép
Ez is az egyik ekdvenc poziciója.
Kép
És ilyen ha gondolkodóba esik álmában.
Kép
Vendég

Zita!

Ez az olasz beütésű ikon sütés akart lenniKép
Nem akartam már én se lemaradni,megcsináltam a Zsó féle megyest.Kép

Dávid is nyügi.Kép
ilgya1

Kérlek áruld el hogy csinálod.
Vendég

Anikó!

De aranyos a kis Bia!
Küldök nektek egy kis napsütést az anyák napi bulihoz!
Kép
Az emilt elküldöm mégegyszer,nem tudom mit bénáztam el neked,a Judit megkaptaKép

Évi!
Te csúcs vagy!!!Kép
én is itt baromkodom ezekkel;kicsit időigényes az a baj.Kép

Zsó!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod,a pihenés mindenkinek jár!Kép

Judit!
El is felejtettem kérdezni,van gát ügyben fejlemény?Kép

Zita!
Egy kis eső a palántáknak?

Kép
ilgya1

Anikó!
Megkaptad?Kép
ilgya1

Sziasztok!

Nagyon szupi minden. Megkaptam az utasítást. Majd probálkozom.
Vendég

Igértem nektek képeket:
A muskátliaim:
Kép
Kép

A sütikém:
Kép

A kiskutyánk:
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Én nem kaptam emilt! Hogy csináljátok ezeket a jópofa ikonokat???

Ildi, ha én nem lennék ilyen lusti süthettem volna sütit. Nagyon megkívántam most a képről. HaaaammmKép
Nagyon édi a kiskutyátok, olyan kis gyöntölgetni való.

Anikó!

Már nálunk is süt a napocska. Hozzátok még nemért el???
Nagyon ügyi a kis Bia. Az oldalra fordulós pozíciót már Barnus is próbálgatja, de még nem sikerült átfordulnia.

Megyek eszek valmait, mert Ildi sütije beindította a gyomrom.
gezso

Nagyon jók ezek az ikonok! Kép

Judit! Az erő veled!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKöszi! Kép

Ildi! Ez nagyon fincsi lett! Kép A kutyus tök ari! Kép Köszi az esőt! Kép

Anikó! Bia bizti olyan hajlékony lesz, mint a nővére! Kép Úgy megdajkálám a kis leányzót! KépNapsütést és szép ünnepséget nektek!

Most már nálunk is próbálkozik a napocska . Anna viszont szörnyen ébredt, láza is az egekben. Kép Annyira sajnálom a kis tündért! Kép Donáttal próbáljuk őt felvidítani...

Este próbálok jönni. Partizunk??
zichy

csajok itt besötétedettKép

Ildi: Nagyon-nagyon szépek a virágaidKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

A képek és az ikonok tejesen feldobják a topikot! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
zichy

Erősen gondolkodom a muskátli-beszerzésen. Kacsint. Kép
zichy

Évi! Nálunk épp most jött elő a napocska. Kép
zichy

A mi topikunk a legjobb!!!!Kép
ilgya1

Itt is kisütött a napocska,(végül is a palántáknak napocska is kell.Kép)

Zita!
Sikerült felvíditani a kis beteget?Kép

Este party
KépKép

Mindenkinek köszi!Kép
ilgya1

Elküldtem az emilt lányok,akik kimaradtak reggel (Zsófi,Zita és Évi)Kép
ilgya1

Este talán szabad lesz egy kicsit a gép, mert jön a férjemhez egy haver és akkor én is megyek partizni. Már annyira hiányzik.
Ugye lesz party?????Kép
Köszönöm az emilt Ildi.
gezso

Sziasztok!

Hozzánk most olyan sötét felhők érkeztek. Sajnos villámlik, így ki kell kapcsolnom a gépet, de ha elmegy akkor én visszajövök.
Tyűűű, mint ha este lenn olyan sötét lettKép
gezso

sziasztok!

Képzeljétek anyuéknál olyan vihar volt.
Levitte a garázsról a cserepeket,földobta a pavilont a fa tetejére, kicsavarta a szomszéd fáítKép

Nálunk meg csak a szél fújt, de az nagyon.Esni csak egy kicsit esett.

Este party!!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Nálunk csak 1 villám volt. Kép
Anna nyüszike, de apa itt van, nekem is kijár egy kis pihi. Kép Pontosan mikor???

Tényleg ez a legjobb hely! Kép

A babafotók nagyon hiányoznak meg a jó kis dumcsijaink (igaz, ezeket este pótoljuk legalább )! KépOlyan jó Biust is nézni! Annyit tudnak változni ezek a picurok! Kép

Letiltás: csak nem, most elég szolídak vagyunk! KépKépKépKépKépKép

Köszi az emilt! Kép
zichy

Évi!
Ez rettenetes! KépKépKépKépKép
zichy

Vendég

Ildi! Nekem ez lesz belőle ha elküldüöm emilbe.
Vendég

Sziasztok!

Erre megint esik az eső. Szerencse amikor mentünk pont nem esett és csak miután haza értünk akkor kezdte újra. A műsor nagyon jó volt. Mindenki bőgött.A gyerekek a nagymamák és az anyukák. Többen nem tudták elmondani a versüket. Annyira jók voltak és meghatóak. Még a kifiúk is sírtak. Hihetetlen. Azért negyon tetszett
Kép
Kép
Bianka szépen végig aludta az egészet csak avégén a hangzavarra ébredt fel amikor már mindenki beszélt mindenivel. Az már sok volt neki is.
Vendég

Anikó!
Akkor kibőgőzted magad! Kép
Reni olyan helyes! Kép
Nem jössz???
Többiek?
zichy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?