Szia Reno és többiek!
A cukor dolog miatt csöppet se aggódj. Egyébként nekem meg tudod, hogy túl alacsony lett? A sima 4,6 volt, a terheléses meg leesett 3,7-re... azt mondta a nőgyogyim, ezt majd meg kell ismételni, mert ez is problémát jelez a cukor-anyagcsere háztartásomban. Egyébként nekem a PCO miatt csinálták meg olyan hamar (12.héten).
Reno, mindenképpen álljatok meg Bécsbe menet a Shopping City Süd-nél. A földszinten több babás bolt van, és a H&M is a földszinten van, csak térképet nézzetek majd ott, mert bazi nagy a bevásárlóközpont. Ebben a boltban vannak cuki kismama ruhák is és babaruha-osztály is, ha szerencsétek van, akkor jókora leárazással. Van ott C&A is, bár ott akkor a babaruha-osztályt nem figyeltem.
Velem elég érdekes dolgok történtek ezekben a napokban...
Csütörtök este, igen későn, 10 óra fele megálltunk (hozzáteszem, új Volvónk van) egy Burger King előtt, párom rajta hagyta a gyújtást, benn a slusszkulcs hogy ne fázzak, ő bement a Burgerbe én meg maradtam az anyósülésen. Hirtelen egy pasi feltépte a vezető ülés ajtaját, és pillanat alatt kikapta a slussz kulcsot és ordított hogy azonnal szálljak ki. Először teljesen lebénultam. Aztán másztam kifele az irányába, a másik ülésen keresztül, mert féltem, hogy elviszi a Volvót, közben sikítoztam segítségért. Õ meg elkezdett kirángatni és azt kiabálta, hogy ég az autó. Én nem hittem neki, gondoltam, ez kamuszöveg, és mire kiértem a kocsiból, nekiestem, és ki akartam csavarni a kezéből a kulcsot. Igen ám, de azt nem láttam a sötétben, hogy a miénket közben ledobta az ülésre, és az a saját kulcsa volt. Õ meg nem értette a viselkedésemet, nem akarta adni a kulcsot, és elkezdtünk dulakodni, én meg ordítottam (az utcán bámultak). Az autó meg tényleg szikrázott alul és füstölt. Végül odalépett Barabás Évi az RTL Klubból, aki a felesége lehetett, és ő próbált lehiggasztani, ennek ellenére kicsavartam a kulcsot és berohantam a Burgerbe a párom után. Végül rendeződtek a dolgok, persze az autót el kellett vontatni, de szegény babám nagyon rugdosott, tegnap meg egész nap annyira csendben volt, hogy nem igaz. Ráadásul tegnap egy munkahelyi intrika is ért, meg lefotóztak traffipaxosok. Hát igen, ez most nem az én formám...
Egyébként kedden megyek genetikai UH-ra, már számolom visszafelé a napokat.
Norka (18+2)