Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Délután úgy elrohantunk vásárolni, még annyi időm sem volt,hogy beszoljak, elmentünk vásárolni.
Reagálni sincs időm ennyi mindenre.
Mindjárt kezdődik a buli. Remélem ott leszek én is. Bár rezeg a léc.

Ezt nézzétek mit alkottam ma én a nagy szakácsművész. És még az íze is nagyon jó.
KépKép
Rengeteg puszikát kaptam érte az én Zolikámtól. Sőt még a vacsi is jólsikerült. Basameles sonkés sajtos tarját sütöttem. Ne tujátok milyen dicséretet kaptam.
Vendég

Sziasztok!

Még mindenki alszik? Meddig voltatok tegnap? Én megint kaptam a pofikámra a tizenegyórás fekvésért. Azért még túlélem. Ma mi lesz azt nem tudom.
Szerintem egy jó vacsi már nem segít.KépKépKép

Évi! Úgy eltüntél mint szürke szamár a ködben. KépKépKép Mi van veled?

Írjatok lányok és ma ráérek, apa dolgozik.

Dobok megint egy jópofi képet.

Kép
Vendég

Sziasztok!

ElőkerültemKép

Ne haragudjatok, hogy nem jöttemKép

Tegnap de.úgy voltam, hogy nem kapcsolom be a gépet , mert akkor itt ragadok és egy csomó
dolgot kellett csinálnom. Mire aFlórát elaltattam már itt is volt anyu.
reggel meg még a piacon is voltunk,vettünk finom tököt. Amiből jó kis tökfőzit csináltamKép

du voltunk boltban,aztán lekisértük este anyut a buszra.Hazaértünk sütöttem egy kis
fasírozottat. 7óra után már indultun apa elé a vonatra.
gondoltam majd este jövökKép ,mert már nagyon hiányoztatokKép Kép Kép

elisaltattam a Flórát, meg magamat isKép Kép Kép Ennyít az esti netezésről.
1 órakor ébredtem fel a FlóránálKép Átcuccoltama helyemre reggelg alvásKép
szegény apa sem tudott szólni, hogy gyere a helyedre aludni, mert ő is aludtKép

szép kis családKép Kép, de legalább kipihentem magamet!!!

Este indulunk Földvárra. Hétfő estig nem leszekKép
Ha kész lesz az otthonunk dobjatok majd egy mailt!! LécciKép

judit!

Bencinek gratulálok, hogy már ilyen ügyesKép
Nagy ő-re várást nem értem? Majd otthon elmeséled...

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Egy picit itt vagyok, majd mindjárt írok... Kép
zichy

Évi!
Tegnap mit össze kerestünk téged!!! Jó, hogy megvagy! Legalább kipihentétek magatokat! Kép
Érezzétek jól magatokat Földváron, mejd mesélj, milyen volt! Kép
VitaminKép
Örülök, hogy Flóra jobban van! Kép
Donátnak jól sikerült, élvezték! Kép

Anikó! Nincs mese. Akkor ez az este apáé KépKépKépPersze ilyen fincsi vacsival megturbózva, mint tegnap! Egy szava sem lehet! Kép
Ma szerintem én sem lennékKép

Judit! Biztos egész este csuklott!!! Kép
Akkor ma sétáltok? A tegnapit sztornózzuk! KépKépKép

Nálunk:
Anyukám telefonált, hogy babázna. Úgyhogy a lurkók már nála, sőt a hamit is megfőzi 2 napra, hogy haladhassunk! Kép A férjem el is ment a cuccokért (szigetelni is kellKép).
Tök jó lesz kettesben itthon, nem biztos, hogy ma végzünk...(Kacsint)
Este azért elolvaslak titeket, úgyhogy írjatok - már aki teheti.Kép
Mindenkinek kellemes hétvégét!!!! Kép Pihenjetek sokat és gyűjtsétek az erőt otthonra!!! Kép

Jó a kép! Édes kis pofa! Kép
zichy

SziasztoK!

Judit,micsoda jó hírek!KépKépKép
Úgye,hogy másképp látod?Kép
(Nem akarom azt mondani,hogy én megmondtamKép)

Kaki ügyben fejlemény?Kép

Anikó!
KépKép
Ne röhögtess már kora reggel,te nőszemély!!!KépKépKép
Reggel is este is?
Én fél 12-ig voltam,de a többiek is már jöttek aludniKép
Apának ki kell valami jót találni estéreKép
Én is ma jövök hébe-hóba,de holnap nem leszek és hétfőn is csak a pizsmaapartin.KépKép

Évi!
Te kis felszívódós!
Már azt hittük lukas az agyunk,és nem emlékszünk,hogy mondtad,hogy nem jössz.
De legalább jól kipihented magad,ez is előnyKép

Zsó!
Ma te szívódtál fel,vagy Barnus nem enged ide?Kép
Kipihented magad tegnap,nagyon korán elrohantálKép

Zita!
Hogy álltok?Már nem is merek kérdezni!Kép
Majd otthon úgyis elmeséled részletesenKépRemélemKép
ilgya1

Zita!
Aztán mindent bele!Kép(kacsint)
ilgya1

Apa levitte Dávidot kiskutyázni,ti meg sehol?
Ez az én formámKép

Délután nem tudok jönni,megyünk anyukámékhoz,apa meg horgászniKépKép

Pihenjetek sokat!Kép
Zita,nektek jó munkát!Kép
Ildikó
ilgya1

Sziasztok! Kép
Apa egész de. a várost rohangálja, én itthon egyedül pakolok.Kép De legalább jól haladok! KépÕ meg majdcsak hazajön végre! Kacsint! Kép
Nem is tudtam, hogy a gyerekeimnek ennyi játéka és ruhája van...Kép Kép

Ildi! Ez a cápa saját fogás???????
Mára is egy legalább ekkorát apának! KépKépKép
Dávid, KutyusKép

Méghogy Anikó ráér ma! Hol vagy te nő??? Kép
Mindenkinek további szép napot és jó családozást!!!!!!! Kép
zichy

Valaki ellopta a rotis képemet (ápr24.arch.)
Ki cserélték egy pucér kisfiúra!Kép

Fel vagyok háborodva!KépKépKép

Többet nem is fogok mostmár írni,ez tényleg csúcs.!Kép
Most kit zavart az a kiskutya?Kép
ilgya1

Sziasztok!

Igaz, hogy ráérek de annyira jót pihiztem. Biankával aludtam egész délelőtt. Ma reggel is égtelen fejfájással ébredtem. Besokaltam, elegem lett. Aludtam és aludtam. Most ebédeltünk, délután megyünk sétálni. Két nap én sem leszek. Megyünk a hűvösvölgyi nagyrétre játszani aztán onnam megint anyuákhoz. Kedden jövök. Dobjatok nekem is egy e-mailt, hogy merre vagytok. Lehet, hogy még késöbb benézek de nem 100%-ék.
Legyetek jók, Jó hétvégét, Jó melózást, Jó sütögetést, Jó szórakozást, Jó bulizást, Jó Balcsizást és mindent ami még jó lehet.

Puszika: Anikó
Vendég

Sziasztok4

Nem tűntem el, csak reggel korán elindultunk vásárolni, most meg takarítunk. Majd jönnek anyósomék is. nem tudom mikor tudok újra írni nektek.
Üdv Zsó
gezso

Judit,csak hülyültem,én sem gondolnám!!!Kép
ilgya1

Sziasztok Csajok!

Úgy látom ma mindenki elég elfoglalt volt. Mi rengeteg mindent csináltunk. Voltunk vásárolni a Campónába vettünk pár rucit magunknak. Na meg egy kicsit végre kikapcsolódtunk a dolgos hét után.

Holnap jönnek a rokonok és valószínűleg elmegyünk valahova közösen, de talán délelőtt még be tudok kukkantani hozzátok.

Mindenkinek nagyon jó és nyugost éjsazkát kívánok!

Zsófi
gezso

Jó reggelt!

Úgy látom, hogy csak magamank írogatok itt?

Ti még alusztok vagy ismét sok a hétvégi elfoglaltság??
Mindenkinek jó pihenést, vagy szórakozást a hétvégéhez.

Küldök sok-sok naptündért, mert nálunk nagyon szomorkás esős idő vanKép

Zsó
gezso

Sziasztok!

Sajnos nem mentünk sehova. Nagyon szutyok az idő. Renike pedig belázasodott.
Látom mindenki nagyon elfoglalt. Én is a családnak szentelem a napot. Pihenjetek, legyetek jók. Jó szórakozást mindenkinek.
Puszika.
Vendég

Sziasztok!

Csak beugrottam egy percre. Reninek szerencsére lement a láza. Úgyhogy most indulunk anyuékhoz.
A tegnepi nap elég lájtosra sikerült. Voltunk egyet sétálni, az annyi.

Látom itt is nagy a pangás. Remélem holnapra visszatér belétek az élet.

Az erő legyen veletek.KépKépKépKépKép

Édi a baba. Te hogyan tudsz képet feltenni ha nincs digi gépetek? Beszoktad scan-alni? Vagy mi a szösz? KépKépKépKépKép
Vendég

Zsófi! Kép

Egy kicsit elkésve,utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép
zichy

Sziasztok!

Judit! Nagyon édi a kisfiad. Olyan jók ezek a képek. Ahogy írod, szerintem is be kéne már szerezned egy digi kamit, persze tudom, hogy nem olcsóKép

Ti mit csináltatok a hétvégén? A férjed dolgozott vagy otthon volt veletek?
Volt már kaki???
Gratulálok a babakocsi beszoktatási sikerhez. A végén csak megszereti Bencikéd a kocsit.

Szerencsére úgy néz ki, hogy ma szupi idő lesz. Mindenkinek jó időtöltést, aztán remélem holnap jó hosszú beszámolókat fogtok írni!?Kép

Üdv
Zsó
gezso

Zita!

Egy időben írtunkKép Kép

Nagyon szépen köszönöm. Gyönyörűek ezek a virágok.
gezso

Sziasztok!

Zsófi, egyszerre írtunk! Kép

Judit! Az erő legyen veled! KépKépKépKépKép Mi megnéztük, kb századszorra Kép A héten már kiderítem mit bénázik Anakin, olyan kiváncsi vagyok! Te kiolvastál már valamit a csillagokból? Kép Kép

Benci igazi kisfiús már!!!!! Kép Próbáljatok egy digit, hogy bombázhass minket Benci sztárfotóival!! Kép

Anikó! Mi volt Renivel?? Remélem, minden ok!

Zsófi! Milyen volt tegnap a vendégekkel? Édes hazánkról van-e valami híred?

Évi, Ildi! További jó pihenést!!! Kép

Mi még csak most kezdünk visszapakolni, de gyorsan beugrottam hozzátok, már jelentkeztek az elvonási tünetek! Kép

Szép napot mindenkinek!!!!
zichy

sziasztok!

HazaértünkKép Ezeket sütöttem szombatonKép Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Most olvasok, mindjárt reagálok! KépKépKép
zichy

Sziasztok!
Alig jutok a géphez, ha meg leülnék végre, kedves családom rögtön más programba kényszerít...Kép

Évi! Te péktündér!!!! Kép Így vacsi után is folyik a nyálam, olyan fincsik ezek a sütik! Nagyon ügyes vagy! Kép Gondolom a család egy szempillantás alatt befalta! KépKépKépKépKép

Judit! Úgy nőnek ezek a lurkók! Benci még nagyobb?? "Rá sem fogok ismerni!" Kacsint.Kép
Minden jót a holnapi szurihoz!!!!

Én is készülök a "nagy napra" ! Kacsint. Kép Mivel van két zsák(!!!!!!!) vasalnivalóm, szorgalmasan nézegetem majd a filmeket, hogy én is képben legyek! Kép Nem tudom mikor lesz a "buli", meg kellene szerveznem, majd utána nézek! Ti mikor mentek??? De jó, hogy tudod mi lesz!!!
És tudod mit hozott a férjem ma a szüleitől? Az első két rész őskori köteteit! Kép Áááá, nincs is beindulva a drágám, mi?? KépKépKépKépKép

Kirándulók!Várjuk a hétvégi beszámolókat!!!!Kép

Ja, elküldtem Emilt, mert volt egy érdekes "felfedezésem"... (Ettől ne legyen paranoiám!) Kép

Nálunk: káosz a köbön, ma még kertezünk is ,úgyhogy le vagyok merülve... Majd mesélek! Kép
Apa valamelyik nap vinné a bázist, ha eltűnök hirtelen, attól lesz....Kép

Jó éjt mindenkinek! Kép
zichy

Sziasztok!

Jó újra köztetek.

Zsófi! Nagyon sok boldog névnapot kívánok. Csütörtök óta minden nap elmondtam magamba, hogy vasárnap névnap és fel kell köszönteni és a végén elfelejettem. Bocsika.
Kép

Évi! nagyon jók azok a perecek. Ügyi vagy. Ez az a perec aminek a receptjét elveszitettünk a lakásunkal együtt?

Zita! Mit csináltatok a hétvégén? Valami nagytakarításos, felújításos, rendrakásos valamit?

Judit! Babakocsira edzetek mert megyünka szigetre nemsokára. Hogy mentek el moziba? Bencit hova teszed?

Ildi! Hogy vagytok? Merre vagytok?

Holnap találkozunk.
Vendég

Judit!!!!
Nem kaptam semmit!!!! KépKépKépKépKépKép
zichy

Bocsi, rosszul olvastam!
zichy

De akkor is....
Hol?????? Én tényleg nem találom..
zichy

Judit!
Üzid nem jött, a helyünket nem találom, mindössze láttalak bejelentkezve.... Már megint én bénázok? Vagy átrekták, átnevezték? Nem tudom mi van, és lassan mennem kéne.. KépKépKépKép
zichy

Judit, bejutottam végre, ne kérdezd hogyan! Kép
zichy

Jó reggelt, sziasztok!

Sajnos az otthonunk még nem készült el, pedig apasi már hétfőre ígérte!!!Kép Úgy látom még egyszer rá kell telefonálnom!!!

Most rengeteg dolgom van,mert a 3 nap alatt alig voltunk itthon. Majd ha lesz ídőm jövök és írok beszámolót.

Évi! Nagyon guszták a sütijeid.
Üdv
Zsó
gezso

Sziasztok! Jó reggelt! KépKépKépKépKép

Látom nagy a pangás. Renike beteg még mindig. Voltunk orvosnál. Semmi különös baja nincs csak vírus. Lázcsillapító és pihenés. Holnap még itthon marad aztán írány a suli. Holnap lesz az anyáknapi műsor délután arra azért bemegyünk.

Késöbb még jövök. Puszika: Anikó KépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Azért ennyire ne tolongjatok!! KépKépKép
Judit, Évi, kidőltetek? Az erő nincs veletek? Kép
Ildi, hová tűntél???? Kép Kép Kép
Zsófi! Kép Ejnye-bejnye lesz a bácsinak, küldjük a fenékverő tündérkéket, ha nem igyekszik! Kacsint. Kép
Anikó! Renikének meg gyógyulástündérek mennek!!! Kép Nagyon szép Anyák Napját holnapra!!! Kép

Még takarítom a romokat, már látszódnak a szobák falai, lassan a szekrények is körvonalazódnak... Kép (Sajna, elég lassan!) Megint egy zsák fölös gyerekruhát szedtem össze, pedig kb 2 hónapja már kiszortíroztam egy felet!!És ami megmaradt, az is sok az "ikreknek".(Kacsint.) Ez hihetetlen! Kép
Mosógép megy egész nap (csoda lenne, ha pihizne egy kicsit), ha már úgyis pakolok, kirakom a nyári cuccokat is.Szóval, ne keressetek... Kép

Azért szép napot mindenkinek! És írjatok! Ha mégis betévednék (úgy vacsiidőben), szeretnék olvasni valamit! Kép
zichy

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.
Ha Barnus megengedi akkor most mesélek, hogy hogyan is telt a 3 nap.
Szombaton elmentünk vásárolni a Campónába. Kaptam a férjemtől a névnapomra fehérneműtKép
Miután haza jöttünk átjöttek az anyósomék egy kicsit. Miután pihentünk egyet a férjem kitaláta, hogy menjünk le a duna partra horgászni. Kb este 6-ig voltunk. Barnus persze végig szundizta az egészet.
vasárnap délelőtt megérkeztek a rokonok és kb 13-kor elindultunk Taksonyba egy étterembe. Szerencsére jó idő lett, így ki tudtunk ülni a kerthelyiségbe, amit a gyerekek nagyon élveztek. Barnus itt is kisebb megszakítással szunyókáltKép
Ebéd után visszajöttünk hozzánk és még kicsit dumcsiztunk. Sajnos ilyenkor gyorsan telik az idő és hamar este lett. Még este haza indultak a rokonok.
Vasárnap az én drága férjem képes volt hajnal 3-kor felkelni, hogy kimenjen horgászni. Kb 9-kor ért haza. Szegény nem fogott semmitKép
Olyan dél körül indultunk a Hajógyári szigetre,mert volt ott egy kutyatalálkozó. A férjem hobbi szinten kutyakiképzéssel foglalkozik(ott). Atzán felmentünk anyósomékhoz,mert neki este kellet visszamennie a kórházba. Természetesen Barnus volt a közép pontKép
Aztán egy pár óra múlva a sógórnőmék is megérkeztek az ikrekkel. Na aztán nagyon résen kellett lennem, mert Barnust nagyon szeretnék felemelni meg kicsit durván szeretgetni. Aztán haz indultunk és kicsit pihiztünk.
Ma újra kettesben voltam a pici fiammal. Kicsit nyugisabb így, de azért hiányzik a párom.
Tervezem, hogy elmegyek sétálni még délután, de az idő elég szeszélyes. Hol kisüt, hol meg esik???Kép

Ma főztem, de annyit hogy remélem holnap nem kell.
Zita! Én is a Barnus ruháit szortírozom,mert már kinőtt egy csomót. és kaptunk most egy nagy zsákkal. Persze még az nap este 10-kor neki is estem a ruháknak és átnéztem,mert úgy imádom a babruhákatKép
Hát nagyábból ennyi az én sztorim.
Ti is írjatok, merre jártatok!!!
gezso

Sziasztok!

Először is Zsó neked szeretnék nagyon sok boldog névnapot kivánni!
Kép

(Nem felejtettem ám el,csak most tudtam géphez jönniKép)

I.
ilgya1

Hali!

Nekünk is elég mozgalmas hétvégénk volt,de a kisfiam egy tűnemény volt végig.Kép

A sógoromékkal voltunk lent a nyaralójukban,T.-n(majd otthon elmesélem)sokan.
Az idő nem mindig kedvezett,de azért szerencsére elég sűrűn kisütött a nap.Kép
Sokat sétáltunk (kipróbáltuk az új járgányunkatKépkacsint....,napoztunk,hintáztunk,este grilleztünk,hesegettük a szúnyogokat,babáztunk....
Nagyon jó voltKép
Büszke voltam a fiamra,a Balázska (nagyobbik húgom kisebbik fia-Dáviddal egyidős)sokat nyügizett és éjszaka sem hagyta aludni anyukájátKép
Hétfőn olyan szép idő volt,hogy le terítettünk egy pokrocot a fűre és ki raktuk a fiúkat hadd "mászkáljanak". (Ezt nem is mondtam még nektek,hogy Dávid már egyedül ücsörög és újabban gurulva közlekedikKép)Olyan édes,meg tudnám hamizni.Kép
(Utolérte Bencikét,elvégre már 7 hónapos lett hétfőn.KépKépKép)

Most kicsit el kell mennem,de nemsokára vissza jövök,remélem addigra befut valamelyikőtők.
Nem árasztottatok el,ami azt illeti.Kép)
Lányok,fegyelmi lesz!!!!!!!I.
ilgya1

Folyt.köv.

Zita!
Hogy álltok?

Gyerekek mit szóltak az új "lakosztályhoz"?
És ahhoz,hogy az anya itten kiselejtezi a kedvenc rucikat?Kép
(Majd otthon szeretnék olvasni részletesen a témáról!)

Judit!
Bencike,hogy viselte az oltást?
Babakocsival voltatok vagy kenguruval?

Mi van a fékcsíkjaitokkal?Kép

Mozi apávalKépKépKép

Anikó!
Szegény Reni,remélem semmi komoly baja nincs!Kép

Akkor jól értelmeztem a Börzén sem voltál?-nem baj kellett ez a kis pihenő,a család is biztos örült,hogy együtt lehetettekKép
Anyáknapi műsorKép
Hogy-hogy ilyen későn?(Mindjárt egybe kötik a gyerek nappal és az is le van tudva?Kép)

Évi!
Nem semmi,te kis cukrászmesterKép
Tudod a receptek kellenek,készítsd a kezeidet,otthon gépelni kell.KépKacsint
(Apa volt a fényképezőmüvész?)

Zsó!
Jók ezek a hétvégék,nem? Kell ez a kis családi kikapcs.,feltöltödik az ember a hétköznapokraKép
Megtöri a hétköznapok szürke monotoniáját.KépKépKép

Fehérnemű vásárKépkacsint

HorgászatKép
Apa is volt szombaton,de nem fogott semmit(Zita,itt válaszolok a kérdésedreKép)-és igen az a cápa is az ő fogásaKép
Akkor most,ti se jártatok sikerrel!?!, ez biztos Judit hibája,mert nem küldött halfogó tündéreket.(Vagy csak rosszul emlékszem?)

Akkor már Barnus is ismerkedik a peca világával,végül is nem lehet elég korán kezdeni,nem igaz?Kép

Mennem kell Dávidért,de nemsokára jövökKépI.
ilgya1

Szia Judit!

Nagyon izgultam már szegény kis Bencikéért Kép
Milyen ügyes voltKépKépKép

És mi van a kakimanóval?
ilgya1

Sziasztok! Kép

Ildi, Zsófi! De jó volt nektek!!!! Kép
Férjeiteket nem csípték össze a szúnyogok? Legközelebb küldünk nekik egy halom pecás-tündért, hogy alig győzzétek főzőcskézni a halakat!!! Legalább olyan cápákat, mint a fotón! Kép
Hiányoztatok az esti bulin!!!! Kép Reméljük hamarosan hazamehetünk, mert ezek az éjszakába nyúló dáridók taccsra tesznek! Kép Kép Kép (Anikó, Évi, Judit - kacsint.)Kép

Ildi!
Dávidnak boldog hófordulót kívánok! Kép Kezd beindulni a fiúcska? Kép Azért külön dícséret jár, amiért jó babaként viselkedett!Kép

Zsófi!
Fehérnemű Kép Minden elismerés apának! Kép
Barnus Kép Nagyra nől, mint a szülei, ha ilyen jó sokat alszik a levegőn! KépKépKép
Ikrek - most talán elég szolidak voltak.. Mi lesz velük később? Kép

Judit!
Le a kalappal Benci előtt!!!! Nagyon ügyes volt a szurinál! Kép Én meg elfelejtettem, hogy oltásra mentek - látszik, hogy elég figyelmetlenül olvasok mostanában, bocsi. Kép
A férjem elkezdte az 1. részt olvasni - készül.... KépKépKép

Nálunk pocsék idő van. Kb 28 fok, áll a levegő, felhők szinte a fejünkön ülnek. Kép Hazafelé elkapott egy kis esőcske, úgyhogy nagyra növünk. Kép

A változatosság kedvéért vasalok, aztán a férjem rögzít még egy polcot, ha hazaér,így talán még ma a helyére kerülnek a dolgok........Holnap meg sika-mika, hogy minden csili - vili legyen! Kép
Reggel hívott egy gyerekkori barátnőm, lehet csütörtökön talizunk! Izgi! Kép

Szakácstündérek! Kérnék egy kis segítséget! Mit lehet csinálni kecskehúsból??? Valami olyat, amit az is megeszik, aki egyébként nem szereti az ízét (pl. én Kép)... S.O.S.!!!
zichy

Judit!
Engem épp most hagyott el az erő... Kép
Megnéztem végre az időpontokat, csak jövő hét végétől indul a buli, valszeg mi így csak 2 hét(!!!) múlva mennénk..Kép
Anakin titka! Óh! Hogy bírom ki addig?

Gyereklak:
Majd biztos helyen megmutatom nektek! Kép Azért aranyos - a tegnap írt bibi ellenére.

Husi: csak sok a csontos rész, és tényleg keményebb kicsit. Azért jó lehet pörkinek? Ha esetleg pácolom jobban elnyomom a jellegzetes ízét?? Vagy valami borocska bele? Szerintetek? Judit te csináltál már? Vagy bárányt?
zichy

Sziasztok!

Judit!

Gratulálok a kis Bencinek, amiért ilyen jól viselte a szurit.
Kakivadászat még mindig tart?

Ennyi gyönyörű virágot kaptam a névnapomra.
Kép
Kép
gezso

Sziasztok!
Zsó!
Nagyon szép virágokat kaptál!Kép

A rózsát biztos az apától?!Kép
A másikat meg Barnustól?!Kép

Zita!
Kecske-húsi:
a párocskám szerint sütve finom,köményesen,+füstölt szalonnát sörbe mártani és azzal kenegetni.
De ha csontos,akkor jobb a pöri,jó sok vörösborral,de csak a végén tedd bele ,mert savas és nem engedi megpuhulni.(bocs,ha értelmetlen vagyok,de dávid itt a kezembe,indulunk fürcsizni.
ilgya1

Sziasztok!

Annyira nincs ma kedvem semmihez. Mosok, babázok egész nap. Renivek dvd néztünk mig Bianka aludt. Aztán meg chetelt a drága vagy egy órán át. Maximálisan megértem. Hétköznap ha suliba jár nincs ennyi gépezésre ideje. Meg nem is engedem, hogy sokat itt legyen de most beteg mindent szabad.

Zsó! Családi nézelődés én annyira imádom azokat. Vásárolni meg méginkább szeretek. Nagyon szép virágokat kaptál. Fehérnemű!!!Kép nagyon tuti! Kipróbáltátok már remélem! Kép

Zita! A kis szorgos mami. Nagyon ügyes vagy. Biztos csodálatos lesz az a szoba. A gyerekeknek tetszeni fog.Lássuk azt a fotót. A sok- sok fotó annyira hiányzik nekem. Mindig csak otthon, otthon. Mikor megyünk már haza?

Ildi! Végre itt vagy közöttünk. Dávid forog az nagyon jó. Végre megindult a kis kukacos. Az én Biám már egész nap oldalt fordulva erőlködik de nem sikreül neki átbilleni. Pedig ma már öt hónapos. Annyira szalad az idő.

Judit! Most már azért elkellene valami atrakció kaki ügyben. Mit mondott a doki, hogy fordulhat ilyen elő. És mostantól állandóan aggodni kell mikor lesz megint. A rokon gyerekektől meg szerintem nem kéne féltened. Semmi baja nem lesz. Kicsit légy lazább mert tényleg anyámasszony katonája lesz belőle. És a végén velünk se találkozol majd mert nekünk is vannak gyerekeink sok-sok bacival?

Évi! Te se voltál ma sokat. megviselt az éjszaka és csak aludtál és aludtál. Én elszundítottam amikor a lánykám amúgy is kitúrt a géptől. Nagyon jól esett. Muszáj elő pihennem az estére. Azért remélem ha meg lesz az új kéró akkor is megyünk chetelni. Annyira jó, hogy azonnal reagáltok a kérdésekre. Néha szétröhögöm az agyamat rajtatok.
Vendég

src='http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_58.gif' alt='Bubble Bath' border=0></a>
ilgya1

Kép
ilgya1

sziasztok!

Először is Zsófinak boldog névnapot kívánok!
Nagyon szép virágokat kaptál.

szombaton de.sütöttem, ahogy azt láthattátok isKép
Este mentünk csak a balcsira.
Vasárnap voltunk a veszprémi állatkertben.
Flórának nagyon tetszett főleg a majmócákKép
rohangált egész végig.Jót szórakoztunk. volt játszótér is ahol csúzdázott is.Szerintem ez tetszett neki a legjobban a majmokon kívülKép
Este otthon grilleztünk. hétfőn már jöttünk is haza. Estére már mindent ki is mostam.

Ma nem tudtam írni,mert fodrásznál voltam. flóra nem alszik délutánKép Így elég húzósak a napok. Tévedtem alszik csak addigra már 4-óra van. Autóban aludt el ma is, mert akkor mentünk vásárolni.10 órakor tudtam most letenni...

Ti merre jártok???

ui:Én apám féle otthonunk készülKép Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ezek a virágaimKép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<!--attachment: n_vtelen-224802.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*4.0**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (4.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Ildi! Nekem nem sikerült, te olyan ügyi vagy, hogy csináltad???????????
Vendég

Jó reggelt,sziasztok!

Este vártalak titeket a szokott helyen,nem jötettek?!Kép

Anikó!
Privátba elküldömKép

Évi!
Nagyon szépek a muskátliaid,én is ma teszek fel az enyémről képeketKép

Végre jó hírKép,és mennyire lesz képes?Kép

Zita?
Kecske-húsi?Kép

Judit!
Gyere,te kis kakivadász!Kép