Szia Zsu!
11 hete szültem a veszprémi kórházban.Az ügyeletes doki nagyon rendi volt.Bár én is úgy gondoltam, hgoy jó lenne a saját dokimnál szülni már nem bánom, hogy nem így történt.
Bemásolom Neked a szüléstörténetemet
hátha bátorságot merítesz belőle:
"Egy kis leírás most a szülésemről, ilyen könnyű szülést kívánok minden kismamának!
Éjjel 1-kor mondtam a páromnak, hogy lehet, hogy mehetünk szülni, de nem voltam biztos abban, hogy elég erős-e a fájdalom. Így 3 órági otthon ökörködtünk a párommal. Aztán elindultunk a kórházba. Ott kiderült, hogy csak 1-2 cm-re vagyok tágulva, így a papát hazaküldték,:-(mondván reggelig nem lesz semmi.
Felgyorsultak az eseményke nagyon, fájtam, hánytam, előkészítettek, borotválás, beöntés, végül hívtam apát, hogy szülünk jöjjön azonnal! 6-ra ért be hozzám, és akkor már csak a nyomófájások voltak hátra.Jól esett, hogy ott volt! Sokat segített! Végül a 6 óra 53 perckor megérkezett MÁRK
Nagyon gyors és fájdalommentes szülésem volt. Még véletlenül sem jutott eszembe, hogy kérjek fájdalomcsillapítót!!!!Tényleg olyan gyorsan zajlott az esemény ahogy ti most itt elolvastátok! "
A Tallai dokinál szültem, vele és a szülésznővel sem volt problémám.Bár váltás volt a doki engem kísért figyelemmel, a másik lányt már a váltás kapta meg.Nekem szerencsém volt mert a váltás szülésznő pont az ismerősöm volt.
De az első is normális volt.Csak annyit voltam gépen amit muszáj volt, mert mondtam, hgoy nem igen tetszik a fekvés.Figyelembe vették a kérésem.
Drukkolok, hogy minden simán történjen úgy ahogy elképzeled.
Üdv: Szilvi
ui:a Balatoni gyerekek topikjánál megtalálod a fényképünket is.
Ja, és ott pörgősebb az élet
Gyere ha gondolod oda!