Sziasztok!
Manóci, köszi szépen a tájékoztatást
Az emil címemet megtalálod a profilomban.
Nekünk a Káposztáskert utca legvégében van a házunk, a Viaduktosok csinálják.
Jó, hogy van normális védőnő is, bár Nekem, szerencsére, soha nem volt rá szükségem, nem is nagyon jött ezért. A dokinéninket viszont sajnálom, mert Õ nagyon szuper.
Mi nem így terveztük a kistesót, de sajnos az élet közbeszólt, decemberben elveszítettünk egy magzatot, azóta kiderült, hogy kialakult nálam egy betegség, így most a Kaáli Intézetbe járok kezelésre. Remélem hamarosan sikert hoz majd.
Edina, mi is a kistartcsai kórházhoz tartozunk, én nagyon jókat hallottam a szülészetéről, állítólag nem régen újították fel. Mészárosnál szült az unokatesóm felesége is
Én a II. sz női klinikán szültem, egy ideig gondolkoztam, hogy valami budai kórházat kellene majd keresnem, a Kútvölgyi jutott nekem is eszembe, de végül úgy döntöttem maradok, mert a klinikán van PIC és ha gond van a babával nem viszik sehova. Végülis a dokim is jó, a klinikával sem volt gondom és elvileg nincs olyan messze. Mindig az a rémálmom, hogy nem érek be időben
Mindegy, majd még meglátom, bár tartanánk már ott.
Szombaton megyünk ki Biatorbágyra megint, megnézzük hogy állnak, már csak a belső kialakításokat csinálják, burkolás, zuhanyépítés, villanyszerelés stb. Remélem júni második felében be tudunk majd kötözni.
Fogorvos, fodrász, ilyesmit is tudtok majd ajánlani?
Sziasztok!
Pirus