Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok!

Úgy látom beletrafáltatok a mai témába!
Most bőgtem egy fél órát a kádbanKép
Igazából nem is tudom az okát, csak egész egyszerűen besokalltam! Annyira magányos lettem mióta itt a babó, elindult az építkezés egy fél órát nem tudok a féjemmel ketten lenni! A féjemet az üzlettársai teljesen cserben hagyták(na nem mintha eddig másképp lett volna, csak eddig nem építkeztünk és nem vártunk babát, persze ez őket nem hatja meg, hiszen van saját családjuk), mindent ő csinál, a többiek meg csak tartják a markukat!
Tisztára kifakadtam, hogy k...va jó lesz, most széthajtja magát(még éjjel is a gép előtt ül, amíg a barát-üzlettársak nyaralalásokat weekendeket szerveznek), hogy mindenkinek élete végéig királyi élete legyen(üzlettársak), aztán majd jól lezuhan a gép(amivel amerikába megy), aztán esetleg majd egy szál virágot kap a barátaitól a sírjára, akik az egész életüket köszönhetik neki, ő meg itthagyja a családját úgy hogy meg sem ismerte a gyerekét és nem is élvezte az életet, mert csak gürizett mint egy állat!
Én nem tudom mi tört rám, a tények ettől még valóban így vannak, csak most nagyon félek, hogy elmegy Amerikába, nélkülünk, és az olyan messze van...annyi minden történhet, és olyan keveset vagyunk együtt, hát ezért bömbölök itthon egész este...KépKépKépKép

Nem is írok ma többet mert csak megint sírni kezdek, bocsi!

Hari!
Esetleg földobnál ha elárulnád, honnan sikerült letölteni a golyóbisokat!Kép

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok és szép jó reggelt!
Jó sokat írtatok tegnap du. óta! De az a jó!!
Nos a pólyára még egyszer visszatérve: nekem azt mondta a védőnőm, hogy valóban úgy van: általában anyukák és keresztmamák vannak oda, hogy az bizony kell. De szerinte túl drága ahhoz, amennyit végülis használjuk, ha valakitől kapjuk, akkor jó, egyébként szerinte egy kispárna is megteszi, pl. hogy szoptatásnál, vagy ha felvesszük, jobban lehessen fogni. De mint írtam, nálunk az anyu kijelentette, hogy ő megveszi, hát vegye, aztán kiderül, mennyit fogom használni. Alvózsák ügyben majd én is körülnézek, köszi a tippet!

Annamami!!! Köszi a turi-ötletet!Lehet, hogy munka után én is elzarándokolok(nem ám, itt van nekem közel)!

Megann

Ne szomorkodj! Egyébként én azt mondom, néha kell a sírás, hiszen annyiféle érzelem van bennünk, meg persze aggodalom a babyért, a párunkért, (és hogy "önzők" legyünk: magunkért)stb., hogy muszáj is valahogy levezetni!

No most egyelőre ennyit belőlem!

Pusz mindenkinek

Igen, szerintem is: heteket írjatok!!!

Lucretia
21
lucretia

Jaj, Megann, ha tudtam volna, hogy ilyen kis rossz kedvű vagy, még este visszanéztem volna. Remélem kicsit kialudtad magad és már más színben látod a világot!Kép
A képek egy részét a www.hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php címről töltöttem le, ott nagyon sok van, de ami animált olyat keress, abból ha jól emlékszem 3 csoport van. De ha a google-ben rákeresek a smiley-ra a magyar oldalakon, akkor lehet, hogy Te még többet találsz. A többit már nem is tudom mert annyit keresgéltem, hogy jártam én ám minden feléKép

Mert hogy ám nekem jó sok időm van. Nem akartam dolgozni, hát ezt most meg is kapom a páromtól. Nem így szó szerint, de látom rajta, hogy mennyire idegesíti, hogy itt unatkozom. Holott lenne mit csinálnom, de én néha azért kimozdulnék, ő viszont nem. Vagy legalább is nem velem. Most reggel pl. ment a kocsiért a szervízbe, mondtam, hogy elmennék vele, aztán hazafelé kitehetne a Blahán, de ő nem akart velem menniKépén megy kb. így néztem, mert olyan keveset vagyunk együtt mi is, hogy azt hittem örül, hogy egyrészt nem kell neki egyedül kibuszozni a világ végére, másrészt hogy végre egy kicsit együtt lehetünk. De nem. Nem is értem az egészet, teljesen olyan érzésem volt, hogy nem egyedül megy, és azért nem akar engem vinni magával. Persze az is lehet, hogy hülye vagyok, mindegy. Nemsokára elindulok megnézni azt a boltot, aztán ha hazajöttem írok.
Remélem nektek jobban indult a napotok!Kép
Én most kb. ilyen vagyok.
Hari
18+6

Kép
Kép
hari

Ja még az anyós-témához:

Szerintem igenis jó volna, ha a párjaink is kiállnának a nevelési elvek mellett még az anyjuk ellen is!! Micsoda dolog ez!! Az édes kis fiacskájukra valószínűleg jobban hallgatnak, mint ránk. Az a szomorú, hogy ez igazából csak rivalizálás, és nem a nevelés a célja. Mert ha végre ezeket a dolgokat ki lehetne zárni (rivalizálás a fiacskájuk kegyeiért, meg persze az unoka szeretetéért, naná, hogy ellenünk), akkor sokkal könnyebb lenne az élet.Én nem tudom, miért ilyen "rövidlátók" az emberek.Kép

Lányok!! MI is ilyen szörnyű anyósok leszünk??? majd gondoljunk vissza ezekre a dolgokra úgy 25 év múlva, ha a bennünk cseperedő apróságok is párt választanak. Reméljük, eszünkbe fog jutni!

Pusz
Lucretia
21
lucretia

Bocsi, hogy teleteszem képekkel mostanában, de annyira élvezemKép Tiszta dilinyós vagyok már. Ebből is látszik mennyire ráérekKép
SIS MERRE VAGY????????????Ha ma sem jelentkezel, nem tudom mit teszek Kép

Hari 18+6

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Ma reggel már egy kicsit jobb színben látom a világot valóbanKép
Az éjjszaka folyamán kiderült hogy a párom csak júliusban megy AmcsibaKép
Egy kicsit ettől máris nyugodtabb vagyok!
Aztán felhívtam a sulit, hogy mikor lesz vizsga(mert a jövő héten semmi időm nem lesz készülni), aztán közölék hogy valószínűleg csak 2 hét múlva hétvége felé lesz, tehát lesz időm felkészülni!
Remélem nem szivatnak meg, hogy mégis beteszik jövő hét végére a vizsgát!Kép
Tehát ma sem kell itthon gubbasztani a tételek föltt, hanem mehetek nézelődni, pl parkettát, beltéri ajtót stb...Kép

ÉS MOST!
MINDENKI SEGÍTSÉGÉT SZERETNÉM KÉRNI!

AZ ÉPÍTKEZÉSEN A MUNKÁSOK OTTMARASZTALTAK A TELKEN 3 KUTYÁT!(NAGYON JÓ FEJEK EGYÉBKÉNT), CSAKHOGY AZ EGYIK SAJNOS CSAJSZI VOLT!ÉS HÁT BIZONY MEGTÖRTÉNT A BAJ!
JELENLEG 5 KISKUTYÁVAL GAZDAGODOTT A CSALÁD!NINCS SZIVÜNK BÁNTANI VAGY ELÜLDÖZNI ÕKET MEG A KICSIKET, OLYAN KIS ARANYOS VÉDTELENEK.
Kép

KÉRLEK TITEKET, HOGY NÉZZETEK KÖRÜL AZ ISMERÕSEITEK, BARÁTAITOK, CSALÁDTAGOK, VIDÉKEN ÉLÕ ROKONSÁG ÉS SZOMSZÉDSÁG KÖRÉBEN, HOGY NEM TUDNA-E VALAKI BEFOGADNI KICSI KÖLYÖK KUTYUSOKAT!
(KB 1-2 HÓNAP MÚLVA, HA MÁR ELVÁLASZTHATÓAK)

SAJNOS A KUTYUSOK KEVERÉKEK, VAN BENNÜK SZERINTÜNK VAGY NÉMETJUHÁSZ VAGY FARKASKUTYA VÉR, TEHÁT REMEK HÁZÖRZÕK LESZNEK, AZ ANYJUK PEDIG IGAZÁN JÓFEJ, BARÁTSÁGOS KIS DÖG!MIVEL AZ ANYJUK INKÁBB KISEBB TERMETÛ, A KÖLYKÖK IS KÖZEPESEK LESZNEK MAXIMUM!JELENLEG UGY LÁTJUK HOGY DÖNTÕ TÖBBSÉGÉBEN FEKETÉK, HASUKON ÉS A POFÁJUK ALATT BARNA FOLTOKKAL!AMINT KICSIT FOTOGÉNEBBEK CSINÁLOK FOTÓKAT IS, HOGY LÁTHASSÁTOK, MILYEN ÉDIK!

LÉGYSZI!SEGÍTSETEK, MERT MI NEM TUDUNK 8 KUTYÁVAL MIT KEZDENI, ELALTATNI MEG NINCS SZÍVÜNK!
AKÁR ODA IS VISSZÜK MAJD ÕKET KOCSIVAL, AHOVA KÉRIK, CSAK TALÁLJUNK NEKIK GAZDIT!!!!!

Előre is köszi a segítséget:
Itt fel tudjátok venni velem a kapcsolatot:
meggisales@freemail.hu

Megann 22+5

Kép

Kép
megann

Szisztok! Jó reggelt!

Hari!
Sajnos nem tudok erre mit mondani. Én is pontosan így gondolkoznék. Szerintem üljetek le beszélgetni, de semmi esetre se támadd le. Csak úgy beszélgessetek és majd terelődjön a téma ezekre a dolgokra. Ha már beszélgetni sem akar veled, vagy valami más kifogása van, akkor kell elgondolkodni. Szerintem lehet, hogy cak kímélni akart a buszozástól (bár így a blaháig kell elmenned). Várjuk a fejleményeket. Lehet, hogy csak fáradt és nyűgös volt reggel. Majd kiderül, de azért írd meg nekünk, hogy mi újság.
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Igaz, én is ilyen vagyokKép

Lucretia!
Remélem én nem leszek az a tipikus "gonosz" anyós.
Pedig nekünk is egyke fiúnk leszKép
Majd megpróbálok odafigyelniKép
De még ráérek!

Megann!
Szerintem mostanában egy kicsit kimerültél.
Pihenj többet. Az , hogy érzékenyebbek vagyunk, teljesen normális. Tudom ez nem nyugtat meg, de néha én is kiborulok. Szerintem ez majdnem mindenkivell előfordul.
Tessék mosolyogni péntek 13-ánKép
Legyen szerencsés napodKép!
Örülök, hogy már jobban vagy. Õszintén megértelekKép
A kutyusokkal kapcsolatban majd én is körülnézek.
Amiben tudok, segítek!

Szép napot mindenkinek!
Ne féljetek, ez is csak egy nap!
Puszi!
Angelani
22+4

Kép
angelani

Szép napot Mindenkinek!

Jó sokat írtatokKép
Az én párom is sokat dolgozik és még a házon is van mindig meló, bár most a kert a soros.
És szombatonként is dolgozik.
Már megszoktam, azért beiktatunk egy egy mozit, pecázást stb. A haverja nagy horgász és én is szívesen kinézek a környékbeli tavakra.
Az a szerencse hogy hozzánk minden közel van.
Duna, Börzsöny, horgásztavak, fürdőtavak pl .Bánk, Visegrádi Vár, Esztergom és Pest is csak 40 percre vanKépTélen is szép kirándulni itt és nyáron isKép)
A legjobb hely ahol lakhatunkKép csak lenne több idejeKép

Az az igazság, mondtam neki, hogy jó lenne lassítani majd a tempón szeptemberben és jó lenne, ha szabad lenne esténként már 6-tól, hogy fürcsiztessen és szombaton is ráérne.

Kiváncsi leszek, hogy betartja eKép

De fürcsi az kötelező!!!Kép

Ja és tegnap vettem egy lánytól a babaszobán egy mózeskosarat.Gyönyörű!
Fonott és szép huztata van.
Felteszek egy képet, ha nem baj.
És boltban olyan 13.000Ft én meg 7000Ft vettem tőle és semmi baja!!!Olyan mintha új lenne!!!

Ja és Fóton, ha valaki el tud oda menni, vannak szép kismamruhák, főleg M-es és L-es méretekben.
Két lány kismamaruhák gyártásával foglalkozik és ezek tavlyról visszamaradt modellek.
Nagyon jó anyagok, szép színek.
A nacik kb. 5000Ft-ba kerülnek, a felsők 4000Ft.
Ha érdekel Titeket megadom az email címét Anettnak és akkor őt keressétek.
azt hiszem Pestre is felviszi, de akkor nem könyű felpróbálni úgy.
A cím:
burda01@invitel.hu

Annyira mennek a hetek, már megint péntek!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Kép

Mea
mea

könyű=könnyű bocsi

Mea
mea

Sziasztok!

Betyárosan rossz a kedvem ma Kép
Nálatok is bolond mindenki? Én úgy felidegesítettem magamat, hogy szegény Picurkám vagy egy órát meg sem mert moccanni Kép
Van valami a levegőben talán??
Ráadásul 13órától vezetek, na ez szép lesz KépKép

Szorítsatok Nekem! és nehogy Szentendre felé gyertek 15-óráig, mert ott fogok garázdálkodni Kép

Kép

Hari,
nem semmi, ami kis arcocskát begyűjtöttél, már nincs is szükség rám Kép
szemrcsa
szmercsa

Sziasztok!

Nincs időm mostanság nagyon el vagyok havazva.
Nem tudok visszaolvasni sem igazán.
Remélem mindenki jól van.
Lányom gipsze lekerült tegnap.
Holnap este végre elutazunk csak meg kell várni Ivi versenyét. Remélem sikerül kicsit kikapcolódni.

Kati!

Igazad van csak következetesen lehet gyereket nevelni.

Puszi
Kriszta
22

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szmercsa, nagyon drukkolok, pont időben vagyok, kb. 5 perce vezethetsz. Bár gondolom nélkülem is jól megy, de azért nem árt az erősítés.Kép
Kezdett már egész jól alakulni a napom, elmentem reggel a Blahára, megtaláltam a boltot is, bár szerintem a házszám nem stimmelt, de lehet hogy én néztem rosszul. A lényeg, hogy vettem egy kis satyit, egy bodyt, és egy rugdalózót, vagy nem tudom mit, mert ez olyan rövidujjú-lábúKép
Ja, meg magamnak is vettem egy rucit a keresztelőre. Aztán nagyon kellett már mennem egy bizonyos helyre, gondolom tudjátok mire gondolok, ezért bementem a volt Corvin áruházba, ja közben ettem egy fagyit a biztonság kedvéértKép Na és ott bent van olyan Outlet üzlet, ami még nem lenne olyan érdekes, viszon a 2. emeleten van egy csomó ruha, ami még le is van árazva. Ott is vettem 3 felsőt, 999-ért, meg egy nyári rucit 999-ért. Szóval jól bevásároltam. És olyanok a felsők, hogy elől hosszabbak, mint hátul, mintha direkt terhesekre találták volna ki. Most már csak nadrág kell, de azt nem találtam sehol. Abból muszáj lesz igazi terhesgatyót vennem, mert aminek jó a dereka, abban úgy nézek ki mint egy kis tehén,(na jó, nagy tehén).
Aztán közben rámcsörgött a párom, hogy hol vagyok már, mert ő már itthon vár. Erre én bolond hazarohantam, de ő mit csinál????ALSZIK!!! Úgyhogy most megint fel tudnék robbanni. Ezért jöttem haza? Pedig még lett volna kedvem sétálgatni bent a városban. Na mindegy. Bocs a mesedélutánért, de be nem áll a szám.Kép
Ja, és Szmercsa, nagyon mérges vagyok rád, mert kikérem magamnak, hogy csak a figurák miatt lenne rád szükség!!! Irgum-burgum. Az csak egy plussz volt, de a lényeg Te vagy!Kép
Na egyenlőre ennyit elsőre.
Hari 18+6

Kép
Kép
hari

Angelani, köszi a megértést. Beszélgetni nem nagyon van értelme leülnünk a párommal, inkább hagyom a fenébe. Igazából félreérthető voltam, amikor azt mondtam, hogy szerintem nem egyedül ment. Illetve tényleg így gondoltam, de a két tippem a húga és a haverja. Egyiket sem szívlelem, mindkettőre iszonyú "féltékeny" vagyok, mert velük bárhová elmegy, velem meg sehova. Szóval nem nőre gondoltam, ebben az egyben biztos lehetek, hogy nem csajozikKép
Aztán arra is gondoltam, hogy taxival akar menni, mert annyira irtózik a BKV-tól, csak nem akarja megmondani, mert tudja, hogy sajnálom rá a pénzt. Direkt ezért felajánlottam neki reggel, hogy miért nem meg taxival, de azt mondta túl messze van, drága lenne. Ja, mert hogy én fel is keltem gyorsan vele reggel 3/4 8-kor, hogy hátha akkor elvisz, de nem. Azért volt főleg gyanús, mert még kávét sem kért, olyan volt, mintha 8-ra kint kellett volna lennie a kapuban. Gondoltam rá, hogy utána megyek és megnézem mit csinál, ha kiért az utcára, de mikor kilépett a lakásajtón, csak álltam a cicámmal a kezembe, eleredtek a könnyeim és meg se moccantam pár percig. Teljesen gyagya vagyok.
Na erről ennyit.
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Bocs, végigolvastam ugyan, de nem emlékszem, ki mit mikor és miért, úgyhogy nem válaszolgatok, csak ált. írom le a hadijelentést.

Tényleg péntek 13. van, nem is figyeltem Kép

Köszönöm, hogy hiányoltatok, ez nem olyan, mint a suliban volt, hogy felsorolták, ki hiányzik, és a válasz a tömegből az volt hogy: Kinek? :D

Na, szóval átállás van rendszerileg itthon, eladtuk a gépet, és érkezett egy notebook-ocska, ami egy nagyon kellemetes, halk kis példány. Csakhogy hordozgatva volt napközben, mivel párom a melóhelyén telepítgette a drágát.
Kedden meg szervizbe megy, mert a fele memóriáját nem érzékeli valamiért, úgyhogy nem tudom, meddig leszek ismét távol.

De nagyon-nagyon jól vagyunk!
Boxmeccsek zajlanak odabent ezerrel, néha fájdogál a pockom, de ha lefekszem elmúlik. Most is mindjárt megyek, de most a reggel óta tartó álomkór miatt.
Csütörtökön megyek majd UH-ra, meg dokibácsihoz, (egy helyen van) akit AFP ügyben hívtam tegnap, de azt mondták asszisztensék, hogy még nincs ott az eredmény, de amikor megyek UH-ra, megkapom előtte. Kicsit azért izgulok, de nekem ráér addig, megspórolom a felesleges aggódást egy esetleges magasabb eredmény miatt... Kép

Jövök még hétvégén, pusztok!

Kép

Sisotris
18+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok CsajszikKép!
Köszönöm a biztatásokat anyósommal kapcsolatban, azért az az igazsághoz tartozik, hogy nem olyan szörnyű a helyzetKép. Én hajlamos vagyok annak betudni, hogy már közel van a 70-hez, és elég rugalmatlan bizonyos dolgokban. Egyszer egy hónapban tuti kiakaszt valami ilyesmi húzással, de kompenzálja is általában. Tulajdonképpen érti, hogy miért kap ki időnként a gyerek, és egyet is ért vele, csak ő gyenge az ilyesmihez (fegyelmezni egy gyereket? - ááááhhhh!), a saját fiai is úgy beszélnek vele időnként, hogy már én szólok rájuk. Olyankor meg mindig mondja, hogy milyen ügyesen csinálom, hogy Trisztán már most annyira illedelmes, csak hát időnként bepróbálkozik minden gyerek. Főleg, ha az engedékeny mamánál vagyunk.
Azért nagy kópé ám a fiam, mert hiába vitte oda mama a Kindert, addig nem merte kibontani, csak szorongatta, amíg meg nem engedtem.
Persze, nehogy azt gondoljátok, hogy én ilyen őrült szigort tartok, de az a helyzet, hogy szerintem egy fiúnak nagy szüksége van a pozitív példára ahhoz, hogy idővel majd úriember vállhasson belőle. És miután az én párom inkább egy óriásbébire hasonlít, mint úriemberre, így nekem kell a kezembe venni ezt az ügyet (is)!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerültKépKép...
Ja, még csak annyi: gondolhatjátok, hogy én, akinek ennyire kiforrt elképzelései vannak, hogy milyen felnőttként szeretném viszontlátni a fiamat, milyen anyós leszekKép... az tuti, hogy a lányok utálni fognak, mert hogy nem lesz jó akárki, az már most is látszik (ovis kiscsajszik..)!
Szép napot, és szupi hosszú hétvégét mindenkinek!!!
Kati
25+2
Vendég

Sziasztok!Kép

Nekem is nagyon szar a kedvem maKép
Sírtam is az előbb egy jót.
Még most is tudnék...

Engem a bolond családunk akaszt ki de nagyon!!!
Enyémé is és páromé is.
Mindig mi vagyunk a jók mindenkivel, hála érte meg nuku!!!!
Úgy kihasználnak ahoyg csak lehet!!!!
És mind a két félnél igaz ez!

Kép

Kivagyok akadva!!!!

Pedig most nekem nyugi kellene, de leszarja ezt mindenki!!!!

Mea
mea

Azért rakok fel egy édi képet, ne szomorítsuk ezt az oldalt ennyireKép

Kép

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Ti aztán tudtok termelni! Mire végig olvassa az ember, már nem tudja mi volt az elején. Főleg ha nem is egy napot hagyott ki.
Nem baj, mert nagyon sok érdekes és hasznos infót tartalmaz. Ha már így benne vagytok a hasznos dolgok megbeszélésébe, akkor van egy téma (több is), amivel nem tudtam dűlőre jutni még. A mérleg téma. Az egyik helyről azt hallani, hogy fontos, a másikról pedig, hogy nézd hogyan gyarapodik a babád, nem a dekák a fontosak. Ti fogtok használni?

Babakocsira visszatérve, mi holnap megyünk egy használt kocsit megnézni. Azt a típust, amit a Penna volt olyan szíves és megkeresett nekem. (top rider) Még nem tudom, hogy vásárlás lesz-e a vége, minden esetre nekem tetszik. Ha megvesszük, akkor csinálok róla képet, és majd felteszem ide. Rugik és minden más dolog is van ebben a kis bizományiban. Ma anyuval néztem be, és rákérdezett, hogy mikortól szabad vásárolnia. Jót mosolygott rajta az eladó. Kép

Most többet nem írok. Megyek takarítani.

Kellemes délutánt mindenkinek!

Sziasztok
Szilvi
24

Kép
Kép
kismama2004

Szia Szilvi!

Nekem azt mondta a védőnőm, hogy elég annyiszor mérni, ahányszor ő azt megteszi. Ha jól van a gyerek, akkor felesleges. Bár lehet egy jót aggódni rajta, hogy jaj, most meg miért kevesebb 20 dekávalKép de én inkább kihagyom. Lesz enélkül is elég izgalom!

Ciao
Lucretia
21
lucretia

Lányok!

Nem fogjátok elhinni mi történt velemKép
Szivárog a cicimből valami áttetsző sárgás lötyi!
Ez lenne már az előtej???
Hihetetlen, most azt se tudom, hová kapjak hirtelen, mit csináljak???
Holnap megyünk wellnesselni, erre itt van....

Azt hiszem el kell szaladnom melltartóbetétet vásárolnom, ugye???

JÓHÍR!

EGY KISKUTYÁNAK MÁR AKADT GAZDÁJAKép
AZ EGYIK KÕMÛVES MONDTA HOGY Õ ELVÁLLAL EGYET, MERT AZ ÖVÉ ÉPP MOST PUSZTULT EL!
NAGYON JÓ, NAGYON SZUPER, DE MÉG ÍGY IS VAN 4 DB!
NAGYON SZÁMÍTOK MINDENKI SEGÍTSÉGRÉRE!
KÖSZÖNÖM!

Megann 22+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
csak végigfutottam a termést, nem tudok most írni, csak egyet, gyorsan:

Szóval a babaszobáról sefteltem magamnak börze belépőjegyet egy Kismamás előfizetőtől, cserélni akarta babaruhára, de egyszerűbb volt 500,-t utalnom neki. (Aranyos volt, mert ki akartam fizetni rendes áron, hiszen nem az ára miatt akartam előfizetői jegyet, hanem hogy elkerüljem a sorbanállást.)
Na, mindegy, a lényeg, hogy ma mégis kaptam egy ingyenjegyet ajándékba a barátnőmtől, aki nem tud jönniKép. Így ha kell valakinek 500,-ért egy előfizetői belépő akkor szívesen talizom vele nyitáskor (nem később!!) valamelyik bejáratnál, és átpasszolom a jegyet.Kép
(Nem tudom mennyi a rendes ára, sztem 1000 körül, nem néztem utána, mert a csajjal ennyiben egyeztünk meg.De a Kismama weblapján tán fenn van.)

Csak arra kérlek benneteket, hogy itt a fórumon jelezzétek, és utána írjatok mélt (melvira@freemail.hu) hogy mindenki lássa, hogy elkelt és ne legyen végén nekem kellemetlen, hogy most ki is volt az első.

köszi
üdv
p 20+3
penna

ja, bocs nyitás 8kor van, olyankor nagyon hosszú a sor (kb 15-20 perc jegyet venni) utána már jobb a helyzet. De én be akarok menni az elején, mert a jó cuccokat hamar kiturizzákKép
p
penna

Sziasztok!
Az előbb elszállt az üzimKép
véletlen elnyomtam. Nem vagyok magamnálKép

Jó sokat írtatok, illetve most hosszanKép

Sis!
Jó újra "hallan" felőletekKép
Örülök, hogy rendben vagytok. Nálam is így van a pocakfájás. Ha lefekszem elmúlik. Tessék többet pihenni!

Mea!
Megértelek, de a sarkadra kell állnod!
Egyszerűen nem szabad hagynod magad kiborítani.
Neked most nyugalomra és segítségre van szükséged. Tudom mit érzel, mert nálunk sem rózsás a helyzet.

Szilvi!
Lucretiának igaza van.
Én is több helyről hallottam, hogy elég ha a védőnéni megméri. Nem kell minden szopizás előtt és után mérni. Egyébként is először egy kicsit fogynak, majd később érik el a születési súlyt.
Én ismerem magamat, ha lenne mérleg mindig mérném és tiszta idegbeteg lennék. Inkább hetente mérje "szakember", mint kikészüljek és elapadjon a tejcsim (remélem lesz bőven).

Megann!
Gratula a (elő) tejcsihez!Kép
Most úgy irígykedemKép
Állítólag még sárgább lesz később, de ezt csak hallottam.
Nem kell vele sokat foglalkozni, de vehetsz a melltartódba betétet.
Kérj tanácsot a védőnénitől, hogy mia teendő ebben az esetben. Kell-e valamit tenned, vagy csak hagyni a dolgot.

Most lépek vasalniKép
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
22+4

Kép
angelani

Angelani!Kép

Ok. Megfogadom a tanácsodatKépAri vagyKép

Megyek mindjárt barátnőmmel színházba, a Mozartot nézzük meg.
Én még nem láttam.
Remélem attól jobb kedvre derülökKép

Mindenkinek nagyon szép hosszú hétvégét kívánok!!!!Kép

Élvezzétek ki, mert utána csak szopiztatás, pelenkázás vár ránkKép

De megéri, erre vártunk mindannyian, egy ilyen kis édesre mint a képenKép

Kép

Mea
mea

Sziasztok
Az én környezetemben két újszülött is van. Mind a két helyen mérik a babákat orvosi és védőnői javaslatra. Lehet, hogy ezt védőnéni válogatja? Mondjuk az egyik koraszülött, de a másik nem. Az igazat megvallva én sem igen akarom méregetni, talán csak az elején. Ha minden rendben lesz (és miért ne lenne), akkor nálam a szopizás is csak úgy jöhet szóba, hogy a baba igénye szerint.

Anyós-fia téma
Nálunk a párommal megegyeznek a gyerekneveléssel kapcsolatos nézeteink (már amelyik eddig szóba jött). Eddig úgy tűnik, hogy a párom mellém áll, ha esetleg konfliktus lenne ezzel kapcsolatban az anyukája és köztem. Remélem ez így is marad. Azt mondta, hogy ha rám nem hallgat az anyós esetleg, akkor majd ő elrendezi vele. Meg ahogy ismerem ő meg fogja mondani a szüleinek a véleményét, ha valamiben nem ért egyet velük. Egyébként most is ez van.
Lányok
Ti egyébként a gyerekneveléssel kapcsolatban beszéltetek/beszélgettek a párotokkal? Vagy majd meglátjátok, hogyan alakul?

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Mea
jó szórakozást!

Neked is Rokica a hétvégére.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Mea!
Úgy legyenKép
Nagyon jó mozizást!
Remélem jobb kedved leszKép

Kismama!
Szerintem is védőnéni válogatja.
Én még nem beszéltem erről a védőnénivel. Még kori is lenneKép
bár jobb erre felkészülni.
Sajnos nem olcsó egy mérleg semKép

De amilyen parás vagyok, lehet, hogy veszek egyetKép

Puszi mindenkinek!
Kellemes estét!
Sziasztok!
Angelani
22+4

Kép
angelani

Mea!

Sorry!
Jó szórakozást a színházhoz!
Teljesen lökött vagyokKép
Bocsánat!
Angelani

Kép
angelani

Kismama,
Gyereknevelésről köztünk szinte már a kapcsolat elején kiderült, hogy egyazon elveket vallunk, így nem hiszem, hogy bármiféle promléma adódna Kép

Hari, Benianyu, Jucc,
Ti is rendszeresen érzitek a babátokat?
Az én kis pidurkám olyan ééédes, tök nagyokat rúg, meg dörömböl, apáját is nagyon meg szokta lepni!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea!

Szintúgy!

Angelani!
Mérleget én nem szeretnék, hacsak valami különleges problem nem indokolja, mert tényleg csak elbizonytalanítja, meg megijeszti az ember lányát(anyját) Kép Majd a védőnéni méregeti, szerintem az bőőőven elég kínzás szegénykémnek Kép

Pusz

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Háá mifánfeletek dezzsvírek??

Egy órája senki sehol Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Angelina
mérleget nem kell venni, azt lehet bérelni is.Nálunk havi 100 ft.De ui.lehet babafigyelőt is bérelni, nekünk ha lesz bizti csak bérlem. Azt hiszem egyébként, hogy a koraszülötteknél kell mérni a súlyt.

Sis
nálunk is nagyon élénk a babó.Ma pl. ő keltett, és du is éreztem amikor lepihentem, és este is bizti fog még jelentkezni.Beszélgetek vele, de nem csak akkor amikor mozog, remélem az sem felesleges.Kép Volt, hogy már pózt kellett váltanom miattaKép Olyan édik, hogy így jelzik ha valami nem tetszik nekik.Kép
Pusza
Szilvi

Megyek vacsit készíteni.Szezámmagos pulykamell, parisalival.

Kép
Kép
kismama2004

Davallia!

BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,

és ezer bocsánat, hogy ilyen figyelmetlenek voltunk!

A MOM parkban van a MEDIMOM egészségközpont, ott rendel Jeney Katalin, ha hozzá bejelentkezel, szerintem tutira jól jársz. 9800Ft az UH, de kérdezd meg a recepciót a pontos árakról:

06 1 887 4333

Pussz

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megyeeeeeeeeeeekkkkk!!!

Irány HarasztiCity, megyünk grillpartyzni őshaverokkal, holnap meg anyázás piaccal egybekötve!

Ja, és vééégre átíratták a Ford Escort Combi 1.6 16V autócskát a cég nevére, úgyhogy innentől azzal mászkálunk, weeeeeeeee KépKépKépKép

Pásztok, hasonló élményeket mindenkinek!

Sisotris
18+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Csajszik,
nem köll senkinek a jegy? Mert akkor eladom a bejáratnál egy sorbanállónak, nekem mindegy. De mintha többen akartatok volna vásárolgatni, nem...?
p
penna

Davallia
Én csak Veszprémben tudok ajánlani 4d uhát, ha érdekel.Kép

Hát Sis
veled is sokra megyünk.KépMég te reklamálsz, hogy sehol senki,mikor valaki jelentkezik akkor meg itt hagyod?KépSzégyen és gyalázat.Tessék minket is elvinni arra grillpartyra!Irgum-burgum!!!!!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Ja igen
Sis
Jó mulatást!!!

Kép
Kép
kismama2004

Davallia
Még mindig mellsőfali a méhlepényed? Remélem most már jobb a helyzet
Vagy kaptál tanácsot a nőgyogyitól? Csak nézegettem a régi beszélgetéseketKép

Szia

Kép
Kép
kismama2004

MeaKép,
isteniek ezek a babás képek!
Mindig úgy elfog ilyenkor a vágy, hogy lássam már az én kis maki-majmomatKépKépKépKép
Kati
25+2
Vendég

Tényleg SisKép,
ez kínzás...
Én is úgy mennék egy jó grill-partyra!!!
Meg is éheztem...
Megyek, felfalok egy fél disznót!!!
Kati
Vendég

Sis, mostanáig hiányoltunk, most meg jön a szídás! Egyrészt megjelensz, aztán mire az ember ideér addigra eltűnsz megint, másrész hát igen, ez a grillparty kicsit túlzás volt. Igazán mondhattad volna, hogy tehénlepényt lapátoltok, vagy karalábéfőzelék partyra mentek vagy valami hasonlót. Most ettem, de megint éhes lettem.
Na mindegy mit is várjon az ember egy ilyen nőszemélytől, aki csak így eltűnik.Kép
Persze azért nincs harag, de tessék minél hamarabb jelentkezni. Bosszúból nem írom meg, hogy az én babám is folyamatosan dörömbölKép

A mérlegről nekem is az a véleményem, mint a többségnek, ha jól értettem, mármint hogy felesleges, mert csak aggódnánk. Én a normál mérleget is bánom már, hogy van, igaz azt azért mert teljesen rossz szerintem, hiszen az lehetetlen, hogy ennyit híztam volnaKép

Hari 18+6

Kép
Kép
hari

Csajok ez a lábas pocak ez valódi? Tényleg van, hogy ennyire kivehető a baba testrésze, vagy ez trükk? Lehet, hogy hülye kérdés, de már annyit gondolkoztam rajta.
Hari

Kép
Kép
hari

HariKép!
Ez egy trükk, de marha jó!
A méh fala azért vastagabb annál, minthogy ennyire lehessen látni kívülről a lábujjakatKép
Kati
Vendég

Sziasztok!

Sis, Te már ugyan eltűntél, de azért válaszolok: Elég sokat mozog az én picim is, de még kívülről annyira nem érezhető, hogy a nagytesó is észlelje. Apja persze igen, de ő tudja, mit kell éreznie. Jó partyt!

Miért gond a mellső fali méhlepény? Nekem is ott van, de senki nem mondta, hogy nem jó.

Előtej: nekem is elég korán volt az első babánál, de igazából nem zavart, a melltartóm ugyan foltos lett, és az ágy, a lepedő is, de a melltartón nem jött át, úgyhogy nem foglalkoztam a melltartóbetéttel. Gondolom, ezt is ki kell tapasztalni.

Mérleg: szerintem egészséges babánál kifejezetten ártalmas. Halálra idegesíti az anyukát, ha nem mutat megfelelő értéket, pedig rengeteg befolyásoló tényező van, amit még figyelembe kéne venni, nem csak azt, hogy egy evés alkalmával mennyit hízott. / vagy egy nap alatt, ha valaki csak egyszer méri naponta/. Sokkal reálisabb az az érték, amit hetente egyszer mérünk. / egyébként a felnőtteknél is így van, nincs sok értelme naponta mérlegre állni.
Ebből gondolhatjátok, hogy nekünk sem volt / és nem is lesz/ mérlegünk, és nem is hiányzott soha.

A gyereknevelés-téma nem a legegyszerűbb. Nálunk is úgy volt, hogy már gyerek nélkül sokat beszélgettünk erről, és kiderült,mennyire egyetértünk mindenben. Aztán jött a valóság, és bizony akadnak súrlódási pontok! És minél nagyobb a gyerek, annál több ilyen lesz. / óvoda-, iskola-választás, különóra vagy nem különóra, stb.../ Nálunk a párom rendszeresen olvas / amikor van ideje/ gyerekneveléssel kapcsolatos könyveket, és a Kismamát, ezekből sokat tanul, nyilván én is elolvasom, és így máris könnyebb közös nevezőre jutni. És még így is hányszor hallom tőle, amikor a gyerek olyat csinál, vagy mond, ami neki nem tetszik: " ezt biztos tőled tanulta." Kép

Lassan be kéne fejeznem, reggel utazunk hosszúhétvégézni, és még nincs összecsomizva! A vasalásról nem is beszélve.

Mindenkinek szép hétvégét!
Judit /19+3/
jucc

Sziasztok!
Lelépek pár órára és egy teljes kötetnyi anyagot kell visszaolvasnomKép

Sis!
Igen a mérleg, méreg drágaKép
Csak megijeszti az embertKép
Te csak bulizzál!Kép
Jó szórakozást!

Kismama!
Léccike, áruld el nekem, hogy hol lehet ilyen olcsón mérleget kölcsönözni.
Ahol eddig néztem, ott 2000Ft-tól van a havi díj+kaukció. 3000Ft-ért lehet venni használtan ami jó állapotban van (persze nem digitális).
Nagyon érdekelne a dolog, mert így akkor kellene majd nekünk is. De ezrekért nem kölcsönzöm ki.

Davallia!
Örülök, hogy jól érzi magát a kicsi odabentKép
Nekem is mozgolódik.
A kép szupi!

Nemesek!
Ne disznózzatok itt!Kép Kép
Tök éhes vagyok, de vissza kell fognom magamKép

Hari!
Igen, trükk. Bár ilyen látható lenneKép
Mennyit híztál?
Én már a bálnára hasonlítokKép
Félek, hogy már az utcán is elkapnak és vissza akarnak majd dobni a vízbe, hogy partravetődtem!
De majd lefogyunk!
Kép Kép Kép

Mindenkinek jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
22+4

Kép
angelani

Sziasztok!
Mire leírtam kisregényem, addigra Jucc is írt!

Jucc!
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem szabad állandóan mérni a babát.
De a Kismama írta, hogy lehet olcsón kölcsönözni.
Ha valóban így van, akkor nem állok ellent, de nem is fogom minden nap megmérni.
Viszont nem veszek 10ezrekért digitálisat.
Azt nem tudom, hogy a védőnéni hogyan méri.
Hozza magával a mérleget ha nekem nincs?
Ezt még megbeszélem majd vele is.
Mert az első hónapban nem hinném, hogy nekem kellene kivinnem az utcára, hogy leblattyogjunk hozzá.
Ebben nem vagyok jártas.

A gyereknevelésben a párommal tökéletes egyetértésben vagyunk.
Már egy éve is beszéltünk errőlKép

Na befejezem az állandó regényírást!
Szép babás álmokat!
Sziasztok!
Angelani
22+4

Kép
angelani

Angelani, eddig 8 kg-nál járokKép Ami nálam azt jelenti, hogy most vagyok 60 kg. Itt egy kép a pocimrólKépKép
Igazából én már tényleg bálnának érzem magam, a régi önmagamhoz képest, de majd tényleg leadjuk. RemélemKép Ha meg nem akkor szép kerek mamája lesz az én kis leányomnak.Kép
Csak ne lennék állandóan éhes, én aki sose tudtam mit élveznek az emberek az evésben. Lehet hogy ez a büntetésem, amiért még szegény anyukámat is kinevettem néha, mikor panaszkodott, hogy állandóan csak enne, de hát az alakja...Na mindegy.

Hari 18+6 (már majdnem 19Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Idő közben én is befutottam!
Vettem egy melltartót a C&A-ban 3990-ért!
Nagyon meg vagyok elégedve vele így, ahogy elnézegetem ez a legjobb amit láttam a kismamamelltartók közül!

Jucc!
Én nem értem hogy neked hogy nem ütött át az anyatej!Ja lehet hogy alapból szivacsos volt a melltartód!
Pedig nekem is 1-2 csepp volt csak és mégis egyszercsak állok a tükör előtt és látom ám, hogy ott a folt!
Úgyhogy én vettem melltartóbetétet!
Majd elmondom milyen érzés!

Sis!
Te tényleg nem vagy komplett!KépKépKépKép
Grillpartyval izgatni minket...hát van neked szíved???
Mindenki tiszta zabagép lett, velem együttKép
Egyik barátunk is invitált minket, hogy megvette a bárányt, menjünk valamelyik nap és főzzük meg kint a kertben bográcsban egy jó kis pörköltnek!
Erre mi emlékeztettük, hogy mi már elígérkeztünk Ausztriába, mire ő közölte, hogy ok, semmi gond, akkor addig eltartja a kertben a jövő hétig vagy azutánig!
Akkor esett le, hogy ez a hü...e élő bárányt vettKép
Már előre készek vagyunk a mészárlástól, majd megpróbálunk úgy érkezni, hogy már a bográcsban legyen szegényke...

Na megyek én is csomagolni, át akarom tanulmányozni a Szoptatás című könyvet, meg a májusi baba-mama újságokat, amikre edddig még nem volt időm!Ezt fogom tenniKép

Na mindenkinek szép hétvégét!

Megann 22+5

Kép

Kép
megann

Hari én ezt el se hiszem, mindjárt teszek fel egyet az én pocimról!

És miközben nézed el ne felejtsd, hogy én 22+5- nél járok!

Megann

Kép

Kép
megann

Kép
Kép

22+5

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: