Új privát üzeneted érkezett!

Woodi Kép
a 2 pasassal én végig "ittam", elő volt írva, amikortól meg veszélyes lett a szitu a fájástevékenység miatt, akkor duplájára emelte a napi adagot.
(ráadásul a kórházban intravénásan nyomták belém az alkoholt Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép Én is azt kaptam. Kép Manócska fel is élénkült tőle, bár másnapra nagyon elcsendesedett. Talán másnapos lett? Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Woodi, de jó hogy látlak Kép Alkoholizálj csak, az egy jó dolog. Babuka is megnyugszik tőle, így nem akar idő előtt jönni.

Na, milyen ügyes vagyok, kibírtam teszt nélkül, holnap ilyenkor már csapolják a vérem. Érdekesmód kezdek nyugodtabb lenni, minden mindegy hangulatba kerülni. A cici tartja magát, más nincsen, a mai közömbösségembe belejátszik egy kis nyomi fejfájás is. Mindenkivel elhitettem, hogy ez most nem sikerült, így nagy csalódás nem érhet senkit. Kép
s_norka

WoodiKép
Pihizz sokat és elő a borosflaskával!!!
Örülök, hogy minden rendben veletek!!

NóriKép
Nem szeretem, ha ilyen negatív vagy! Pont te írtad egyszer, hogy akár elhiszed, hogy sikerülhet, akár nem, uigyanúgy fáj a kudarc. Úgyhogy jobb hinni benne!
Hát most tessék megfogadni a saját tanácsodat!!
DRukkolok nagyon!!

FarkasokKép
Hogy vagytok? Ugye titeket sem kísértett meg még a tesztelés szelleme??
Nektek is drukk!!

WishKép
Hogy vagy? Mértél hőt?
Stella

Kép
stella9

Stella, én másokkal hitettem el, hogy nem sikerült, nem magammal... Kép
s_norka

Sziasztok!

Lara Kép
Köszönöm, hogy beírtál inszemre 20-ára! Én is akkorra tervezném, majd meglátjuk mit mond az orvos.

Zsebi Kép
Ma megyek az UH-ra, f2-re. Utána remélem, okosabb leszek.

Lányok (+Fiúk)!
Azon gondolkodtam, hogy vajon miért megy el egy nőgyógyász meddőségi centrumba, ahol nem is "szülhet"? Miért lehet elhivatott arra, hogy épp a legnagyobb örömet fossza meg magától, ami nőgyógyászt érhet? Még nem vagyok olyan nexusban az orvosommal, hogy -finoman- megkérdezzem, de érdekelne a véleményetek!?

Drukk a teszt előtt állóknak!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

NóriKép
Bocsi, akkor minden ok Kép

Kép
stella9

Fanni Kép
én úgy gondolom, hogy ugyanakkora öröm lehet valaki számára, hogy reményt nyújt azoknak, akiknek más módon nem lehet gyerekük. Ugyanakkor öröm lehet egy sikeres lombik/inszem, mint egy baba születése.
(lehet csöpögős voltam??? Kép de így gondolom)

Orsi

(én a gyerekgyógyászokat nem értettem sosem, hiszen számomra az egy fájdalmas terület, különösen pl. akik koraszülött babákkal foglalkoznak. Õk sok babát veszítenek el, és mégis csinálják - ezért csodálom őket)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Már megint én, lassan láncot alkotok a hozzászólásaimmal - látjátok mennyire ráérek.

Fanni, szerinted egy segíteni vágyó orvosnak nem a legnagyobb öröm, amikor egy egyébként teherbe esni nem tudó nőt végre gyermekáldáshoz segít, és látják az uh-n a dobogó szívet?? Másrészt szerintem a szakmában kifejezetten presztízsnek tekintik a meddőségben alkotást, hiszen kevesen vannak, felkapottak, sokkal többet tudnak a "mezei" orvostársaiknál a női test működéséről.
Utolsósorban a piszkos anyagiakról meg megint azt gondolom, magánintézetben jól meg vannak fizetve, állami helyen meg annyi hálapénzt kapnak, amennyi talán szülésnél sincs.
s_norka

Orsi, Norka!

Hasonló a véleményem, csak a Tiétekre is kíváncsi vagyok Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

WishKép Köszi, gyorsan el is olvastam. KIpróbáljuk a köv. előtt.
Egyébként most hívtam a dokit, nem kell bemennünk... Azt mondta, nem muszáj kivárni a három hónapot, kezdhetjük a következőnél. Remélem augusztusban vannak, akkor szándékozom visszamenni. addig homeo és minden egyéb.

NóriKépKép MÁr nagyon izgi! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Kép
Na, reggel mértem hőt. Hónaaljban 36.5, hüvelyben 36.7. Szerintem ez három dolgot jelenthet:
1. Ez a pár csepp barna volt a mensi (ebben az esetben viszont mit csinál a méhnyálkahártyám? Ottmaradt?)
2. Pont ma ment le hőm és ma fog megjönni, eddigiek csak valami előjelzés volt (ezt sajna csak akkor lehetne tudni ha tegnap is mértem volna)
3.Ez egy extrém hosszú felborult ciklus és még akár pé sem volt, vagy most volt pé és amiat volt barnázás. (ez a legkevésbé valószínű, bár ki tudja)
(+1 Vágyálom:baba csak nem jelezte még a teszt Kép)

Visszanéztem reggel még a hőmérsékletes tábláimat és ez pont az a hő ami előfrdult nálam pé elött és után is. Pé elött nekem sokszor csak 36-36,3, és utánna is van, hogy csak 36,6-36,9
Vélemények?

Wish

wish

Woodi Kép
Örülök, hogy meggyógyultál Kép
Vigyázz magadra és iszogasd a finom nedűket Kép

Fanni Kép
Én is egyetértek a töbiekkel. Plusz Dévai elég büszkén és szeretettl szokta mutogtni a babák fényképeit. Szóval szerintem nagyon jó érzés azért nekik, hogy tudnak segíteni.
A múltkori stimu alatt pl, valamire ki voltam akadva (nem lehetett túl fontos, mert már nem emlékszem mi volt az Kép). Mondtam a dokinak, hogy mennyi baj van már most ezzel a gyerekkel, pedig még nincs is sehol. Mire Dévai : "Nekem mondja?" Majd ránézett a fényképekre, elmosolyodott, odamutatott és azt modta "De azért megéri! Kép"
Szóval ezért csinálják Kép

Wish

wish

Nóri : a nyomi fejfájás jó jel Kép Holnapra nagyon szorítok neked !
Egyébként én is cicivizslató vagyok (na nem azért, hogy megvannak-e még Kép, most pl. fájnak,
meg tegnap este jött egy csepp rózsaszín, úgyhogy valószínűleg meg fog jönni Kép

Zsebi : nem tudom mi történt, de végigaludtam az éjszakát. 2x ébredtem , simán vissza tudtam aludni. Lehet, hogy a 40 perces citromfű lábfürdő tett rám ilyen hatást ?! Nem tudom, ma megint kényeztetem magamat, biztos, ami biztos.

Fanni Kép Szerintem a meddőségi dokiknak ugyanolyan boldogságot jelent, ha valakit hozzásegítenek a babához, mintha szülészként praktizálnának. Arról már nem is beszélek, hogy manapság már a doki a szülés legvégére megy be, amikor szinte csak varrni kell Kép

Én azt sajnálom nagyon, hogy Krizsánál nem lehet szülni, mert tuti, hogy teljesen biztonságban érezném magamat vele KépKépKép

Orsi ! Érdekelne az ÚE.-ről , hogy milyen volt nála szülni, terhesgondozás alatt milyen volt, esetleg mennyire pénzéhez Kép vagy sem Kép ?
Kéne egy nőgyogyit keresnem, aki nagyon normális...

Madaran : örülök, hogy ti is belevetitek magatokat a nyárba. Jót pihenünk, aztán jöhet a bébi ősszel Kép

mniki

Niki Kép
Dobsz egy mailt? akkor írok magánban róla.
egyébként nagyon normális, de majd részletezem Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Niki Kép
írtam a családineten pü-t Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Válaszoltam is, köszönöm KépKép

Woodi ! Örülök, hogy jobban vagytok ! Ezek szerint neked is át kell menned alkesz-ba, legalábbis egy darabig KépKépKép
Pihengess, de ha már lesz géped, várjuk a jelentkezésedet !

mniki

Woodi Kép
örülök, hogy hazaengedtek és rendben vagytok! Pihizz sokat!

Nóri,
izgi nagyon. Holnapra ezer meg ezer drukk!!!!

Wish,
nekem sem ment fel pé után 37-ig a hőm. Meddig vársz az újabb teszttel?

Ma voltam terheléses cukor vizsgálaton. 1 órán keresztül liftezett a cukorszirup a gyomrom és a torkom között, de én nyertem Kép 2 hét múlva lesz csak eredmény, de legalább ezen is túl vagyunk.

Még mindig nem reagáltatok: LEFOGLALJAM A HELYET????

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Én sajnos szinte 100 % hogy nem tudok menni. Most így jött ki a lépés, de azért még harcolok. Kép
Örülök,hogy túl vagy ezen a cukorbigyón, gáz lehetett meginni. Kép

Woodi!
Jaj de jó hogy már otthon vagy és minden rendben. Nagyon izgulok értetek. Láttátok már a nemét a babónak? Van már neve? Fú annyi kérdésem lenne. Kép

Kép

Niki!
Örülök, hogy átaludtad az éjszakát. Kép Reméljük mára is a legjobbakat.

Wish!
Azért én még bízok ....

Nóri!
Holnapra egy hatalmas kalappal és tessék minél előbb jelentkezni a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok szerintetek ha nekem a múltkor amikor nem sikerült a lombik április 15-én kellett volna papírforma szerint megjönni ekkor kezdtem el barnázni és végül 18-án jött meg akkor most mihez képest számoljam a megjövetlet? Mert még semmi jele. Nem akarok most ezzel vacakolni én is mert már elegem van,amikor nem kéne jön amikor kéne nem. Ki érti ezt a rendszert. Most úgy látszik ilyen front van mindenkinél vacakol ez a dolog.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó hétvégét, Lányok!
Kép

Kép
stella9

Lara Kép
Kedden tesztelek még egyet mielött felhívnám a dokit, ha addig nem változik semmi.
Szerintem lefoglalhatod Kép

Zsebike Kép
Bízzál te is, hétha babás leszel Kép (Tudom, azok a fránya enzimek, de hátha azóta megkerültek Kép)
Úgy tudom akkortól kell számolni amikor friss vér jön, szóval neked 18-a az eleje.
Én meg e szerint a 36 cn-on vagyok.

Wish

wish

Wish!
Köszi! Figyelj csak és mi van a tornáddal?
Babában bízni? Hát az lehetetlen csak akkor ha a múltkor elnézték a vérvételt, mert azóta nem voltunk együtt, ez a hónap akeserűség napjaival telt és még erre sem volt kedvünk. Kép Szóval várok türelemmel. CSak itt az a baj, hogy kiszámoltam hogy kéne megjönnie a 18-tól (merthogy nekem mindig pontban 25 napra jön meg) és így ütemeztük a nyaralás, de ha sokáig vacakol tuti hogy a nyaralás közben fog megjönni, de akkor tökön bököm magam. Kép Ilyen az én formám semmi sem sikerül úgy ahogy szeretném.! Kép
Megnéztem a profilodban a képet hát mit mondjak nem semmi. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
úgy sajnálom, hogy nem tudsz jönni.Kép De majd legközelebb, ugye?

Wish,
akkor mi ketten döntöttünk és már telefonálok is. Szóval kedden, addig meg fog enni a penész, annyira izgulok. De majd csak kibírom valahogy Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi Kép
Értem, de nem baj, a következő hónap még lehet a tiétek Kép
Hülye vagyok, hogy ennyire bízok a csodákban?

Hova mentek nyaralni?
A nyaralásról és a mensirőlmég annyit, hogy nekem 99%-ban pont 28 napra jött meg, de tavaly amikor Egyiptomban voltunk volt pofája a nyaralás első napján, 5(!) nappal korábban megjönni. Azt hittem felrobbanok. Én meg még azt gondoltam elötte, nem baj ha utolsó két nap már nem úszhatok. Na de a Vörös-tengert nem lehet kíbirni fürdés és snorkerling nélkül, úgyhogy irány egy bolt tamponért. Na, képzeljétek, CSAK extra méretű tampont lehetett kapni. (Az egyiptomi nők sokat szülnek...) Úgyhogy fürdés elött-után tampon-betét csere, de úszás közben töltött csirkének éreztem magamat Kép

Wish

wish

Sziasztok!
Voltam UH-n, s holnap este 8-ra megyek Choragon injekcióra, 16-án, Pünkösd hétfőn reggel inszem! Erre most egyáltalán nem számítottam... csak úgy 20-a körülre, így most borzasztóan izgulok.
Repkedtek ilyen számok, hogy mnyh 9mm, bal petefészekben tüsző most 2,2x1,8, de nem tudom, mi az a szorzószám!? Eddig csak átmérőt mondtak...
Meg ijedtemben azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy most akkor hétfőig már nem is hancúrozhatunk Apával...?
Segítsetek lécci, ha tudtok...
Köszönöm.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni ! Nagyon jól beindultak nálad az események KépKép Nem tudom, mi a lombiknál 2 napos spermákat adtunk le ... Azt mondják, hogy 5 napnál ne legyen idősebb, de ált. 3-4 nap megtartóztatást szoktak javasolni Kép

Lányok, lassan elköszönök
mindenkinek szép hétvégét és Nórkának zebrás tesztet kívánok !!
Puszi

mniki

Lara Kép
már döntöttél Kép mi megyünk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lefoglaltam a babzsákokat Kép Május 21. 14 óra, Kicsi a világ (Kovács-Fenyvesi Andrea névre)

És a javított tábla:
Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Sikerült anyuéknál is összeraknom a gépet, így mostantól kicsit többet tudok jönni közétek. Kép

ZsebikémKép Nem foglak látni most sem? Kép Na majd összehozunk egy külön talit, jó?

LaraKép Én írtam, hogy ha kicsit is, de megyek, ha nem kórházban leszek. De teszek róla, addig is sokat pihenek. Kik jönnek?

WishKép Kimentsünk a birodalmi katona karmaiból? Kép
Ennyire rajongsz a Star Wars-ért? Mondjuk én is imádom, de nem ilyen képek lesznek a gyerekszoiba falán. Kép

NóriKép Nagyon szorítok neked reggelre. Ugye megírod minél hamarabb az eredményt? Istenem, de szép is lesz, mikor bejelented. Kép Úgyis kicsit el voltál varázsolva az utóbbi hetekben, varázsolódj még tovább!

FanniKép Ha hétfőn inszem, akkor talán ma még belehúzhattok. Kép De jobb lenne a dokidat megkérdezni.

OrsiKép Nekem meg hozzád lesz rengeteg kérdésem jövő szombaton. No meg gyakorolni is szeretnék ám. Kép

Nálam is fiúcska van kilátásban és egyenlőre 1 név van kinézve, de még nincs teljes döntés: Dániel Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Woodi!
Benne vagyok hogy talizzunk valamikor, mert nagyon szimpi vagy!!!! Rendesen izgultam érted, hogy mi lehet veled! De mostmár jó hogy mindig itt tudsz lenni. Igazán szép nevet találtál, nekem tetszik. Kép

Lara!
Gondolni fogok rátok a tali alkalmával. Remélem most többen el tudnak menni aztán a legközelebbit én sem hagyom ki. Kép

Lányok!
Még hét elején kérdeztem csak nem válaszolt senik, hogy nem tudjátok hogy az Istenhegyi úton mennyibe kerülnek körülbelül a vizsgálatok? Ha valaki tud erről infót megköszönném!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi,

egyenlőre így néz ki a névsor:
Te
Orsi
Kriszta
Farkasok
Nóri
Wish
Fanni
Babafán???
Én

Dániel: nagyon szép név. Úgy látszik Te is erősíted a szabályt, hogy az ICSI-s babák általában kistökösnek sikerednek Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi,
én nem voltam, úgyhogy gőzöm sincs, de a klinika honlapján körülnézhetsz:
http://www.istenhegyiklinika.hu/

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Köszönöm, szétnézek. Remélem találok valami jó dolgot. Kép Jövő héten úgyis akartunk kérni időpontot, csak gondoltam tájékozódok az árak felöl! Kép

Wish!
Az előbb elfelejtettem válaszolni, hogy Korfura megyünk nyaralni azon belül Sidarira. Biztos szép lesz. Már alig várom hogy csobbanjak egyet a tengerben és sütkérezzek a napon boldogan. Tavaly is Görögországban voltunk nyaralni és olyan jól fel tudtunk tőltődni. Most utána rögtön akarjuk a köv. projektet, szóval a kipihentséggel nem lesz baj. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu Drága!
Hogy vagy?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi Kép
A szomszédunk van beöltözve, ő a nagy rajongó. Én csak lefényképeszkedtem vele Kép

Zsebi Kép
Biztos nagyon jó lesz megint Korfun Kép
Jól kipihenitek magatokat, aztán jöhet a bébi Kép

Wish

wish

Wish!
Tavaly nem Korfun voltunk akkor Sartin, az nagyon gyönyörű hely volt. Kép Remélem most is kellemes pihenésben lesz részünk.

Mi van a megjövetellel?

Nóri!
Még pár óra ..... annyira izgulok érted, tessék zebrát hozni légyszi!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Természetesen minden rendben van továbbra is, bocsi hogy ma hallgattunk.

Köszi a drukkot, sokat segít.

Köszi a tali szervezést Lara, természetesen ott lesz a csíkos farkas csapat.

Holnap elmegy a mama, de már nem lesz egyedül Judit, hisz itthon vagyok.

Ma gulyásleves illetve bukta volt az ebéd, csak hogy fényezzem anyósom.
Jók legyetek, pihenjetek a hétvégén.
Nóri,

lécci mutasd meg az utat nekünk is, nagyon izgulunk érted, tudod, hogy ez minket is segíteni fog!!!!

Puszi lányok

Farkasok

Kép
farkasok

Nóri!!!!!!!!!!

Gondolok rááááátok!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok csajok,
Most nem tudok sokat irni, visszaolvasni is csak futva tudtam, de mindenkinek nagyon szurkolok !!
Nóri, farkasok, elő a zebracsordával (illetve a csikos farkasokkal )
Remélem vasárnap este tudok megint jönni.
Mindenkinek jó hétvégét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Nóri,
mikor lesz eredmény?????

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok.

Sajnos nem sikerült beindítani a zebracsordát. Egyszerűen úgy látszik, ez itt nem megy. Valami 9 a HCG-m, Krizsa visszarendelt keddre, biztos fél megint valami disznóságtól. De én nem félek, mert azokat a görcsöket nem éreztem.
Puszilok mindenkit, jó hétvégét.

ui: Ne írjátok, hogy sajnálom, mert azt a szót nem szeretem Kép
s_norka

Norka,
A fenébe, hogy senkinek nem sikerül Kép.
Nem írok olyat, amit nem akarsz, de együttérzek.
Próbálj meg pihenni a hétvégén.

Farkasok, rajtatok a világ szeme!

Wish

wish

Sziasztok,

Érezzük is rendesen a nyomást.
Nagy a para, de néha még én is elérzékenyülök.

Remélem azért majd kárpótolni tudunk benneteket.

Nóri,
A fasz ki van.

Erősek leszünk, de Juditnak nem esett jól ez a hír.
Igaz Judit most nincs a legjobban.
Fáj a feje, hányinger....

Készül a madártej is!!

Puszik

Farkasok

Kép
farkasok

Nóri,
basszus KépKépKépKép

Lara

KépKép
lara77

Így van: Basszus, basszus, basszus................

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

basszus, basszus, basszus, basszus.... a fenébe!!! Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ez már komolyan hihetetlen átok ül itt mindannyiunkon vagy mi a fene????????
A síró fejeket már utálom feltenni és tudom a múltkor is örültél a virágaimnak. Ma a nagyimnál voltam és mivel telefonon a tesómtól megkérdeztem mi a helyzet veled, egy szép virágot csak NEKED fényképeztem. Remélem egy kis jókedvet tudok vele okozni és bízom benne minél előbb ilyen színesben tudod látni a világot és visszaköltözik a fény is a szívedbe.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi... bár a virág nem nekem jött ez a gyönyörű kép, de könnycseppeket csaltál a szemembe.... (de hülye érzelgős lettem Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

NórikámKépKépKép Ezt nem akarom elhinni!!! egészen mást szerettem volna hallani....Kép ez borzasztó.
Rohadt néha az élet.
Gyerekek, én tegnap annyira kivoltam. Valahogy akkorra jutott el a tudatomig, hogy hiába készültem a lombikra jan. óta, még a beültetésig sem jutottunk el. Iszonyú fél éveket várni.
Tényleg a nyaralás a megoldás, mega (!) sexKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Látom nem is kellett volna benéznemKép
Nem találok jó híreket.Kép
Miért van ez?
Már magam sem tudom, hogy kinek kell még tesztelnie (Farkasokról tudok), de megy a drukk!
Hihetetlen!
Ilyen nincsKép
Szertném már látni a Csodát!
Farkasok!
Előre a csíkokkal! Még ha nem is patásKép

Puszi mindenkinek!
Jobb hétvégét!
Sziasztok!
Angelani
(aki csak néha benéz és szomorkodik)

Kép
angelani