Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a fránya időhöz
????
Megjártuk tegnap Pestet megint,annyit ettünk nem egészen másfél nap alatt,hogy kezdett bűntudatom lenni
!De olyan isteni görög étterem van a hajó mellett,hogy vétek lett volna kihagyni
!Azt már nemn is ecsetelem,mit ettünk..
Az idő pocsék volt,de azért szerda du kimentünk és pont arra a 2 órára sütött ki a napocska
!
A nap híre:láttam a Novák Pétert,majdnem átesett a babakocsinkon
!Meg is dorgáltam volna érte
!Jót röhögtünk Apával,hogy itt aztán midenkivel "összefut" az ember...
Hazafelé rémálom volt,olyan jégesőben jöttünk,hogy az autópályán is csak 50-nel lehetett menni...már ugye a bátrak,aztán már majdnem kiálltam én is,mint sokan,de addigra pillanatok alatt vége lett...
Bambika
Te kis szófukar
!
Akkor következő táblába beraklak Benneteket
!
Mennyit vajúdtál Bencével?Sokat?Kíváncsi vagyok,hogy most milyen lesz...Édes lehet Bence,ahogy simiz téged,nálunk is ez van.Meg a tv-ben puszilgatja Bulcsú az UH-os felvételt
Mi volt az UH-on?
Marad a csajszi?
Csirkesz
Na ez a pelusmentesség még nem az igazi,de azért bőszen gyakoroljuk
!éjjel van rajta,meg nappali alvásnál is,mert a bölcsiben automatikusan adnak rá.Én nappali alvásnál nem szoktam,ha éppen nincs rajta.Éjjel is csak óvatosságból,mert igazság szt száraz pelussal kel,de soha nem lehet tudni
!És most nagyon nincs kedvem ágyat takarítani
!
Hűű,köszönöm az elismerést
,nem is tudom,mit mondjak rá
!Tk 7 hónapig egyedül vagyunk,idén kedd este érkezik a hajó Pestre és szerdán itt áll végig,akkor tudunk felmenni.Na meg azért a Nagyszülőket sem hagyom ki,mert ha éppen dolgozok délután,akkor ők vannak ügyeletben.Most jobbára anyukám,mert nem dolgozik már,anyósom szerencsére nemrég talált állás,mert ő fiatalabb.
Ha belegondolok,annyira nem is nehéz
!Szerencsém van,mert Bulcsú alapjában nagyon jó gyerek,leszámítva egy-két korosztályos hisztit
.
Amiért nem olyan vészes....,mert tudod,hogy semmit nem csinál meg helyetted más
!de azért várom,hogy leteljes...
Lecseszést megkaptam már
!de muszáj volt,mert tesóm elvileg jött volna én meg beígértem,hogy attól a naptól nincs kiságy és nem akartam a szából s---get csinálni
.Tesómnak viszont közbejött vmi,így jó kis du-i elfoglaltság lett
!
Kép:akartam rakni,de vmiért nem engedi beilleszteni és nem volt kedvem az okát kutatni...majd a legközelebbinél lesz,ígérem
!
Tesóprojekt:akkor hamarosan lehet drukkolni?
Versenyforma---ááá,felejtsd el...úgyis visszamegy minden
!Most magamból indultam ki.Én halál vékony voltam(majdnem szó szt) és már most összeér a combom,pedig "csak" 8 kiló van rajtam..Akkor eg minek kínlódni?Majd utána
!Vagy?
Fokhagymás főzi---hmmmmilyeneket nem ér ám írni!
Még jó,hogy a pasik szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út
!
Azt olvastam,viszonylag gyakori a válltörés szülésnél,sőt van olyan,hogy el KELL törni,persze csak szakszerűen...de azért előbb is közölhették volna,nem?
Jaj,annyira akartam Botinak küldeni vmit nevenapjára,de annyira rohantam már akkor,hogy nem sikerült..
Majd most:
Rupetra
Kis korkülönbség:Hja kérem,aki direkt erre gyúr
!Én bizti nem bírtam volna,bár nem volt gázos Bulcsú tipegőnek,de nagyon élveztem minden percet,amit vele tölthettem.Na meg vissza akartam menni (és mentem is
) dolgozni,így feltöltődtem...Olyannyira,hogy alig várom a végét!És most tuti,egy jódarabig nem nézek a suli felé
!
Teszt????hogy is van ez kérem?
Van?
Blumau:tetszett neki,közben rájött,hogy ismeri a hotelt,tudja,hogy drága.Közben én néztem,hogy ott a környéken van egy csomó kisebb hotel és sokkal jobb árfekvésben és nagyon szépek.Onnan meg át lehet járni fürdőzni stb...Nem mintha sajnálnánk a pénzt,de....DE
!Szóval amit ott megspróolunk,azt elköltjük majd szépészetre.Valszeg az lesz,hogy több helyre megyünk,ne poshadjunk uott egyfolytában.Először megyünk Kőszeg mellé, Sonnentherme a neve,oz kifejezetten bababarát,bébiúszással,meg sokmindennel.Aztán hogy neünk is jó legyen,irány Blumau...hogy hol fejezzük be,még nem tudom
.Azt még ki kell ötölnünk...De ha van jó tipped,hova érdemes még menni,akkor várom
!
Fokhagymás spenót:hmhmhmhmhmhm...Lehet,hogy nem volt elég az ebéd?
Én is megnéztema képeket,nagyon szép volt a menyasszony
!Na meg mindenki!Csak azt nem tudom,Ti hol voltatok
!Lehetséges,hogy Apája látszik egyik képen a háttérben?
Etetőszék:nekünk nem volt,mert a szobai asztalunk(mert az akkori konyhánkban nem volt
) alacsony volt,így kisszékből evett Bulcsú.Amíg meg kisebb volt,addig a bébirokkerben etettem.Amit én fontosnak tartanék,hogy ne legyen borulékony és könnyen tisztítható legyen.Esetleg a nagy tálca sem árt.A dönthetőség nekem sem szempont,ahogy Kriszta írta,mert ha eszik benne,akkor minek dönetni
!Mintha emlékeznék,hogy van erről egy topik,de nem tuti....Majd a tapasztalatot megoszthatod velem,mert lehet,hogy már nekem is szükségem lesz rá
!
Apropó:meggyógyultál már?
Kriszta
Akkor a szgzsenik megúszták ennyivel?
Blumau:
http://www.bad-blumau.com/ Itt találsz itt levő,de jóval olcsóbb szállodákat,itt már 18Euro/nap/fő-től lehet tök szép helyen lakni
.
Etetőszékben aludni
.Na ja,mindent el akarnak adni..
!Hihetetlen!
Ágy.tudom,tudom,de muszáj volt
.És Bulcsú is segített,nem volt vészes
!Õ ugyan ki nem jön a szobából,csak ott tekergett,még játszani akart első éjjel.Másodiknál már nem.Igazság szt már aludt benne párszor,csak miután ott volt a másik ágy,mindig visszakéretőzött.És amikor beteg volt,nem volt kedvem veszekedni vele,örültem,hogy tud aludni
.Ezért vettem most rá magam ilyen radikális tettre
!Mert eddig mindig azt mondogatta,hogy majd együtt alszik a Kistesóval
!
Hát ez a kínai módszer nekem is bejött
.Szóval bmit csinálhattam volna...
Csak várjam ki a végét,mi?
Na,megyek én is ,mert szómenésem volt és nem győzitek olvasni
!
Puszi,Anyapoc